vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Comox

Lekker goedkoop vliegen naar Comox in Canada (Noord-Amerika)? Het aankopen van de beste vliegtickets regel je via onze vergelijker. Hiervoor kies je een bestemming, de vertrekdatum en het reisgezelschap. De website biedt inzicht in de actuele vluchten naar interessante luchthavens zoals Bellingham, Vancouver & Deer Harbor. Je kunt direct info zien over de vertrek- en aankomsttijden, een indicatie van de kosten en extra eigenschappen zoals het max. gewicht van de ruimbagage, hoe lang het vliegen is en mogelijke tussenstops van aanbieders zoals KLM en Air Canada. Als laatste boek je een huurauto of een slaapplek bij appartementen en hotels als Kairos Guest Suite, Port Augusta Inn, Port Augusta Inn, 3 Gables, Ginger Giraffe B&b.


  • Boek vluchten van de beste airlines.
  • Check razendsnel de voordeligste of snelste vlucht.
  • Zoek tevens naar luchthavens zoals BLI, CXH, DHB.
  • Veilig en flexibel online boeken.
  • Boek via internet direct bagage bij.
  • 24/7 inchecken en boardingpass printen.

Voordelige vluchten naar Comox vergelijken en boeken

De Canadese stad is een heerlijke locatie voor stedenreizen maar ook voor een complete reis. Deze bestemming biedt onder andere karakteristieke bezienswaardigheden, musea en ontdekkingscentra, geweldige natuurgebieden, verrassende restaurants en allerlei leuke winkeltjes. Vanaf Schiphol vliegen naar Comox voor goedkope prijzen? Wij bieden een speciaal stappenplan met meer info over hoe je zo voordelig mogelijk jouw vliegtickets koopt.

Voordelig met het vliegtuig naar Comox

  1. Bepaal bestemming

    Op voorhand kies je de vertrekluchthaven (bijv. Brussel, Maastricht, Düsseldorf, Rotterdam, Schiphol, Keulen) en de eindbestemming. Geef ook vast je wensen door m.b.t. de vertrekdag en de gewenste terugvlucht datum (enkel in het geval van een retour). In de zoekmachine is er een optie om 2 of 3 extra vliegbestemmingen mee te nemen in de vergelijking. Kies vervolgens de reissamenstelling. Het systeem gaat nu op zoek naar vluchten.

  2. Vliegtickets vergelijken

    De vergelijker geeft een lijst met de beste vluchten van Amsterdam (AMS) en regionale luchthavens naar luchthavens als Deer Harbor, Vancouver & Bellingham. Eventueel kan je verder filteren op tarieven, netto reistijd of een specifiek tijdstip van vertrek. In aanvulling hierop kan je filteren op geen tussenstops, internationale luchtvaartmaatschappijen (o.a. Virgin Atlantic (VS), Air Canada (AC) en Finnair (AY)), aankomst luchthaven en toegestane bagage. Belangrijk: de ticketzoeker verstrekt ook goedkopere vluchten op andere vertrekdagen. Wanneer je wil is hiervoor een prijsalert.

  3. Zoek de beste ticketshop

    Selecteer de vlucht die overeenkomt met jouw eisen. Een individuele vlucht wordt doorgaans verkochten via heel uiteenlopende ticketsites. Zoals bij onder andere de rechtstreekse airline (KLM of Air Canada) of een tussenpartij zoals Expedia. De meeste luchtvaartbedrijven en tussenpartijen vragen een extra bijdrage voor ruimbagage, maaltijden, stoelvoorkeur, servicekosten, verzekeringen, entertainment. Bekijk altijd even de actuele reviews en kies een aanbieder.

  4. Kies bagagepakket en verstrek de passagiersgegevens

    Je wordt doorgestuurd naar de vliegticket-shop. Bekijk goed de datum van de vlucht, het aantal stoelen (reizigers), de prijzen en ga naar het volgende scherm. Voeg vervolgens bagage toe aan je ticket. Bij de meeste maatschappijen is 1 tas (55 x 35 x 25 cm) in het vliegtuig toegestaan. Wil je een grote koffer mee in de ruimbagage? Dan geldt een extra toeslag. Ook moet je de prive gegevens verstrekken. Het is heel belangrijk dat je de namen doorgeeft zoals genoteerd op je paspoort.

  5. Extra comfort en services

    In deze stap kun je meer opties kiezen. Selecteer bijv. ruime zitplaatsen met beenruimte, voorrang bij aan boord gaan, een verzekering, eten tijdens de vlucht, een extra koffer, een hond/kat, een directe huurauto en nog veel meer. De boekingssite toont aan het einde het uiteindelijk tarief van je complete reis. Qua betaling kan je over het algemeen kiezen voor Paypal, Creditcard (MasterCard, Visa en American Express) en iDeal. Jouw reservering is 100% geldig als jij de bevestigingsmail hebt ontvangen. De dag voordat je vertrekt kan je jezelf en medepassagiers inchecken. Daarna sturen ze de instapkaart per mail toe. Je moet niet vergeten dat je drie uur voor vertrek op het vliegveld bent. Vergeet niet de benodigde reisdocumenten.

Vind de beste vlucht naar Comox (Canada)

Kies dag van vertrek en scoor de voordeligste tickets

Praktische informatie over deze vakantieplek

Reisbestemming Comox (49.6735133, -124.9282659) is een bekende stad in Canada, Noord-Amerika. Je kunt hier communiceren in het Engels, Frans. Betalingen gaan hier hoofdzakelijk met de Canadese dollar (CAD). De lokale tijdzone is America/Vancouver (UTC -8, tijdsverschil: 9 uur). In Canada hebben ze stopcontacttype(s) A / B. De spanning op het stroomnet is 120 V met een frequentie van 60 Hz. Er zijn diverse luchthavens in de buurt. Denk aan Vancouver, Deer Harbor en Bellingham. De gemiddelde prijzen definiëren we hier als erg duur. De nationale luchtvaartmaatschappij is Air Canada. Voor een alledaagse overnachting rekenen de hier plus minus €176,90.

PlaatsComox
LandCanada
ContinentNoord-Amerika
TijdzoneAmerica/Vancouver (UTC -8)
Tijdsverschil9 uur
Luchthaven in de buurtComox Airport (YQQ)
AirlinesAir Canada
Websitewww.rcaf-arc.forces.gc.ca/en/19-wing/index.page
Telefoonnummer+1 250-339-8211
Afstand vanaf Schiphol7750 km (+/- 9,5 uur vliegtijd)

Last-minute tickets april 2024: check de scherpste vluchtaanbiedingen

Goedkoop vliegen is eigenlijk best eenvoudig. Door te surfen naar een gebruiksvriendelijke prijsvergelijker vind je altijd gemakkelijk de goedkoopste vluchten naar Comox en gelijkwaardige bestemmingen met luchtvaartmaatschappijen als British Airways (BA), American Airlines (AA) & Air France (AF). Wij vertrekken nog meer adviezen om geld te besparen. Hieronder vind je onze 12 tips om goedkoper met het vliegtuig te reizen. Check ook betaalbare vliegtickets naar Chelyabinsk.

12 adviezen om minder te betalen voor het bestellen van de goedkoopste tickets

  1. Kies voor een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines hanteren zeer scherpe tarieven.
  2. Vergelijk de tarieven op verschillende sites.
  3. Vertrek vandaag of morgen: tot het laatste moment wachten op last-minute vluchten.
  4. Vroegboekkorting: boek jouw tickets 8 tot 12 weken van tevoren.
  5. Flexibiliteit wordt beloond: kijk naar meerdere vertrekdagen en vliegvelden.
  6. Maak de zoekgeschiedenis van je webbrowser leeg.
  7. Laat een prijsalarm instellen: nieuwe deals ontvang je per mail of SMS.
  8. Filter op vluchten met overstap: vergelijkers zoeken ook naar vluchten met tussenstop.
  9. Pas een kortingscode toe op je bestelling.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): informeer naar het loyaliteitsprogramma van jouw airline.
  11. Open-jaw vliegticket: goedkoper terugvliegen vanaf Toronto Pearson International Airport (YYZ).
  12. Hotel + vlucht: extra goedkope deals inclusief overnachting.

Kies de beste vertrekmaand

  • Januari 2023: is vaak de goedkoopste maand om te vliegen.
  • Februari 2023: een uitstekend idee voor de voorjaarsvakantie.
  • Maart 2023: de prijs van een pakketreis is soms extra gunstig.
  • April 2023: een leuke periode om cultuur te ontdekken tijdens een citytrip of stedentrip in Comox.
  • Mei 2023: de meivakantie biedt voldoende opties voor elk budget.
  • Juni 2023: het aanbod vliegticket en hotel biedt duidelijkheid over de totaalprijs.
  • Juli 2023: boek op tijd voor jouw zomervakantie.
  • Augustus 2023: er vertrekken tientallen vliegvakanties vanaf jouw favoriete luchthaven.
  • September 2023: een goedkope last-minute vlucht boek je enkele dagen voor vertrek.
  • Oktober 2022: maak je herfstvakantie onvergetelijk voor het hele gezin.
  • November: 2022: bekijk het aanbod luxe all-inclusive resorts.
  • December: 2022: zoek een heerlijke winterzon-bestemming voor de kerstvakantie.

Boekingshulp: belangrijk onderdelen van je vlucht

Gedurende de aankoop van een Comox vliegticket zie je nuttige opties en arrangementen die je kunt aanklikken. Het aanbod met extra diensten groeit snel. Reizigers weten niet altijd wat ze hiermee aanmoeten. Welke diensten zijn voor mij handig, en welke opties voegen niks toe voor mijn vlucht? Hieronder kan je aan de slag met relevant info over services die je bij veel airlines kunt kiezen (zoals bij Swiss, Transavia, Delta Air Lines, TUIfly, Lufthansa, easyJet, Norwegian, Ryanair, Aer Lingus, Turkish Airlines en Lufthansa, Wizz air, Air France, British Airways).

Bagage inboeken

Met handbagage bedoelt men een koffer die in de cabine van het vliegtuig meegenomen mag worden. In dit geval kan het zijn; een kleine trolley, handtas, rugtas, weekendtas, reistas, rugzak. Bij de populaire airlines mag je per persoon 1 stuk handbagage bij je dragen. De betekenis van ruimbagage is: een tas die je verplicht moet wegen en labelen / inchecken. Ze worden vervoerd in het bagageruim. Het max. gewicht verschilt per airline en vliegklasse. Dit is rond de 15 – 25 kg. De tarieven fluctueren tussen de €0,00 (gratis) tot €70,00.

  • Hoogstens 1 rugtas handbagage (56 x 35 x 23 cm, maximaal 7 – 10 kilogram).
  • Ruimbagage: een reiskoffer van +/- 23 – 25 kg.
  • Klik door naar de site van je airline voor richtlijnen bagageregels.

Opties voor stoelreservering

Met een grotere groep reizen naar Comox per vliegtuig? Dan is het natuurlijk leuk als je bij elkaar zit. Wanneer je jouw tickets boekt regel je zelf dat de stoelen naast elkaar staan. Bij het kiezen van de stoelnummers worden de meerprijzen weergegeven. Wil je niets betalen voor stoelreservering? Dan wordt de stoel automatisch toegewezen. Als je kiest voor online inchecken kan je soms vlak voor vertrek nog een stoelkeuze uitvoeren. Wens je wat meer beenruimte? Dan betaal je hiervoor een kleine toeslag.

  • Economy class: de goedkoopste tickets (ook bij het raam, bij de nooduitgang, bij het gangpad, achterste rij (achterin), bij de toiletten, bij de keuken (galley).
  • Business class: comfortabele zitplek met eigen stroom en privacyscherm.
  • First class: de meest exclusieve zitplaatsen en eersteklas topservice.

Annuleringsverzekering vliegtickets

Bij het cancelen van een vlucht gelden daarvoor bepaalde annuleringskosten. De annuleringsverzekering voor vliegtickets keert uit wanneer jij je reis onverwacht niet door ziet gaan. In het geval van visumproblemen, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd), reisadvies, ziekte / medische ingreep, zwangerschapscomplicaties, overlijden. Je ontvangst een geldbedrag voor het omboeken of wijzigen van de boeking van je retourtickets.

  • Je dient de polis direct na het boeken van de reis af te sluiten.
  • Een reisverzekering dekt extra kosten die je moet maken tijdens de reis (bijv. repatriëring, ongevallen / noodhulp, vervangend vervoer, rechtsbijstand, auto pechhulp, wintersport).
  • Bagageverzekering: polis voor verlies, beschadiging of diefstal van je bagage.

Wat kan je verwachten van maaltijden aan boord

Jouw vliegreis Comox (Noord-Amerika) staat bekend als intercontinentale vliegreis. Actueel: doorgaans is de maaltijd en drinken inbegrepen.De menukaart wordt samengesteld op basis van wanneer je vliegt. De voeding wordt geserveerd door de medewerkers. Het invoeren van eigen eten en drinken is beperkt mogelijk.

  • intercontinentale vliegreis: een maaltijd aan boord is vaak inclusief.
  • De inhoud van het menu hangt ook af van tijdstip van vertrek en airline.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met serviceknop, films / series, navigatie, actueel weerbericht, spelletjes, radio / muziek.

Informatie over zakelijk vliegen

Moet jij op zakenreis? Dan wil je zo makkelijk mogelijk reizen. Airports kunnen voorzien in deze behoefte. Zo bieden ze: zakelijke valet-parking, priority check-in en een plek in een luxe lounge waar je in alle rust kunt werken. Reis je vaak vanaf luchthaven Schiphol? Bekijk dan eens het Privium programma. Zo kan je extra ontspannen zakelijk vliegen.

  • Gratis wifi: gratis internet in lounge en aan boord.
  • Priority boarding: geen grote wachtrijen bij controle, douane en gate.
  • Lounge: een exclusieve ruimte waar je kunt ontspannen voor je reis.
  • De werkplekken zijn uitgerust met goede voorzieningen.
  • Premium parkeermogelijkheden.
  • Bluebiz: toegang tot o.a. bizclubs Club Africa en Club China.

Extra aanvullende services

Tegenwoordig heb je nog diverse overige extra diensten die je kunt selecteren om je vakantie volledig naar wens te maken. Hierna vind je een opsomming van veel gebruikte upgrades.

  • Huisdieren: reserveer een plek voor je hond of kat in het vliegtuig.
  • Speciale bagage: sportuitrusting, muziekinstrument, fiets, golfuitrusting, duik- en surfuitrusting, visuitrusting.
  • Compenseer (deels) de CO-2 uitstoot van jouw vliegreis.
  • Valet-parking: je kunt bij de terminal uitstappen en je autosleutels afgeven.
  • Autohuur: regel bij het boeken van de vlucht direct een huurauto in .
  • Extra koffer: tegen betaling extra bagage bijboeken.
  • Vliegen met baby: incl. kinderbagage zoals kinderwagen, buggy, Maxi-Cosi, rugdrager (draagzak), campingbed.
  • Luchthaventransfer: van luchthaven naar hotel via de transfer service.

Voordelige vliegtickets kopen naar Canada?

Vergelijk alle airlines en scoor de beste tickets online!

Omliggende vliegvelden in Comox en regio

Gebruik maken van de snelste vlucht naar Comox? In deze streek heb jij de beschikking over diverse grotere en kleinere Canadese vliegvelden. Een enorme luchthaven in deze omgeving is Toronto Pearson International Airport (YYZ). De maatschappij Air Canada vliegt hier veelvuldig op. In de tabel hieronder check je allerlei professionele vliegvelden die luchtvaartdiensten aanbieden. Vanaf deze airports zet je jouw reis verder voort via o.a. OV (trein of bus), taxidiensten en luchthavenshuttle. Bekende vliegmaatschappijen die je hier kunt kiezen zijn Lufthansa (LH), KLM (KL), United Airlines (UA) en Delta Air Lines (DL).

LuchthavenIATA afkortingAfstand (KM)
BellinghamBLI199,5 km
VancouverCXH137,9 km
Deer HarborDHB182,7 km
EastsoundESD181,9 km
Friday HarborFBS188,5 km
Friday HarborFRD188,9 km
LopezLPS196,4 km
Roche HarborRCE175,1 km
WestsoundWSX185,7 km
Campbell RiverYBL39,5 km
Lijst met airports nabij Comox (Canada).

Veel gekozen luchthaven Comox: Comox Airport

Airport Comox Airport (CYQQ) is een aanvlieghaven in de regio. Dit is een middelgrote terminal op 26 meter boven zeeniveau in Comox. De totale vliegroute vanaf Schiphol (AMS) is 7750 km. De netto vliegtijd is circa 9,5 uur. Het adres voor navigatie is: P467+85 Comox, BC, Canada. Neem ook een kijkje op www.rcaf-arc.forces.gc.ca/en/19-wing/index.page. Je kunt ook bellen naar de airport (+1 250-339-8211). Een zeer goede vluchtmaatschappij heet Air Canada. Kijk ook eens naar de goedkope vluchten naar Mucuri.

Erkende vertrekluchthavens vergelijken

  • Amsterdam Schiphol (AMS): sneller door de veiligheidscontrole met fast lane.
  • Vliegveld Eindhoven (EIN): uitstekend bereikbaar met auto of trein.
  • Airport Rotterdam (RTM): heeft een goede focus op milieuvriendelijke processen.
  • Vliegveld Düsseldorf (DUS): volop inspiratie voor jouw volgende vliegbestemming.
  • Flughafen Bremen (BRE): dichtbij parkeren en de mooiste bestemmingen kiezen.
  • Airport Brussel Zaventem (BRU): gunstige vliegtijden van ‘s ochtends vroeg tot laat.
  • Vliegveld van Dortmund (DTM): speciale balie voor gevonden voorwerpen en service.
  • Luchthaven Keulen (CGN): gunstige ligging met OV en hotels in de directe omgeving.
  • Münster-Osnabrück Airport (FMO): een uniek aanbod aan bestemmingen.
  • Vliegveld Frankfurt (FRA): duidelijke bewegwijzering in de verschillende vertrekken.
  • Luchthaven Weeze (NRN): snelle en aangename doorstroom voor passagiers.
  • Airport Eelde / Groningen(GRQ): opties voor kort parkeren voor ophalen en brengen.
vluchten-naar-comox-vergelijken

Kies de beste airline voor jouw aanstaande vlucht

Jij kan kiezen voor verschillende maatschappijen die vliegen op Canada (CA). Hierna vergelijk je 10 goede carriers voor een vliegvakantie naar Comox.

  1. Virgin Atlantic (VS): zoek naar reisinspiratie op de blog.
  2. Air Canada (AC): citytrips, rondreizen en naar de zon.
  3. Finnair (AY): persoonlijk entertainmentsysteem aan boord.
  4. British Airways (BA): onbezorgd vliegen met (kleine) kinderen.
  5. American Airlines (AA): last-minutes voor de goedkoopste reizen.
  6. Air France (AF): de mooiste rondreizen, stedentrips en zonvakanties.
  7. Lufthansa (LH): profiteer van goedkope vluchten via de App of website.
  8. KLM (KL): speciale tarieven voor groepen en zakelijke klanten.
  9. United Airlines (UA): maak jouw reis compleet met huurauto of hotel.
  10. Delta Air Lines (DL): profiteer van goedkope vluchten via de App of website.

Top-10 boekingssites

Sinds een aantal jaren heb je flink wat goede reisbureaus en ticketvergelijkers. In de volgende opsomming kan je aan de slag met 10 goede ticketsites voor het actuele vluchtaanbod Comox in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: eenvoudig al jouw boekingen online beheren.
  2. Skyscanner: Vergelijk goedkope vluchtprijzen van alle grote luchtvaartmaatschappijen in april 2024.
  3. Expedia: inspiratie voor jouw reis, bijzondere accommodaties en all-inclusive Comox vakanties.
  4. Kayak.nl: de eigen reisapp biedt snel en eenvoudig alle informatie aan.
  5. Vliegtickets.nl: bijna elke airline en elke bestemming in de wereld.
  6. Tix.nl: zoek naar goedkope tickets voor talloze bestemmingen.
  7. Vliegwinkel.nl: onafhankelijk reisadvies van deskundige medewerkers (SGR en ANVR).
  8. Chaser.nl: handige zoekmachine om ticketprijzen te vergelijken.
  9. WTC.nl: gemakkelijk voordelige vluchten zoeken over de hele wereld.
  10. Google Flights: betrouwbare en actuele vluchtdata van alle airlines.

Bekijk weersvoorspellingen Comox, Canada

In deze omgeving heb je een koel landklimaat. De jaartemperatuur is 2,1 graden celsius. Een fantastische tijd dat veel mensen hier vakantie vieren is maart t/m oktober. Het is dan een zeer geschikte reistijd om de hotspots van het land te bekijken en uitstapjes te doen. In het blok hierna bekijk je de weersvoorspellingen voor de komende week. Dag voor dag ontdek je de minima en maxima en zie je of de zon schijnt of dat het gaat regenen. Je kunt ook doorzoeken naar betaalbare vliegtuig tickets naar Waskaganish

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Comox: vlucht plus huurauto

Met Fly en drive bedoelen we een vlucht plus een huurauto. Fly and drive is nuttig als je bij aankomst direct wilt vertrekken met de huurauto. Het is met name ideaal omdat je hierdoor geen tijd hoeft te verliezen. Ter plaatse hoef je niets meer te regelen. Je kunt rustig de omgeving verkennen op het tempo dat jij wil. Lokaal adres: 1811 Comox Ave, Comox, BC V9M 3L9, Canada.

  • Direct huurauto ophalen in de parkeergarage.
  • Stedentrip: ontdek de binnenstad, oude gebouwen en museums.
  • Zonvakantie: een boost voor je immuunsysteem en humeur.

Vlucht met hotel Comox

Zodra je een vlucht met hotel als totaalpakket afsluit dan valt dit onder een pakketreis. Dit heeft tal van voordelen: je betaalt doorgaans minder, je wordt ondersteund bij vragen en klachten (SGR, Calamiteitenfonds, ANVR) en je hebt vooraf duidelijkheid over de kosten. Doorgaans kan de transfer van luchthaven Comox Airport naar een hotel worden geboekt.

  • Altijd ondersteuning ter plaatse met een pakketreis.
  • Ook ontbijt, lunch en diner bijboeken met all-inclusive.
  • Suggesties accommodaties: Kairos Guest Suite, Port Augusta Inn, Port Augusta Inn, 3 Gables, Ginger Giraffe B&b.
  • Wintervakantie: reserveren via Prijsvrij, Alltours, Tui, Corendon, Vakantiediscounter, D-Reizen of Vakanties.nl, De Jong Intra Vakanties, Suntip, Thomas Cook, Stip Reizen, Bebsy.

De meest gestelde vragen en antwoorden vliegreizen naar Comox

Van welke luchthaven kan ik gebruik maken voor mijn vlucht naar Comox?

In de buurt van deze plek zijn er vluchten naar allerlei Canadese vliegvelden. Zo kun je denken aan Bellingham (BLI), Vancouver (CXH) & Deer Harbor (DHB). Een van de meest spraakmakende luchthavens in dit gewest is Toronto Pearson International Airport (YYZ). De reisafstand van Amsterdam Schiphol (AMS) naar Comox is grofweg 7750 kilometer (rechtstreeks). Het kost je zo’n +/- 9,5 uur effectieve reistijd (zonder tussenlanding). Met het OV (zoals een bus, taxi of trein) & luchthavenvervoer ben je rap in het centrum.

Welke airlines bieden vliegtickets aan?

Comox in Canada is een veel geboekte Canadese vakantieplek. Veel van de grote carriers verkopen (in)directe vluchten. Actieve airlines zijn bijvoorbeeld: Virgin Atlantic (VS) ,Air Canada (AC), Finnair (AY), British Airways (BA), American Airlines (AA), Air France (AF), Lufthansa (LH), KLM (KL), United Airlines (UA), Delta Air Lines (DL). De meest bekende nationale aanbieder is Air Canada. Tip: check eerst een vergelijkingstool voor de huidige routes. Onderzoek ook de kosten op de online omgeving van de vluchtaanbieders.

In welke maanden koop ik een goedkoop ticket naar Comox?

Vliegprijzen veranderen voortdurend. Vliegtickets in het hoogseizoen juli tot en met augustus) zijn standaard flink aan de prijs. Een vlucht boeken in het laagseizoen is doorgaans gunstiger. Ben je afhankelijk van de schoolvakanties? Boek dan op tijd! 3 of 4 maanden voor je vertrekdag liggen de tarieven van tickets over het algemeen lager. Vlak voor je vertrekdatum gaan de prijzen verder omhoog. Suggestie: voordat de populaire boekingsmaanden beginnen lanceren vliegmaatschappijen vroegboekvoordeel (een voorbeeld hiervan zijn de KLM Werelddeal Weken). Houd deze goed in de gaten!

Last-minute vluchten Comox, waar zijn deze te vinden?

Airlines hebben er baat bij dat alle stoelen bezet zijn. Is dat vlak voor vertrek nog niet gelukt? Dan worden de laatste plekken heel voordelig aangeboden. Door deze strategie loopt de maatschappij geen schade door lege stoeltjes. Jij kunt hier gebruik van maken. Praktische tips: meld je aan voor de nieuwsbrief van de airlines, kies voor een prijsalarm en houd meerdere opties open. Daarbij hebben ook touroperators aantrekkelijke last-minute deals.

Welk openbaar vervoer is hier beschikbaar?

Vliegbestemming Comox beschikt over een prima OV-infrastructuur naar grote internationale en kleinere airports. Vanaf de luchthaven-terminal kan je met trein/bus naar jouw einddoel. Doorgaans is er een shuttle service die je naar het centrum rijdt. Kijk op de website van de luchthaven voor de tijden en de verwachte kosten. Ga jij niet voor de laagste prijs en wil je wat meer comfort? Dan kan je natuurlijk met de taxi reizen. Bij een complete reis van reisorganisaties als Vakantiediscounter, D-Reizen, Tui, Sunweb, Prijsvrij of Alltours is de transfer van en naar de luchthaven vaak inclusief.