vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Kandrian

Wil je goedkoop vliegen naar Kandrian in Papoea-Nieuw-Guinea (Oceanië)? Het vinden van de meest gunstige vliegtickets gaat makkelijker dan je denkt. Hiervoor kies je een bestemming, de gewenste data van vliegen en het reisgezelschap. De ticketzoeker biedt inzicht in de beste en goedkoopste vluchten naar omliggende vliegvelden zoals Goroka, Gurney en Hoskins. Je ziet in een keer een verwachting van de reistijden, de kosten en verschillende factoren zoals bagage, reisduur en eventuele tussenstops van aanbieders zoals KLM en Air Niugini. Optioneel kun je informeren naar een huurauto of een plek om te slapen bij verblijven als Liamo Reef Resort, Kimbe Bay Hotel, Walindi Plantation Resort.


  • Analyseer vluchten van alle grote airlines.
  • Altijd de meest betaalbare of snelste vluchtoptie.
  • Zoek specifiek op luchthavens als GKA, GUR, HKN.
  • Veilig en vertrouwd vliegtickets bestellen.
  • Vooraf jouw favoriete stoel selecteren.
  • Overal inchecken en services toevoegen.

Voordelige vluchten naar Kandrian vergelijken en boeken

De Papoeaanse stad is een vaak geboekte reisbestemming voor stedenreizen maar ook voor een complete reis. Deze stad heeft een grote verscheidenheid aan prachtige gebouwen, musea en ontdekkingscentra, bijzondere natuur, verfijnde restaurants en tal van leuk winkeltjes. Vanaf Schiphol vliegen naar Kandrian voor aantrekkelijke prijzen? Wij delen een praktisch stappenplan met tips en trucjes over hoe je snel de voordeligste vliegtickets kunt vinden.

Voordelig met het vliegtuig naar Kandrian

  1. Zoek een locatie

    Helemaal in het begin bepaal je vanaf welke luchthaven je vertrekt (populaire opties zijn Brussel, Keulen, Rotterdam, Schiphol, Düsseldorf, Eindhoven) en de eindbestemming. Klik vervolgens op de datum van vertrek en retourvlucht (als je graag een retour wil). Met de zoekmachine heb je de kans om meerdere vluchten toe te voegen. Denk ook na over het reisgezelschap. Klik vervolgens door naar de resultaten.

  2. Vergelijk vluchtopties

    De vliegticketzoekmachine laat een schema zien met de goedkoopste vluchten van o.a. Rotterdam (RTM), en Amsterdam (AMS) naar vliegvelden zoals Hoskins, Gurney of Goroka. Eventueel kan je verder filteren op prijs (goedkoopste eerst), vluchtduur of een specifieke vertrektijd. Tevens kan je sorteren op het max. aantal tussenstops, specifieke airlines (onder andere KLM (KL), Singapore Airlines (SQ) & Singapore Airlines (SQ)), luchthavens voor aankomst en max. toegestane bagage. Advies: de zoekmachine toont ook suggesties voor gunstige vluchten op alternatieve vertrekdata. Desgewenst kan je je registreren voor een prijsalert.

  3. Selecteer een boekingswebsite

    Selecteer de vlucht die aansluit op jouw budget. Een individuele vlucht kan je reserveren bij talloze ticketsites. Bijvoorbeeld bij de maatschappij zelf (KLM of Air Niugini) of een ticket-aanbieder zoals Kiwi. Enkele luchtvaartmaatschappijen en ticketshops tonen prijzen zonder inbegrip van stoelvoorkeur, maaltijden, handbagage, verzekeringen, entertainment, ruimbagage. Raadpleeg reviews van andere reizigers en klik door naar de boekingssite.

  4. Bagage selecteren en passagiersgegevens invullen

    Het systeem stuurt je door naar de website waar je de tickets feitelijk gaat boeken. Controleer goed de reisdagen, het aantal mensen, de tarieven en ga naar het volgende scherm. Kies hoeveel bagage je mee wil. Op bijna elke vlucht is 1 stuks handbagage + 1 accessoire in het vliegtuig toegestaan. Voor ruimbagage moet je wel extra betalen. In de volgende stap verstrek je de n.a.w. gegevens van het reisgezelschap. Het is absoluut noodzakelijk dat je de namen spelt zoals weergegeven op je identiteitsbewijs.

  5. Extra’s kiezen en boeken

    Hier kan je extra’s kiezen. Selecteer bijv. meer beenruimte, quick check-in, aanvullende verzekeringen, maaltijden tijdens de vlucht, surfuitrusting, een huisdier, de verhuur van auto’s etcetera. Check nu de uiteindelijke prijs van je samengestelde reis. Je kunt kiezen voor betaalmiddelen zoals MasterCard, Visa en American Express creditcard en iDeal. Na ontvangst van de bevestigingsmail weet je dat de betaling goed is verwerkt. Enkele uren voor vertrek kan je online inchecken. Kort daarop krijg je de boarding pass toegestuurd. Voor de luchthaven is het handig dat je 3 uur van tevoren op het vliegveld bent. Controleer ook of je paspoort nog geldig is op de vertrekdatum.

Vind en boek de beste vlucht naar Kandrian (Papoea-Nieuw-Guinea)

Kies dag van vertrek en scoor de voordeligste tickets

Meer info over deze vakantieplek

Reisbestemming Kandrian (-6.2066294, 149.5339941) is een aangename plek in Papoea-Nieuw-Guinea, Oceanië. De voertaal is Engels, Tok pisin, Hiri motu. Vrijwel alle betalingen gaan met de Papoea-Nieuw-Guinese kina (PGK). De lokale tijdzone is Pacific/Port_Moresby (UTC +10, tijdsverschil: 9 uur). In Papoea-Nieuw-Guinea kun je elektrische spullen laden via stekkertype I. De voedingsspanning is 240 V / 50 Hz. Populaire luchthavens in de omgeving zijn Gurney, Hoskins en Goroka. Het lokale prijsniveau is erg goedkoop. De nationale luchtvaartmaatschappij is Air Niugini. Voor een normale hotelaccommodatie rekenen de hier om en nabij de €45,00.

PlaatsKandrian
LandPapoea-Nieuw-Guinea
ContinentOceanië
TijdzonePacific/Port_Moresby (UTC +10)
Tijdsverschil9 uur
Lokale luchthavenKimbe Airport (HKN)
VluchtmaatschappijenAir Niugini
Websitewww.pm.gov.pg
Telefoonnummer+675 985 0066
Afstand vanaf Schiphol13940 km (+/- 16,5 uur reistijd)

Last-minute tickets april 2024: tips voor de exclusieve vluchtaanbiedingen

Een goedkoop vliegticket kopen hoeft niet complex te zijn. A.d.h.v. praktische vliegticket vergelijkservices vind je zonder gedoe de goedkoopste vluchten naar Kandrian en andere steden met luchtvaartmaatschappijen zoals Emirates (EK), Qatar Airways (QR) & China Airlines (CI). Er bestaan nog meer mogelijkheden om je tickets goedkoper te reserveren. In de lijst hieronder lees je twaalf goede tips om jouw volgende vliegticket voordeliger te kopen. Via de vergelijker vind je ook betaalbare vliegtickets naar Joinville.

12 tips om minder te betalen voor het boeken van een goedkope vlucht

  1. Vlieg met een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines zijn vaak een stuk voordeliger.
  2. Gebruik een ticketzoekmachine.
  3. Vertrek vandaag of morgen: last-minute vluchten zijn verrassend goedkoop.
  4. Vroegboekkorting: voor reizigers met een reservering met vertrekdata in de verre toekomst.
  5. Flexibele reisdata: kies voor een vlucht van een alternatieve luchthaven.
  6. Gebruik een incognito browser en wis je browsegegevens.
  7. Ticket prijsalarm: je krijgt een seintje bij een nieuwe deal.
  8. Zoek vluchten met overstap: een vlucht met tussenstop bespaart je al snel vele tientallen euro’s.
  9. Er zijn soms promotiecodes in omloop.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): punten sparen met loyaliteitsprogramma voor mensen die vaker vliegen.
  11. Open-jaw vliegticket: terugvliegen vanaf Port Moresby Jacksons International Airport (POM).
  12. Hotel + vlucht: de totale reis en overnachtingen via 1 boekingssite.

De juiste vertrekmaand kiezen

  • Januari 2023: een van de goedkoopste maanden om te vliegen.
  • Februari 2023: traditionele reisperiode voor de voorjaarsvakantie.
  • Maart 2023: een gunstige pakketreis met vervoer en overnachting.
  • April 2023: maak kennis met de stad dankzij een citytrip of stedentrip in Kandrian.
  • Mei 2023: de meivakantie is een leuke periode om te reizen.
  • Juni 2023: reserveer jouw vliegticket en hotel voor een aantrekkelijk tarief.
  • Juli 2023: er zijn veel toeristen te vinden tijdens de zomervakantie.
  • Augustus 2023: een drukke maand met veel vliegvakanties.
  • September 2023: een last-minute vlucht kan voor extra voordeel zorgen.
  • Oktober 2022: maak je herfstvakantie onvergetelijk voor het hele gezin.
  • November: 2022: laat je in de watten leggen met een all-inclusive vakantie.
  • December: 2022: vlieg jij naar de winterzon of ga je voor een kerstvakantie in sneeuw?

Boekingshulp: waar moet je op letten tijdens het boeken?

Bij het reserveren van een Kandrian vliegticket zie je handige opties en upgrade opties die je kunt bijboeken. Je kunt jouw reis dus zo luxe maken als jij dat wil. Het kan dus wat stress opleveren. Welke pakketten zijn handig, en wat is niet perse noodzakelijk? In de volgende opsomming lees je meer informatie over keuzepakketten die vaak te boeken zijn (zoals bij Swiss, Delta Air Lines, Transavia, easyJet, Eurowings, TUIfly, Turkish Airlines, Ryanair, Norwegian, Aer Lingus & Wizz air, Air France, Lufthansa, Vueling).

Bagage bijboeken

De betekenis van handbagage is: een tas die je mag meenemen in de cabine van het vliegtuig. Voorbeelden hiervan zijn een kleine rugtas, rolkoffer, weekendtas, handtas, rugzak, reistas. Bij het gros van de terminals mag je per persoon 1 stuk handbagage bij je dragen. De betekenis van ruimbagage is: een tas die je afgeeft bij de incheckbalie. Het wordt netjes ingeladen in het bagageruim van het vliegtuig. Het maximale gewicht verschilt maar ligt rond de 15 – 25 kilogram. De prijzen variëren tussen de €0,00 (gratis) tot en met €75,00.

  • Per persoon 1 rugtas handbagage (50 x 40 x 23 cm, met vaak maximaal 10 kg).
  • Ruimbagage: één reiskoffer van hoogstens 15 – 25 kilogram.
  • Open de website of App van de airline voor de meest up-to-date bagageregels.

Stoelreservering via internet

Met z’n tweeën of meerder mensen reizen naar Kandrian per vliegtuig? Dan is het leuk om in dezelfde rij te zitten. Bij het boeken van jouw tickets heb je de optie om stoelen naast elkaar te selecteren. Wanneer je stoelnummers uitzoekt toont het systeem de meerprijs direct. Maak je geen stoelkeuze? Dan wordt er automatisch een stoelnummer toegewezen. Als je online incheckt kan je vaak nog een stoelkeuze maken. Geef jij de voorkeur aan meer beenruimte? Dan moet je rekening houden met een toeslag.

  • Economy class: de aantrekkelijke plekken (zoals bij de nooduitgang, bij de toiletten, achterste rij (achterin), bij het raam, bij de keuken (galley), bij het gangpad.
  • Business class: zeer luxe zitplek die omgetoverd kan worden tot bed.
  • First class: de meest optimale zitplaatsen met eersteklas dienstverlening.

Wel of geen annuleringsverzekering afsluiten?

Moet je jouw vlucht cancelen? Dan betaal je in de meeste gevallen annuleringskosten. De vlucht-annuleringsverzekering betaalt een deel van de reissom terug op het moment dat jij de reis moet afbreken of annuleren. Geldige annuleringsredenen kunnen zijn: reisadvies, ziekte / medische ingreep, overlijden, visumproblemen, zwangerschapscomplicaties, scheiding. Je mag dan contact opnemen voor een bepaald bedrag voor het aanpassen of wijzigen van de vlucht.

  • Zorg dat je de polis zeven dagen na de boeking afsluit.
  • Je reisverzekering dekt onvoorziene gebeurtenissen tijdens je vakantie (dit kan zijn auto pechhulp, medische kosten, vervangend vervoer, rechtsbijstand, repatriëring, ongevallen / noodhulp).
  • Bagageverzekering: de manier om spullen op reis te verzekeren.

Maaltijden & service aan boord

Een vliegreis Kandrian (Oceanië) noemen we een intercontinentale vliegreis. Hiervoor geldt: een maaltijd met drankjes/snacks is meestal inclusief.Het aanbod van maaltijden wordt uitgezocht aan de hand van het tijdstip van vliegen. De snacks en de maaltijd wordt uitgedeeld door de stewards. Eigen eten is ook toegestaan.

  • intercontinentale vliegreis: bij veel maatschappijen is de maaltijd inclusief.
  • Wat er precies geserveerd wordt verschilt doorgaans per airline en tijdstip.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met leeslampje, navigatie, spelletjes, serviceknop, films / series, actueel weerbericht.

Zakelijke vluchten

Moet jij op zakenreis? Je wil je tijd dan zo efficiënt mogelijk besteden. De grote luchthavens hebben diverse extra services: een parkeerplek vooraan, priority check-in en speciale toegang tot een afgeschermde lounge waar je rustig kunt wachten of werken. Kom je veel in de terminals van luchthaven Schiphol? Word dan deelnemer van het Privium programma. Dit betekent altijd vooraan parkeren en sneller langs de security.

  • Gratis wifi: prima 4G/5G & draadloze verbinding voor laptop en telefoon.
  • Priority boarding: instappen met prioriteit en twee stuks handbagage.
  • Lounge: met veel voorzieningen zoals horeca en entertainment.
  • Doorwerken terwijl je wacht in de werkplekken.
  • Overdekte parkeerplaats vlakbij de gate.
  • Bluebiz: het zakelijke spaarprogramma van o.a. KLM en Air France.

Andere vluchtservices

We onderscheiden meerdere specifieke diensten die je kunt aanzetten om jouw reis een stukje aangenamer te maken. Hieronder tref je enkele handige extra diensten.

  • Huisdieren: een hond of kat meenemen aan boord.
  • Speciale bagage: muziekinstrument, ski’s en snowboard, duik- en surfuitrusting, visuitrusting, golfuitrusting, fiets.
  • Geef een extra bijdrage voor CO-2 compensatie.
  • Valet-parking: jouw auto wordt geparkeerd op een speciale parkeerplaats met beveiliging.
  • Autohuur: boek direct een geschikte huurauto in .
  • Extra koffer: er zijn diverse opties voor extra bagage bijboeken.
  • Vliegen met baby: kinderbagage als campingbed, rugdrager (draagzak), buggy, Maxi-Cosi, kinderwagen.
  • Luchthaventransfer: bespaar tijd door je transfer service op tijd te reserveren.

Gunstige vliegtickets kopen naar Papoea-Nieuw-Guinea?

Bekijk luchtvaartmaatschappijen en ontvang de beste tickets online!

Tabel met nabijgelegen vliegvelden in Kandrian en omgeving

Instappen in de snelste vlucht naar Kandrian? In dit gewest kan je kiezen uit verscheidene (middel)grote en kleine Papoeaanse vliegvelden. Een grote luchthaven in het land is Port Moresby Jacksons International Airport (POM). De (nationale) airline Air Niugini is hier zeer bekend. Bijgaand check je allerlei professionele vliegvelden die routes kunnen uitvoeren. Vanaf deze airports kan je jouw weg vervolgen met OV (bus of trein), luchthavenshuttle en taxibedrijven. Geschikte vliegbedrijven die hier mogelijk op vliegen zijn Etihad Airways (EY), China Southern Airlines (CZ), Air Niugini of Malaysia Airlines (MH).

AirportAfkorting (IATA)Afstand (KM)
GorokaGKA458,6 km
GurneyGUR465,4 km
HoskinsHKN127,2 km
KaviengKVG427,8 km
NadzabLAE313,2 km
LondolovitLNV491,8 km
LosuiaLSA307,7 km
MadangMAG429,5 km
GiruaPNP319,2 km
Port MoresbyPOM441,5 km
Lijst met airports dichtbij Kandrian (Papoea-Nieuw-Guinea).

Bekende luchthaven Kandrian: Kimbe Airport

Airport Kimbe Airport (AYHK) is een zeer geschikte aanvlieghaven. Het wordt gedefinieerd als een middelgrote terminal op 20 meter boven zeeniveau. Het is gelegen in Hoskins. De reisafstand vanaf vliegveld Amsterdam Schiphol is 13940 kilometer. De tijd die je in het vliegtuig zit is zo’n 16,5 uur. Ga je weer terug? Het navigatieadres is GCQ3+8XQ Hoskins Airport (HKN), Hoskins 622, Papua New Guinea. Praktische info lees je ook op www.pm.gov.pg. Je kunt ook bellen naar de airport (+675 985 0066). Een zeer betrouwbare carrier heet Air Niugini. Je kunt hier ook terecht voor goedkope vluchten naar Rybnik.

Betrouwbare vertrekluchthavens vergelijken

  • Airport Schiphol (AMS): je kunt er eenvoudig komen met het openbaar vervoer.
  • Eindhoven Vliegveld(EIN): er is een draadloze internetverbinding aanwezig.
  • Rotterdam Den Haag Airport (RTM): ruime parkeerplekken en opties voor valet-parken.
  • Düsseldorf Airport (DUS): fijne lounges voor de zakelijke reiziger.
  • Bremen Vliegveld (BRE): ontspannen ruimtes om te wachten op jouw volgende vlucht.
  • Brussels Airport (BRU): jouw startpunt voor leuke fly-en-drive vakanties.
  • Dortmund Airport (DTM): mooie pakketreizen in samenwerking met touroperators.
  • Luchthaven Keulen (CGN): goed bereikbaar met bus en taxi (openbaar vervoer).
  • Münster-Osnabrück Luchthaven (FMO): je kunt de vertrek- en aankomsttijden via de website bekijken.
  • Luchthaven Frankfurt (FRA): mogelijkheden om een auto te huren.
  • Weeze Airport (NRN): voldoende Kiss & Ride parkeervakken voor halen en brengen.
  • Vliegveld van Groningen / Eelde (GRQ): sneller door de veiligheidscontrole met fast lane.
vluchten-naar-kandrian-vergelijken

Check airlines voor jouw volgende vlucht

Jij kan kiezen voor meerdere luchtvaartbedrijven die vliegen op Papua New Guinea (PG). In de box hieronder tonen wij 10 populaire vliegbedrijven voor een vliegvakantie naar Kandrian.

  1. KLM (KL): snel, flexibel en scherpe prijzen.
  2. Singapore Airlines (SQ): boekingen beheren via de website of App.
  3. Singapore Airlines (SQ): ruim aanbod (winter)zon en citytrips.
  4. Emirates (EK): vind eenvoudig de beste last-minute aanbiedingen.
  5. Qatar Airways (QR): speciaal programma om bij te dragen aan een duurzamere toekomst.
  6. China Airlines (CI): regel ook direct de autoverhuur via deze maatschappij.
  7. Etihad Airways (EY): alle informatie bij de hand met de handige App.
  8. China Southern Airlines (CZ): kindvriendelijke organisatie met vriendelijk personeel.
  9. Air Niugini: punten sparen voor gratis vlucht upgrades en extra’s.
  10. Malaysia Airlines (MH): vriendelijk personeel en prima klantenservice.

Top-10 boekingssites

De afgelopen jaren kan jij terecht bij honderden digitale reisbureaus en ticketvergelijkers. Bijgaand kan je aan de slag met 10 betrouwbare ticketsites voor het actuele vluchtaanbod Kandrian in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: meer dan 800 airlines naar meer dan 9.000 bestemmingen.
  2. Skyscanner: vlieg de hele wereld over in april 2024.
  3. Expedia: een compleet aanbod inclusief hotel, huurauto, uitstapjes en all-inclusive Kandrian vakanties.
  4. Kayak.nl: goede klantenservice per mail, social media of messenger.
  5. Vliegtickets.nl: winnaar van de Beste Service Award voor touroperators.
  6. Tix.nl: aanbod met bestemmingen in onder andere Europa, Azië en Afrika.
  7. Vliegwinkel.nl: aangesloten bij ANVR en SGR.
  8. Momondo.nl: eenvoudig ticketprijzen naast elkaar zetten.
  9. WTC.nl: meer dan 35 jaar ervaring met het vinden van betaalbare vluchten.
  10. Google Flights: meest complete vergelijkingstool met landeninformatie.

Actuele weersvoorspellingen Kandrian, Papoea-Nieuw-Guinea

Er is hier een tropisch regenwoudklimaat. De standaard gemiddelde jaartemperatuur is 23,1 graden celsius °C. Een heerlijke reisperiode is mei, juni, oktober & november. Dit is een uitstekende reisperiode om de meest spraakmakende bezienswaardigheden te bekijken en een rondreis in de buurt te maken. In de weergaven hieronder vind je een samenvatting van de temperaturen voor de aankomende week. Op dagniveau bespreken we de minimale en maximale temperatuur en een indicatie van het verwachte weerbeeld. Je vind hier ook betaalbare vliegtuig tickets naar Nantong

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Kandrian: combi met huurauto

Met Fly en drive bedoelen we een vlucht inclusief huurauto. Fly & Drive is heel geschikt als je vanaf aankomst op het vliegveld direct in een auto wil stappen om richting het hotel te gaan. Het is heel praktisch doordat je hele vakantie als een pakketreis kunt boeken. Na de landing ben je verzekerd van vervoer. Je ontdekt de bezienswaardigheden zonder dat je vastzit aan een strak schema. Lokaal adres: QGVM+8HX, Kandrian, Papua New Guinea.

  • Vanuit het vliegtuig sleutels afhalen en wegrijden uit de parkeergarage.
  • Stedenvakantie: even er tussenuit in een schitterende omgeving.
  • Zonvakantie: met het vliegtuig ben je binnen mum van tijd bij de zon.

Vlucht met hotel Kandrian

Wanneer jij een vlucht met hotel combineert dan hebben we het over een pakketreis. Er zijn veel pluspunten: je kunt flink besparen, je boekt met meer garantie (SGR, Calamiteitenfonds, ANVR) en je hoeft niet alles los te boeken. Indien beschikbaar zal de transfer van luchthaven Kimbe Airport naar het hotel worden gereserveerd.

  • Vaak ANVR & SGR voorwaarden van toepassing op de pakketreis.
  • Kies voor all-inclusive met hotel, maaltijden en drankjes.
  • Accommodatie tips: Liamo Reef Resort, Kimbe Bay Hotel, Walindi Plantation Resort.
  • Wintervakantie: reserveren via Prijsvrij, D-Reizen, Corendon, Alltours, Vakantiediscounter, Tui en natuurlijk Suntip, De Jong Intra Vakanties, Stip Reizen, Thomas Cook, BeachCheck.com, Bebsy.

FAQ: belangrijke vragen en antwoorden over vliegreizen naar Kandrian

Wat zijn geschikte airports in de buurt van Kandrian?

In de buurt van deze vakantiebestemming zijn er vluchten naar verschillende Papoeaanse terminals. Zo kun je denken aan Goroka (GKA), Gurney (GUR) en Hoskins (HKN). Een van de meest spraakmakende luchthavens is Port Moresby Jacksons International Airport (POM). De reisafstand van Schiphol Airport (AMS) naar het lokale Hoskins is rond de 13940 kilometer (directe-vlucht). Dit komt neer op +/- 16,5 uur pure reistijd (zonder tussenlanding). Door verder te reizen met het OV of een taxi & luchthavenvervoer ben je snel bij jouw hotel.

Welke vliegmaatschappijen vliegen ernaartoe?

Kandrian in Papoea-Nieuw-Guinea is een fantastische Papoeaanse vakantiebestemming. Een mooi aantal maatschappijen laten je (in)directe vluchten boeken. Geschikte airlines zijn o.a.: KLM (KL) ,Singapore Airlines (SQ), Singapore Airlines (SQ), Emirates (EK), Qatar Airways (QR), China Airlines (CI), Etihad Airways (EY), China Southern Airlines (CZ), Air Niugini, Malaysia Airlines (MH). Een grote landelijke vluchtmaatschappij is Air Niugini. Bezoek altijd een vliegvergelijker voor de laagste ticketprijzen. Check ook de tarieven op de site van de vluchtaanbieders.

Wanneer boek ik een goedkoop ticket naar Kandrian?

De prijzen van tickets wisselen dagelijks. Vliegtickets met vertrek midden in het hoogseizoen (juli/augustus) zijn in de basis fors geprijsd. Een vlucht boeken in het laagseizoen is een goede vertrekperiode om te besparen. Zit je toch aan de schoolvakanties vast? Boek dan op tijd! 12 tot 16 weken voor vertrekdatum is de hoogte van ticketprijzen vaak aantrekkelijker. Kort voor vertrek zijn de meeste stoelen verkocht en stijgen de prijzen. Advies: in de winter (december, januari) lanceren aanbieders vroegboek-aanbiedingen (je kunt denken aan de KLM Werelddeal Weken). Wees hier op tijd bij!

Last-minute vluchten Kandrian, waar vind ik die?

Reisaanbieders zoeken naar mogelijkheden dat elk vliegtuig alle stoelen gevuld heeft. Zijn er veel onverkochte stoeltjes? Dan worden de laatste zitplekken via speciale deals van de hand gedaan. Door deze deals voorkomen airlines dat er lege stoelen zijn. Het is slim om deze aanbiedingen in de gaten te houden. Onze tip: houd websites van airlines in de gaten, stel een melding in voor prijsdalingen (prijsalarm) en maak gebruik van de 24-uurs-regel. Teven bieden touroperators zelf ook last-minutes aan.

Wat voor openbaar vervoer kan ik kiezen?

Vliegbestemming Kandrian heeft een zeer functioneel openbaar-vervoer netwerk naar verschillende vliegvelden. Vanaf de luchthaven-terminal reis je per bus of trein naar je eindbestemming. Soms kun je een shuttle service gebruiken. Bekijk voor vertrek de tijden en de verwachte tarieven. Maak jij je niet zo druk om de tarieven en wil je ontspannen verder reizen? Er staan vaak veel taxi’s klaar. Bij een reispakket van reisorganisaties als Prijsvrij, Sunweb, D-Reizen, Corendon, Vakantiediscounter of FTI is de transfer van en naar de luchthaven vaak al bij de prijs inbegrepen.