vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Guantanamo

Wil je goedkoop vliegen naar Guantanamo in Cuba (Midden-Amerika)? Het aankopen van de beste vliegtickets gaat eenvoudig met onze ticketzoeker. Als basis vul je in: een reisbestemming, de datum van de heen- en terugreis en het aantal passagiers. De vergelijkingstool geeft alle relevante vluchten naar omliggende vliegvelden zoals Guantanamo, Holguin & Matthew Town. Men ziet zo in 1 keer de actuele vertrektijden, de verwachte kosten en diverse details over bagage, vliegtijd en mogelijke tussenstops van vliegmaatschappijen zoals KLM en Cubana de Aviación. Daarna reserveer je direct een huurauto of een hotelkamer bij gunstig gelegen hotels zoals Caimanera, Islazul Villa La Lupe, Marti, Hotel Marti, Marti.


  • Onderzoek vluchten van alle bekende airlines.
  • Altijd de interessantste of snelste route.
  • Zoek specifiek op luchthavens als GAO, HOG, IGA.
  • Veilig betalen met Creditcard of iDeal.
  • Vooraf jouw favoriete stoel selecteren.
  • Moeiteloos inchecken en je pakket aanpassen.

Voordelige vluchten naar Guantanamo vergelijken en boeken

De Cubaanse stad is een heerlijke bestemming voor citytrips maar ook voor een uitgebreide reis. Deze plaats is geliefd vanwege onder andere karakteristieke bezienswaardigheden, indrukwekkende musea, bijzondere natuur, goede horeca en meerdere opties voor shopping. Vanaf Schiphol vliegen naar Guantanamo voor een schappelijke prijs? Wij verstrekken een gratis stappenplan met tips over hoe je voordelige vliegtickets moet kopen.

Voordelig met het vliegtuig naar Guantanamo

  1. Zoek een vakantieplek

    Ten eerste zoek je een vertreklocatie / vliegveld (vanuit NL kies je bijv. voor Maastricht, Eindhoven, Keulen, Brussel, Rotterdam, Düsseldorf) en de plek van bestemming. Selecteer ook de dag waarop je wilt vertrekken en de dag van de terugvlucht (als je graag een retour wil). Wanneer je wil bestaat de kans om aanvullende locaties (tussenstops) door te geven. Maak tenslotte een keuze voor het aantal reisgenoten. Druk nu op de zoekknop.

  2. Vluchten vergelijken

    De tool biedt vervolgens inzicht in geschikte vluchtmogelijkheden van Amsterdam (AMS) en regionale luchthavens naar airports als Matthew Town, Holguin of Guantanamo. Je kunt de resultaten filteren op prijs (goedkoopste eerst), vluchttijd of een concreet tijdstip van vertrek (ochtend/middag/avond). Daarnaast kan er gekozen worden voor filters zoals geen tussenstops, specifieke maatschappijen (zoals in dit geval Lufthansa (LH), TUI Fly (OR) en KLM (KL)), luchthavens voor aankomst en max. toegestane bagage. Belangrijk: de vergelijker verstrekt ook gunstiger geprijsde vluchten op een ander flexibel vertrekmoment. Desgewenst stel je zelf een prijsalert in.

  3. Boekingssite kiezen

    Kies de route die rijmt met jouw budget. Een en dezelfde vlucht kan je reserveren bij diverse vliegwinkels. Bekijk de opties bij bijv. de vliegmaatschappij (KLM of Cubana de Aviación) of een boekingssite zoals Trip.com. Een deel van de airlines en brokers rekenen soms nog iets extra voor maaltijden, handbagage, verzekeringen, ruimbagage, entertainment, servicekosten. Bekijk reviews en maak een keuze.

  4. Kies hoeveelheid bagage en verstrek de namen en adressen van de reizigers

    De vliegticketzoekmachine stuurt je door naar de website waar je de tickets feitelijk gaat boeken. Check voor de laatste keer de gekozen reisdatum, de passagiers samenstelling, de ticketkosten en ga door naar de volgende stap. Maak een keuze voor het aantal kg bagage. In veel gevallen is 1 keer handbagage (10 kg) vrij van heffingen. Voor ruimbagage moet je vaak een duur pakket kiezen. In het volgende scherm kan je de passagiersgegevens invullen. Het is heel belangrijk dat je de namen op de juiste manier ingeeft zoals het staat op jouw reisdocumenten (paspoort).

  5. Kies extra’s en boeking afronden

    Vlak voor het afronden van de boeking kan je extra opties kiezen. Kies bijvoorbeeld voor extra comfortabele beenruimte, snellere incheck-rij, een verzekering, eten tijdens de vlucht, golfuitrusting, hulp- of geleidehonden, huisdieren autoverhuur en ga zo maar door. Op basis van jouw keuzes zie je de definitieve kosten van het vluchtpakket. De totale kosten kun je voldoen middels MasterCard, Visa en American Express creditcard en iDeal. Je ontvangst een bevestiging per mail. Vanaf 24 uur voor vertrek kan je de passagiers online inchecken. Meteen daarna krijg je een instapkaart (boarding pass). Het is handig dat je 3 uur van tevoren in de vertrekhal staat. Vergeet niet de benodigde reisdocumenten.

Vergelijk en vind de beste vlucht naar Guantanamo (Cuba)

Kies jouw vlucht en koop de goedkoopste tickets

Functionele informatie over jouw komende vlucht

Reisbestemming Guantanamo (20.011737, -75.1216254) is een aangename locatie in Cuba, Midden-Amerika. Qua taal heb je hier te maken met het Spaans. Het officiële betaalmiddel is Cubaanse peso (CUP). De lokale tijdzone is America/Havana (UTC -5, tijdsverschil: 6 uur). In Cuba laad je apparatuur op via stopcontacttype A / B / C / L. De standaard stroomspanning is 110/220 V bij 60 Hz. Je kunt vliegen op omliggende vliegvelden als Holguin, Matthew Town en Guantanamo. Het prijsniveau van dagelijkse producten en diensten is voordelig. De nationale luchtvaartmaatschappij is Cubana de Aviación. Voor een basis overnachting betaal je +/- €73,80.

PlaatsGuantanamo
LandCuba
ContinentMidden-Amerika
TijdzoneAmerica/Havana (UTC -5)
Tijdsverschil6 uur
Luchthaven in de regioMariana Grajales Airport (GAO)
VluchtmaatschappijenCubana de Aviación
Websitevuelos.idealo.es/aeropuerto/Guantanamo-GAO/
Telefoonnummer+53 21 34816
Afstand vanaf Schiphol7590 km (+/- 9,5 uur vliegtijd)

Last-minute tickets april 2024: overzicht met de scherpste vluchtaanbiedingen

Besparen op je vliegticket kan iedereen. Door te surfen naar een goede vliegticketzoekmachine vind je razendsnel de goedkoopste vluchten naar Guantanamo en andere bestemmingen in de buurt via airlines zoals Aeromexico (AM), United Airlines (UA) of Iberia (IB). Er bestaan nog meer opties om besparingen te realiseren. Hierna tref je 12 concrete tips om jouw volgende vliegticket voordeliger te kopen. Zie ook betaalbare vliegtickets naar Cheboksary.

12 bespaartips voor het boeken van de goedkoopste tickets

  1. Vliegen met een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines bieden een gunstige prijs.
  2. Vergelijk de totale kosten via vergelijkingssites.
  3. Vandaag of morgen vertrekken: last-minute vluchten zijn meestal extra gunstig geprijsd.
  4. Vroegboekkorting: voor reizigers met een reservering met vertrekdata in de verre toekomst.
  5. Flexibele reisdagen: wees flexibel in je reisdata.
  6. Wis regelmatig de geschiedenis van je browser.
  7. Prijsalarm instellen: nieuwe deals ontvang je per mail of SMS.
  8. Zoek naar opties met een overstap: een vlucht met tussenstop kan vele malen goedkoper zijn
  9. Zoek naar actievouchers.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): sparen voor korting of cadeau’s met loyaliteitsprogramma.
  11. Open-jaw vliegtickets: zoek goedkope vluchten vanaf José Martí International Airport (HAV).
  12. Hotel en vlucht: een complete vakantie boeken bij 1 aanbieder.

Overzicht met goedkope vertrekmaanden

  • Januari 2023: een van de goedkoopste maanden om te vliegen.
  • Februari 2023: tijdens de voorjaarsvakantie kun je hier prima heen.
  • Maart 2023: uitstekende boekingsvoorwaarden binnen een pakketreis.
  • April 2023: ontdek mooie plekken tijdens jouw citytrip of stedentrip in Guantanamo.
  • Mei 2023: ga voor een unieke vliegvakantie in de meivakantie.
  • Juni 2023: interessante deals met vliegticket en hotel.
  • Juli 2023: de zomervakantie is vaak een erg drukke periode.
  • Augustus 2023: de vliegvakanties zijn in deze maand extra populair.
  • September 2023: net na de zomer geniet je nog even snel van een last-minute vlucht.
  • Oktober 2022: herfstvakantie is de eerste vakantie van het nieuwe schooljaar met veel deals.
  • November: 2022: kies voor een all-inclusive vakantie met luxe horeca.
  • December: 2022: vlieg naar de winterzon voor een onbezorgde kerstvakantie.

Boekingshulp: uitleg over aanvullende pakketten

Gedurende het kopen van een Guantanamo vliegticket krijg je nuttige opties en extra’s om je vlucht compleet te maken. Je kunt jouw reis dus zo luxe maken als jij dat wil. Al die keuzes kunnen soms lastig zijn. Wat voegt daadwerkelijk iets toe, en welke opties voegen niks toe voor mijn vlucht? Bijgaand lees je praktische info over services waar je vaak mee te maken krijgt (zoals bij TUIfly, Swiss, Eurowings, Delta Air Lines, Transavia, Lufthansa, Turkish Airlines, Norwegian, Brussels Airlines, Aer Lingus & Vueling, British Airways, Lufthansa, Air France).

Bagage: regels, bijboeken en kosten

Met handbagage bedoelen we een rugzak of tas die je in de hand meeneemt in het vliegtuig. In dit geval kan het zijn; een kleine handtas, rolkoffer, weekendtas, reistas, rugtas, trolley. Bij bijna alle airports mag je een accessoire en 1 stuk handbagage meenemen. Met ruimbagage wordt bedoeld: een tas of rugzak die je verplicht moet wegen en labelen / inchecken. Deze wordt ingeladen in het bagageruim van het vliegtuig. Het gewicht mag maximaal uitkomen op zo’n 23 – 30 kg. De verwachte kosten zijn afwijkend per carrier tussen de €0,00 (gratis) tot €35,00.

  • Hoogstens 1 artikel handbagage (56 x 45 x 25 cm, maximaal 7 – 10 kilogram).
  • Ruimbagage: een reiskoffer van ongeveer 23 kg.
  • Kijk op de site van de airline voor instructies en aanvullende bagageregels.

Alles wat je moet weten over stoelreservering

Met het hele gezin reizen naar Guantanamo per vliegtuig? Dan is het natuurlijk leuk als je bij elkaar zit. Bij het maken van een reservering kan je stoelen naast elkaar uitkiezen. In het geval dat je stoelnummers vastzet worden de meerprijzen weergegeven. Wil je niets betalen voor stoelreservering? Dan krijg je automatisch een plek toegewezen. Wanneer je een dag voor vertrek online incheckt kan je in veel gevallen nog een stoelkeuze maken. Wens je wat meer beenruimte? Dan geldt er vaak een toeslag van €10 tot €20 per persoon.

  • Economy class: de goedkoopste tickets (zoals bij de toiletten, bij de nooduitgang, bij de keuken (galley), bij het raam, voorste rij (voorin), achterste rij (achterin).
  • Business class: zeer luxe zitplek met veel beenruimte en extra bergruimte.
  • First class: fantastische zitplaatsen met een eersteklas diner.

Informatie over annuleringsverzekering

Als je een vlucht moet cancelen betaal je in de meeste gevallen annuleringskosten. De annuleringsverzekering staat garant wanneer jij je reis moet annuleren of eerder afbreken dan verwacht. Een valide oorzaak is o.a. zwangerschapscomplicaties, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd), overlijden, scheiding, visumproblemen, ziekte / medische ingreep. Je hebt mogelijk recht op een financiële vergoeding voor gederfd reisgenot en het omboeken van de boeking van je retourtickets.

  • Zorg dat je de polis zeven dagen na de boeking afsluit.
  • Een reisverzekering dekt extra kosten die je moet maken tijdens de reis (bijvoorbeeld ongevallen / noodhulp, rechtsbijstand, medische kosten, auto pechhulp, wintersport, repatriëring).
  • Bagageverzekering: gemakkelijk jouw spullen verzekeren tijdens jouw reis.

Hoe zit het met maaltijden aan boord

De vliegreis Guantanamo (Midden-Amerika) definiëren we als een intercontinentale vliegreis. Disclaimer: bij veel airlines is het eten en drinken inbegrepen in de prijs.Het geserveerde menu wordt uitgezocht aan de hand van wanneer je vliegt. Het eten en drinken wordt aangereikt door het vluchtpersoneel. Reizigers mogen ook hun eigen eten meenemen.

  • intercontinentale vliegreis: voor deze bestemming is de maaltijd meestal inbegrepen.
  • Eten, drinken en snacks kan verschillen per airline en tijdstip.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met radio / muziek, spelletjes, navigatie, serviceknop, films / series, leeslampje.

Informatie over zakelijk vliegen

Wil jij reizen voor zakelijke aangelegenheden? Dan wil je zo makkelijk mogelijk reizen. De grote luchthavens bieden diverse diensten: een parkeerplek vooraan, quick boarding en toegang tot de business lounge waar je rustig kunt wachten of werken. Gaan je meeste reizen via luchthaven Schiphol? Word dan lid van Privium van Schiphol. Je krijgt dan voorrang op Schiphol en toegang tot exclusieve diensten.

  • Gratis wifi: prima 4G/5G & draadloze verbinding voor laptop en telefoon.
  • Priority boarding: geen lange wachttijden bij de douane en gate.
  • Lounge: een exclusieve ruimte waar je kunt ontspannen voor je reis.
  • Doorwerken terwijl je wacht in de werkplekken.
  • Overdekt parkeren op loopafstand van de vertrekhal.
  • Bluebiz: gratis vliegtickets of upgrades sparen met blue credits.

Unieke arrangementen

Je vind nog tal van andere upgrades die in te schakelen zijn om je trip te laten voldoen aan je persoonlijke wensen. Hierna behandelen we allerlei veel voorkomende arrangementen.

  • Huisdieren: bij veel maatschappijen is de hond of kat welkom.
  • Speciale bagage: ski’s en snowboard, visuitrusting, muziekinstrument, fiets, golfuitrusting, duik- en surfuitrusting.
  • Extra CO-2 compensatie mogelijk voor jouw vlucht.
  • Valet-parking: laat je auto parkeren door een medewerkers van de parkeergarage.
  • Autohuur: je bent extra flexibel met je eigen huurauto in .
  • Extra koffer: je kunt extra bagage bijboeken voor een kleine meerprijs.
  • Vliegen met baby: incl. kinderbagage zoals rugdrager (draagzak), kinderzitje, kinderwagen, Maxi-Cosi, buggy.
  • Luchthaventransfer: een shuttle bus of andere transfer service naar het hotel boeken.

Gunstige vliegtickets kopen naar Cuba?

Bekijk vliegtijden en verkrijg de gunstigste tickets online!

Tabel met nabijgelegen vliegvelden in Guantanamo en omgeving

Zoek je specifiek de snelste vlucht naar Guantanamo? In dit land vestigden zich verschillende zowel groot- als kleinschalige Cubaanse vliegvelden. Een van de meest spraakmakende luchthavens in het land is José Martí International Airport (HAV). De vlucht-uitvoerder Cubana de Aviación biedt hier veel vluchten op aan. In onze tabel check je meerdere nationale airports dit in deze omgeving terminals aanbieden. Vanaf deze plekken heb je een uitstekende verbinding met OV (trein of bus), taxi en luchthavenshuttle. Erkende vliegmaatschappijen die hier werkzaam zijn, zijn o.a. Air Europa (UX), Cubana de Aviación, Air France (AF) en Delta Air Lines (DL).

VliegveldIATA‑luchthavencodeAfstand (KM)
GuantanamoGAO9,1 km
HolguinHOG151,4 km
Matthew TownIGA185,8 km
Santiago De CubaSCU74,8 km
Populaire airports in de omgeving van Guantanamo (Cuba).

Uitgelichte luchthaven Guantanamo: Mariana Grajales Airport

Airport Mariana Grajales Airport (MUGT) is een aanvlieghaven die veel mensen gebruiken. Het wordt gedefinieerd als een middelgrote terminal op 17 meter boven zeeniveau in het mooie Guantánamo. De verwachte route / afstand vanaf vliegveld Amsterdam Schiphol is 7590 kilometer. De vliegtijd is ongeveer 9,5 uur. Het plaatselijke adres (navigatie) is: 3RPR+4M Paraguay, Cuba. Meer info lees je ook op vuelos.idealo.es/aeropuerto/Guantanamo-GAO/. Er is ook een telefonische klantenservice (+53 21 34816). Een zeer betrouwbare luchtvaartonderneming is Cubana de Aviación. Je kunt hier ook terecht voor goedkope vluchten naar Eldoret.

Erkende vertrekluchthavens vergelijken

  • Amsterdam Airport Schiphol (AMS): afhandeling van de bagage gaat over het algemeen snel.
  • Eindhoven Vliegveld(EIN): heel veel horeca voorzieningen voor lekker eten en drinken.
  • Airport Rotterdam Den Haag (RTM): het personeel helpt je graag op weg met jouw volgende vlucht.
  • Düsseldorf International (DUS): veel extra vluchten tijdens de zomervakantie (all-inclusive).
  • Bremen (BRE): goede aansluiting op het openbaar vervoer.
  • Airport Brussel Zaventem (BRU): alle reisinformatie duidelijk zichtbaar in de terminal.
  • Luchthaven Dortmund (DTM): alle moderne faciliteiten en voorzieningen zijn aanwezig.
  • Luchthaven Keulen (CGN): gratis wifi op de airport en prima werkplekken.
  • Münster-Osnabrück Luchthaven (FMO): leuke airport shops met etenswaren, tijdschriften en boeken.
  • Frankfurt Vliegveld(FRA): een veilige en persoonlijke luchthaven voor de hele familie.
  • Flughafen Weeze (NRN): prima bereikbaar met het OV of de auto.
  • Luchthaven Groningen Eelde (GRQ): veel inspiratie voor jouw volgende vliegbestemming.
vluchten-naar-guantanamo-vergelijken

Overzicht met airlines voor een probleemloze vlucht

We zien verscheidene luchtvaartmaatschappijen die vliegen op Cuba (CU). In de volgende opsomming bieden wij 10 veel geboekte vliegmaatschappijen voor een vliegvakantie naar Guantanamo.

  1. Lufthansa (LH): behulpzame stewardessen en grondpersoneel.
  2. TUI Fly (OR): speciaal programma om bij te dragen aan een duurzamere toekomst.
  3. KLM (KL): punten sparen voor gratis vlucht upgrades en extra’s.
  4. Aeromexico (AM): via de site kun je alle routes en vertrektijden bekijken.
  5. United Airlines (UA): eenvoudig online inchecken en tickets wijzigen.
  6. Iberia (IB): punten sparen voor gratis vlucht upgrades en extra’s.
  7. Air Europa (UX): zorgeloos vliegen met het hele gezin.
  8. Cubana de Aviación: heerlijke maaltijden en drankjes aan boord.
  9. Air France (AF): door middel van de App blijf je 24/7 op de hoogte van nieuws.
  10. Delta Air Lines (DL): eenvoudig online inchecken.

Top-10 boekingssites

De afgelopen jaren heb je een groot aantal online reisbureaus en boekingsplatforms. Hieronder kan je aan de slag met 10 veel gebruikte boekingsplatformen voor het actuele vluchtaanbod Guantanamo in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: een van de populairste ticket brokers in Nederland.
  2. Skyscanner: altijd de meest actuele reisupdates van april 2024.
  3. Expedia: 1 plek voor jouw vluchten, overnachting, huurauto en all-inclusive Guantanamo vakanties.
  4. Kayak.nl: de eigen reisapp biedt snel en eenvoudig alle informatie aan.
  5. Vliegtickets.nl: eenvoudig zoeken, vluchten vergelijken en boeken.
  6. Tix.nl: flexibele boekingen met wijzigingen tot 24 uur voor vertrek.
  7. Vliegwinkel.nl: score van 8,2 op klantenservice en ondersteuning (SGR en ANVR).
  8. Schipholtickets.com: makkelijk te gebruiken website voor het vinden van ticketprijzen.
  9. WTC.nl: goede vergelijkingsmodule met duidelijke prijzen.
  10. Google Flights: vluchten, hotels en bezienswaardigheden vergelijken.

Actuele weersvoorspellingen Guantanamo, Cuba

In deze omgeving heb je een tropisch savanneklimaat. Gemiddeld gezien is het hier jaarlijks 27,4 graden celsius. Een heerlijke vliegperiode is november t/m april. Toeristen vinden dit een fijne gelegenheid om de regio te ontdekken en excursies te plannen. In het blok hierna bespreken we de temperaturen voor de komende periode. Voor elke individuele dag bespreken we de minima en maxima en kijk je of het droog blijft. Op onze website vind je ook betaalbare vliegtuig tickets naar Tomsk

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Guantanamo: combi met huurauto

Fly en drive houdt in: een pakket met ticket en huurauto. Fly & Drive is verstandig als je vanaf het vliegveld meteen naar je eindbestemming wil rijden. Het pluspunt is dat je niks meer hoeft te regelen op de airport zelf. Geen stress meer bij de autoverhuur balies. In alle vrijheid de omgeving verkennen waar en wanneer jij dat wilt. Lokaal adres: 2 Oeste, entre 10 y 11 Sur, Cuba.

  • De huurauto staat al voor je klaar in de parkeergarage.
  • Citytrip: vanaf Jouw accommodatie leuke excursies en dagtrips maken.
  • Zonvakantie: er zijn in de zomermaanden veel toeristen aanwezig.

Vlucht met hotel Guantanamo

Op het moment dat je een vlucht met hotel boekt dan classificeren we dat als een pakketreis. Het is een populair vakantietype: het is goedkoop, je kunt veilig en vertrouwd op pad (ANVR, SGR, Calamiteitenfonds) en het is lekker overzichtelijk. Bij sommige reisbureaus zal de transfer van luchthaven Mariana Grajales Airport naar het hotel worden ingeboekt.

  • Met een pakketreis beschermd door het reisverzekeringscertificaat.
  • Je kunt vaak ook kiezen voor een all inclusive verzorging.
  • Betrouwbare accommodaties: Caimanera, Islazul Villa La Lupe, Marti, Hotel Marti, Marti.
  • Wintervakantie: reserveren via D-Reizen, Prijsvrij, Vakantiediscounter, Tui, Corendon, Sunweb en natuurlijk Thomas Cook, BeachCheck.com, Bebsy, Suntip, De Jong Intra Vakanties, Vakanties.nl.

FAQ: bekijk vragen en antwoorden over vliegreizen naar Guantanamo

Wat zijn goede luchthavens voor mijn vlucht naar Guantanamo?

Dichtbij deze plek tref je grote en kleine Cubaanse vliegvelden. Zo kun je denken aan Guantanamo (GAO), Holguin (HOG) & Matthew Town (IGA). Een toonaangevende luchthaven in dit land is José Martí International Airport (HAV). De vliegroute van Schiphol Airport (AMS) naar het nabijgelegen Guantánamo is circa 7590 km (hemelsbreed). Het kost je zo’n +/- 9,5 uur reistijd (tussenstops uitgesloten). Met behulp van het OV of een taxi of luchthavenvervoer ben je vlug op plek van bestemming.

Welke airlines bieden vluchten aan?

Guantanamo in Cuba is een prettige Cubaanse reisbestemming. Veel maatschappijen laten Jouw (in)directe vluchten reserveren. Erkende airlines zijn bijvoorbeeld: Lufthansa (LH) ,TUI Fly (OR), KLM (KL), Aeromexico (AM), United Airlines (UA), Iberia (IB), Air Europa (UX), Cubana de Aviación, Air France (AF), Delta Air Lines (DL). Een grote landelijke airline is Cubana de Aviación. Surf altijd naar een vliegticket-vergelijker voor verschillende vluchttijden en aanbiedingen. Controleer ook de tickettarieven op de site en in de applicaties van de carriers.

In welke periode koop ik een goedkoop ticket naar Guantanamo?

De prijzen van vluchten kunnen elke dag weer anders zijn. Vliegtickets die je boekt voor het hoogseizoen (juli tot augustus) zijn over het algemeen prijzig. Vliegen tijdens het laagseizoen (wintertijd) is in de regel een stuk goedkoper. Reis je met kinderen die uitsluitend tijdens schoolvakanties vrij zijn? Kies dan voor vroegboekacties. 12 tot 16 weken voor vertrek zijn tickets vaak nog wat goedkoper. Vanaf dat moment zullen prijzen weer stijgen. Suggestie: begin van het seizoen adverteren luchtvaartbedrijven vroegboek-aanbiedingen (bijvoorbeeld KLM Werelddeal Weken). Vroege boekers worden beloond met royale kortingen.

Last-minute vluchten Guantanamo, waar zijn deze te vinden?

Vliegticketshops doen er alles aan dat het hele vliegtuig vol zit. Zijn er veel onverkochte tickets? Dan worden de resterende plekken via speciale deals van de hand gedaan. Op die manier worden ook de laatste plekjes verkocht. Je kunt hiervan profiteren. Hoe doe ik dat? Een aantal tips: check regelmatig websites met acties en deals, krijg automatisch een seintje met een prijsalarm en zoek op meerdere vertrekdagen. Ook touroperators bieden interessante last-minute deals.

Kan ik gebruik maken van het openbaar vervoer?

Vliegbestemming Guantanamo heeft een prima OV-netwerk naar verschillende luchthavens. Vanaf de aankomsthal kan je verder reizen per trein of bus naar je eindbestemming. Steeds vaker kan je een tickets voor de shuttle service kopen. Check vooraf de tijden en de kosten. Heb jij de beschikking over meer budget en wil je een ontspannen reis? Dan kan je natuurlijk met de taxi reizen. Bij een georganiseerde reis van reisorganisaties als Sunweb, Tui, D-Reizen, Corendon, Vakantiediscounter & Vakanties.nl is de transfer van en naar de luchthaven vaak al bij het pakket inbegrepen.