vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Sacramento

Zonder gedoe goedkoop vliegen naar Sacramento in Verenigde Staten (Noord-Amerika)? Het vergelijken en vinden van de beste vliegtickets regel je via onze vergelijker. Selecteer een aankomst luchthaven de gewenste data van vliegen en het aantal volwassenen en kinderen. De vakantievergelijker deelt details over de verkrijgbare vluchten naar relevante luchthavens zoals Chico, Merced of Modesto. Je ziet in 1 oogopslag vertrektijden van de vluchten, een indicatie van de kosten en andere belangrijke details over de toegestane ruimbagage, hoe lang je in het vliegtuig zit en mogelijke tussenstops van luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en American Airlines. Optioneel kun jij doorklikken naar info over een huurauto of logies bij verblijven als The Citizen Hotel, Autograph Collection, Hi Sacramento Mansion, Bw Plus Sutter House, Best Western Plus Sutter House, Hyatt Centric Sacramento Downtown.


  • Raadpleeg vluchten van populaire airlines.
  • In 1 overzicht de gunstigste of snelste optie.
  • Zoek tevens naar luchthavens zoals CIC, MCE, MOD.
  • Veilig online vlucht reserveren.
  • Online gemakkelijk bagage bijboeken.
  • 24/7 inchecken en extra’s bestellen.

Voordelige vluchten naar Sacramento vergelijken en boeken

De Amerikaanse stad is een vaak geboekte reisplek voor een citytrip maar ook voor een complete reis. Deze vakantiebestemming geeft een heerlijke variatie van monumenten, educatieve plekken, een prachtige natuurrijke omgeving, gespecialiseerde restaurants en verschillende shopping-mogelijkheden. Vanaf Schiphol vliegen naar Sacramento tegen de beste vliegtarieven? Wij verspreiden een behulpzaam stappenplan met direct toe te passen tips over het aankopen van tickets voor lagere prijzen.

Voordelig met het vliegtuig naar Sacramento

  1. Zoek een plek van bestemming

    Tijdens stap 1 kies je het vliegveld vanaf waar je wil vliegen (onder andere Düsseldorf, Rotterdam, Keulen, Maastricht, Brussel, Schiphol) en de plek van bestemming. Maak ook een keuze voor de vertrekdag en de terugvlucht (enkel in het geval van een retour). In de vergelijker wordt je de optie geboden om 1 of 2 extra locaties (tussenstops) door te geven. Kies vervolgens de gewenste reisklasse en het aantal passagiers. Ontdek beschikbare vluchten door op zoeken te drukken.

  2. Vergelijk vluchtopties

    De vliegticketzoekmachine toont nu de beste routes van o.a. Eindhoven (EIN) en Amsterdam (AMS) naar o.a. Modesto, Merced of Chico. Filter nu de resultaten op de vluchtprijs, netto reistijd of een specifiek tijdstip van vertrek. Eveneens kan je zoeken op tussenstops of directe vluchten, prettige maatschappijen (o.a. Delta Air Lines (DL), KLM (KL) en American Airlines (AA)), vliegvelden voor aankomst of bagage. Belangrijk: het zoeksysteem geeft je ook inzicht in aantrekkelijke vluchten op alternatieve vertrekdata. Optioneel kan je een prijsalert instellen.

  3. Kies boekingssite

    Kies een vliegroute die aansluit op jouw behoeften. Eén specifieke vlucht kan je kopen bij verschillende brokers en vluchtaanbieders. Je kunt ze boeken bij de desbetreffende flight operator (KLM of American Airlines) of een broker zoals Trivago. Het merendeel van de vliegmaatschappijen en ticketshops rekenen extra kosten voor entertainment, handbagage, stoelvoorkeur, maaltijden, ruimbagage, verzekeringen. Bekijk reviews en klik door om jouw boeking af te ronden.

  4. Kies aantal koffers en verstrek de namen en adressen van de reizigers

    Je wordt door de zoekmachine doorgestuurd naar de reisaanbieder of luchtvaartmaatschappij. Verifieer de gekozen reisdatum, het aantal mensen, de prijs, toeslagen en bevestig het reisschema. Maak een keuze voor het aantal kg bagage. Heel vaak is jouw handtas of rugtas in het vliegtuig toegestaan. Neem jij veel ruimbagage mee? Dan betaal je een extra tarief. In de volgende stap vul je de NAW gegevens in. Het is ontzettend belangrijk dat je de correcte namen doorgeeft zoals weergegeven op je paspoort.

  5. Kies extra’s en boeking afronden

    Aan het einde van de boekingsmodule kan je extra’s kiezen. Denk aan extra beenruimte, snellere incheck-rij, polis voor annulering, eten en drinken aan boord, een extra koffer, huisdieren (hond/kat), autohuur en nog veel meer. De boekingssite toont aan het einde de definitieve kosten van je complete reis. De totale kosten kun je voldoen middels iDeal, Bancontact, creditcard (visa/mastercard) en Paypal. Op je mail ontvang je een bevestiging. Een dag voor vertrek kan je de passagiers online inchecken. Nadat je dat gedaan hebt volgt er een instapkaart (die je ook kunt printen). Het is noodzakelijk dat je drie uur voor vertrek op het vliegveld bent. Een geldig paspoort of nationale identiteitskaart is cruciaal.

Vergelijk en reserveer de beste vlucht naar Sacramento (Verenigde Staten)

Kies jouw bestemming en bekijk alle actuele acties

Nuttige info over deze bestemming

Reisbestemming Sacramento (38.5815719, -121.4943996) is een ideale omgeving in Verenigde Staten, Noord-Amerika. Je kunt hier communiceren in het Engels. Het officiële betaalmiddel is Amerikaanse dollar (USD). De huidige tijdzone is America/Los_Angeles (UTC -8, tijdsverschil: 9 uur). In Verenigde Staten hebben ze stopcontacttype(s) A / B. De voedingsspanning is 120 V / 60 Hz. In de regio kom je luchthavens tegen zoals Merced, Modesto en Chico. Het gemiddelde prijsniveau hier is erg duur. Bekende luchtvaartmaatschappijen zijn American Airlines, Delta Air Lines, and United Airlines. Voor een basis hotelkamer rekenen de hier €145,60.

PlaatsSacramento
LandVerenigde Staten
ContinentNoord-Amerika
TijdzoneAmerica/Los_Angeles (UTC -8)
Tijdsverschil9 uur
Luchthaven van bestemmingSacramento Executive Airport (SAC)
AirlinesAmerican Airlines
Websitewww.sacramento.aero/sac
Telefoonnummer+1 916-875-9035
Afstand vanaf Schiphol8690 km (+/- 10,5 uur reistijd)

Last-minute tickets april 2024: zo vind je de mooiste vluchtaanbiedingen

Een goedkoop vliegticket kopen is niet ingewikkeld. Met een goede vliegticket vergelijkservices koop je altijd de goedkoopste vluchten naar Sacramento en omliggende bestemmingen met airlines zoals Air France (AF), Air Canada (AC) of Lufthansa (LH). We delen graag nog meer handige tips om je vlucht voordeliger te maken. In de volgende opsomming vind je 12 praktische tips om goedkoper te vliegen. Via de vergelijker vind je ook betaalbare vliegtickets naar Vladikavkaz.

12 adviezen om minder te betalen voor het kopen van goedkope vliegtickets

  1. Kies voor een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines houden de kosten extra laag.
  2. Gebruik ticketvergelijkers voor de laagste prijs.
  3. Vertrek vandaag of morgen: kies bewust voor last-minute vluchten.
  4. Vroegboekkorting: met name bij intercontinentale vluchten extra voordeel als je op tijd boekt.
  5. Reis flexibel: hoe flexibeler je bent, hoe meer keuze.
  6. Wis regelmatig je browsegegevens en cookies.
  7. Probeer een prijsalarm in te stellen: bij een nieuwe deal krijg je een e-mail.
  8. Overweeg ook vluchten met overstap: met een tussenstop kan je geld besparen.
  9. Maak gebruik van kortingssites.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): loyaliteitsprogramma’s van luchtvaartmaatschappijen.
  11. Open-jaw vliegtickets: goedkoper terugvliegen vanaf Atlanta Hartsfield Jackson Airport (ATL).
  12. Hotel & vlucht arrangement: lagere prijzen wanneer je de reis en overnachting combineert.

Dure en goedkope vertrekmaanden

  • Januari 2023: in veel gevallen de goedkoopste maand van het jaar.
  • Februari 2023: een heerlijke oord voor de voorjaarsvakantie.
  • Maart 2023: een pakketreis kan jouw veel besparingen oplevering.
  • April 2023: ervaar de hotspots en cultuur met een citytrip of stedentrip in Sacramento.
  • Mei 2023: de prijzen kunnen rond de meivakantie gemiddeld wat hoger liggen.
  • Juni 2023: reserveer jouw vliegticket en hotel voor een aantrekkelijk tarief.
  • Juli 2023: in de zomervakantie is het gezellig druk op je vakantiebestemming.
  • Augustus 2023: de periode dat veel mensen genieten van een vliegvakantie.
  • September 2023: houd de last-minute vluchten goed in de gaten.
  • Oktober 2022: informeer tijdens de herfstvakantie goed naar het actuele klimaat.
  • November: 2022: de beste aanbiedingen met all-inclusive hotels.
  • December: 2022: de beste deals voor de winterzon in de kerstvakantie.

Boekingshulp: waar moet ik allemaal op letten?

Bij het kopen van een Sacramento vliegticket onderscheiden we allerlei opties en aanvullende pakketten die jouw vlucht nog comfortabeler maken. Je kunt jouw reis dus zo luxe maken als jij dat wil. Het kan dus wat stress opleveren. Welke diensten zijn voor mij handig, en wat kan ik misschien beter overslaan? Hierna bekijk je handige info over services en upgrades die je vaak aan het einde van je boeking tegenkomt (zoals bij Delta Air Lines, Transavia, Eurowings, Lufthansa, easyJet, TUIfly, Brussels Airlines, Turkish Airlines, Norwegian, Aer Lingus & Air France, Lufthansa, British Airways, Vueling).

Vergoeding voor bagage

Onder handbagage verstaan we een tas die in de cabine van het vliegtuig meegenomen mag worden. We spreken dan over bijv. een kleine trolley, rolkoffer, weekendtas, reistas, handtas, rugzak. Bij vrijwel alle airlines mag je 1 stuk handbagage (56x45x25, 10 kg) bij je hebben. Met ruimbagage bedoelen we een rugzak of tas die je tijdens het inchecken moet afgeven. Deze wordt ingeladen in het bagageruim van het vliegtuig. Het maximale gewicht verschilt maar ligt rond de 23 – 25 kg. De kosten variëren tussen de €0,00 (gratis) tot zo’n €80,00.

  • Per reiziger 1 item handbagage (55 x 35 x 20 cm, met een maximum van 10 kg).
  • Ruimbagage: 1 reiskoffer van gemiddeld 15 – 30 kg.
  • Op de site van de airline vind je alles voor de exacte bagageregels.

Opties voor stoelreservering

Met het hele gezin reizen naar Sacramento per vliegtuig? Bij elkaar zitten is dan wel heel gezellig. Bij het bestellen van jouw vliegtickets kan je stoelen naast elkaar uitkiezen. Bij het selecteren van een stoelnummer toont het systeem de meerprijs direct. Wil je niets betalen voor stoelreservering? Dan wordt er automatisch een stoelnummer toegewezen. Als je online incheckt kan je bij veel airlines nog een stoelkeuze maken. Wens je wat meer beenruimte? Dan rekent de airline een toeslag.

  • Economy class: de laaggeprijsde plekken (ook bij de toiletten, bij de keuken (galley), achterste rij (achterin), voorste rij (voorin), bij het gangpad, bij de nooduitgang.
  • Business class: zeer luxe zitplek met veel beenruimte en extra bergruimte.
  • First class: ideale zitplaatsen en eersteklas horeca.

Informatie over annuleringsverzekering

Moet jij onverwachts je reis cancelen? Dan krijg je te maken met annuleringskosten. De vlucht-annuleringsverzekering dekt (een deel van) de kosten als jij je vakantie moet annuleren of afbreken. Oorzaken zijn o.a. ziekte / medische ingreep, zwangerschapscomplicaties, overlijden, scheiding, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd), visumproblemen. Je kan dan een aanvraag doen voor een redelijke vergoeding voor het aanpassen of wijzigen van de vliegvakantie.

  • Advies: sluit dit direct af bij de boeking.
  • Je reisverzekering dekt de schade die je oploopt tijdens je reis (denk dan om zaken als: repatriëring, vervangend vervoer, medische kosten, auto pechhulp, rechtsbijstand, ongevallen / noodhulp).
  • Bagageverzekering: gemakkelijk jouw spullen verzekeren tijdens jouw reis.

Info over maaltijden aan boord

De vliegreis Sacramento (Noord-Amerika) definiëren we als een intercontinentale vliegreis. Voorwaarden: bij de meeste maatschappijen is eten en drinken inclusief.Het menu-assortiment is afhankelijk van het tijdstip van vliegen. De maaltijd wordt uitgedeeld door de cabin crew. Reizigers mogen ook hun eigen eten meenemen.

  • intercontinentale vliegreis: in veel gevallen zit de maaltijd bij de prijs inbegrepen.
  • Eten, drinken en snacks hangt ook af van vertrektijd en vluchttijd.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met films / series, actueel weerbericht, serviceknop, spelletjes, radio / muziek, navigatie.

Zakenreizen

Maak jij een vliegreis voor je werk? Dan heb je geen tijd te verliezen. Luchthavens beschikken doorgaans over unieke faciliteiten: een gunstig gelegen parkeerplaats, voorrang bij instappen en een eigen plek in de privé lounge waar je lekker kunt werken of een hapje kunt eten. Vlieg jij doorgaan vanaf luchthaven Schiphol? Misschien heb je dan baat bij het Privium programma. Hiermee heb je o.a. toegang tot de ClubLounges.

  • Gratis wifi: gratis internet op de luchthaven en aan boord.
  • Priority boarding: geen lange wachttijden bij de douane en gate.
  • Lounge: met alle belangrijke faciliteiten zoals sanitair, horeca en internet.
  • De werkplekken zijn uitgerust met goede voorzieningen.
  • Parkeren op plekken dicht bij de terminal.
  • Bluebiz: gratis vliegtickets of upgrades sparen met blue credits.

Overige extra opties

Er zijn nog diverse overige extra diensten die te reserveren zijn om je vakantie extra persoonlijk te maken. In de box hieronder tref je verschillende veel voorkomende arrangementen.

  • Huisdieren: zorg dat jouw hond of kat een EU-paspoort heeft.
  • Speciale bagage: sportuitrusting, ski’s en snowboard, golfuitrusting, fiets, visuitrusting, muziekinstrument.
  • Bij veel airlines kan je jouw CO2-uitstoot deels compenseren.
  • Valet-parking: jouw auto wordt vakkundig door een chauffeur weggebracht.
  • Autohuur: vraag meteen om een huurauto in .
  • Extra koffer: bagage wijzigen óf extra bagage bijboeken.
  • Vliegen met baby: kinderbagage als Maxi-Cosi, campingbed, kinderzitje, kinderwagen, buggy.
  • Luchthaventransfer: boek vooraf de transfer service naar het hotel.

De beste vliegtickets kopen naar Verenigde Staten?

Vergelijk maatschappijen en vind de goedkoopste tickets online!

Interessante vliegvelden in Sacramento en omgeving

Instappen in de snelste vlucht naar Sacramento? Rondom deze plek heb je de keuze uit diverse kleinschalige en grotere Amerikaanse vliegvelden. Een van de meest bekende airports van het land is Atlanta Hartsfield Jackson Airport (ATL). Het (nationale) vliegbedrijf American Airlines is hier zeer bekend. Bijgaand bekijk je tal van populaire luchthavens die in de buurt zijn gevestigd. Vanaf deze airports kan je overstappen op het bus, trein, openbaar vervoer, luchthavenshuttle en taxibedrijven. Bekende vluchtmaatschappijen die hier werkzaam zijn, zijn o.a. Finnair (AY), British Airways (BA), United Airlines (UA) en Virgin Atlantic (VS).

AirportIATA-codeAfstand (KM)
ChicoCIC138,7 km
MercedMCE168,1 km
ModestoMOD116,4 km
OaklandOAK114,9 km
RenoRNO180,9 km
StocktonSCK79,7 km
San FranciscoSFO132,0 km
San JoseSJC140,9 km
SacramentoSMF15,2 km
Santa RosaSTS115,1 km
Weergave van airports nabij Sacramento (Verenigde Staten).

Nationale luchthaven Sacramento: Sacramento Executive Airport

Airport Sacramento Executive Airport (KSAC) is een aanvlieghaven in de regio. We spreken over een middelgrote terminal op 7 meter boven zeeniveau. Het is gelegen in Sacramento. De afstand vanaf Schiphol is 8690 km. De netto vliegtijd is circa 10,5 uur. Moet je jouw huurauto terugbrengen? Navigeer dan op 6400 Romack Cir, Sacramento, CA 95822, USA. Bekijk ook meer informatie op www.sacramento.aero/sac. Je kunt ook bellen naar het telefoonnummer (+1 916-875-9035). De meest populaire maatschappijen betreft American Airlines. Kijk ook eens naar de goedkope vluchten naar Kimberley.

De meest gekozen vertrekluchthavens vergelijken

  • Airport Schiphol (AMS): prima wachttijden bij de incheckbalies en security.
  • Airport Eindhoven (EIN): een moderne terminal voorzien van alle moderne snufjes.
  • Rotterdam (RTM): na aankomst kun je ontspannen in de lounge of bij de horeca.
  • Vliegveld Düsseldorf (DUS): prima bereikbaar met trein, bus of auto.
  • Airport Bremen (BRE): mogelijkheden om een auto te huren.
  • Vliegveld Brussel Zaventem (BRU): na aankomst kun je ontspannen in de lounge of bij de horeca.
  • Dortmund Vliegveld(DTM): alle reisinformatie duidelijk zichtbaar in de terminal.
  • Keulen (CGN): mogelijkheden om een auto te huren.
  • Flughafen Münster/Osnabrück (FMO): duidelijke website met alle actuele vliegtijden.
  • Vliegveld Frankfurt (FRA): prima bereikbaar via de trein of met de auto.
  • Weeze Vliegveld(NRN): in alle rust wachten op jouw aanstaande vlucht.
  • Airport Groningen Eelde (GRQ): na aankomst kun je ontspannen in de lounge of bij de horeca.
vluchten-naar-sacramento-vergelijken

10 populaire airlines voor jouw volgende vlucht

Er zijn diverse carriers die vliegen op United States (US). Hieronder bieden wij 10 veel gekozen luchtvaartondernemingen voor een vliegvakantie naar Sacramento.

  1. Delta Air Lines (DL): handelen het boarden vaak in korte tijd af.
  2. KLM (KL): je kunt de ruimbagage eenvoudig bijboeken.
  3. American Airlines (AA): je kunt eenvoudig een annuleringspolis afsluiten.
  4. Air France (AF): boekingen beheren via de website of App.
  5. Air Canada (AC): sparen voor gratis extra’s en vluchten.
  6. Lufthansa (LH): volop inspiratie voor jouw volgende reis.
  7. Finnair (AY): regel ook een huurauto of accommodatie.
  8. British Airways (BA): complete pakketreizen met hotel en huurauto.
  9. United Airlines (UA): internationale airline met indrukwekkend aantal bestemmingen.
  10. Virgin Atlantic (VS): goede voorwaarden voor annulering en wijzigingen.

Top-10 boekingssites

De afgelopen jaren kan je boeken bij ontzettend veel goedkope reisbureaus en ticketvergelijkers. In de volgende opsomming kan je aan de slag met 10 handige ticket brokers voor het actuele vluchtaanbod Sacramento in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: voor al jouw vliegtickets, hotels, autohuur en transfers.
  2. Skyscanner: de meest gebruiksvriendelijke vergelijker voor het vinden van goedkope vluchten in april 2024.
  3. Expedia: op 1 plek boek je jouw verblijf, vlucht, auto, excursies en all-inclusive Sacramento vakanties.
  4. Kayak.nl: betrouwbaar en gratis advies van deskundige medewerkers.
  5. Vliegtickets.nl: eenvoudig zoeken, vluchten vergelijken en boeken.
  6. Tix.nl: een van de voordeligste aanbieder van vliegtickets in Nederland.
  7. Vliegwinkel.nl: score van 8,2 op klantenservice en ondersteuning (SGR en ANVR).
  8. Schipholtickets.com: zet makkelijk de actuele ticketprijzen op een rijtje.
  9. WTC.nl: heeft reizen geboekt voor meer dan 1 miljoen klanten.
  10. Google Flights: meest complete vergelijkingstool met landeninformatie.

Overzicht weersvoorspellingen Sacramento, Verenigde Staten

In deze omgeving heb je een warm zeeklimaat met gem. jaartemperaturen van zo’n 12,9 graden celsius °C. Een fantastische tijd om hiernaartoe te gaan is voorjaar en het najaar. Het is dan een zeer geschikte gelegenheid om de hotspots van het land te bekijken en activiteiten te plannen. In de tabel hierna delen wij het weer voor deze week. Per kalenderdag bespreken we de minimale en maximale temperatuur en zie je of de zon schijnt of dat het gaat regenen. Je vind hier ook betaalbare vliegtuig tickets naar Eilat

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Sacramento: zelf op pad met jouw huurauto

Met Fly en drive bedoelen we een vlucht combineren met een huurauto. Fly + Drive is praktisch als je bij de airport niet afhankelijk wilt zijn van een transfer. Het grote gemak is dat je alles vooraf kunt regelen. Na de landing ben je verzekerd van vervoer. Je bekijkt alle beroemde trekpleisters met eigen vervoer. Lokaal adres: 907 9th St, Sacramento, CA 95814, USA.

  • Vanuit het vliegtuig sleutels afhalen en wegrijden uit de parkeergarage.
  • Weekend weg: even er tussenuit in een schitterende omgeving.
  • Zonvakantie: trakteer jezelf op een flinke dosis vitamine D.

Vlucht met hotel Sacramento

In het geval je een vlucht met hotel bij 1 reisaanbieder afneemt dan classificeren we dat als een pakketreis. Veel mensen kiezen hier bewust voor: de prijs is vaak lager, je hebt bescherming bij een faillissement (ANVR, Calamiteitenfonds, SGR) en het is lekker overzichtelijk. Indien wenselijk kan een transfer van luchthaven Sacramento Executive Airport naar het hotel worden geboekt.

  • Bij een pakketreis heb je altijd één aanspreekpunt.
  • Kies voor all-inclusive met hotel, maaltijden en drankjes.
  • Lokale accommodaties: The Citizen Hotel, Autograph Collection, Hi Sacramento Mansion, Bw Plus Sutter House, Best Western Plus Sutter House, Hyatt Centric Sacramento Downtown.
  • Wintervakantie: arrangementen via D-Reizen, Tui, Prijsvrij, Sunweb, Alltours, Corendon en natuurlijk De Jong Intra Vakanties, Bebsy, Vakanties.nl, Suntip, BeachCheck.com, Stip Reizen.

Vraag en antwoord (FAQ) over vliegreizen naar Sacramento

Van welke luchthaven kan ik gebruik maken voor mijn vlucht naar Sacramento?

in de buurt van deze omgeving kan je kiezen uit internationale en nationale Amerikaanse luchthavens. Denk dan bijv. aan Chico (CIC), Merced (MCE) & Modesto (MOD). Een van de meest spraakmakende luchthavens in deze omgeving is Atlanta Hartsfield Jackson Airport (ATL). Globale afstand van Amsterdam Airport Schiphol (AMS) naar het dichtbij gelegen Sacramento is circa 8690 kilometer (rechtstreeks). In de praktijk is dat ongeveer 10,5 uur zuivere reistijd (tussenlanding niet meegenomen). Gebruikmakend van de bus, de trein, het OV of luchthavenvervoer ben je rap in het centrum.

Welke luchtvaartmaatschappijen kan ik kiezen?

Sacramento in Verenigde Staten is een populaire Amerikaanse vakantiehotspot. Veel toonaangevende carriers bieden een (in)directe vlucht. Prettige airlines zijn onder andere: Delta Air Lines (DL) ,KLM (KL), American Airlines (AA), Air France (AF), Air Canada (AC), Lufthansa (LH), Finnair (AY), British Airways (BA), United Airlines (UA), Virgin Atlantic (VS). Een grote landelijke vliegmaatschappij is American Airlines. Probeer altijd een vergelijkingstool voor het actuele aanbod. Check ook regelmatig de kosten op de vluchtzoeker van de carriers.

Wat is de juiste tijd voor het boeken van een goedkoop ticket naar Sacramento?

Elke dag worden prijzen van tickets aangepast. Vliegtickets in het hoogseizoen (juli tot augustus) zijn doorgaans fors geprijsd. De wintertijd (laagseizoen) is doorgaans gunstiger. Ben je bijvoorbeeld door schoolvakanties gebonden aan het hoogseizoen? Je doet er dan goed aan om op tijd de boeken. 3 – 5 maanden voor vertrek kunnen de ticket-kosten nog beperkt zijn. Wanneer je dichterbij jouw vertrekdag komt lopen de vluchten langzaam vol en betaal je meer. Mogelijk relevant: aan het begin van het jaar delen maatschappijen vroegboekvoordeel (zoals KLM Werelddeal Weken). Met name voor verre reizen interessant!

Last-minute vluchten Sacramento: wat zijn de beste tips om deze te vinden?

Touroperators hebben als belangrijkste doel dat het hele vliegtuig vol zit. Is er nog veel plek vrij? In dat scenario worden deze vliegtickets via speciale aanbiedingen verkocht. Als gevolg daarvan kan het vliegtuig toch zo vol mogelijk vertrekken. Slimme consumenten profiteren van deze last-minute acties. Hoe doe ik dat? Een aantal tips: check regelmatig de website van jouw favoriete airline, kies voor een prijsalarm en probeer te zoeken naar diverse vertrekdagen. Bekijk ook last-minute deals van touroperators.

Hoe zit het met het openbaar vervoer?

Vliegbestemming Sacramento is aangesloten op het OV-netwerk naar internationale en nationale airports. Na het uitchecken reis je met een bus en/of trein naar jouw accommodatie. Bij veel terminals kan je ook de shuttle service nemen. Bekijk voor vertrek de tijden en de tarieven. Heb je wat meer te besteden en wil je ontspannen verder reizen? Neem dan een officiële taxi service. Bij een reis met vlucht en hotel van reisorganisaties als Vakantiediscounter, Prijsvrij, D-Reizen, Sunweb, Corendon of Eliza Was Here is de transfer van en naar de luchthaven ook bij de prijs inbegrepen.