vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Mansûra

Eenvoudig en goedkoop vliegen naar Mansûra in Egypte (Afrika)? Het vinden van de meest gunstige vliegtickets doe je snel en eenvoudig met onze vergelijker. Maak een besluit over waar je naartoe wil, de datum van vliegen en het reisgezelschap. De vlucht-vergelijker vergelijkt de snelste en goedkoopste routes naar nabije luchthavens zoals Amman, Aqaba of Asyut. Jij krijgt vervolgens een schema met de mogelijke reistijden, de totale kosten en extra factoren zoals handbagage, stoelreserveringen en eventuele tussenstops van luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en Egyptair. Daarna boek je een huurauto of een hotelkamer bij gunstig gelegen hotels zoals Al Mansoura Apartment, شقة مفروشة بالمنصورة, Mansoura Apartment Infront Of Kfc, Mansoura Apartment Infront Of Kfc, Almadiafah.


  • Raadpleeg vluchten van alle bekende airlines.
  • 1 overzicht met de voordeligste of snelste vluchtoptie.
  • Zoek tevens naar luchthavens zoals AMM, AQJ, ATZ.
  • Altijd veilig en diverse betaalopties.
  • Online stoel kiezen en bagage bijboeken.
  • Via internet inchecken en vluchten wijzigen.

Voordelige vluchten naar Mansûra vergelijken en boeken

De Egyptische stad is een vaak-gekozen locatie voor een weekendje weg, stedentrip of een langere vakantie. Deze vakantieplek heeft een mengeling van authentieke bezienswaardigheden, indrukwekkende musea, prachtige natuurparken, verrassende restaurants en een mooi winkelgebied. Vanaf Schiphol vliegen naar Mansûra voor goedkope prijzen? Wij vertellen een handig stappenplan met tips over hoe je de beste vliegtickets kunt kopen.

Voordelig met het vliegtuig naar Mansûra

  1. Zoek op vakantiebestemming

    In stap 1 kies je de vertrekluchthaven (bekende opties zijn Schiphol, Keulen, Brussel, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht) en de reisbestemming. Klik vervolgens op de vertrekdag en de datum voor de terugvlucht (als je een retour wil boeken). In de tool bieden ze de mogelijkheid om aanvullende vluchten te selecteren. Denk ook na over het aantal reizigers. Druk op de grote zoekknop om vluchten te zoeken.

  2. Vergelijk beschikbare vluchten

    De zoekfunctie geeft een resultatenpagina met de goedkoopste vluchten van o.a. Eindhoven (EIN) en Amsterdam (AMS) naar airports als Asyut, Aqaba of Amman. Je kunt de resultaten nog persoonlijker maken door te filteren op tarieven, vluchttijd of een specifieke vertrektijd. Tevens kan je een keuze maken uit het max. aantal tussenstops, specifieke luchtvaartmaatschappijen (zoals in dit geval Emirates (EK), Transavia (HV) & Egyptair), vliegvelden of bagage. Handig: het vliegticket-platform toont ook suggesties voor voordelige vluchten op andere dagen. Optioneel kan je een prijsalert instellen.

  3. Online reisbureau kiezen

    Kies een vluchtroute die past bij jouw zoekopdracht. Eén specifieke vlucht kan je reserveren bij nationale en internationale reisagenten en maatschappijen. Bekijk de opties bij bijv. de rechtstreekse maatschappij (KLM of Egyptair) of een ticketsite zoals Gate1. De meeste maatschappijen en brokers rekenen soms iets extra’s voor servicekosten, handbagage, maaltijden, ruimbagage, entertainment, verzekeringen. Bekijk reviews en rond de ticketaankoop verder af door een aanbieder te kiezen.

  4. Selecteer bagage en deel privé gegevens (NAW)

    De vliegticketzoekmachine stuurt je door naar de vliegticket-shop. Check voor de laatste keer de vluchttijden, het aantal reizigers, de verwachte kosten en bevestig het reisschema. Maak een keuze voor het aantal kg bagage. Heel vaak is 1 stuk handbagage (56 x 45 x 25 cm) kosteloos mee te nemen. Veel spullen meenemen in de ruimbagage? Dan gelden doorgaans verschillende tarieven. Daarna verstrek je de n.a.w. gegevens van het reisgezelschap. Dit komt erg precies. Zorg daarom dat je de eerste voornaam en achternaam noteert zoals genoteerd op je Id-kaart of paspoort.

  5. Extra’s en upgrades kiezen

    Helemaal aan het eind kan je extra’s kiezen. Je kunt denken aan meer beenruimte, voorrang bij aan boord gaan, verzekering / annuleringspolis, eten/drinken tussen stijgen en landen, extra bagage, huisdieren (hond/kat), een huurauto etcetera. Op basis van jouw keuzes zie je de totale prijzen van je samengestelde reis. Er zijn vaak diverse betaalmiddelen mogelijk zoals iDeal, Paypal, een overschrijving via de bank of Creditcard. Op je mail ontvang je een bevestiging. Vlak voor vertrek kan je online inchecken. Nadat je dat gedaan hebt kan je de instapkaarten in de mail verwachten. Het is belangrijk dat je 3 uur van tevoren aanwezig bent. Zorg ook dat je alle benodigde reisdocumenten bij je hebt.

Check de beste vlucht naar Mansûra (Egypte)

Kies een bestemming en zoek naar de beste deals

Feiten en details over deze bestemming

Reisbestemming Mansûra (31.0409483, 31.3784704) is een zeer geliefde locatie in Egypte, Afrika. Men spreekt hier Arabisch. De belangrijkste valuta is de Egyptisch pond (EGP). De lokale tijdzone is Africa/Cairo (UTC +2, tijdsverschil: 1 uur). In Egypte moet je rekening houden met stopcontacttype C / F. De voedingsspanning is 220 V op 50 Hz. Populaire luchthavens in de omgeving zijn Aqaba, Asyut en Amman. De kosten van alledaagse zaken zijn erg goedkoop. De nationale luchtvaartmaatschappij is Egyptair. Voor een basis hotelkamer betaal je zo’n €34,00.

PlaatsMansûra
LandEgypte
ContinentAfrika
TijdzoneAfrica/Cairo (UTC +2)
Tijdsverschil1 uur
Luchthaven van bestemmingPort Said Airport (PSD)
VliegmaatschappijenEgyptair
Websitewww.egyptair.com/
Telefoonnummer+20 66 3245948
Afstand vanaf Schiphol3230 km (+/- 4,5 uur reistijd)

Last-minute tickets april 2024: zo vind je de scherpste vluchtaanbiedingen

Goedkoop reizen met het vliegtuig is online snel geregeld. Door gebruik te maken van een intelligente ticketvergelijker vind je altijd gemakkelijk de goedkoopste vluchten naar Mansûra en gelijkwaardige bestemmingen met maatschappijen zoals Kenya Airways (KQ), Swiss (LX) of Delta Air Lines (DL). Er zijn nog meer trucjes om geld te besparen. Hieronder kan je aan de slag met twaalf goede tips om goedkoper te vliegen. Zie ook betaalbare vliegtickets naar Juneau.

12 adviezen om minder te betalen voor het kopen van goedkope vliegtickets

  1. Boek bij een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines staan bekend om hun stuntprijzen.
  2. Gebruik prijsvergelijkers.
  3. Vertrek vandaag of morgen: de laagste prijs met speciale last-minute vluchten.
  4. Vroegboekkorting: boek jouw tickets 8 tot 12 weken van tevoren.
  5. Flexibiliteit wordt beloond: zoek niet uitsluitend op 1 vliegdatum.
  6. Bezoek een website in een privé browser (cookies uitgeschakeld).
  7. Met een prijsalarm blijf je op de hoogte: zo mis je nooit meer een scherpe deal.
  8. Neem een overstap: vluchten met tussenstops zijn soms verrassend goedkoop.
  9. Maak gebruik van kortingssites.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): punten sparen met je vluchten met speciale loyaliteitsprogramma’s.
  11. Open-jaw ticket: extra voordelig terugvliegen vanaf Cairo Airport (CAI).
  12. Hotel + vlucht: voordeliger reizen met een complete boeking.

Jouw vertrekmaand kiezen

  • Januari 2023: in veel gevallen de goedkoopste maand van het jaar.
  • Februari 2023: tijdens de voorjaarsvakantie kun je hier prima heen.
  • Maart 2023: wellicht is een pakketreis voor Jouw interessant.
  • April 2023: ontdek mooie plekken tijdens jouw citytrip of stedentrip in Mansûra.
  • Mei 2023: de meivakantie is een budgetvriendelijke periode om te reizen.
  • Juni 2023: reserveer jouw vliegticket en hotel voor een aantrekkelijk tarief.
  • Juli 2023: de zomervakantie is een wat duurdere periode om te boeken.
  • Augustus 2023: een zeer geliefde periode voor vliegvakanties.
  • September 2023: een zeer geschikte maand voor een last-minute vlucht.
  • Oktober 2022: herfstvakantie is de eerste vakantie van het nieuwe schooljaar met veel deals.
  • November: 2022: de beste all-inclusive deals in een aangenaam hotel.
  • December: 2022: een gezellige kerstvakantie samen, of ga je voor de winterzon?

Boekingshulp: tips bij het boeken van onze specialisten

Gedurende het reserveren van een Mansûra vliegticket zie je leuke opties en extra’s die bij te boeken zijn. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wil. Al deze opties zijn soms wat ingewikkeld. Welke diensten zijn voor mij handig, en wat kan ik misschien beter overslaan? Hierna behandelen we relevant info over extra services die vaak te kiezen zijn (zoals bij TUIfly, Transavia, Delta Air Lines, easyJet, Eurowings, Lufthansa, Ryanair, Norwegian, Brussels Airlines, Aer Lingus en Air France, Lufthansa, Vueling, Wizz air).

Bagage informatie

Met handbagage bedoelen we een rugzak of tas die je in de hand meeneemt in het vliegtuig. Je kunt denken aan een kleine rugtas, handtas, weekendtas, reistas, trolley, rolkoffer. Bij vrijwel alle vliegvelden mag je maximaal 1 stuks gratis handbagage meenemen. Ruimbagage is een tas of koffer die je afgeeft aan de checkin balie. Vanaf de lopende band gaan ze naar het bagageruim. Het maximale gewicht verschilt maar ligt rond de 25 – 30 kilogram. De onkosten zijn per maatschappij verschillend, tussen de €0,00 (gratis) en €35,00.

  • Per persoon 1 item handbagage (50 x 40 x 23 cm, maximaal 8 – 10 kg).
  • Ruimbagage: een reiskoffer van ten hoogste 15 – 25 kg.
  • Klik door naar de site van je airline voor bagageregels en informatie.

Vooraf stoelreservering boeken

Wil je graag samen reizen naar Mansûra per vliegtuig? Bij elkaar zitten is dan wel heel gezellig. Tijdens het boeken van een vlucht kun jij zelf je stoelen naast elkaar selecteren. Op het moment dat je stoelnummers uitkiest toont het systeem de meerprijs direct. Wil je geen stoel reserveren? Dan kiest de airline automatische een vrije plek. Gedurende het online inchecken kan je bij veel airlines toch nog een stoelkeuze vastzetten. Er zijn plekken met veel beenruimte. Wel betaal je een extra toeslag.

  • Economy class: de laaggeprijsde plekken (zoals achterste rij (achterin), bij de nooduitgang, bij het raam, bij de toiletten, bij het gangpad, bij de keuken (galley).
  • Business class: luxere zitplek die omgetoverd kan worden tot bed.
  • First class: ideale zitplaatsen en eersteklas topservice.

Annuleringsverzekering voor vluchten

Soms komt het voor dat je niet meer mee kunt met de vlucht en moet cancelen. Dan zullen er annuleringskosten in rekening worden gebracht. De annuleringsverzekering voor vliegtickets keert een vergoeding uit als jij jouw vliegreis onverwacht moet afbreken. Oorzaken zijn o.a. reisadvies, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd), scheiding, visumproblemen, overlijden, ziekte / medische ingreep. Je krijgt een bedrag voor de gemiste vakantiedagen en het omboeken van de reservering voor de retourvlucht.

  • Je dient het uiterlijk 7 dagen na boeking van de reis af te sluiten.
  • Een kortlopende reisverzekering dekt kosten die je moet maken tijdens je reis door een onverwachte gebeurtenis (denk dan om zaken als: rechtsbijstand, vervangend vervoer, wintersport, repatriëring, auto pechhulp, medische kosten).
  • Bagageverzekering: je bent goed verzekerd voor verlies en diefstal van persoonlijke items.

Wat kan je verwachten van maaltijden aan boord

Een vliegreis Mansûra (Afrika) is een intercontinentale vliegreis. Huidige situatie: een maaltijd met drinken is meestal inbegrepenHet maaltijd aanbod wordt samengesteld op basis van de lengte van de vlucht en het tijdstip. Het diner wordt netjes geserveerd door de stewards. Je mag ook zelf wat eten en drinken meebrengen.

  • intercontinentale vliegreis: je mag rekenen op een maaltijd aan boord.
  • Het menu is steeds anders. Dit hangt af van reistijd en vliegmaatschappij.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met films / series, navigatie, serviceknop, actueel weerbericht, radio / muziek, spelletjes.

Zakelijke vluchten

Wil jij reizen voor zakelijke aangelegenheden? Je wil je tijd dan zo efficiënt mogelijk besteden. De (inter)nationale airports hebben diverse extra services: premium parking, quick boarding en een plek in een zakelijke lounge waar je lekker kunt werken of een hapje kunt eten. Reis je vaak vanaf luchthaven Schiphol? Vraag dan een Privium lidmaatschap aan. Zo kan je extra ontspannen zakelijk vliegen.

  • Gratis wifi: snel en stabiel gratis internet in de lounge en aan boord.
  • Priority boarding: veel tijd besparen bij de douane-check en gates.
  • Lounge: even uitrusten en opfrissen voor vertrek.
  • Doorwerken terwijl je wacht in de werkplekken.
  • Speciaal parkeerdek dicht bij de ingang.
  • Bluebiz: gratis vliegtickets en upgrades door blue credits te besparen.

Meer alternatieve diensten

Er bestaan heel wat andere extra’s die toepasbaar zijn om jouw vlucht zo comfortabel en ontspannen mogelijk te maken. In de volgende opsomming doorzoek je een aantal voorbeelden van praktische upgrades.

  • Huisdieren: katten en kleine honden in de cabine, grote grote in het bagageruim.
  • Speciale bagage: golfuitrusting, visuitrusting, sportuitrusting, duik- en surfuitrusting, ski’s en snowboard, fiets.
  • Maak je vlucht duurzamer met CO-2 compensatie.
  • Valet-parking: je kunt bij de terminal uitstappen en je autosleutels afgeven.
  • Autohuur: boek direct bij aankomst een huurauto in .
  • Extra koffer: bagage wijzigen óf extra bagage bijboeken.
  • Vliegen met baby: met kinderbagage als kinderzitje, rugdrager (draagzak), buggy, Maxi-Cosi, kinderwagen.
  • Luchthaventransfer: vind een geschikte transfer service naar jouw accommodatie.

Goedkope vliegtickets kopen naar Egypte?

Toon vliegmaatschappijen en koop de beste tickets online!

Nabijgelegen vliegvelden in Mansûra en regio

Besparen met de snelste vlucht naar Mansûra? Rondom de stad tref je verscheidene zowel groot- als kleinschalige Egyptische vliegvelden. Een van de meest bekende airports van het land is Cairo Airport (CAI). De (nationale) luchtvaartmaatschappij Egyptair biedt hier veel vluchten op aan. In de luchthaven-tabel ontdek je tal van geschikte vliegvelden dit in deze omgeving terminals aanbieden. Vanaf deze luchthavens reis je eenvoudig door met OV (bus of trein), luchthavenshuttle en taxibedrijven. Bekende carriers die hier mogelijk op vliegen zijn Ethiopian Airlines (ET), United Airlines (UA), British Airways (BA) en KLM (KL).

VliegveldCode (IATA)Afstand (KM)
AmmanAMM445,0 km
AqabaAQJ384,2 km
AsyutATZ446,1 km
BeirutBEY494,8 km
CairoCAI102,3 km
NicosiaECN498,7 km
ElatETH381,6 km
AlexandriaHBE161,1 km
HaifaHFA398,2 km
HurghadaHRG490,2 km
Werkzame airports kortbij Mansûra (Egypte).

Bekende luchthaven Mansûra: Port Said Airport

Airport Port Said Airport (HEPS) is een prima aanvlieghaven. We beschrijven dit als een middelgrote terminal op 2 meter boven zeeniveau gevestigd in Port Said. De reisafstand vanaf luchthaven Amsterdam Schiphol is 3230 kilometer en de totale vliegtijd ligt rond de 4,5 uur. Ga je weer terug? Het navigatieadres is 76HR+Q2 El Manasra, Egypt. Bekijk ook meer informatie op www.egyptair.com/. Je kunt ook bellen naar het telefoonnummer (+20 66 3245948). Een heel geschikte luchtvaart-carrier heet Egyptair. Bekijk ook goedkope vluchten naar Bajawa.

Lijst met vertrekluchthavens vergelijken

  • Vliegveld Schiphol (AMS): veel vliegmaatschappijen vertrekken vanaf deze plek.
  • Eindhoven (EIN): genoeg toiletten en ruimtes om even rustig te zitten.
  • Airport Rotterdam The Hague (RTM): tijden de kerstvakantie worden er mooie reizen aangeboden.
  • Airport Düsseldorf (DUS): perfect voor een zonvakantie of stedentrip.
  • Flughafen Bremen (BRE): diverse hotels in de omgeving om te kunnen overnachten.
  • Brussel Zaventem Vliegveld (BRU): keuze uit veel populaire bestemmingen en maatschappijen.
  • Luchthaven Dortmund (DTM): perfect voor een zonvakantie of stedentrip.
  • Airport Keulen (CGN): In alle rust vliegen naar de mooiste bestemmingen.
  • Münster-Osnabrück Airport (FMO): prima verbinding met het OV en taxidiensten.
  • Frankfurt Airport (FRA): goede mogelijkheden voor online inchecken.
  • Flughafen Weeze (NRN): voldoende hotels in de omgeving te boeken.
  • Airport Eelde / Groningen(GRQ): goed bereikbaar met bus en taxi (openbaar vervoer).
vluchten-naar-mansura-vergelijken

Tien betrouwbare airlines voor een betaalbare vlucht

Jij kan kiezen voor verschillende vluchtmaatschappijen die vliegen op Egypt (EG). In de volgende opsomming kan je aan de slag met 10 veel geboekte luchtvaartbedrijven voor een vliegvakantie naar Mansûra.

  1. Emirates (EK): last-minutes voor de goedkoopste reizen.
  2. Transavia (HV): aantrekkelijke last-minute aanbiedingen beschikbaar.
  3. Egyptair: download de App om jouw reis online te beheren.
  4. Kenya Airways (KQ): duurzamere vluchten met het CO-2 compensatieprogramma.
  5. Swiss (LX): boek eenvoudig de goedkoopste last-minute deals.
  6. Delta Air Lines (DL): ruim aanbod (winter)zon en citytrips.
  7. Ethiopian Airlines (ET): internationale airline met indrukwekkend aantal bestemmingen.
  8. United Airlines (UA): goede voorwaarden voor annulering en wijzigingen.
  9. British Airways (BA): boek eenvoudig een hotelovernachting of huurauto.
  10. KLM (KL): vriendelijk personeel en prima klantenservice.

Top-10 boekingssites

Sinds een aantal jaren kun je aankopen doen bij talloze handige reisbureaus en ticket brokers. In de lijst hieronder ontdek je 10 goede boekingswebsites voor het actuele vluchtaanbod Mansûra in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: vlieg naar meer dan 9.000 bestemmingen over de hele wereld.
  2. Skyscanner: altijd de meest actuele reisupdates van april 2024.
  3. Expedia: betrouwbare en snelle boekingssite met groot aanbod all-inclusive Mansûra vakanties.
  4. Kayak.nl: flexibel boeken en eenvoudig je vluchten aanpassen.
  5. Vliegtickets.nl: bijna elke airline en elke bestemming in de wereld.
  6. Tix.nl: een van de voordeligste aanbieder van vliegtickets in Nederland.
  7. Vliegwinkel.nl: veilig en makkelijk boeken met reisgaranties (SGR en ANVR).
  8. Schipholtickets.com: de ticketprijzen eenvoudig op onder elkaar zetten.
  9. WTC.nl: heeft reizen geboekt voor meer dan 1 miljoen klanten.
  10. Google Flights: gelijk alle informatie over je bestemming bekijken.

Weersvoorspellingen Mansûra, Egypte

In het land heerst een warm woestijnklimaat met gem. jaartemperaturen van zo’n 25,4 graden. Een heerlijke vliegperiode is voorjaar en het najaar. Ook locals zien dit als een prettige reisperiode om de omgeving te verkennen en avontuurlijke activietiten te plannen. In het schema hierna tref je het weerbericht voor de 7 dagen na vandaag. Per kalenderdag bieden we een maximum temperatuur en het bijbehorende weerbeeld. Zie ook onze pagina met tips voor betaalbare vliegtuig tickets naar Xinzhou

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Mansûra: zelf op pad met jouw huurauto

Fly en drive houdt in: vliegen met aansluitend een huurauto meenemen. Fly and drive is praktisch als je bij de airport direct in een auto wil stappen om richting het hotel te gaan. Het grote voordeel is dat je alles vooraf kunt regelen. Jouw auto staat namelijk al op Jouw te wachten. Je kunt lekker rondrijden zonder vast reisschema. Lokaal adres: 29RH+99H, Mansoura Qism 2, El Mansoura 1, Dakahlia Governorate 7650935, Egypt.

  • Na het tekenen van het huurcontract kun je de huurauto afhalen in de parkeergarage.
  • Weekendje weg: echt even tijd maken voor elkaar.
  • Zonvakantie: in de zomertijd worden er veel evenementen georganiseerd.

Vlucht met hotel Mansûra

Zodra je een vlucht met hotel met elkaar koppelt dan boek je eigenlijk een pakketreis. Je kan rekenen op voordeeltjes zoals: de prijs is vaak lager, je hebt meer bescherming (ANVR, SGR, Calamiteitenfonds) en het is lekker overzichtelijk. Optioneel kan de transfer van luchthaven Port Said Airport naar je hotel worden gereserveerd.

  • Een pakketreis kan je gemakkelijk wijzigen.
  • Ervaar het exclusieve karakter van een all inclusive reis.
  • Populaire accommodaties: Al Mansoura Apartment, شقة مفروشة بالمنصورة, Mansoura Apartment Infront Of Kfc, Mansoura Apartment Infront Of Kfc, Almadiafah.
  • Wintervakantie: via o.a. Tui, Sunweb, Corendon, Vakantiediscounter, Prijsvrij, D-Reizen maar ook Bebsy, BeachCheck.com, Suntip, Stip Reizen, De Jong Intra Vakanties, Thomas Cook.

FAQ met vragen en antwoorden over vliegreizen naar Mansûra

Op welke luchthavens kan ik vliegen naar Mansûra?

Kortbij deze plek tref je (middel)grote en kleine Egyptische luchthavens. Denk bijvoorbeeld aan Amman (AMM), Aqaba (AQJ) en Asyut (ATZ). Een zeer belangrijke internationale luchthaven in dit gewest is Cairo Airport (CAI). De afstand van vliegveld Schiphol (AMS) naar Port Said is ong. 3230 kilometer (directe-vlucht). In de praktijk is dat ongeveer 4,5 uur zuivere vliegtijd (excl. tussenstops). Met het OV of een taxi of luchthavenvervoer ben je rap op jouw eindbestemming.

Welke luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan?

Mansûra in Egypte is een goede Egyptische plek. Meer en meer carriers vliegen hier (in)direct naartoe. Professionele airlines zijn: Emirates (EK) ,Transavia (HV), Egyptair, Kenya Airways (KQ), Swiss (LX), Delta Air Lines (DL), Ethiopian Airlines (ET), United Airlines (UA), British Airways (BA), KLM (KL). Een grote landelijke vlucht aanbieder is Egyptair. Gebruik altijd een zoekmachine voor vluchten voor inzicht in de verschillende tarieven. Check ook de kosten op de website van de luchtvaartbedrijven.

Wanneer vind ik een goedkoop ticket naar Mansûra?

Wekelijks vinden er prijsupdates plaats. Vliegtickets waarbij je vertrekt in het hoogseizoen (periode in de zomer) zijn over het algemeen het duurst. De periode in het laagseizoen (in de winter) is in de regel een stuk goedkoper. Heb jij alleen reismogelijkheden gedurende de schoolvakanties? We adviseren om dan niet te laat te boeken. 12 – 12 weken voor vertrek is de hoogte van ticketprijzen vaak aantrekkelijker. Hierna gaan de prijzen verder omhoog. Om nader te bekijken: voordat het boekingsseizoen begint hebben luchtvaartmaatschappijen vroegboek-aanbiedingen (bijv. de KLM Werelddeal Weken). Het is slim om deze al vroeg in het jaar in de gaten te houden.

Last-minute vluchten Mansûra, waar zijn deze te vinden?

Luchtvaartbedrijven zoeken naar mogelijkheden dat er zo veel mogelijk passagiers mee aan boord gaan. Kampt de airline met onverkochte stoelen? Op dat moment worden de resterende stoelen via speciale aanbiedingen verkocht. Als gevolg daarvan zal het vliegtuig zonder lege stoelen vliegen. Jij kunt dus flink besparen op deze manier. Een aantal suggesties: meld je aan voor de nieuwsbrief van de airlines, maak gebruik van een prijsalarm en houd meerdere opties open. Er zijn daarnaast ook touroperators met scherpe last-minutes.

Wat voor openbaar vervoer kan ik kiezen?

Vliegbestemming Mansûra heeft een zeer functioneel openbaar-vervoer netwerk naar grote en kleine vliegvelden. Vanaf de gekozen luchthaven kan je met de trein of bus naar de plek van bestemming. In de drukke periodes kan je gebruik maken van de shuttle service. Check vooraf de tijden en ticketprijzen. Maak de prijs je weinig uit en geen zin om te wachten op een bus? Dan kan je natuurlijk met de taxi reizen. Bij een reispakket van reisorganisaties als D-Reizen, Tui, Vakantiediscounter, Prijsvrij, Sunweb of Thomas Cook is de transfer van en naar de luchthaven vaak al inbegrepen bij de prijs.