vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Agadir

Goedkoop vliegen naar Agadir in Marokko (Afrika)? Het achterhalen van laaggeprijsde vliegtickets regel je via onze vergelijker. De vergelijker vraagt om een vakantiebestemming, de vertrekdatum en de vliegklasse en reizigers. De website doorzoekt de beste routes naar belangrijke luchthavens zoals Agadir, Essadouira of Marrakech. Je bekijkt in 1 minuut de mogelijke reistijden, een indicatie van de kosten en aanvullende eigenschappen zoals hoeveel ruimbagage is toegestaan, stoelreserveringen en een indicatie van het aantal tussenstops van luchtvaartbedrijven zoals KLM en Royal Air Maroc. Aan het einde van het bestelproces bespreek je een huurauto of logies bij hotels als L’Orangeraie Dyar Shemsi, Villa Bougainvillea Agadir, Appartement A Tigert, Calm & Secure Luxury Flate + Wifi 15m From The Sea, Residence Tagharet Imi Wadar.


  • Raadpleeg vluchten van alle grote airlines.
  • Check overzichtelijk de voordeligste of snelste route.
  • Filter op nabije vliegvelden als AGA, ESU, RAK.
  • Online boeken is 100% veilig.
  • Online stoel reserveren en bagage kiezen.
  • Eenvoudig inchecken en je vlucht aanpassen.

Voordelige vluchten naar Agadir vergelijken en boeken

De Marokkaanse stad is een zeer geliefde vakantiebestemming voor een stedentrip of een complete vakantie. Deze plek heeft bijvoorbeeld idyllische bezienswaardigheden, educatieve plekken, prachtige natuurgebieden, goede horeca en tal van leuk winkeltjes. Vanaf Schiphol vliegen naar Agadir tegen de beste vliegtarieven? Wij geven een speciaal stappenplan met goede adviezen over hoe je voordelige vliegtickets moet kopen.

Voordelig met het vliegtuig naar Agadir

  1. Zoek een plek

    Als eerste kies je de vertrekluchthaven (onder andere Brussel, Keulen, Eindhoven, Schiphol, Düsseldorf, Rotterdam) en de reisbestemming. Klik vervolgens op de vertrekdatum en de dag van de terugvlucht (wanneer je een retour wilt). In de vergelijker is er een extra zoekregel om meerdere vluchten toe te voegen. Daarna kies je de reissamenstelling. Druk nu op de zoekknop.

  2. Vluchten met elkaar vergelijken

    Het zoeksysteem biedt nu een lijst met de meest voordelige vluchten van o.a. Rotterdam (RTM), en Amsterdam (AMS) naar airports zoals Marrakech, Essadouira & Agadir. Tip: maak het nog concreter en filter op totale reissom (kosten), netto reistijd of vertrek momenten (tijdstip). Daarnaast kan je sorteren op tussenstops of directe vluchten, nationale airlines (o.a. Transavia (HV), KLM (KL) of Royal Air Maroc), luchthavens voor aankomst en max. toegestane bagage. Goed om te weten: de zoektool biedt ook aantrekkelijke vluchten op een ander flexibel vertrekmoment. Eventueel kan je een prijsalert instellen.

  3. Reisbureau kiezen

    Kies een van de vluchten die klopt met jouw eisenpakket. Een vlucht wordt aangeboden via nationale en internationale ticketmakelaars. Reserveren kan je doen via de flight operator zelf (KLM of Royal Air Maroc) of een online reisbureau zoals Gate1. Diverse luchtvaartmaatschappijen en brokers kunnen extra kosten rekenen voor entertainment, verzekeringen, maaltijden, stoelvoorkeur, servicekosten, handbagage. Lees de recensies door en rond de ticketaankoop verder af door een aanbieder te kiezen.

  4. Kies hoeveelheid bagage en passagiersgegevens invullen

    Je wordt doorgestuurd naar de vliegticket website. Controleer de reisdagen, het aantal reizigers, de totaalprijs en bevestig jouw keuzes. Kies daarna de bagage. Op bijna elke vlucht is 1 keer handbagage (10 kg) bij de prijs inbegrepen. Veel spullen meenemen in de ruimbagage? Dan moet je wel extra betalen. Daarnaast vul je de NAW gegevens in. Het is essentieel dat je de volledige naam opgeeft precies zoals vermeld in je ID-kaart of ander reisdocument.

  5. Extra comfort en services

    Hier is er de optie voor extra services. Onder andere extra beenruimte, quick check-in, reisverzekering, een warme maaltijd aan boord, wintersportuitrusting, huisdieren, huurauto op locatie of een andere extra benodigdheid. Je ziet daarna de totale kosten van de gehele vlucht. Betalen kan met Creditcard, iDeal, Bankoverschrijving en Paypal. Na ontvangst van de bevestigingsmail weet je dat de betaling goed is verwerkt. Een dag voor vertrek kan je via je account online inchecken. Nadat je dat gedaan hebt ontvang je de digitale instapkaart. Voor de luchthaven is het handig dat je op tijd op de luchthaven aanwezig bent. Zorg ook dat je alle benodigde reisdocumenten bij je hebt.

Vergelijk en reserveer de beste vlucht naar Agadir (Marokko)

Kies dag van vertrek en scoor de beste deals

Feiten en details over jouw reis

Reisbestemming Agadir (30.4277547, -9.5981072) is een populaire plaats in Marokko, Afrika. Qua taal heb je hier te maken met het Arabisch, Tamazight. De nationale munt is Marokkaanse dirham (MAD). De nationale tijdzone is Africa/Casablanca (UTC +0, tijdsverschil: 1 uur). In Marokko werken ze met stopcontacttype C / E. De netspanning is 220 V op 50 Hz. De omgeving beschikt over de luchthavens Essadouira, Marrakech en Agadir. De gemiddelde prijzen definiëren we hier als voordelig. De nationale luchtvaartmaatschappij is Royal Air Maroc. Voor een doorsnee hotelaccommodatie rekenen de hier om en nabij de €62,40.

PlaatsAgadir
LandMarokko
ContinentAfrika
TijdzoneAfrica/Casablanca (UTC +0)
Tijdsverschil1 uur
Lokaal vliegveldAl Massira Airport (AGA)
LuchtvaartmaatschappijenRoyal Air Maroc
Websitewww.agadir-airport.com/
Telefoonnummer+212 5288-39152
Afstand vanaf Schiphol2710 km (+/- 4 uur vliegtijd)

Last-minute tickets april 2024: tips voor de laatste vluchtaanbiedingen

Een betaalbare vlucht boeken kan iedereen. Door middel van handige ticketplatforms vind je razendsnel de goedkoopste vluchten naar Agadir en andere bestemmingen in de buurt met luchtvaartmaatschappijen zoals Swiss (LX), Delta Air Lines (DL) & Ethiopian Airlines (ET). Je vindt nog meer trucjes om je vlucht voordeliger te maken. In de lijst hieronder bekijk je twaalf goede tips om gunstige vliegtickets te bestellen. Kijk ook eens naar de betaalbare vliegtickets naar Ordu Giresun.

12 adviezen voor jouw aanstaande vlucht

  1. Vliegen met een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines zijn prijsvechters met gunstige tarieven.
  2. Probeer een vergelijkingswebsite.
  3. Vandaag of morgen vertrekken: last-minute vluchten zijn verrassend goedkoop.
  4. Vroegboekkorting: boek jouw vlucht 8 tot 12 weken voor vertrek.
  5. Probeer flexibel te zijn: houdt meerdere opties open.
  6. Bezoek een website in een privé browser (cookies uitgeschakeld).
  7. Schrijf je in voor een prijsalarm: zo mis je nooit meer een scherpe deal.
  8. Neem een overstap: vlucht met tussenstops zijn soms goedkoper.
  9. Zoek naar deals op kortingscode-sites.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): loyaliteitsprogramma waarbij je punten spaart voor het aantal afgelegde miles.
  11. Open-jaw vliegtickets: extra voordelig terugvliegen vanaf Casablanca-Mohammed V (CMN).
  12. Hotel en vlucht: de totale reis en overnachtingen via 1 boekingssite.

Overzicht met goedkope vertrekmaanden

  • Januari 2023: goedkope maand om te vliegen.
  • Februari 2023: traditionele reisperiode voor de voorjaarsvakantie.
  • Maart 2023: gunstige pakketreizen met hotel, transfer en huurauto.
  • April 2023: boek bijvoorbeeld een citytrip of stedentrip in Agadir.
  • Mei 2023: de ticketprijzen in de meivakantie zijn doorgaans wat duurder.
  • Juni 2023: uitstekende tijd voor een complete zonvakantie met vliegticket en hotel.
  • Juli 2023: de zomervakantie is een wat duurdere periode om te boeken.
  • Augustus 2023: een drukke maand met veel vliegvakanties.
  • September 2023: een zeer geschikte maand voor een last-minute vlucht.
  • Oktober 2022: ontdek nieuwe gebieden tijdens jouw herfstvakantie.
  • November: 2022: heerlijk bijkomen met een all-inclusive vakantie.
  • December: 2022: ontdek de winterzon in de kerstvakantie.

Boekingshulp: praktische hulp bij jouw boeking

Tijdens het kopen van een Agadir vliegticket zijn er handige opties en extra services die je aan jouw vlucht kunt toevoegen. Je kunt de reis dus personaliseren. Het kan dus wat stress opleveren. Welke pakketten zijn handig, en wat is niet perse noodzakelijk? In de volgende opsomming bekijk je betrouwbare info over services die je bij veel airlines kunt kiezen (zoals bij Delta Air Lines, Eurowings, Swiss, Transavia, Lufthansa, TUIfly, Turkish Airlines, Ryanair, Brussels Airlines, Norwegian & Lufthansa, Wizz air, British Airways, Vueling).

Bagage eisen

Handbagage betekent: een tas die in de cabine van het vliegtuig meegenomen mag worden. Voorbeelden hiervan zijn een kleine handtas, rugtas, rugzak, weekendtas, trolley, reistas. Bij de bekende terminals mag je max. 56 x 45 x 25 mee aan boord nemen. Onder ruimbagage verstaan we een tas die je verplicht moet wegen en labelen / inchecken. Deze koffers gaan naar het bagageruim. Bij veel airlines is het maximumgewicht rond de 20 – 25 kilogram. De prijzen zijn per maatschappij verschillend, tussen de €0,00 (gratis) tot €60,00.

  • Maximaal 1 rugtas handbagage (55 x 35 x 25 cm, max. 10 kg).
  • Ruimbagage: 1 reiskoffer van +/- 25 kilogram.
  • Bekijk de info over de airline-site voor de meest recente bagageregels.

Hoe werkt stoelreservering?

Met z’n tweeën of meerder mensen reizen naar Agadir per vliegtuig? Dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk bij elkaar zitten. Bij het maken van een boeking heb je de optie om stoelen naast elkaar te selecteren. Wanneer je stoelnummers uitzoekt worden de meerprijzen weergegeven. Vind jij een stoelreservering niet nodig? Dan zal de luchtvaartmaatschappij zelf een stoel aanwijzen. Bij het online inchecken kan je gemakkelijk gratis een stoelkeuze doen. Voor een stoel met extra beenruimte vragen ze vaak wel een bepaalde toeslag.

  • Economy class: de budget stoelen (ook bij de toiletten, voorste rij (voorin), bij het raam, bij de keuken (galley), achterste rij (achterin), bij de nooduitgang.
  • Business class: grotere zitplek met meer dan 7,5 cm extra beenruimte.
  • First class: heerlijke zitplaatsen met eersteklas ondersteuning.

Annuleringsverzekering

Als je een vlucht moet cancelen gelden daarvoor bepaalde annuleringskosten. De annuleringsverzekering voor vliegreizen keert uit als jij jouw vliegreis onverwacht moet afbreken. Zoals bij reisadvies, ziekte / medische ingreep, zwangerschapscomplicaties, overlijden, scheiding, visumproblemen. Je mag dan contact opnemen voor een tegemoetkoming voor de gemiste vakantiedagen en het omboeken van de reservering voor de retourvlucht.

  • Het is noodzakelijk dit direct bij de boeking af te sluiten.
  • De kortlopende reisverzekering dekt materiële schade en letselschade tijdens je reis (denk dan aan kosten als medische kosten, vervangend vervoer, repatriëring, ongevallen / noodhulp, rechtsbijstand, wintersport).
  • Bagageverzekering: dekt de kosten van gestolen of beschadigde bagage tijdens de reis.

Maaltijden en entertainment aan boord

Een vliegreis Agadir (Afrika) staat te boek als intercontinentale vliegreis. Daarvoor geldt: doorgaans is de maaltijd en drinken inbegrepen.Het aanbod van maaltijden wordt samengesteld op basis van het dagdeel dat je vliegt. Het eten en drinken wordt geserveerd door de cabin crew. Er gelden vloeistof regels voor het meenemen van eigen drinken en snacks.

  • intercontinentale vliegreis: meestal betaal je niets extra’s voor de maaltijd aan boord.
  • Het specifieke menu is steeds anders. Dit hangt af van reistijd en vliegmaatschappij.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met radio / muziek, navigatie, films / series, spelletjes, actueel weerbericht, serviceknop.

Hoe werkt zakelijk vliegen?

Moet je reizen voor werk? Dan wil je snel van A naar B. Terminals hebben hiervoor speciale voorzieningen: een overdekte parkeerplaats, quick boarding en een plekje in een rustige lounge waar je kunt bijkomen. Kom je veel in de terminals van luchthaven Schiphol? Vraag dan een Privium lidmaatschap aan. Hiermee reis je ontspannen en comfortabel vanaf Schiphol.

  • Gratis wifi: goede internetverbinding om je werkzaamheden voort te zetten.
  • Priority boarding: altijd als eerst aan boord van het vliegtuig.
  • Lounge: comfortabele plek waar passagiers zich kunnen opfrissen voor vertrek.
  • Voor zakelijke reizigers zijn er speciale werkplekken ingericht.
  • Overdekt parkeren op loopafstand van de vertrekhal.
  • Bluebiz: het zakelijke spaarprogramma van o.a. KLM en Air France.

Extra aanvullende services

We onderscheiden nog tal van andere opties die je kunt aanvragen om je vliegvakantie een stukje aangenamer te maken. Hieronder behandelen we een overzicht met veel gekozen upgrades en extra’s.

  • Huisdieren: jouw hond of kat heeft een dierenpaspoort nodig.
  • Speciale bagage: muziekinstrument, fiets, golfuitrusting, visuitrusting, sportuitrusting, duik- en surfuitrusting.
  • Kies bijv. voor Co2zero van KLM of vergelijkbare programma’s.
  • Valet-parking: laat je auto ophalen en wegzetten door een professional.
  • Autohuur: vraag meteen om een huurauto in .
  • Extra koffer: je kunt extra bagage bijboeken voor een kleine meerprijs.
  • Vliegen met baby: kinderbagage zoals rugdrager (draagzak), Maxi-Cosi, kinderwagen, campingbed, kinderzitje.
  • Luchthaventransfer: de transfer service brengt Jouw van het hotel naar de luchthaven.

Betaalbare vliegtickets kopen naar Marokko?

Toon airlines en scoor de gunstigste tickets online!

Zoek naar een vliegvelden in Agadir en regio

Instappen in de snelste vlucht naar Agadir? In de omgeving kan je kiezen uit allerlei internationale en nationale Marokkaanse vliegvelden. Een toonaangevende luchthaven in het land is Casablanca-Mohammed V (CMN). Het (nationale) vliegbedrijf Royal Air Maroc is hier zeer actief. In de bijgaande tabel ontdek je verscheidene praktische vliegvelden dichtbij deze bestemming. Vanaf deze plekken kan je jouw weg vervolgen met OV (trein of bus), luchthavenshuttle en taxibedrijven. Bekende luchtvaartondernemingen die hier werkzaam zijn, zijn o.a. United Airlines (UA), British Airways (BA), ITA Airways (AZ) of Kenya Airways (KQ).

AirportAfkortingAfstand (KM)
AgadirAGA7,2 km
EssadouiraESU108,2 km
MarrakechRAK198,6 km
Werkzame airports in de buurt van Agadir (Marokko).

Landelijke luchthaven Agadir: Al Massira Airport

Airport Al Massira Airport (GMAD) is een aanvlieghaven op relatief korte afstand. We spreken over een middelgrote terminal op 76 meter boven zeeniveau gelegen in Agadir. De reisafstand vanaf luchthaven Amsterdam Schiphol is 2710 km. De vliegtijd is rond de 4 uur. Het adres voor navigatie is: 8HGP+2Q Ikhourbane, Morocco. Extra info kan je lezen op www.agadir-airport.com/. De airport is ook telefonisch te bereiken (+212 5288-39152). De nationale luchtvaart-carrier heet Royal Air Maroc. Je kunt ook zoeke naar goedkope vluchten naar Pisa.

Overzicht vertrekluchthavens vergelijken

  • Schiphol Airport(AMS): ruime parkeerplekken en opties voor valet-parken.
  • Eindhoven (EIN): de security werkt snel en deskundig.
  • Airport Rotterdam The Hague (RTM): vele winkeltjes en koffietentjes om de tijd te doden.
  • Airport Düsseldorf (DUS): overzichtelijke ruimtes met veel goede voorzieningen.
  • Bremen Vliegveld (BRE): prima opties voor haal- en brengservice.
  • Brussel Zaventem Vliegveld (BRU): diverse mogelijkheden voor parkeren.
  • Dortmund (DTM): Ontspannen vliegen naar talloze bestemmingen.
  • Luchthaven Keulen-Bonn (CGN): Ontspannen vliegen naar talloze bestemmingen.
  • Vliegveld van Münster-Osnabrück (FMO): een uitstekend aanbod aan citytrips.
  • Frankfurt Airport (FRA): fijne stoelen, oplaadpunten voor je telefoon en gratis wifi.
  • Weeze Vliegveld(NRN): een goede beveiligde terminal met veel faciliteiten.
  • Airport Eelde / Groningen(GRQ): leuke airport shops met etenswaren, tijdschriften en boeken.
vluchten-naar-agadir-vergelijken

Check airlines voor jouw volgende vlucht

We zien enkele carriers die vliegen op Morocco (MA). In de volgende opsomming bekijk je 10 veel gekozen vliegmaatschappijen voor een vliegvakantie naar Agadir.

  1. Transavia (HV): je kunt rechtstreeks op de website je tickets boeken.
  2. KLM (KL): kindvriendelijke organisatie met vriendelijk personeel.
  3. Royal Air Maroc: je kunt de ruimbagage eenvoudig bijboeken.
  4. Swiss (LX): prima online klantenservice voor vragen en advies.
  5. Delta Air Lines (DL): profiteer van goedkope vluchten via de App of website.
  6. Ethiopian Airlines (ET): flexibel boeken naar talloze bestemmingen.
  7. United Airlines (UA): het boarden gaat doorgaans erg soepel en snel.
  8. British Airways (BA): gemakkelijk een extra koffer bijboeken.
  9. ITA Airways (AZ): voordelig een extra koffer in het ruimbagage bijboeken.
  10. Kenya Airways (KQ): je kunt de ruimbagage eenvoudig bijboeken.

Top-10 boekingssites

Op het internet zijn er talloze online reisbureaus en vluchtaanbieders. Hieronder tref je een lijst met 10 veelgezochte reisbureaus voor het actuele vluchtaanbod Agadir in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: altijd de beste deals online boeken.
  2. Skyscanner: groot aanbod aan losse tickets in april 2024.
  3. Expedia: de aanbieder voor pakketten met vlucht, hotel, activiteiten en all-inclusive Agadir vakanties.
  4. Kayak.nl: zoek naar de beste deals op 900+ reiswebsites.
  5. Vliegtickets.nl: zowel binnen Europa als intercontinentaal actief.
  6. Tix.nl: Nederlandse klantenservice met uitstekende bereikbaarheid.
  7. Vliegwinkel.nl: met een gerust gevoel boeken dankzij ANVR en SGR.
  8. Jetcost.nl: handige manier om de meest gunstige ticketprijzen te vinden.
  9. WTC.nl: directe vluchten of routes met tussenstop vergelijken.
  10. Google Flights: complete reis samenstellen en via google maps zoeken naar dagtrips.

Bekijk weersvoorspellingen Agadir, Marokko

In deze omgeving heb je een warm steppeklimaat. De standaard gemiddelde jaartemperatuur is 22,2°C. De ideale reisperiode is april, mei, augustus & september. Dit is een uitstekende vakantietijd om de regio te ontdekken en avontuurlijke activietiten te plannen. In de lijst hierna tref je de weersverwachtingen voor de komende periode. Per dag delen we de dag en nacht temperaturen en het weerbeeld (zon, regen, bewolkt). Kijk ook eens naar de betaalbare vliegtuig tickets naar Mataró

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Agadir: boek ticket met huurauto

Fly-en-drive is simpelweg een vliegvakantie met een huurauto in het pakket. Fly-drive werkt mooi als je bij aankomst niet afhankelijk wilt zijn van een transfer. Het is met name ideaal omdat je alles in 1 pakket kunt reserveren. Jouw auto staat namelijk al op Jouw te wachten. Geniet van natuur en cultuur op het tempo dat jij wil. Lokaal adres: N, 11 Avenue Ibn Nafis، Agadir 80000, Morocco.

  • Vanuit het vliegtuig sleutels afhalen en wegrijden uit de parkeergarage.
  • Weekendje weg: in korte tijd alle hotspots in de omgeving ontdekken.
  • Zonvakantie: geniet van gezelschap tijdens lange avonden op het terras.

Vlucht met hotel Agadir

Op het moment dat je een vlucht met hotel neemt dan valt dit onder een pakketreis. Dit heeft tal van voordelen: de prijs is vaak lager, je hebt betere voorwaarden (SGR, ANVR, Calamiteitenfonds) en het bespaart je een hoop tijd. Bij sommige touroperators kan een transfer van luchthaven Al Massira Airport naar het hotel worden geboekt.

  • Pakketreis is een combi van minimaal 2 reisdiensten.
  • Kies voor logies, ontbijt, halfpension of all inclusive.
  • Geschikte hotels: L’Orangeraie Dyar Shemsi, Villa Bougainvillea Agadir, Appartement A Tigert, Calm & Secure Luxury Flate + Wifi 15m From The Sea, Residence Tagharet Imi Wadar.
  • Wintervakantie: aanbod bij Tui, Alltours, D-Reizen, Corendon, Prijsvrij, Sunweb & De Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, Stip Reizen, Vakanties.nl, Suntip, BeachCheck.com.

De meest gestelde vragen en antwoorden vliegreizen naar Agadir

Wat zijn goede luchthavens voor mijn vlucht naar Agadir?

Op korte afstand van deze omgeving bestaan er grote internationale en kleinere Marokkaanse terminals. Zoals onder andere Agadir (AGA), Essadouira (ESU) en Marrakech (RAK). Een van de grotere luchthavens in deze regio is Casablanca-Mohammed V (CMN). De afstand van Amsterdam Airport Schiphol (AMS) naar Agadir is ongeveer 2710 km (rechtstreeks). Dit staat voor +/- 4 uur pure reistijd (exclusief tussenlanding). Met behulp van trein, bus en taxi (OV) en luchthavenvervoer ben je rap bij jouw hotel.

Welke airlines bieden vliegtickets aan?

Agadir in Marokko is een goede Marokkaanse stad. Veel toonaangevende luchtvaartondernemingen kunnen Jouw een (in)directe vlucht aanbieden. Populaire airlines bijv.: Transavia (HV) ,KLM (KL), Royal Air Maroc, Swiss (LX), Delta Air Lines (DL), Ethiopian Airlines (ET), United Airlines (UA), British Airways (BA), ITA Airways (AZ), Kenya Airways (KQ). Een uitstekende lokale vliegmaatschappij is Royal Air Maroc. Bezoek altijd een vergelijkingstool voor het actuele aanbod. Raadpleeg ook de prijzen op de site en in de applicaties van de vliegmaatschappijen.

Gedurende welke maanden vind ik een goedkoop ticket naar Agadir?

Elke dag worden prijzen van tickets aangepast. Vliegtickets waarbij je vertrekt in het hoogseizoen (begin juli tot eind augustus) zijn gemiddeld genomen het duurst. Reizen gedurende het laagseizoen (winterperiode) is veel betaalbaarder. Moet jij wel reizen tijdens schoolvakanties? Het is dan verstandig om op tijd te boeken. Een aantal maanden voor je vertrekdag liggen de ticketprijzen vaak nog wat lager. Wanneer je dichterbij jouw vertrekdag komt gaan de prijzen verder omhoog. Om te overwegen: ruim voor het hoogseizoen hebben vliegmaatschappijen vroegboekvoordeel (denk aan de KLM Werelddeal Weken). Met name voor verre reizen interessant!

Last-minute vluchten Agadir, waar zijn deze te vinden?

Vliegticketshops hebben als belangrijkste doel dat hun vliegtuigen 100% gevuld zijn. Zijn er nog enkele stoelen vrij? In die situatie worden de overgebleven zitplekken tegen scherpe prijzen verkocht. Hierdoor voorkomen airlines dat er lege stoelen zijn. Profiteer daarom van deze deals. Een aantal tips: check regelmatig websites met acties en deals, maak gebruik van een prijsalarm en maak gebruik van de 24-uurs-regel. Kijk ook bij de touroperators voor last-minute acties met hotel.

Hoe zijn de aansluitingen op het openbaar vervoer?

Vliegbestemming Agadir biedt allerlei OV mogelijkheden naar verschillende terminals. Na de checkout op het vliegveld kan je verder reizen per trein of bus naar jouw hotel. Doorgaans kan je gebruik maken van de shuttle service. Via internet kun je de vertrektijden bekijken en de kosten. Maak jij je niet zo druk om de tarieven en houd je van comfort? Er staan vaak veel taxi’s klaar. Bij een complete pakketreis van reisorganisaties als Corendon, Tui, D-Reizen, Sunweb, Prijsvrij & Stip Reizen is de transfer van en naar de luchthaven vaak al bij de prijs inbegrepen.