vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
 • Populaire bestemmingen
  Scherpe aanbiedingen
  Uitstekende klantenservice

Boek een voordelige vliegvakantie naar Lara in Turkije

Lara heeft door de jaren heen een interessante positie verworven op de internationale toeristische markt. Deze bestemming wordt door velen het “Las Vegas in Turkije” genoemd, een vergelijking die je al snel kan verklaren wanneer je de twee naast elkaar bekijkt en de zee heel even wegdenkt. Las Vegas staat bekend als entertainment-hoofdstad van Amerika, en misschien zelfs van de wereld. Op het gebied van entertainment heeft Lara eveneens een heleboel troeven en kan het zich misschien zelfs meten met Las Vegas. Met de ontelbare resorts, prachtige stranden en honderden attracties, kan je Lara moeilijk iets anders dan een entertainment-paradijs noemen.

Vliegreis naar Lara boeken

De hoofdreden waarom Lara wel eens vergeleken wordt met Las Vegas, is dat beide steden bekend staan om hun replica’s van beroemde plaatsen over de hele wereld. Zo heb je waarschijnlijk al wel gehoord van de namaak Eiffel Toren in Las Vegas, een sprekende kopie van het echte exemplaar in Parijs. Caesar’s Palace is eveneens een bekend voorbeeld hiervan, een enorm hotel in Las Vegas dat gebaseerd is op klassieke Romeinse architectuur. Lara doet iets gelijkaardigs. Veel van de hotels zijn replica’s van bestaande gebouwen. Zo zijn er hotels die gebaseerd zijn op het Kremlin in Moskou of het Topkapi Paleis, een beroemd paleis in Istanbul.

Onze top 5 resorts in Lara:

 1. Royal Holiday Palace
 2. Delphin Diva
 3. Miracle Resort
 4. Limak Lara
 5. Fame Residence Lara

Waarom vakantie vieren in Lara?

Je hoeft de vergelijking echter niet te ver door te trekken, want Lara is, in tegenstelling tot Las Vegas, een zeer geschikte vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Verder beschikt Lara over een legendarisch zandstrand en een helderblauwe zee. Er zijn talloze resorts van hoge kwaliteit langs het strand en elk resort doet zijn best om zijn gasten zo goed mogelijk te verwennen. Je zit eveneens vlak bij Antalya, de grootste stad van de regio, dus als je het strand even moe bent, kan je gewoon de stad gaan verkennen. Vanuit Antalya kan je in feite de hele Turkse Riviera ontdekken, wat één van de mooiste en zonnigste streken van het land is. Het vliegveld van Antalya ligt op 30 minuten rijden verwijderd van Lara. Binnen 3,5 tot 4 uur vliegen bent u van uit Nederland in het warme Mediterraanse klimaat van de Turkse Riviera. Als je nou niet helemaal naar Lara wilt rijden kan je er ook voor kiezen om een resort dichter bij het vliegveld uit te zoeken. Onze suggesties zijn:

 • Alaiye Resort
 • Hotel IC Santai
 • Long Beach Resort

Plaats een reactie