vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Top 4 populaire websites voor het vergelijken van internationale vluchten en ticketprijzen

In deze blog bespreken we 4 hele populaire websites voor het vergelijken van vluchten en prijzen van tickets. Met enkele van deze websites hebben wij een samenwerking. Klik daarom direct door om voordelig een ticket te bestellen. Je kunt hieronder ook direct meer informatie vinden over de desbetreffende site en direct onze review / beoordeling lezen.

Top 4 vliegticketboekingssites

  1. cheaptickets.nl
  2. ebookers.nl
  3. tix.nl
  4. worldticketcenter.nl

1. cheaptickets.nl

Bij cheaptickets vindt u goedkope vluchten over de hele wereld in één gemakkelijk overzicht. Cheaptickets is de grootste online ticket prijsvergelijker en vergelijkt direct voor jou alle beschikbare vluchten van ruim 800 luchtvaartmaatschappijen. Hieronder vallen zowel de reguliere airlines als de lowbudget maatschappijen, zoals: Transavia, Ryanair en EasyJet. Bij Cheaptickets zit u goed voor een zakenreis naar de Verenigde Staten of Azië, maar ook voor een korte stedentrip binnen Europa naar bijvoorbeeld Engeland of Duitsland. Cheaptickets vergelijkt uit ruim 9.000 bestemmingen wereldwijd! U geeft online aan rond welke datum u wilt reizen en wat uw bestemming is. Cheaptickets geeft u binnen enkele seconden de beschikbare resultaten. U kunt kiezen uit het goedkoopste retourticket of de kortste reistijd. Of u kiest voor uw favoriete maatschappij met de meest directe vlucht. Vervolgens kunt u direct boeken of in sommige gevallen vrijblijvend reserveren. Binnen 5 minuten nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u uw digitale ticket in uw mailbox en bent u klaar voor de reis. Eenvoudig, snel en betrouwbaar! 

Cheaptickets garandeert klanttevredenheid

De ervaren medewerkers van het callcenter van Cheaptickets staan 7 dagen per week voor u klaar. U kunt telefonisch altijd terecht met vragen of opmerkingen. Zo kan de klantenservice u helpen met het zoeken en boeken van vliegtickets, u gepast reisadvies geven of eventueel ontstane problemen voor u oplossen. Ook voor u speciale wensen staan zij voor u klaar. Wilt u bijvoorbeeld rondreizen en een wereldticket boeken. Wilt u meer weten over de faciliteiten voor minder validen of heeft u vragen over de bagage regels van een vliegmaatschappij. De medewerkers van Cheaptickets geven graag antwoord op al uw vliegreis-vragen.

2. ebookers.nl 

Bij eBookers boekt u voordelig uw vliegticket naar bestemmingen over de hele wereld. Tevens biedt eBookers de laagste prijs garantie! eBookers is één van de grootste vliegticket vergelijkers van Europa. Zij vergelijkt ticketprijzen en beschikbaarheid van ruim 200 reguliere luchtvaartmaatschappijen plus 26 lowbudget vliegmaatschappijen. Bij eBookers boekt u gemakkelijk en snel vliegtickets, hotels of een huurauto. eBookers streeft naar de hoogste klanttevredenheid en haar missie is om de grootste reissite van Europa te worden. Natuurlijk is eBookers een zeer betrouwbaar online reisbureau en aangesloten bij SGR, ANVR en IATA.

eBookers, betrouwbaar en ervaren

  • eBookers is onderdeel van Orbitz Worldwide en is één van ‘s werelds grootste organen in de reiswereld en voert o.a. de merken: Orbitz.com, cheaptickets.com, Hotelclub, Rates to Go, Away.com en ebookers.com.
  • eBookers is actief in 12 landen binnen Europa: het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Ierland, Duitsland, Finland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Nederland, Zweden, Noorwegen en Denemarken.
  • eBookers Nederland is opgericht in 1999 met haar hoofdkantoor in Amsterdam. Van hieruit wordt zowel ebookers.nl als ebookers.be aangestuurd.
  • eBookers maakt gebruik van de modernste technieken en is pionier in de interactieve reismarkt. Al in 1996 bracht eBookers als eerste een interactieve ticket vergelijkings- en boekingssite op de online markt.

3. TIX.nl

Voordelige last minute vliegtickets, hotels en huurauto’s bij TIX snel en eenvoudig geregeld. TIX vindt voor u de best passende tickets tegen de laagste prijs uit bijna 1.000 luchtvaartmaatschappijen. Door u online te registreren als klant bij TIX kunt u voortaan nog gemakkelijker boeken. TIX onthoudt uw reisvoorkeuren en persoonlijke gegevens. Reist u vaker privé of zakelijk? Met een account boekt u binnen een minuut uw volgende ticket en kunt u zorgeloos op reis. TIX is een 100% online reisaanbieder. U kunt dus niet langs komen op een kantoor. Hiermee bent u natuurlijk wel verzekerd van de goedkoopste tickets. TIX vind klanttevredenheid zeer belangrijk. U kunt elke dag tot middernacht de klantenservice telefonisch bereiken. Haar professionele medewerkers staan altijd voor u klaar. U kunt online veilig en gemakkelijk betalen via iDeal of Creditcard. U kunt geweldige combikortingen ontvangen als u een vlucht plus auto en/of hotel boekt! En u heeft ook nog stoelkeuze, afhankelijk van de vliegmaatschappij.

TIX onderscheidt zich in haar dienstverlening

TIX wil meer zijn dan alleen de goedkoopste ticketaanbieder. Zij wil transparant en duidelijk zijn naar haar klanten. TIX streeft ernaar dat u beschikt over zoveel mogelijk recente informatie over uw vlucht. Zo kunt u voor uw wensen de beste keuze maken. TIX biedt bijvoorbeeld historische informatie over de stiptheid van de vluchten en over het serviceniveau van de betreffende luchtvaartmaatschappijen. U ontvangt veel informatie over het toestel, zoals beenruimte en reisklasse. TIX zoekt nog even verder en denkt met u mee. Zo toont zij alternatieve luchthavens, waar u misschien niet direct aan haf gedacht, maar welke wellicht betere mogelijkheden beden. Als u het milieu belangrijk vindt en CO2 uitstoot wil minimaliseren, dan heeft TIX als extra service een melding over de milieuvriendelijkheid van de vlucht.

4. worldticketcenter.nl

De mooiste ticketaanbiedingen vindt u bij World Ticket Center. Vliegtickets, Hotels, Stedentrips, Camper & Autohuur, Last minutes en compleet verzorgde reizen. Van wereldreis tot fly en drive, WTC heeft alles onder één dak. Zij heeft een trouw en ervaren team van 70 specialisten en opereert vanuit een prachtig grachtenpand in het centrum van Amsterdam. WTC traint haar specialisten zelf en zorgt ervoor dat er altijd ervaringsdeskundigen zijn voor elk werelddeel of reissoort. Zo bent u zeker van de juiste reisadviezen voor al uw wensen. Door deze bedrijfsfilosofie, onafhankelijkheid en de modernste automatisering garandeert WTC het grootste reisaanbod tegen de scherpste prijzen. World Ticket Center is een betrouwbare reisorganisatie en is aangesloten bij SGR, IATA, PATA, BTP en ASTA. Voor uw zonvakanties en lastminutes is WTC tevens lid is van de A.N.V.R.!

World Ticket Center kent een hoge klantwaardering

In het jaar 2009 en 2010 heeft World Ticket Center diverse prijzen gewonnen in de vliegvakantiebranche. In 2011 is wtc.nl door de consument (Zoover Award) en de vakjury (TravelUtion) uitgeroepen tot beste reiswebsite van Nederland. Dit is nog niet alles, want in 2011 is ook de Golden Boomerang Award uitgereikt aan WTC, door de Australische vliegmaatschappij Qantus en hiermee uitgeroepen tot beste touroperator van de Benelux. Al met al niet niks en een resultaat waar World Ticket Center erg trots op mag zijn. Dit alles is uiteraard een gepaste beloning op haar dienstverlening, reisaanbod en service!

Plaats een reactie