vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Poltava

Goedkoop vliegen naar Poltava in Oekraïne (Europa)? Het reserveren van de voordeligste vliegtickets is niet moeilijk! Maak een keuze voor een aankomst luchthaven de datum van de heen- en terugreis en het aantal volwassen en/of kinderen. De vlucht-vergelijker biedt informatie over de snelste en goedkoopste routes naar omliggende luchthavens zoals Dnepropetrovsk, Belgorod en Kharkov. Er wordt een overzicht getoont met vertrektijden, aankomsttijden, de totale kosten en diverse gegevens over de toegestane ruimbagage, hoe lang je in het vliegtuig zit en tussenstops van maatschappijen zoals KLM en Ukraine International Airlines. Ook reserveer je direct een huurauto of nachtverblijf bij gunstig gelegen hotels zoals Modern Apartmeents Near Central Park, Modern Apartmetns In Town Center, Tf Apartment, Apartamenty V Centre Goroda, Sovremennye Apartamenty Poltava City Center 2.


  • Vind en boek vluchten van toonaangevende airlines.
  • Check overzichtelijk de goedkoopste of snelste route.
  • Ontdek goedkope alternatieven naar DNK, EGO, HRK.
  • Via internet boeken en betalen.
  • Vooraf jouw favoriete stoel selecteren.
  • Digitaal inchecken en services toevoegen.

Voordelige vluchten naar Poltava vergelijken en boeken

De Oekraïense stad is een populaire vakantieplek voor een stedenreis maar ook voor een langere reis. Deze plaats geeft een grote verscheidenheid aan karakteristieke bezienswaardigheden, leerzame musea, geweldige natuur, voortreffelijke restaurants en tal van leuk winkeltjes. Vanaf Schiphol vliegen naar Poltava voor goedkope prijzen? Wij faciliteren een handig stappenplan met tips en tricks over het aankopen van tickets voor lagere prijzen.

Voordelig met het vliegtuig naar Poltava

  1. Kies een vakantieplek

    Helemaal in het begin kies je een stad of luchthaven om te vertrekken (populaire opties zijn Keulen, Düsseldorf, Maastricht, Rotterdam, Brussel, Schiphol) en waar je op wilt vliegen (eindbestemming). Verder vraagt de tool om de vertrekdag en terugreis (als je graag een retour wil). Indien gewenst bestaat de kans om extra vliegbestemmingen aan te geven. Kies als laatste de gewenste reisklasse en het aantal passagiers. Klik op zoeken om beschikbare vluchten te ontdekken.

  2. Alle vluchten vergelijken

    De zoekmachine biedt nu een lijst met de beste vluchten van o.a. Rotterdam (RTM), en Amsterdam (AMS) naar o.a. Kharkov, Belgorod en Dnepropetrovsk. Vergelijk alle opties door te kijken naar de verwachte kosten, geschatte reistijd of een specifieke vertrektijd. Verder kan er gekozen worden voor filters zoals geen tussenstops, bepaalde maatschappijen (zoals Lufthansa (LH), Turkish Airlines (TK) of Wizz Air (W6)), airports voor aankomst en de bagageregels. Advies: de vergelijkingspagina verstrekt ook gunstige vluchten op eventueel andere vertrek momenten. Eventueel kan je een prijsalert instellen.

  3. Reisbureau of reisorganisatie kiezen

    Kies het traject die aansluit op jouw wensen. Een individuele vlucht kan je kopen bij diverse ticketsites. Reserveren kan je doen via de luchtvaartmaatschappij (KLM of Ukraine International Airlines) of een ticketsite zoals tix.nl. Diverse luchtvaartondernemingen en tussenpartijen rekenen soms nog iets extra voor verzekeringen, handbagage, servicekosten, stoelvoorkeur, ruimbagage, maaltijden. Bekijk reviews en rond de ticketaankoop verder af door een aanbieder te kiezen.

  4. Selecteer bagage en vul de gegevens van passagiers in

    De vergelijker stuur je door naar de boekingssite. Check de reisdagen, het aantal mensen, de ticketkosten en bevestig het reisschema. Geef daarna door of je ook bagage meeneemt. In veel gevallen is 1 stuk handbagage (56 x 45 x 25 cm) zonder vergoeding mee te nemen. In het geval van ruimbagage geldt een extra toeslag. In het volgende scherm kan je de passagiersgegevens invullen. Het is cruciaal dat je de juiste namen (incl. voorletters) deelt zoals geschreven op je Id-kaart of paspoort.

  5. Extra producten en diensten

    In deze stap kan je extra upgrades toevoegen. Zoals bijvoorbeeld extra beenruimte, voorrang bij inchecken, annuleringsverzekering, eten/drinken tussen stijgen en landen, ski’s of een snowboard, een hond, kat of ander huisdier, de verhuur van auto’s of een andere extra benodigdheid. Controleer nu de realistische prijzen van je samengestelde reis. De totale kosten kun je voldoen middels Paypal, Creditcard (MasterCard, Visa en American Express) en iDeal. Na de boeking krijg je altijd een bevestigingsmail. Een dag van tevoren kan jij online al de checkin doen. Meteen daarna kan je de instapkaarten in de mail verwachten. Let er goed op dat je 3 uur van tevoren in de vertrekhal staat. Vergeet niet de benodigde reisdocumenten.

Vind de beste vlucht naar Poltava (Oekraïne)

Kies een bestemming en zoek naar de beste deals

Feiten en details over jouw komende vlucht

Reisbestemming Poltava (49.588267, 34.551417) is een aangename plek in Oekraïne, Europa. De nationale spreektaal is Oekraïens. Je kan hier gebruik maken van de valuta Hryvnja (UAH). De plaatselijke tijdzone is Europe/Kiev (UTC +2, tijdsverschil: 1 uur). In Oekraïne kun je elektrische spullen laden via stekkertype C / F. De netspanning van de elektriciteit is 230 V bij 50 Hz. Je kunt vliegen op diverse luchthavens in de buurt zoals Belgorod, Kharkov en Dnepropetrovsk. Het gemiddelde prijspeil is erg goedkoop. De nationale luchtvaartmaatschappij is Ukraine International Airlines. Voor een standaard hotelovernachting rekenen de hier plus minus €35,40.

PlaatsPoltava
LandOekraïne
ContinentEuropa
TijdzoneEurope/Kiev (UTC +2)
Tijdsverschil1 uur
Lokaal vliegveldDnipropetrovsk International Airport (DNK)
VliegmaatschappijenUkraine International Airlines
Websitednk.aero/
Telefoonnummer+380 56 787 0849
Afstand vanaf Schiphol2190 km (+/- 3,5 uur vliegtijd)

Last-minute tickets mei 2024: zo scoor je de laatste vluchtaanbiedingen

Een goedkoop vliegticket kopen kan je online binnen enkele minuten regelen. Dankzij een handige ticketplatforms koop je altijd de goedkoopste vluchten naar Poltava en andere regio’s via vliegmaatschappijen zoals Vueling (VY), Scandinavian Airlines (SK) of Delta Air Lines (DL). Je vindt nog allerlei trucs en tips om besparingen te realiseren. Hierna tref je de beste 12 tips om goedkopere vliegtickets te boeken. Je kunt hier ook terecht voor betaalbare vliegtickets naar Novi Sad.

12 besparingsadviezen voor een betaalbare vlucht

  1. Koop tickets bij een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines staan bekend om hun stuntprijzen.
  2. Gebruik een ticketzoekmachine.
  3. Vandaag of morgen vertrekken: goedkopere tickets vind je bij last-minute vluchten.
  4. Vroegboekkorting: met name bij verre bestemmingen zijn tickets 10 weken van tevoren goedkoper.
  5. Flexibele reisdata: overweeg alternatieve luchthavens en datums.
  6. Schoon je browsegegevens op en surf incognito.
  7. Ontvang een prijsalarm: krijg nieuwe deals in je inbox.
  8. Overweeg een overstap: een tussenstop kan je een behoorlijke besparing geven.
  9. Zoek naar een kortingscode.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): punten sparen met een speciaal loyaliteitsprogramma.
  11. Open-jaw vliegtickets: extra gunstig terugvliegen vanaf bijvoorbeeld Boryspil International Airport (KBP).
  12. Hotel met vlucht pakket: speciale deals met hotelovernachting voor extra korting.

Kies de beste vertrekmaand

  • Januari 2023: behoort tot de goedkoopste vliegmaanden.
  • Februari 2023: de voorjaarsvakantie is een rustige en aangename periode om te reizen.
  • Maart 2023: een gunstige pakketreis met vervoer en overnachting.
  • April 2023: ervaar de hotspots en cultuur met een citytrip of stedentrip in Poltava.
  • Mei 2023: een vliegvakantie in de meivakantie boeken.
  • Juni 2023: in het voorseizoen zijn er veel vliegticket en hotel deals.
  • Juli 2023: de zomervakantie is een duurdere periode waar je tijd moet boeken.
  • Augustus 2023: tijdens deze periode kiezen veel gezinnen voor vliegvakanties.
  • September 2023: in de nazomer vind je interessante last-minute vluchten.
  • Oktober 2022: een unieke bestemming voor de herfstvakantie.
  • November: 2022: een zorgeloze all-inclusive-vakantie waarbij alles wordt verzorgd.
  • December: 2022: zoek een heerlijke winterzon-bestemming voor de kerstvakantie.

Boekingshulp: hulp bij jouw volgende boeking

Gedurende de aankoop van een Poltava vliegticket verkopen ze allerlei opties en extra diensten om je reis aangenaam te maken. Het aanbod met extra diensten groeit snel. Het kan dan ook wat verwarring geven. Welke diensten zijn voor mij handig, en wat kan ik misschien beter overslaan? In de volgende opsomming kan je aan de slag met betrouwbare info over arrangementen die je bij veel airlines kunt kiezen (zoals bij Delta Air Lines, Lufthansa, Eurowings, easyJet, TUIfly, Transavia, Turkish Airlines, Brussels Airlines, Norwegian, Ryanair of Lufthansa, Vueling, Air France, British Airways).

Vergoeding voor bagage

Handbagage betekent: een tas die niet in het ruim van het vliegtuig vervoerd wordt. In dit geval kan het zijn; een kleine rugzak, rugtas, trolley, rolkoffer, reistas, weekendtas. Bij het merendeel van de maatschappijen mag je per persoon 1 stuk handbagage bij je dragen. Ruimbagage is een grote tas of koffer die je inlevert bij de checkin. Dit gaat mee in het bagageruim. Vaak is het maximum gewicht rond de 25 kilogram. De prijsindicaties zijn per airline afhankelijken liggen tussen de €0,00 (gratis) en €80,00.

  • Per ticket 1 item handbagage (56 x 36 x 23 cm, met vaak maximaal 10 kg).
  • Ruimbagage: één reiskoffer van hooguit 20 – 25 kg.
  • Kijk op de site van de airline voor de bagageregels voor jouw vlucht.

Alles wat je moet weten over stoelreservering

Met z’n tweeën of meerder mensen reizen naar Poltava per vliegtuig? Dan is het handig om in dezelfde cabine te zitten. Bij het boeken van jouw tickets kan je stoelen naast elkaar reserveren. Wanneer je stoelnummers uitzoekt verschijnt direct de prijs. Betaal je liever niet voor een stoel? Dan wijst de airline Jouw een stoel toe. Bij het online inchecken kan je online nog je stoelkeuze wijzigen. Wil jij genieten van meer beenruimte? Dan kan het voorkomen dat er een toeslag in rekening wordt gebracht.

  • Economy class: de budget plekken (ook bij het raam, bij het gangpad, bij de keuken (galley), bij de toiletten, bij de nooduitgang, voorste rij (voorin).
  • Business class: luxueuze zitplek met een luxe diner.
  • First class: heerlijke zitplaatsen met eersteklas dienstverlening.

Info en tips voor annuleringsverzekering

Moet je jouw vlucht cancelen? Dan gelden daarvoor bepaalde annuleringskosten. De annuleringsverzekering voor vliegvakanties dekt de annuleringskosten als jij de reis onverwacht niet door ziet gaan. In het geval van overlijden, visumproblemen, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd), scheiding, reisadvies, ziekte / medische ingreep. Je hebt recht op een tegemoetkoming voor het aanpassen of wijzigen van de vliegreis.

  • Regel je polis voor annuleren direct bij je ticket boeking.
  • Je reisverzekering dekt schade en kosten die het gevolg zijn van onvoorziene gebeurtenissen tijdens de reis (bijvoorbeeld medische kosten, ongevallen / noodhulp, wintersport, vervangend vervoer, repatriëring, rechtsbijstand).
  • Bagageverzekering: polis voor verlies, beschadiging of diefstal van je bagage.

Maaltijd aan boord: hoe werkt dat?

De vliegreis Poltava (Europa) geldt als Europese vliegreis. Daarvoor geldt: de maaltijd is pas inclusief bij vluchten van 2 uur en langer.Het menu-assortiment hangt af van het vertrekmoment en tijdsduur van de vlucht. Jouw broodje, salade of warme maaltijd wordt netjes voorgeschoteld door de stewards. Het invoeren van eigen eten en drinken is beperkt mogelijk.

  • Europese vliegreis: meestal geen maaltijd bij vluchten tot 2 uur.
  • Het geserveerde eten verschilt doorgaans per vluchtmaatschappij en vertrekmoment.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met navigatie, radio / muziek, spelletjes, actueel weerbericht, leeslampje, films / series.

Zakelijk vliegen

Heb je een zakelijke afspraak? Het is dan wenselijk dat jouw vlucht zo soepel mogelijk verloopt. Vliegvelden hebben een aanbod speciale faciliteiten zoals: zakelijke valet-parking, voorrang bij aan boord gaan en toelating tot de privé lounge waar je lekker kunt werken of een hapje kunt eten. Vertrek jij doorgaans via luchthaven Schiphol? Overweeg dan Privium PLUS. Je krijgt dan voorrang op Schiphol en toegang tot exclusieve diensten.

  • Gratis wifi: altijd gratis internet aan boord en in de lounge.
  • Priority boarding: instappen met prioriteit en twee stuks handbagage.
  • Lounge: voor een rustige voorbereiding op je vliegreis.
  • De werkplekken zijn uitgerust met goede voorzieningen.
  • Overdekt parkeren op loopafstand van de vertrekhal.
  • Bluebiz: hét beste voordeelprogramma voor zakelijk reizen.

Overige extra vliegservices

Luchtvaartmaatschappijen verkopen allerlei handige services die je kunt selecteren om jouw vlucht volledig af te stemmen op jouw behoeften. Hierna tref je allerlei belangrijke upgrades en extra’s.

  • Huisdieren: bij veel maatschappijen is de hond of kat welkom.
  • Speciale bagage: golfuitrusting, duik- en surfuitrusting, ski’s en snowboard, sportuitrusting, fiets, visuitrusting.
  • Vliegen en ook je CO2 uitstoot compenseren.
  • Valet-parking: hele fijne en snelle manier van auto-parkeren.
  • Autohuur: reserveer vooraf al een goede huurauto in .
  • Extra koffer: je kunt extra bagage bijboeken voor een kleine meerprijs.
  • Vliegen met baby: inclusief kinderbagage zoals buggy, rugdrager (draagzak), campingbed, kinderwagen, Maxi-Cosi.
  • Luchthaventransfer: boek vooraf de transfer service naar het hotel.

Betaalbare vliegtickets kopen naar Oekraïne?

Ontdek alle beschikbare vluchten en scoor de beste tickets online!

Omliggende vliegvelden in Poltava en regio

Besparen met de snelste vlucht naar Poltava? Nabij deze plaats bestaan er verschillende internationale en nationale Oekraïense vliegvelden. Een grote luchthaven in het land is Boryspil International Airport (KBP). De vlucht-uitvoerder Ukraine International Airlines is hier een van de meest toonaangevende namen In het schema hieronder tref je verschillende internationale luchthavens die werkzaam zijn in dit gebied. Vanaf deze luchthavens kan je jouw weg vervolgen met OV (bus of trein), taxidiensten en luchthavenshuttle. Prettige vluchtmaatschappijen die hier mogelijk op vliegen zijn KLM (KL), Transavia (HV), easyJet (U2) & Ryanair (FR).

AirportIATA-codeAfstand (KM)
DnepropetrovskDNK142,8 km
BelgorodEGO187,0 km
KharkovHRK130,5 km
ZaporozhyeOZH199,7 km
Overzicht met airports kortbij Poltava (Oekraïne).

Internationale luchthaven Poltava: Dnipropetrovsk International Airport

Airport Dnipropetrovsk International Airport (UKDD) is een aanvlieghaven die veel mensen gebruiken. Dit betreft een middelgrote terminal op 147 meter boven zeeniveau. Het ligt in Dnipropetrovsk. De reisafstand vanaf Amsterdam Schiphol is 2190 km. De geschatte vliegtijd is 3,5 uur. De GPS kun je instellen op: 9442+V6 Aviators’ke, Dnipropetrovsk Oblast, Ukraine. Neem ook een kijkje op dnk.aero/. Er is ook een telefonische klantenservice (+380 56 787 0849). Een zeer betrouwbare maatschappijen is Ukraine International Airlines. Zie ook goedkope vluchten naar Pau.

Erkende vertrekluchthavens vergelijken

  • Airport Schiphol (AMS): voldoende Kiss & Ride parkeervakken voor halen en brengen.
  • Eindhoven (EIN): uitstekende lounges voor zakelijke reizigers.
  • Vliegveld Rotterdam (RTM): snelle afwikkeling van de bagage.
  • Düsseldorf International (DUS): alle benodigde vluchtinfo wordt duidelijk aangegeven.
  • Airport Bremen (BRE): een veilig vertrekpunt voor jouw vliegreis.
  • Brussels Airport / Luchthaven Zaventem (BRU): goede aansluiting op het openbaar vervoer.
  • Vliegveld Dortmund (DTM): gunstige ligging met OV en hotels in de directe omgeving.
  • Keulen Luchthaven (CGN): veel extra vluchten tijdens de zomervakantie (all-inclusive).
  • Luchthaven Münster-Osnabrück (FMO): direct een huurauto regelen na aankomst.
  • Flughafen Frankfurt am Main (FRA): prima bereikbaar met het OV of de auto.
  • Weeze Airport (NRN): de security beschikt over innovatieve en betrouwbare materialen.
  • Groningen Eelde Airport (GRQ): in de herfstvakantie vind je hier veel mogelijkheden.
vluchten-naar-poltava-vergelijken

Check airlines voor een aangename vliegreis

We zien tal van carriers die vliegen op Ukraine (UA). In het gedeelte hieronder vind je 10 populaire airlines voor een vliegvakantie naar Poltava.

  1. Lufthansa (LH): eenvoudig extra’s als huurauto of hotel bijboeken.
  2. Turkish Airlines (TK): altijd schone toestellen met een vriendelijke cabin crew.
  3. Wizz Air (W6): regel ook een huurauto of accommodatie.
  4. Vueling (VY): altijd de beste last-minute deals.
  5. Scandinavian Airlines (SK): regel ook direct de autoverhuur via deze maatschappij.
  6. Delta Air Lines (DL): punten sparen voor gratis vlucht upgrades en extra’s.
  7. KLM (KL): duurzamere vluchten met het CO-2 compensatieprogramma.
  8. Transavia (HV): via de site kun je alle routes en vertrektijden bekijken.
  9. easyJet (U2): extra goedkoop reizen met last-minute vluchten.
  10. Ryanair (FR): de Business Class is soms beperkt beschikbaar.

Top-10 boekingssites

Anno 2024 zijn er flink wat goede reisbureaus en vergelijkers. Hieronder check je 10 erkende ticketsites voor het actuele vluchtaanbod Poltava in mei 2024.

  1. Cheaptickets.nl: meer dan 800 airlines en 9.000 bestemmingen.
  2. Skyscanner: wereldwijd reizen met bijna alle airlines in mei 2024.
  3. Expedia: grote zoekmachine voor vliegroutes, hotels, dagtrips en all-inclusive Poltava vakanties.
  4. Kayak.nl: vluchten, hotels, vakantiehuizen en huurauto’s op 1 plek.
  5. Vliegtickets.nl: al sinds 1999 een van de meest populaire vergelijkers.
  6. Tix.nl: bekijk de actuele prijzen van zo’n 1000 luchtvaartbedrijven.
  7. Vliegwinkel.nl: reisinspiratie opdoen met de speciale reisgidsen + SGR en ANVR.
  8. Budgetair.nl: makkelijk te gebruiken website voor het vinden van ticketprijzen.
  9. WTC.nl: ontdek de mooiste bestemmingen over de hele wereld.
  10. Google Flights: altijd de meest actuele vluchten in de Google zoekmachine.

Weersvoorspellingen Poltava, Oekraïne

Je hebt hier te maken met een gematigd landklimaat. De verwachte gem. temperatuur is 11,7 graden. Een aangename periode om hierheen te reizen is mei, juni & september. Toeristen vinden dit een fijne vakantietijd om steden in de omgeving te bezoeken en avontuurlijke activietiten te plannen. In de tabel hierna vind je een samenvatting van het weerbericht voor de komende 7 dagen. Per dag delen we de temperatuur van overdag (en ‘s nachts) en een indicatie van zon, wolken of regen. We informeren je ook over betaalbare vliegtuig tickets naar Swansea

Weerbericht donderdag 2 mei 2024

Fly-drive Poltava: vlucht plus huurauto

Fly-en-drive is simpelweg een vliegvakantie met een huurauto in het pakket. Fly and drive is verstandig als je vanaf het vliegveld niet afhankelijk wilt zijn van een transfer. Een belangrijk voordeel is dat je alles vooraf kunt regelen. Na de landing ben je verzekerd van vervoer. Je bekijkt alle beroemde trekpleisters zonder dat je vastzit aan een strak schema. Lokaal adres: Unnamed road, Poltava, Poltavs’ka oblast, Ukraine, 36000.

  • De huurauto kun je afhalen in een lokale parkeergarage.
  • Weekend weg: vanaf je hotel direct rijden naar de bezienswaardigheden.
  • Zonvakantie: strijk neer op een van de vele terrasjes.

Vlucht met hotel Poltava

Als je een vlucht met hotel boekt dan spreken we over een pakketreis. Het heeft veel pluspunten: je bent voordelig uit , je zal gunstigere voorwaarden krijgen (ANVR, SGR, Calamiteitenfonds) en je hebt een lokale gids. Doorgaans kan de transfer van luchthaven Dnipropetrovsk International Airport naar het hotel worden ingepland.

  • Pakketreis inclusief vlucht, transfer en hotel.
  • Doorgaans bieden hotels een all inclusive formule aan.
  • Regionale accommodaties: Modern Apartmeents Near Central Park, Modern Apartmetns In Town Center, Tf Apartment, Apartamenty V Centre Goroda, Sovremennye Apartamenty Poltava City Center 2.
  • Wintervakantie: arrangementen via Alltours, D-Reizen, Sunweb, Vakantiediscounter, Tui, Prijsvrij of Stip Reizen, BeachCheck.com, Bebsy, Thomas Cook, Suntip, Vakanties.nl.

Vraag en antwoord (FAQ) over vliegreizen naar Poltava

Op welke luchthavens kan ik vliegen naar Poltava?

Dichtbij deze plaats zijn er meerdere Oekraïense vliegvelden. We doelen o.a. op Dnepropetrovsk (DNK), Belgorod (EGO) of Kharkov (HRK). Een van de meest spraakmakende luchthavens in dit gebied is Boryspil International Airport (KBP). De vliegafstand van airport Schiphol (AMS) naar het naburige Dnipropetrovsk is ong. 2190 kilometer. In de praktijk is dat ongeveer 3,5 uur pure reistijd (exclusief tussenstops). Door verder te reizen met de bus, de trein, het OV of luchthavenvervoer ben je razendsnel in het centrum.

Wat zijn prettige luchtvaartmaatschappijen?

Poltava in Oekraïne is een bijzondere Oekraïense plek. Veel toonaangevende vluchtaanbieders laten je (in)directe vluchten boeken. Prettige airlines bijv.: Lufthansa (LH) ,Turkish Airlines (TK), Wizz Air (W6), Vueling (VY), Scandinavian Airlines (SK), Delta Air Lines (DL), KLM (KL), Transavia (HV), easyJet (U2), Ryanair (FR). Een uitstekende lokale airline is Ukraine International Airlines. Gebruik altijd een prijsvergelijker voor scherpe tarieven. Check ook het actuele aanbod en tarieven op de vluchtzoeker van de vliegmaatschappijen.

Wat is het juiste boekingsmoment voor een goedkoop ticket naar Poltava?

De tarieven van tickets kunnen dagelijks veranderen. Vliegtickets waarbij je vliegt in het hoogseizoen (zomerperiode) zijn in de basis kostbaarder. Een vlucht boeken in het laagseizoen is een stuk goedkoper. Ben je afhankelijk van de schoolvakanties? Wacht dan niet te lang met boeken. 8 tot 12 weken voordat je vertrek naar je bestemming is de prijs van een vliegticket doorgaans interessanter. Een paar weken/dagen voor vertrek betaal je meestal weer meer. Interessant: voordat het boekingsseizoen begint bieden airlines vroegboekacties (KLM Werelddeal Weken). Wees hier op tijd bij!

Last-minute vluchten Poltava, hoe profiteer ik daarvan?

Luchtvaartmaatschappijen zien natuurlijk graag dat alle vluchten vol zitten. Zijn er veel onverkochte stoeltjes? In dat geval worden de resterende plekken heel voordelig aangeboden. Als gevolg daarvan zal het vliegtuig zonder lege stoelen vliegen. Jij kunt hier gebruik van maken. Ons advies: check regelmatig de website van jouw favoriete airline, krijg automatisch een seintje met een prijsalarm en overweeg meerdere vertrek momenten. Er zijn daarnaast ook touroperators met scherpe last-minutes.

Kan ik reizen met het openbaar vervoer?

Vliegbestemming Poltava is aangesloten op het OV-netwerk naar (middel)grote en kleine airports. Na het uitchecken reis jij eenvoudig per bus of trein naar het stadscentrum. Bij veel vertrekhallen is er een shuttle service die je naar het centrum rijdt. Via internet kun je de vertrektijden bekijken en de tarieven. Maak jij je niet zo druk om de tarieven en houd je van comfort? Er staan vaak veel taxi’s klaar. Bij een reispakket van reisorganisaties als Corendon, D-Reizen, Vakantiediscounter, Tui, Sunweb & Eliza Was Here is de transfer van en naar de luchthaven doorgaans inclusief.