vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Zofingen

Eenvoudig en goedkoop vliegen naar Zofingen in Zwitserland (Europa)? Het achterhalen van de voordeligste vliegtickets gaat eenvoudig met onze ticketzoeker. De vergelijker vraagt om een of meerdere bestemmingen, de data dat je wil vliegen en het reisgezelschap. De website biedt de beste routes naar de beste vliegvelden zoals Altenrhein, Bern en Basel. Men ziet zo in 1 keer de actuele vertrektijden, de totale kosten en overige zaken zoals de maximale afmetingen van handbagage, reisduur en (indien aanwezig) het aantal tussenstops van maatschappijen zoals KLM en Swiss International Air Lines. Afsluiten kun jij doorklikken naar info over een huurauto of een hotelovernachting bij nabijgelegen hotels en accommodaties zoals Hotel Raben, Hotel Zofingen, Hauptstern, Hotel Engel, Zofingen Attic.


  • Onderzoek vluchten van de beste airlines.
  • Altijd de aantrekkelijkste of meest snelle vlucht.
  • Zoeken op omliggende luchthavens als ACH, BRN, BSL.
  • Betalen op jouw favoriete manier.
  • Kies voor extra bagage en stoelruimte.
  • Zelf inchecken en diensten toevoegen.

Voordelige vluchten naar Zofingen vergelijken en boeken

De Zwitserse stad is een populaire hotspot voor citytrips of een actieve vakantie. Deze vakantieplek biedt een heerlijke variatie van historische gebouwen, leerzame musea, groene natuurgebieden, goede restaurants en allerlei leuke winkeltjes. Vanaf Schiphol vliegen naar Zofingen voor een normaal tarief. Wij delen een handig stappenplan met goede adviezen over hoe je voordelige vliegtickets moet kopen.

Voordelig met het vliegtuig naar Zofingen

  1. Bepaal reisbestemming

    Tijdens stap 1 bepaal je vanaf welke luchthaven je vertrekt (populaire opties zijn Maastricht, Schiphol, Rotterdam, Brussel, Eindhoven, Keulen) en de eindbestemming. Kies ook de vertrekdatum en retourvlucht (uiteraard alleen bij en retour). Wil je meerdere vluchten combineren? Dan heb je de optie om verschillende vluchten te selecteren. Daarna kies je het reisgezelschap. Druk op de grote zoekknop om vluchten te zoeken.

  2. Vluchten vergelijken

    Het systeem biedt nu een lijst met de goedkoopste vluchten van Amsterdam (AMS) naar o.a. Basel, Bern en Altenrhein. Met de filters kun je vergelijk vergelijken op de ticketprijzen, vluchtduur of een specifieke vertrektijd. Daarnaast kan je sorteren op aantal tussenstops, prettige maatschappijen (zoals in dit geval Vueling (VY), Delta Air Lines (DL) of Scandinavian Airlines (SK)), vliegvelden en welke bagage is inbegrepen in de ticketprijs. Disclaimer: de vergelijkingspagina biedt ook goedkopere vluchten in dezelfde maand. Desgewenst kan je een prijsalert maken.

  3. Bepaal de meest gunstige boekingssite

    Kies de route die aansluit op jouw wensenplaatje. Een beschikbare vlucht wordt aangeboden via heel uiteenlopende vliegticket-shops. Bijvoorbeeld bij de desbetreffende vliegmaatschappij (KLM of Swiss International Air Lines) of een reisagent zoals KAYAK. Let op: luchtvaartbedrijven en reisorganisaties tonen prijzen exclusief entertainment, maaltijden, handbagage, stoelvoorkeur, ruimbagage, verzekeringen. Probeer actuele beoordelingen te lezen en kies een aanbieder.

  4. Kies hand- en ruimbagage en geef door welke passagiers meegaan

    De ticketzoeker verwijst je door naar de vliegticket verkoper. Kijk nog even specifiek naar de vliegtijd, het aantal passagiers, de prijsindicatie en bevestig jouw keuzes. Selecteer hierna de bagage wens (hand- en ruimbagage). Heel vaak is 1 stuk handbagage van 10 kg gratis. In het geval van ruimbagage geldt een extra toeslag. In de volgende stap voer je de gegevens van de passagiers in. Dit komt erg precies. Zorg daarom dat je de namen spelt zoals weergegeven op je paspoort.

  5. Extra comfort en services

    In deze stap kan je extra upgrades toevoegen. Je kunt denken aan meer beenruimte, priority check-in, een verzekering, eten tijdens de vlucht, een fiets, huisdieren (hond/kat), autoverhuur en nog veel meer. Check nu de realistische kosten van je complete reis. Het afrekenen gaat eenvoudig middels Paypal, MasterCard, Visa en American Express (creditcard) en natuurlijk iDeal. Je ontvangst een bevestiging per mail. 24 uur voor vertrek kan je de passagiers online inchecken. Nadat je dat gedaan hebt volgt er een instapkaart (die je ook kunt printen). Het wordt aanbevolen dat je zo’n 3 uur voor vertrek op de luchthaven aanwezig bent. Zorg ook voor een geldig reisdocument.

Vergelijk en vind de beste vlucht naar Zofingen (Zwitserland)

Kies dag van vertrek en reserveer je vliegtuigstoel

Meer info over deze vliegbestemming

Reisbestemming Zofingen (47.2888449, 7.9447619) is een grote plek in Zwitserland, Europa. De officiële taal is Duits, Frans, Italiaans. Betalen doe je met de Zwitserse frank (CHF). De huidige tijdzone is Europe/Zurich (UTC +1, tijdsverschil: geen). In Zwitserland laad je apparatuur op via stopcontacttype J. De elektriciteit spanning is 230 V en 50 Hz. Luchthaven in de buurt zijn Bern, Basel en Altenrhein. Het prijsniveau van dagelijkse producten en diensten is erg duur. De nationale luchtvaartmaatschappij is Swiss International Air Lines. Voor een basis hotelkamer rekenen de hier +/- €243,10.

PlaatsZofingen
LandZwitserland
ContinentEuropa
TijdzoneEurope/Zurich (UTC +1)
Tijdsverschilgeen
Luchthaven van bestemmingEmmen Air Base (EML)
AirlinesSwiss International Air Lines
Websitewww.admin.ch
Telefoonnummer+41 58 461 31 11
Afstand vanaf Schiphol640 km (+/- 1,5 uur reistijd)

Last-minute tickets april 2024: zoek naar de allerbeste vluchtaanbiedingen

Een gunstig vliegticket bestellen is niet moeilijk. Aan de hand van praktische ticket-zoekmachine heb je altijd inzicht in de goedkoopste vluchten naar Zofingen en gelijkwaardige bestemmingen via airlines zoals Lufthansa (LH), Transavia (HV) of Ryanair (FR). Je kan gebruik maken van nog meer manieren om geld te besparen. Onderstaand behandelen we 12 praktische tips om goedkoper te vliegen. Kijk ook eens naar de betaalbare vliegtickets naar Taitung.

12 bespaaradviezen voor het boeken van de goedkoopste tickets

  1. Boek bij een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines zijn prijsvechters met gunstige tarieven.
  2. Vergelijk de tarieven op verschillende sites.
  3. Vertrek vandaag of morgen: tot het laatste moment wachten op last-minute vluchten.
  4. Vroegboekkorting: boek jouw vlucht al maanden voor vertrek.
  5. Flexibele reisdata: kies meerdere vertrekdagen en luchthavens.
  6. Verwijder voor het boeken je cookies.
  7. Stel een prijsalarm in: geen enkele deal of prijsfout zal je ontgaan.
  8. Sluit een overstap niet uit: met een tussenstop kan je geld besparen.
  9. Maak gebruik van kortingssites.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): punten sparen met een speciaal loyaliteitsprogramma.
  11. Open-jaw tickets: vind goedkopere vluchten terug vanaf Zurich Airport (ZRH).
  12. Hotel en vlucht combineren: stel je complete reis in 1 keer samen.

Overzicht met goedkope vertrekmaanden

  • Januari 2023: doorgaans is dit voor veel bestemmingen de goedkoopste maand.
  • Februari 2023: extra voordeel met vluchten in de voorjaarsvakantie.
  • Maart 2023: uitstekende boekingsvoorwaarden binnen een pakketreis.
  • April 2023: bekijk bezienswaardigheden tijdens jouw citytrip of stedentrip in Zofingen.
  • Mei 2023: ga voor een unieke vliegvakantie in de meivakantie.
  • Juni 2023: interessante deals met vliegticket en hotel.
  • Juli 2023: de zomervakantie is een van de meest drukke periodes, boek op tijd.
  • Augustus 2023: valt midden in de zomer en is dus erg geliefd voor vliegvakanties.
  • September 2023: het aanbod last-minute vluchten wisselt dagelijks.
  • Oktober 2022: ga een weekend of weekje weg in de herfstvakantie.
  • November: 2022: overweeg deze periode een all-inclusive hotel.
  • December: 2022: een heerlijke kerstvakantie in de winterzon.

Boekingshulp: onze klantenservice helpt je graag verder

Gedurende het kopen van een Zofingen vliegticket bestaan er handige opties en additionele diensten om je vlucht net wat luxer te maken. Op die manier heb je een optimale persoonlijke beleving. Al die keuzes kunnen soms lastig zijn. Welke service zou bij mij passen, en welke opties voegen niks toe voor mijn vlucht? In de lijst hieronder bieden wij praktische info over arrangementen die bij veel maatschappijen mogelijk zijn (zoals bij Delta Air Lines, Lufthansa, easyJet, Swiss, Eurowings, Transavia, Ryanair, Norwegian, Aer Lingus, Turkish Airlines & Lufthansa, Wizz air, British Airways, Air France).

Voorwaarden van bagage in vliegtuig

Onder handbagage verstaan we een tas die passagiers mogen meenemen in de cabine van het toestel. Je moet dan denken aan een kleine trolley, rolkoffer, weekendtas, handtas, rugzak, rugtas. Bij het merendeel van de airlines mag je max. 56 x 45 x 25 mee aan boord nemen. Ruimbagage betekent: een tas die je bij het inchecken laat wegen en afgeeft. Gedurende de vlucht ligt het in het bagageruim. Vaak is het maximum gewicht rond de 23 – 30 kg. De tarieven verschillen per airline, tussen de €0,00 (gratis) & €80,00.

  • Hoogstens 1 stuk handbagage (50 x 40 x 23 cm, maximaal 8 – 10 kg).
  • Ruimbagage: 1 reiskoffer van +/- 23 kilogram.
  • Open de website of App van de airline voor alle actuele bagageregels.

Stoelreservering maken

Met een groter gezelschap reizen naar Zofingen per vliegtuig? Dan is het natuurlijk leuk als je bij elkaar zit. Bij het maken van een boeking kan je stoelen naast elkaar aanklikken. Bij het kiezen van de stoelnummers kun je gelijk de meerprijs bekijken. Vind jij een stoelreservering niet nodig? Dan wijst de airline Jouw een stoel toe. Als je gaat voor online inchecken kan je vrijwel altijd nog last minute een stoelkeuze maken. Voor een stoel met extra beenruimte moet je rekening houden met een toeslag.

  • Economy class: de scherp geprijsde tickets (zoals bij de toiletten, bij het gangpad, bij het raam, achterste rij (achterin), bij de keuken (galley), voorste rij (voorin).
  • Business class: verstelbare zitplek en extra bagage om in te checken.
  • First class: optimale zitplaatsen met een eersteklas diner.

Wel of geen annuleringsverzekering afsluiten?

Als jij een vlucht gaat annuleren krijg je te maken met annuleringskosten. De annuleringsverzekering dekt de kosten van je vliegticket als jij de reis moet annuleren of eerder afbreken dan verwacht. Redenen kunnen zijn ziekte / medische ingreep, overlijden, scheiding, visumproblemen, reisadvies, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd). Je kan aanspraak maken op een bepaald bedrag voor het omboeken of wijzigen van de vlucht.

  • Sluit deze polis gelijktijdig met de boeking af.
  • Een kortlopende reisverzekering dekt de schade die je oploopt tijdens je reis (bijv. medische kosten, rechtsbijstand, auto pechhulp, vervangend vervoer, ongevallen / noodhulp, repatriëring).
  • Bagageverzekering: polis voor verlies, beschadiging of diefstal van je bagage.

Info over maaltijden aan boord

De vliegreis Zofingen (Europa) definiëren we als een Europese vliegreis. Huidige situatie: alleen bij vluchten van 2 uur en langer is de maaltijd inclusief.Het maaltijd-assortiment wordt uitgezocht aan de hand van de lengte van de vlucht en het tijdstip. Het eten en drinken wordt geserveerd door de stewardessen. Uiteraard mag je ook je eigen snacks en eten meenemen.

  • Europese vliegreis: geen maaltijden bij vluchten tot 2 uur (wel snacks/drinken).
  • Het menu aan boord kan variëren per vluchtmaatschappij en vertrekmoment.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met spelletjes, leeslampje, films / series, actueel weerbericht, navigatie, radio / muziek.

Zakelijke vluchten

Maak jij een vliegreis voor je werk? Dan wil je zo makkelijk mogelijk reizen. Vliegvelden hebben een aanbod speciale faciliteiten zoals: vooraan parkeren, quick check-in en speciale toegang tot de privé lounge waar je lekker kunt werken of een hapje kunt eten. Gaan je meeste reizen via luchthaven Schiphol? Dan is het Privium lidmaatschap misschien iets voor jou. Dit biedt diverse voordelen voor de zakelijke reiziger.

  • Gratis wifi: snel en stabiel gratis internet in de lounge en aan boord.
  • Priority boarding: voorrang bij de controles.
  • Lounge: even uitrusten en opfrissen voor vertrek.
  • Er zijn vaak werkplekken aanwezig met goed meubilair.
  • Altijd vooraan parkeren.
  • Bluebiz: spaar Flying Blue Miles en blue credits op hetzelfde ticket.

Andere extra diensten die je kunt kiezen

Airlines bieden heel wat andere extra’s die je kunt kiezen om je trip een stukje aangenamer te maken. In de lijst hieronder lees je verschillende veel voorkomende services.

  • Huisdieren: bij de meeste airlines mag je een hond of kat nodig.
  • Speciale bagage: sportuitrusting, muziekinstrument, duik- en surfuitrusting, ski’s en snowboard, fiets, golfuitrusting.
  • Geef een extra bijdrage voor CO-2 compensatie.
  • Valet-parking: jij hoeft alleen maar naar de vertrekhal te rijden waar je auto wordt weggebracht.
  • Autohuur: je bent niet afhankelijk van taxi’s met je eigen huurauto in .
  • Extra koffer: voordelig extra bagage bijboeken.
  • Vliegen met baby: kinderbagage zoals kinderwagen, campingbed, Maxi-Cosi, kinderzitje, buggy.
  • Luchthaventransfer: van luchthaven naar hotel via de transfer service.

De voordeligste vliegtickets kopen naar Zwitserland?

Zoek en vergelijk luchtvaartmaatschappijen en reserveer de voordeligste tickets online!

Overzicht met vliegvelden in Zofingen en regio

Besparen met de snelste vlucht naar Zofingen? In de omgeving van deze stad tref je diverse grootschalige en kleinere Zwitserse vliegvelden. Een toonaangevende luchthaven in het land is Zurich Airport (ZRH). De (nationale) luchtvaartmaatschappij Swiss International Air Lines biedt hier veel vluchten aan. In de tabel tonen we een overzicht met verschillende geschikte vliegvelden die vluchten in de buurt uitvoeren. Hier pak je bijvoorbeeld openbaar vervoer (trein of bus), taxi-aanbieders en luchthavenshuttle. Goede maatschappijen die je hier kunt kiezen zijn easyJet (U2), Swiss International Air Lines, Wizz Air (W6) of KLM (KL).

VliegveldIATA-codeAfstand (KM)
AltenrheinACH123,7 km
BernBRN53,8 km
BaselBSL45,9 km
DoleDLE192,5 km
FriedrichshafenFDH125,3 km
Karlsruhe Baden-BadenFKB166,2 km
MemmingenFMM188,9 km
GenevaGVA182,4 km
LuganoLUG160,9 km
MulhouseMLH45,8 km
Populaire airports op korte afstand van Zofingen (Zwitserland).

Uitgelichte luchthaven Zofingen: Emmen Air Base

Airport Emmen Air Base (LSME) is een aanvlieghaven op relatief korte afstand. Dit noemen we een middelgrote terminal op 427 meter boven zeeniveau. Het ligt in Emmen. De hemelsbrede afstand vanaf AMS (Schiphol) is 640 kilometer. De tijd die je in het vliegtuig zit is zo’n 1,5 uur. Je kunt jouw navigatiesysteem instellen op 38R4+X3 Emmen, Switzerland. Praktische info lees je ook op www.admin.ch. De airport is ook telefonisch te bereiken (+41 58 461 31 11). Een heel geschikte luchtvaartmaatschappij is Swiss International Air Lines. Je kunt ook zoeke naar goedkope vluchten naar Nong Bua Lamphu.

De meest gekozen vertrekluchthavens vergelijken

  • Amsterdam Schiphol (AMS): uitstekende lounges voor zakelijke reizigers.
  • Vliegveld Eindhoven (EIN): keuze uit tal van betrouwbare airlines.
  • Airport Rotterdam Den Haag (RTM): snelle bagageafhandeling en prima aanwijzingen.
  • Düsseldorf International (DUS): een gebruiksvriendelijke website met alle actuele vliegtijden.
  • Airport Bremen (BRE): wil graag een bijdrage leveren aan het milieubewust vliegen.
  • Brussels Airport (BRU): veel inspiratie voor jouw volgende vliegbestemming.
  • Dortmund (DTM): gunstige ligging met OV en hotels in de directe omgeving.
  • Vliegveld Keulen (CGN): prima voorzieningen voor zakenreizen.
  • Vliegveld van Münster-Osnabrück (FMO): afhandeling van de bagage gaat over het algemeen snel.
  • Luchthaven Frankfurt Airport (FRA): uitstekende vliegtijden en snelle doorstroom.
  • Weeze Airport (NRN): uitstekende afhandeling van bagage, douane en veiligheidschecks.
  • Vliegveld Groningen Eelde (GRQ): heeft een goede focus op milieuvriendelijke processen.
vluchten-naar-zofingen-vergelijken

Kies de beste airline voor jouw vliegreis

Er werken enkele vluchtmaatschappijen die vliegen op Switzerland (CH). In het gedeelte hieronder ontdek je 10 betrouwbare maatschappijen voor een vliegvakantie naar Zofingen.

  1. Vueling (VY): altijd scherpe prijzen voor economy class.
  2. Delta Air Lines (DL): handelen het boarden vaak in korte tijd af.
  3. Scandinavian Airlines (SK): je kunt de ruimbagage eenvoudig bijboeken.
  4. Lufthansa (LH): vlieg met de beste prijs en comfort.
  5. Transavia (HV): sparen met loyaliteitsprogramma.
  6. Ryanair (FR): prima online klantenservice voor vragen en advies.
  7. easyJet (U2): boekingen beheren via de website of App.
  8. Swiss International Air Lines: persoonlijk entertainmentsysteem aan boord.
  9. Wizz Air (W6): je kunt eenvoudig een annuleringspolis afsluiten.
  10. KLM (KL): de Business Class stoelen kunnen snel volgeboekt zijn.

Top-10 boekingssites

Online onderscheiden we talloze handige reisbureaus en ticketvergelijkers. Hieronder tonen wij 10 populaire ticket brokers voor het actuele vluchtaanbod Zofingen in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: onbezorgd reizen naar ruim 9.000 internationale bestemmingen.
  2. Skyscanner: metasearch zoekmachine voor het vinden van goedkope vluchten in april 2024.
  3. Expedia: eenvoudig besparen op je boeking en all-inclusive Zofingen vakanties.
  4. Kayak.nl: complete arrangementen met tickets, hotels en activiteiten.
  5. Vliegtickets.nl: goedkope vliegtickets v.a. € 19 retour.
  6. Tix.nl: de beste vluchten van ruim 1.000 airlines op 1 plek.
  7. Vliegwinkel.nl: met het ANVR en SGR altijd veilig en zorgeloos boeken.
  8. Chaser.nl: handig platform voor het achterhalen van ticketprijzen.
  9. WTC.nl: ontdek de mooiste bestemmingen over de hele wereld.
  10. Google Flights: gemakkelijk prijzen volgen en een prijsalarm instellen.

Actuele weersvoorspellingen Zofingen, Zwitserland

In deze omgeving heb je een koel landklimaat. De standaard gemiddelde jaartemperatuur is 9,3°C. Een fijne tijd om hiernaartoe te gaan is mei, juni & september. Dan is het een goede vakantietijd om de regio te ontdekken en uitstapjes te doen. In het schema hieronder vind je de weersverwachtingen voor de komende 7 dagen. Dag voor dag delen we een gemiddelde temperatuur en zie je of de zon schijnt of dat het gaat regenen. Bekijk ook betaalbare vliegtuig tickets naar Naha

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Zofingen: combineren met huurauto

Fly & drive wil zeggen een arrangement met vliegticket en huurauto. Fly and drive werkt mooi als je vanaf de airport niet afhankelijk wilt zijn van een transfer. Wat dit zo mooi maakt is dat je niks meer hoeft te regelen op de airport zelf. Na aankomst weet je dat alles goed is geregeld. Ontdek de prachtige natuur zonder afhankelijk te zijn van het OV. Lokaal adres: Strengelbacherstrasse 8, 4800 Zofingen, Switzerland.

  • De sedan, station of SUV staat voor je klaar in de parkeergarage.
  • Weekend weg: vanaf Jouw accommodatie leuke excursies en dagtrips maken.
  • Zonvakantie: geniet van watersporten en de vele terrasjes.

Vlucht met hotel Zofingen

In de situatie dat je een vlucht met hotel bij dezelfde touroperator afsluit spreken we van een pakketreis. Dit heeft tal van voordelen: de prijs is vaak lager, je hebt meer bescherming (ANVR, Calamiteitenfonds, SGR) en je hebt 1 aanspreekpunt. Indien beschikbaar zal jouw transfer van luchthaven Emmen Air Base naar een hotel worden gereserveerd.

  • Een pakketreis bestaat uit minimaal 2 reisonderdelen.
  • Kies voor all-inclusive met hotel, maaltijden en drankjes.
  • Plaatselijke accommodaties: Hotel Raben, Hotel Zofingen, Hauptstern, Hotel Engel, Zofingen Attic.
  • Wintervakantie: aanbod bij Alltours, Corendon, D-Reizen, Tui, Vakantiediscounter, Prijsvrij en natuurlijk Thomas Cook, Vakanties.nl, BeachCheck.com, Suntip, Bebsy, Stip Reizen.

FAQ met vragen en antwoorden over vliegreizen naar Zofingen

Wat zijn geschikte airports in de buurt van Zofingen?

Nabij deze vakantiebestemming kan je vliegen op (middel)grote en kleine Zwitserse airports. Zoals onder andere Altenrhein (ACH), Bern (BRN) of Basel (BSL). Een toonaangevende luchthaven is Zurich Airport (ZRH). De vliegroute van Amsterdam Schiphol (AMS) naar het dichtbij gelegen Emmen is circa 640 kilometer (rechtstreeks). Het kost je zo’n +/- 1,5 uur pure reistijd (excl. tussenlanding). Met het OV of een taxi en luchthavenvervoer ben je vlug bij jouw accommodatie.

Welke airlines kan ik kiezen?

Zofingen in Zwitserland is een fantastische Zwitserse omgeving. Veel grote carriers vliegen hier (in)direct naartoe. Voordelige airlines zijn o.a.: Vueling (VY) ,Delta Air Lines (DL), Scandinavian Airlines (SK), Lufthansa (LH), Transavia (HV), Ryanair (FR), easyJet (U2), Swiss International Air Lines, Wizz Air (W6), KLM (KL). Een prettige nationale vluchtmaatschappij is Swiss International Air Lines. Surf altijd naar een vliegticket-vergelijker voor interessante deals. Controleer ook het actuele aanbod en tarieven op de website van de carriers.

Wat is het juiste boekingsmoment voor een goedkoop ticket naar Zofingen?

De prijzen van vluchten kunnen elke dag weer anders zijn. Vliegtickets met reisdata in de hoogseizoenen (vanaf eind juni tot augustus) zijn gemiddeld gezien fors geprijsd. Het laagseizoen (dec. – feb.) is veel betaalbaarder. Reis je met kinderen die uitsluitend tijdens schoolvakanties vrij zijn? Wacht dan niet te lang met boeken. 3 – 5 maanden voor vertrek is de kans groot dat je nog een betaalbaar ticket kunt kopen. Hierna lopen de vluchten langzaam vol en betaal je meer. Belangrijk: ruim voor het hoogseizoen lanceren aanbieders vroegboekkortingen (zoals KLM Werelddeal Weken). Houd deze goed in de gaten!

Last-minute vluchten Zofingen, is dat echt goedkoper?

Vluchtaanbieders streven ernaar dat het hele vliegtuig vol zit. Zien er nog niet verkochte zitplekken? Daaropvolgend worden de overgebleven zitplekken aangeboden voor een aantrekkelijk tarief. Op die manier gaat het vliegtuig alsnog vol weg. Probeer hier dus van te profiteren. Hoe doe ik dat? Een aantal tips: check regelmatig de website van jouw favoriete airline, kies voor een prijsalarm en maak gebruik van frequent flyer-programma’s. Check ook het last-minute aanbod van touroperators.

Zijn er mogelijkheden qua openbaar vervoer?

Vliegbestemming Zofingen heeft de beschikking over diverse OV-opties naar grote internationale en kleinere vliegvelden. Na het uitchecken reis je met bus of trein naar je vakantiebestemming. Vaak kan je gebruik maken van de shuttle service. Je kan via websites / app de routetijden opvragen en ticketprijzen. Wil je meer besteden en wil je rechtstreeks naar je hotel? Er staan vaak veel taxi’s klaar. Bij een gekoppeld reisarrangement van reisorganisaties als Corendon, Sunweb, Tui, D-Reizen, Prijsvrij of GOGO is de transfer van en naar de luchthaven ook bij de prijs inbegrepen.