vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Thermal

Vanaf jouw favoriete luchthaven goedkoop vliegen naar Thermal in Verenigde Staten (Noord-Amerika)? Het aankopen van de goedkoopste vliegtickets doe je snel en eenvoudig met onze vergelijker. Kies jouw eindbestemming, de vertrekdatum en het aantal passagiers. De zoekfunctie komt vervolgens met alle relevante vluchten naar interessante luchthavens zoals Carlsbad, Imperial en Long Beach. Je ziet in 1 oogopslag de geldige vertrektijden, de geschatte totale kosten en diverse eigenschappen zoals het meenemen van bagage, reisduur en optionele tussenstops van luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en American Airlines. Aan het einde van het bestelproces kun jij doorklikken naar info over een huurauto of een hotelovernachting bij huuraccommodaties zoals Plum Guide – Two For The Show, Base Camp Pop-Up Camping Resort, Paradiso – Magnificent Estate W Pool & Lake, Villa Perfection, Villa Perfection.


  • Check vluchten van toonaangevende airlines.
  • Altijd de meest aantrekkelijke of snelste vlucht.
  • Check luchthavens in de regio zoals CLD, IPL, LGB.
  • Via internet boeken en betalen.
  • Eenvoudig bagage en extra’s bijboeken.
  • Via de App inchecken en boardingpass printen.

Voordelige vluchten naar Thermal vergelijken en boeken

De Amerikaanse stad is een aangename reislocatie voor stedenreizen maar ook voor een complete reis. Deze vakantieplek geeft een grote verscheidenheid aan architectonische bezienswaardigheden, musea en ontdekkingscentra, speciale natuur, verrassende restaurants en vele winkelstraatjes. Vanaf Schiphol vliegen naar Thermal voor aantrekkelijke prijzen? Wij verspreiden een handig stappenplan met meer info over hoe je heel voordelig vliegtickets kunt reserveren.

Voordelig met het vliegtuig naar Thermal

  1. Kies plek van bestemming

    Ten eerste kies je het vliegveld waar je graag wil vertrekken (vanuit NL kies je bijv. voor Schiphol, Brussel, Maastricht, Keulen, Düsseldorf, Eindhoven) en de plek van bestemming. Kies ook de datum van vliegen en terugreis (wanneer je een retour wenst). In de zoekmachine bieden ze de mogelijkheid om 1 of 2 extra vliegbestemmingen mee te nemen in de vergelijking. Kies als laatste het reisgezelschap. Klik vervolgens door naar de resultaten.

  2. Vergelijk vluchtopties

    De vliegticketzoekmachine laat een schema zien met de beste trajecten van Schiphol, Amsterdam (AMS) naar vliegvelden als Long Beach, Imperial & Carlsbad. Je kan een selectie maken op basis van prijs, geschatte reistijd of een specifieke vertrektijd. Eveneens kan je de resultaten nog specifieker maken door te filteren op het vermijden van tussenstops, prettige luchtvaartmaatschappijen (als Delta Air Lines (DL), KLM (KL) & American Airlines (AA)), vliegvelden of bagage. Goed om te weten: het zoeksysteem geeft ook inzicht in voordelige vluchten op alternatieve vertrekdata. Eventueel gebruik je het prijsalert.

  3. Boekingssite kiezen

    Kies de route die klopt met jouw budget. Een individuele vlucht wordt aangeboden via talloze vliegticketsites. Je kunt ze boeken bij de maatschappij zelf (KLM of American Airlines) of een boekingssite zoals Connections. Sommige vliegmaatschappijen en vliegticket-aanbieders tonen prijzen exclusief verzekeringen, ruimbagage, stoelvoorkeur, handbagage, maaltijden, servicekosten. Bekijk reviews en kies een aanbieder.

  4. Kies aantal koffers en verstrek de namen en adressen van de reizigers

    De zoekmachine stuurt je door naar de reisaanbieder of luchtvaartmaatschappij. Check nogmaals het vertrekmoment, de reissamenstelling, de totale kosten en bevestig de vlucht. Kies hoeveel bagage je mee wil. Heel vaak is 1 keer handbagage (10 kg) bij de prijs inbegrepen. Wil je een grote koffer mee in de ruimbagage? Dan geldt meestal een hoger tarief. Hierna moet je voornamen, achternamen en geboortedata doorgeven van de reizigers. Dit komt erg precies. Zorg daarom dat je de namen op de juiste manier ingeeft zoals het staat op jouw reisdocumenten (paspoort).

  5. Extra diensten tijdens je vlucht kiezen

    In de laatste stap zijn aanvullende diensten toe te voegen. Upgrades zijn bijv. ruime zitplaatsen met beenruimte, priority boarding, polis voor annulering, eten/drinken gedurende de reis, muziekinstrumenten, huisdieren (hond/kat), plaatselijke huurauto enzovoort. Op basis van jouw keuzes zie je de definitieve prijzen van je samengestelde reis. Betalen kan met iDeal, Bancontact, creditcard (visa/mastercard) en Paypal. Je boeking is definitief na ontvangst van betaling. De dag voordat je vertrekt dien je online in te checken. Nadat je dat gedaan hebt krijg je per mail ook een boarding pass. Omdat jij je vlucht niet wil missen adviseren wij dat je op tijd op de luchthaven aanwezig bent. Een geldig paspoort of nationale identiteitskaart is cruciaal.

Vergelijk en vind de beste vlucht naar Thermal (Verenigde Staten)

Kies een heen- en terugvlucht en koop de beste tickets

Functionele informatie over jouw reis

Reisbestemming Thermal (33.6402638, -116.1422353) is een ideale plek in Verenigde Staten, Noord-Amerika. De nationale spreektaal is Engels. De belangrijkste valuta is de Amerikaanse dollar (USD). De juiste tijdzone is America/Los_Angeles (UTC -8, tijdsverschil: 9 uur). In Verenigde Staten moet je rekening houden met stopcontacttype A / B. De standaard stroomspanning is 120 V bij 60 Hz. Je kunt vliegen op omliggende vliegvelden als Imperial, Long Beach en Carlsbad. Het gemiddelde prijsniveau hier is erg duur. Bekende luchtvaartmaatschappijen zijn American Airlines, Delta Air Lines, and United Airlines. Voor een standaard accommodatie rekenen de hier +/- €139,00.

PlaatsThermal
LandVerenigde Staten
ContinentNoord-Amerika
TijdzoneAmerica/Los_Angeles (UTC -8)
Tijdsverschil9 uur
Vliegveld van bestemmingJacqueline Cochran Regional Airport (TRM)
AirlinesAmerican Airlines
Websitewww.rcjcra.com/
Telefoonnummer+1 800-235-9876
Afstand vanaf Schiphol8900 km (+/- 11 uur vliegtijd)

Last-minute tickets april 2024: tips voor de aantrekkelijkste vluchtaanbiedingen

Een goedkoop vliegticket kopen kun je via internet eenvoudig doen. Door gebruik te maken van een praktische vliegticketzoekmachine bestel je altijd en overal de goedkoopste vluchten naar Thermal en gelijkwaardige bestemmingen met vliegmaatschappijen als Air France (AF), Air Canada (AC) of Lufthansa (LH). Er zijn nog allerlei trucs en tips om besparingen te realiseren. Hierna bespreken we 12 praktische tips om betaalbare vliegtickets te kopen. Via de tool vind je ook betaalbare vliegtickets naar Varanasi.

12 adviezen om minder te betalen voor een betaalbare vlucht

  1. Overweeg een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines staan bekend om hun stuntprijzen.
  2. Gebruik ticketvergelijkers voor de laagste prijs.
  3. Vandaag of morgen vertrekken: last-minute vluchten zijn vaak extra laag geprijsd.
  4. Vroegboekkorting: de laagste prijs wanneer je 2 tot 3 maanden van tevoren boekt.
  5. Flexibiliteit wordt beloond: kijk naar meerdere vertrekdagen en vliegvelden.
  6. Gebruik een anonieme browser (geen cookies).
  7. Probeer een prijsalarm in te stellen: je krijgt een seintje bij een nieuwe deal.
  8. Boek een vlucht met overstap: vergelijkers zoeken ook naar vluchten met tussenstop.
  9. Sommige actiecode websites verzamelen interessante deals.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): loyaliteitsprogramma waarbij je punten (Miles) spaart voor korting of upgrades.
  11. Open-jaw vliegticket: goedkoper terugvliegen vanaf Atlanta Hartsfield Jackson Airport (ATL).
  12. Hotel en vlucht: de totale reis en overnachtingen via 1 boekingssite.

Tips voor het kiezen van vertrekmaand

  • Januari 2023: in veel gevallen de goedkoopste maand van het jaar.
  • Februari 2023: voor de voorjaarsvakantie is dit een prima bestemming.
  • Maart 2023: een gunstige pakketreis met vervoer en overnachting.
  • April 2023: verblijf in het hart van de stad met een citytrip of stedentrip in Thermal.
  • Mei 2023: een vliegreis is een leuke invulling van de meivakantie.
  • Juni 2023: touroperators bieden aantrekkelijke deals met vliegticket en hotel.
  • Juli 2023: de zomervakantie is geschikt voor lange en verre reizen.
  • Augustus 2023: het grootste aanbod met vliegvakanties.
  • September 2023: er zijn deze tijd doorgaans veel last-minute vluchten beschikbaar.
  • Oktober 2022: reis tijdens de herfstvakantie naar deze mooie bestemming.
  • November: 2022: bespreek een all-inclusive resort met privé voorzieningen.
  • December: 2022: een fijne kerstvakantie in de winterzon.

Boekingshulp: onmisbare informatie voor Jouw boeking

Gedurende het boeken van een Thermal vliegticket bestaan er leuke opties en extra pakketten om je reis aangenaam te maken. Je kunt de reis dus personaliseren. Al die keuzes kunnen soms lastig zijn. Wat moet ik extra bijboeken, en wat kan ik achterwege laten? In de box hieronder bekijk je meer informatie over services en upgrades die je regelmatig voorbij ziet komen (zoals bij Transavia, Delta Air Lines, easyJet, Swiss, Lufthansa, TUIfly, Norwegian, Brussels Airlines, Ryanair, Turkish Airlines en Lufthansa, Vueling, Wizz air, Air France).

Bagage meenemen

Met handbagage bedoelen we een rugzak of tas die je vooraf niet incheckt bij de incheckbalie. We spreken dan over bijv. een kleine rugzak, weekendtas, rugtas, reistas, trolley, handtas. Bij de populaire airlines mag je 1 accessoire + handbagage (max 10 kg) meenemen. Met ruimbagage bedoelt men een koffer die je tijdens het inchecken moet afgeven. Het wordt netjes ingeladen in het bagageruim van het vliegtuig. Vaak is het maximum gewicht rond de 20 – 25 kilogram. De verwachte prijzen zijn per airline afhankelijken liggen tussen de €0,00 (gratis) t/m €80,00.

  • Hoogstens 1 item handbagage (55 x 25 x 35 cm, max. 8 – 10 kg).
  • Ruimbagage: één reiskoffer van hoogstens 23 kilogram.
  • Open de website of App van de airline voor de meest up-to-date bagageregels.

Online stoelreservering

Met een grotere groep reizen naar Thermal per vliegtuig? Dan is het handig om in dezelfde cabine te zitten. Bij het kopen van jouw tickets heb je de optie om stoelen naast elkaar te kiezen. In het geval dat je stoelnummers vastzet check je ook direct de prijs. Betaal je liever niet voor een stoel? Dan krijg je een zitplaats toegewezen. Tijdens het online inchecken kan je bij de meeste maatschappijen gratis een stoelkeuze doen. Kies je voor extra beenruimte? Dan betaal je hiervoor een kleine toeslag.

  • Economy class: de budget tickets (ook bij het gangpad, bij de nooduitgang, bij de keuken (galley), bij de toiletten, voorste rij (voorin), bij het raam.
  • Business class: zeer luxe zitplek en extra bagage om in te checken.
  • First class: heerlijke zitplaatsen met eersteklas bediening.

Is een annuleringsverzekering noodzakelijk?

Wanneer (op het laatste moment) jouw reis niet kan doorgaan, en je moet cancelen, heb je annuleringskosten. De annuleringsverzekering voor vliegtickets dekt de annuleringskosten als je jouw reis onverwacht moet afbreken. Oorzaken zijn o.a. onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd), scheiding, ziekte / medische ingreep, visumproblemen, zwangerschapscomplicaties, reisadvies. Je dient dan een aanvraag in voor een financiële compensatie voor het aanpassen of wijzigen van de tickets voor de terugreis.

  • Advies: sluit dit direct af bij de boeking.
  • De kortlopende reisverzekering dekt specifiek de schade die je lijdt tijdens de reis (bijvoorbeeld medische kosten, wintersport, auto pechhulp, vervangend vervoer, repatriëring, ongevallen / noodhulp).
  • Bagageverzekering: hiermee verzeker je alle spullen die je op vakantie bij je hebt.

Maaltijden en entertainment aan boord

Een vliegreis Thermal (Noord-Amerika) noemen we een intercontinentale vliegreis. Huidige situatie: een maaltijd en drinken is doorgaans standaard inbegrepen.Het menu hangt af van hoe laat je vliegt. De snacks en de maaltijd wordt netjes geserveerd door het cabinepersoneel. Zelf eten meenemen mag (als het onder de vloeistof regels valt).

  • intercontinentale vliegreis: de maaltijd zit vaak bij de vluchtprijs inbegrepen.
  • Het specifieke menu kan variëren per vertrektijd en vluchttijd.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met navigatie, actueel weerbericht, leeslampje, radio / muziek, spelletjes, serviceknop.

Zakelijk vliegen

Ben je van plan een business trip te maken? Je wil je tijd dan zo efficiënt mogelijk besteden. Terminals bieden diverse diensten: zakelijke valet-parking, priority boarding en entree tot een rustige lounge waar je rustig kunt wachten of werken. Kom jij regelmatig op luchthaven Schiphol? Misschien heb je dan baat bij het Privium programma. Je mag dan business class inchecken bij diverse airlines.

  • Gratis wifi: snel en stabiel gratis internet in de lounge en aan boord.
  • Priority boarding: geen lange wachttijden bij de douane en gate.
  • Lounge: comfortabele plek waar passagiers zich kunnen opfrissen voor vertrek.
  • Een comfortabele werkplek waar je heerlijk kunt werken.
  • Speciaal parkeerdek dicht bij de ingang.
  • Bluebiz: hét beste voordeelprogramma voor zakelijk reizen.

Overige extra opties

Airlines bieden nog diverse overige extra diensten die te kiezen zijn om je reis zo prettig mogelijk te maken. In het gedeelte hieronder delen we een lijst met relevante services.

  • Huisdieren: reis samen met je hond of kat naar je bestemming.
  • Speciale bagage: muziekinstrument, sportuitrusting, visuitrusting, golfuitrusting, fiets, duik- en surfuitrusting.
  • CO2 compensatie bij het boeken.
  • Valet-parking: jouw auto wordt door een professionele chauffeur geparkeerd.
  • Autohuur: kies voor het gemak van een huurauto in .
  • Extra koffer: kies voor extra bagage bijboeken als je veel spullen wil meenemen.
  • Vliegen met baby: inclusief kinderbagage als Maxi-Cosi, rugdrager (draagzak), kinderwagen, campingbed, buggy.
  • Luchthaventransfer: de transfer service brengt Jouw van het hotel naar de luchthaven.

De goedkoopste vliegtickets kopen naar Verenigde Staten?

Vergelijk vluchten en scoor de gunstigste tickets online!

Zoek naar een vliegvelden in Thermal en regio

Zoek je de snelste vlucht naar Thermal? Rondom de stad vinden we verschillende grote internationale en kleinere Amerikaanse vliegvelden. Een belangrijke hub-luchthaven in deze buurt is Atlanta Hartsfield Jackson Airport (ATL). De maatschappij American Airlines is hier zeer bekend. In onze tabel bekijk je verschillende betrouwbare vliegvelden dichtbij deze bestemming. Vanaf deze plekken pak je bijvoorbeeld openbaar vervoer (trein of bus), luchthavenshuttle en taxibedrijven. Internationale vliegbedrijven die hier mogelijk op vliegen zijn Finnair (AY), British Airways (BA), United Airlines (UA) en Virgin Atlantic (VS).

VliegveldIATA afkortingAfstand (KM)
CarlsbadCLD114,1 km
ImperialIPL103,9 km
Long BeachLGB187,1 km
MexicaliMXL140,3 km
OntarioONT142,6 km
Palm SpringsPSP39,8 km
San DiegoSAN140,4 km
Santa AnaSNA160,0 km
TijuanaTIJ144,7 km
YumaYUM180,2 km
Populaire airports in de omgeving van Thermal (Verenigde Staten).

Populaire luchthaven Thermal: Jacqueline Cochran Regional Airport

Airport Jacqueline Cochran Regional Airport (KTRM) is een veel gekozen aanvlieghaven. Wij spreken hier over een middelgrote terminal op -35 meter boven zeeniveau gevestigd in Palm Springs. De hemelsbrede afstand vanaf vliegveld Amsterdam Schiphol is 8900 km. De netto vliegtijd is circa 11 uur. Het plaatselijke adres (navigatie) is: JRGQ+MX Thermal, CA, USA. De bijbehorende website is www.rcjcra.com/. Je kunt ook bellen naar de airport (+1 800-235-9876). Een prima maatschappijen heet American Airlines. Via de vergelijker vind je ook goedkope vluchten naar Tychy.

Populaire vertrekluchthavens vergelijken

  • Schiphol Airport(AMS): zeer goede bereikbaarheid en ruime keuze hotels in de buurt.
  • Vliegveld Eindhoven (EIN): maaltijden en drankjes kun je bestellen bij de verschillende horeca-zaken.
  • Airport Rotterdam (RTM): nette ruimte voor de veiligheidscontroles en douane.
  • Vliegveld Düsseldorf (DUS): dagelijks vertrekken hier vluchten naar bestemmingen in heel de EU.
  • Bremen Airport (BRE): slechts een beperkt percentage vluchten heeft vertraging.
  • Airport Brussel Zaventem (BRU): extra veiligheids- en sanitaire maatregelen.
  • Dortmund (DTM): prima bereikbaar met trein, bus of auto.
  • Luchthaven Keulen (CGN): voldoende sanitaire voorzieningen in de terminal.
  • Vliegveld Münster-Osnabrück (FMO): uitstekend bereikbaar met moderne hotels in de omgeving.
  • Luchthaven Frankfurt Airport (FRA): dagelijks vertrekken hier vluchten naar bestemmingen in heel de EU.
  • Weeze Luchthaven (NRN): gratis wifi op de airport en prima werkplekken.
  • Luchthaven Groningen Eelde (GRQ): biedt opties voor online inchecken voor de reis.
vluchten-naar-thermal-vergelijken

Kies de beste airline voor jouw aanstaande vlucht

We onderscheiden verschillende carriers die vliegen op United States (US). Onderstaand vergelijk je 10 veel geboekte maatschappijen voor een vliegvakantie naar Thermal.

  1. Delta Air Lines (DL): duurzamere vluchten met het CO-2 compensatieprogramma.
  2. KLM (KL): eenvoudig online inchecken.
  3. American Airlines (AA): spaar punten voor gratis extra’s en vluchten.
  4. Air France (AF): nog makkelijker tickets boeken met de handige App.
  5. Air Canada (AC): moderne vloot met prima service aan boord.
  6. Lufthansa (LH): gemakkelijk een extra koffer bijboeken.
  7. Finnair (AY): zorgeloos vliegen met het hele gezin.
  8. British Airways (BA): speciale tarieven voor groepen en zakelijke klanten.
  9. United Airlines (UA): het reserveren van een eigen stoel kan tijdens het inchecken.
  10. Virgin Atlantic (VS): vlieg naar bestemming dichtbij huis of ver weg.

Top-10 boekingssites

Via het internet onderscheiden we steeds meer online reisbureaus en ticketvergelijkers. In de box hieronder bieden wij 10 veelgezochte ticket brokers voor het actuele vluchtaanbod Thermal in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: alle belangrijke airlines en bestemmingen.
  2. Skyscanner: bezoek alle populaire vakantiebestemmingen in april 2024.
  3. Expedia: een compleet aanbod inclusief hotel, huurauto, uitstapjes en all-inclusive Thermal vakanties.
  4. Kayak.nl: de beste vluchten die je zonder kosten kunt wijzigen.
  5. Vliegtickets.nl: goedkope vliegtickets v.a. € 19 retour.
  6. Tix.nl: unieke omboekgarantie waarmee je tot 24 u voor vertrek je vlucht kunt wijzigen.
  7. Vliegwinkel.nl: zorgeloos boeken dankzij het ANVR en SGR keurmerk.
  8. Budgetair.nl: vergelijk heel makkelijk meerdere ticketprijzen in één keer.
  9. WTC.nl: van lowcostmaatschappijen tot luxe business class vluchten.
  10. Google Flights: boek op het juiste moment dankzij jouw prijsalarm.

Hedendaagse weersvoorspellingen Thermal, Verenigde Staten

Het land wordt gekenmerkt door een warm zeeklimaat met gem. jaartemperaturen van zo’n 12,9°C graden. Een aangename tijd om te reizen is voorjaar en het najaar. Dit is een aangename periode / tijdvak om steden in de omgeving te bezoeken en bijzondere momenten te beleven. In de tabel hierna vind je het weer voor de komende week. Voor elke individuele dag behandelen we een gemiddelde temperatuur en een symbooltje wat voor type weer er aankomt. Via de vergelijker vind je ook betaalbare vliegtuig tickets naar Kirkwall

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Thermal: vliegticket met huurauto

Onder Fly en drive verstaan we een vliegvakantie met een huurauto in het pakket. Fly-drive is verstandig als je bij aankomst meteen naar je eindbestemming wil rijden. Het pluspunt is dat je alles voor vertrek al geregeld hebt. Je voertuig staat helemaal klaar voor je nadat je geland bent. Je bekijkt alle beroemde trekpleisters met jouw eigen auto. Lokaal adres: 56455 Olive St, Thermal, CA 92274, USA.

  • In een plaatselijke parkeergarage worden de huurauto opgeslagen.
  • Citytrip: ontdek alle lokale trekpleisters met jouw eigen auto.
  • Zonvakantie: er zijn in de zomermaanden veel toeristen aanwezig.

Vlucht met hotel Thermal

Zodra je een vlucht met hotel combineert dan spreken we over een pakketreis. Dit heeft tal van voordelen: de tarieven zijn gunstiger, je hebt meer bescherming (SGR, Calamiteitenfonds, ANVR) en je hoeft niet alles los te boeken. Bij sommige reisbureaus kan de transfer van luchthaven Jacqueline Cochran Regional Airport naar het hotel worden gereserveerd.

  • Vooraf duidelijkheid over de kosten bij een pakketreis.
  • Ook ontbijt, lunch en diner bijboeken met all-inclusive.
  • Betrouwbare hotels: Plum Guide – Two For The Show, Base Camp Pop-Up Camping Resort, Paradiso – Magnificent Estate W Pool & Lake, Villa Perfection, Villa Perfection.
  • Wintervakantie: aanbod bij Prijsvrij, Sunweb, D-Reizen, Corendon, Alltours, Vakantiediscounter en natuurlijk Vakanties.nl, Thomas Cook, BeachCheck.com, Bebsy, De Jong Intra Vakanties, Stip Reizen.

FAQ: belangrijke vragen en antwoorden over vliegreizen naar Thermal

Op welke vliegvelden kan ik vliegen naar Thermal?

Kortbij deze vakantiebestemming zijn er meerdere Amerikaanse vliegvelden. Zo kun je denken aan Carlsbad (CLD), Imperial (IPL) en Long Beach (LGB). Een toonaangevende luchthaven is Atlanta Hartsfield Jackson Airport (ATL). Globale afstand van Schiphol Airport (AMS) naar het aanliggende Palm Springs is om en nabij de 8900 kilometer. Dit betekent +/- 11 uur effectieve reistijd (zonder tussenstops). Middels het openbaar vervoer (tram, trein, bus etc.) & luchthavenvervoer ben je verrassend snel bij jouw overnachtingsplek.

Wat zijn geschikte vliegmaatschappijen?

Thermal in Verenigde Staten is een veelzijdige Amerikaanse vakantiehotspot. Meer en meer vluchtaanbieders verkopen (in)directe vliegtickets voor deze bestemming. Betrouwbare airlines bijv.: Delta Air Lines (DL) ,KLM (KL), American Airlines (AA), Air France (AF), Air Canada (AC), Lufthansa (LH), Finnair (AY), British Airways (BA), United Airlines (UA), Virgin Atlantic (VS). Een toonaangevende nationale maatschappij is American Airlines. Surf altijd naar een vliegticket-vergelijker voor de huidige routes. Check ook regelmatig de tarieven op de vluchtzoeker van de vluchtaanbieders.

Wanneer is een goede tijd voor het boeken van een goedkoop ticket naar Thermal?

Wekelijks vinden er prijsupdates plaats. Vliegtickets die worden aangeboden in het hoogseizoen (begin juli tot eind augustus) zijn doorgaans minder aantrekkelijk. De rustigere maanden – het laagseizoen – is doorgaans gunstiger. Zit je toch aan de schoolvakanties vast? Je doet er dan goed aan om op tijd de boeken. 12 – 12 weken van tevoren is de kans groot dat je nog een betaalbaar ticket kunt kopen. Wanneer je vertrekdatum in zicht komt gaat het aanbod naar beneden en de prijs omhoog. Belangrijk: eind december / begin januari hanteren vliegmaatschappijen vroegboek-kortingsacties (denk aan de KLM Werelddeal Weken). Houd deze dan ook goed in de gaten.

Last-minute vluchten Thermal: wat zijn de beste tips om deze te vinden?

Airlines doen er alles aan dat elk vliegtuig alle stoelen gevuld heeft. Zijn er veel onverkochte tickets? Dan worden de overgebleven stoelen extra goedkoop verkocht. Zo kan het vliegtuig alsnog vol vertrekken. Het is slim om deze aanbiedingen in de gaten te houden. Ons advies: meld je aan voor de nieuwsbrief van de airlines, ontvang automatisch een notificatie met een prijsalarm en overweeg meerdere vertrek momenten. Ook touroperators bieden interessante last-minute deals.

Is hier goed openbaar vervoer aanwezig?

Vliegbestemming Thermal heeft een prima OV-netwerk naar internationale en nationale vliegvelden. Na de checkout op het vliegveld reis je met een bus en/of trein naar jouw accommodatie. Bij veel vertrekhallen is er tegen betaling een shuttle service beschikbaar. Check vooraf de tijden en de verwachte kosten. Kan jij meer geld uitgeven en wil je maximaal comfort? Neem dan een officiële taxi service. Bij een gekoppeld reisarrangement van reisorganisaties als Prijsvrij, Sunweb, Vakantiediscounter, Corendon, D-Reizen en BeachCheck is de transfer van en naar de luchthaven vaak al bij het pakket inbegrepen.