vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets San Jose Island

Zonder gedoe goedkoop vliegen naar San Jose Island in Turkije (Europa)? Het reserveren van de goedkoopste vliegtickets gaat makkelijker dan je denkt. Als basis vul je in: een vakantiebestemming, de reisdag en het aantal personen. De vlucht-vergelijker deelt details over alle beschikbare vluchten naar belangrijke vliegvelden zoals Kayseri, Nevsehir en Sivas. Je ziet in een keer de mogelijke reistijden, de verwachte kosten en diverse factoren zoals hoeveel bagage is toegestaan, stoelreserveringen en een indicatie van het aantal tussenstops van bekende luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en Turkish Airlines. Daarna kan je ook kiezen voor een huurauto of logies bij verblijven als Kadikoy Otel, Esenyurt, Otel, Pansiyon, بشق شاهير.


  • Vind en boek vluchten van alle bekende airlines.
  • 1 overzicht met de meest betaalbare of meest snelle vlucht.
  • Zoek specifiek op vliegvelden als ASR, NAV, VAS.
  • Veilig online boeken en betalen.
  • Eenvoudig bagage en extra’s bijboeken.
  • Supersnel inchecken en stoelen reserveren.

Voordelige vluchten naar San Jose Island vergelijken en boeken

De Turkse stad is een ideale locatie voor een weekendje weg, stedentrip of een gezinsvakantie. Deze plek staat bekend om een fijne variatie aan kerken en oude gebouwen, musea en culturele uitjes, veelzijdige natuurgebieden, verfijnde restaurants en allerlei leuke winkeltjes. Vanaf Schiphol vliegen naar San Jose Island tegen de beste vliegtarieven? Wij verstrekken een praktisch stappenplan met direct toe te passen tips over hoe je makkelijk en voordelig vliegtickets kunt kopen.

Voordelig met het vliegtuig naar San Jose Island

  1. Zoek op plek

    Om te beginnen zoek je een vertreklocatie / vliegveld (bijv. Maastricht, Eindhoven, Schiphol, Keulen, Brussel, Düsseldorf) en waar je op wilt vliegen (eindbestemming). In de volgende stap kies je de datum van de heenreis en de datum voor de terugvlucht (als je een retour wil boeken). In de basis bestaat de kans om extra vliegbestemmingen aan te geven. Kies vervolgens het aantal volwassenen en kinderen. Het systeem gaat nu op zoek naar vluchten.

  2. Vergelijk vluchtopties

    De tool geeft een resultatenpagina met de beste vluchten van o.a. Rotterdam (RTM), en Amsterdam (AMS) naar luchthavens zoals Sivas, Nevsehir & Kayseri. Met de filters kun je vergelijk vergelijken op de vluchtprijs, reisduur of een bepaalde vertrektijd (vroeg in ochtend, middag, begin avond). Tevens kan je zoeken op het beperken van tussenstops, specifieke airlines (in deze situatie bijv. easyJet (U2), Delta Air Lines (DL) & Lufthansa (LH)), airports voor aankomst en de bagageregels. Handig: het platform biedt ook extra voordelige vluchten op eventueel andere vertrek momenten. Wanneer je wil gebruik je het prijsalert.

  3. Kies vliegticketsite

    Kies de route die past bij jouw eisen. Een bepaalde vlucht kan jij bestellen via allerlei ticketmakelaars. Bijvoorbeeld bij de luchtvaartmaatschappij (KLM of Turkish Airlines) of een boekingssite zoals Budgetair. Het merendeel van de maatschappijen en vliegticket-aanbieders rekenen extra kosten voor verzekeringen, maaltijden, servicekosten, stoelvoorkeur, entertainment, handbagage. Zoek online naar actuele reviews en ga door naar de verkoopsite.

  4. Kies hand- en ruimbagage en geef door welke passagiers meegaan

    Je wordt doorgestuurd naar de gekozen reisaanbieder. Loop gegevens na zoals de reisdata, de reissamenstelling, de prijsindicatie en ga naar het volgende scherm. Geef je wensen door m.b.t. de bagage. Bijna altijd is 1 stuk handbagage van 10 kg bij de prijs inbegrepen. Neem jij veel ruimbagage mee? Dan moet je wel extra betalen. In het volgende scherm vul je de NAW gegevens in. Het is essentieel dat je de namen noteert precies zoals vermeld op je reisdocument.

  5. Extra’s kiezen en boeken

    Tijdens deze stap kan je extra’s kiezen. Selecteer bijv. extra beenruimte, priority check-in, polis voor annulering, een warme maaltijd aan boord, muziekinstrumenten, een hond/kat, de huur van een auto en ga zo maar door. Je ziet daarna de uiteindelijke prijs van je complete reis. Je kunt de betaling voldoen met Paypal, Creditcard (MasterCard, Visa en American Express) en iDeal. Na betaling krijg je een bevestiging per mail. Vlak voor vertrek kan je online inchecken. Vervolgens sturen ze de instapkaart per mail toe. Het is belangrijk dat je op tijd op de luchthaven aanwezig bent. Zorg ook voor een geldig reisdocument.

Vind en boek de beste vlucht naar San Jose Island (Turkije)

Kies een bestemming en scoor de beste deals

Feiten en details over deze reisbestemming

Reisbestemming San Jose Island (38.963745, 35.243322) is een schitterende omgeving in Turkije, Europa. Men spreekt hier Turks. De belangrijkste valuta is de Turkse lira (TL). De lokale tijdzone is Europe/Istanbul (UTC +3, tijdsverschil: 2 uur). In Turkije kun je apparaten gebruiken met stekkertype F. De netspanning van de elektriciteit is 230 V op 50 Hz. Je kunt vliegen op omliggende vliegvelden als Nevsehir, Sivas en Kayseri. Het prijspeil staat hier bekend als gemiddeld. De nationale luchtvaartmaatschappij is Turkish Airlines. Voor een gewone hotelkamer rekenen de hier zo’n €89,90.

PlaatsSan Jose Island
LandTurkije
ContinentEuropa
TijdzoneEurope/Istanbul (UTC +3)
Tijdsverschil2 uur
Luchthaven van bestemmingKayseri Erkilet Airport (ASR)
AirlinesTurkish Airlines
Websitewww.kayseri.dhmi.gov.tr/havaalanlari/default.aspx?hv=27
Telefoonnummer+90 352 337 52 44
Afstand vanaf Schiphol2800 km (+/- 4 uur reistijd)

Last-minute tickets april 2024: tips voor de laatste vluchtaanbiedingen

Een gunstige vlucht boeken kan je online binnen enkele minuten regelen. A.d.h.v. gebruiksvriendelijke ticketplatforms vind je zonder gedoe de goedkoopste vluchten naar San Jose Island en omliggende regio’s met luchtvaartmaatschappijen als Ryanair (FR), KLM (KL) & Wizz Air (W6). Je vindt nog meer praktische adviezen om goedkoper uit te zijn. Hieronder bespreken we 12 praktische tips om voordeliger met het vliegtuig te reizen. Via de tool vind je ook betaalbare vliegtickets naar Mallorca.

12 tips voor het boeken van de goedkoopste tickets

  1. Boek bij een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines zijn vaak een stuk voordeliger.
  2. Gebruik een ticketzoekmachine.
  3. Vandaag of morgen vertrekken: goedkopere tickets vind je bij last-minute vluchten.
  4. Vroegboekkorting: extra lage prijs wanneer je 8 tot 12 weken van tevoren boekt.
  5. Vlieg flexibel: overweeg alternatieve luchthavens en datums.
  6. Gebruik een anonieme browser (geen cookies).
  7. Stel een prijsalarm in: bij een nieuwe deal krijg je een e-mail.
  8. Boek een vlucht met overstap: vluchten met tussenstops zijn soms verrassend goedkoop.
  9. Zoek naar een kortingscode.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): loyaliteitsprogramma voor mensen die vaker vliegen.
  11. Open-jaw tickets: goedkoper terugvliegen vanaf Istanbul Airport (IST).
  12. Hotel en vlucht combineren: lagere prijzen wanneer je de reis en overnachting combineert.

Jouw vertrekmaand kiezen

  • Januari 2023: bij veel airlines de goedkoopste maand om te vliegen.
  • Februari 2023: geniet samen met je gezin van een heerlijke voorjaarsvakantie.
  • Maart 2023: boek een pakketreis en geniet van goede garantie.
  • April 2023: ontdek in enkele dagen de stad tijdens jouw citytrip of stedentrip in San Jose Island.
  • Mei 2023: een vliegvakantie in de meivakantie boeken.
  • Juni 2023: boek een vliegticket en hotel voor een lage prijs.
  • Juli 2023: de zomervakantie is vaak een erg drukke periode.
  • Augustus 2023: er vertrekken dagelijks honderden vliegvakanties.
  • September 2023: een last-minute vlucht is in het hoogseizoen beperkt beschikbaar.
  • Oktober 2022: een weekje herfstvakantie vieren op een andere plek.
  • November: 2022: met een all-inclusive vakantie heb je grip op de kosten.
  • December: 2022: de beste deals voor de winterzon in de kerstvakantie.

Boekingshulp: waar moet je op letten tijdens het boeken?

Gedurende de aankoop van een San Jose Island vliegticket zijn er van allerlei opties en upgrades die je kunt bijboeken. Je kunt de reis dus personaliseren. Al die keuzes kunnen soms lastig zijn. Wat heb ik echt nodig, en wat kan ik ook wel skippen? In de volgende opsomming tref je relevant info over upgrades en diensten die je vaak aan het einde van je boeking tegenkomt (zoals bij Swiss, Eurowings, Lufthansa, Transavia, easyJet, TUIfly, Aer Lingus, Ryanair, Brussels Airlines, Norwegian en Wizz air, Vueling, Air France, British Airways).

Bagage: regels, bijboeken en kosten

Onder handbagage verstaan we een tas die niet in het ruim van het vliegtuig vervoerd wordt. Denk aan een kleine rugzak, handtas, rugtas, weekendtas, reistas, rolkoffer. Bij de populaire airports mag je 1 accessoire + handbagage (max 10 kg) meenemen. Met ruimbagage bedoelt men een koffer die je afgeeft aan de checkin balie. Deze koffers gaan naar het bagageruim. Er is altijd een max. toegestaan gewicht. Dit ligt rond de 15 – 25 kg. De kosten liggen tussen de €0,00 (gratis) tot en met €50,00.

  • Hoogstens 1 artikel handbagage (55 x 25 x 35 cm, max. 10 kg).
  • Ruimbagage: één reiskoffer van hooguit 20 – 25 kg.
  • Bezoek de website van de airline voor de meest recente bagageregels.

Hoe werkt stoelreservering?

Met vrienden, familie of collega’s reizen naar San Jose Island per vliegtuig? Dan wil je graag bij elkaar zitten. Bij het kopen van een vliegticket kun jij zelf je stoelen naast elkaar selecteren. Bij het aanklikken van stoelnummers worden de meerprijzen weergegeven. Kies je niets? Dan wordt je stoel random toegewezen. Bij het online inchecken kan je heel eenvoudig vlak voor vertrek nog een stoelkeuze uitvoeren. Voor stoelen met meer beenruimte vragen ze vaak wel een bepaalde toeslag.

  • Economy class: de budget stoelen (ook bij de nooduitgang, bij de keuken (galley), bij het gangpad, bij het raam, achterste rij (achterin), bij de toiletten.
  • Business class: luxere zitplek met eigen stroom en privacyscherm.
  • First class: de meest luxe zitplaatsen en eersteklas dienstverlening.

Info en voordelen van annuleringsverzekering

Moet jij onverwachts je reis cancelen? Dan gelden daarvoor bepaalde annuleringskosten. De annuleringsverzekering vergoed de schade als jij de reis onverwacht niet door kan gaan. Redenen kunnen zijn overlijden, ziekte / medische ingreep, reisadvies, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd), zwangerschapscomplicaties, scheiding. Je kan aanspraak maken op een financiële compensatie voor gemist reisgenot en het wijzigen van de boeking van je retourtickets.

  • Je dient het uiterlijk 7 dagen na boeking van de reis af te sluiten.
  • Je reisverzekering dekt onvoorziene gebeurtenissen tijdens je vakantie (dit kan zijn wintersport, auto pechhulp, repatriëring, vervangend vervoer, medische kosten, ongevallen / noodhulp).
  • Bagageverzekering: schade, verlies en diefstal van je spullen verzekeren.

Entertainment en maaltijd aan boord

Een vliegreis San Jose Island (Europa) staat te boek als Europese vliegreis. Hier geldt het volgende: de maaltijd is inclusief bij een vlucht van 2 uur of langer.Het menu is afhankelijk van hoe laat je vliegt. Het product wordt uitgedeeld door de stewards. Reizigers mogen ook hun eigen eten meenemen.

  • Europese vliegreis: meestal geen maaltijd bij vluchten tot 2 uur.
  • Het menu aan boord is afhankelijk van vertrektijd en vluchttijd.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met serviceknop, films / series, spelletjes, leeslampje, navigatie, radio / muziek.

Informatie over zakelijk vliegen

Maak jij een vliegreis voor je werk? Dan wil je een drempelvrije vlucht. De (inter)nationale airports hebben diverse extra services: premium parking, inchecken met priority en speciale toegang tot de airport lounge waar je nog even kunt doorwerken voor vertrek. Vertrek je regelmatig vanaf luchthaven Schiphol? Vraag dan een Privium lidmaatschap aan. Hiermee reis je ontspannen en comfortabel vanaf Schiphol.

  • Gratis wifi: gratis internet in lounge en aan boord.
  • Priority boarding: de lange wachtrijen aan de gate vermijden.
  • Lounge: met alles wat jij nodig hebt voor een rustig verloop van de vlucht.
  • Een prettige werkplek om nog even door te werken.
  • Aparte parkeerplaatsen dicht bij de vertrekhal.
  • Bluebiz: gratis tickets sparen door blue credits te sparen.

Extra aanvullende services

Je vind meerdere specifieke diensten die te kiezen zijn om je vliegvakantie nog beter te laten aansluiten bij jouw wensen. Hierna lees jij een overzicht met veel gebruikte upgrades en extra’s.

  • Huisdieren: reizen met jouw hond of kat.
  • Speciale bagage: ski’s en snowboard, golfuitrusting, muziekinstrument, duik- en surfuitrusting, visuitrusting, fiets.
  • Kies voor het CO2 compensatieprogramma.
  • Valet-parking: laat je auto parkeren door een medewerkers van de parkeergarage.
  • Autohuur: boek direct bij aankomst een huurauto in .
  • Extra koffer: elke passagier kan extra bagage bijboeken op de vlucht.
  • Vliegen met baby: kinderbagage zoals campingbed, Maxi-Cosi, rugdrager (draagzak), kinderwagen, kinderzitje.
  • Luchthaventransfer: bespaar tijd door je transfer service op tijd te reserveren.

Goedkope vliegtickets kopen naar Turkije?

Check vluchten en ontvang de beste tickets online!

Omliggende vliegvelden in San Jose Island en regio

Wil je inchecken voor de snelste vlucht naar San Jose Island? In de omgeving bestaan er meerdere grote internationale en kleinere Turkse vliegvelden. Een zeer belangrijke internationale luchthaven is Istanbul Airport (IST). De (nationale) maatschappij Turkish Airlines is hier een van de meest toonaangevende namen In de tabel hieronder bekijk je meerdere gunstig gelegen luchthavens die op relatief korte afstand gelegen zijn. Vanaf deze airports reis je eenvoudig door met de trein, bus, OV, taxi en luchthavenshuttle. Erkende vluchtmaatschappijen die hier vliegen zijn Transavia (HV), Turkish Airlines (TK), Scandinavian Airlines (SK) of Vueling (VY).

LuchthavenAfkortingAfstand (KM)
KayseriASR30,7 km
NevsehirNAV65,0 km
SivasVAS171,3 km
Weergave van airports nabij San Jose Island (Turkije).

Veel gekozen luchthaven San Jose Island: Kayseri Erkilet Airport

Airport Kayseri Erkilet Airport (LTAU) is een prima aanvlieghaven. Dit noemen we een middelgrote terminal op 1056 meter boven zeeniveau gevestigd in Kayseri. De verwachte route / afstand vanaf Schiphol airport is 2800 kilometer. De tijd die je in het vliegtuig zit is zo’n 4 uur. Ga je weer terug? Het navigatieadres is QFCW+55 Melikgazi/Kayseri, Turkey. De bijbehorende website is www.kayseri.dhmi.gov.tr/havaalanlari/default.aspx?hv=27. Je kunt ook telefonisch contact opnemen (+90 352 337 52 44). Een prima luchtvaartmaatschappij betreft Turkish Airlines. Zie ook onze pagina met tips voor goedkope vluchten naar Le Mans.

Betrouwbare vertrekluchthavens vergelijken

  • Schiphol Airport(AMS): opties voor kort parkeren voor ophalen en brengen.
  • Eindhoven (EIN): in de herfstvakantie vind je hier veel mogelijkheden.
  • Airport Rotterdam The Hague (RTM): veel extra vluchten tijdens de zomervakantie (all-inclusive).
  • Düsseldorf Airport (DUS): duidelijke website met alle actuele vliegtijden.
  • Vliegveld Bremen (BRE): eenvoudig aansluitend vervoer boeken.
  • Brussel / Zaventem (BRU): de mooiste bestemmingen voor een zonvakantie of citytrip.
  • Airport Dortmund (DTM): Eenvoudig op de airport inchecken.
  • Airport Keulen (CGN): leuke airport shops met etenswaren, tijdschriften en boeken.
  • Münster Osnabrück International Airport (FMO): wil graag een bijdrage leveren aan het milieubewust vliegen.
  • Frankfurt Vliegveld(FRA): voldoende sanitaire voorzieningen door de hele terminal.
  • Vliegveld Weeze (NRN): keuze uit veel populaire bestemmingen en maatschappijen.
  • Vliegveld Groningen Eelde (GRQ): uitstekend bereikbaar met auto of trein.
vluchten-naar-san-jose-island-vergelijken

Bekijk en vergelijk airlines voor jouw vliegvakantie

We zien diverse luchtvaartmaatschappijen die vliegen op Turkey (TR). Onderstaand ontdek je 10 erkende vliegbedrijven voor een vliegvakantie naar San Jose Island.

  1. easyJet (U2): aantrekkelijke last-minute aanbiedingen beschikbaar.
  2. Delta Air Lines (DL): heeft altijd veel ruimte in de toeristenklasse.
  3. Lufthansa (LH): gemakkelijk je boeking beheren en online inchecken.
  4. Ryanair (FR): via de website kun je alle gegevens inzien.
  5. KLM (KL): erkende airline die Jouw verbindt met de hele wereld.
  6. Wizz Air (W6): regel ook een huurauto of accommodatie.
  7. Transavia (HV): goede voorwaarden voor annulering en wijzigingen.
  8. Turkish Airlines (TK): heeft altijd veel ruimte in de toeristenklasse.
  9. Scandinavian Airlines (SK): boek eenvoudig de goedkoopste last-minute deals.
  10. Vueling (VY): vriendelijke medewerkers maken vliegen voor kinderen toegankelijk.

Top-10 boekingssites

Op het internet kan jij terecht bij tal van handige reisbureaus en ticket brokers. In de box hieronder tref je een lijst met 10 professionele boekingssites voor het actuele vluchtaanbod San Jose Island in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: vlieg naar meer dan 9.000 bestemmingen over de hele wereld.
  2. Skyscanner: eigen reisapp met compleet aanbod van april 2024.
  3. Expedia: one-stop-reiswinkel voor vliegtickets, huurauto’s en all-inclusive San Jose Island vakanties.
  4. Kayak.nl: reiszoekmachine met vluchten, hotels en pakketreizen.
  5. Vliegtickets.nl: goedkope vliegtickets v.a. € 19 retour.
  6. Tix.nl: gebruiksvriendelijke vergelijker met uitgebreide filtermogelijkheden.
  7. Vliegwinkel.nl: veilig en vertrouwd boeken met ANVR en SGR.
  8. Chaser.nl: vind ticketprijzen van alle erkende airlines.
  9. WTC.nl: kan tickets boeken bij alle grote airlines.
  10. Google Flights: bekijk prijzen, reisadviezen, uitstapjes en lokale bezienswaardigheden.

Zevendaagse weersvoorspellingen San Jose Island, Turkije

Qua weer heb je hier een gematigd mediterraan klimaat. De verwachte gem. temperatuur is 15,4°C (graden celsius). Een zeer geschikte vliegperiode is mei t/m half juni, september & oktober. Toeristen vinden dit een fijne reistijd om alle bezienswaardigheden bij langs te gaan en uitstapjes te doen. In de lijst hierna delen wij de weersverwachtingen voor de komende week. Dag na dag tonen we minimale en maximale temperaturen en een indicatie van zon, wolken of regen. Via de vergelijker vind je ook betaalbare vliegtuig tickets naar Samarinda

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive San Jose Island: vliegen en huurauto

Met Fly en drive bedoelen we een arrangement met vliegticket en huurauto. Fly-en-drive is makkelijk als je vanaf aankomst op het vliegveld direct de optimale vrijheid wil. Het is met name ideaal omdat je dit vooraf al kunt regelen. Ter plaatse hoef je niets meer te regelen. Ontdek de prachtige natuur met jouw eigen auto. Lokaal adres: X67V+F8 Felahiye/Kayseri, Turkey.

  • Papieren tekenen en direct wegrijden uit de parkeergarage.
  • Cityreis: ontdek alle lokale trekpleisters met jouw eigen auto.
  • Zonvakantie: er zijn in de zomermaanden veel toeristen aanwezig.

Vlucht met hotel San Jose Island

In de situatie dat je een vlucht met hotel met elkaar koppelt dan hebben we het over een pakketreis. Dit heeft tal van voordelen: de prijs is vaak lager, je hebt meer bescherming (Calamiteitenfonds, ANVR, SGR) en er is vaak een medewerker ter plaatse aanwezig. Bij sommige reisorganisaties zal een transfer van luchthaven Kayseri Erkilet Airport naar jouw hotel worden ingepland.

  • Pakketreis inclusief vlucht, transfer en hotel.
  • Ook ontbijt, lunch en diner bijboeken met all-inclusive.
  • Betrouwbare accommodaties: Kadikoy Otel, Esenyurt, Otel, Pansiyon, بشق شاهير.
  • Wintervakantie: bekijk aanbod bij Vakantiediscounter, Prijsvrij, Tui, Corendon, Sunweb, Alltours en Suntip, BeachCheck.com, De Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, Stip Reizen, Bebsy.

FAQ met vragen en antwoorden over vliegreizen naar San Jose Island

Wat zijn geschikte airports in de buurt van San Jose Island?

In de omgeving van deze omgeving bestaan er grote en kleine Turkse airports. Denk dan bijv. aan Kayseri (ASR), Nevsehir (NAV) & Sivas (VAS). Een grote luchthaven in dit gebied is Istanbul Airport (IST). De route van Schiphol Airport (AMS) naar het aangrenzende Kayseri is rond de 2800 km (hemelsbreed). Dit wil zeggen +/- 4 uur pure reistijd (exclusief tussenstops). Met het lokale openbaar vervoer (bus, trein) of luchthavenvervoer ben je rap bij jouw hotel.

Wat zijn geschikte vliegmaatschappijen?

San Jose Island in Turkije is een leuke Turkse reishotspot. Een mooi aantal airlines laten Jouw (in)directe vluchten reserveren. Prettige airlines zijn bijvoorbeeld: easyJet (U2) ,Delta Air Lines (DL), Lufthansa (LH), Ryanair (FR), KLM (KL), Wizz Air (W6), Transavia (HV), Turkish Airlines (TK), Scandinavian Airlines (SK), Vueling (VY). Een vaak gekozen nationale vlucht aanbieder is Turkish Airlines. Maak altijd gebruik van een vliegvergelijker voor scherpe tarieven. Raadpleeg ook de ticketprijzen op het online portaal van de luchtvaartbedrijven.

Wanneer boek ik een goedkoop ticket naar San Jose Island?

Vliegprijzen veranderen voortdurend. Vliegtickets waarbij je vliegt in het hoogseizoen (juli/augustus) zijn historisch gezien flink aan de prijs. December t/m februari (laagseizoen) is een stuk goedkoper. Reis je met kinderen die uitsluitend tijdens schoolvakanties vrij zijn? Je doet er dan goed aan om op tijd de boeken. 12 – 12 weken voor je vertrekdag is de hoogte van ticketprijzen vaak aantrekkelijker. Wanneer je dichterbij jouw vertrekdag komt betaal je meestal weer meer. Mogelijk relevant: in de winter (december, januari) hebben luchtvaartbedrijven vroegboekkortingen (een voorbeeld hiervan zijn de KLM Werelddeal Weken). Houd deze goed in de gaten!

Last-minute vluchten San Jose Island, is dat echt goedkoper?

Reisbureaus hebben als belangrijkste doel dat er geen vliegtuig met lege stoelen vertrekt. Zijn er veel onverkochte tickets? Daaropvolgend worden de resterende stoelen extra goedkoop verkocht. Door deze deals gaat het vliegtuig alsnog vol weg. Slimme consumenten profiteren van deze last-minute acties. Hoe doe ik dat? Een aantal tips: speur de verschillende reissites wekelijks af, volg automatisch prijzen met een prijsalarm en probeer te zoeken naar diverse vertrekdagen. Bekijk ook last-minute deals van touroperators.

Hoe zit het met het openbaar vervoer?

Vliegbestemming San Jose Island biedt allerlei OV mogelijkheden naar (middel)grote en kleine luchthavens. Vanaf de airport reis je per bus of trein naar de plek van bestemming. Vaak kun je een shuttle service gebruiken. Kijk op de website van de luchthaven voor de tijden en de verwachte kosten. Maak jij je niet zo druk om de tarieven en houd je van comfort? Dan is een taxi de beste optie. Bij een complete pakketreis van reisorganisaties als Corendon, D-Reizen, Tui, Sunweb, Vakantiediscounter en Eliza Was Here is de transfer van en naar de luchthaven vaak al bij de prijs inbegrepen.