vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Morombe

Goedkoop vliegen naar Morombe in Madagaskar (Afrika)? Het achterhalen van de beste vliegtickets gaat makkelijker dan je denkt. Maak een keuze voor een vakantiebestemming, de vertrekdag en de vliegklasse en reizigers. De vergelijkingstool biedt informatie over de verkrijgbare vluchten naar de beste vliegvelden zoals Morondava, Toliara & Manja Airport. Jij krijgt vervolgens een schema met vertrektijden van de vluchten, de ticketprijzen en aanvullende details over hoeveel ruimbagage is toegestaan, reisduur en het aantal tussenstops van maatschappijen zoals KLM en Air Madagascar. Wanneer beschikbaar boek je een huurauto of logies bij populaire hotels zoals Rustic House In The Heart Of Morombe, Rustic House In The Heart Of Morombe, Olobe Lodge, Manga Lodge, Manga Lodge.


  • Raadpleeg vluchten van alle bekende airlines.
  • In 1 oogopslag de goedkoopste of meest snelle vlucht.
  • Filter op nabije vliegvelden als MOQ, TLE, MJA.
  • Altijd veilig en diverse betaalopties.
  • Kies zelf jouw hand- en ruimbagage.
  • Zelf thuis inchecken en diensten toevoegen.

Voordelige vluchten naar Morombe vergelijken en boeken

De Malagassische stad is een vaak gekozen reislocatie voor een citytrip of een langdurige vakantie. Deze stad heeft een heerlijke variatie van historische gebouwen, musea en ontdekkingscentra, geweldige natuur, verfijnde restaurants en allerlei leuke winkeltjes. Vanaf Schiphol vliegen naar Morombe voor een normaal tarief. Wij vertellen een praktisch stappenplan met tips en trucjes over hoe je voordelige vliegtickets moet kopen.

Voordelig met het vliegtuig naar Morombe

  1. Kies een reisbestemming

    Als eerste kies je de vertrekluchthaven (o.a. Maastricht, Eindhoven, Schiphol, Brussel, Düsseldorf, Keulen) en een land, stad of luchthaven van bestemming. Verder vraagt de tool om de reisdatum en de gewenste terugvlucht datum (als je een retour wil boeken). In de tool is er een extra zoekregel om extra vliegbestemmingen mee te nemen in de vergelijking. Uiteindelijk deel je ook het aantal reisgenoten. Nu kun je naar de resultatenpagina gaan.

  2. Vergelijk vluchtopties

    De zoekmachine geeft een resultatenpagina met de meest voordelige vluchten van Amsterdam (AMS) naar bijv. Manja Airport, Toliara of Morondava. Eventueel kan je verder filteren op prijs, vluchtduur of vertrektijd. Ook kan je een keuze maken uit het vermijden van tussenstops, specifieke maatschappijen (als Air Madagascar, United Airlines (UA) & Delta Air Lines (DL)), luchthavens van aankomst en het maximale gewicht van jouw ruimbagage. Advies: het zoeksysteem geeft ook inzicht in voordelige vluchten op alternatieve vertrekdata. Desgewenst kan je je registreren voor een prijsalert.

  3. Kies een reisbureau

    Kies een vluchtroute die in lijn is met jouw wensenplaatje. Een en dezelfde vlucht kan je boeken bij verschillende reisagenten en maatschappijen. Reserveren kan je doen via de luchtvaartmaatschappij (KLM of Air Madagascar) of een reisagent zoals Momondo. Enkele luchtvaartbedrijven en ticketwebsites rekenen soms iets extra’s voor servicekosten, entertainment, handbagage, maaltijden, verzekeringen, stoelvoorkeur. Zoek online naar actuele reviews en maak een keuze.

  4. Kies bagage-type en verstrek de namen en adressen van de reizigers

    Je wordt geredirect naar de gekozen reisaanbieder. Check de vluchttijden, het reisgezelschap, de tarieven en ga door naar de volgende stap. Kies daarna de bagage. In veel gevallen is 1 tas (55 x 35 x 25 cm) standaard inbegrepen. Wil je ook ruimbagage mee? Dan moet je wel extra betalen. In de volgende stap moet je voornamen, achternamen en geboortedata doorgeven van de reizigers. Let er goed op dat je de juiste namen (incl. voorletters) deelt exact zoals vermeld op je paspoort.

  5. Kies extra’s en boeking afronden

    In deze fase is er de optie voor extra services. Kies bijvoorbeeld voor extra comfortabele beenruimte, voorrang bij de bagage, verzekeringspolis, eten en drinken aan boord, wintersportuitrusting, een hond, kat of ander huisdier, de verhuur van auto’s enz. Je ziet daarna de totaalprijs van jouw vliegreis. Er zijn vaak diverse betaalmiddelen mogelijk zoals iDeal, Paypal, een overschrijving via de bank of Creditcard. Na de boeking krijg je altijd een bevestigingsmail. Op de dag van vertrek kan je inchecken. Daarna volgt er een instapkaart (die je ook kunt printen). Het is noodzakelijk dat je 3 uur van tevoren aanwezig bent. Een geldig paspoort of nationale identiteitskaart is cruciaal.

Vind de beste vlucht naar Morombe (Madagaskar)

Kies jouw bestemming en koop de goedkoopste tickets

Praktische informatie over deze locatie

Reisbestemming Morombe (-21.7502886, 43.3656664) is een zeer geliefde stad in Madagaskar, Afrika. Qua taal heb je hier te maken met het Malagasi, Frans. Het officiële betaalmiddel is Ariary (MGA). De regionale tijdzone is Indian/Antananarivo (UTC +3, tijdsverschil: 2 uur). In Madagaskar kun je elektrische spullen laden via stekkertype C / E. De voedingsspanning is 127/220 V op 50 Hz. Je kunt vliegen op diverse airports in de regio zoals Toliara, Manja Airport en Morondava. De kosten van alledaagse zaken zijn gemiddeld. De nationale luchtvaartmaatschappij is Air Madagascar. Voor een gemiddelde overnachting rekenen de hier €78,70.

PlaatsMorombe
LandMadagaskar
ContinentAfrika
TijdzoneIndian/Antananarivo (UTC +3)
Tijdsverschil2 uur
Vliegveld in de buurtMorombe Airport (MXM)
VluchtmaatschappijenAir Madagascar
Websitewww.presidence.gov.mg
Telefoonnummeronbekend
Afstand vanaf Schiphol9020 km (+/- 11 uur reistijd)

Last-minute tickets april 2024: zo vind je de exclusieve vluchtaanbiedingen

Goedkoop vliegen hoeft niet complex te zijn. Door gebruik te maken van een praktische prijsvergelijker vind je zonder gedoe de goedkoopste vluchten naar Morombe en omliggende bestemmingen met maatschappijen als ITA Airways (AZ), Emirates (EK) of Transavia (HV). Er bestaan nog meer trucjes om te besparen. Onderstaand behandelen we 12 handige tips om jouw volgende vliegticket voordeliger te kopen. Zoek ook naar betaalbare vliegtickets naar Harrogate.

12 adviezen om minder te betalen voor de goedkoopste en beste tickets

  1. Neem een vlucht met een budget luchtvaartmaatschappij: de low cost airlines bieden gunstige tickets.
  2. Voer je bestemming in een vergelijker in.
  3. Vandaag of morgen vertrekken: last-minute vluchten zijn verrassend goedkoop.
  4. Vroegboekkorting: 2 -3 maanden voor vertrek boeken.
  5. Reis flexibel: vergelijk ook andere vliegvelden en reisdagen.
  6. Verwijder je cookies, cache en browse incognito.
  7. Stel een prijsalarm in: krijg nieuwe deals in je inbox.
  8. Vlieg met een overstap: een tussenstop kan voordelig zijn.
  9. Er zijn soms promotiecodes in omloop.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): loyaliteitsprogramma voor mensen die vaker vliegen.
  11. Open-jaw vliegticket: extra gunstig terugvliegen vanaf bijvoorbeeld Ivato International Airport (TNR).
  12. Hotel + vlucht combi: voordeliger reizen met een complete boeking.

Dure en goedkope vertrekmaanden

  • Januari 2023: behoort tot de goedkoopste vliegmaanden.
  • Februari 2023: de voorjaarsvakantie is een perfecte periode voor een rustige vakantie.
  • Maart 2023: kies voor een pakketreis als je goede garantie wilt.
  • April 2023: direct vanuit de luchthaven een citytrip of stedentrip in Morombe.
  • Mei 2023: de ticketprijzen in de meivakantie zijn doorgaans wat duurder.
  • Juni 2023: touroperators bieden aantrekkelijke deals met vliegticket en hotel.
  • Juli 2023: boek op tijd voor jouw zomervakantie.
  • Augustus 2023: er vertrekken tientallen vliegvakanties vanaf jouw favoriete luchthaven.
  • September 2023: de periode om een last-minute vlucht te boeken.
  • Oktober 2022: geniet van de herfstvakantie op een onbekende bestemming.
  • November: 2022: laat je in de watten leggen met een all-inclusive vakantie.
  • December: 2022: een fijne kerstvakantie in de winterzon.

Boekingshulp: praktische hulp bij jouw boeking

Gedurende het boeken van een Morombe vliegticket tonen airlines diverse opties en extra diensten die je kunt selecteren. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel opties. Het kan dan ook wat verwarring geven. Wat moet ik extra bijboeken, en wat kan ik achterwege laten? Hieronder behandelen we een uitgebreide toelichting op services en upgrades die bij veel maatschappijen mogelijk zijn (zoals bij Delta Air Lines, TUIfly, easyJet, Lufthansa, Eurowings, Swiss, Aer Lingus, Norwegian, Turkish Airlines, Brussels Airlines en British Airways, Air France, Wizz air, Lufthansa).

Voorwaarden van bagage in vliegtuig

Handbagage betekent: een tas die niet in het ruim van het vliegtuig vervoerd wordt. Je kunt denken aan een kleine rolkoffer, reistas, trolley, handtas, weekendtas, rugzak. Bij bijna alle airlines mag iedere reiziger max. 1 stuk handbagage in het vliegtuig meenemen. Met ruimbagage bedoelen we een rugzak of tas die je moet laten wegen en inchecken bij de balie. Vanaf de lopende band gaan ze naar het bagageruim. Het gewicht mag maximaal uitkomen op zo’n 15 – 30 kg. De prijzen van een ingecheckte koffer zijn zeer wisselend en liggen tussen de €0,00 (gratis) tot en met €80,00.

  • Per vliegticket 1 item handbagage (55 x 35 x 25 cm, niet meer dan 10 kg).
  • Ruimbagage: één reiskoffer van gemiddeld 23 kilogram.
  • Bekijk de info over de airline-site voor richtlijnen bagageregels.

Online stoelreservering

Wil je graag samen reizen naar Morombe per vliegtuig? Dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk bij elkaar zitten. Bij het boeken van jouw tickets heb je de optie om stoelen naast elkaar te kiezen. Bij het uitzoeken van stoelnummers kun je gelijk de meerprijs bekijken. Vind je stoelreservering te duur? Dan krijg je een zitplaats toegewezen. Als je online incheckt kan je soms vlak voor vertrek nog een stoelkeuze uitvoeren. Wens je wat meer beenruimte? Dan kan het voorkomen dat er een toeslag in rekening wordt gebracht.

  • Economy class: de meest voordelige stoelen (ook bij de keuken (galley), bij de toiletten, voorste rij (voorin), achterste rij (achterin), bij het raam, bij het gangpad.
  • Business class: exclusieve zitplek met veel beenruimte en extra bergruimte.
  • First class: de meest exclusieve zitplaatsen met eersteklas bediening.

Wel of geen annuleringsverzekering afsluiten?

Als jij een vlucht gaat annuleren heb je annuleringskosten. De annuleringsverzekering voor vliegtickets dekt de annuleringskosten als jij de vakantie noodgedwongen moet annuleren. Zoals bij ziekte / medische ingreep, reisadvies, visumproblemen, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd), overlijden, zwangerschapscomplicaties. Je dient dan een aanvraag in voor een financiële tegemoetkoming voor gederfd reisgenot en het omboeken van de vliegvakantie.

  • Sluit deze polis gelijktijdig met de boeking af.
  • Een doorlopende reisverzekering dekt onvoorziene gebeurtenissen tijdens je vakantie (denk dan aan kosten als ongevallen / noodhulp, rechtsbijstand, medische kosten, auto pechhulp, vervangend vervoer, repatriëring).
  • Bagageverzekering: unieke dekking voor diefstal van koffers en persoonlijke spullen.

Info over maaltijden aan boord

Jouw vliegreis Morombe (Afrika) staat te boek als intercontinentale vliegreis. Voorwaarden: een maaltijd met drankjes/snacks is meestal inclusief.Het assortiment maaltijden is aangepast aan het moment van vliegen. De voeding wordt aangereikt door het vluchtpersoneel. Eigen eten is ook toegestaan.

  • intercontinentale vliegreis: een maaltijd is doorgaans inbegrepen.
  • Het geserveerde eten is steeds anders. Dit hangt af van vluchtmaatschappij en vertrekmoment.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met navigatie, actueel weerbericht, serviceknop, radio / muziek, leeslampje, spelletjes.

Zakelijke vliegreizen

Reis je voor je werk? Dan wil je snel van A naar B. Airports komen de zakelijke reiziger tegemoet: een parkeerplek vooraan, voorrang bij aan boord gaan en een zitplaats in de business lounge waar jij ontspannen je werk kan voortzetten. Ben je veel op luchthaven Schiphol? Vraag je werkgever dan naar Privium. Hiermee heb je o.a. toegang tot de ClubLounges.

  • Gratis wifi: gratis internet op de luchthaven en aan boord.
  • Priority boarding: hiermee mag jij als eerste aan boord gaan.
  • Lounge: afgesloten ruimte waar je kunt ontspannen voor vertrek.
  • Diverse werkplekken met goede stoelen en bureaus.
  • Zorgeloos parkeren vlakbij de vertrekhal.
  • Bluebiz: spaar Flying Blue Miles en blue credits op hetzelfde ticket.

Speciale diensten

Maatschappijen leveren nog allerlei andere extra’s die te selecteren zijn om je reis volledig af te stemmen op jouw behoeften. In de volgende opsomming doorzoek je een overzicht met gangbare extra’s.

  • Huisdieren: opties voor vervoer van hond of kat.
  • Speciale bagage: golfuitrusting, muziekinstrument, visuitrusting, sportuitrusting, fiets, ski’s en snowboard.
  • Vliegen en ook je CO2 uitstoot compenseren.
  • Valet-parking: je geeft je auto af aan iemand die de auto elders parkeert.
  • Autohuur: na de landing kun je direct de weg op met je huurauto in .
  • Extra koffer: boek eenvoudig extra bagage bij jouw vlucht.
  • Vliegen met baby: inclusief kinderbagage als kinderwagen, kinderzitje, campingbed, Maxi-Cosi, buggy.
  • Luchthaventransfer: boek een transfer service van airport naar hotel en andersom.

Betaalbare vliegtickets kopen naar Madagaskar?

Zoek en vergelijk airlines en koop de meest gunstige tickets online!

Tabel met nabijgelegen vliegvelden in Morombe en omgeving

Zoek je specifiek de snelste vlucht naar Morombe? In deze regio tref je verschillende grotere en kleinere Malagassische vliegvelden. Een zeer bekende luchthaven in dit gebied is Ivato International Airport (TNR). De vlucht-uitvoerder Air Madagascar is een betrouwbare partij. In onze tabel vergelijk je verschillende bekende vliegvelden die routes kunnen uitvoeren. Vanaf deze havens is er een prima connectie met het OV (trein en bus), luchthavenshuttle en taxivervoer. Bekende vlieg-ondernemingen die hier vluchten uitvoeren zijn KLM (KL), Kenya Airways (KQ), Swiss (LX) & British Airways (BA).

VliegveldIATA afkortingAfstand (KM)
MorondavaMOQ190,8 km
ToliaraTLE185,6 km
Manja AirportMJA5 km
Schema met airports in de buurt van Morombe (Madagaskar).

Bekende luchthaven Morombe: Morombe Airport

Airport Morombe Airport (FMSR) is een zeer geschikte aanvlieghaven. We noemen dit een middelgrote terminal op 5 meter boven zeeniveau. De airport ligt in Morombe. De reisafstand vanaf vliegveld Amsterdam Schiphol is 9020 kilometer. De vliegtijd is ongeveer 11 uur. Ga je weer terug? Het navigatieadres is 69WG+C5 Morombe, Madagascar. Extra info kan je lezen op www.presidence.gov.mg. Je kunt ook bellen naar het telefoonnummer. Een uitstekende lokale vlieg-onderneming heet Air Madagascar. Zie ook onze pagina met tips voor goedkope vluchten naar Al Hoceima.

Betrouwbare vertrekluchthavens vergelijken

  • Amsterdam Schiphol (AMS): uitstekende lounges voor zakelijke reizigers.
  • Airport Eindhoven (EIN): snelle afwikkeling van de bagage.
  • Rotterdam Den Haag Airport (RTM): een veilig vertrekpunt voor jouw vliegreis.
  • Düsseldorf International (DUS): vele winkeltjes en koffietentjes om de tijd te doden.
  • Bremen Vliegveld (BRE): In alle rust vliegen naar de mooiste bestemmingen.
  • Brussels Airport / Luchthaven Zaventem (BRU): afhandeling van de bagage gaat over het algemeen snel.
  • Airport Dortmund (DTM): gemakkelijk een parkeerplek reserveren.
  • Keulen (CGN): ruim aanbod met bestemmingen en airlines.
  • Flughafen Münster/Osnabrück (FMO): in alle rust wachten op jouw aanstaande vlucht.
  • Frankfurt am Main (FRA): ruime parkeerplekken en opties voor valet-parken.
  • Weeze Luchthaven (NRN): uitgebreide mogelijkheden voor autohuur.
  • Luchthaven Groningen Eelde (GRQ): alle moderne faciliteiten en voorzieningen zijn aanwezig.
vluchten-naar-morombe-vergelijken

Check airlines voor een betaalbare vliegreis

We onderscheiden enkele vluchtmaatschappijen die vliegen op Madagascar (MG). Onderstaand bekijk je 10 professionele luchtvaartmaatschappijen voor een vliegvakantie naar Morombe.

  1. Air Madagascar: vlieg naar tientallen bestemming met het hele gezin.
  2. United Airlines (UA): vakantie-aanbod voor de actieve reiziger.
  3. Delta Air Lines (DL): heeft in de praktijk maar weinig vertragingen.
  4. ITA Airways (AZ): prima online klantenservice voor vragen en advies.
  5. Emirates (EK): altijd de beste last-minute deals.
  6. Transavia (HV): vind eenvoudig de beste last-minute aanbiedingen.
  7. KLM (KL): je tijdens de vlucht live de status volgen op het scherm.
  8. Kenya Airways (KQ): middels de App kun je alle informatie inzien.
  9. Swiss (LX): boek eenvoudig de goedkoopste last-minute deals.
  10. British Airways (BA): aantrekkelijke last-minute aanbiedingen beschikbaar.

Top-10 boekingssites

Sinds een aantal jaren kan je boeken bij verscheidene goedkope reisbureaus en ticket brokers. Onderstaand tonen wij 10 handige ticket brokers voor het actuele vluchtaanbod Morombe in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: altijd de beste deals online boeken.
  2. Skyscanner: wereldwijd reizen met bijna alle airlines in april 2024.
  3. Expedia: grote zoekmachine voor vliegroutes, hotels, dagtrips en all-inclusive Morombe vakanties.
  4. Kayak.nl: vind gemakkelijk de beste vluchten met flexibele boekingen.
  5. Vliegtickets.nl: actueel aanbod van meer dan 500 airlines.
  6. Tix.nl: Nederlandse klantenservice met uitstekende bereikbaarheid.
  7. Vliegwinkel.nl: boek veilig en snel met het SGR en ANVR keurmerk.
  8. Momondo.nl: zet makkelijk de actuele ticketprijzen op een rijtje.
  9. WTC.nl: transparante prijzen en betrouwbare boekingsmodule.
  10. Google Flights: complete reis samenstellen en via google maps zoeken naar dagtrips.

Actuele weersvoorspellingen Morombe, Madagaskar

In het land is er een tropisch klimaat. De standaard gemiddelde jaartemperatuur is 24,2 graden celsius °C. Een aanbevolen tijd om hiernaartoe te gaan is mei t/m september. Het is dan een zeer geschikte reisperiode om meer van het land te ontdekken en sportieve activiteiten te ondernemen. In onderstaande weergave check je het weer voor de volgende 7 dagen. Voor elke dag van de week tonen we een temperatuurverwachting en een indicatie van het verwachte weerbeeld. Zie ook betaalbare vliegtuig tickets naar Sydney

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Morombe: boek ticket met huurauto

De betekenis van Fly en drive is een arrangement met vliegticket en huurauto. Fly-drive is praktisch wanneer je vanaf de luchthaven direct in een auto wil stappen om richting het hotel te gaan. Het mooie hier is dat je alles in 1 pakket kunt reserveren. Ter plaatse hoef je niets meer te regelen. Heerlijk genieten van je vakantie met je eigen auto (volledige vrijheid). Lokaal adres: 69X8+V7M, Morombe, Madagascar.

  • De auto staat gereed in de parkeergarage.
  • Citytrip: vanaf je hotel direct rijden naar de bezienswaardigheden.
  • Zonvakantie: even helemaal ontspannen op een zonnige plek.

Vlucht met hotel Morombe

Als jij een vlucht met hotel samenvoegt dan valt dit binnen het pakketreis segment. Er zijn veel pluspunten: je betaalt doorgaans minder, de boekingsvoorwaarden zijn beter (ANVR, SGR, Calamiteitenfonds) en het bespaart je een hoop tijd. Indien nodig zal de transfer van luchthaven Morombe Airport naar het hotel worden ingepland.

  • Vaak ANVR & SGR voorwaarden van toepassing op de pakketreis.
  • Bij all-inclusive is ook ontbijt, lunch en diner inbegrepen.
  • Suggesties hotels: Rustic House In The Heart Of Morombe, Rustic House In The Heart Of Morombe, Olobe Lodge, Manga Lodge, Manga Lodge.
  • Wintervakantie: boeken via Tui, Corendon, Sunweb, Prijsvrij, Vakantiediscounter, D-Reizen maar ook Vakanties.nl, Thomas Cook, BeachCheck.com, Stip Reizen, De Jong Intra Vakanties, Suntip.

Bekijk vragen en antwoorden (FAQ) over vliegreizen naar Morombe

Welke luchthavens zijn er bij Morombe?

Gelegen nabij deze regio kan je vliegen op grootschalige en kleinere Malagassische terminals. Denk bijvoorbeeld aan Morondava (MOQ), Toliara (TLE) of Manja Airport (MJA). Een zeer belangrijke internationale luchthaven in deze regio is Ivato International Airport (TNR). De vliegroute van Schiphol Airport (AMS) naar het bekende Morombe is rond de 9020 kilometer (rechtstreeks). Dit komt neer op +/- 11 uur zuivere reistijd (zonder tussenlanding). Door middel van het OV (zoals een bus, taxi of trein) of luchthavenvervoer ben je heel snel bij jouw hotel.

Wat zijn goede luchtvaartmaatschappijen?

Morombe in Madagaskar is een leuke Malagassische plek. Veel erkende luchtvaartondernemingen vliegen hier (in)direct naartoe. Prettige airlines zijn: Air Madagascar ,United Airlines (UA), Delta Air Lines (DL), ITA Airways (AZ), Emirates (EK), Transavia (HV), KLM (KL), Kenya Airways (KQ), Swiss (LX), British Airways (BA). Een toonaangevende nationale aanbieder is Air Madagascar. Check altijd een vergelijkingswebsite om te besparen op de kosten. Controleer ook de vertrekopties op de online omgeving van de luchtvaartbedrijven.

Wanneer is een goede tijd voor het boeken van een goedkoop ticket naar Morombe?

De prijzen van vliegtickets verschillen per dag. Vliegtickets met vertrekdata in de hoogseizoen (begin juli tot eind augustus) zijn onder normale omstandigheden duurder. Het laagseizoen – de minder drukke maanden – is doorgaans gunstiger. Zit je toch aan de schoolvakanties vast? Probeer dan te zoeken naar vroegboekkortingen. 6 tot 12 weken voor vertrek heb je nog een aanzienlijke kans op betaalbare tickets. Een paar weken/dagen voor vertrek ga je langzamerhand weer meer betalen. Interessant: begin van het seizoen delen airlines vroegboekacties (bijvoorbeeld KLM Werelddeal Weken). Vroege boekers ontvangen forse kortingen!

Last-minute vluchten Morombe, hoe profiteer ik daarvan?

Luchtvaartmaatschappijen streven ernaar dat er zo veel mogelijk passagiers mee aan boord gaan. Zijn er nog enkele stoelen vrij? Op dat moment worden de overgebleven plekken tegen scherpe prijzen verkocht. Als gevolg daarvan kan het vliegtuig alsnog vol vertrekken. Probeer hier dus van te profiteren. Belangrijke tips: check regelmatig de website van jouw favoriete airline, kies voor een prijsalarm en houd meerdere opties open. Ook touroperators bieden interessante last-minute deals.

Wat voor openbaar vervoer kan ik kiezen?

Vliegbestemming Morombe heeft diverse OV-routes naar de nabije luchthavens. Vanaf de terminal reis jij eenvoudig per bus of trein naar het centrum van de stad. Bij veel terminals kun je een shuttle service gebruiken. Op de site van de luchthaven lees je alles over de routetijden en de verwachte tarieven. Heb je wat meer te besteden en wil je wat meer comfort? Bel dan bij aankomst een taxi. Bij een reisarrangement van reisorganisaties als Corendon, Tui, D-Reizen, Sunweb, Vakantiediscounter of BeachCheck is de transfer van en naar de luchthaven vaak inclusief.