vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Linköping

Wil jij binnenkort goedkoop vliegen naar Linköping in Zweden (Europa)? Het vinden van vliegtickets met voordeel is super gemakkelijk. Selecteer de luchthaven van aankomst, de datum van de heen- en terugreis en de reissamenstelling (aantal reizigers). Het systeem doorzoekt alle beschikbare vluchten naar de beste vliegvelden zoals Stockholm, Stockholm & Joenkoeping. Je bekijkt in 1 minuut vertrektijden, aankomsttijden, de verwachte kosten en diverse aspecten zoals bagage, vliegduur en eventuele tussenstops van vliegmaatschappijen zoals KLM en Scandinavian Airlines. Aan het einde van het bestelproces kan je ook kiezen voor een huurauto of een slaapplek bij hotels als Hotel Sommarhagen, Elite Stora Hotellet, Linkping, Elite Stora Hotellet Linköping, Comfort Hotel Linköping City, Sky Hotel Apartments, Hospitalstorget.


  • Bekijk vluchten van alle bekende airlines.
  • Check razendsnel de aantrekkelijkste of snelste optie.
  • Zoeken op omliggende luchthavens als ARN, BMA, JKG.
  • Altijd veilig en diverse betaalopties.
  • Gemakkelijk bagage en extra’s kiezen.
  • Eenvoudig inchecken en je vlucht aanpassen.

Voordelige vluchten naar Linköping vergelijken en boeken

De Zweedse stad is een zeer geliefde hotspot voor een stedentrip of een langdurige vakantie. Deze reisbestemming heeft een heerlijke variatie van landelijke bezienswaardigheden, spannende musea, groene natuur, goede horeca en meerdere opties voor shopping. Vanaf Schiphol vliegen naar Linköping tegen de beste vliegtarieven? Wij geven een speciaal stappenplan met tips over hoe je heel voordelig vliegtickets kunt reserveren.

Voordelig met het vliegtuig naar Linköping

  1. Zoek op locatie

    Tijdens stap 1 kies je het vliegveld waar je graag wil vertrekken (bijvoorbeeld Düsseldorf, Schiphol, Keulen, Eindhoven, Brussel, Rotterdam) en de reisbestemming. Geef ook vast je wensen door m.b.t. de vertrekdatum en de datum voor de terugvlucht (de laatste alleen bij een retour). Wil je meerdere vluchten combineren? Dan is het heel eenvoudig om meerdere vliegbestemmingen mee te nemen in de vergelijking. Denk ook na over het reisgezelschap. Klik op zoeken om beschikbare vluchten te ontdekken.

  2. Vergelijk vluchtopties

    De tool toont nu de meest voordelige vluchten van Amsterdam (AMS) naar o.a. Joenkoeping, Stockholm & Stockholm. Filter nu de resultaten op kosten, totale reisduur of specifieke vertrektijden (ochtend, middag, avond). Eveneens kan je een keuze maken uit het beperken van tussenstops, specifieke maatschappijen (zoals in dit geval Ryanair (FR), easyJet (U2) & Transavia (HV)), vliegvelden voor aankomst en de toegestane handbagage. Goed om te weten: de zoekfunctie is ook op de hoogte van extra voordelige vluchten op andere vertrekdagen. Voor veel vluchten gebruik je het prijsalert.

  3. Selecteer een boekingswebsite

    Kies het traject die aansluit op jouw eisen. Dezelfde vlucht kan jij reserveren via diverse vliegticket-shops. Zoals bij onder andere de airline (KLM of Scandinavian Airlines) of een online reisbureau zoals Opodo. Diverse luchtvaartondernemingen en reisagenten rekenen extra kosten voor ruimbagage, verzekeringen, maaltijden, servicekosten, entertainment, stoelvoorkeur. Lees de recensies door en rond de ticketaankoop verder af door een aanbieder te kiezen.

  4. Selecteer bagage en gegevens passagiers invullen

    De zoekmachine stuurt je door naar de gekozen reisaanbieder. Bekijk goed de vliegtijd, het aantal reizigers, de prijzen en ga naar de volgende pagina. Kies hoeveel bagage je mee wil. Bij vrijwel alle airlines is 1 keer handbagage (10 kg) gratis. Neem jij veel ruimbagage mee? Dan geldt meestal een hoger tarief. Daarna moet je voornamen, achternamen en geboortedata doorgeven van de reizigers. Het is cruciaal dat je de namen op de juiste manier ingeeft exact zoals vermeld op je identiteitsbewijs.

  5. Upgrades en extra’s

    In de laatste stap kan je jouw vlucht upgraden. Zoals bijvoorbeeld extra comfortabele beenruimte, voorrang bij inchecken, polis voor annulering, een warme maaltijd aan boord, extra bagage, een kat/hond, een directe huurauto en nog veel meer. Check nu de realistische kosten van je samengestelde reis. Je kunt de betaling voldoen met Creditcard, iDeal, Bankoverschrijving en Paypal. Na betaling krijg je een bevestiging per mail. Vlak voor vertrek dien je online in te checken. Meteen daarna kan je de instapkaarten in de mail verwachten. Het is vaak wenselijk dat je drie uur voor vertrek op het vliegveld bent. Zorg ook voor een geldig paspoort.

Vergelijk en reserveer de beste vlucht naar Linköping (Zweden)

Kies dag van vertrek en boek jouw zitplaats

Functionele informatie over jouw komende vlucht

Reisbestemming Linköping (58.410807, 15.6213727) is een bekende plek in Zweden, Europa. De communicatie gaat hier in het Zweeds. De nationale munt is Zweedse kroon (SEK). De huidige tijdzone is Europe/Stockholm (UTC +1, tijdsverschil: geen). In Zweden kun je elektrische spullen laden via stekkertype F. De elektrische spanning is 230 V op 50 Hz. Er zijn diverse luchthavens in de buurt. Denk aan Stockholm, Joenkoeping en Stockholm. Het doorsnee prijsniveau is erg duur. De nationale luchtvaartmaatschappij is Scandinavian Airlines. Voor een gemiddelde overnachting betaal je om en nabij de €198,20.

PlaatsLinköping
LandZweden
ContinentEuropa
TijdzoneEurope/Stockholm (UTC +1)
Tijdsverschilgeen
Lokaal vliegveldLinköping City Airport (LPI)
VliegmaatschappijenScandinavian Airlines
Websitewww.linkopingcityairport.se/
Telefoonnummer+46 13 26 28 00
Afstand vanaf Schiphol970 km (+/- 2 uur vliegtijd)

Last-minute tickets april 2024: zo vind je de aantrekkelijkste vluchtaanbiedingen

Een betaalbare vlucht boeken kun je via internet eenvoudig doen. Door te kiezen voor een innovatieve ticket-zoekmachine koop je altijd de goedkoopste vluchten naar Linköping en andere steden via airlines zoals Wizz Air (W6), Scandinavian Airlines (SK) & Vueling (VY). Je kan gebruik maken van nog meer adviezen om geld te besparen. In de box hieronder bespreken we 12 handige tips om goedkoper met het vliegtuig te reizen. Je vind hier ook betaalbare vliegtickets naar Jaffna.

12 besparingsadviezen voor een gunstige vlucht

  1. Overweeg een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines besparen op de service.
  2. Voer je bestemming in een vergelijker in.
  3. Vandaag of morgen vertrekken: inpakken en wegwezen met last-minute vluchten.
  4. Vroegboekkorting: voor iedereen die maanden voor vertrek de reis boekt.
  5. Houd alle opties open: hoe flexibeler je bent, hoe meer keuze.
  6. Surf zonder cookies voor eerlijke prijzen.
  7. Probeer een prijsalarm in te stellen: krijg nieuwe deals in je inbox.
  8. Een vlucht met overstap nemen: vergelijkers zoeken ook naar vluchten met tussenstop.
  9. Sommige actiecode websites verzamelen interessante deals.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): loyaliteitsprogramma dat wordt aangeboden door een luchtvaartmaatschappij.
  11. Open-jaw tickets: vlieg voordelig terug vanaf Stockholm-Arlanda Airport (ARN).
  12. Hotel + vlucht combi: voordelige arrangementen met overnachting.

Goedkope vertrekmaanden

  • Januari 2023: over het algemeen is dit vaak de goedkoopste maand.
  • Februari 2023: genieten van een vakantie in de voorjaarsvakantie.
  • Maart 2023: met een pakketreis weet je zeker dat alles goed is geregeld.
  • April 2023: een georganiseerde citytrip of stedentrip in Linköping.
  • Mei 2023: ontdek heerlijke deals gericht op de meivakantie / tulpvakantie.
  • Juni 2023: een gunstige tijd voor een arrangement met vliegticket en hotel.
  • Juli 2023: de zomervakantie is een van de meest drukke periodes, boek op tijd.
  • Augustus 2023: een periode met een enorm aanbod vliegvakanties.
  • September 2023: een aangename en wat rustigere periode voor last-minute vluchten.
  • Oktober 2022: een unieke bestemming voor de herfstvakantie.
  • November: 2022: een zorgeloze all-inclusive-vakantie waarbij alles wordt verzorgd.
  • December: 2022: een heerlijke kerstvakantie in de winterzon.

Boekingshulp: waar moet je op letten tijdens het boeken?

Gedurende het kopen van een Linköping vliegticket verkopen ze van allerlei opties en extra’s om je reis aangenaam te maken. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wil. Al die keuzes kunnen soms lastig zijn. Wat is noodzakelijk, en wat is niet zo belangrijk? Bijgaand bieden wij meer informatie over extra services die vaak te boeken zijn (zoals bij Transavia, TUIfly, Swiss, Eurowings, Lufthansa, Delta Air Lines, Norwegian, Brussels Airlines, Aer Lingus, Turkish Airlines of Vueling, Lufthansa, Wizz air, British Airways).

Bagage meenemen

Met handbagage bedoelt men een koffer die je bij je mag houden in het vliegtuig. Hiermee bedoelen we o.a. een kleine weekendtas, rugtas, rolkoffer, reistas, trolley, rugzak. Bij de meeste luchthavens mag je per persoon 1 stuk handbagage bij je dragen. Ruimbagage is een tas of koffer die je afgeeft bij de incheckbalie. Vanaf de lopende band gaan ze naar het bagageruim. Er is altijd een max. toegestaan gewicht. Dit ligt rond de 23 – 25 kilogram. De prijzen van een ingecheckte koffer zijn afwijkend per carrier tussen de €0,00 (gratis) en €45,00.

  • Hoogstens 1 rugtas handbagage (55 x 25 x 35 cm, maximaal 7 – 10 kilogram).
  • Ruimbagage: één reiskoffer van zo’n 15 – 20 kg.
  • Tip: ga naar de website van de airline voor bagageregels en informatie.

Informatie over stoelreservering

Met meerdere mensen reizen naar Linköping per vliegtuig? Dan is het handig om bij elkaar te kunnen zitten. Tijdens het boeken van een vlucht kan je stoelen naast elkaar uitkiezen. Bij het aanklikken van stoelnummers zie je direct de prijs. Reserveer je vooraf geen stoel? Dan wordt de stoel automatisch toegewezen. Gedurende het online inchecken kan je in veel gevallen een specifieke stoelkeuze maken. Er zijn plekken met veel beenruimte. Wel betaal je dan een toeslag (vanaf €20,00).

  • Economy class: de goedkoopste plekken (zoals bij de keuken (galley), bij de nooduitgang, voorste rij (voorin), bij het raam, bij de toiletten, bij het gangpad.
  • Business class: exclusieve zitplek die omgetoverd kan worden tot bed.
  • First class: de meest ideale zitplaatsen en eersteklas voorzieningen.

Informatie over annuleringsverzekering

Als jij vlak voor vertrek een vlucht cancelen is er sprake van annuleringskosten. De annuleringsverzekering geeft een financiële vergoeding wanneer jij je reis moet annuleren of eerder afbreken dan verwacht. Geldige annuleringsredenen kunnen zijn: scheiding, visumproblemen, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd), reisadvies, zwangerschapscomplicaties, ziekte / medische ingreep. Je neemt dan contact op met de verzekeraar voor een financiële compensatie voor het omboeken of wijzigen van de vliegreis.

  • Moet binnen 7 dagen nadat je de reis geboekt hebt afgesloten zijn.
  • De doorlopende reisverzekering dekt onvoorziene uitgaven tijdens de vakantie (dit kan zijn medische kosten, auto pechhulp, rechtsbijstand, wintersport, vervangend vervoer, repatriëring).
  • Bagageverzekering: schade, verlies en diefstal van je spullen verzekeren.

Maaltijd aan boord: hoe werkt dat?

Een vliegreis Linköping (Europa) staat bekend als Europese vliegreis. Voorwaarden: pas bij vluchten vanaf 2 uur ontvang je een maaltijd.Het menu-aanbod wordt uitgezocht aan de hand van hoe laat je vliegt. Het eten wordt aangereikt door het personeel. Reizigers mogen ook hun eigen eten meenemen.

  • Europese vliegreis: op korte vlucht alleen een snack en drinken.
  • Wat er precies geserveerd wordt kan weer anders zijn per seizoen en vliegtijd.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met serviceknop, navigatie, spelletjes, actueel weerbericht, leeslampje, radio / muziek.

Hoe werkt zakelijk vliegen?

Moet jij op zakenreis? Het is dan wenselijk dat jouw vlucht zo soepel mogelijk verloopt. De (inter)nationale vliegvelden hebben een aanbod speciale faciliteiten zoals: dichtbij parkeren, inchecken met priority en entree tot de privé lounge waar je in alle rust kunt werken. Kom jij regelmatig op luchthaven Schiphol? Vraag dan een Privium lidmaatschap aan. Zo krijg je toegang tot exclusieve service.

  • Gratis wifi: business center met gratis internet.
  • Priority boarding: de lange wachtrijen aan de gate vermijden.
  • Lounge: speciale ruimte die van alle gemakken voorzien is.
  • Voor zakelijke reizigers zijn er speciale werkplekken ingericht.
  • Premium parkeermogelijkheden.
  • Bluebiz: spaar Flying Blue Miles en blue credits op hetzelfde ticket.

Extra aanvullende services

Luchtvaartmaatschappijen verkopen heel wat andere extra’s die je kunt kiezen om jouw reis te laten voldoen aan je persoonlijke wensen. In de volgende opsomming delen we een opsomming van gangbare extra’s.

  • Huisdieren: opties voor vervoer van hond of kat.
  • Speciale bagage: muziekinstrument, ski’s en snowboard, fiets, duik- en surfuitrusting, sportuitrusting, golfuitrusting.
  • CO2-compensatie voor een vlucht.
  • Valet-parking: laat je auto ophalen en wegzetten door een professional.
  • Autohuur: regel bij het boeken van de vlucht direct een huurauto in .
  • Extra koffer: mogelijkheid tot extra bagage bijboeken.
  • Vliegen met baby: incl. kinderbagage zoals rugdrager (draagzak), kinderzitje, kinderwagen, Maxi-Cosi, campingbed.
  • Luchthaventransfer: de transfer service brengt Jouw van het hotel naar de luchthaven.

De voordeligste vliegtickets kopen naar Zweden?

Check airlines en vind de meest voordelige tickets online!

Nabijgelegen vliegvelden in Linköping en regio

Besparen met de snelste vlucht naar Linköping? In de omgeving van deze stad tref je verscheidene grote en kleine Zweedse vliegvelden. Een toonaangevende luchthaven in het land is Stockholm-Arlanda Airport (ARN). Luchtvaartmaatschappij Scandinavian Airlines vliegt hier veelvuldig op. In het schema hieronder tref je tal van populaire luchthavens die op relatief korte afstand gelegen zijn. Vanaf deze luchthavens kan je overstappen op het het OV (trein en bus), luchthavenshuttle en taxivervoer. Prettige maatschappijen die je hier kunt kiezen zijn Delta Air Lines (DL), KLM (KL), Lufthansa (LH) & Turkish Airlines (TK).

LuchthavenIATAAfstand (KM)
StockholmARN190,8 km
StockholmBMA169,8 km
JoenkoepingJKG116,8 km
KalkmarKLR196,1 km
KarlstadKSD174,5 km
LinkoepingLPI3,5 km
NorrkoepingNRK41,5 km
StockholmNYO85,9 km
OrebroORB96,5 km
TrollhattanTHN191,6 km
Tabel met airports dichtbij Linköping (Zweden).

Bekende luchthaven Linköping: Linköping City Airport

Airport Linköping City Airport (ESSL) is een aanvlieghaven die veel mensen gebruiken. We beschrijven dit als een middelgrote terminal op 52 meter boven zeeniveau in de plaats Linköping. De verwachte route / afstand vanaf Schiphol airport is 970 km. In totaal ligt de vliegtijd rond de 2 uur. Je kunt jouw navigatiesysteem instellen op CM4J+F5 Linköping, Sweden. Meer info lees je ook op www.linkopingcityairport.se/. Je kunt ook vragen stellen per telefoon (+46 13 26 28 00). Een heel geschikte vluchtmaatschappij betreft Scandinavian Airlines. Op onze website vind je ook goedkope vluchten naar Tottori.

Lijst met vertrekluchthavens vergelijken

  • Schiphol Airport(AMS): eenvoudig inchecken op de airport.
  • Eindhoven Airport (EIN): gebruiksvriendelijke website met alle vluchttijden.
  • Vliegveld Rotterdam (RTM): de security werkt snel en deskundig.
  • Vliegveld van Düsseldorf (DUS): er is een draadloze internetverbinding aanwezig.
  • Bremen Airport (BRE): moderne terminal voorzien van alle nieuwe faciliteiten.
  • Brussel Zaventem Luchthaven (BRU): moderne incheckbalie waar je snel je bagage afgeeft.
  • Dortmund Luchthaven (DTM): reisbureaus bieden veel pakketreizen aan vanaf deze plek.
  • Vliegveld Keulen (CGN): speciale balie voor gevonden voorwerpen en service.
  • Münster Osnabrück (FMO): ruime parkeerplekken en opties voor valet-parken.
  • Luchthaven Frankfurt Airport (FRA): een mooi vertrekpunt voor stedentrips.
  • Weeze Luchthaven (NRN): prima bereikbaar via de trein of met de auto.
  • Vliegveld van Groningen / Eelde (GRQ): parkeerplekken, autohuur, transfers en hotels in de buurt.
vluchten-naar-linkoping-vergelijken

Lijst met airlines voor een betaalbare vliegreis

Je kunt kiezen uit diverse maatschappijen die vliegen op Sweden (SE). In de lijst hieronder vergelijk je 10 populaire airlines voor een vliegvakantie naar Linköping.

  1. Ryanair (FR): speciale tarieven voor groepen en zakelijke klanten.
  2. easyJet (U2): je kunt eenvoudig een annuleringspolis afsluiten.
  3. Transavia (HV): vertrek met een veilig gevoel richting je bestemming.
  4. Wizz Air (W6): uitstekende service aan boord van het vliegtuig.
  5. Scandinavian Airlines (SK): snel, flexibel en scherpe prijzen.
  6. Vueling (VY): je tijdens de vlucht live de status volgen op het scherm.
  7. Delta Air Lines (DL): diverse extra’s bijboeken zoals extra bagage of huisdieren.
  8. KLM (KL): je kunt eenvoudig een annuleringspolis afsluiten.
  9. Lufthansa (LH): aan boord kun je gebruik maken van extra service.
  10. Turkish Airlines (TK): moderne vloot met prima service aan boord.

Top-10 boekingssites

Online kan je kiezen uit een groot aantal handige reisbureaus en tussenpartijen. In het gedeelte hieronder vind je 10 professionele ticketvergelijkers voor het actuele vluchtaanbod Linköping in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: onbezorgd reizen naar ruim 9.000 internationale bestemmingen.
  2. Skyscanner: goede aanbiedingen met complete reizen in april 2024.
  3. Expedia: gemakkelijk boeken van vluchten, hotels en all-inclusive Linköping vakanties.
  4. Kayak.nl: vind een flexibele vlucht voor je volgende reis.
  5. Vliegtickets.nl: eenvoudig zoeken, vluchten vergelijken en boeken.
  6. Tix.nl: aanbod met bestemmingen in onder andere Europa, Azië en Afrika.
  7. Vliegwinkel.nl: met het ANVR en SGR altijd veilig en zorgeloos boeken.
  8. Momondo.nl: vergelijk gemakkelijk last-minute ticketprijzen.
  9. WTC.nl: klantenservice ook op zaterdag en zondag geopend.
  10. Google Flights: biedt een schema met prijzen, vliegtijden en touroperators.

Weersvoorspellingen Linköping, Zweden

Je hebt hier te maken met een gematigd landklimaat met gem. jaartemperaturen van zo’n 7,5°C graden. De ideale reistijd is maart, juni & augustus. Het is dan een zeer geschikte periode om alle bezienswaardigheden bij langs te gaan en activiteiten te plannen. In het gedeelte hieronder delen wij de weersverwachting voor de aankomende dagen. Op dagniveau verstrekken we een temperatuurverwachting en het weerbeeld (zon, regen, bewolkt). Je kunt ook zoeke naar betaalbare vliegtuig tickets naar Davao

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Linköping: vliegen en huurauto

Fly-en-drive is simpelweg een vlucht combineren met een huurauto. Fly-en-drive is efficiënt als je bij de airport direct in een auto wil stappen om richting het hotel te gaan. Het pluspunt is dat je dit vooraf al kunt regelen. Je voertuig staat helemaal klaar voor je nadat je geland bent. Ontdek de prachtige natuur zonder dat je vastzit aan een strak schema. Lokaal adres: Sankt Larsgatan 39, 582 24 Linköping, Sweden.

  • De auto staat gereed in de parkeergarage.
  • Weekendje weg: een heerlijke tijd om er even samen tussenuit te gaan.
  • Zonvakantie: een boost voor je immuunsysteem en humeur.

Vlucht met hotel Linköping

Als je een vlucht met hotel samenvoegt dan boek je eigenlijk een pakketreis. Het positieve daarvan is: de tarieven zijn gunstiger, je zal gunstigere voorwaarden krijgen (SGR, Calamiteitenfonds, ANVR) en je hebt een lokale gids. Soms zal je transfer van luchthaven Linköping City Airport naar een hotel worden uitgevoerd.

  • Extra bescherming via ANVR en SGR bij pakketreis.
  • Een all inclusive reis zorgt voor maximale luxe.
  • Regionale accommodaties: Hotel Sommarhagen, Elite Stora Hotellet, Linkping, Elite Stora Hotellet Linköping, Comfort Hotel Linköping City, Sky Hotel Apartments, Hospitalstorget.
  • Wintervakantie: via o.a. Sunweb, D-Reizen, Vakantiediscounter, Tui, Corendon, Prijsvrij & Suntip, Stip Reizen, Vakanties.nl, De Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, BeachCheck.com.

Bekijk vragen en antwoorden (FAQ) over vliegreizen naar Linköping

Naar welke luchthavens kan ik vliegen richting Linköping?

Nabij deze stad vind je grote en drukbezochte maar ook kleinere Zweedse terminals. We doelen o.a. op Stockholm (ARN), Stockholm (BMA) of Joenkoeping (JKG). Een toonaangevende luchthaven in deze omgeving is Stockholm-Arlanda Airport (ARN). De route van Schiphol Airport (AMS) naar Linköping is om en nabij de 970 km (rechtstreeks). Dit staat voor +/- 2 uur reistijd (zonder tussenlanding). Door verder te reizen met OV (bus, trein) & luchthavenvervoer ben je razendsnel in het centrum.

Welke vliegmaatschappijen vliegen hierheen?

Linköping in Zweden is een goede Zweedse plaats. Veel van de (inter)nationale carriers kunnen Jouw een (in)directe vlucht aanbieden. Betaalbare airlines zijn o.a.: Ryanair (FR) ,easyJet (U2), Transavia (HV), Wizz Air (W6), Scandinavian Airlines (SK), Vueling (VY), Delta Air Lines (DL), KLM (KL), Lufthansa (LH), Turkish Airlines (TK). Een prettige nationale luchtvaartonderneming is Scandinavian Airlines. Surf altijd naar een reiszoekmachine voor scherpe tarieven. Check ook de vertrekopties op de site en in de applicaties van de luchtvaartmaatschappijen.

Wanneer vind ik een goedkoop ticket naar Linköping?

De prijzen van tickets wisselen dagelijks. Vliegtickets waarbij je vertrekt in het hoogseizoen (begin juli tot september) zijn normaal gesproken minder aantrekkelijk. Vakantie in het laagseizoen (november – februari) is meestal veel voordeliger. Reis je met kinderen die uitsluitend tijdens schoolvakanties vrij zijn? Wacht dan niet te lang met boeken. 12 – 12 weken van tevoren heb je een grote kans op goedkope tickets. Vlak voor je vertrekdatum gaat het aanbod naar beneden en de prijs omhoog. Mogelijk relevant: ruim voor het hoogseizoen adverteren bekende luchtvaartmaatschappijen vroegboek-kortingsacties (bijvoorbeeld KLM Werelddeal Weken). Houd deze dan ook goed in de gaten.

Last-minute vluchten Linköping, hoe profiteer ik daarvan?

Airlines hebben er baat bij dat alle vluchten vol zitten. Zijn er veel onverkochte tickets? Juist dan worden de resterende tickets aangeboden voor een aantrekkelijk tarief. Zodoende voorkomen airlines dat er lege stoelen zijn. Probeer hier dus van te profiteren. Handige tips: speur de verschillende reissites wekelijks af, track jouw favoriete vlucht met een prijsalarm en maak gebruik van de 24-uur refund. Er zijn daarnaast ook touroperators met scherpe last-minutes.

Kan ik gebruik maken van het openbaar vervoer?

Vliegbestemming Linköping heeft een prima OV-netwerk naar diverse kleine en grote vliegvelden. Vanaf de aankomsthal kan je verder reizen per trein of bus naar je eindbestemming. Meestal kan je gebruik maken van de shuttle service. Op de site van de luchthaven lees je alles over de routetijden en de prijsindicatie. Wil je meer besteden en houd je van comfort? Bel dan bij aankomst een taxi. Bij een reis met vlucht en hotel van reisorganisaties als Tui, D-Reizen, Prijsvrij, Vakantiediscounter, Sunweb & Vakanties.nl is de transfer van en naar de luchthaven ook bij de prijs inbegrepen.