vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Hualien

Zonder gedoe goedkoop vliegen naar Hualien in Taiwan (Azië)? Het vergelijken en vinden van de goedkoopste vliegtickets gaat eenvoudig met onze ticketzoeker. Maak een besluit over een of meerdere bestemmingen, de aankomstdatum en het aantal personen. De vergelijkingstool doorzoekt de actuele vluchten naar de beste luchthavens zoals Hualien, Taichung en Tainan. Er wordt een overzicht getoont met vertrektijden van de vluchten, de geschatte totale kosten en extra factoren zoals hoeveel bagage is toegestaan, hoe lang het vliegen is en het aantal tussenstops van maatschappijen zoals KLM en China Airlines. Als laatste regel je meteen een huurauto of logies bij gunstig gelegen hotels zoals Migo B & B, Pa品牌-2d包棟公寓6-12人有switch/Marshall音響/麻將/一次一組/房間依人數開放, Sparkle Hostel, Zheng Da Homestay, Lovely Bean Hostel.


  • Vind vluchten van populaire airlines.
  • Check overzichtelijk de aantrekkelijkste of snelste optie.
  • Zoek specifiek op luchthavens als HUN, RMQ, TNN.
  • Via internet boeken en betalen.
  • Boek extra’s zoals bagage en stoelnummer.
  • Online inchecken en stoelen reserveren.

Voordelige vluchten naar Hualien vergelijken en boeken

De Taiwanese stad is een prachtige reislocatie voor stedentrips maar ook voor een complete reis. Deze reisbestemming staat garant voor een mengeling van plaatselijke bezienswaardigheden, educatieve museums, groene natuurgebieden, goede restaurants en diverse winkels. Vanaf Schiphol vliegen naar Hualien tegen de laagste kosten? Wij leveren een behulpzaam stappenplan met tips en trucjes over hoe je heel voordelig vliegtickets kunt reserveren.

Voordelig met het vliegtuig naar Hualien

  1. Zoek op reisbestemming

    Om te beginnen kies je de vertrekluchthaven (kies bijv. voor Eindhoven, Keulen, Brussel, Maastricht, Düsseldorf, Schiphol) en de reisbestemming. Verder vraagt de tool om het moment van vertrek en de terugvlucht (wanneer je een retour wilt). Wanneer je wil bestaat de kans om extra vluchten toe te voegen. Bepaal ook het reisgezelschap. Klik op zoeken om verder te gaan.

  2. Vluchten met elkaar vergelijken

    De vergelijker toont nu de beste vluchten van luchthavens zoals Amsterdam (AMS) naar vliegvelden als Tainan, Taichung & Hualien. Vergelijk alle opties door te kijken naar de prijs, vluchtduur of specifieke vertrektijden (ochtend, middag, avond). Ook zijn er filters als het max. aantal tussenstops, voorkeur-vliegmaatschappijen (o.a. Turkish Airlines (TK), Singapore Airlines (SQ) of KLM (KL)), aankomst luchthaven en welke bagage is inbegrepen in de ticketprijs. Ook handig: de ticketzoeker is ook een aanrader voor goedkopere vluchten op alternatieve vertrekdata. Indien gewenst kan je een prijsalert instellen die een seintje geeft als het goedkoper wordt.

  3. Kies boekingssite

    Kies de favoriete vlucht die overeenkomt met jouw zoek wensen. Een bepaalde vlucht wordt doorgaans verkochten via diverse reisagenten en maatschappijen. Je kunt kiezen voor de desbetreffende flight operator (KLM of China Airlines) of een reisagent zoals Kilroy. Diverse luchtvaartondernemingen en vliegticket-shops rekenen soms iets extra’s voor entertainment, verzekeringen, servicekosten, stoelvoorkeur, maaltijden, handbagage. Bekijk reviews van anderen en rond de ticketaankoop verder af door een aanbieder te kiezen.

  4. Kies aantal koffers en geef door welke passagiers meegaan

    De ticketzoeker verwijst je door naar de boekingssite. Controleer de reisdagen, het aantal mensen, de prijzen en bevestig het reisschema. Geef je wensen door m.b.t. de bagage. Heel vaak is 1 stuk handbagage (56 x 45 x 25 cm) kosteloos mee te nemen. Bij ruimbagage geldt meestal een hoger tarief. Daarna moet je de prive gegevens verstrekken. Let er goed op dat je de volledige naam opgeeft zoals weergegeven op je paspoort.

  5. Upgrades en extra’s kiezen

    Hier is er de optie voor extra services. Je kunt denken aan extra comfortabele beenruimte, inchecken met priority, reisverzekering, een warme maaltijd aan boord, rolstoel, een huisdier, een huurauto etcetera. Je ziet nu de uiteindelijke prijs van je samengestelde reis. Je kunt vaak betalen met Paypal, Creditcard (MasterCard, Visa en American Express) en iDeal. Je ontvangst een bevestiging per mail. Enkele uren voor vertrek kan je jezelf en medepassagiers inchecken. Nadat je dat gedaan hebt krijg je per mail ook een boarding pass. Omdat jij je vlucht niet wil missen adviseren wij dat je op tijd op de luchthaven aanwezig bent. Zorg ook voor een geldig paspoort.

Zoek naar de beste vlucht naar Hualien (Taiwan)

Kies een bestemming en koop de goedkoopste tickets

Nuttige info over deze reisbestemming

Reisbestemming Hualien (23.9871589, 121.6015714) is een schitterende locatie in Taiwan, Azië. De nationale spreektaal is Mandarijn. Je kan hier gebruik maken van de valuta Nieuwe Taiwanese dollar (TWD). De nationale tijdzone is Asia/Taipei (UTC +8, tijdsverschil: 7 uur). In Taiwan laad je apparatuur op via stopcontacttype A / B. De standaard netspanning is 110 V / 60 Hz. De omgeving beschikt over de luchthavens Taichung, Tainan en Hualien. Het doorsnee prijsniveau is voordelig. De nationale luchtvaartmaatschappij is China Airlines. Voor een normale accommodatie rekenen de hier zo’n €65,70.

PlaatsHualien
LandTaiwan
ContinentAzië
TijdzoneAsia/Taipei (UTC +8)
Tijdsverschil7 uur
Airports in de buurtHualien Airport (HUN)
LuchtvaartmaatschappijenChina Airlines
Websitewww.hulairport.gov.tw/
Telefoonnummer+886 3 821 0768
Afstand vanaf Schiphol9580 km (+/- 11,5 uur reistijd)

Last-minute tickets april 2024: vind de aantrekkelijkste vluchtaanbiedingen

Een betaalbare vlucht boeken is niet ingewikkeld. Met behulp van een intelligente prijsvergelijker koop je altijd de goedkoopste vluchten naar Hualien en gelijkwaardige bestemmingen via luchtvaartmaatschappijen zoals Qatar Airways (QR), SriLankan Airlines (UL) of Malaysia Airlines (MH). We delen graag nog meer opties om goedkoper uit te zijn. Hieronder delen wij twaalf goede tips om gunstige vliegtickets te bestellen. Zie ook onze pagina met tips voor betaalbare vliegtickets naar Creston.

12 bespaaradviezen voor het reserveren van de goedkoopste vlucht

  1. Neem een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines hanteren zeer scherpe tarieven.
  2. Maak gebruik van een prijsvergelijker voor vluchten.
  3. Vandaag of morgen vertrekken: last-minute vluchten zijn verrassend goedkoop.
  4. Vroegboekkorting: als jij in het voorjaar reserveert voor de zomer.
  5. Flexibele vertrekdata: zoek niet uitsluitend op 1 vliegdatum.
  6. Verwijder je cookies, cache en browse incognito.
  7. Probeer een prijsalarm in te stellen: altijd de meest recente deals in je mailbox.
  8. Sluit een overstap niet uit: met een tussenstop kan je geld besparen.
  9. Profiteer van meer voordeel d.m.v. een actiecode.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): loyaliteitsprogramma dat wordt aangeboden door een luchtvaartmaatschappij.
  11. Open-jaw ticket: vlieg voordelig terug vanaf Taipei Taoyuan Airport (TPE).
  12. Hotel + vlucht combi: stel je complete reis in 1 keer samen.

Gunstige vertrekmaanden

  • Januari 2023: voor veel routes de goedkoopste maand om te reizen.
  • Februari 2023: tijdens de voorjaarsvakantie kun je ontspannen reizen.
  • Maart 2023: aantrekkelijke pakketreizen waarbij alle reisonderdelen zijn inbegrepen.
  • April 2023: maak kennis met de stad dankzij een citytrip of stedentrip in Hualien.
  • Mei 2023: een onvergetelijke meivakantie met het hele gezin.
  • Juni 2023: in het voorseizoen zijn er veel vliegticket en hotel deals.
  • Juli 2023: de zomervakantie is geschikt voor lange en verre reizen.
  • Augustus 2023: elk vliegveld heeft in deze periode extra capaciteit voor vliegvakanties.
  • September 2023: aan het einde van het hoogseizoen zijn er veel last-minute vluchten.
  • Oktober 2022: een aangename herfstvakantie samen met je gezin.
  • November: 2022: bekijk het aanbod luxe all-inclusive resorts.
  • December: 2022: ga voor een winterzon-deal en beleef een heerlijke kerstvakantie.

Boekingshulp: praktische hulp bij jouw boeking

Bij het boeken van een Hualien vliegticket tonen ze diverse opties en extra pakketten die je kunt bijboeken. Het aanbod met extra diensten groeit snel. Het kan dus wat stress opleveren. Wat moet je wel kiezen, en welke opties voegen niks toe voor mijn vlucht? Hierna behandelen we goede informatie over arrangementen die je regelmatig voorbij ziet komen (zoals bij TUIfly, easyJet, Transavia, Eurowings, Swiss, Delta Air Lines, Aer Lingus, Ryanair, Turkish Airlines, Norwegian en British Airways, Air France, Lufthansa, Vueling).

Bagage: regels, bijboeken en kosten

Onder handbagage verstaan we een tas die passagiers mogen meenemen in de cabine van het toestel. Je kunt denken aan een kleine rolkoffer, reistas, handtas, weekendtas, trolley, rugtas. Bij vrijwel alle airports mag iedere reiziger max. 1 stuk handbagage in het vliegtuig meenemen. Met ruimbagage bedoelen we een rugzak of tas die je afgeeft aan de checkin balie. Het wordt netjes ingeladen in het bagageruim van het vliegtuig. Vaak is het maximum gewicht rond de 25 kilogram. De prijzen van een ingecheckte koffer wisselen tussen de €0,00 (gratis) tot wel €35,00.

  • Max 1 stuk handbagage (56 x 36 x 23 cm, max. 8 – 10 kg).
  • Ruimbagage: één reiskoffer van ongeveer 20 – 30 kilogram.
  • Ga naar de website van de airline voor actuele bagageregels.

Opties voor stoelreservering

Met z’n tweeën of meerder mensen reizen naar Hualien per vliegtuig? Dan is het handig om bij elkaar te kunnen zitten. Bij het kopen van een vliegticket regel je zelf dat de stoelen naast elkaar staan. Bij het aanklikken van stoelnummers kun je gelijk de meerprijs bekijken. Wil je geen stoel reserveren? Dan wordt er automatisch een stoelnummer toegewezen. Tijdens het online inchecken kan je heel eenvoudig toch nog een stoelkeuze vastzetten. Kies je voor extra beenruimte? Dan vragen ze vaak wel een bepaalde toeslag.

  • Economy class: de aantrekkelijke stoelen (zoals bij de keuken (galley), bij het gangpad, bij de toiletten, voorste rij (voorin), achterste rij (achterin), bij de nooduitgang.
  • Business class: luxere zitplek met meer dan 7,5 cm extra beenruimte.
  • First class: de meest exclusieve zitplaatsen met eersteklas dienstverlening.

Informatie over annuleringsverzekering

Soms komt het voor dat je niet meer mee kunt met de vlucht en moet cancelen. Dan is er sprake van annuleringskosten. De annuleringsverzekering dekt de annuleringskosten als jij de reis moet annuleren of afbreken. Zoals bij visumproblemen, reisadvies, overlijden, scheiding, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd), ziekte / medische ingreep. Je neemt dan contact op met de verzekeraar voor een redelijke vergoeding voor gemist reisgenot en het wijzigen van de tickets voor de terugreis.

  • Je dient de polis direct na het boeken van de reis af te sluiten.
  • Je reisverzekering dekt schade die wordt opgelopen tijdens het reizen (denk dan aan medische kosten, repatriëring, vervangend vervoer, wintersport, auto pechhulp, rechtsbijstand).
  • Bagageverzekering: je bent goed verzekerd voor verlies en diefstal van persoonlijke items.

Maaltijden en entertainment aan boord

De vliegreis Hualien (Azië) geldt als intercontinentale vliegreis. Hiervoor geldt: je hoeft meestal niet extra te betalen voor maaltijd en drinken.Het assortiment maaltijden wordt uitgezocht aan de hand van hoe laat je vliegt. De maaltijd wordt geserveerd door de stewards. Er gelden vloeistof regels voor het meenemen van eigen drinken en snacks.

  • intercontinentale vliegreis: bij veel maatschappijen is de maaltijd inclusief.
  • Eten, drinken en snacks hangt ook af van airline en tijdstip.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met actueel weerbericht, serviceknop, leeslampje, radio / muziek, navigatie, spelletjes.

Zakelijke vluchten

Reis je voor je werk? Dan wil je zo makkelijk mogelijk reizen. Vliegvelden komen de zakelijke reiziger tegemoet: dichtbij parkeren, inchecken met priority en speciale toegang tot een zakelijke lounge waar jij ontspannen je werk kan voortzetten. Geef jij de voorkeur aan luchthaven Schiphol? Word dan deelnemer van het Privium programma. Zo krijg je toegang tot exclusieve service.

  • Gratis wifi: gratis internet op de luchthaven en aan boord.
  • Priority boarding: hiermee mag jij als eerste aan boord gaan.
  • Lounge: comfortabele plek waar passagiers zich kunnen opfrissen voor vertrek.
  • Exclusieve werkplekken waar je in alle rust kunt werken.
  • Speciaal parkeerdek dicht bij de ingang.
  • Bluebiz: voorrang tijdens het instappen via het ‘zone boarding principe’.

Overige upgrades en extra’s

Maatschappijen leveren nog allerlei andere extra’s die toepasbaar zijn om je trip volledig af te stemmen op jouw behoeften. In het gedeelte hieronder delen wij een schema met handige extra services.

  • Huisdieren: katten en kleine honden in de cabine, grote grote in het bagageruim.
  • Speciale bagage: muziekinstrument, sportuitrusting, ski’s en snowboard, golfuitrusting, duik- en surfuitrusting, visuitrusting.
  • Je kunt duurzamer reizen met CO-2 compensatie.
  • Valet-parking: meest luxe en makkelijke manier van parkeren.
  • Autohuur: het comfort van een luxe huurauto in .
  • Extra koffer: tarieven voor extra bagage bijboeken verschillen per maatschappij.
  • Vliegen met baby: kinderbagage zoals buggy, campingbed, Maxi-Cosi, kinderwagen, rugdrager (draagzak).
  • Luchthaventransfer: van luchthaven naar hotel via de transfer service.

Gunstige vliegtickets kopen naar Taiwan?

Zoek en vergelijk vluchten en regel de beste tickets online!

Zoek omliggende vliegvelden in Hualien en regio

Wil je de snelste vlucht naar Hualien? In dit gewest werken velerlei kleinschalige en grotere Taiwanese vliegvelden. Een zeer belangrijke internationale luchthaven is Taipei Taoyuan Airport (TPE). De (nationale) airline China Airlines is hier een van de meest toonaangevende namen In de luchthaven-tabel bieden wij tal van goede vliegvelden dichtbij deze bestemming. Hier kan je jouw weg vervolgen met de trein, bus, OV, taxi-aanbieders en luchthavenshuttle. Prettige maatschappijen die je hier kunt kiezen zijn Etihad Airways (EY), China Southern Airlines (CZ), Emirates (EK) en Thai Airways (TG).

LuchthavenIATAAfstand (KM)
HualienHUN4,4 km
TaichungRMQ104,3 km
TainanTNN183,4 km
TaipeiTPE127,0 km
TaipeiTSA120,6 km
FengninTTT146,4 km
Weergave van airports in de buurt van Hualien (Taiwan).

Uitgelichte luchthaven Hualien: Hualien Airport

Airport Hualien Airport (RCYU) is een aanvlieghaven in de buurt. Dit is een middelgrote terminal op 16 meter boven zeeniveau in Hualien City. De reisafstand vanaf Amsterdam Schiphol is 9580 km. De geschatte vliegtijd is 11,5 uur. Het plaatselijke adres (navigatie) is: 2JF9+65 Xincheng Township, Hualien County, Taiwan. Neem ook een kijkje op www.hulairport.gov.tw/. Je kunt dit ook telefonisch doen (+886 3 821 0768). Een zeer betrouwbare vlieg-onderneming betreft China Airlines. Kijk ook eens naar de goedkope vluchten naar Port Lincoln.

Handige vertrekluchthavens vergelijken

  • Amsterdam Airport Schiphol (AMS): Ontspannen vliegen naar talloze bestemmingen.
  • Airport Eindhoven (EIN): via de website inzicht in de aankomst- en vertrektijden.
  • Rotterdam (RTM): heeft een goede focus op milieuvriendelijke processen.
  • Airport Düsseldorf (DUS): biedt opties voor online inchecken voor de reis.
  • Flughafen Bremen (BRE): simpel en snel parken naast de terminal.
  • Brussel Zaventem Vliegveld (BRU): na security check langs bij tal van winkeltjes.
  • Dortmund (DTM): een veilig vertrekpunt voor jouw vliegreis.
  • Flughafen Köln-Bonn (CGN): dagelijks vertrekken hier vluchten naar bestemmingen in heel de EU.
  • Luchthaven Münster-Osnabrück (FMO): duidelijke bewegwijzering in de verschillende vertrekken.
  • Frankfurt am Main (FRA): je kunt eenvoudig parken in de buurt van de terminal.
  • Vliegveld van Weeze (NRN): kindvriendelijke terminals voor de hele familie.
  • Groningen Airport Eelde (GRQ): ruim aanbod bestemmingen en airlines.
vluchten-naar-hualien-vergelijken

Lijst met airlines voor een aangename vliegreis

Jij kan kiezen voor enkele luchtvaartmaatschappijen die vliegen op Taiwan (TW). In de box hieronder tref je een lijst met 10 populaire luchtvaartmaatschappijen voor een vliegvakantie naar Hualien.

  1. Turkish Airlines (TK): parkeer bij vliegveld, lounges en diverse transfers.
  2. Singapore Airlines (SQ): gemakkelijk een extra koffer bijboeken.
  3. KLM (KL): altijd voldoende ruimte in het vliegtuig.
  4. Qatar Airways (QR): vlieg met de beste prijs en comfort.
  5. SriLankan Airlines (UL): reserveer direct de vlucht voor de hele familie.
  6. Malaysia Airlines (MH): economy class met scherpe tarieven voor elke reiziger.
  7. Etihad Airways (EY): brengt je naar de mooiste bestemmingen over de hele wereld.
  8. China Southern Airlines (CZ): boek eenvoudig een hotelovernachting of huurauto.
  9. Emirates (EK): eenvoudig een stoelreservering doen.
  10. Thai Airways (TG): vluchten kunnen deel uitmaken van een pakketreis.

Top-10 boekingssites

Op het internet kun je aankopen doen bij steeds meer online reisbureaus en vluchtaanbieders. In de box hieronder bekijk je 10 populaire vliegticketsites voor het actuele vluchtaanbod Hualien in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: een heel populaire site voor het boeken van tickets in NL.
  2. Skyscanner: vergelijk gratis miljoenen vliegtickets in april 2024.
  3. Expedia: one-stop-reiswinkel voor vliegtickets, huurauto’s en all-inclusive Hualien vakanties.
  4. Kayak.nl: complete arrangementen met tickets, hotels en activiteiten.
  5. Vliegtickets.nl: goedkope vliegtickets v.a. € 19 retour.
  6. Tix.nl: aanbod met bestemmingen in onder andere Europa, Azië en Afrika.
  7. Vliegwinkel.nl: aangesloten bij ANVR en SGR.
  8. Vliegwinkel.nl: de beste ticketprijzen met elkaar vergelijken.
  9. WTC.nl: meer dan 35 jaar ervaring met het vinden van betaalbare vluchten.
  10. Google Flights: inzicht in de vertrektijden en tarieven van alle maatschappijen.

Actuele weersvoorspellingen Hualien, Taiwan

Qua weer heb je hier een gematigd chinaklimaat. Gemiddeld gezien is het hier jaarlijks 24,9 graden celsius °C. Een aanbevolen periode om hierheen te reizen is oktober & november. Toeristen vinden dit een fijne vakantietijd om de hotspots van het land te bekijken en excursies te plannen. In onderstaand schema verstrekken we het weerbericht voor vandaag en de komende dagen. Dag voor dag ontdek je de dag en nacht temperaturen en kijk je of het droog blijft. Zie ook onze pagina met tips voor betaalbare vliegtuig tickets naar Prince George

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Hualien: combineren met huurauto

Fly en drive betekent een vlucht inclusief huurauto. Fly + Drive is nuttig als je vanaf de airport gelijk wilt wegrijden met de auto. Het is met name ideaal omdat je alles voor vertrek al geregeld hebt. Je hoeft na de landing geen papierwerk meer te regelen. Je kunt rustig de omgeving verkennen met eigen vervoer. Lokaal adres: No. 422-1, Zhongshan Rd, Hualien City, Hualien County, Taiwan 970.

  • De sedan, station of SUV staat voor je klaar in de parkeergarage.
  • Citytrip: in korte tijd alle hotspots in de omgeving ontdekken.
  • Zonvakantie: trakteer jezelf op een flinke dosis vitamine D.

Vlucht met hotel Hualien

Wanneer je een vlucht met hotel combineert dan hebben we het over een pakketreis. Dit heeft diverse voordelen: je bent voordelig uit , je zal gunstigere voorwaarden krijgen (Calamiteitenfonds, SGR, ANVR) en het bespaart je een hoop tijd. Bij sommige touroperators zal de transfer van luchthaven Hualien Airport naar jouw hotel worden gereserveerd.

  • Altijd ondersteuning ter plaatse met een pakketreis.
  • Geen financiële verrassingen met een all inclusive reis.
  • Lokale hotels: Migo B & B, Pa品牌-2d包棟公寓6-12人有switch/Marshall音響/麻將/一次一組/房間依人數開放, Sparkle Hostel, Zheng Da Homestay, Lovely Bean Hostel.
  • Wintervakantie: boeken via Sunweb, Vakantiediscounter, Tui, D-Reizen, Alltours, Prijsvrij & De Jong Intra Vakanties, BeachCheck.com, Thomas Cook, Suntip, Stip Reizen, Bebsy.

FAQ: belangrijke vragen en antwoorden over vliegreizen naar Hualien

Wat zijn goede luchthavens voor mijn vlucht naar Hualien?

Kortbij deze vakantiebestemming heb je de keuze uit grote internationale en kleinere Taiwanese airports. Bekijk bijvoorbeeld eens Hualien (HUN), Taichung (RMQ) en Tainan (TNN). Een zeer bekende luchthaven in dit land is Taipei Taoyuan Airport (TPE). De vliegroute van Amsterdam Airport Schiphol (AMS) naar het aanliggende Hualien City is ong. 9580 kilometer (hemelsbreed). Het kost je zo’n +/- 11,5 uur reistijd (tussenstops niet meegenomen). Met het openbaar vervoer (tram, trein, bus etc.) en luchthavenvervoer ben je rap bij jouw einddoel.

Welke airlines bieden vliegtickets aan?

Hualien in Taiwan is een fantastische Taiwanese bestemming. Steeds meer maatschappijen kunnen Jouw een (in)directe vlucht aanbieden. Prettige airlines zijn onder andere: Turkish Airlines (TK) ,Singapore Airlines (SQ), KLM (KL), Qatar Airways (QR), SriLankan Airlines (UL), Malaysia Airlines (MH), Etihad Airways (EY), China Southern Airlines (CZ), Emirates (EK), Thai Airways (TG). Een bekende lokale airline is China Airlines. Bezoek altijd vliegticketzoekmachine om te besparen op de kosten. Check ook regelmatig het actuele aanbod en tarieven op de site en in de app van de vliegbedrijven.

Gedurende welke maanden vind ik een goedkoop ticket naar Hualien?

Wekelijks vinden er prijsupdates plaats. Vliegtickets die worden aangeboden in het hoogseizoen (vanaf eind juni tot augustus) zijn normaliter het meest kostbaar. December t/m februari (laagseizoen) kan vaak wat voordeliger uitvallen. Ben je bijvoorbeeld door schoolvakanties gebonden aan het hoogseizoen? Kies dan voor vroegboekacties. Rond 8 weken voor de start van je reis zijn de tickets vaak wat goedkoper. Vlak voor je vertrekdatum gaan de prijzen verder omhoog. Tip: ruim voor het hoogseizoen bieden bekende luchtvaartmaatschappijen vroegboekvoordelen (denk aan de KLM Werelddeal Weken). Houd deze goed in de gaten!

Last-minute vluchten Hualien, waar vind ik die?

Reisbureaus zien natuurlijk graag dat hun vliegtuigen 100% gevuld zijn. Is het vliegtuig nog niet voor de volle 100% gevuld? In dat geval worden de resterende plekken tegen scherpe prijzen verkocht. Hierdoor zal het vliegtuig zonder lege stoelen vliegen. Profiteer daarom van deze deals. Belangrijke tips: houd websites van airlines in de gaten, laat een prijsalarm afgaan indien jouw vlucht voordeliger wordt en maak gebruik van de 24-uurs-regel. Bij touroperators vind je bovendien last-minutes inclusief hotel.

Zijn er mogelijkheden qua openbaar vervoer?

Vliegbestemming Hualien is geïntegreerd in de OV-infrastructuur naar internationale en nationale luchthavens. Vanaf de vertrekhal kan je met de trein of bus naar de plek van bestemming. Bij veel aankomsthallen kan je ook de shuttle service nemen. Bekijk voor vertrek de tijden en ticketprijzen. Heb je een ruimer budget en houd je van comfort? Bel dan bij aankomst een taxi. Bij een complete reis van reisorganisaties als Prijsvrij, Corendon, D-Reizen, Vakantiediscounter, Sunweb of Thomas Cook is de transfer van en naar de luchthaven meestal inclusief.