vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Can Tho

Vanuit Nederland goedkoop vliegen naar Can Tho in Vietnam (Azië)? Het vergelijken en vinden van de voordeligste vliegtickets regel je via onze vergelijker. Kies waar je naartoe wil, de vertrek- en retourdatum en het aantal reisgenoten. De vergelijkingstool geeft de beste en goedkoopste vluchten naar belangrijke vliegvelden zoals Ca Mau, Phnom-penh of Phu Quoc. Je ziet in 1 oogopslag de vertrek- en aankomsttijden, de verwachte kosten en extra details over het max. gewicht van de ruimbagage, reistijd en eventueel ook de tussenstops van airlines zoals KLM en Vietnam Airlines. Aan het einde van het bestelproces kan je ook kiezen voor een huurauto of een slaapplek bij huuraccommodaties zoals Thao Anh Guesthouse, Mekong Delta Inn Hotel, B Home, Green Sunshine Homestay, Can Tho Green Sunshine With Nature ( Lotus R).


  • Vergelijk vluchten van de beste airlines.
  • Check razendsnel de meest goedkope of snelste route.
  • Voordelige alternatieve vliegvelden als CAH, PNH, PQC.
  • Veilig betalen op diverse manieren.
  • Voeg extra bagage toe aan je ticket.
  • Overal inchecken en de vlucht wijzigen.

Voordelige vluchten naar Can Tho vergelijken en boeken

De Vietnamese stad is een vaak geboekte bestemming voor een korte stedentrip of een gezinsvakantie. Deze vakantiebestemming geeft een mooie mix van authentieke bezienswaardigheden, educatieve museums, een veelzijdige natuur, verfijnde horeca en meerdere opties voor shopping. Vanaf Schiphol vliegen naar Can Tho tegen de beste prijs? Wij bieden een speciaal stappenplan met meer info over hoe je zo voordelig mogelijk jouw vliegtickets koopt.

Voordelig met het vliegtuig naar Can Tho

  1. Specificeer plek

    Allereerst kies je de vertrekluchthaven (vanuit NL kies je bijv. voor Düsseldorf, Rotterdam, Eindhoven, Schiphol, Keulen, Maastricht) en de landingsplek (aankomst-luchthaven). Kies ook de datum van de heenreis en de terugvlucht (als je graag een retour wil). In het systeem heb je de optie om 2 of 3 extra vluchten te selecteren. Denk ook na over het aantal reizigers. Ontdek beschikbare vluchten door op zoeken te drukken.

  2. Vergelijk alle vluchten

    De zoektool geeft een resultatenpagina met de beste routes van Amsterdam (AMS) naar luchthavens als Phu Quoc, Phnom-penh of Ca Mau. Vergelijk alle opties door te kijken naar de kosten, reisduur of een vertrektijd (vroeg in ochtend of laat in avond). Tevens kan je filteren op het max. aantal tussenstops, favoriete luchtvaartmaatschappijen (denk aan China Southern Airlines (CZ), Turkish Airlines (TK) & Vietnam Airlines), vliegvelden voor aankomst en max. toegestane bagage. Noemenswaardig: de vergelijker is ook een aanrader voor gunstiger geprijsde vluchten een week voor- of na jouw gekozen datum. Optioneel kan je je registreren voor een prijsalert.

  3. Zoek de beste ticketshop

    Kies een van de vluchten die het beste past bij jouw budget. Eén specifieke vlucht wordt vaak verkocht door allerlei vliegticketsites. Denk aan bijvoorbeeld de luchtvaartmaatschappij zelf (KLM of Vietnam Airlines) of een reisagent zoals Trip.com. Veel van de luchtvaartmaatschappijen en vliegticket-shops kunnen extra kosten rekenen voor entertainment, servicekosten, verzekeringen, ruimbagage, maaltijden, handbagage. Bekijk altijd even de actuele reviews en klik door om jouw boeking af te ronden.

  4. Kies hand- en ruimbagage en verstrek de passagiersgegevens

    De zoekmachine stuurt je door naar de boekingssite. Loop gegevens na zoals de gekozen reisdatum, de reissamenstelling, de prijzen en ga door naar de volgende stap. Kies hoeveel bagage je mee wil. Vaak is 1 keer handbagage (10 kg) vrij van heffingen. Bij ruimbagage moet je een extra toeslag betalen. Hierna deel je de namen en geboortedatums van de passagiers. Het is absoluut noodzakelijk dat je de juiste namen (incl. voorletters) deelt volgens de notatie op je reisdocument.

  5. Vlucht upgraden

    In deze stap kun je meer opties kiezen. Selecteer bijv. stoelkeuze met beenruimte, snellere boarding, verzekeringspolis, eten/drinken gedurende de reis, duikuitrusting, huisdieren (hond/kat), de huur van een auto of een andere extra benodigdheid. Je ziet nu de uiteindelijke kosten van jouw vlucht. Er zijn vaak diverse betaalmiddelen mogelijk zoals Paypal, Creditcard (MasterCard, Visa en American Express) en iDeal. Je ontvangst een bevestiging per mail. 24 uur voor vertrek kan jij online al de checkin doen. Kort daarop krijg je een instapkaart (boarding pass). Het is vaak wenselijk dat je 3 uur van tevoren op het vliegveld bent. Vergeet niet de benodigde reisdocumenten.

Zoek naar de beste vlucht naar Can Tho (Vietnam)

Kies jouw vertrekdag en profiteer van de beste aanbiedingen

Functionele informatie over jouw komende vlucht

Reisbestemming Can Tho (10.0451618, 105.7468535) is een schitterende plaats in Vietnam, Azië. Qua taal heb je hier te maken met het Vietnamees. De officiële valuta is Dong (VND). De regionale tijdzone is Asia/Ho_Chi_Minh (UTC +7, tijdsverschil: 6 uur). In Vietnam kun je elektrische spullen laden via stekkertype A / C / D. De voedingsspanning is 220 V en 50 Hz. Je kunt vliegen op omliggende vliegvelden als Phnom-penh, Phu Quoc en Ca Mau. Het gemiddelde prijsniveau hier is erg goedkoop. De nationale luchtvaartmaatschappij is Vietnam Airlines. Voor een basis hotelkamer betaal je ongeveer €38,70.

PlaatsCan Tho
LandVietnam
ContinentAzië
TijdzoneAsia/Ho_Chi_Minh (UTC +7)
Tijdsverschil6 uur
Vliegveld in de buurtCan Tho International Airport (VCA)
AirlinesVietnam Airlines
Websitewww.canthoairport.com/
Telefoonnummer+84 292 3844 301
Afstand vanaf Schiphol9870 km (+/- 12 uur reistijd)

Last-minute tickets april 2024: check de meest voordelige vluchtaanbiedingen

Een gunstig vliegticket bestellen kun je via internet eenvoudig doen. Met een praktische vliegticket vergelijkservices bestel je altijd en overal de goedkoopste vluchten naar Can Tho en andere bestemmingen in de buurt via luchtvaartmaatschappijen als Thai Airways (TG), KLM (KL) of Emirates (EK). Er bestaan nog meer mogelijkheden om besparingen te realiseren. Bijgaand bieden wij twaalf handige tips om goedkopere vliegtickets te kopen. Je kunt ook zoeken naar betaalbare vliegtickets naar Moyo.

12 tips om minder te betalen voor het reserveren van de goedkoopste vlucht

  1. Kies voor een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines bieden minder service met een scherpe prijs.
  2. Voer je bestemming in een vergelijker in.
  3. Vandaag of morgen vertrekken: inpakken en wegwezen met last-minute vluchten.
  4. Vroegboekkorting: de laagste prijs wanneer je 2 tot 3 maanden van tevoren boekt.
  5. Wees flexibel: zoek niet uitsluitend op 1 vliegdatum.
  6. Gebruik een incognito browser en wis je browsegegevens.
  7. Krijg dagelijkse updates met een prijsalarm: nieuwe deals ontvang je per mail of SMS.
  8. Zoek naar opties met een overstap: vlucht met tussenstops zijn soms goedkoper.
  9. Kijk naar eventuele actuele promocodes.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): sparen voor korting of cadeau’s met loyaliteitsprogramma.
  11. Open-jaw tickets: slim terugvliegen vanaf bijv. Tân Sơn Nhất International Airport (SGN).
  12. Hotel met vlucht pakket: profiteer van extra voordeel met hoteldeals.

Dure en goedkope vertrekmaanden

  • Januari 2023: een zeer goedkope maand om te vertrekken per vliegtuig.
  • Februari 2023: tijdens de voorjaarsvakantie kun je hier prima heen.
  • Maart 2023: gunstige pakketreizen met hotel, transfer en huurauto.
  • April 2023: een prachtige periode voor een citytrip of stedentrip in Can Tho.
  • Mei 2023: de meivakantie is een budgetvriendelijke periode om te reizen.
  • Juni 2023: boek een vliegticket en hotel en geniet van een heerlijke zonvakantie.
  • Juli 2023: boek bij voorkeur 3 of 4 maanden voor de zomervakantie uit.
  • Augustus 2023: een periode met een enorm aanbod vliegvakanties.
  • September 2023: een last-minute vlucht kan voor extra voordeel zorgen.
  • Oktober 2022: een unieke bestemming voor de herfstvakantie.
  • November: 2022: de beste all-inclusive deals in een aangenaam hotel.
  • December: 2022: veel mensen houden van de winterzon in de kerstvakantie.

Boekingshulp: de beste boekingstips op een rij

Bij de aankoop van een Can Tho vliegticket krijg je te maken met nuttige opties en additionele diensten die je kunt selecteren. Het aanbod met extra diensten groeit snel. Al deze opties zijn soms wat ingewikkeld. Wat heeft meerwaarde, en wat kan ik achterwege laten? Onderstaand vind je goede informatie over services die vaak te boeken zijn (zoals bij Eurowings, Transavia, Lufthansa, Swiss, Delta Air Lines, TUIfly, Turkish Airlines, Norwegian, Brussels Airlines, Ryanair en Air France, Lufthansa, Wizz air, Vueling).

Bagage eisen

Met handbagage wordt bedoeld: een tas of rugzak die je vooraf niet incheckt bij de incheckbalie. Je kunt denken aan een kleine rugtas, handtas, reistas, rolkoffer, weekendtas, rugzak. Bij de populaire vliegvelden is max. 1 stuk handbagage per passagier toegestaan. De betekenis van ruimbagage is: een tas die je tijdens het inchecken moet afgeven. Deze wordt ingeladen in het bagageruim van het vliegtuig. Het max. gewicht verschilt per airline en vliegklasse. Dit is rond de 15 – 25 kilogram. De prijzen zijn per airline afhankelijken liggen tussen de €0,00 (gratis) tot €60,00.

  • Per persoon 1 artikel handbagage (55 x 35 x 20 cm, max 7 – 10 kg).
  • Ruimbagage: één reiskoffer van zo’n 20 – 30 kilogram.
  • De website van de airline bevat info voor de meest recente bagageregels.

Stoelreservering

Wil je graag samen reizen naar Can Tho per vliegtuig? Dan is het handig om in dezelfde cabine te zitten. Bij het maken van een boeking kan je stoelen naast elkaar kiezen. Wanneer je stoelnummers uitzoekt zie je direct de prijs. Betaal je liever niet voor een stoel? Dan krijg je automatisch een plek toegewezen. Wanneer je online incheckt kan je bij veel airlines nog je stoelkeuze wijzigen. Wil jij genieten van meer beenruimte? Dan betaal je een extra toeslag.

  • Economy class: de goedkoopste stoelen (ook voorste rij (voorin), bij de nooduitgang, bij de toiletten, achterste rij (achterin), bij het raam, bij de keuken (galley).
  • Business class: luxe zitplek met extra beenruimte.
  • First class: optimale zitplaatsen met eersteklas service.

Wel of geen annuleringsverzekering afsluiten?

Soms komt het voor dat je niet meer mee kunt met de vlucht en moet cancelen. Dan moet je bepaalde annuleringskosten betalen. De vlieg-annuleringsverzekering geeft een financiële vergoeding als jij de reis moet cancelen of afbreken. Bijvoorbeeld bij overlijden, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd), visumproblemen, reisadvies, zwangerschapscomplicaties, scheiding. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding voor gederfd vakantiegenot en het wijzigen van de vliegtickets.

  • Je dient de polis direct na het boeken van de reis af te sluiten.
  • Een kortlopende reisverzekering dekt materiële en persoonlijke schade tijdens de reis (in de basis zijn dit: repatriëring, rechtsbijstand, vervangend vervoer, auto pechhulp, wintersport, ongevallen / noodhulp).
  • Bagageverzekering: unieke dekking voor diefstal van koffers en persoonlijke spullen.

Maaltijd aan boord: hoe werkt dat?

De vliegreis Can Tho (Azië) noemen we een intercontinentale vliegreis. Disclaimer: een maaltijd en drinken is doorgaans standaard inbegrepen.Het menu is afhankelijk van de lengte van de vlucht en het tijdstip. De maaltijd wordt netjes voorgeschoteld door het personeel. Reizigers mogen ook hun eigen eten meenemen.

  • intercontinentale vliegreis: de maaltijd aan boord zit vaak bij de ticketprijs in.
  • Het menu aan boord verschilt doorgaans per seizoen en vliegtijd.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met spelletjes, actueel weerbericht, serviceknop, radio / muziek, films / series, leeslampje.

Zakelijke vluchten

Heb je een zakelijke afspraak? Dan wil je een drempelvrije vlucht. De grotere vliegvelden komen de zakelijke reiziger tegemoet: een gunstig gelegen parkeerplaats, voorrang bij aan boord gaan en toegang tot een zaken-lounge waar je rustig kunt wachten of werken. Heeft luchthaven Schiphol jouw voorkeur? Word dan lid van Privium van Schiphol. Dit betekent altijd vooraan parkeren en sneller langs de security.

  • Gratis wifi: snel en stabiel gratis internet in de lounge en aan boord.
  • Priority boarding: instappen met prioriteit en twee stuks handbagage.
  • Lounge: een afgeschermd deel op de terminal met goede faciliteiten.
  • Een comfortabele werkplek waar je heerlijk kunt werken.
  • Parkeren op plekken dicht bij de terminal.
  • Bluebiz: voorrang tijdens het instappen via het ‘zone boarding principe’.

Andere extra diensten die je kunt kiezen

Je hebt nog tal van andere opties die je kunt selecteren om je reis compleet te maken. Bijgaand bespreken we enkele praktische upgrades en extra’s.

  • Huisdieren: reis samen met je hond of kat naar je bestemming.
  • Speciale bagage: ski’s en snowboard, golfuitrusting, sportuitrusting, visuitrusting, muziekinstrument, fiets.
  • CO2-compensatie voor een vlucht.
  • Valet-parking: uitstappen bij de vertrekhal en je auto laten wegbrengen.
  • Autohuur: meteen een goedkope huurauto huren in .
  • Extra koffer: er zijn diverse opties voor extra bagage bijboeken.
  • Vliegen met baby: incl. kinderbagage als rugdrager (draagzak), campingbed, kinderzitje, Maxi-Cosi, kinderwagen.
  • Luchthaventransfer: regel jouw transfer service voor aankomst.

Gunstige vliegtickets kopen naar Vietnam?

Vergelijk vluchtopties en bestel de beste tickets online!

Zoek omliggende vliegvelden in Can Tho en omgeving

Gebruik maken van de snelste vlucht naar Can Tho? Rondom deze plek zijn meerdere (middel)grote en kleine Vietnamese vliegvelden. Een grote luchthaven in het land is Tân Sơn Nhất International Airport (SGN). De (nationale) maatschappij Vietnam Airlines is hier zeer actief. In het schema hieronder vergelijk je tal van bekende vliegvelden die werkzaam zijn in dit gebied. Vanaf deze plekken kan je jouw reis verder voortzetten via openbaar vervoer (trein of bus), taxidiensten en luchthavenshuttle. Erkende carriers die je hier kunt kiezen zijn Qatar Airways (QR), Singapore Airlines (SQ), Malaysia Airlines (MH) & SriLankan Airlines (UL).

VliegveldIATAAfstand (KM)
Ca MauCAH114,2 km
Phnom-penhPNH194,1 km
Phu QuocPQC196,1 km
Ho Chi Minh CitySGN131,3 km
Can ThoVCA5,9 km
ConsonVCS175,6 km
Rach GiaVKG68,1 km
Tabel met airports kortbij Can Tho (Vietnam).

Populaire luchthaven Can Tho: Can Tho International Airport

Airport Can Tho International Airport (VVCT) is een aanvlieghaven op relatief korte afstand. We beschrijven dit als een middelgrote terminal op 3 meter boven zeeniveau. Het is gelegen in Can Tho. De hemelsbrede afstand vanaf AMS (Schiphol) is 9870 km. De vliegtijd is rond de 12 uur. Het plaatselijke adres (navigatie) is: 3PP6+2Q Bình Thủy, Cần Thơ, Vietnam. Praktische info lees je ook op www.canthoairport.com/. Je kunt dit ook telefonisch doen (+84 292 3844 301). Een zeer betrouwbare vlieg-onderneming heet Vietnam Airlines. Je vind hier ook goedkope vluchten naar Archangelsk.

De beste vertrekluchthavens vergelijken

  • Schiphol Airport (AMS): snelle afwikkeling van de bagage.
  • Airport Eindhoven (EIN): er zijn voldoende parkeermogelijkheden aanwezig.
  • Airport Rotterdam (RTM): ruim aanbod bestemmingen en airlines.
  • Vliegveld Düsseldorf (DUS): na aankomst kun je ontspannen in de lounge of bij de horeca.
  • Airport Bremen (BRE): goed bereikbaar met bus en taxi (openbaar vervoer).
  • Brussels Airport / Luchthaven Zaventem (BRU): snelle bagageafhandeling en prima aanwijzingen.
  • Dortmund Airport (DTM): snelle bagageafhandeling en prima aanwijzingen.
  • Flughafen Köln-Bonn (CGN): perfect voor een zonvakantie of stedentrip.
  • Münster-Osnabrück Vliegveld(FMO): Ontspannen vliegen naar talloze bestemmingen.
  • Frankfurt Luchthaven (FRA): ruim aanbod bestemmingen en airlines.
  • Weeze Airport (NRN): fijne stoelen, oplaadpunten voor je telefoon en gratis wifi.
  • Groningen Airport Eelde (GRQ): een gebruiksvriendelijke website met alle actuele vliegtijden.
vluchten-naar-can-tho-vergelijken

Vergelijk de beste airlines voor een stressvrije vliegreis

Er zijn meerdere vliegmaatschappijen die vliegen op Vietnam (VN). In het gedeelte hieronder tref je een lijst met 10 veel geboekte vliegbedrijven voor een vliegvakantie naar Can Tho.

  1. China Southern Airlines (CZ): eventuele vertragingen worden vroegtijdig gemeld.
  2. Turkish Airlines (TK): de mooiste rondreizen, stedentrips en zonvakanties.
  3. Vietnam Airlines: je kunt eenvoudig een annuleringspolis afsluiten.
  4. Thai Airways (TG): behulpzame stewardessen en grondpersoneel.
  5. KLM (KL): klantgerichte medewerkers die je helpen van check-in tot boarding.
  6. Emirates (EK): het reserveren van een eigen stoel kan tijdens het inchecken.
  7. Qatar Airways (QR): stoelreservering, entertainment, zelf inchecken en parking.
  8. Singapore Airlines (SQ): bieden verzekeringen aan bij losse tickets.
  9. Malaysia Airlines (MH): heerlijke maaltijden en drankjes aan boord.
  10. SriLankan Airlines (UL): erkende airline die Jouw verbindt met de hele wereld.

Top-10 boekingssites

Online zijn er flink wat populaire reisbureaus en vergelijkers. Hieronder kan je aan de slag met 10 goede vliegticket-vergelijkers voor het actuele vluchtaanbod Can Tho in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: helpt Jouw bij het vinden van de beste vliegdeals.
  2. Skyscanner: vergelijk gratis miljoenen vliegtickets in april 2024.
  3. Expedia: grote zoekmachine voor vliegroutes, hotels, dagtrips en all-inclusive Can Tho vakanties.
  4. Kayak.nl: boeken zonder zorgen met vaste tarieven.
  5. Vliegtickets.nl: zoek, vergelijk en boek simpel je vlucht.
  6. Tix.nl: de beste vluchten van ruim 1.000 airlines op 1 plek.
  7. Vliegwinkel.nl: eenvoudig reisgegevens inzien en SGR en ANVR keurmerk.
  8. Vliegwinkel.nl: de ticketprijzen eenvoudig op onder elkaar zetten.
  9. WTC.nl: alle medewerkers zijn standaard IATA gekwalificeerd.
  10. Google Flights: inzicht in de vertrektijden en tarieven van alle maatschappijen.

Huidige weersvoorspellingen Can Tho, Vietnam

Er is hier een warm chinaklimaat. De verwachte gem. temperatuur is 27,2°C. Een aangename tijd om hiernaartoe te gaan is december t/m februari. Dit is een aangename periode / tijdvak om alle bezienswaardigheden bij langs te gaan en leuke dagtrips te maken. In de tabel hierna plaatsen we het weerbericht voor de 7 dagen na vandaag. Per kalenderdag check je een temperatuurverwachting en het bijbehorende weerbeeld. Je kunt ook zoeke naar betaalbare vliegtuig tickets naar Elkins

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Can Tho: vliegticket met huurauto

Met Fly en drive bedoelen we een vlucht combineren met een huurauto. Fly and drive is de oplossing als je bij aankomst direct je weg wil voortzetten. Het is heel praktisch doordat je niks meer hoeft te regelen op de airport zelf. Na aankomst weet je dat alles goed is geregeld. Je ontdekt de bezienswaardigheden waar en wanneer jij dat wilt. Lokaal adres: 2PWW+3P9, An Khánh, Ninh Kiều, Cần Thơ, Vietnam.

  • De huurauto kun je afhalen in een lokale parkeergarage.
  • Cityreis: bezoek bezienswaardigheden, hotspots en restaurants per auto.
  • Zonvakantie: dankzij het vliegtuig is de zon altijd dichtbij.

Vlucht met hotel Can Tho

In het geval je een vlucht met hotel reserveert dan hebben we het over een pakketreis. Dit biedt leuke extra’s als: je betaalt doorgaans minder, de boekingsvoorwaarden zijn beter (SGR, ANVR, Calamiteitenfonds) en je kunt ter plaatse terecht met vragen en klachten. Vaak kan een transfer van luchthaven Can Tho International Airport naar jouw hotel worden uitgevoerd.

  • Pakketreizen kan je eenvoudig omboeken.
  • Een all inclusive reis zorgt voor maximale luxe.
  • Hoteltips: Thao Anh Guesthouse, Mekong Delta Inn Hotel, B Home, Green Sunshine Homestay, Can Tho Green Sunshine With Nature ( Lotus R).
  • Wintervakantie: bekijk aanbod bij Tui, Alltours, Prijsvrij, Sunweb, Vakantiediscounter, Corendon & Stip Reizen, De Jong Intra Vakanties, Vakanties.nl, BeachCheck.com, Suntip, Bebsy.

FAQ met vragen en antwoorden over vliegreizen naar Can Tho

Wat zijn geschikte airports in de buurt van Can Tho?

Kortbij deze omgeving zijn er vluchten naar grote internationale en kleinere Vietnamese vliegvelden. Denk bijvoorbeeld aan Ca Mau (CAH), Phnom-penh (PNH) en Phu Quoc (PQC). Een grote luchthaven in dit gebied is Tân Sơn Nhất International Airport (SGN). Globale afstand van vliegveld Schiphol (AMS) naar het aangrenzende Can Tho is ongeveer 9870 km. Het kost je zo’n +/- 12 uur pure reistijd (zonder tussenlanding). Gebruikmakend van het openbaar vervoer (tram, trein, bus etc.) of luchthavenvervoer ben je zo in het centrum.

Wat zijn goede airlines?

Can Tho in Vietnam is een veelzijdige Vietnamese reishotspot. Veel erkende carriers hebben een actueel aanbod (in)directe vluchten. Professionele airlines zijn: China Southern Airlines (CZ) ,Turkish Airlines (TK), Vietnam Airlines, Thai Airways (TG), KLM (KL), Emirates (EK), Qatar Airways (QR), Singapore Airlines (SQ), Malaysia Airlines (MH), SriLankan Airlines (UL). Een bekende lokale vluchtmaatschappij is Vietnam Airlines. Tip: check eerst een prijsvergelijker voor de laagste ticketprijzen. Controleer ook de tickettarieven op de website / App van de vliegbedrijven.

Wat is een gunstige tijd voor een goedkoop ticket naar Can Tho?

Elke dag worden prijzen van tickets aangepast. Vliegtickets die worden aangeboden in het hoogseizoen (begin juli tot eind augustus) zijn in de regel het duurst. Het laagseizoen – de minder drukke maanden – is meestal veel voordeliger. Heb jij alleen reismogelijkheden gedurende de schoolvakanties? Probeer dan te zoeken naar vroegboekkortingen. Rond 8 weken voordat je vertrek naar je bestemming is er een grote kans op betaalbare tickets. Wanneer je dichterbij jouw vertrekdag komt gaat het aanbod naar beneden en de prijs omhoog. Mogelijk relevant: in januari hebben vluchtaanbieders vroegboekvoordelen (zoals KLM Werelddeal Weken). Houd deze goed in de gaten!

Last-minute vluchten Can Tho, is dat echt goedkoper?

Airlines hebben er baat bij dat er zo veel mogelijk passagiers mee aan boord gaan. Is het vliegtuig nog niet voor de volle 100% gevuld? Bij deze vluchten worden deze tickets tegen scherpe prijzen verkocht. Door deze strategie gaat het vliegtuig alsnog vol weg. Je kunt hiervan profiteren. Een aantal suggesties: speur de verschillende reissites wekelijks af, maak gebruik van een prijsalarm en houd meerdere opties open. Bij touroperators vind je bovendien last-minutes inclusief hotel.

Wat voor openbaar vervoer kan ik kiezen?

Vliegbestemming Can Tho heeft een hoogwaardig openbaar vervoer netwerk naar verschillende airports. Na het uitchecken reis je met een bus en/of trein naar het centrum. Soms kun je een shuttle service gebruiken. Online kun je actuele vertrektijden inzien en prijzen. Kan jij meer geld uitgeven en wil je maximaal comfort? Dan kan je natuurlijk met de taxi reizen. Bij een pakketreis van reisorganisaties als Tui, D-Reizen, Sunweb, Vakantiediscounter, Prijsvrij en Stip Reizen is de transfer van en naar de luchthaven vaak al inbegrepen bij de prijs.