vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Yangyang

Zonder gedoe goedkoop vliegen naar Yangyang in Zuid-Korea (Azië)? Het vastzetten van vliegtickets met korting is super gemakkelijk. Bepaal een of meerdere bestemmingen, de datum van de heen- en terugreis en het aantal reisgenoten. De vakantievergelijker biedt alle relevante vluchten naar belangrijke vliegvelden zoals Chongju, Seoul & Wonju. Je bekijkt in 1 minuut het tijdstip van vertrek, een indicatie van de kosten en andere details over handbagage, vliegtijd en optionele tussenstops van airlines zoals KLM en Korean Air. Als laatste kun je informeren naar een huurauto of een plek om te slapen bij populaire hotels zoals Daemyung Sol Beach Lahotel, Naksan Airport Condo, Green Pia Pension, Yangyang Ilmare Pension, Yangyang Blue Ara Pension.


  • Boek vluchten van alle toonaangevende airlines.
  • In 1 oogopslag de meest betaalbare of snelste vlucht.
  • Onderzoek ook naar luchthavens als CJJ, GMP, WJU.
  • Veilig online vlucht reserveren.
  • Online stoelkeuze en bagage bestellen.
  • Zelf inchecken en stoelen reserveren.

Voordelige vluchten naar Yangyang vergelijken en boeken

De Zuid-Koreaanse stad is een prachtige reisplek voor citytrips maar ook voor een uitgebreide reis. Deze plek staat garant voor bijvoorbeeld historische bezienswaardigheden, interessante musea, uitgestrekte natuur, gespecialiseerde restaurants en allerlei leuke winkeltjes. Vanaf Schiphol vliegen naar Yangyang voor goedkope prijzen? Wij geven het stappenplan hieronder met direct toe te passen tips over hoe je heel goedkoop kunt vliegen.

Voordelig met het vliegtuig naar Yangyang

  1. Specificeer bestemming

    Aanvankelijk kies je de vertrekluchthaven (bijv. Schiphol, Maastricht, Rotterdam, Eindhoven, Brussel, Düsseldorf) en de eindbestemming. Geef ook vast je wensen door m.b.t. de vertrekdatum en de gewenste terugvlucht datum (de laatste alleen bij een retour). Optioneel heb je de optie om diverse extra locaties (tussenstops) door te geven. Kies als laatste het aantal personen. Ontdek beschikbare vluchten door op zoeken te drukken.

  2. Vergelijk vluchtopties

    De ticketzoeker toont nu de goedkoopste vluchten van o.a. Rotterdam (RTM), en Amsterdam (AMS) naar luchthavens zoals Wonju, Seoul of Chongju. Eventueel kan je verder filteren op prijs (goedkoopste eerst), vliegtijd of specifieke vertrektijden (ochtend, middag, avond). Ook kan je een keuze maken uit het beperken van tussenstops, prettige luchtvaartmaatschappijen (voor de bestemming SriLankan Airlines (UL), Thai Airways (TG) & Korean Air), luchthavens voor aankomst en toegestane bagage. Ook handig: de zoekmachine is ook op de hoogte van voordelige vluchten in dezelfde maand. Optioneel kan je een prijsalert maken.

  3. Zoek de beste ticketshop

    Kies een vluchtroute die strookt met jouw wensenplaatje. Éen en dezelfde vlucht kan je regelen via diverse brokers en vluchtaanbieders. Reserveren kan je doen via de rechtstreekse vliegmaatschappij (KLM of Korean Air) of een boekingssite zoals tix.nl. Sommige maatschappijen en vliegticket-aanbieders vragen een extra bijdrage voor servicekosten, verzekeringen, entertainment, handbagage, ruimbagage, stoelvoorkeur. Lees de recensies door en klik door naar de boekingssite.

  4. Kies bagagepakket en deel privé gegevens (NAW)

    De vliegticketzoekmachine stuurt je door naar de vliegticket-shop. Bekijk goed de vliegtijd, de reissamenstelling, de tarieven en ga door naar de volgende stap. Selecteer hierna de bagage wens (hand- en ruimbagage). In de regel is een rugtas of handtas bij de prijs inbegrepen. Voor ruimbagage betaal je een extra tarief. Daarnaast deel je de namen en geboortedatums van de passagiers. Het is heel belangrijk dat je de juiste namen (incl. voorletters) deelt exact zoals vermeld op je identiteitsbewijs.

  5. Kies extra’s en boeking afronden

    Helemaal aan het eind kan je jouw vlucht upgraden. Denk aan ruime zitplaatsen met beenruimte, quick check-in, reisverzekering, eten en drinken aan boord, golfuitrusting, huisdieren, plaatselijke huurauto en meer. Uiteindelijk zie je de definitieve kosten van de gehele reissom. Qua betaling kan je over het algemeen kiezen voor Paypal, MasterCard, Visa en American Express (creditcard) en natuurlijk iDeal. Je ontvangst een bevestiging per mail. Vanaf 24 uur voor vertrek kan je online inchecken. Kort daarna krijg je een instapkaart (boarding pass). Het is noodzakelijk dat je 3 uur van tevoren in de vertrekhal staat. Zorg ook voor een geldig reisdocument.

Vind en boek de beste vlucht naar Yangyang (Zuid-Korea)

Selecteer jouw bestemming en profiteer van de beste aanbiedingen

Nuttige info over deze locatie

Reisbestemming Yangyang (38.0753925, 128.6188503) is een sfeervolle plek in Zuid-Korea, Azië. Men spreekt hier Koreaans. Je kunt hier betalen met de Zuid-Koreaanse won (KRW). De regionale tijdzone is Asia/Seoul (UTC +9, tijdsverschil: 8 uur). In Zuid-Korea moet je rekening houden met stopcontacttype C / F. De elektriciteit spanning is 220 V met een bijbehorende frequentie van 60 Hz. Luchthaven in de buurt zijn Seoul, Wonju en Chongju. De kosten van alledaagse zaken zijn erg duur. De nationale luchtvaartmaatschappij is Korean Air. Voor een gemiddelde hotelovernachting rekenen de hier +/- €167,20.

PlaatsYangyang
LandZuid-Korea
ContinentAzië
TijdzoneAsia/Seoul (UTC +9)
Tijdsverschil8 uur
Vliegveld van bestemmingYangyang International Airport (YNY)
VluchtmaatschappijenKorean Air
Websitewww.airport.co.kr/yangyang/
Telefoonnummer+82 1661-2626
Afstand vanaf Schiphol8630 km (+/- 10,5 uur vliegtijd)

Last-minute tickets april 2024: bekijk de goedkoopste vluchtaanbiedingen

Een gunstig vliegticket bestellen is niet moeilijk. Dankzij een snelle vliegticketzoekmachine koop je altijd de goedkoopste vluchten naar Yangyang en andere bestemmingen in de buurt via luchtvaartmaatschappijen als Emirates (EK), Qatar Airways (QR) & Singapore Airlines (SQ). Er bestaan nog meer opties om besparingen te realiseren. Bijgaand bekijk je twaalf handige tips om jouw volgende vliegticket voordeliger te kopen. Je kunt ook doorzoeken naar betaalbare vliegtickets naar Saidpur.

12 adviezen om te besparen voor een gunstige vlucht

  1. Vliegen met een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines bieden minder service met een scherpe prijs.
  2. Zoek prijzen op diverse websites op.
  3. Vertrek vandaag of morgen: last-minute vluchten zijn verrassend goedkoop.
  4. Vroegboekkorting: de laagste prijs wanneer je 2 tot 3 maanden van tevoren boekt.
  5. Vlieg flexibel: vergelijk ook andere vliegvelden en reisdagen.
  6. Gebruik een anonieme browser (geen cookies).
  7. Prijsalarm instellen: de makkelijkste manier om op te hoogte te blijven van nieuwe deals.
  8. Overweeg een overstap: een vlucht met tussenstop duurt langer, maar is soms veel goedkoper.
  9. Zoek naar deals op kortingscode-sites.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): punten (Miles) sparen met loyaliteitsprogramma van grote airlines.
  11. Open-jaw vliegticket: goedkope vluchten terug vanaf Incheon International Airport (IIA).
  12. Hotel met vlucht pakket: stel je complete reis in 1 keer samen.

Jouw vertrekmaand kiezen

  • Januari 2023: goedkope maand om te vliegen.
  • Februari 2023: een heerlijke oord voor de voorjaarsvakantie.
  • Maart 2023: wellicht is een pakketreis voor Jouw interessant.
  • April 2023: ontdek de historie en cultuur met een citytrip of stedentrip in Yangyang.
  • Mei 2023: de prijzen kunnen rond de meivakantie gemiddeld wat hoger liggen.
  • Juni 2023: combineer vliegticket en hotel in een aantrekkelijk arrangement.
  • Juli 2023: de zomervakantie is een wat duurdere periode om te boeken.
  • Augustus 2023: een periode met een enorm aanbod vliegvakanties.
  • September 2023: er zijn deze tijd doorgaans veel last-minute vluchten beschikbaar.
  • Oktober 2022: informeer tijdens de herfstvakantie goed naar het actuele klimaat.
  • November: 2022: heerlijk onbeperkt genieten in een van de all-inclusive resorts.
  • December: 2022: heerlijk voor de kerstvakantie of de winterzon.

Boekingshulp: geniet van meer service tijdens je vlucht

Bij het boeken van een Yangyang vliegticket krijg je van allerlei opties en aanvullende services die je kunt selecteren. Het aanbod met extra diensten groeit snel. Het levert dan ook veel vragen op. Wat moet je wel kiezen, en wat kan ik ook wel skippen? Bijgaand vind je goede informatie over extra services die vaak worden aangeboden (zoals bij TUIfly, Transavia, Swiss, easyJet, Eurowings, Lufthansa, Ryanair, Norwegian, Brussels Airlines, Turkish Airlines en British Airways, Air France, Lufthansa, Wizz air).

Bagage tarieven

Met handbagage wordt bedoeld: een tas of rugzak die je bij je mag houden in het vliegtuig. Voorbeelden hiervan zijn een kleine rolkoffer, weekendtas, rugzak, trolley, rugtas, handtas. Bij de bekende terminals mag je maximaal 1 stuks gratis handbagage meenemen. De betekenis van ruimbagage is: een tas die je inlevert bij de checkin. Gedurende de vlucht ligt het in het bagageruim. Het gewicht mag maximaal uitkomen op zo’n 15 – 20 kg. De prijsindicaties variëren tussen de €0,00 (gratis) tot en met €80,00.

  • Per persoon 1 stuk handbagage (50 x 40 x 23 cm, met een maximum van 10 kg).
  • Ruimbagage: een reiskoffer van zo’n 20 – 30 kg.
  • Bekijk de info over de airline-site voor bagageregels en informatie.

Opties voor stoelreservering

Met het hele gezin reizen naar Yangyang per vliegtuig? Dan is het handig om bij elkaar te kunnen zitten. Bij het kopen van een vliegticket kun jij zelf je stoelen naast elkaar selecteren. Op het moment dat je stoelnummers uitkiest toont de module direct wat de kosten zijn. Is een stoelreservering voor Jouw onnodig? Dan krijg je automatisch een plek toegewezen. Wanneer je een dag voor vertrek online incheckt kan je online toch nog een stoelkeuze vastzetten. Geef jij de voorkeur aan meer beenruimte? Dan vragen ze vaak wel een bepaalde toeslag.

  • Economy class: de laaggeprijsde plekken (ook bij de nooduitgang, bij de toiletten, bij de keuken (galley), bij het gangpad, bij het raam, achterste rij (achterin).
  • Business class: comfortabele zitplek met extra beenruimte.
  • First class: optimale zitplaatsen en eersteklas topservice.

Info en voordelen van annuleringsverzekering

Als jij een vlucht gaat annuleren betaal je in de meeste gevallen annuleringskosten. De annuleringsverzekering voor vliegvakanties keert een vergoeding uit als je jouw vakantie onverwacht niet door ziet gaan. Bijvoorbeeld bij overlijden, zwangerschapscomplicaties, visumproblemen, scheiding, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd), reisadvies. Je kan dan een aanvraag doen voor een geldbedrag voor gemist reisgenot en het wijzigen van de geboekte vlucht.

  • Je dient het uiterlijk 7 dagen na boeking van de reis af te sluiten.
  • De doorlopende reisverzekering dekt schade die wordt opgelopen tijdens het reizen (bijvoorbeeld repatriëring, rechtsbijstand, ongevallen / noodhulp, auto pechhulp, vervangend vervoer, wintersport).
  • Bagageverzekering: dekt de kosten van gestolen of beschadigde bagage tijdens de reis.

Maaltijden en eten aan boord

De vliegreis Yangyang (Azië) geldt als intercontinentale vliegreis. Hier geldt het volgende: maaltijden, snacks en drinken zijn meestal inclusief.Het menu-assortiment hangt af van het dagdeel dat je vliegt. Het product wordt netjes geserveerd door de medewerkers. Producten als brood, crackers of gedroogd fruit zijn toegestaan aan boord.

  • intercontinentale vliegreis: een maaltijd aan boord is inclusief.
  • Het menu aan boord kan variëren per tijdstip van vertrek en airline.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met actueel weerbericht, serviceknop, leeslampje, spelletjes, navigatie, radio / muziek.

Informatie over zakelijk vliegen

Wil je voor werkgerelateerde doeleinden reizen? Dan wil je zo makkelijk mogelijk reizen. Vliegvelden hebben diverse extra services: vooraan parkeren, inchecken met priority en toegang tot een exclusieve lounge waar jij ontspannen je werk kan voortzetten. Geef jij de voorkeur aan luchthaven Schiphol? Word dan lid van Privium van Schiphol. Zo krijg je toegang tot exclusieve service.

  • Gratis wifi: gratis internet op de luchthaven.
  • Priority boarding: in korte tijd langs de douane.
  • Lounge: speciale ruimte die van alle gemakken voorzien is.
  • Vaak zijn er werkplekken aanwezig met stroom en stoelen.
  • Parkeer op enkele minuten lopen vanaf de terminal.
  • Bluebiz: spaar blue credits voor gratis tickets, extra diensten en upgrades.

Extra aanvullende services

Er zijn nog tal van andere opties die je kunt kiezen om je reis volledig af te stemmen op jouw behoeften. In de box hieronder vind je een lijst met veel gebruikte arrangementen.

  • Huisdieren: maak samen met je hond of kat een reis naar een andere land.
  • Speciale bagage: fiets, visuitrusting, muziekinstrument, golfuitrusting, ski’s en snowboard, sportuitrusting.
  • Geef een extra bijdrage voor CO-2 compensatie.
  • Valet-parking: je auto wordt weggebracht en weer opgehaald door een medewerker.
  • Autohuur: vraag meteen om een huurauto in .
  • Extra koffer: kies voor extra bagage bijboeken als je veel spullen wil meenemen.
  • Vliegen met baby: incl. kinderbagage zoals buggy, kinderwagen, Maxi-Cosi, kinderzitje, rugdrager (draagzak).
  • Luchthaventransfer: vind een geschikte transfer service naar jouw accommodatie.

Betaalbare vliegtickets kopen naar Zuid-Korea?

Check vliegopties en vind de gunstigste tickets online!

Ontdek vliegvelden in Yangyang en regio

Gebruik maken van de snelste vlucht naar Yangyang? Rondom de stad vind je tal van grotere en kleinere Zuid-Koreaanse vliegvelden. Een zeer bekende luchthaven in dit gebied is Incheon International Airport (IIA). De (nationale) luchtvaartmaatschappij Korean Air is een betrouwbare partij. Bijgaand bekijk je allerlei nationale vliegvelden waarop jij kunt vliegen. Hier pak je bijvoorbeeld openbaar vervoer (trein of bus), luchthavenshuttle en taxibedrijven. Internationale carriers die hier vliegen zijn Malaysia Airlines (MH), Etihad Airways (EY), China Southern Airlines (CZ) & KLM (KL).

LuchthavenIATAAfstand (KM)
ChongjuCJJ180,8 km
SeoulGMP170,8 km
WonjuWJU91,6 km
Sokcho GangneungYNY4,7 km
Tabel met airports in de buurt van Yangyang (Zuid-Korea).

Uitgelichte luchthaven Yangyang: Yangyang International Airport

Airport Yangyang International Airport (RKNY) is een prima aanvlieghaven. Het is een middelgrote terminal op 73 meter boven zeeniveau. De airport ligt in Gonghang-ro. De verwachte route / afstand vanaf luchthaven Schiphol (AMS) is 8630 kilometer. De tijd die je in het vliegtuig zit is zo’n 10,5 uur. Moet je jouw huurauto terugbrengen? Navigeer dan op 3M69+GJ Yangyang-gun, Gangwon-do, South Korea. De bijbehorende website is www.airport.co.kr/yangyang/. Je kunt ook telefonisch contact opnemen (+82 1661-2626). Een uitstekende lokale maatschappijen is Korean Air. Via de tool vind je ook goedkope vluchten naar Vinh.

Populaire vertrekluchthavens vergelijken

  • Schiphol Airport (AMS): perfect voor een zonvakantie of stedentrip.
  • Eindhoven Vliegveld(EIN): keuze uit talloze airlines en bestemmingen.
  • Airport Rotterdam The Hague (RTM): een uitstekend aanbod aan citytrips.
  • Vliegveld van Düsseldorf (DUS): speciale balie voor gevonden voorwerpen en service.
  • Flughafen Bremen (BRE): uitstekend bereikbaar met moderne hotels in de omgeving.
  • Airport Brussel Zaventem (BRU): heerlijk genieten in een van de restaurants of cafés.
  • Dortmund Luchthaven (DTM): duidelijke aanwijzingen voor de juiste vertrekhal en gate.
  • Luchthaven Keulen (CGN): leuke airport shops met etenswaren, tijdschriften en boeken.
  • Münster-Osnabrück Luchthaven (FMO): eenvoudig inchecken op de airport.
  • Vliegveld van Frankfurt (FRA): volop inspiratie voor jouw volgende vliegbestemming.
  • Luchthaven Weeze (NRN): snel je bagage afgeven bij de incheckbalie.
  • Vliegveld Groningen Eelde (GRQ): servicegerichte medewerkers en duidelijke aanwijzingen.
vluchten-naar-yangyang-vergelijken

Kies de beste airline voor jouw vliegreis

Jij kan kiezen voor verschillende maatschappijen die vliegen op South Korea (KR). In het gedeelte hieronder tref je een lijst met 10 veel gekozen luchtvaartbedrijven voor een vliegvakantie naar Yangyang.

  1. SriLankan Airlines (UL): volop inspiratie voor jouw volgende reis.
  2. Thai Airways (TG): onbezorgd vliegen met (kleine) kinderen.
  3. Korean Air: ook baby’s en jonge kinderen kunnen meevliegen.
  4. Emirates (EK): goede telefonische klantenservice voor hulp en ondersteuning.
  5. Qatar Airways (QR): erkende airline die Jouw verbindt met de hele wereld.
  6. Singapore Airlines (SQ): doorgaans vertrekken de meeste vluchten op tijd.
  7. Malaysia Airlines (MH): vriendelijk personeel en prima klantenservice.
  8. Etihad Airways (EY): boekingen beheren via de website of App.
  9. China Southern Airlines (CZ): door middel van de App blijf je 24/7 op de hoogte van nieuws.
  10. KLM (KL): reserveer direct de vlucht voor de hele familie.

Top-10 boekingssites

De afgelopen jaren kan je boeken bij talloze populaire reisbureaus en vergelijkers. Bijgaand check je 10 veelgezochte boekingssites voor het actuele vluchtaanbod Yangyang in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: onbezorgd op reis naar meer dan 9.000 bestemmingen.
  2. Skyscanner: metasearch zoekmachine voor het vinden van goedkope vluchten in april 2024.
  3. Expedia: inspiratie voor jouw reis, bijzondere accommodaties en all-inclusive Yangyang vakanties.
  4. Kayak.nl: altijd de beste reisaanbiedingen bij de hand.
  5. Vliegtickets.nl: altijd de beste ticket-deals van alle erkende airlines.
  6. Tix.nl: de beste vluchten van ruim 1.000 airlines op 1 plek.
  7. Vliegwinkel.nl: veilig en vertrouwd boeken met ANVR en SGR.
  8. Chaser.nl: bekende website voor het vinden van ticketprijzen.
  9. WTC.nl: klantenservice ook op zaterdag en zondag geopend.
  10. Google Flights: automatisch e-mailupdates als de prijzen veranderen.

Overzicht weersvoorspellingen Yangyang, Zuid-Korea

In het land heerst een gematigd landklimaat met een gemiddelde jaartemperatuur van 13,8°C graden. Een aangename reisperiode is september & oktober. Dit is een uitstekende reistijd om de regio te ontdekken en om bijvoorbeeld met een gids op pad te gaan. In het schema hieronder doorzoek je eenvoudig de verwachte temperaturen voor de volgende 7 dagen. Op dagniveau behandelen we de minimale en maximale temperatuur en een icoontje met het verwachte weerbeeld. Zoek ook naar betaalbare vliegtuig tickets naar Chongqing

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Yangyang: combi met huurauto

Fly en drive betekent vliegen met aansluitend een huurauto meenemen. Fly-en-drive is handig wanneer je vanaf de luchthaven meteen naar je eindbestemming wil rijden. Het is met name ideaal omdat je alles voor vertrek al geregeld hebt. Je voertuig staat helemaal klaar voor je nadat je geland bent. Heerlijk vakantie vieren met je eigen auto (volledige vrijheid). Lokaal adres: 8-3 Gunhaeng-ri, Yangyang-eup, Yangyang, Gangwon-do, South Korea.

  • Haal de sleutels van de huurauto op en loop naar de parkeergarage!
  • Weekend weg: vanaf Jouw accommodatie leuke excursies en dagtrips maken.
  • Zonvakantie: dankzij het vliegtuig is de zon altijd dichtbij.

Vlucht met hotel Yangyang

In de situatie dat je een vlucht met hotel reserveert dan is er sprake van een pakketreis. Er zijn veel pluspunten: het is vaak goedkoper, je hebt betere voorwaarden (ANVR, SGR, Calamiteitenfonds) en er is vaak een medewerker ter plaatse aanwezig. Indien gewenst kan je transfer van luchthaven Yangyang International Airport naar een hotel worden geregeld.

  • Pakketreis is een combi van minimaal 2 reisdiensten.
  • Ervaar het exclusieve karakter van een all inclusive reis.
  • Regionale hotels: Daemyung Sol Beach Lahotel, Naksan Airport Condo, Green Pia Pension, Yangyang Ilmare Pension, Yangyang Blue Ara Pension.
  • Wintervakantie: complete reizen bij o.a. D-Reizen, Corendon, Alltours, Prijsvrij, Sunweb, Tui of Thomas Cook, Suntip, Vakanties.nl, BeachCheck.com, Bebsy, Stip Reizen.

FAQ met vragen en antwoorden over vliegreizen naar Yangyang

Wat zijn goede airports voor mijn vlucht naar Yangyang?

in de buurt van deze vakantiebestemming kan je vliegen op grote en kleine Zuid-Koreaanse terminals. Zo kun je denken aan Chongju (CJJ), Seoul (GMP) en Wonju (WJU). Een grote luchthaven in deze regio is Incheon International Airport (IIA). De route van vliegveld Amsterdam Schiphol (AMS) naar het aanliggende Gonghang-ro is ongeveer 8630 kilometer (rechtstreeks). Dit is +/- 10,5 uur reistijd (excl. tussenstops). Met behulp van de bus, de trein, het OV of luchthavenvervoer ben je binnen mum van tijd bij jouw hotel.

Wat zijn prettige airlines?

Yangyang in Zuid-Korea is een fantastische Zuid-Koreaanse reisplek. Meer en meer luchtvaartondernemingen kunnen Jouw een (in)directe vlucht aanbieden. Betaalbare airlines zijn onder andere: SriLankan Airlines (UL) ,Thai Airways (TG), Korean Air, Emirates (EK), Qatar Airways (QR), Singapore Airlines (SQ), Malaysia Airlines (MH), Etihad Airways (EY), China Southern Airlines (CZ), KLM (KL). Een toonaangevende nationale aanbieder is Korean Air. Tip: check eerst een ticketzoeker om te besparen op de kosten. Onderzoek ook de tickettarieven op de site en in de applicaties van de vliegbedrijven.

Gedurende welke maanden vind ik een goedkoop ticket naar Yangyang?

Wekelijks vinden er prijsupdates plaats. Vliegtickets waarbij je vertrekt in het hoogseizoen (periode in de zomer) zijn gemiddeld gezien prijzig. Vakantie in het laagseizoen (november – februari) is doorgaans gunstiger. Heb jij uitsluitende vrije dagen tijdens de schoolvakanties? We adviseren om dan niet te laat te boeken. 6 tot 8 weken voor de start van je reis heb je een grote kans op goedkope tickets. Kort voor vertrek lopen de vluchten langzaam vol en betaal je meer. Suggestie: eind december / begin januari delen aanbieders vroegboekvoordelen (bijvoorbeeld KLM Werelddeal Weken). Vroege boekers ontvangen forse kortingen!

Last-minute vluchten Yangyang, hoe profiteer ik daarvan?

Vliegmaatschappijen willen natuurlijk graag dat het hele vliegtuig vol zit. Is dat vlak voor vertrek nog niet gelukt? In dat scenario worden de resterende tickets heel voordelig aangeboden. Op die manier kan het vliegtuig alsnog vol vertrekken. Probeer hier dus van te profiteren. Ons advies: meld je aan voor de nieuwsbrief van de airlines, laat een prijsalarm afgaan indien jouw vlucht voordeliger wordt en zoek op meerdere bestemmingen. Teven bieden touroperators zelf ook last-minutes aan.

Kan ik reizen met het openbaar vervoer?

Vliegbestemming Yangyang beschikt over een prima OV-infrastructuur naar allerlei luchthavens. Vanaf de airport reis jij eenvoudig per bus of trein naar jouw accommodatie. Doorgaans is er tegen betaling een shuttle service beschikbaar. Online kun je actuele vertrektijden inzien en de kosten. Heb je wat meer te besteden en wil je ontspannen verder reizen? Neem dan een taxibedrijf. Bij een complete pakketreis van reisorganisaties als Corendon, Vakantiediscounter, Sunweb, D-Reizen, Tui en De Jong Intra is de transfer van en naar de luchthaven ook bij de prijs inbegrepen.