vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Vliegticket aanbiedingen

De beste vliegticket aanbiedingen zijn onder andere te vinden op internet. Er zijn genoeg sites waarop een goede en duidelijke vergelijking gemaakt wordt. Op basis van verschillende zoekopties zoals bestemming, periode en eventueel accommodatie, verschijnen de goedkoopste vliegtickets in beeld. Wel kan er bij deze aanbiedingen met vliegtickets sprake zijn van een luchthaven buiten Nederland (over de grens). De goedkoopste vliegtickets zijn vaak geldig voor vluchten vanaf Keulen, Aken of Frankfurt in Duitsland of Maastricht, Groningen, Schiphol en Eindhoven in Nederland. Ook in België kan er vanaf Eelde, Brussel en Antwerpen worden gevlogen. De goedkoopste vluchten zijn van nog meer factoren afhankelijk. Zo is het bepalend in welke periode, naar welke bestemming en binnen welke termijn er gevlogen gaat worden. De meest voordelige aanbiedingen worden meestal buiten de schoolvakanties aangeboden of op zeer korte termijn (last-minutes). Alleen voor nog de laatste vrije plaatsen kunnen touroperators en luchtvaartmaatschappijen de laagste prijzen in juli 2024 aanbieden, waardoor ze ervan verzekerd zijn dat deze lege plaatsen toch op korte termijn worden bezet.

Voordelige vliegticket deals in juli 2024

Wie goedkoop wil vliegen, doet er goed aan om zelf op onderzoek uit te gaan. Het tijdstip van reizen of de dag van vertrek zijn vaak al bepalend voor de prijs. Voordelig vliegen kan al door een retour te boeken met een zaterdagnacht-vlucht daarin verwerkt. Vliegen kan ook aantrekkelijk zijn, wanneer men genoegen neemt met een luchthaven die wat verder gelegen is. Denk daarbij aan luchthavens nét over de grens in België of Duitsland. Ook een vlucht met een overstap kan er voor zorgen dat vliegen goedkoop is. Bovenal zijn er natuurlijk de zogenaamde prijsvechters als EasyJet en Ryanair, die het goedkoop vliegen als het ware hebben uitgevonden. Het is wel belangrijk om daarbij te beseffen dat er voor extra service extra betaald moet worden. Anders wordt een vliegticket aanbieding toch nog duurder dan gedacht.

Goedkoopste vluchten boeken via internet

Vliegtickets zijn vandaag de dag relatief goedkoop ten opzichte van jaren geleden. Vooral wanneer er buiten het hoogseizoen gereisd wordt (in het laagseizoen), kan er aardig bespaard worden. Op internet zijn vliegtickets nog nooit zo voordelig te boeken als de laatste jaren. Steeds meer touroperators, reisbureaus en luchtvaartmaatschappijen bieden vliegticket deals aan, in de hoop dat onverkochte, lege vliegtuigstoelen toch nog op het laatste moment bezet worden. Voor mensen die zelf kunnen bepalen wanneer ze op reis gaan of voor wie reizen dagelijkse kost is, zijn de meeste vluchten gunstig geprijsd. Diegene die al ver van tevoren boeken, zijn meestal helaas duurder uit. Hetzelfde geldt voor reizigers die vast zitten aan een bepaalde reisperiode en hiervan niet kunnen afwijken. In de basis is het zo dat hoe flexibeler je bent in reisdag en vertrektijd, hoe meer aanbiedingen er beschikbaar zijn.