vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Long Seridan

Wil jij binnenkort goedkoop vliegen naar Long Seridan in Maleisië (Azië)? Het vinden van de meest gunstige vliegtickets is niet zo ingewikkeld. Maak een keuze voor de luchthaven van aankomst, de gewenste data van vliegen en het aantal reizigers. De ticketzoeker vergelijkt de verkrijgbare vluchten naar interessante vliegvelden zoals Bario, Bakalalan & Bandar Seri Begawan. Men ziet zo in 1 keer het tijdstip van vertrek, de prijzen en diverse factoren zoals ruimbagage, vliegduur en eventueel ook de tussenstops van airlines zoals KLM en Malaysia Airlines. Daarna regel je meteen een huurauto of een plek om te slapen bij hotels als Mulu National Park, Room 2, Aa Homestay, Mulu Diana Homestay, Kenny’s B&b.


  • Doorzoek vluchten van de meest geboekte airlines.
  • Check overzichtelijk de meest goedkope of snelste route.
  • Zoeken op omliggende luchthavens als BBN, BKM, BWN.
  • Via internet boeken en betalen.
  • Neem ruimbagage & handbagage mee.
  • Online inchecken en je pakket aanpassen.

Voordelige vluchten naar Long Seridan vergelijken en boeken

De Maleisische stad is een zeer geliefde hotspot voor een korte stedentrip of een complete vakantie. Deze reisbestemming staat garant voor een heerlijke variatie van prachtige gebouwen, spannende musea, geweldige natuur, verrassende horeca en veel leuke winkels. Vanaf Schiphol vliegen naar Long Seridan tegen lage kosten? Wij leveren het stappenplan hieronder met uitleg en tips over hoe je heel voordelig vliegtickets kunt kopen.

Voordelig met het vliegtuig naar Long Seridan

  1. Kies reisbestemming

    Tijdens stap 1 zoek je een vertreklocatie / vliegveld (bijvoorbeeld Brussel, Schiphol, Keulen, Eindhoven, Rotterdam, Düsseldorf) en de reisbestemming. Kies ook jouw vertrekdag en de datum voor de terugvlucht (enkel in het geval van een retour). Optioneel is er een extra zoekregel om extra bestemmingen toe te voegen aan jouw reis. Bepaal ook het aantal personen. Klik op verder gaan.

  2. Vluchten met elkaar vergelijken

    Het vliegticket-platform toont nu de meest ideale vluchtopties van luchthavens zoals Amsterdam (AMS) naar airports zoals Bandar Seri Begawan, Bakalalan of Bario. Tip: maak het nog concreter en filter op prijs, vluchtduur of vertrek momenten (tijdstip). Daarnaast kan er gekozen worden voor filters zoals het max. aantal tussenstops, specifieke vliegmaatschappijen (o.a. Turkish Airlines (TK), China Southern Airlines (CZ) & KLM (KL)), airports voor aankomst of bagage. Ook handig: de zoekmachine geeft ook inzicht in extra voordelige vluchten op eventueel andere vertrek momenten. Eventueel stel je zelf een prijsalert in.

  3. Boekingssite kiezen

    Selecteer de vlucht die klopt met jouw wensen. Een vlucht kan jij reserveren via verschillende vliegticketsites. Denk aan bijvoorbeeld de rechtstreekse maatschappij (KLM of Malaysia Airlines) of een boekingssite zoals KAYAK. Let op: luchtvaartondernemingen en vliegticket-aanbieders kunnen extra kosten rekenen voor maaltijden, ruimbagage, verzekeringen, stoelvoorkeur, handbagage, servicekosten. Bekijk ervaringen en ga door naar de verkoopsite.

  4. Kies aantal koffers en verstrek de namen en adressen van de reizigers

    De vliegticketzoekmachine stuurt je door naar de vliegticket verkoper. Check nogmaals de vertrekdata, het reisgezelschap, de prijs, toeslagen en ga naar de volgende pagina. Je kunt vervolgens de bagage aanklikken. Op bijna elke vlucht is 1 handtas (56 x 45 x 25 cm) kosteloos mee te nemen. Bij ruimbagage betaal je een extra tarief. Daarna verstrek je de n.a.w. gegevens van het reisgezelschap. Doe dit aandachtig en zorg dat je de namen spelt volgens de notatie op je identiteitsbewijs.

  5. Kies extra’s en boeking afronden

    Helemaal aan het eind kan je jouw vlucht upgraden. Denk aan extra comfortabele beenruimte, voorrang bij instappen, verzekeringspolis, maaltijden tijdens de vlucht, ski’s of een snowboard, een kat/hond, autoverhuur en meer. Je ziet nu de definitieve tarieven van jouw vliegreis. Qua betaling kan je over het algemeen kiezen voor MasterCard, Visa en American Express creditcard en iDeal. Na de boeking krijg je altijd een bevestigingsmail. Een dag voor vertrek kan je definitief inchecken. Kort daarna krijg je de boarding pass toegestuurd. Omdat jij je vlucht niet wil missen adviseren wij dat je ruim op tijd op het vliegveld bent. Bekijk ook of jouw paspoort nog geldig is als je vertrekt.

Vind de voordeligste of beste vlucht naar Long Seridan (Maleisië)

Selecteer jouw bestemming en reserveer je vliegtuigstoel

Praktische informatie over deze reisbestemming

Reisbestemming Long Seridan (3.983162, 115.067001) is een schitterende plek in Maleisië, Azië. De communicatie gaat hier in het Maleis. De belangrijkste valuta is de Ringgit (MYR). De plaatselijke tijdzone is Asia/Kuching (UTC +8, tijdsverschil: 7 uur). In Maleisië werken ze met stopcontacttype G. De elektriciteit spanning is 240 V met 50 Hz. Je kunt vliegen op diverse luchthavens in de buurt zoals Bakalalan, Bandar Seri Begawan en Bario. Het prijsniveau van dagelijkse producten en diensten is erg goedkoop. De nationale luchtvaartmaatschappij is Malaysia Airlines. Voor een standaard hotelaccommodatie betaal je plus minus €44,90.

PlaatsLong Seridan
LandMaleisië
ContinentAzië
TijdzoneAsia/Kuching (UTC +8)
Tijdsverschil7 uur
Luchthaven in de buurtMulu Airport (MZV)
VliegmaatschappijenMalaysia Airlines
Websitewww.malaysiaairports.com.my/?m=business&c=business_about&id=46
Telefoonnummer+60 85-615 204
Afstand vanaf Schiphol11000 km (+/- 13 uur vliegtijd)

Last-minute tickets april 2024: check de beste vluchtaanbiedingen

Goedkoop vliegen is niet ingewikkeld. Dankzij een intelligente vliegticket-vergelijker heb je altijd inzicht in de goedkoopste vluchten naar Long Seridan en andere steden via maatschappijen zoals SriLankan Airlines (UL), Singapore Airlines (SQ) of Qatar Airways (QR). Wij behandelen nog meer trucjes om goedkope tickets te scoren. In het gedeelte hieronder kan je aan de slag met twaalf handige tips om betaalbare vliegtickets te kopen. Je vind hier ook betaalbare vliegtickets naar São José do Rio Preto.

12 adviezen om minder te betalen voor het boeken van een goedkope vlucht

  1. Neem een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines staan bekend om hun stuntprijzen.
  2. Zoek prijzen op diverse websites op.
  3. Vertrek vandaag of morgen: last-minute vluchten zijn verrassend goedkoop.
  4. Vroegboekkorting: boek jouw vlucht al maanden voor vertrek.
  5. Flexibele reisdata: wees flexibel in je reisdata.
  6. Bezoek een website in een privé browser (cookies uitgeschakeld).
  7. Stel een prijsalarm in: altijd als eerste op de hoogte van nieuwe deals.
  8. Sluit een overstap niet uit: een vlucht met tussenstop bespaart je al snel vele tientallen euro’s.
  9. Pas een kortingscode toe op je bestelling.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): punten (Miles) sparen met loyaliteitsprogramma van grote airlines.
  11. Open-jaw vliegticket: goedkoper terugvliegen vanaf Kuala Lumpur International Airport (KUL).
  12. Hotel met vlucht pakket: profiteer van extra voordeel met hoteldeals.

De juiste vertrekmaand kiezen

  • Januari 2023: vaak de goedkoopste maand voor een vlucht en hotel.
  • Februari 2023: voor de voorjaarsvakantie is dit een prima bestemming.
  • Maart 2023: een gunstige pakketreis met vervoer en overnachting.
  • April 2023: geniet van de stad met een citytrip of stedentrip in Long Seridan.
  • Mei 2023: de ticketprijzen in de meivakantie zijn doorgaans wat duurder.
  • Juni 2023: touroperators bieden aantrekkelijke deals met vliegticket en hotel.
  • Juli 2023: boek op tijd voor jouw zomervakantie.
  • Augustus 2023: een periode met een enorm aanbod vliegvakanties.
  • September 2023: een perfecte maand voor een betaalbare last-minute vlucht.
  • Oktober 2022: de herfstvakantie is geschikt om een nieuwe omgeving te ontdekken.
  • November: 2022: bespreek een all-inclusive resort met privé voorzieningen.
  • December: 2022: een gezellige kerstvakantie samen, of ga je voor de winterzon?

Boekingshulp: hulp bij al jouw vragen

Bij het reserveren van een Long Seridan vliegticket zijn er een breed scala aan opties en upgrades die bij te boeken zijn. Je kan heel veel onderdelen van de reis aanpassen. Reizigers weten niet altijd wat ze hiermee aanmoeten. Wat is noodzakelijk, en wat kan ik ook wel skippen? In het gedeelte hieronder bekijk je praktische info over upgrades en diensten die je vaak aan het einde van je boeking tegenkomt (zoals bij Eurowings, Delta Air Lines, Transavia, Lufthansa, Swiss, easyJet, Turkish Airlines, Brussels Airlines, Norwegian, Aer Lingus of British Airways, Wizz air, Air France, Vueling).

Voorwaarden van bagage in vliegtuig

Met handbagage bedoelen we een rugzak of tas die je in de hand meeneemt in het vliegtuig. Hieronder vallen bijv. een kleine rugtas, rugzak, trolley, rolkoffer, weekendtas, reistas. Bij de meeste vliegvelden mag je 1 stuk handbagage (56x45x25, 10 kg) bij je hebben. Onder ruimbagage verstaan we een tas die je verplicht moet wegen en labelen / inchecken. Dit gaat mee in het bagageruim. Vaak is het maximum gewicht rond de 15 – 30 kg. De verwachte prijzen wisselen tussen de €0,00 (gratis) tot wel €40,00.

  • Per persoon 1 stuk handbagage (55 x 25 x 35 cm, max. 8 – 10 kg).
  • Ruimbagage: een reiskoffer van ongeveer 23 kilogram.
  • Ga naar de website van de airline voor richtlijnen bagageregels.

Informatie over stoelreservering

Met familie of vrienden reizen naar Long Seridan per vliegtuig? Bij elkaar zitten is dan wel heel gezellig. Bij het kopen van jouw tickets kan je stoelen naast elkaar uitkiezen. Bij het selecteren van een stoelnummer worden de meerprijzen weergegeven. Vind je de kosten van stoelreservering te hoog? Dan wijst de airline Jouw een stoel toe. Gedurende het online inchecken kan je gemakkelijk toch nog een stoelkeuze vastzetten. Voor een stoel met extra beenruimte geldt er vaak een toeslag van €10 tot €20 per persoon.

  • Economy class: de scherp geprijsde tickets (zoals bij de nooduitgang, bij de toiletten, bij het gangpad, achterste rij (achterin), bij het raam, voorste rij (voorin).
  • Business class: exclusieve zitplek met veel beenruimte en extra bergruimte.
  • First class: ideale zitplaatsen met eersteklas bediening.

Wel of geen annuleringsverzekering afsluiten?

Wanneer (op het laatste moment) jouw reis niet kan doorgaan, en je moet cancelen, krijg je te maken met annuleringskosten. De annuleringsverzekering voor vliegvakanties dekt (een deel van) de kosten als je jouw vlucht onverwacht niet door kan gaan. Zoals bij onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd), ziekte / medische ingreep, reisadvies, overlijden, scheiding, visumproblemen. Je hebt recht op een bepaald bedrag voor het omboeken of wijzigen van de vliegtickets.

  • Sluit het niet later dan 7 dagen na boeking van de reis af.
  • Je reisverzekering dekt onvoorziene uitgaven tijdens de vakantie (denk dan aan kosten als repatriëring, medische kosten, wintersport, auto pechhulp, vervangend vervoer, ongevallen / noodhulp).
  • Bagageverzekering: schade, diefstal en verlies van persoonlijke bezittingen verzekeren.

Maaltijden en entertainment aan boord

Jouw vliegreis Long Seridan (Azië) geldt als intercontinentale vliegreis. Voorwaarden: een maaltijd met drankjes/snacks is meestal inclusief.Het aanbod van maaltijden kan aangepast worden o.b.v. het vertrekmoment en tijdsduur van de vlucht. De snacks en de maaltijd wordt uitgeserveerd door de stewardessen. Reizigers mogen ook hun eigen eten meenemen.

  • intercontinentale vliegreis: dikwijls is de maaltijd inbegrepen.
  • Wat er precies geserveerd wordt verschilt doorgaans per tijdstip van vertrek en airline.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met films / series, radio / muziek, actueel weerbericht, leeslampje, spelletjes, navigatie.

Zakelijke vliegreis

Wil jij reizen voor zakelijke aangelegenheden? Dan wil je zo makkelijk mogelijk reizen. Terminals kunnen voorzien in deze behoefte. Zo bieden ze: een parkeerplek vooraan, voorrang bij aan boord gaan en entree tot een zaken-lounge waar je kunt bijkomen. Vertrek jij doorgaans via luchthaven Schiphol? Overweeg dan Privium PLUS. Je mag dan business class inchecken bij diverse airlines.

  • Gratis wifi: een prima internetverbinding voor al je apparaten.
  • Priority boarding: in korte tijd langs de douane.
  • Lounge: een afgesloten gedeelte met een rustige sfeer.
  • Een comfortabele werkplek waar je heerlijk kunt werken.
  • Parkeren op plekken dicht bij de terminal.
  • Bluebiz: gratis tickets sparen door blue credits te sparen.

Meer alternatieve diensten

Maatschappijen leveren nog tal van andere opties die te kiezen zijn om je vakantie zo comfortabel en ontspannen mogelijk te maken. In de lijst hieronder bekijk jij een lijstje met veel gekozen upgrades.

  • Huisdieren: opties voor vervoer van hond of kat.
  • Speciale bagage: fiets, muziekinstrument, duik- en surfuitrusting, visuitrusting, golfuitrusting, sportuitrusting.
  • Kies voor CO2 compensatie bij jouw vlucht.
  • Valet-parking: jouw auto wordt door een professionele chauffeur geparkeerd.
  • Autohuur: meteen een goedkope huurauto huren in .
  • Extra koffer: voordelig extra bagage bijboeken.
  • Vliegen met baby: inclusief kinderbagage als kinderwagen, buggy, rugdrager (draagzak), Maxi-Cosi, campingbed.
  • Luchthaventransfer: met een transfer service (shuttlebus) kun je snel het airport verlaten.

Gunstige vliegtickets kopen naar Maleisië?

Ontdek alle beschikbare vluchten en regel de voordeligste tickets online!

Zoek naar vliegvelden in Long Seridan en omgeving

Besparen met de snelste vlucht naar Long Seridan? In dit gewest vestigden zich verscheidene grote en drukbezochte maar ook kleinere Maleisische vliegvelden. Een toonaangevende luchthaven in het land is Kuala Lumpur International Airport (KUL). De vlucht-uitvoerder Malaysia Airlines is hier zeer bekend. Bijgaand vergelijk je diverse nationale luchthavens waarop jij kunt vliegen. Vanaf deze luchthavens kan je jouw weg vervolgen met OV (trein of bus), luchthavenshuttle en taxicentrales. Populaire vluchtmaatschappijen die je hier kunt kiezen zijn Etihad Airways (EY), Malaysia Airlines (MH), Malaysia Airlines & Emirates (EK).

LuchthavenIATA-codeAfstand (KM)
BarioBBN53,5 km
BakalalanBKM61,2 km
Bandar Seri BegawanBWN108,1 km
Long BangaLBP98,7 km
LabuanLBU148,1 km
Long DatihLGL63,3 km
Long AkahLKH82,3 km
LimbangLMN92,1 km
LawasLWY103,6 km
MarudiMUR85,5 km
Lijst met airports dichtbij Long Seridan (Maleisië).

Nationale luchthaven Long Seridan: Mulu Airport

Airport Mulu Airport (WBMU) is een aanvlieghaven die veel mensen gebruiken. Het gaat om een middelgrote terminal op 24 meter boven zeeniveau in de plaats Mulu. De af te leggen afstand vanaf Schiphol is 11000 kilometer. De vliegtijd is ongeveer 13 uur. Je kunt jouw navigatiesysteem instellen op 6PPP2RX4+82. Bekijk ook meer informatie op www.malaysiaairports.com.my/?m=business&c=business_about&id=46. Je kunt dit ook telefonisch doen (+60 85-615 204). Een heel geschikte vluchtmaatschappij betreft Malaysia Airlines. Je kunt hier ook terecht voor goedkope vluchten naar Vitoria Da Conquista.

Handige vertrekluchthavens vergelijken

  • Amsterdam Airport Schiphol (AMS): vriendelijke medewerkers die je graag verder helpen.
  • Airport Eindhoven (EIN): dichtbij parkeren en de mooiste bestemmingen kiezen.
  • Airport Rotterdam (RTM): prima bereikbaar via de trein of met de auto.
  • Düsseldorf International (DUS): het personeel helpt je graag op weg met jouw volgende vlucht.
  • Bremen Vliegveld (BRE): ruime keuze uit winkels en horeca.
  • Brussel / Zaventem (BRU): voldoende sanitaire voorzieningen door de hele terminal.
  • Luchthaven Dortmund (DTM): duidelijke bewegwijzering bij de vertrekhallen en gates.
  • Flughafen Köln-Bonn (CGN): geschikt voor de individuele (zakelijke) reiziger en gezinnen met kinderen.
  • Münster-Osnabrück Airport (FMO): parkeerplaatsen met de mogelijkheid tot elektrisch laden.
  • Frankfurt (FRA): parkeren op korte afstand van vertrek- en aankomsthal.
  • Weeze (NRN): voldoende hotels in de omgeving te boeken.
  • Groningen Airport Eelde (GRQ): er is een draadloze internetverbinding aanwezig.
vluchten-naar-long-seridan-vergelijken

Kies de beste airline voor een aangename vliegreis

Er zijn enkele luchtvaartmaatschappijen die vliegen op Malaysia (MY). In het gedeelte hieronder bieden wij 10 veel gekozen airlines voor een vliegvakantie naar Long Seridan.

  1. Turkish Airlines (TK): biedt een goede en goedkope comfortklasse aan.
  2. China Southern Airlines (CZ): boek eenvoudig een hotelovernachting of huurauto.
  3. KLM (KL): geniet onderweg van lekkere maaltijden en snacks.
  4. SriLankan Airlines (UL): vertrek met een veilig gevoel richting je bestemming.
  5. Singapore Airlines (SQ): eventuele vertragingen worden vroegtijdig gemeld.
  6. Qatar Airways (QR): er wordt gewerkt met een persoonlijke stoelreservering.
  7. Etihad Airways (EY): in de toestellen is voldoende vermaak aanwezig.
  8. Malaysia Airlines (MH): de eerste klasse stoelen zijn extra luxe.
  9. Malaysia Airlines: leuk entertainment aanwezig met films en series.
  10. Emirates (EK): goede voorwaarden voor annulering en wijzigingen.

Top-10 boekingssites

Vandaag de dag kan je reserveringen plaatsen via talloze digitale reisbureaus en tussenpartijen. Hieronder tref je een lijst met de top-10 ticketsites voor het actuele vluchtaanbod Long Seridan in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: de nummer 1 Travel Website van Nederland.
  2. Skyscanner: vliegtickets, vluchten, autoverhuur en hotels vergelijken in april 2024.
  3. Expedia: wereldwijde organisatie met groot aanbod vluchten, hotels en all-inclusive Long Seridan vakanties.
  4. Kayak.nl: de beste vluchten die je zonder kosten kunt wijzigen.
  5. Vliegtickets.nl: eigen klantenservice die zeer goed te bereiken is.
  6. Tix.nl: veilig boeken en betalen met alle populaire betaalmiddelen.
  7. Vliegwinkel.nl: betrouwbare reisagent met ANVR en SGR keurmerk.
  8. Budgetair.nl: handige zoekmachine om ticketprijzen te vergelijken.
  9. WTC.nl: alle medewerkers zijn standaard IATA gekwalificeerd.
  10. Google Flights: boek op het juiste moment dankzij jouw prijsalarm.

Zevendaagse weersvoorspellingen Long Seridan, Maleisië

Je hebt hier te maken met een tropisch regenwoudklimaat. Gemiddeld gezien is het hier jaarlijks 28,7°C (graden celsius). Een populaire tijd om hiernaartoe te gaan is juni t/m augustus. Het is dan een zeer geschikte tijd om de meest spraakmakende bezienswaardigheden te bekijken en leuke dagtrips te maken. In onderstaande weergave bieden we het weer voor de 7 dagen na vandaag. Voor elke individuele dag bekijk je een gemiddelde temperatuur en een symbooltje wat voor type weer er aankomt. Je vind hier ook betaalbare vliegtuig tickets naar Aqtau

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Long Seridan: zelf op pad met jouw huurauto

Fly & drive wil zeggen een vliegreis met daarbij een huurauto. Fly-en-drive is functioneel als je vanaf de airport direct je weg wil voortzetten. Het pluspunt is dat je dit vooraf al kunt regelen. Ter plaatse hoef je niets meer te regelen. Je kunt lekker rondrijden met jouw eigen auto. Lokaal adres: X3M8+7R Long Seridan, Sarawak, Malaysia.

  • De sedan, station of SUV staat voor je klaar in de parkeergarage.
  • Stedentrip: bezoek bezienswaardigheden, hotspots en restaurants per auto.
  • Zonvakantie: trakteer jezelf op een flinke dosis vitamine D.

Vlucht met hotel Long Seridan

In de situatie dat je een vlucht met hotel samenvoegt dan valt dit binnen het pakketreis segment. Het positieve daarvan is: je betaalt doorgaans minder, je hebt maximale zekerheid (ANVR, SGR, Calamiteitenfonds) en je kunt ter plaatse terecht met vragen en klachten. Indien gewenst kan een transfer van luchthaven Mulu Airport naar het hotel worden verzorgd.

  • De organisator van de pakketreis is verantwoordelijk voor alle diensten.
  • Een all inclusive reis geeft rust en ontspanning.
  • Leuke hotels: Mulu National Park, Room 2, Aa Homestay, Mulu Diana Homestay, Kenny’s B&b.
  • Wintervakantie: boeken via Prijsvrij, Tui, D-Reizen, Alltours, Vakantiediscounter, Sunweb of Bebsy, BeachCheck.com, Vakanties.nl, De Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, Stip Reizen.

FAQ: alles wat je moet weten over vliegreizen naar Long Seridan

Naar welke luchthavens kan ik vliegen richting Long Seridan?

Kortbij deze regio tref je grote internationale en kleinere Maleisische terminals. Denk dan bijv. aan Bario (BBN), Bakalalan (BKM) en Bandar Seri Begawan (BWN). Een van de meest bekende airports is Kuala Lumpur International Airport (KUL). De afstand van Schiphol Airport (AMS) naar het naburige Mulu is ongeveer 11000 km (rechtstreeks). Dit betekent +/- 13 uur zuivere reistijd (tussenstops uitgesloten). Met de bus, de trein, het OV en luchthavenvervoer ben je heel snel op plek van bestemming.

Welke vliegmaatschappijen kan ik kiezen?

Long Seridan in Maleisië is een leuke Maleisische stad. Steeds meer carriers bieden een (in)directe vlucht. Goede airlines zijn onder andere: Turkish Airlines (TK) ,China Southern Airlines (CZ), KLM (KL), SriLankan Airlines (UL), Singapore Airlines (SQ), Qatar Airways (QR), Etihad Airways (EY), Malaysia Airlines (MH), Malaysia Airlines, Emirates (EK). Een toonaangevende nationale luchtvaartonderneming is Malaysia Airlines. Raadpleeg altijd een vliegvergelijker voor de huidige routes. In aanvulling hierop check je ook de ticketprijzen op het online portaal van de luchtvaartbedrijven.

Wanneer koop ik een goedkoop ticket naar Long Seridan?

De prijzen van vluchten kunnen elke dag weer anders zijn. Vliegtickets in het hoogseizoen (begin juli tot eind augustus) zijn onder normale omstandigheden minder betaalbaar. De periode in het laagseizoen (in de winter) is doorgaans gunstiger. Reis je met kinderen die uitsluitend tijdens schoolvakanties vrij zijn? Je doet er dan goed aan om op tijd de boeken. 3 – 5 maanden voor jouw vakantie heb je een grote kans op goedkope tickets. Wanneer je vertrekdatum in zicht komt zullen prijzen weer stijgen. Tip: ruim voor het hoogseizoen bieden bekende luchtvaartmaatschappijen vroegboek-aanbiedingen (denk aan de KLM Werelddeal Weken). Het is slim om deze al vroeg in het jaar in de gaten te houden.

Last-minute vluchten Long Seridan, waar zijn deze te vinden?

Reisorganisaties zien natuurlijk graag dat alle vluchten vol zitten. Is het vliegtuig nog niet voor de volle 100% gevuld? Juist dan worden de overgebleven tickets heel voordelig aangeboden. Als gevolg daarvan kan het vliegtuig alsnog vol vertrekken. Je kunt hiervan profiteren. Een aantal tips: speur de verschillende reissites wekelijks af, gebruik de Google Flight prijsalarm en zoek op meerdere bestemmingen. Daarbij hebben ook touroperators aantrekkelijke last-minute deals.

Is hier goed openbaar vervoer aanwezig?

Vliegbestemming Long Seridan heeft een prima OV-netwerk naar verschillende terminals. Vanaf de airport kan men gemakkelijk via treinen of bussen doorreizen naar het centrum van de stad. Bij veel terminals kun je vooraf ook een shuttle service reserveren. Je kan via websites / app de routetijden opvragen en de kosten. Heb je wat meer te besteden en wil je een ontspannen reis? Er staan vaak veel taxi’s klaar. Bij een reis met vlucht en hotel van reisorganisaties als Tui, Corendon, Prijsvrij, Vakantiediscounter, Sunweb of BeachCheck is de transfer van en naar de luchthaven ook bij de prijs inbegrepen.