vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Bamenda

Deze zomer goedkoop vliegen naar Bamenda in Kameroen (Afrika)? Het kopen van de voordeligste vliegtickets gaat eenvoudig met onze ticketzoeker. Bepaal de luchthaven van aankomst, de reisdag en het aantal reisgenoten. De ticketzoeker toont de beste en goedkoopste vluchten naar de beste vliegvelden zoals Abuja, Bata en Calabar. Er wordt een overzicht getoont met de vertrek- en aankomsttijden, de totale kosten en andere relevante aspecten zoals handbagage, voorkeursplekken in het vliegtuig en eventueel ook de tussenstops van vliegmaatschappijen zoals KLM en Camair-Co. Afsluiten kun je een aanvraag indienen voor een huurauto of nachtverblijf bij verblijven als Moitsa Hotel, Ayaba Hotel, Mawa Hotel, Kangle Plaza Hotel – Ngen Junction, Azam Hotel.


  • Onderzoek vluchten van alle beschikbare airlines.
  • Zie in 1 oogopslag de meest gunstige of snelste vluchtmogelijkheid.
  • Gemakkelijk zoeken op luchthavens als ABV, BSG, CBQ.
  • Boeken en afrekenen via internet.
  • Bagage kiezen en vooraf stoelkeuze.
  • Digitaal inchecken en de vlucht wijzigen.

Voordelige vluchten naar Bamenda vergelijken en boeken

De Kameroense stad is een prachtige vakantieplek voor een stedentrip of een groepsreis. Deze vakantieplek staat garant voor een heerlijke variatie van plaatselijke bezienswaardigheden, leerzame musea, veelzijdige natuurgebieden, voortreffelijke horeca en diverse winkels. Vanaf Schiphol vliegen naar Bamenda tegen de beste vliegtarieven? Wij verspreiden een nuttig stappenplan met tips en tricks over hoe je voordelige vliegtickets moet kopen.

Voordelig met het vliegtuig naar Bamenda

  1. Zoek op bestemming

    Aan het begin van jouw zoektocht kies je een stad of luchthaven om te vertrekken (o.a. Düsseldorf, Maastricht, Rotterdam, Eindhoven, Keulen, Schiphol) en de gewenste bestemming. In de volgende stap kies je de reisdatum en de gewenste terugvlucht datum (als je een retour wil boeken). In de zoekmachine is er een optie om 1 of 2 extra locaties (tussenstops) door te geven. Maak tenslotte een keuze voor het aantal volwassenen en kinderen. Ontdek beschikbare vluchten door op zoeken te drukken.

  2. Vergelijk vluchten

    De vergelijker biedt nu een lijst met de beste routes van o.a. Rotterdam (RTM), en Amsterdam (AMS) naar luchthavens zoals Calabar, Bata en Abuja. Maak nu een keuze door te sorteren op tarieven, totale reisduur of een specifieke vertrektijd. Tevens kan je zoeken op tussenstops of directe vluchten, internationale luchtvaartmaatschappijen (voor de bestemming United Airlines (UA), British Airways (BA) en Camair-Co), vliegvelden en de standaard bagage limieten. Handig: de zoekfunctie kent ook gunstiger geprijsde vluchten op alternatieve vertrekdata. Eventueel kan je een prijsalert instellen bij dalende prijzen.

  3. Boekingsplatform kiezen

    Selecteer de vlucht die klopt met jouw wensen. Een individuele vlucht kan je regelen via verschillende vliegticket-aanbieders. Bijvoorbeeld bij de luchtvaartmaatschappij (KLM of Camair-Co) of een reisagent zoals Trivago. Enkele maatschappijen en reisorganisaties rekenen extra kosten voor maaltijden, stoelvoorkeur, ruimbagage, verzekeringen, handbagage, entertainment. Bekijk ervaringen en kies een aanbieder.

  4. Kies bagage-type en verstrek de namen en adressen van de reizigers

    De ticketzoeker verwijst je door naar de vliegticket verkoper. Check voor de laatste keer de vluchttijden, het aantal volwassenen en/of kinderen, de verwachte kosten en bevestig jouw keuzes. Kies daarna de bagage. Op bijna elke vlucht is 1 tas (55 x 35 x 25 cm) zonder kosten mee te nemen. Wil je ook ruimbagage mee? Dan gelden doorgaans verschillende tarieven. Daarna moet je voornamen, achternamen en geboortedata doorgeven van de reizigers. Dit komt erg precies. Zorg daarom dat je de correcte namen doorgeeft exact zoals vermeld op je Id-kaart of paspoort.

  5. Overige extra’s kiezen en boeken

    In deze stap zijn aanvullende diensten toe te voegen. Je kunt denken aan meer beenruimte, voorrang bij aan boord gaan, een verzekering, een warme maaltijd aan boord, buggy’s en kinderwagens, huisdieren, een directe huurauto enzovoort. Het systeem berekent nu de realistische tarieven van de gehele reissom. Je kunt kiezen voor betaalmiddelen zoals Creditcard, iDeal, Bankoverschrijving en Paypal. Na de boeking krijg je altijd een bevestigingsmail. Enkele uren voor vertrek kan je inchecken. Meteen daarna krijg je een instapkaart (boarding pass). Zorg dat je zo’n 3 uur voor vertrek al op de airport bent. Een geldig paspoort of nationale identiteitskaart is cruciaal.

Vergelijk en reserveer de beste vlucht naar Bamenda (Kameroen)

Kies jouw vlucht en koop de beste tickets

Functionele informatie over deze reisbestemming

Reisbestemming Bamenda (5.9630513, 10.1591213) is een sfeervolle plek in Kameroen, Afrika. Je kunt hier communiceren in het Engels, Frans. Je kunt hier betalen met de West-Afrikaanse CFA-frank (XAF). De lokale tijdzone is Africa/Douala (UTC +1, tijdsverschil: geen). In Kameroen kennen ze stopcontacten van het type C / E. De standaard stroomspanning is 220 V met 50 Hz. Luchthaven in de buurt zijn Bata, Calabar en Abuja. Het gemiddelde prijsniveau hier is voordelig. De nationale luchtvaartmaatschappij is Camair-Co. Voor een standaard hotelkamer rekenen de hier om en nabij de €63,10.

PlaatsBamenda
LandKameroen
ContinentAfrika
TijdzoneAfrica/Douala (UTC +1)
Tijdsverschilgeen
Luchthaven in de buurtBamenda Airport (BPC)
AirlinesCamair-Co
Websitewww.spm.gov.cm
Telefoonnummeronbekend
Afstand vanaf Schiphol5160 km (+/- 6,5 uur vliegtijd)

Last-minute tickets april 2024: zo vind je de goedkoopste vluchtaanbiedingen

Goedkoop vliegen gaat moeiteloos via internet. Door te kiezen voor een gebruiksvriendelijke prijsvergelijker bestel je altijd de goedkoopste vluchten naar Bamenda en andere regio’s via maatschappijen zoals Emirates (EK), Transavia (HV) & KLM (KL). Wij bieden nog meer handige tips om besparingen te realiseren. Bijgaand tref je twaalf handige tips om goedkoper te vliegen. Kijk ook eens naar de betaalbare vliegtickets naar Montreal.

12 besparingstips voor het reserveren van de goedkoopste vlucht

  1. Neem een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines hanteren zeer lage tarieven.
  2. Voer je bestemming in een vergelijker in.
  3. Vandaag of morgen vertrekken: last-minute vluchten zijn vaak extra laag geprijsd.
  4. Vroegboekkorting: boek jouw tickets 8 tot 12 weken van tevoren.
  5. Flexibiliteit wordt beloond: hoe flexibeler je bent, hoe meer keuze.
  6. Cookies en cache wissen.
  7. Ontvang een prijsalarm: je krijgt een seintje bij een nieuwe deal.
  8. Kies voor een overstap: een tussenstop kan voordelig zijn.
  9. Sommige actiecode websites verzamelen interessante deals.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): punten sparen met je vluchten met speciale loyaliteitsprogramma’s.
  11. Open-jaw tickets: extra voordelig terugvliegen vanaf MD-Douala International Airport (DLA).
  12. Hotel en vlucht: lagere prijzen wanneer je de reis en overnachting combineert.

Dure en goedkope vertrekmaanden

  • Januari 2023: vaak de goedkoopste maand om te vliegen.
  • Februari 2023: geniet samen met je gezin van een heerlijke voorjaarsvakantie.
  • Maart 2023: wellicht is een pakketreis voor Jouw interessant.
  • April 2023: geschikte tijd voor een citytrip of stedentrip in Bamenda.
  • Mei 2023: de meivakantie is een leuke periode om te reizen.
  • Juni 2023: zoek naar een vliegticket en hotel voor gunstige tarieven.
  • Juli 2023: tijdens de zomervakantie kan het druk zijn op de luchthaven.
  • Augustus 2023: er vertrekken tientallen vliegvakanties vanaf jouw favoriete luchthaven.
  • September 2023: een zeer geschikte maand voor een last-minute vlucht.
  • Oktober 2022: ga een weekend of weekje weg in de herfstvakantie.
  • November: 2022: geweldige all-inclusive aanbiedingen vol comfort.
  • December: 2022: een heerlijke kerstvakantie in de winterzon.

Boekingshulp: hulp bij jouw volgende boeking

Gedurende het boeken van een Bamenda vliegticket tonen boekingssites leuke opties en aanvullende diensten die jouw vlucht nog comfortabeler maken. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wil. Het levert dan ook veel vragen op. Wat moet je wel kiezen, en welke opties voegen niks toe voor mijn vlucht? Bijgaand behandelen we een complete uitleg over arrangementen die vaak worden aangeboden (zoals bij Lufthansa, Delta Air Lines, Eurowings, easyJet, TUIfly, Swiss, Norwegian, Brussels Airlines, Ryanair, Aer Lingus of Air France, Wizz air, Vueling, British Airways).

Bagage meenemen

Onder handbagage verstaan we een tas die je mag meenemen in de cabine van het vliegtuig. In dit geval kan het zijn; een kleine rugzak, rugtas, reistas, rolkoffer, trolley, weekendtas. Bij de meeste airlines is max. 1 stuk handbagage per passagier toegestaan. Met ruimbagage bedoelen we een rugzak of tas die je moet laten wegen en inchecken bij de balie. Deze koffers gaan naar het bagageruim. Het max. gewicht verschilt per airline en vliegklasse. Dit is rond de 20 – 30 kilogram. De onkosten zijn per airline afhankelijken liggen tussen de €0,00 (gratis) t/m €55,00.

  • Hoogstens 1 item handbagage (55 x 35 x 25 cm, max 7 – 10 kg).
  • Ruimbagage: één reiskoffer van +/- 15 – 25 kg.
  • Klik door naar de site van je airline voor de meest recente bagageregels.

Inchecken & Stoelreservering

Met een grotere groep reizen naar Bamenda per vliegtuig? Dan is het natuurlijk leuk als je bij elkaar zit. Bij het boeken van jouw tickets kan je stoelen naast elkaar kiezen. Bij het aanklikken van stoelnummers worden de meerprijzen weergegeven. Betaal je liever niet voor een stoel? Dan krijg je een zitplaats toegewezen. Wanneer je online incheckt kan je soms nog last minute een stoelkeuze maken. Zo kun je kiezen voor meer beenruimte? Wel betaal je hiervoor een kleine toeslag.

  • Economy class: de aantrekkelijke plekken (ook bij de toiletten, bij het raam, achterste rij (achterin), voorste rij (voorin), bij het gangpad, bij de keuken (galley).
  • Business class: verstelbare zitplek met extra voorrang.
  • First class: geweldige zitplaatsen met eersteklas service.

Heb ik een annuleringsverzekering nodig?

Als jij een vlucht gaat annuleren zullen er annuleringskosten in rekening worden gebracht. De vlieg-annuleringsverzekering keert een vergoeding uit als jij de vakantie moet cancelen of afbreken. Een valide oorzaak is o.a. visumproblemen, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd), ziekte / medische ingreep, overlijden, scheiding, zwangerschapscomplicaties. Je mag dan contact opnemen voor een redelijke compensatie voor niet genoten reisdagen en het wijzigen van de vlucht (en eventueel het hotel).

  • Sluit de polis direct na boeking van de reis af.
  • De doorlopende reisverzekering dekt materiële en persoonlijke schade tijdens de reis (denk dan om zaken als: auto pechhulp, medische kosten, wintersport, ongevallen / noodhulp, vervangend vervoer, repatriëring).
  • Bagageverzekering: je bent goed verzekerd voor verlies en diefstal van persoonlijke items.

Maaltijd aan boord: waar kan ik op rekenen?

Een vliegreis Bamenda (Afrika) noemen we een intercontinentale vliegreis. Bij dit type vlucht geldt: bij de meeste airlines ie een maalijtd en drinken inclusief.Het menu wordt aangepast het moment van vliegen. Het product wordt uitgeserveerd door de stewards. Je mag ook zelf eten meenemen.

  • intercontinentale vliegreis: meestal betaal je niets extra’s voor de maaltijd aan boord.
  • Wat er precies geserveerd wordt is afhankelijk van airline en tijdstip van vliegen
  • Inflight entertainment: interactief scherm met spelletjes, leeslampje, radio / muziek, films / series, serviceknop, actueel weerbericht.

Zakelijke vliegreis

Heb je een zakelijke afspraak? Je wil je tijd dan zo efficiënt mogelijk besteden. De grote luchthavens beschikken doorgaans over unieke faciliteiten: een overdekte parkeerplaats, snellere boarding en een plek in een zaken-lounge waar je rustig kunt wachten of werken. Vertrek je regelmatig vanaf luchthaven Schiphol? Vraag je werkgever dan naar Privium. Hiermee reis je ontspannen en comfortabel vanaf Schiphol.

  • Gratis wifi: speciale werkplekken ingericht met gratis internet.
  • Priority boarding: loop snel langs de douane en gate-controles.
  • Lounge: voor een rustige voorbereiding op je vliegreis.
  • Een prettige werkplek om nog even door te werken.
  • Parkeren op plekken dicht bij de terminal.
  • Bluebiz: gratis tickets sparen door blue credits te sparen.

Meer alternatieve diensten

Luchtvaartmaatschappijen verkopen heel wat andere extra’s die je kunt kiezen om jouw reis zo comfortabel en ontspannen mogelijk te maken. In het gedeelte hieronder vind je diverse veel gekozen extra diensten.

  • Huisdieren: zorg dat jouw hond of kat een EU-paspoort heeft.
  • Speciale bagage: golfuitrusting, fiets, sportuitrusting, muziekinstrument, visuitrusting, duik- en surfuitrusting.
  • Extra CO-2 compensatie mogelijk voor jouw vlucht.
  • Valet-parking: je auto wordt weggebracht en weer opgehaald door een medewerker.
  • Autohuur: je bent extra flexibel met een huurauto in .
  • Extra koffer: je kunt extra bagage bijboeken voor een kleine meerprijs.
  • Vliegen met baby: incl. kinderbagage zoals kinderwagen, buggy, kinderzitje, Maxi-Cosi, campingbed.
  • Luchthaventransfer: vind een geschikte transfer service naar jouw accommodatie.

De goedkoopste vliegtickets kopen naar Kameroen?

Zoek en vergelijk vliegmaatschappijen en koop de gunstigste tickets online!

Lokale vliegvelden in Bamenda en omgeving

Instappen in de snelste vlucht naar Bamenda? In dit land zijn tal van internationale en nationale Kameroense vliegvelden. Een van de meest bekende airports van het land is MD-Douala International Airport (DLA). De airline Camair-Co vliegt hier veelvuldig op. In de tabel hieronder vergelijk je verschillende praktische vliegvelden die op relatief korte afstand gelegen zijn. Vanaf deze luchthavens kan je jouw reis verder voortzetten via openbaar vervoer (trein en bus), luchthavenshuttle en taxivervoer. Prettige maatschappijen die hier actief zijn, zijn o.a. Kenya Airways (KQ), Swiss (LX), Delta Air Lines (DL) of ITA Airways (AZ).

AirportIATA-codeAfstand (KM)
AbujaABV465,8 km
BataBSG453,4 km
CalabarCBQ228,9 km
DoualaDLA223,2 km
EnuguENU293,0 km
JosJOS433,3 km
N’gaoundereNGE406,7 km
YaoundeNSI293,5 km
Port HartcourtPHC370,9 km
ImoQOW332,5 km
Overzicht met airports dichtbij Bamenda (Kameroen).

Populaire luchthaven Bamenda: Bamenda Airport

Airport Bamenda Airport (FKKV) is een zeer geschikte aanvlieghaven. Dit noemen we een middelgrote terminal op 1239 meter boven zeeniveau in Bamenda. De reisafstand vanaf Schiphol (AMS) is 5160 kilometer en de totale vliegtijd ligt rond de 6,5 uur. Je kunt jouw navigatiesysteem instellen op 24QF+M2 Bamenda, Cameroon. Extra info kan je lezen op www.spm.gov.cm. Je kunt ook vragen stellen per telefoon. Een zeer betrouwbare maatschappijen is Camair-Co. Bekijk ook goedkope vluchten naar Kyzyl.

De meest gekozen vertrekluchthavens vergelijken

  • Vliegveld Schiphol (AMS): snelle bagageafhandeling en prima aanwijzingen.
  • Eindhoven (EIN): prima verbinding met openbaar vervoer (bus en taxi).
  • Vliegveld Rotterdam (RTM): alle benodigde vluchtinfo wordt duidelijk aangegeven.
  • Düsseldorf (DUS): goed bereikbaar met bus en taxi (openbaar vervoer).
  • Bremen Airport (BRE): snel je bagage afgeven bij de incheckbalie.
  • Vliegveld Brussel Zaventem (BRU): prima opties voor haal- en brengservice.
  • Vliegveld Dortmund (DTM): ruim aanbod bestemmingen en airlines.
  • Flughafen Köln-Bonn (CGN): genoeg toiletten en ruimtes om even rustig te zitten.
  • Vliegveld Münster-Osnabrück (FMO): moderne incheckbalie waar je snel je bagage afgeeft.
  • Vliegveld Frankfurt (FRA): er is een draadloze internetverbinding aanwezig.
  • Airport Weeze (NRN): afhandeling van de bagage gaat over het algemeen snel.
  • Groningen Airport Eelde (GRQ): prima opties voor haal- en brengservice.
vluchten-naar-bamenda-vergelijken

10 populaire airlines voor een aangename vlucht

Er werken diverse maatschappijen die vliegen op Cameroon (CM). Hierna vind je de 10 beste vliegmaatschappijen voor een vliegvakantie naar Bamenda.

  1. United Airlines (UA): moderne vloot met prima service aan boord.
  2. British Airways (BA): vind eenvoudig de beste last-minute aanbiedingen.
  3. Camair-Co: stoelreservering, entertainment, zelf inchecken en parking.
  4. Emirates (EK): eenvoudig online inchecken.
  5. Transavia (HV): flexibel boeken naar talloze bestemmingen.
  6. KLM (KL): erkende airline die Jouw verbindt met de hele wereld.
  7. Kenya Airways (KQ): goede voorwaarden voor annulering en wijzigingen.
  8. Swiss (LX): kindvriendelijke organisatie met vriendelijk personeel.
  9. Delta Air Lines (DL): regelmatig nieuwe last-minute aanbiedingen beschikbaar.
  10. ITA Airways (AZ): gemakkelijk je boeking beheren en online inchecken.

Top-10 boekingssites

Sinds een aantal jaren kan je boeken bij diverse online reisbureaus en boekingsplatforms. Hierna tonen wij 10 veelgezochte reisbureaus voor het actuele vluchtaanbod Bamenda in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: voor al jouw vliegtickets, hotels, autohuur en transfers.
  2. Skyscanner: biedt praktisch alle vliegroutes aan in april 2024.
  3. Expedia: voor vakantiehuizen, appartementen, hotels en all-inclusive Bamenda vakanties.
  4. Kayak.nl: doorzoekt honderden reiswebsites in één keer.
  5. Vliegtickets.nl: al sinds 1999 een van de meest populaire vergelijkers.
  6. Tix.nl: zoeken en boeken in slechts enkele minuten.
  7. Vliegwinkel.nl: mag het ANVR en SGR keurmerk voeren.
  8. Momondo.nl: ticketprijzen ontdekken en tegen een gunstige prijs boeken.
  9. WTC.nl: ontdek de mooiste bestemmingen over de hele wereld.
  10. Google Flights: complete reis samenstellen en via google maps zoeken naar dagtrips.

Actuele weersvoorspellingen Bamenda, Kameroen

In deze omgeving heb je een tropisch savanneklimaat. Gemiddeld gezien is het hier jaarlijks 27,8°C. Een populaire periode om hierheen te reizen is december tot en met februari. Dit is een uitstekende tijd om de regio te ontdekken en activiteiten te plannen. In onderstaande tabel vind je een samenvatting van de voorspellingen van het weer weer voor deze week. Dag voor dag tonen we de minimale en maximale temperatuur en kijk je of het droog blijft. We informeren je ook over betaalbare vliegtuig tickets naar Busselton

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Bamenda: boek ticket met huurauto

De betekenis van Fly en drive is een pakket met ticket en huurauto. Fly-drive is nuttig als je bij de airport niet afhankelijk wilt zijn van een transfer. Het is heel praktisch doordat je hele vakantie als een pakketreis kunt boeken. Je hoeft na de landing geen papierwerk meer te regelen. Heerlijk genieten van je vakantie op jouw eigen tempo. Lokaal adres: Mile 6 Mankon, Bamenda, Cameroon.

  • In een plaatselijke parkeergarage worden de huurauto opgeslagen.
  • Weekendje weg: echt even tijd maken voor elkaar.
  • Zonvakantie: trakteer jezelf op een flinke dosis vitamine D.

Vlucht met hotel Bamenda

Als je een vlucht met hotel bij 1 reisaanbieder afneemt dan hebben we het over een pakketreis. Veel mensen kiezen hier bewust voor: je bespaart op de kosten, je krijgt je geld terug bij een faillissement (SGR, Calamiteitenfonds, ANVR) en je kunt ter plaatse terecht met vragen en klachten. Indien mogelijk zal jouw transfer van luchthaven Bamenda Airport naar je hotel worden ingepland.

  • Vaak ANVR & SGR voorwaarden van toepassing op de pakketreis.
  • Ervaar het gemak van logies, volpension of all inclusive.
  • Plaatselijke hotels: Moitsa Hotel, Ayaba Hotel, Mawa Hotel, Kangle Plaza Hotel – Ngen Junction, Azam Hotel.
  • Wintervakantie: bekijk aanbod bij Alltours, Vakantiediscounter, Prijsvrij, Sunweb, Corendon, D-Reizen of ook De Jong Intra Vakanties, Stip Reizen, BeachCheck.com, Vakanties.nl, Thomas Cook, Suntip.

FAQ: bekijk vragen en antwoorden over vliegreizen naar Bamenda

Wat zijn goede airports voor mijn vlucht naar Bamenda?

In de buurt van dit gebied kan je vliegen op grotere en kleinere Kameroense terminals. Denk bijvoorbeeld aan Abuja (ABV), Bata (BSG) & Calabar (CBQ). Een grote luchthaven in deze regio is MD-Douala International Airport (DLA). De route van Amsterdam Schiphol (AMS) naar het nabijgelegen Bamenda is grofweg 5160 kilometer (rechtstreeks). Het kost je zo’n +/- 6,5 uur zuivere reistijd (excl. tussenstops). Door verder te reizen met het lokale OV en luchthavenvervoer ben je binnen mum van tijd in het stadscentrum.

Welke luchtvaartmaatschappijen kan ik kiezen?

Bamenda in Kameroen is een goede Kameroense vakantiehotspot. Flink wat airlines laten Jouw (in)directe vluchten reserveren. Erkende airlines zijn onder andere: United Airlines (UA) ,British Airways (BA), Camair-Co, Emirates (EK), Transavia (HV), KLM (KL), Kenya Airways (KQ), Swiss (LX), Delta Air Lines (DL), ITA Airways (AZ). Een grote landelijke aanbieder is Camair-Co. Tip: check eerst een vergelijkingstool voor het actuele aanbod. Raadpleeg ook de vluchttarieven op het online portaal van de vliegmaatschappijen.

Wanneer reserveer ik een goedkoop ticket naar Bamenda?

Elke dag worden prijzen van tickets aangepast. Vliegtickets die je boekt voor het hoogseizoen (juli tot augustus) zijn historisch gezien fors geprijsd. Een vlucht boeken in het laagseizoen is meestal veel voordeliger. Reis je met kinderen die uitsluitend tijdens schoolvakanties vrij zijn? Zorg dan dat je op tijd boekt. Een aantal maanden voor jouw vakantie betaal je gemiddeld gezien een lagere ticketprijs. Wanneer je vertrekdatum in zicht komt ga je langzamerhand weer meer betalen. Tip: eind december / begin januari hanteren bekende luchtvaartmaatschappijen aanbiedingen met vroegboekvoordeel (zoals KLM Werelddeal Weken). Vroege boekers ontvangen forse kortingen!

Last-minute vluchten Bamenda, hoe profiteer ik daarvan?

Reisaanbieders zien natuurlijk graag dat alle stoelen bezet zijn. Kampt de airline met onverkochte stoelen? In dat scenario worden de laatste tickets heel voordelig aangeboden. Hierdoor worden ook de laatste plekjes verkocht. Je kunt hiervan profiteren. Handige tips: check regelmatig websites met acties en deals, laat een prijsalarm afgaan indien jouw vlucht voordeliger wordt en overweeg meerdere vertrek momenten. Er zijn daarnaast ook touroperators met scherpe last-minutes.

Zijn er mogelijkheden qua openbaar vervoer?

Vliegbestemming Bamenda is aangesloten op het OV-netwerk naar grote en kleine airports. Vanaf de vertrekhal reis je per bus of trein naar jouw hotel. In de drukke periodes is er tegen betaling een shuttle service beschikbaar. Controleer vooraf de vertrektijden en de onkosten. Heb je een ruimer budget en wil je rechtstreeks naar je hotel? Bel dan bij aankomst een taxi. Bij een pakketreis van reisorganisaties als Sunweb, D-Reizen, Vakantiediscounter, Corendon, Prijsvrij en Alltours is de transfer van en naar de luchthaven vaak inclusief.