vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Vliegtickets voor een stedentrip naar London

Londen is misschien wel de meest populaire stedentrip locaties van dit moment. Dit kom vooral omdat de vliegtickets naar Londen soms heel goedkoop zijn. Maar ook door de stad zelf natuurlijk. In Londen is er voor iedereen wel iets te beleven. Ga je het liefst op stedentrip voor de cultuur, dan zit je in het Verenigd Koninkrijk zeker goed. Maar ook voor eten en drinken, uitgaan en winkelen en is er in Londen van alles te doen en te beleven.

Bezienswaardigheden tijdens stedentrip Londen

Ga je op stedentrip naar Londen, dan zijn er enkele bezienswaardigheden waar je geweest moet zijn. Zo is er natuurlijk de Big Ben. Big Ben is de bijnaam van de grote klok die in de klokkentoren van het Palace of Westminster in Londen hangt. Maar ook de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace is iets wat je gezien/meegemaakt moet hebben in Londen. Houd je van oude gebouwen en mooie kerken dan zit je in Londen zeker goed. De Tower BridgeWestminster Abbey en St Paul’s Cathedral zijn maar enkele van de vele mooie gebouwen die Londen rijk is. Ben je wat avontuurlijker aangelegd, ga dan naar de Londen Eye (een enorm reuzenrad aan de Thames van waaruit je een super uitzicht hebt over Londen) of bijvoorbeeld the Londen Dungeon (een spookhuis wat je de stuipen op het lijf kan jagen).

Winkelen

Londen is een van de bekendste winkelsteden van de wereld. Vooral rond de kerst reizen mensen over heel de wereld naar Londen om te kerstshoppen. Maar niet alleen tijdens de kerst is Londen leuk om te winkelen. In Londen zijn verschillende warenhuizen die over de hele wereld bekend zijn zoals HarrodsFortnum & MasonLiberty en Selfridges. Naast deze grootte warenhuizen zijn er ook enkele wereldberoemde winkelboulevards als Oxford StreetRegent StreetBond StreetJermyn StreetSloane StreetKnightsbridge en zijn er verschillende leuke boetiekjes rond Covent Garden en in Notting Hill. Eventueel kun je ook doorreizen naar Birmingham en Liverpool.

Uitgaan

Naast de vele pubs en clubs is er in Londen nog een heleboel te doen op het gebied van uitgaan. Zo zijn er bijvoorbeeld vele theaters rond Leicester Square in het bruisende West End waar je de bekendste musicals ter wereld kunt bekijken. In de zomer kun je in het openluchttheater in Regent’s Park naar opvoeringen van de beroemde Shakespeare-stukken. Maar ook zijn er vele muziektheaters (zoals bijvoorbeeld the Royal Albert Hall) waar de grootste artiesten optreden. Dit zijn nog maar enkele van de vele bezienswaardigheden in Londen. Zijn er nog andere leuke tips die mensen moeten zien tijdens een stedentrip in Londen, laat dan een reactie achter.

Plaats een reactie