vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Ukunda

Wil je goedkoop vliegen naar Ukunda in Kenia (Afrika)? Het vergelijken en vinden van vliegtickets in de aanbieding doe je simpel en snel met onze vergelijker. Hiervoor kies je de luchthaven van aankomst, de reisdag en het aantal volwassenen en kinderen. Het zoekscript biedt inzicht in de verkrijgbare vluchten naar omliggende luchthavens zoals Mombasa, Malindi en Ukunda. Je bekijkt in 1 minuut de geldige vertrektijden, de kosten en extra aspecten zoals het max. gewicht van de ruimbagage, voorkeursplekken in het vliegtuig en eventuele tussenstops van luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en Kenya Airways. Wanneer je dat wil regel je meteen een huurauto of nachtverblijf bij nabijgelegen hotels en accommodaties zoals Hinneok Cottage @ Ndege House Compound., Borabora Wildlife Park And Luxury Tented Safari Camp Diani, Shimba Hills Lodge, Jumbo Hilltop Lodge, Diani Travelers Guest House.


  • Bekijk vluchten van populaire airlines.
  • Altijd de aantrekkelijkste of snelste vluchtmogelijkheid.
  • Specifiek zoeken op vliegvelden als MBA, MYD, UKA.
  • Boeken en afrekenen via internet.
  • Neem ruimbagage & handbagage mee.
  • Zelf inchecken en instapkaart printen.

Voordelige vluchten naar Ukunda vergelijken en boeken

De Keniaanse stad is een zeer geliefde reislocatie voor een stedenreis of vakantie. Deze omgeving staat garant voor een fijne variatie aan architectonische bezienswaardigheden, interessante musea, geweldige natuurgebieden, uitstekende horeca en tal van leuk winkeltjes. Vanaf Schiphol vliegen naar Ukunda voor goedkope prijzen? Wij verschaffen een praktisch stappenplan met meer info over hoe je de beste vliegtickets kunt kopen.

Voordelig met het vliegtuig naar Ukunda

  1. Kies jouw vakantiebestemming

    Helemaal in het begin kies je het vliegveld waar je graag wil vertrekken (onder andere Maastricht, Rotterdam, Brussel, Düsseldorf, Eindhoven, Keulen) en de plek van bestemming. Klik vervolgens op de vertrekdatum en de datum van de terugvlucht (enkel in het geval van een retour). In de tool is het heel eenvoudig om diverse extra vluchten te selecteren. Bepaal ook het aantal reizigers. Druk nu op de zoekknop.

  2. Vergelijk vluchtopties

    De zoekmachine biedt nu een lijst met alle beschikbare vluchten van luchthavens zoals Amsterdam (AMS) naar vliegvelden zoals Ukunda, Malindi & Mombasa. Je kunt verdere details bekijken over de tarieven, vliegtijd of een bepaalde vertrektijd (vroeg in ochtend, middag, begin avond). In aanvulling hierop zijn er filters als tussenstops, nationale vliegmaatschappijen (in deze situatie bijv. United Airlines (UA), Kenya Airways (KQ) & Ethiopian Airlines (ET)), airports en de bagageregels. Tip: het zoeksysteem verstrekt ook extra voordelige vluchten op alternatieve vertrekdata. Hiervoor is hiervoor een prijsalert.

  3. Boekingssite kiezen

    Kies het traject die overeenkomt met jouw wensen. Een individuele vlucht kan je kopen bij talloze vliegticketsites. Je kunt ze boeken bij de rechtstreekse airline (KLM of Kenya Airways) of een tussenpartij zoals Connections. Meer en meer vliegmaatschappijen en reisagenten kunnen extra kosten rekenen voor verzekeringen, handbagage, entertainment, maaltijden, servicekosten, stoelvoorkeur. Bekijk ervaringen en kies een aanbieder.

  4. Kies hoeveelheid bagage en deel privé gegevens (NAW)

    Je wordt doorgestuurd naar de vliegticket-shop. Kijk nog even specifiek naar het vertrekmoment, het aantal mensen, de prijs, toeslagen en ga naar de volgende pagina. Geef daarna door of je ook bagage meeneemt. Doorgaans is 1 handtas (56 x 45 x 25 cm) vrij van heffingen. Bij ruimbagage moet je vaak een duur pakket kiezen. Hierna moet je voornamen, achternamen en geboortedata doorgeven van de reizigers. Dit komt erg precies. Zorg daarom dat je de namen op de juiste manier ingeeft zoals geschreven op jouw reisdocumenten (paspoort).

  5. Extra producten en diensten

    Aan het einde van de boekingsmodule zijn aanvullende diensten toe te voegen. Onder andere ruime zitplaatsen met beenruimte, priority boarding, aanvullende verzekeringen, eten/drinken gedurende de reis, wintersportuitrusting, huisdieren, huurauto op locatie en nog veel meer. Je ziet daarna de definitieve kosten van de gehele vlucht. Je kunt kiezen voor betaalmiddelen zoals jouw creditcard (MasterCard, Visa en American Express) maar meestal ook met iDeal. Op je mail ontvang je een bevestiging. Vanaf circa 24 uur voor vertrek kan je via je account online inchecken. Nadat je dat gedaan hebt kan je de instapkaarten in de mail verwachten. Het is noodzakelijk dat je zo’n 3 uur voor vertrek op de luchthaven aanwezig bent. Zorg ook voor een geldig paspoort.

Vind en boek de beste vlucht naar Ukunda (Kenia)

Kies jouw bestemming en zoek naar de beste deals

Meer info over deze locatie

Reisbestemming Ukunda (-4.2879181, 39.565308) is een grote locatie in Kenia, Afrika. De mensen spreken hier Swahili, Engels. De officiële valuta is Keniaanse shilling (KES). De juiste tijdzone is Africa/Nairobi (UTC +3, tijdsverschil: 2 uur). In Kenia kun je elektrische spullen laden via stekkertype G. De elektriciteit spanning is 240 V met een bijbehorende frequentie van 50 Hz. In de regio kom je luchthavens tegen zoals Malindi, Ukunda en Mombasa. Het doorsnee prijsniveau is erg goedkoop. De nationale luchtvaartmaatschappij is Kenya Airways. Voor een gangbare overnachting betaal je €42,60.

PlaatsUkunda
LandKenia
ContinentAfrika
TijdzoneAfrica/Nairobi (UTC +3)
Tijdsverschil2 uur
Vliegveld in de buurtMombasa Moi International Airport (MBA)
VluchtmaatschappijenKenya Airways
Websitekaa.go.ke/airports/our-airports/moi-international-airport/
Telefoonnummer+254 20 3577058
Afstand vanaf Schiphol7060 km (+/- 9 uur reistijd)

Last-minute tickets april 2024: vind de exclusieve vluchtaanbiedingen

Een gunstige vlucht boeken is eigenlijk best eenvoudig. Door gebruik te maken van een snelle vliegticket-vergelijker bestel je altijd en overal de goedkoopste vluchten naar Ukunda en overeenkomstige bestemmingen met luchtvaartbedrijven als British Airways (BA), Transavia (HV) en ITA Airways (AZ). Er zijn nog meer opties om besparingen te realiseren. Hierna behandelen we 12 praktische tips om goedkoper te vliegen. Zoek ook naar betaalbare vliegtickets naar Barranquilla.

12 tips om minder te betalen voor het kopen van goedkope vliegtickets

  1. Kies voor een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines besparen op de service.
  2. Vergelijk de tarieven op verschillende sites.
  3. Vertrek vandaag of morgen: kijk altijd goed naar de last-minute vluchten.
  4. Vroegboekkorting: voor als jij je vliegreis al maanden vooraf vastzet.
  5. Wees flexibel: blijf flexibel in je reisdata en bestemming.
  6. Wis regelmatig de geschiedenis van je browser.
  7. Krijg dagelijkse updates met een prijsalarm: geen enkele deal of prijsfout zal je ontgaan.
  8. Kies voor een overstap: een vlucht met tussenstop is soms een stuk goedkoper.
  9. Kijk naar eventuele actuele promocodes.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): sparen met diverse loyaliteitsprogramma’s van vliegmaatschappijen.
  11. Open-jaw vliegtickets: extra voordelig terugvliegen vanaf Jomo Kenyatta International Airport (NBO).
  12. Hotel met vlucht pakket: stel je complete reis in 1 keer samen.

Wat is een gunstige vertrekmaand?

  • Januari 2023: relatief goedkope maand om te vliegen.
  • Februari 2023: tijdens de voorjaarsvakantie kun je ontspannen reizen.
  • Maart 2023: pakketreis met transfer, hotel en vlucht.
  • April 2023: ontdek de stad met een citytrip of stedentrip in Ukunda.
  • Mei 2023: de meivakantie biedt voldoende opties voor elk budget.
  • Juni 2023: reserveer jouw vliegticket en hotel voor een aantrekkelijk tarief.
  • Juli 2023: de zomervakantie is vaak een drukke periode.
  • Augustus 2023: de meest drukke (en dure) periode als het gaat om vliegvakanties.
  • September 2023: er zijn deze tijd doorgaans veel last-minute vluchten beschikbaar.
  • Oktober 2022: een aangename herfstvakantie samen met je gezin.
  • November: 2022: kies een all-inclusive resort om even alles te vergeten.
  • December: 2022: boek een kerstvakantie in een winterzon vliegbestemming.

Boekingshulp: uitleg over aanvullende pakketten

Bij het reserveren van een Ukunda vliegticket zijn er een breed scala aan opties en upgrade opties die je kunt aanklikken. Je kan heel veel onderdelen van de reis aanpassen. Al deze opties zijn soms wat ingewikkeld. Wat is noodzakelijk, en welke opties voegen niks toe voor mijn vlucht? Hieronder vind je relevant info over services en diensten die vaak te boeken zijn (zoals bij Lufthansa, Eurowings, easyJet, Delta Air Lines, Transavia, Swiss, Norwegian, Turkish Airlines, Ryanair, Aer Lingus of Vueling, British Airways, Wizz air, Air France).

Bagage eisen

De betekenis van handbagage is: een tas die je bij je mag houden tijdens de vlucht. Je kunt denken aan een kleine rolkoffer, rugtas, weekendtas, trolley, rugzak, handtas. Bij de meeste vliegvelden is max. 1 stuk handbagage per passagier toegestaan. Met ruimbagage bedoelt men een koffer die je tijdens het inchecken moet afgeven. Gedurende de vlucht ligt het in het bagageruim. Het max. gewicht verschilt per airline en vliegklasse. Dit is rond de 20 – 30 kilogram. De tarieven van een koffer wisselen tussen de €0,00 (gratis) tot zo’n €75,00.

  • Per reiziger 1 artikel handbagage (55 x 35 x 25 cm, max. 10 kg).
  • Ruimbagage: 1 reiskoffer van zo’n 25 – 30 kilogram.
  • Tip: ga naar de website van de airline voor instructies en aanvullende bagageregels.

Stoelreservering

Met het hele gezin reizen naar Ukunda per vliegtuig? Dan is het handig om in dezelfde cabine te zitten. Tijdens het boeken van een vlucht kan je stoelen naast elkaar uitkiezen. Bij het uitzoeken van stoelnummers worden de meerprijzen weergegeven. Kies je geen stoel? Dan wordt je stoel random toegewezen. Gedurende het online inchecken kan je bij veel airlines nog je stoelkeuze wijzigen. Wens je wat meer beenruimte? Dan betaal je hiervoor een kleine toeslag.

  • Economy class: de budget stoelen (zoals bij de keuken (galley), achterste rij (achterin), bij de toiletten, bij het raam, voorste rij (voorin), bij het gangpad.
  • Business class: verstelbare zitplek met veel beenruimte en extra bergruimte.
  • First class: geweldige zitplaatsen met eersteklas bediening.

Info en tips voor annuleringsverzekering

Als jij een vlucht gaat annuleren heb je annuleringskosten. De vlucht-annuleringsverzekering dekt de annuleringskosten als je jouw vlucht moet annuleren of afbreken. In de polis vind je alle geldige redenen. Dit zijn vaak reisadvies, scheiding, overlijden, zwangerschapscomplicaties, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd), ziekte / medische ingreep. Er is dan een tegemoetkoming voor gemist reisgenot en het wijzigen van de vlucht (en eventueel het hotel).

  • Moet binnen 7 dagen nadat je de reis geboekt hebt afgesloten zijn.
  • Een reisverzekering dekt onvoorziene uitgaven tijdens de vakantie (in de basis zijn dit: vervangend vervoer, ongevallen / noodhulp, rechtsbijstand, wintersport, medische kosten, auto pechhulp).
  • Bagageverzekering: schade, verlies en diefstal van je spullen verzekeren.

Maaltijd aan boord: hoe werkt dat?

De vliegreis Ukunda (Afrika) staat te boek als intercontinentale vliegreis. Goed om te weten: een maaltijd met drankjes/snacks is meestal inclusief.Het menu-assortiment wordt uitgezocht aan de hand van het seizoen en het vertrekmoment. Het eten en drinken wordt geserveerd door de medewerkers. Je mag ook zelf wat eten en drinken meebrengen.

  • intercontinentale vliegreis: bij veel airlines is de maaltijd inbegrepen.
  • Het geserveerde eten is afhankelijk van airline en tijdstip.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met films / series, spelletjes, actueel weerbericht, navigatie, serviceknop, leeslampje.

Alles over zakelijk vliegen

Moet jij op zakenreis? Dan wil je zo snel mogelijk op de plek aanwezig zijn. Grote terminals hebben een aanbod speciale faciliteiten zoals: premium parking, priority check-in en een plekje in een exclusieve lounge waar je rustig kunt wachten of werken. Kom jij regelmatig op luchthaven Schiphol? Dan is het Privium lidmaatschap misschien iets voor jou. Je geniet dan van snelle security- en grenspassage + lounges.

  • Gratis wifi: snelle internetverbinding in en rondom het vliegtuig.
  • Priority boarding: veel tijd besparen bij de douane-check en gates.
  • Lounge: met alles wat jij nodig hebt voor een rustig verloop van de vlucht.
  • Doorgaans bieden ze goede faciliteiten voor werkplekken.
  • Parkeer op enkele minuten lopen vanaf de terminal.
  • Bluebiz: gratis tickets sparen door blue credits te sparen.

Andere praktische onderwerpen

Er bestaan een aantal bijzonder pakketten die te bestellen zijn om jouw reis volledig naar wens te maken. Hieronder bieden wij een opsomming van praktische upgrades.

  • Huisdieren: opties voor vervoer van hond of kat.
  • Speciale bagage: sportuitrusting, muziekinstrument, ski’s en snowboard, visuitrusting, golfuitrusting, fiets.
  • Co2 uitstoot verminderen.
  • Valet-parking: jij hoeft alleen maar naar de vertrekhal te rijden waar je auto wordt weggebracht.
  • Autohuur: je kunt meteen een goede huurauto regelen in .
  • Extra koffer: elke passagier kan extra bagage bijboeken op de vlucht.
  • Vliegen met baby: incl. kinderbagage als rugdrager (draagzak), kinderwagen, campingbed, Maxi-Cosi, buggy.
  • Luchthaventransfer: bespaar tijd door je transfer service op tijd te reserveren.

De voordeligste vliegtickets kopen naar Kenia?

Ontdek alle beschikbare vliegtijden en regel de beste tickets online!

Nabijgelegen vliegvelden in Ukunda en omgeving

Zoek je de snelste vlucht naar Ukunda? In dit gewest vinden we verschillende internationale en nationale Keniaanse vliegvelden. Een grote luchthaven in het land is Jomo Kenyatta International Airport (NBO). De (nationale) maatschappij Kenya Airways vlieg hier erg veel. In de luchthaven-tabel vind je een lijst met meerdere professionele airports dichtbij deze bestemming. Vanuit hier heb je een uitstekende verbinding met openbaar vervoer (trein en bus), luchthavenshuttle en taxibedrijven. Erkende luchtvaartmaatschappijen die hier werkzaam zijn, zijn o.a. Delta Air Lines (DL), Swiss (LX), KLM (KL) en Emirates (EK).

LuchthavenCode (IATA)Afstand (KM)
MombasaMBA28,4 km
MalindiMYD132,0 km
UkundaUKA1,2 km
Actieve airports in de buurt van Ukunda (Kenia).

Landelijke luchthaven Ukunda: Mombasa Moi International Airport

Airport Mombasa Moi International Airport (HKMO) is een veel gekozen aanvlieghaven. We noemen dit een grote terminal op 61 meter boven zeeniveau. Het ligt in de plaats Mombasa. De hemelsbrede afstand vanaf Schiphol is 7060 km. De geschatte vliegtijd is 9 uur. Het navigatieadres is Manyuanda West Uyoma, Mombasa, Kenya. Extra info kan je lezen op kaa.go.ke/airports/our-airports/moi-international-airport/. De airport is ook telefonisch te bereiken (+254 20 3577058). De nationale vliegmaatschappij betreft Kenya Airways. Zie ook goedkope vluchten naar Pachuca.

De meest gekozen vertrekluchthavens vergelijken

  • Airport Schiphol (AMS): perfect voor een zonvakantie of stedentrip.
  • Vliegveld Eindhoven (EIN): eenvoudig online een parkeerplek regelen.
  • Rotterdam Airport (RTM): vliegt naar veel toeristische bestemmingen.
  • Vliegveld Düsseldorf (DUS): snelle en aangename doorstroom voor passagiers.
  • Vliegveld Bremen (BRE): parkeerplekken, autohuur, transfers en hotels in de buurt.
  • Brussel Zaventem Luchthaven (BRU): veel inspiratie voor jouw volgende vliegbestemming.
  • Dortmund (DTM): sfeervolle winkeltjes en schone sanitaire voorzieningen.
  • Keulen Airport (CGN): handige App en website met alle vluchttijden.
  • Flughafen Münster/Osnabrück (FMO): perfect voor een zonvakantie of stedentrip.
  • Flughafen Frankfurt am Main (FRA): voldoende hotels in de omgeving te boeken.
  • Flughafen Weeze (NRN): een uniek aanbod aan bestemmingen.
  • Luchthaven Groningen Eelde (GRQ): ruime keuze uit winkels en horeca.
vluchten-naar-ukunda-vergelijken

Bekijk en vergelijk airlines voor jouw vliegreis

Er werken enkele vliegmaatschappijen die vliegen op Kenya (KE). Hieronder vergelijk je 10 professionele vliegmaatschappijen voor een vliegvakantie naar Ukunda.

  1. United Airlines (UA): handelen het boarden vaak in korte tijd af.
  2. Kenya Airways (KQ): eenvoudig online inchecken.
  3. Ethiopian Airlines (ET): mogelijk kun je ook een pakketreis samenstellen.
  4. British Airways (BA): eenvoudig extra’s als huurauto of hotel bijboeken.
  5. Transavia (HV): eventuele vertragingen worden vroegtijdig gemeld.
  6. ITA Airways (AZ): een heerlijke beleving inclusief entertainment, maaltijden en snacks.
  7. Delta Air Lines (DL): sparen voor gratis extra’s en vluchten.
  8. Swiss (LX): parkeer bij vliegveld, lounges en diverse transfers.
  9. KLM (KL): aantrekkelijke last-minute aanbiedingen beschikbaar.
  10. Emirates (EK): eventuele vertragingen worden vroegtijdig gemeld.

Top-10 boekingssites

Anno 2024 kan jij terecht bij een groot aantal goedkope reisbureaus en vluchtaanbieders. In de lijst hieronder vind je 10 handige boekingssites voor het actuele vluchtaanbod Ukunda in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: keuze uit alle populaire (Europese) bestemmingen en airlines.
  2. Skyscanner: biedt praktisch alle vliegroutes aan in april 2024.
  3. Expedia: op 1 plek boek je jouw verblijf, vlucht, auto, excursies en all-inclusive Ukunda vakanties.
  4. Kayak.nl: doorzoekt honderden reiswebsites in één keer.
  5. Vliegtickets.nl: altijd de beste ticket-deals van alle erkende airlines.
  6. Tix.nl: aanbod met bestemmingen in onder andere Europa, Azië en Afrika.
  7. Vliegwinkel.nl: score van 8,2 op klantenservice en ondersteuning (SGR en ANVR).
  8. Momondo.nl: de ticketprijzen eenvoudig op onder elkaar zetten.
  9. WTC.nl: direct inzicht in prijzen, bagagekosten en vertrektijden.
  10. Google Flights: biedt een schema met prijzen, vliegtijden en touroperators.

7-daagse weersvoorspellingen Ukunda, Kenia

In deze omgeving heb je een tropisch savanneklimaat. Gemiddeld gezien is het hier jaarlijks 22,6°C. De meest prettige periode om hierheen te reizen is augustus, september, december t/m februari. Het is dan een zeer geschikte gelegenheid om de natuur in te gaan en een rondreis in de buurt te maken. In de tabel hieronder vind je de verwachte temperaturen voor de volgende 7 dagen. Per kalenderdag bespreken we de minima en maxima en een indicatie voor de regen / neerslag. Via de tool vind je ook betaalbare vliegtuig tickets naar Ailinglapalap Island

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Ukunda: zelf op pad met jouw huurauto

De betekenis van Fly en drive is een vlucht combineren met een huurauto. Fly-drive is nuttig als je vanaf de airport direct wilt vertrekken met de huurauto. Het grote voordeel is dat je alles voor vertrek al geregeld hebt. Je hoeft na de landing geen papierwerk meer te regelen. Ontdek de prachtige natuur met eigen vervoer. Lokaal adres: 8o401, Ukunda, Kenya.

  • De huurauto staat al voor je klaar in de parkeergarage.
  • Stedenreis: ontdek de binnenstad, oude gebouwen en museums.
  • Zonvakantie: een boost voor je immuunsysteem en humeur.

Vlucht met hotel Ukunda

Als je een vlucht met hotel samenvoegt dan hebben we het over een pakketreis. Het heeft veel pluspunten: je kunt flink besparen, de boekingsvoorwaarden zijn beter (Calamiteitenfonds, SGR, ANVR) en je kunt ter plaatse terecht met vragen en klachten. Doorgaans zal de transfer van luchthaven Mombasa Moi International Airport naar je hotel worden uitbesteed.

  • Pakketreis inclusief vlucht, transfer en hotel.
  • Bij all-inclusive is ook ontbijt, lunch en diner inbegrepen.
  • Goede hotels: Hinneok Cottage @ Ndege House Compound., Borabora Wildlife Park And Luxury Tented Safari Camp Diani, Shimba Hills Lodge, Jumbo Hilltop Lodge, Diani Travelers Guest House.
  • Wintervakantie: bij o.a. Vakantiediscounter, Corendon, D-Reizen, Alltours, Prijsvrij, Tui en natuurlijk De Jong Intra Vakanties, Bebsy, Suntip, Thomas Cook, Vakanties.nl, Stip Reizen.

FAQ: belangrijke vragen en antwoorden over vliegreizen naar Ukunda

Wat zijn geschikte airports in de buurt van Ukunda?

Kortbij deze omgeving zijn er grootschalige en kleinere Keniaanse luchthavens. Zo kun je denken aan Mombasa (MBA), Malindi (MYD) & Ukunda (UKA). Een toonaangevende luchthaven in dit land is Jomo Kenyatta International Airport (NBO). De vliegafstand van airport Schiphol (AMS) naar het naburige Mombasa is om en nabij de 7060 km (hemelsbreed). Dit komt neer op +/- 9 uur effectieve vliegtijd (excl. tussenstops). Met behulp van OV (bus, trein) en luchthavenvervoer ben je in korte tijd op plek van bestemming.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen hierheen?

Ukunda in Kenia is een goede Keniaanse plaats. Een mooi aantal carriers kunnen Jouw een (in)directe vlucht aanbieden. Prettige airlines zijn o.a.: United Airlines (UA) ,Kenya Airways (KQ), Ethiopian Airlines (ET), British Airways (BA), Transavia (HV), ITA Airways (AZ), Delta Air Lines (DL), Swiss (LX), KLM (KL), Emirates (EK). Een prettige nationale luchtvaartonderneming is Kenya Airways. Raadpleeg altijd vliegticketzoekmachine voor interessante deals. Onderzoek ook de vertrekopties op het online portaal van de maatschappijen.

Gedurende welke maanden vind ik een goedkoop ticket naar Ukunda?

De prijzen van vluchten kunnen elke dag weer anders zijn. Vliegtickets met reisdata in de hoogseizoenen (zomerperiode) zijn in de regel minder aantrekkelijk. Het laagseizoen (dec. – feb.) is een goede vertrekperiode om te besparen. Wil je graag in de schoolvakanties vertrekken? We adviseren om dan niet te laat te boeken. Rond 8 weken van tevoren zijn tickets vaak nog wat goedkoper. Wanneer je dichterbij jouw vertrekdag komt zijn de meeste stoelen verkocht en stijgen de prijzen. Suggestie: in de winter (december, januari) lanceren vliegmaatschappijen vroegboekkortingen (bijvoorbeeld KLM Werelddeal Weken). Wees hier op tijd bij!

Last-minute vluchten Ukunda, hoe boek ik dat?

Vliegmaatschappijen zoeken naar mogelijkheden dat er zo veel mogelijk passagiers mee aan boord gaan. Zijn er nog enkele stoelen vrij? In dat geval worden deze stoelen soms voordeliger verkocht. Hierdoor kan het vliegtuig alsnog vol vertrekken. Probeer dus deze last-minute deals te scoren. Praktische tips: bezoek regelmatig de vergelijkingssites, krijg automatisch een seintje met een prijsalarm en houd meerdere opties open. Er zijn daarnaast ook touroperators met scherpe last-minutes.

Hoe zit het met het openbaar vervoer?

Vliegbestemming Ukunda beschikt over een prima OV-infrastructuur naar meerdere terminals. Vanaf de airport kan je met trein/bus naar jouw hotel. Doorgaans is er tegen betaling een shuttle service beschikbaar. Via internet kun je de vertrektijden bekijken en de verwachte tarieven. Maak de prijs je weinig uit en wacht je liever niet op de bus? Neem dan een taxibedrijf. Bij een gekoppeld reisarrangement van reisorganisaties als Tui, D-Reizen, Vakantiediscounter, Sunweb, Corendon en Suntip is de transfer van en naar de luchthaven ook bij de prijs inbegrepen.