vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Kahramanmaras

Zonder gedoe goedkoop vliegen naar Kahramanmaras in Turkije (Europa)? Het vinden van vliegtickets met voordeel doe je snel en eenvoudig met onze vergelijker. Maak een besluit over een reisbestemming, de reisdag en het aantal reizigers. De ticketvergelijker doorzoekt de verkrijgbare vluchten naar relevante vliegvelden zoals Adana, Adiyaman & Kayseri. Jij krijgt vervolgens een schema met de geldige vertrektijden, de geschatte totale kosten en andere relevante aspecten zoals bagage, reisduur en eventuele tussenstops van airlines zoals KLM en Turkish Airlines. Als laatste boek je een huurauto of een arrangement bij verblijven als Saffron Hotel, Saffron Hotel Kahramanmaras, Clarion Hotel Kahramanmaras, Arikan Otel, Kahramanmaras Efe’s Otel.


  • Vind en boek vluchten van alle bekende airlines.
  • Bekijk in 1 keer de aantrekkelijkste of snelste vlucht.
  • Zoek tevens naar luchthavens zoals ADA, ADF, ASR.
  • Veilig online boeken en betalen.
  • Boek extra’s zoals bagage en stoelnummer.
  • Moeiteloos inchecken en diensten toevoegen.

Voordelige vluchten naar Kahramanmaras vergelijken en boeken

De Turkse stad is een ideale hotspot voor een korte stedentrip of vakantie. Deze reisbestemming laat Jouw genieten van bijvoorbeeld plaatselijke bezienswaardigheden, educatieve museums, een heerlijke groene omgeving, verrassende restaurants en meerdere opties voor shopping. Vanaf Schiphol vliegen naar Kahramanmaras voor gunstige tarieven? Wij bieden een behulpzaam stappenplan met goede adviezen over hoe je de beste vliegtickets kunt kopen.

Voordelig met het vliegtuig naar Kahramanmaras

  1. Bepaal vakantieplek

    Ten eerste kies jij een vliegveld voor vertrek (vanuit NL kies je bijv. voor Rotterdam, Maastricht, Schiphol, Keulen, Brussel, Eindhoven) en de gewenste bestemming. Daarna kies je de vertrekdatum en de terugvlucht (wanneer je een retour wenst). In de vergelijker bieden ze de mogelijkheid om additionele bestemmingen in te geven. Uiteindelijk deel je ook het aantal reisgenoten. Nu kun je naar de resultatenpagina gaan.

  2. Vluchten vergelijken

    De zoekfunctie biedt vervolgens inzicht in alle beschikbare vluchten van airports als Amsterdam (AMS) naar airports zoals Kayseri, Adiyaman en Adana. Tip: maak het nog concreter en filter op kosten, vliegtijd of vertrektijd. Ook kun je specificeren op tussenstops, bepaalde maatschappijen (zoals easyJet (U2), Delta Air Lines (DL) of Lufthansa (LH)), aankomst luchthaven en de bagageregels. Handig: de vergelijker biedt ook goedkopere vluchten op een ander flexibel vertrekmoment. Desgewenst gebruik je het prijsalert.

  3. Online reisbureau kiezen

    Kies de route die rijmt met jouw zoekopdracht. Een vlucht kan je regelen via verschillende vliegticketsites. Zoals bij onder andere de rechtstreekse vliegmaatschappij (KLM of Turkish Airlines) of een reisagent zoals Jetcost. Diverse luchtvaartbedrijven en ticketshops tonen prijzen exclusief maaltijden, verzekeringen, servicekosten, entertainment, handbagage, stoelvoorkeur. Bekijk ervaringen en kies een aanbieder.

  4. Bagage selecteren en verstrek de namen en adressen van de reizigers

    De vergelijker stuur je door naar de boekingssite. Kijk nog even specifiek naar de reisdata, het aantal reizigers, de prijsindicatie en kies volgende. Geef je wensen door m.b.t. de bagage. Bijna altijd is een rugtas of handtas zonder kosten mee te nemen. Veel spullen meenemen in de ruimbagage? Dan geldt een extra toeslag. In de volgende stap deel je de namen en geboortedatums van de passagiers. Het is ontzettend belangrijk dat je de juiste namen (incl. voorletters) deelt zoals het staat op je rijbewijs, paspoort of id-kaart.

  5. Upgrades en extra’s

    In deze fase kan je extra’s kiezen om jouw vlucht nog aangenamer te maken. Kies bijvoorbeeld voor extra beenruimte, priority check-in, verzekeringspolis, eten en drinken aan boord, duikuitrusting, een hond, kat of ander huisdier, autohuur en meer. Je ziet nu de uiteindelijke prijs van jouw vlucht. Je kunt vaak betalen met Creditcard (Visa/Mastercard/American Express) iDeal en Paypal. Na ontvangst van de bevestigingsmail weet je dat de betaling goed is verwerkt. 24 uur voor vertrek kan je via je account online inchecken. Vervolgens krijg je de instapkaart op de mail. Het is vaak wenselijk dat je 3 uur van tevoren aanwezig bent. Zorg ook voor een geldig paspoort.

Zoek naar de beste vlucht naar Kahramanmaras (Turkije)

Kies jouw vlucht en boek voor de laagste prijs

Feiten en details over deze locatie

Reisbestemming Kahramanmaras (37.5752755, 36.9228223) is een aangename omgeving in Turkije, Europa. De communicatie gaat hier in het Turks. De belangrijkste valuta is de Turkse lira (TL). De nationale tijdzone is Europe/Istanbul (UTC +3, tijdsverschil: 2 uur). In Turkije kom je stopcontacten tegen van het type F. De elektriciteit spanning is 230 V en de frequentie is 50 Hz. Je kunt vliegen op omliggende vliegvelden als Adiyaman, Kayseri en Adana. De gemiddelde prijzen definiëren we hier als gemiddeld. De nationale luchtvaartmaatschappij is Turkish Airlines. Voor een basis overnachting in een accommodatie rekenen de hier zo’n €92,50.

PlaatsKahramanmaras
LandTurkije
ContinentEuropa
TijdzoneEurope/Istanbul (UTC +3)
Tijdsverschil2 uur
Vliegveld in de buurtKahramanmaraş Airport (KCM)
VliegmaatschappijenTurkish Airlines
Websitewww.kahramanmaras.dhmi.gov.tr/
Telefoonnummer+90 344 236 53 52
Afstand vanaf Schiphol2990 km (+/- 4,5 uur reistijd)

Last-minute tickets april 2024: check de exclusieve vluchtaanbiedingen

Goedkoop vliegen is niet moeilijk. Met behulp van een goede vliegticketzoekmachine heb je altijd inzicht in de goedkoopste vluchten naar Kahramanmaras en andere steden met airlines zoals Ryanair (FR), KLM (KL) of Wizz Air (W6). Wij vertrekken nog meer adviezen om besparingen te realiseren. Hieronder behandelen we 12 praktische tips om voordeliger met het vliegtuig te reizen. Zoek ook naar betaalbare vliegtickets naar Zielona.

12 adviezen om minder te betalen voor de goedkoopste en beste tickets

  1. Neem een vlucht met een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines staan bekend om hun stuntprijzen.
  2. Gebruik prijsvergelijkers.
  3. Vandaag of morgen vertrekken: de laagste prijs met speciale last-minute vluchten.
  4. Vroegboekkorting: als jij in het voorjaar reserveert voor de zomer.
  5. Flexibele reisdata: kies meerdere vliegdata en wees flexibel met je bestemming.
  6. Bezoek een website in een privé browser (cookies uitgeschakeld).
  7. Kies voor een prijsalarm: krijg nieuwe deals in je inbox.
  8. Overweeg ook vluchten met overstap: een tussenstop is vaak financieel interessant.
  9. Zoek naar een kortingscode.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): punten sparen met loyaliteitsprogramma voor mensen die vaker vliegen.
  11. Open-jaw ticket: slim terugvliegen vanaf bijv. Istanbul Airport (IST).
  12. Hotel met vlucht: de totale reis en overnachtingen via 1 boekingssite.

Dure en goedkope vertrekmaanden

  • Januari 2023: relatief goedkope maand om te vliegen.
  • Februari 2023: de voorjaarsvakantie is een perfecte periode voor een rustige vakantie.
  • Maart 2023: een pakketreis kan jouw veel besparingen oplevering.
  • April 2023: geschikte tijd voor een citytrip of stedentrip in Kahramanmaras.
  • Mei 2023: de meivakantie is een budgetvriendelijke periode om te reizen.
  • Juni 2023: combineer vliegticket en hotel in een aantrekkelijk arrangement.
  • Juli 2023: de zomervakantie is vaak een drukke periode.
  • Augustus 2023: het aanbod vliegvakanties is in deze periode erg groot.
  • September 2023: een perfecte maand voor een betaalbare last-minute vlucht.
  • Oktober 2022: tijdens de herfstvakantie kan je lekker bijkomen van alle drukte.
  • November: 2022: all inclusive vakanties in vier- of vijfsterrenhotels.
  • December: 2022: vlieg jij naar de winterzon of ga je voor een kerstvakantie in sneeuw?

Boekingshulp: geniet van meer service tijdens je vlucht

Bij de aankoop van een Kahramanmaras vliegticket krijg je een breed scala aan opties en additionele pakketten die jouw vlucht nog comfortabeler maken. Airlines bieden steeds meer opties en upgrades. Het kan dan ook wat verwarring geven. Wat moet ik extra bijboeken, en wat kan ik ook wel skippen? In de box hieronder bieden wij een complete uitleg over keuzepakketten die bij veel maatschappijen mogelijk zijn (zoals bij Lufthansa, TUIfly, Delta Air Lines, easyJet, Transavia, Eurowings, Brussels Airlines, Norwegian, Ryanair, Turkish Airlines of Wizz air, British Airways, Air France, Lufthansa).

Voorwaarden van bagage in vliegtuig

De betekenis van handbagage is: een tas die je mag meenemen in de cabine van het vliegtuig. Je kunt denken aan een kleine rolkoffer, rugtas, trolley, reistas, rugzak, handtas. Bij bijna alle airlines mag je een accessoire en 1 stuk handbagage meenemen. Ruimbagage is een tas of koffer die je moet laten wegen en inchecken bij de balie. Dit gaat mee in het bagageruim. Vaak is het maximum gewicht rond de 15 – 25 kilogram. De tarieven zijn per maatschappij verschillend, tussen de €0,00 (gratis) en €70,00.

  • Per vliegticket 1 item handbagage (55 x 35 x 20 cm, max 7 – 10 kg).
  • Ruimbagage: 1 reiskoffer van maximaal 15 – 25 kilogram.
  • Open de website of App van de airline voor instructies en aanvullende bagageregels.

Informatie rondom stoelreservering

Wil je graag samen reizen naar Kahramanmaras per vliegtuig? Dan wil je bij elkaar in de buurt zitten. Bij het kopen van een vliegticket kun jij zelf je stoelen naast elkaar selecteren. Bij het aanklikken van stoelnummers toont het systeem de meerprijs direct. Wil je geen stoel reserveren? Dan zal de luchtvaartmaatschappij zelf een stoel aanwijzen. Tijdens het online inchecken kan je vrijwel altijd een specifieke stoelkeuze maken. Geef jij de voorkeur aan meer beenruimte? Dan betaal je een extra toeslag.

  • Economy class: de laaggeprijsde plekken (zoals bij het gangpad, bij de keuken (galley), achterste rij (achterin), voorste rij (voorin), bij het raam, bij de nooduitgang.
  • Business class: grotere zitplek met meer dan 7,5 cm extra beenruimte.
  • First class: geweldige zitplaatsen en eersteklas topservice.

Info en tips voor annuleringsverzekering

Als jij een vlucht gaat annuleren krijg je te maken met annuleringskosten. De vlucht-annuleringsverzekering dekt schade af als jij je vakantie tussentijds moet afbreken. Bijvoorbeeld bij onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd), zwangerschapscomplicaties, visumproblemen, overlijden, ziekte / medische ingreep, reisadvies. Je hebt recht op een financiële compensatie voor gederfd reisgenot en het omboeken van de vliegtickets.

  • Het is noodzakelijk dit direct bij de boeking af te sluiten.
  • De doorlopende reisverzekering dekt schade die wordt opgelopen tijdens het reizen (denk dan aan repatriëring, rechtsbijstand, ongevallen / noodhulp, medische kosten, wintersport, vervangend vervoer).
  • Bagageverzekering: schade, diefstal en verlies van persoonlijke bezittingen verzekeren.

Maaltijden & service aan boord

De vliegreis Kahramanmaras (Europa) staat bekend als Europese vliegreis. Daarvoor geldt: de maaltijd is inclusief bij een vlucht van 2 uur of langer.Het menu-assortiment hangt af van het moment van vliegen. Het diner wordt netjes voorgeschoteld door de crew. Eigen eten is ook toegestaan.

  • Europese vliegreis: bij korte vluchten (tot 2 uur) alleen drinken en snacks.
  • Het diner is afhankelijk van airline en tijdstip van vliegen
  • Inflight entertainment: interactief scherm met leeslampje, radio / muziek, navigatie, serviceknop, actueel weerbericht, films / series.

Waar op letten bij zakelijk vliegen

Wil jij reizen voor zakelijke aangelegenheden? Dan wil je niet te lang moeten wachten. Luchthavens kunnen voorzien in deze behoefte. Zo bieden ze: een overdekte parkeerplaats, priority boarding en toelating tot een afgeschermde lounge waar je jezelf even kunt opladen. Reis je vaak vanaf luchthaven Schiphol? Vraag je werkgever dan naar Privium. Hiermee heb je o.a. toegang tot de ClubLounges.

  • Gratis wifi: speciale werkplekken ingericht met gratis internet.
  • Priority boarding: sneller door de controles.
  • Lounge: comfortabele plek waar passagiers zich kunnen opfrissen voor vertrek.
  • Maak gebruik van luxe werkplekken met ruime stoelen en aanwezige stroompunten.
  • Overdekt parkeren op loopafstand van de vertrekhal.
  • Bluebiz: hét beste voordeelprogramma voor zakelijk reizen.

Overige upgrades en extra’s

Airlines bieden nog veel meer extra opties die te reserveren zijn om jouw reis volledig af te stemmen op jouw behoeften. In de volgende opsomming lees je allerlei gangbare extra’s.

  • Huisdieren: maak samen met je hond of kat een reis naar een andere land.
  • Speciale bagage: sportuitrusting, ski’s en snowboard, fiets, golfuitrusting, muziekinstrument, duik- en surfuitrusting.
  • Extra CO-2 compensatie mogelijk voor jouw vlucht.
  • Valet-parking: je auto veilig en betrouwbaar laten parkeren door een servicemedewerker.
  • Autohuur: boek direct bij aankomst een huurauto in .
  • Extra koffer: elke passagier kan extra bagage bijboeken op de vlucht.
  • Vliegen met baby: incl. kinderbagage zoals rugdrager (draagzak), buggy, kinderwagen, Maxi-Cosi, campingbed.
  • Luchthaventransfer: een goede transfer service bespaart je veel tijd.

Betaalbare vliegtickets kopen naar Turkije?

Zoek en vergelijk vliegopties en koop de meest gunstige tickets online!

Ontdek vliegvelden in Kahramanmaras en omgeving

Instappen in de snelste vlucht naar Kahramanmaras? In de buurt van deze plek vinden we diverse grote internationale en kleinere Turkse vliegvelden. Een toonaangevende luchthaven in het land is Istanbul Airport (IST). De maatschappij Turkish Airlines is hier zeer bekend. In de bijgaande tabel bieden wij diverse prettige luchthavens die op relatief korte afstand gelegen zijn. Vanuit hier is er een prima connectie met OV (trein of bus), taxi-aanbieders en luchthavenshuttle. Geschikte luchtvaartbedrijven die hier mogelijk op vliegen zijn Transavia (HV), Turkish Airlines (TK), Scandinavian Airlines (SK) & Vueling (VY).

AirportIATAAfstand (KM)
AdanaADA159,8 km
AdiyamanADF137,4 km
KayseriASR182,5 km
SanliurfaGNY175,1 km
GaziantepGZT85,5 km
HatayHTY146,5 km
KahramanmarasKCM4,9 km
MalatyaMLX140,2 km
Lijst met airports gelegen nabij Kahramanmaras (Turkije).

Uitgelichte luchthaven Kahramanmaras: Kahramanmaraş Airport

Airport Kahramanmaraş Airport (LTCN) is een aanvlieghaven in de regio. Wij spreken hier over een middelgrote terminal op 525 meter boven zeeniveau in het mooie Kahramanmaraş. De vliegafstand vanaf Amsterdam Schiphol is 2990 kilometer en de totale vliegtijd ligt rond de 4,5 uur. Ga je weer terug? Het navigatieadres is GXQ3+GC Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş, Turkey. De bijbehorende website is www.kahramanmaras.dhmi.gov.tr/. Je kunt ook telefonisch contact opnemen (+90 344 236 53 52). Een zeer betrouwbare maatschappijen is Turkish Airlines. Je kunt ook zoeke naar goedkope vluchten naar Chinandega.

Betrouwbare vertrekluchthavens vergelijken

  • Amsterdam Airport Schiphol (AMS): parkeerplaatsen met de mogelijkheid tot elektrisch laden.
  • Eindhoven Vliegveld(EIN): een moderne terminal voorzien van alle moderne snufjes.
  • Vliegveld Rotterdam (RTM): goede ruimte voor brengen en halen van passagiers.
  • Airport Düsseldorf (DUS): zeer goed bereikbaar met OV en auto.
  • Flughafen Bremen (BRE): alle moderne faciliteiten en voorzieningen zijn aanwezig.
  • Airport Brussel Zaventem (BRU): maaltijden en drankjes kun je bestellen bij de verschillende horeca-zaken.
  • Luchthaven Dortmund (DTM): diverse mogelijkheden voor parkeren.
  • Keulen (CGN): een goede beveiligde terminal met veel faciliteiten.
  • Münster Osnabrück (FMO): dichtbij parkeren en de mooiste bestemmingen kiezen.
  • Luchthaven Frankfurt Airport (FRA): uitstekend bereikbaar met goede parkeermogelijkheden.
  • Weeze (NRN): uitstekend bereikbaar met goede parkeermogelijkheden.
  • Groningen Airport Eelde (GRQ): diverse shuttle services beschikbaar voor aansluitend vervoer.
vluchten-naar-kahramanmaras-vergelijken

Top-10 airlines voor jouw vliegreis

Er bestaan enkele vliegmaatschappijen die vliegen op Turkey (TR). Onderstaand tonen wij 10 veel geboekte luchtvaartondernemingen voor een vliegvakantie naar Kahramanmaras.

  1. easyJet (U2): download de App om jouw reis online te beheren.
  2. Delta Air Lines (DL): persoonlijk entertainmentsysteem aan boord.
  3. Lufthansa (LH): regel ook direct de autoverhuur via deze maatschappij.
  4. Ryanair (FR): de Business Class is soms beperkt beschikbaar.
  5. KLM (KL): economy class met scherpe tarieven voor elke reiziger.
  6. Wizz Air (W6): last-minutes voor de goedkoopste reizen.
  7. Transavia (HV): First Class reizen kan tegen een meerprijs.
  8. Turkish Airlines (TK): betaalbare economy-class met uitstekende stoelen.
  9. Scandinavian Airlines (SK): standaard gratis online inchecken.
  10. Vueling (VY): biedt een goede en goedkope comfortklasse aan.

Top-10 boekingssites

De afgelopen jaren kan je boeken bij verschillende digitale reisbureaus en ticket brokers. In het gedeelte hieronder check je de top-10 vergelijkingswebsites voor het actuele vluchtaanbod Kahramanmaras in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: keuze uit alle populaire (Europese) bestemmingen en airlines.
  2. Skyscanner: complete pakketreizen met huurauto in april 2024.
  3. Expedia: one-stop-reiswinkel voor vliegtickets, huurauto’s en all-inclusive Kahramanmaras vakanties.
  4. Kayak.nl: de eigen reisapp biedt snel en eenvoudig alle informatie aan.
  5. Vliegtickets.nl: slimme keuze voor het vinden van goedkope vluchten.
  6. Tix.nl: een van de voordeligste aanbieder van vliegtickets in Nederland.
  7. Vliegwinkel.nl: veilig en vertrouwd boeken met ANVR en SGR.
  8. Chaser.nl: prima zoekmachine voor het vinden van de juiste ticketprijzen.
  9. WTC.nl: direct inzicht in prijzen, bagagekosten en vertrektijden.
  10. Google Flights: vluchten, hotels en bezienswaardigheden vergelijken.

Zevendaagse weersvoorspellingen Kahramanmaras, Turkije

In deze omgeving heb je een gematigd mediterraan klimaat met een gemiddelde jaartemperatuur van 15,1 graden celsius °C. Een fijne tijd om hiernaartoe te gaan is mei t/m half juni, september & oktober. Het is de beste gelegenheid om de natuur in te gaan en leuke dagtrips te maken. In de weergaven hieronder vind je een samenvatting van de temperaturen voor deze week. Dag voor dag behandelen we de temperatuur van overdag (en ‘s nachts) en zie je of het nog gaat regenen. We informeren je ook over betaalbare vliegtuig tickets naar Eagle

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Kahramanmaras: 100% flexibel met eigen huurauto

De betekenis van Fly en drive is een vliegreis met daarbij een huurauto. Fly-drive is nuttig als je op de luchthaven van aankomst meteen door wilt reizen met een huurauto. Het grote gemak is dat je alles voor vertrek al geregeld hebt. Je hoeft ter plaatse niet meer te zoeken. Geniet van natuur en cultuur met eigen vervoer. Lokaal adres: Hayrullah, Malik Ejder Cd. No:34, 46040 Kahramanmaraş Merkez/Kahramanmaraş, Turkey.

  • Direct huurauto ophalen in de parkeergarage.
  • Stedenvakantie: ontdek de binnenstad, oude gebouwen en museums.
  • Zonvakantie: met het vliegtuig ben je binnen mum van tijd bij de zon.

Vlucht met hotel Kahramanmaras

In het geval je een vlucht met hotel bij 1 reisaanbieder afneemt dan valt dit onder een pakketreis. Dit heeft tal van voordelen: de tarieven zijn gunstiger, je hebt bescherming bij een faillissement (Calamiteitenfonds, SGR, ANVR) en het is lekker overzichtelijk. Indien gewenst kan je transfer van luchthaven Kahramanmaraş Airport naar het hotel worden geboekt.

  • Extra bescherming via ANVR en SGR bij pakketreis.
  • Kies voor logies, ontbijt, halfpension of all inclusive.
  • Suggesties hotels: Saffron Hotel, Saffron Hotel Kahramanmaras, Clarion Hotel Kahramanmaras, Arikan Otel, Kahramanmaras Efe’s Otel.
  • Wintervakantie: via o.a. Sunweb, Corendon, Prijsvrij, Alltours, Vakantiediscounter, Tui & Suntip, Vakanties.nl, BeachCheck.com, Bebsy, De Jong Intra Vakanties, Thomas Cook.

FAQ met vragen en antwoorden over vliegreizen naar Kahramanmaras

Wat zijn geschikte airports in de buurt van Kahramanmaras?

In de buurt van dit gebied zijn er diverse Turkse airports. Denk bijvoorbeeld aan Adana (ADA), Adiyaman (ADF) & Kayseri (ASR). Een van de grotere luchthavens is Istanbul Airport (IST). De route van airport Schiphol (AMS) naar het aanliggende Kahramanmaraş is om en nabij de 2990 kilometer (rechtstreeks). Het kost je zo’n +/- 4,5 uur effectieve reistijd (tussenlanding niet meegenomen). Door verder te reizen met het lokale openbaar vervoer (bus, trein) & luchthavenvervoer ben je rap bij jouw einddoel.

Welke airlines bieden vliegtickets aan?

Kahramanmaras in Turkije is een veel geboekte Turkse reisbestemming. Een mooi aantal vliegbedrijven vliegen hier (in)direct naartoe. Voordelige airlines zijn: easyJet (U2) ,Delta Air Lines (DL), Lufthansa (LH), Ryanair (FR), KLM (KL), Wizz Air (W6), Transavia (HV), Turkish Airlines (TK), Scandinavian Airlines (SK), Vueling (VY). Een toonaangevende nationale vluchtmaatschappij is Turkish Airlines. Bezoek altijd een vergelijkingswebsite voor verschillende vluchttijden en aanbiedingen. Analyseer ook de vliegprijzen op de website / App van de vliegbedrijven.

In welke periode koop ik een goedkoop ticket naar Kahramanmaras?

De prijzen van vliegtickets verschillen per dag. Vliegtickets met reisdata in de hoogseizoenen (periode in de zomer) zijn over het algemeen het duurst. Een vlucht boeken in het laagseizoen is een stuk goedkoper. Heb jij alleen reismogelijkheden gedurende de schoolvakanties? Wacht dan niet te lang met boeken. 12 – 12 weken voor jouw vakantie liggen de ticketprijzen vaak nog wat lager. Vanaf dat moment ga je langzamerhand weer meer betalen. Om nader te bekijken: eind december / begin januari hebben bekende luchtvaartmaatschappijen vroegboek-aanbiedingen (zoals KLM Werelddeal Weken). Het is slim om deze al vroeg in het jaar in de gaten te houden.

Last-minute vluchten Kahramanmaras, waar vind ik die?

Reisaanbieders zien natuurlijk graag dat er zo veel mogelijk passagiers mee aan boord gaan. Dreigt een vlucht niet vol te vertrekken? Bij deze vluchten worden de laatste vliegtickets extra goedkoop verkocht. Door deze deals worden ook de laatste plekjes verkocht. Probeer hier dus van te profiteren. Ons advies: speur de verschillende reissites wekelijks af, stel een prijsalarm in en zoek op meerdere vertrekdagen. Diverse touroperators kunnen ook last-minute reizen aanbieden.

Hoe zit het met het openbaar vervoer?

Vliegbestemming Kahramanmaras heeft een prima OV-netwerk naar grote en drukbezochte maar ook kleinere vliegvelden. Na het uitchecken reis jij eenvoudig per bus of trein naar je eindbestemming. Over het algemeen kan je een tickets voor de shuttle service kopen. Kijk op de website van de luchthaven voor de tijden en de verwachte tarieven. Ga jij niet voor de laagste prijs en wil je maximaal comfort? Neem dan een taxibedrijf. Bij een pakketreis van reisorganisaties als Tui, Sunweb, Prijsvrij, D-Reizen, Vakantiediscounter of Thomas Cook is de transfer van en naar de luchthaven doorgaans inclusief.