vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets North Shore

Wil je goedkoop vliegen naar North Shore in Nieuw-Zeeland (Oceanië)? Het kopen van laaggeprijsde vliegtickets is super gemakkelijk. Hiervoor kies je een vakantiebestemming, de vertrek- en retourdatum en de reissamenstelling (aantal reizigers). De website toont de te boeken vluchten naar interessante vliegvelden zoals Auckland, Hamilton en Kerikeri. In de zoekresultaten zie je een verwachting van de reistijden, de prijsverwachting en andere aspecten zoals hoeveel ruimbagage is toegestaan, hoe lang het vliegen is en eventuele tussenstops van aanbieders zoals KLM en Air New Zealand. Daarna kun je een aanvraag indienen voor een huurauto of een hotelkamer bij appartementen en hotels als Takapuna Central Spacious & New 2 Bedroom Unit, Pupuke Manor Motel, Takapuna Huron Home, Away Home Villa Motel, Central Takapuna High Rise Apartment.


  • Onderzoek vluchten van alle beschikbare airlines.
  • Check overzichtelijk de meest goedkope of snelste optie.
  • Onderzoek ook naar luchthavens als AKL, HLZ, KKE.
  • Betaal veilig met iDeal of Creditcard.
  • Online gemakkelijk bagage bijboeken.
  • Via internet inchecken en stoelen reserveren.

Voordelige vluchten naar North Shore vergelijken en boeken

De Nieuw-Zeelandse stad is een aangename reisplek voor een stedentrip of een langere rondreis. Deze vakantiebestemming laat Jouw genieten van een mix van authentieke bezienswaardigheden, interessante musea, uitgestrekte natuur, verrassende restaurants en diverse winkels. Vanaf Schiphol vliegen naar North Shore voor een schappelijke prijs? Wij verspreiden een praktisch stappenplan met stap-voor-stap uitleg over hoe je makkelijk en voordelig vliegtickets kunt kopen.

Voordelig met het vliegtuig naar North Shore

  1. Kies jouw vakantieplek

    Aan het begin van jouw zoektocht start je met het kiezen van een vliegveld voor vertrek (vanuit NL kies je bijv. voor Rotterdam, Düsseldorf, Schiphol, Eindhoven, Maastricht, Keulen) en de plek van bestemming. Geef ook vast je wensen door m.b.t. de gewenste dag (vertrekdatum) en de gewenste terugvlucht datum (uiteraard alleen bij en retour). Indien gewenst bestaat de kans om 2 of 3 extra bestemmingen uit te kiezen. Kies als laatste de reissamenstelling. Druk nu op de zoekknop.

  2. Alle vluchten vergelijken

    Het vliegticket-platform geeft een overzicht met de goedkoopste vluchten van Amsterdam (AMS) en regionale luchthavens naar o.a. Kerikeri, Hamilton & Auckland. Eventueel kan je verder filteren op totale reissom (kosten), reisduur of een concreet tijdstip van vertrek (ochtend/middag/avond). Eveneens kan je specifieker zoeken op het max. aantal tussenstops, populaire airlines (denk aan KLM (KL), China Airlines (CI) of Air New Zealand), aankomst luchthaven en het maximale gewicht van jouw ruimbagage. Tip: de tool toont ook suggesties voor interessante vluchten die kort voor of na jouw gekozen vertrekdag beschikbaar zijn. Hiervoor kan je een prijsalert instellen bij dalende prijzen.

  3. Boekingsplatform kiezen

    Kies een vluchtroute die strookt met jouw behoeften. Dezelfde vlucht kan jij reserveren via verschillende vliegticketsites. Je kunt ze boeken bij de rechtstreekse flight operator (KLM of Air New Zealand) of een ticketshop zoals Jetcost. Let op: vluchtmaatschappijen en brokers vragen een extra bijdrage voor servicekosten, stoelvoorkeur, entertainment, verzekeringen, ruimbagage, maaltijden. Bekijk reviews van anderen en klik door naar de boekingssite.

  4. Kies hand- en ruimbagage en gegevens passagiers invullen

    Het systeem stuurt je door naar de vliegticket verkoper. Controleer goed het vertrekmoment, de reissamenstelling, de totale reissom en bevestig het reisschema. Maak dan een keuze uit de bagage opties. Vaak is 1 stuk handbagage (56 x 45 x 25 cm) bij de prijs inbegrepen. Voor ruimbagage gelden doorgaans verschillende tarieven. Ook moet je voornamen, achternamen en geboortedata doorgeven van de reizigers. Het is heel belangrijk dat je de namen doorgeeft volgens de notatie op je Id-kaart of paspoort.

  5. Extra diensten tijdens je vlucht kiezen

    Tijdens deze stap kan je jouw vlucht upgraden. Onder andere stoelen met beenruimte, voorrang bij inchecken, annuleringsverzekering, eten/drinken tussen stijgen en landen, buggy’s en kinderwagens, een kat/hond, huurauto op locatie etc. Het systeem berekent nu de totale prijzen van jouw vliegreis. Betalen kan met MasterCard, Visa en American Express creditcard en iDeal. Je ontvangst een bevestiging per mail. Zo’n 30 uur voor vertrek kan je de passagiers online inchecken. Kort daarop krijg je de instapkaart op de mail. Let er goed op dat je zo’n 3 uur voor vertrek al op de airport bent. Vergeet niet de benodigde reisdocumenten.

Vind en boek de beste vlucht naar North Shore (Nieuw-Zeeland)

Kies heen- en terugvlucht en reserveer je vliegtuigstoel

Bruikbare informatie over deze reisbestemming

Reisbestemming North Shore (-36.7964749, 174.7660032) is een bekende omgeving in Nieuw-Zeeland, Oceanië. Qua taal heb je hier te maken met het Engels, Maori, Nieuw-Zeelandse gebarentaal. Het betaalmiddel is de Nieuw-Zeelandse dollar (NZD). De huidige tijdzone is Pacific/Auckland (UTC +12, tijdsverschil: 11 uur). In Nieuw-Zeeland kennen ze stopcontacten van het type I. De nominale spanning van elektrische stroom is 230 V en de frequentie is 50 Hz. Populaire luchthavens in de omgeving zijn Hamilton, Kerikeri en Auckland. De gemiddelde prijzen definiëren we hier als erg duur. De nationale luchtvaartmaatschappij is Air New Zealand. Voor een gewone overnachting betaal je zo’n €167,90.

PlaatsNorth Shore
LandNieuw-Zeeland
ContinentOceanië
TijdzonePacific/Auckland (UTC +12)
Tijdsverschil11 uur
Luchthaven van bestemmingAuckland International Airport (AKL)
VliegmaatschappijenAir New Zealand
Websitewww.aucklandairport.co.nz/
Telefoonnummer+64 9-275 0789
Afstand vanaf Schiphol18140 km (+/- 24 uur vliegtijd)

Last-minute tickets mei 2024: vergelijk de meest voordelige vluchtaanbiedingen

Voordelig een vlucht boeken kan iedereen. Met een intelligente vliegticket-vergelijker vind je altijd gemakkelijk de goedkoopste vluchten naar North Shore en overeenkomstige bestemmingen met maatschappijen als Malaysia Airlines (MH), Qatar Airways (QR) & Etihad Airways (EY). Je kan gebruik maken van nog meer trucjes om goedkoper uit te zijn. Bijgaand vind je onze 12 tips om goedkopere vliegtickets te boeken. Je vind hier ook betaalbare vliegtickets naar New Bern.

12 adviezen om minder te betalen voor het boeken van de goedkoopste tickets

  1. Koop tickets bij een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines bieden minder service met een scherpe prijs.
  2. Voer je bestemming in een vergelijker in.
  3. Vertrek vandaag of morgen: inpakken en wegwezen met last-minute vluchten.
  4. Vroegboekkorting: als jij in het voorjaar reserveert voor de zomer.
  5. Flexibele reisdagen: zoek niet uitsluitend op 1 vliegdatum.
  6. Verwijder voor het boeken je cookies.
  7. Schrijf je in voor een prijsalarm: je krijgt een seintje bij een nieuwe deal.
  8. Kijk naar vluchten met overstap: een vlucht met tussenstop bespaart je al snel vele tientallen euro’s.
  9. Actiecodes geven soms extra voordeel.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): punten sparen met een speciaal loyaliteitsprogramma.
  11. Open-jaw tickets: goedkoper terugvliegen vanaf Auckland Airport (AKL).
  12. Hotel met vlucht: extra korting wanneer je een complete reis boekt.

Tips voor het kiezen van vertrekmaand

  • Januari 2023: vaak de goedkoopste maand om te vliegen.
  • Februari 2023: ervaar dit land tijdens de voorjaarsvakantie.
  • Maart 2023: gunstige pakketreizen met hotel, transfer en huurauto.
  • April 2023: ontdek de omgeving per fiets, bus of boot tijdens je citytrip of stedentrip in North Shore.
  • Mei 2023: ga 1 of 2 weken weg tijdens de meivakantie.
  • Juni 2023: een goede periode om je vliegticket en hotel te reserveren voor de zomer.
  • Juli 2023: tijdens de zomervakantie kan je er enkele weken op uit gaan.
  • Augustus 2023: tijdens deze periode kiezen veel gezinnen voor vliegvakanties.
  • September 2023: last-minute vluchten kom je in deze periode steeds meer tegen.
  • Oktober 2022: samen met vrienden of familie genieten van de herfstvakantie.
  • November: 2022: kies voor een all-inclusive vakantie met luxe horeca.
  • December: 2022: boek een kerstvakantie in een winterzon vliegbestemming.

Boekingshulp: hulp bij jouw volgende boeking

Bij de aankoop van een North Shore vliegticket tonen airlines een breed scala aan opties en additionele pakketten die bij te boeken zijn. Je kan heel veel onderdelen van de reis aanpassen. Consumenten weten niet altijd ze er mee moeten. Wat is noodzakelijk, en wat is overbodig? In de volgende opsomming kan je aan de slag met goede informatie over keuzepakketten die je bij veel airlines kunt kiezen (zoals bij Eurowings, Swiss, Delta Air Lines, TUIfly, Lufthansa, Transavia, Aer Lingus, Ryanair, Norwegian, Brussels Airlines en Air France, British Airways, Wizz air, Lufthansa).

Soorten bagage

Handbagage is een tas of koffer die je bij je mag houden in het vliegtuig. Zoals bijvoorbeeld een kleine reistas, rugzak, rolkoffer, rugtas, trolley, weekendtas. Bij veel van de vliegvelden mag je max. 56 x 45 x 25 mee aan boord nemen. Met ruimbagage bedoelt men een koffer die je afgeeft tijdens het inchecken bij de balie op de luchthaven. Dit gaat mee in het bagageruim. Het totale gewicht van de koffer is maximaal zo’n 20 – 30 kilogram. De prijzen zijn per maatschappij verschillend, tussen de €0,00 (gratis) t/m €75,00.

  • Maximaal 1 artikel handbagage (56 x 35 x 23 cm, met vaak maximaal 10 kg).
  • Ruimbagage: een reiskoffer van ongeveer 15 – 25 kilogram.
  • Ga naar de website van de airline voor de meest recente bagageregels.

Alles over stoelreserveringen

Met het hele gezin reizen naar North Shore per vliegtuig? Het is dan praktisch om stoelen naast elkaar te boeken. Bij het boeken van jouw tickets kun je vaak stoelen naast elkaar kiezen. Bij het aanklikken van stoelnummers verschijnt direct de prijs. Maak je geen stoelkeuze? Dan wordt je stoel random toegewezen. Wanneer je een dag voor vertrek online incheckt kan je heel eenvoudig toch nog een stoelkeuze vastzetten. Geef jij de voorkeur aan meer beenruimte? Dan moet je rekening houden met een toeslag.

  • Economy class: de aantrekkelijke plekken (ook voorste rij (voorin), bij het gangpad, bij het raam, bij de nooduitgang, bij de toiletten, bij de keuken (galley).
  • Business class: aanpasbare zitplek en extra bagage om in te checken.
  • First class: fantastische zitplaatsen met eersteklas bediening.

Annuleringsverzekering

Moet je jouw vlucht cancelen? Dan gelden daarvoor bepaalde annuleringskosten. De annuleringsverzekering voor vliegtickets dekt de kosten van je vliegticket op het moment dat jij de vakantie onverwacht moet afbreken. Denk bijvoorbeeld aan zwangerschapscomplicaties, overlijden, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd), ziekte / medische ingreep, reisadvies, scheiding. Je krijgt een tegemoetkoming voor niet gebruikte vakantiedagen en/of het wijzigen van de reservering voor de retourvlucht.

  • Je dient het uiterlijk 7 dagen na boeking van de reis af te sluiten.
  • De kortlopende reisverzekering dekt materiële en persoonlijke schade tijdens de reis (in de basis zijn dit: rechtsbijstand, medische kosten, ongevallen / noodhulp, auto pechhulp, repatriëring, vervangend vervoer).
  • Bagageverzekering: unieke dekking voor diefstal van koffers en persoonlijke spullen.

Maaltijden en eten aan boord

Een vliegreis North Shore (Oceanië) beschrijven we als een intercontinentale vliegreis. Bij dit type vlucht geldt: bij veel airlines is het eten en drinken inbegrepen in de prijs.De menukaart kan aangepast worden o.b.v. het tijdstip van vliegen. Het eten wordt uitgeserveerd door de cabin crew. Je mag ook zelf wat eten en drinken meebrengen.

  • intercontinentale vliegreis: normaal gesproken is de maaltijd inbegrepen.
  • Wat er precies geserveerd wordt is afhankelijk van seizoen en vliegtijd.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met navigatie, leeslampje, spelletjes, actueel weerbericht, radio / muziek, films / series.

Zakenreizen

Heb je een zakelijke afspraak? Het is dan wenselijk dat jouw vlucht zo soepel mogelijk verloopt. Vliegvelden bieden diverse diensten: zakelijke valet-parking, quick boarding en een plekje in een gezellige lounge waar je jezelf even kunt opladen. Heeft luchthaven Schiphol jouw voorkeur? Bekijk dan eens het Privium programma. Hiermee reis je ontspannen en comfortabel vanaf Schiphol.

  • Gratis wifi: gratis internet om te werken (aan boord en in de lounge).
  • Priority boarding: zo voorkom je de lange wachtrij bij de gate.
  • Lounge: voor een rustige voorbereiding op je vliegreis.
  • Diverse werkplekken met goede stoelen en bureaus.
  • De beste (overdekte) parkeerplekken vlakbij de gate.
  • Bluebiz: spaar Flying Blue Miles en blue credits op hetzelfde ticket.

Overige extra vliegservices

Je vind nog allerlei andere extra’s die je kunt kiezen om je reis volledig af te stemmen op jouw behoeften. In de lijst hieronder delen wij een opsomming van praktische upgrades en extra’s.

  • Huisdieren: reis samen met je hond of kat naar je bestemming.
  • Speciale bagage: golfuitrusting, sportuitrusting, duik- en surfuitrusting, muziekinstrument, ski’s en snowboard, fiets.
  • Bewust CO2 neutraal vliegen (met uitstoot-compensatie).
  • Valet-parking: meest luxe en makkelijke manier van parkeren.
  • Autohuur: het comfort van een luxe huurauto in .
  • Extra koffer: achteraf eenvoudig extra bagage bijboeken.
  • Vliegen met baby: kinderbagage zoals rugdrager (draagzak), campingbed, Maxi-Cosi, kinderwagen, kinderzitje.
  • Luchthaventransfer: boek een transfer service van airport naar hotel en andersom.

De beste en goedkoopste vliegtickets kopen naar Nieuw-Zeeland?

Bekijk vluchtopties en ontvang de meest voordelige tickets online!

Zoek naar een vliegvelden in North Shore en omgeving

Op zoek naar de snelste vlucht naar North Shore? Nabij deze plek heb je de keuze uit diverse grote en drukbezochte maar ook kleinere Nieuw-Zeelandse vliegvelden. Een enorme luchthaven in deze omgeving is Auckland Airport (AKL). De vlucht-uitvoerder Air New Zealand vliegt hier veelvuldig op. In het schema hieronder vind je een lijst met verscheidene prettige airports waarop jij kunt vliegen. Vanaf deze havens kan je jouw weg vervolgen met openbaar vervoer (bus of trein), luchthavenshuttle en taxibedrijven. Moderne luchtvaartondernemingen die je hier kunt kiezen zijn Singapore Airlines (SQ), China Southern Airlines (CZ), Emirates (EK) & Singapore Airlines (SQ).

LuchthavenCode (IATA)Afstand (KM)
AucklandAKL23,7 km
HamiltonHLZ129,2 km
KerikeriKKE187,2 km
TaurangaTRG159,9 km
WhangareiWRE120,0 km
Actieve airports in de buurt van North Shore (Nieuw-Zeeland).

Nationale luchthaven North Shore: Auckland International Airport

Airport Auckland International Airport (NZAA) is een geschikte aanvlieghaven voor je vakantie. Het is een grote terminal op 7 meter boven zeeniveau in de plaats Auckland. De reisafstand vanaf Amsterdam is 18140 kilometer. De tijd die je in het vliegtuig zit is zo’n 24 uur. Het lokale adres is: XQRR+QR Auckland, New Zealand. Meer info lees je ook op www.aucklandairport.co.nz/. Je kunt ook telefonisch contact opnemen (+64 9-275 0789). Een uitstekende lokale vliegmaatschappij betreft Air New Zealand. Je kunt hier ook terecht voor goedkope vluchten naar Miyazaki.

De beste vertrekluchthavens vergelijken

  • Vliegveld Schiphol (AMS): prima bereikbaar met trein, bus of auto.
  • Eindhoven (EIN): vele winkeltjes en koffietentjes om de tijd te doden.
  • Vliegveld Rotterdam (RTM): alle reisinformatie duidelijk zichtbaar in de terminal.
  • Düsseldorf International (DUS): goede mogelijkheden voor online inchecken.
  • Flughafen Bremen (BRE): mogelijkheden om een auto te huren.
  • Brussel Zaventem Airport (BRU): heerlijk ontspannen op de relaxte stoelen.
  • Vliegveld Dortmund (DTM): in de herfstvakantie vind je hier veel mogelijkheden.
  • Keulen Vliegveld(CGN): goede shopping mogelijkheden voor souvenirs en kleding.
  • Luchthaven Münster-Osnabrück (FMO): duidelijke aanwijzingen voor de juiste vertrekhal en gate.
  • Frankfurt am Main (FRA): snelle bagageafhandeling en prima aanwijzingen.
  • Weeze Vliegveld(NRN): prima doorstroom en uitstekende sanitaire voorzieningen.
  • Vliegveld Groningen Eelde (GRQ): direct een huurauto regelen na aankomst.
vluchten-naar-north-shore-vergelijken

Tien betrouwbare airlines voor jouw vliegreis

We zien verscheidene airlines die vliegen op New Zealand (NZ). Hieronder vind je de top-10 carriers voor een vliegvakantie naar North Shore.

  1. KLM (KL): betrouwbare maatschappij met honderden bestemmingen.
  2. China Airlines (CI): doorgaans vertrekken de meeste vluchten op tijd.
  3. Air New Zealand: spaar punten voor gratis extra’s en vluchten.
  4. Malaysia Airlines (MH): bieden verzekeringen aan bij losse tickets.
  5. Qatar Airways (QR): boek de vliegreis van je leven naar prachtige bestemmingen.
  6. Etihad Airways (EY): regelmatig nieuwe last-minute aanbiedingen beschikbaar.
  7. Singapore Airlines (SQ): handelen het boarden vaak in korte tijd af.
  8. China Southern Airlines (CZ): specialist voor zakenreizen en (korte) vakanties.
  9. Emirates (EK): brengt je naar de mooiste bestemmingen over de hele wereld.
  10. Singapore Airlines (SQ): brengt je naar de mooiste bestemmingen over de hele wereld.

Top-10 boekingssites

De afgelopen jaren kan je terecht bij honderden voordelige reisbureaus en ticket brokers. Hierna vind je 10 veel gebruikte ticketvergelijkers voor het actuele vluchtaanbod North Shore in mei 2024.

  1. Cheaptickets.nl: helpt Jouw bij het vinden van de beste vliegdeals.
  2. Skyscanner: de reiszoekmachine voor ervaren reizigers in mei 2024.
  3. Expedia: de all-in-one reisshop voor vlucht, hotel, huurauto en all-inclusive North Shore vakanties.
  4. Kayak.nl: reiszoekmachine met vluchten, hotels en pakketreizen.
  5. Vliegtickets.nl: altijd de beste ticket-deals van alle erkende airlines.
  6. Tix.nl: de prijsvechter van Nederland.
  7. Vliegwinkel.nl: SGR, ANVR en IATA kwaliteitsgaranties.
  8. Esky.nl: handige manier om de meest gunstige ticketprijzen te vinden.
  9. WTC.nl: ruime openingstijden klantenservice (ook zaterdag en zondag).
  10. Google Flights: informatie over airlines, tarieven, bestemmingen en plaatselijke uitjes.

Hedendaagse weersvoorspellingen North Shore, Nieuw-Zeeland

Het land wordt gekenmerkt door een gematigd zeeklimaat. Gemiddeld gezien is het hier jaarlijks 13,1 graden. Een fijne tijd om te reizen is februari, maart, oktober & november. Dan is het een goede vakantieperiode om het veelzijdige landschap te bekijken en leuke dagtrips te maken. In onderstaande lijst check je de weersvoorspellingen voor de komende periode. Op dagniveau toont de widget een temperatuurverwachting en kijk je of het droog blijft. Via deze website zoek je ook naar betaalbare vliegtuig tickets naar Sudbury

Weerbericht zondag 19 mei 2024

Fly-drive North Shore: 100% flexibel met eigen huurauto

Onder Fly en drive verstaan we een vliegreis met daarbij een huurauto. Fly & Drive is praktisch als je vanaf aankomst op het vliegveld meteen door wilt reizen met een huurauto. Het grote gemak is dat je alles in 1 pakket kunt reserveren. Geen stress meer bij de autoverhuur balies. Je ontdekt de bezienswaardigheden zonder dat je vastzit aan een strak schema. Lokaal adres: 72d Barrys Point Road, Takapuna, Auckland 0622, New Zealand.

  • Vanuit het vliegtuig sleutels afhalen en wegrijden uit de parkeergarage.
  • Weekendje weg: ontdek alle lokale trekpleisters met jouw eigen auto.
  • Zonvakantie: vlieg supersnel naar de aangename warme zon.

Vlucht met hotel North Shore

Wanneer je een vlucht met hotel bij dezelfde touroperator afsluit noemen we dat een pakketreis. Dit is eigenlijk altijd een goed idee: je bent voordelig uit , je zal gunstigere voorwaarden krijgen (Calamiteitenfonds, ANVR, SGR) en je hebt 1 aanspreekpunt. Soms kan jouw transfer van luchthaven Auckland International Airport naar het hotel worden gereserveerd.

  • Een pakketreis bestaat uit minimaal 2 reisonderdelen.
  • In combinatie met een all inclusive heel interessant.
  • Suggesties hotels: Takapuna Central Spacious & New 2 Bedroom Unit, Pupuke Manor Motel, Takapuna Huron Home, Away Home Villa Motel, Central Takapuna High Rise Apartment.
  • Wintervakantie: reserveren via Alltours, Tui, Sunweb, Vakantiediscounter, D-Reizen, Prijsvrij & BeachCheck.com, Thomas Cook, Bebsy, De Jong Intra Vakanties, Stip Reizen, Suntip.

Vraag en antwoord (FAQ) over vliegreizen naar North Shore

Wat zijn geschikte airports in de buurt van North Shore?

Dichtbij deze plek zijn er grote en drukbezochte maar ook kleinere Nieuw-Zeelandse terminals. Denk bijvoorbeeld aan Auckland (AKL), Hamilton (HLZ) & Kerikeri (KKE). Een zeer bekende luchthaven heet Auckland Airport (AKL). De vliegroute van Amsterdam Schiphol (AMS) naar het lokale Auckland is rond de 18140 kilometer (hemelsbreed). Dit is +/- 24 uur effectieve vliegtijd (exclusief tussenlanding). Dankzij trein, bus en taxi (OV) of luchthavenvervoer ben je snel bij jouw accommodatie.

Wat zijn goede airlines?

North Shore in Nieuw-Zeeland is een goede Nieuw-Zeelandse vakantieplek. Meer en meer carriers hebben een actueel aanbod (in)directe vluchten. Betaalbare airlines zijn: KLM (KL) ,China Airlines (CI), Air New Zealand, Malaysia Airlines (MH), Qatar Airways (QR), Etihad Airways (EY), Singapore Airlines (SQ), China Southern Airlines (CZ), Emirates (EK), Singapore Airlines (SQ). Een grote landelijke aanbieder is Air New Zealand. Check altijd vliegticketzoekmachine voor inzicht in de verschillende tarieven. Controleer ook de kosten op de vluchtzoeker van de luchtvaartbedrijven.

Wat is het juiste boekingsmoment voor een goedkoop ticket naar North Shore?

Elke dag worden prijzen van tickets aangepast. Vliegtickets in het hoogseizoen (juli/augustus) zijn gemiddeld genomen kostbaarder. De wintertijd (laagseizoen) is meestal veel voordeliger. Wil je graag in de schoolvakanties vertrekken? Wacht dan niet te lang met boeken. Een aantal maanden van tevoren kunnen de ticket-kosten nog beperkt zijn. Vanaf dat moment gaat het aanbod naar beneden en de prijs omhoog. Om te overwegen: eind december / begin januari adverteren vliegmaatschappijen vroegboekvoordelen (je kunt denken aan de KLM Werelddeal Weken). Meld je aan voor de nieuwsbrief om geen deals te missen.

Last-minute vluchten North Shore, waar zijn deze te vinden?

Reisaanbieders zien natuurlijk graag dat elk vliegtuig alle stoelen gevuld heeft. Zijn er nog enkele stoelen vrij? Dan worden de overgebleven zitplekken aangeboden voor een aantrekkelijk tarief. Hierdoor wordt de vluchtcapaciteit optimaal benut. Je kunt hiervan profiteren. Handige tips: bezoek regelmatig de vergelijkingssites, laat een prijsalarm afgaan indien jouw vlucht voordeliger wordt en maak gebruik van de 24-uurs-regel. Bekijk ook last-minute deals van touroperators.

Hoe zit het met het openbaar vervoer?

Vliegbestemming North Shore heeft de beschikking over diverse OV-opties naar allerlei airports. Vanaf de luchthaven-terminal kan men gemakkelijk via treinen of bussen doorreizen naar de plek van bestemming. Op de meeste plekken kun je een shuttle service gebruiken. Op de site van de luchthaven lees je alles over de routetijden en de kosten. Ga jij niet voor de laagste prijs en geen zin om te wachten op een bus? Dan kan je natuurlijk met de taxi reizen. Bij een georganiseerde reis van reisorganisaties als Corendon, Prijsvrij, D-Reizen, Vakantiediscounter, Sunweb & Stip Reizen is de transfer van en naar de luchthaven vaak al bij de prijs inbegrepen.