vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Hawthorne

Vanuit Nederland goedkoop vliegen naar Hawthorne in Verenigde Staten (Noord-Amerika)? Het reserveren van vliegtickets met korting doe je snel en eenvoudig met onze vergelijker. Selecteer jouw eindbestemming, de datum van vliegen en de vliegklasse en reizigers. De vakantievergelijker toont de actuele vluchten naar relevante vliegvelden zoals Eugene, Portland en Redmond-Bend. Jij ziet heel overzichtelijk de vertrektijd, de prijzen en alternatieve details over het aantal kg ruimbagage, hoe lang je in het vliegtuig zit en (indien aanwezig) het aantal tussenstops van aanbieders zoals KLM en American Airlines. Helemaal aan het einde regel je meteen een huurauto of een plek om te slapen bij gunstig gelegen hotels zoals Hi Portland Hawthorne District, Southeast Portland Retreat, Boutique Style Apartment In The Heart Of Se, Boutique Style Apartment In The Heart Of Se, Four Square Charmer.


  • Vind vluchten van alle toonaangevende airlines.
  • Vind moeiteloos de gunstigste of snelste mogelijkheid.
  • Check luchthavens in de regio zoals EUG, PDX, RDM.
  • Boeken en afrekenen via internet.
  • Stoelkeuze vooraf en bagage bij bestellen.
  • Digitaal inchecken en extra’s toevoegen.

Voordelige vluchten naar Hawthorne vergelijken en boeken

De Amerikaanse stad is een vaak-gekozen reisbestemming voor een korte stedentrip maar ook voor een uitgebreide reis. Deze vakantieplek laat Jouw genieten van een mengeling van plaatselijke bezienswaardigheden, educatieve plekken, bijzondere natuurgebieden, heerlijke horeca en allerlei leuke winkeltjes. Vanaf Schiphol vliegen naar Hawthorne tegen de beste vliegtarieven? Wij verstrekken een gratis stappenplan met tips en tricks over hoe je zo goedkoop mogelijk een vliegticket kunt boeken.

Voordelig met het vliegtuig naar Hawthorne

  1. Selecteer vakantieplek

    Helemaal in het begin kies je het vliegveld waar je graag wil vertrekken (bekende opties zijn Eindhoven, Rotterdam, Schiphol, Keulen, Brussel, Maastricht) en waar je op wilt vliegen (eindbestemming). Maak ook een keuze voor de vertrekdatum en retourvlucht (wanneer je een retour wenst). Wil je meerdere vluchten combineren? Dan is er een optie om extra vliegbestemmingen mee te nemen in de vergelijking. Kies vervolgens het aantal personen. Klik op zoeken om verder te gaan.

  2. Alle vluchten vergelijken

    Het platform geeft je de beste vluchten van Schiphol, Amsterdam (AMS) naar bijv. Redmond-Bend, Portland en Eugene. Eventueel kan je verder filteren op kosten, vluchttijd of vertrektijd. Ook zijn er filters als wel/geen tussenstops, populaire vliegmaatschappijen (o.a. Delta Air Lines (DL), KLM (KL) en American Airlines (AA)), airports en de bagageregels. Noemenswaardig: de zoekmachine verstrekt ook aantrekkelijke vluchten in dezelfde maand. Wanneer je het handig vindt is een prijsalert beschikbaar.

  3. Boekingsplatform kiezen

    Kies de route die overeenkomt met jouw behoeften. Een en dezelfde vlucht wordt aangeboden via allerlei ticketmakelaars. Je kunt kiezen voor de maatschappij (KLM of American Airlines) of een reisagent zoals Kilroy. Steeds meer maatschappijen en reisagenten rekenen een extra tarief voor entertainment, ruimbagage, maaltijden, servicekosten, verzekeringen, handbagage. Bekijk altijd even de actuele reviews en kies een aanbieder.

  4. Kies bagage-type en deel privé gegevens (NAW)

    De ticketzoeker verwijst je door naar de website waar je de tickets feitelijk gaat boeken. Check voor de laatste keer de vluchttijden, het aantal stoelen (reizigers), de prijzen en ga naar het volgende scherm. Voeg vervolgens bagage toe aan je ticket. Bijna altijd is 1 stuk handbagage van 10 kg gratis. Bij ruimbagage geldt meestal een hoger tarief. Ook voer je de gegevens van de passagiers in. Het is heel belangrijk dat je de namen op de juiste manier ingeeft zoals geschreven in je paspoort of ID-kaart.

  5. Extra producten en diensten

    In de laatste stap kan je extra’s kiezen om jouw vlucht nog aangenamer te maken. Upgrades zijn bijv. een stoel met veel beenruimte, priority check-in, verzekering / annuleringspolis, eten tijdens de vlucht, ski’s of een snowboard, huisdieren (hond/kat), een directe huurauto enzovoort. Het systeem berekent nu de definitieve kosten van jouw vlucht. Qua betaling kan je over het algemeen kiezen voor Creditcard (Visa/Mastercard/American Express) iDeal en Paypal. Jouw reservering is 100% geldig als jij de bevestigingsmail hebt ontvangen. Op de dag van vertrek kan je online inchecken. Kort daarna ontvang je de digitale instapkaart. Het is noodzakelijk dat je ruim op tijd op het vliegveld bent. Zorg ook voor een geldig paspoort.

Vind de beste vlucht naar Hawthorne (Verenigde Staten)

Kies jouw vertrekdag en koop de goedkoopste tickets

Functionele informatie over jouw reis

Reisbestemming Hawthorne (45.5120658, -122.6305462) is een ideale plaats in Verenigde Staten, Noord-Amerika. Je kunt hier communiceren in het Engels. Betalingen gaan hier hoofdzakelijk met de Amerikaanse dollar (USD). De huidige tijdzone is America/Los_Angeles (UTC -8, tijdsverschil: 9 uur). In Verenigde Staten kun je elektrische spullen laden via stekkertype A / B. De elektriciteit spanning is 120 V op 60 Hz. De omgeving beschikt over de luchthavens Portland, Redmond-Bend en Eugene. Het prijsniveau van dagelijkse producten en diensten is erg duur. Bekende luchtvaartmaatschappijen zijn American Airlines, Delta Air Lines, and United Airlines. Voor een alledaagse overnachting in een accommodatie rekenen de hier €142,80.

PlaatsHawthorne
LandVerenigde Staten
ContinentNoord-Amerika
TijdzoneAmerica/Los_Angeles (UTC -8)
Tijdsverschil9 uur
Luchthaven in de regioPortland International Airport (PDX)
LuchtvaartmaatschappijenAmerican Airlines
Websitewww.pdx.com/
Telefoonnummer+1 503-460-4234
Afstand vanaf Schiphol8060 km (+/- 10 uur vliegtijd)

Last-minute tickets mei 2024: check de exclusieve vluchtaanbiedingen

Goedkoop reizen met het vliegtuig kan je online binnen enkele minuten regelen. A.d.h.v. goede ticket-zoekmachine vind je binnen mum van tijd de goedkoopste vluchten naar Hawthorne en nabijgelegen plaatsen via luchtvaartbedrijven als Air France (AF), Air Canada (AC) & Lufthansa (LH). Wij bieden nog meer praktische adviezen om minder te betalen voor je tickets. In de box hieronder bespreken we 12 praktische tips om voordeliger met het vliegtuig te reizen. Via deze website zoek je ook naar betaalbare vliegtickets naar Namen.

12 besparingstips voor het reserveren van de goedkoopste vlucht

  1. Boek bij een budget luchtvaartmaatschappij: de low cost airlines bieden gunstige tickets.
  2. Surf naar een prijsvergelijker.
  3. Vertrek vandaag of morgen: inpakken en wegwezen met last-minute vluchten.
  4. Vroegboekkorting: met name bij verre bestemmingen zijn tickets 10 weken van tevoren goedkoper.
  5. Flexibele reisdagen: blijf flexibel in je reisdata en bestemming.
  6. Schoon de cache en cookies van je PC of telefoon op.
  7. Laat een prijsalarm instellen: de makkelijkste manier om op te hoogte te blijven van nieuwe deals.
  8. Sta niet negatief tegenover een overstap: een tussenstop is vaak financieel interessant.
  9. Zoek naar actievouchers.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): punten sparen met je vluchten met speciale loyaliteitsprogramma’s.
  11. Open-jaw vliegticket: vlieg voordelig terug vanaf Atlanta Hartsfield Jackson Airport (ATL).
  12. Hotel en vlucht: stel je complete reis in 1 keer samen.

Gunstige vertrekmaanden

  • Januari 2023: voor veel routes de goedkoopste maand om te reizen.
  • Februari 2023: de voorjaarsvakantie is een rustige en aangename periode om te reizen.
  • Maart 2023: aantrekkelijke pakketreizen waarbij alle reisonderdelen zijn inbegrepen.
  • April 2023: ontdek de mooiste plekjes tijdens jouw citytrip of stedentrip in Hawthorne.
  • Mei 2023: tijdens de meivakantie kun je samen reizen met het hele gezin.
  • Juni 2023: combineer vliegticket en hotel in een aantrekkelijk arrangement.
  • Juli 2023: voor jouw zomervakantie is het raadzaam al aan het begin van het jaar te boeken.
  • Augustus 2023: de meest drukke (en dure) periode als het gaat om vliegvakanties.
  • September 2023: het hoogseizoen is geweest, de last-minute vluchten worden weer interessant.
  • Oktober 2022: een unieke bestemming voor de herfstvakantie.
  • November: 2022: ontsnap aan de drukte en reserveer een all-inclusive hotel.
  • December: 2022: veel mensen houden van de winterzon in de kerstvakantie.

Boekingshulp: hulp bij al jouw vragen

Bij de aankoop van een Hawthorne vliegticket tonen ze nuttige opties en extra services die je kunt selecteren. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wil. Het levert dan ook veel vragen op. Wat heb ik echt nodig, en wat heb ik beslist niet nodig? Onderstaand behandelen we betrouwbare info over pakketten die je regelmatig voorbij ziet komen (zoals bij TUIfly, Eurowings, Swiss, Transavia, Lufthansa, easyJet, Ryanair, Norwegian, Brussels Airlines, Aer Lingus of British Airways, Air France, Vueling, Wizz air).

Voorwaarden van bagage in vliegtuig

Handbagage is een tas of koffer die je bij je mag houden tijdens de vlucht. Je kunt denken aan een kleine rugzak, reistas, trolley, handtas, weekendtas, rugtas. Bij bijna alle luchtvaartmaatschappijen mag je max. 56 x 45 x 25 mee aan boord nemen. Ruimbagage betekent: een tas die je tijdens het inchecken moet afgeven. Dit wordt in het bagageruim meegenomen. Bij veel airlines is het maximumgewicht rond de 20 – 30 kg. De prijsindicaties zijn zeer wisselend en liggen tussen de €0,00 (gratis) tot wel €80,00.

  • Per persoon 1 stuk handbagage (55 x 35 x 25 cm, maximaal 8 – 10 kg).
  • Ruimbagage: een reiskoffer van ten hoogste 23 kilogram.
  • Open de website of App van de airline voor richtlijnen bagageregels.

Opties voor stoelreservering

Met z’n tweeën of meerder mensen reizen naar Hawthorne per vliegtuig? Het is gezellig om naast elkaar te zitten. Bij het maken van een reservering kan je stoelen naast elkaar uitkiezen. Op het moment dat je stoelnummers uitkiest toont de module direct wat de kosten zijn. Maak je geen stoelkeuze? Dan krijg je automatisch een plek toegewezen. Als je gaat voor online inchecken kan je online toch nog een stoelkeuze vastzetten. Voor een stoel met extra beenruimte kan het voorkomen dat er een toeslag in rekening wordt gebracht.

  • Economy class: de goedkoopste stoelen (zoals voorste rij (voorin), bij de keuken (galley), bij de toiletten, bij het gangpad, achterste rij (achterin), bij het raam.
  • Business class: exclusieve zitplek met toegang tot luxe lounges.
  • First class: ideale zitplaatsen met eersteklas maaltijden.

Annuleringsverzekering

Als jij een vlucht gaat annuleren zullen er annuleringskosten in rekening worden gebracht. De annuleringsverzekering voor vliegreizen dekt de annuleringskosten wanneer jij je vakantie moet annuleren of afbreken. Een valide oorzaak is o.a. overlijden, zwangerschapscomplicaties, scheiding, reisadvies, ziekte / medische ingreep, visumproblemen. Er is dan een compensatie voor het aanpassen of wijzigen van de vlucht (en eventueel het hotel).

  • Je dient de polis direct na het boeken van de reis af te sluiten.
  • Je reisverzekering dekt de schade die je oploopt tijdens je reis (dit kan zijn auto pechhulp, repatriëring, ongevallen / noodhulp, wintersport, medische kosten, vervangend vervoer).
  • Bagageverzekering: speciale polis voor het afdekken van diefstalrisico’s.

Hoe zit het met maaltijden aan boord

De vliegreis Hawthorne (Noord-Amerika) noemen we een intercontinentale vliegreis. Voorwaarden: een maaltijd en drinken is doorgaans standaard inbegrepen.De menukaart wordt samengesteld op basis van het moment van vliegen. Jouw broodje, salade of warme maaltijd wordt klaargemaakt en geserveerd door de medewerkers. Zelf eten meenemen mag (als het onder de vloeistof regels valt).

  • intercontinentale vliegreis: normaal gesproken is de maaltijd inbegrepen.
  • De inhoud van het menu kan variëren per reistijd en vliegmaatschappij.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met serviceknop, navigatie, radio / muziek, films / series, spelletjes, leeslampje.

Zakelijke vliegreizen

Moet je voor je werk reizen? Dan wil je een drempelvrije vlucht. De (inter)nationale luchthavens beschikken doorgaans over unieke faciliteiten: een gunstig gelegen parkeerplaats, voorrang bij inchecken en toelating tot de airport lounge waar je kunt doorwerken of ontspannen. Vertrek je regelmatig vanaf luchthaven Schiphol? Bekijk dan eens het Privium programma. Hiermee reis je ontspannen en comfortabel vanaf Schiphol.

  • Gratis wifi: gratis internet op de luchthaven.
  • Priority boarding: geen lange wachttijden bij de douane en gate.
  • Lounge: een afgesloten gedeelte met een rustige sfeer.
  • Er zijn vaak werkplekken aanwezig met goed meubilair.
  • Aparte parkeerplaatsen dicht bij de vertrekhal.
  • Bluebiz: gratis vliegtickets en upgrades door blue credits te besparen.

Unieke arrangementen

Airlines bieden heel wat andere extra’s die je kunt aanvragen om je trip te laten voldoen aan je persoonlijke wensen. In de box hieronder check je een aantal voorbeelden van veel gekozen service upgrades.

  • Huisdieren: hond of kat mee in de cabine of het bagageruim.
  • Speciale bagage: duik- en surfuitrusting, fiets, muziekinstrument, ski’s en snowboard, sportuitrusting, golfuitrusting.
  • Bij veel airlines kan je jouw CO2-uitstoot deels compenseren.
  • Valet-parking: jouw auto wordt door een professionele chauffeur geparkeerd.
  • Autohuur: ervaar het gemak van een eigen huurauto in .
  • Extra koffer: je kunt extra bagage bijboeken voor een kleine meerprijs.
  • Vliegen met baby: kinderbagage als kinderzitje, rugdrager (draagzak), kinderwagen, buggy, Maxi-Cosi.
  • Luchthaventransfer: van luchthaven naar hotel via de transfer service.

Goedkope vliegtickets kopen naar Verenigde Staten?

Bekijk airlines en scoor de meest gunstige tickets online!

Zoek omliggende vliegvelden in Hawthorne en omgeving

Gebruik maken van de snelste vlucht naar Hawthorne? In de omgeving van deze stad vestigden zich allerlei grootschalige en kleinere Amerikaanse vliegvelden. Een enorme luchthaven in deze omgeving is Atlanta Hartsfield Jackson Airport (ATL). De maatschappij American Airlines vliegt hier veelvuldig op. Bijgaand ontdek je allerlei geschikte airports die werkzaam zijn in dit gebied. Vanaf de airport heb je een uitstekende verbinding met bus, trein, openbaar vervoer, luchthavenshuttle en taxicentrales. Erkende vlieg-ondernemingen die hier vanaf- en naar toe vliegen zijn Finnair (AY), British Airways (BA), United Airlines (UA) of Virgin Atlantic (VS).

VliegveldIATAAfstand (KM)
EugeneEUG161,1 km
PortlandPDX8,9 km
Redmond-BendRDM182,3 km
San LuisSPB34,0 km
YakimaYKM199,5 km
Overzicht met airports dichtbij Hawthorne (Verenigde Staten).

Uitgelichte luchthaven Hawthorne: Portland International Airport

Airport Portland International Airport (KPDX) is een geschikte aanvlieghaven voor je vakantie. Dit noemen we een grote terminal op 9 meter boven zeeniveau in het centraal gelegen Portland. De verwachte route / afstand vanaf luchthaven Amsterdam Schiphol is 8060 km. De geschatte vliegtijd is 10 uur. Op je navigatiesysteem kan je zoeken naar: 7000 NE Airport Way Suite C2192, Portland, OR 97218, USA. Neem ook een kijkje op www.pdx.com/. Je kunt ook bellen naar de airport (+1 503-460-4234). Een zeer betrouwbare luchtvaart-carrier is American Airlines. Bekijk ook goedkope vluchten naar Zanzibar.

De meest gekozen vertrekluchthavens vergelijken

  • Airport Schiphol (AMS): prima bewegwijzering door de hele terminal.
  • Eindhoven Airport (EIN): snel je bagage afgeven bij de incheckbalie.
  • Airport Rotterdam (RTM): goede voorzieningen voor draadloos internet.
  • Düsseldorf International (DUS): een uitstekend aanbod aan citytrips.
  • Bremen (BRE): diverse hotels in de omgeving om te kunnen overnachten.
  • Brussel Zaventem Vliegveld (BRU): veel inspiratie voor jouw volgende vliegbestemming.
  • Luchthaven Dortmund (DTM): uitstekende faciliteiten voor de zakelijke reiziger.
  • Keulen (CGN): duidelijke bewegwijzering bij de vertrekhallen en gates.
  • Vliegveld Münster-Osnabrück (FMO): jouw startpunt voor leuke fly-en-drive vakanties.
  • Luchthaven Frankfurt Airport (FRA): gunstige vliegtijden van ‘s ochtends vroeg tot laat.
  • Weeze (NRN): een innovatieve terminal met veel oog voor duurzaamheid.
  • Groningen Eelde Airport (GRQ): uitstekend bereikbaar met goede parkeermogelijkheden.
vluchten-naar-hawthorne-vergelijken

Top-10 airlines voor jouw vliegreis

We onderscheiden verscheidene maatschappijen die vliegen op United States (US). Onderstaand vergelijk je 10 erkende vliegbedrijven voor een vliegvakantie naar Hawthorne.

  1. Delta Air Lines (DL): bieden verzekeringen aan bij losse tickets.
  2. KLM (KL): parkeer bij vliegveld, lounges en diverse transfers.
  3. American Airlines (AA): heeft altijd veel ruimte in de toeristenklasse.
  4. Air France (AF): online inchecken en je ticket aanpassen.
  5. Air Canada (AC): je tijdens de vlucht live de status volgen op het scherm.
  6. Lufthansa (LH): middels de App kun je alle informatie inzien.
  7. Finnair (AY): standaard gratis online inchecken.
  8. British Airways (BA): altijd scherpe prijzen voor economy class.
  9. United Airlines (UA): vriendelijk personeel en prima klantenservice.
  10. Virgin Atlantic (VS): eenvoudig online inchecken.

Top-10 boekingssites

Op het internet heb je verscheidene digitale reisbureaus en vluchtaanbieders. Hierna check je de top-10 boekingswebsites voor het actuele vluchtaanbod Hawthorne in mei 2024.

  1. Cheaptickets.nl: helpt Jouw bij het vinden van de beste vliegdeals.
  2. Skyscanner: vliegt op heel veel vliegvelden in mei 2024.
  3. Expedia: de all-in-one reisshop voor vlucht, hotel, huurauto en all-inclusive Hawthorne vakanties.
  4. Kayak.nl: flexibel boeken en eenvoudig je vluchten aanpassen.
  5. Vliegtickets.nl: al sinds 1999 expert op het gebied van vliegtickets.
  6. Tix.nl: aanbod met bestemmingen in onder andere Europa, Azië en Afrika.
  7. Vliegwinkel.nl: erkende ticketsite met ANVR en SGR keurmerk.
  8. Momondo.nl: alle ticketprijzen van grote airlines op 1 plek verzameld.
  9. WTC.nl: alle medewerkers zijn standaard IATA gekwalificeerd.
  10. Google Flights: boek op het juiste moment dankzij jouw prijsalarm.

Overzicht weersvoorspellingen Hawthorne, Verenigde Staten

Er is hier een warm zeeklimaat. Gemiddeld ligt de temperatuur hier op 13,1°C graden. Een populaire periode om de omgeving te bezoeken is voorjaar en het najaar. Dan is het een goede reistijd om de hotspots van het land te bekijken en om bijvoorbeeld met een gids op pad te gaan. In onderstaand schema doorzoek je eenvoudig de weersverwachting voor de komende periode. Dag na dag vind je een dag- en nachttemperatuur en een icoontje met het verwachte weerbeeld. Via deze website zoek je ook naar betaalbare vliegtuig tickets naar Las Vegas

Weerbericht zaterdag 18 mei 2024

Fly-drive Hawthorne: combi met huurauto

Fly-en-drive is simpelweg een vlucht inclusief huurauto. Fly & Drive is efficiënt als je bij de airport gelijk wilt wegrijden met de auto. Wat dit zo mooi maakt is dat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Na aankomst weet je dat alles goed is geregeld. In alle vrijheid de omgeving verkennen met jouw eigen auto. Lokaal adres: SE 33rd at Hawthorne portland oregon, Portland, OR 97214, USA.

  • Papieren tekenen en direct wegrijden uit de parkeergarage.
  • Cityreis: beleef alle hoogtepunten van de omgeving.
  • Zonvakantie: er zijn in de zomermaanden veel toeristen aanwezig.

Vlucht met hotel Hawthorne

Als je een vlucht met hotel reserveert dan classificeren we dat als een pakketreis. Dit biedt leuke extra’s als: het is goedkoop, je hebt maximale zekerheid (ANVR, Calamiteitenfonds, SGR) en het is lekker overzichtelijk. Indien nodig zal een transfer van luchthaven Portland International Airport naar het hotel worden ingepland.

  • Altijd ondersteuning ter plaatse met een pakketreis.
  • Zeer geschikt voor een all inclusive vakantie.
  • Hoteltips: Hi Portland Hawthorne District, Southeast Portland Retreat, Boutique Style Apartment In The Heart Of Se, Boutique Style Apartment In The Heart Of Se, Four Square Charmer.
  • Wintervakantie: boeken via Corendon, Vakantiediscounter, Prijsvrij, D-Reizen, Alltours, Sunweb en ook BeachCheck.com, Suntip, Vakanties.nl, De Jong Intra Vakanties, Bebsy, Stip Reizen.

FAQ: belangrijkste vragen en antwoorden vliegreizen naar Hawthorne

Wat zijn geschikte airports in de buurt van Hawthorne?

Gelegen nabij deze plek kan je kiezen uit grote internationale en kleinere Amerikaanse airports. Bekende namen zijn Eugene (EUG), Portland (PDX) of Redmond-Bend (RDM). Een van de meest bekende airports in dit land is Atlanta Hartsfield Jackson Airport (ATL). De afstand van Amsterdam Schiphol (AMS) naar het dichtbij gelegen Portland is circa 8060 km. In de praktijk is dat ongeveer 10 uur zuivere reistijd (tussenstops niet meegenomen). Door middel van OV (bus, trein) en luchthavenvervoer ben je binnen mum van tijd bij jouw einddoel.

Wat zijn goede airlines?

Hawthorne in Verenigde Staten is een veel geboekte Amerikaanse reisbestemming. Veel toonaangevende luchtvaartbedrijven laten je (in)directe vluchten boeken. Voordelige airlines zijn bijvoorbeeld: Delta Air Lines (DL) ,KLM (KL), American Airlines (AA), Air France (AF), Air Canada (AC), Lufthansa (LH), Finnair (AY), British Airways (BA), United Airlines (UA), Virgin Atlantic (VS). Een uitstekende lokale vluchtmaatschappij is American Airlines. Maak altijd gebruik van een vergelijkingstool voor scherpe tarieven. Raadpleeg ook de vertrekopties op de online reistool van de luchtvaartondernemingen.

In welke maanden koop ik een goedkoop ticket naar Hawthorne?

Het updaten van prijzen gebeurt de hele dag door. Vliegtickets met vertrek midden in het hoogseizoen (begin juli tot eind augustus) zijn gemiddeld genomen prijziger. Reizen gedurende het laagseizoen (winterperiode) is in de regel een stuk goedkoper. Ben je afhankelijk van de schoolvakanties? Probeer dan te zoeken naar vroegboekkortingen. 12 tot 16 weken voor de gewenste vertrekdag kunnen de ticket-kosten nog beperkt zijn. Kort voor vertrek zullen prijzen weer stijgen. Mogelijk relevant: begin van het seizoen lanceren aanbieders vroegboekacties (denk aan de KLM Werelddeal Weken). Vroege boekers ontvangen forse kortingen!

Last-minute vluchten Hawthorne, hoe profiteer ik daarvan?

Reisorganisaties hebben als doel dat er zo veel mogelijk passagiers mee aan boord gaan. Zijn er veel stoelen vrij? Daaropvolgend worden de resterende plekken soms voordeliger verkocht. Hierdoor voorkomen airlines dat er lege stoelen zijn. Jij kunt hier gebruik van maken. Belangrijke tips: schrijf je in voor nieuwsbrieven van vliegmaatschappijen, laat een prijsalarm afgaan indien jouw vlucht voordeliger wordt en zoek met flexibele data. Bekijk ook last-minute deals van touroperators.

Hoe zijn de aansluitingen op het openbaar vervoer?

Vliegbestemming Hawthorne is geïntegreerd in de OV-infrastructuur naar grote en kleine vliegvelden. Vanaf de luchthaven-terminal kan men gemakkelijk via treinen of bussen doorreizen naar jouw accommodatie. Bij veel aankomsthallen is er tegen betaling een shuttle service beschikbaar. Online kun je actuele vertrektijden inzien en prijzen. Maak jij je niet zo druk om de tarieven en wil je wat meer comfort? Dan is een taxi de beste optie. Bij een reispakket van reisorganisaties als D-Reizen, Tui, Sunweb, Vakantiediscounter, Prijsvrij of Suntip is de transfer van en naar de luchthaven vaak al inbegrepen bij de prijs.