vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Bezoek Londen met het vliegtuig

Heerlijk om er even tussenuit te gaan en te genieten van een paar dagen Londen. Het kan zijn dat je het zomaar hebt bedacht en denkt ik wil even een weekendje weg, Londen is dan een geschikte bestemming. Je kunt wanneer je bent aangekomen in Londen heerlijk gaan shoppen in Oxford Street. Maar er is nog veel meer te doen in deze prachtige stad, ga eens een ritje maken met de London Eye of breng een bezoekje aan Buckingham Palance. Wil je nog meer ondernemen? Dan kun je altijd naar een van de topmusea gaan, deze zijn namelijk erg veel te vinden in Londen. Het vervoer in Londen is ook goed geregeld, je kunt gebruik maken van de auto en de bus, maar ook rijden er taxi’s waar je heerlijk mee rond kunt rijden voor een mooi tarief. Beoordeel zelf wat je graag wilt doen in Londen, er zijn musea genoeg wanneer je hier van houdt, ook wanneer je musea niets aan vindt kom je de tijd hier goed door. Loop maar eens door de stad en bekijk het winkelaanbod maar eens, zeker weten dat je niet weet waar je moet beginnen. Als je een echte shop liefhebber bent, kom je in Londen niets te kort!

Van Schiphol naar Londen vliegen

Als je vanaf Schiphol wilt gaan vliegen is het belangrijk dat je op tijd bij het vliegveld bent. Het kan namelijk zijn dat je even moet zoeken waar je precies in moet stappen. Dit vliegveld is erg groot en kan er voor zorgen wanneer je er nog niet bent geweest dat het lastig is om jezelf hier te oriënteren. Het vliegen vanaf Schiphol heeft ook voordelen, je bent namelijk in korte tijd in Londen. Vanuit Schiphol ben je met iets meer dan een uurtje in Londen, heerlijk dat je in deze korte tijd naar de juiste plaats van bestemming kunt gaan en op deze manier je weekendje of weekje weg voort kunt zetten. Je kunt ook reizen vanaf Antwerpen of Brussel. Je hoeft geen uren in de bus of trein te zitten, even kort in het vliegtuig en voordat je het weet ben je in Londen aangekomen. Het vliegen vanaf Schiphol is daarom ideaal want binnen een fractie van een seconde ben je in Londen aangekomen en kun je gaan doen waar je zin in hebt!

Van Weeze naar Londen vliegen

Het kan zijn dat de keuze is gevallen om vanaf Weeze te vertrekken naar Londen. Dit is maar net afhankelijk van waar je woont en wat de vliegtijden zijn. Misschien zijn de vliegtijden vanaf Schiphol voor jou niet gunstig en heb je gekozen voor Weeze. Als je op deze manier je weekend een stuk leuker kunt beginnen vooral doen! Het maakt niet uit vanuit waar je gaat vliegen want je komt in korte tijd toch wel aan in Londen. Tijdens het vliegen kun je jezelf gaan bedenken wat je allemaal wilt gaan doen in Londen. Kom er achter waar je zin in hebt en wat je allemaal wilt gaan bekijken. Het kan zomaar zijn wanneer je rond etenstijd in het vliegtuig zit dat je wat te eten krijgt aangeboden, altijd mooi meegenomen dan kun je daarna meteen Londen in om de cultuur te proeven en om lekker te winkelen!

Plaats een reactie