vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Navegantes

Wil jij binnenkort goedkoop vliegen naar Navegantes in Brazilië (Zuid-Amerika)? Het vinden van vliegtickets met voordeel regel je via onze vergelijker. De vergelijker vraagt om de luchthaven van aankomst, de vertrek- en retourdatum en het aantal volwassen en/of kinderen. De vluchtzoeker doorzoekt alle beschikbare vluchten naar de beste vliegvelden zoals Curitiba, Florianopolis of Joinville. Jij ziet heel overzichtelijk de actuele vertrektijden, de kosten en alternatieve details over bagage, voorkeursplekken in het vliegtuig en eventuele tussenstops van airlines zoals KLM en TAM Airlines. Indien gewenst reserveer je direct een huurauto of een plek om te slapen bij huuraccommodaties zoals Flat Icaraízinho, Apartamento Com Garagem No Centro De Navegantes., Perto De Tudo, Perto De Tudo, Hospedagem Navegantes.


  • Vind en boek vluchten van alle grote airlines.
  • In 1 overzicht de gunstigste of snelste vlucht.
  • Bekijk luchthavens in de buurt als CWB, FLN, JOI.
  • Online boeken wanneer jij dat wil.
  • Online stoel reserveren en bagage kiezen.
  • Overal inchecken en instapkaart printen.

Voordelige vluchten naar Navegantes vergelijken en boeken

De Braziliaanse stad is een populaire hotspot voor citytrips of een langdurige vakantie. Deze bestemming laat Jouw genieten van een mengeling van authentieke bezienswaardigheden, musea en culturele uitjes, geweldige natuur, voortreffelijke restaurants en diverse winkels. Vanaf Schiphol vliegen naar Navegantes voor een normaal tarief. Wij verstrekken een gratis stappenplan met tips over hoe je makkelijk en voordelig vliegtickets kunt kopen.

Voordelig met het vliegtuig naar Navegantes

  1. Kies vakantiebestemming

    Om te beginnen bepaal je vanaf welke luchthaven je vertrekt (bijvoorbeeld Maastricht, Rotterdam, Keulen, Eindhoven, Düsseldorf, Schiphol) en de reisbestemming. Geef ook vast je wensen door m.b.t. de gewenste dag (vertrekdatum) en de dag van de terugvlucht (uiteraard alleen bij en retour). In de basis heb je de optie om 1 of 2 extra vliegbestemmingen mee te nemen in de vergelijking. Daarna kies je het reisgezelschap. Druk nu op de zoekknop.

  2. Vergelijk beschikbare vluchten

    De vliegticketzoekmachine laat een schema zien met de beste routes van Amsterdam (AMS) en regionale luchthavens naar vliegvelden als Joinville, Florianopolis of Curitiba. Je kan een selectie maken op basis van de ticketprijzen, totale reisduur of vertrek momenten (tijdstip). Verder kan je de resultaten nog specifieker maken door te filteren op tussenstops, favoriete airlines (onder andere KLM (KL), Air France (AF) of LATAM Airlines (LA)), vliegvelden voor aankomst en max. toegestane bagage. Disclaimer: het platform geeft ook inzicht in voordelige vluchten op andere dagen. Voor veel vluchten is een prijsalert beschikbaar.

  3. Kies vliegticketsite

    Kies een vliegroute die overeenkomt met jouw behoeften. Een en dezelfde vlucht kan jij bestellen via meerdere reisagenten en maatschappijen. Reserveren kan je doen via de airline (KLM of TAM Airlines) of een boekingssite zoals cheaptickets.nl. Het merendeel van de vliegbedrijven en brokers rekenen extra kosten voor stoelvoorkeur, ruimbagage, entertainment, handbagage, servicekosten, verzekeringen. Probeer actuele beoordelingen te lezen en rond de ticketaankoop verder af door een aanbieder te kiezen.

  4. Kies hoeveelheid bagage en geef door welke passagiers meegaan

    Het systeem stuurt je door naar de boekingssite. Bekijk goed het vertrekmoment, de reissamenstelling, de ticketkosten en kies volgende. Kies daarna de bagage. Bij de meeste maatschappijen is 1 stuk handbagage van 10 kg kosteloos mee te nemen. Voor ruimbagage geldt een extra toeslag. Vervolgens deel je de namen en geboortedatums van de passagiers. Het is heel belangrijk dat je de namen spelt volgens de schrijfwijze in je paspoort of ID-kaart.

  5. Extra’s en upgrades kiezen

    In deze stap kan je jouw vlucht upgraden. Onder andere plekken met extra veel beenruimte, snellere incheck-rij, verzekering / annuleringspolis, maaltijden tijdens de vlucht, rolstoel, een kat of hond of ander huisdier, plaatselijke huurauto of een ander bijzonder verzoek. De boekingssite toont aan het einde de realistische kosten van jouw vlucht. Je kunt kiezen voor betaalmiddelen zoals iDeal, Bancontact, creditcard (visa/mastercard) en Paypal. Op je mail ontvang je een bevestiging. Vanaf circa 24 uur voor vertrek kan je jezelf en medepassagiers inchecken. Hierna krijg je een instapkaart (boarding pass). Het is handig dat je 3 uur van tevoren op het vliegveld bent. Bekijk ook of jouw paspoort nog geldig is als je vertrekt.

Vergelijk en vind de beste vlucht naar Navegantes (Brazilië)

Selecteer jouw bestemming en bekijk de huidige prijzen

Praktische informatie over deze bestemming

Reisbestemming Navegantes (-26.8954069, -48.6569206) is een bekende plaats in Brazilië, Zuid-Amerika. De voertaal is Portugees. Betalingen gaan hier hoofdzakelijk met de Braziliaanse real (BRL). De tijdzone is America/Sao_Paulo (UTC -3, tijdsverschil: 4 uur). In Brazilië kom je stopcontacten tegen van het type N. De netspanning van de elektriciteit is 127/220 V op 60 Hz. Je kunt vliegen op diverse airports in de regio zoals Florianopolis, Joinville en Curitiba. Het lokale prijsniveau is gemiddeld. De nationale luchtvaartmaatschappij is TAM Airlines. Voor een gemiddelde hotelaccommodatie betaal je zo’n €99,00.

PlaatsNavegantes
LandBrazilie
ContinentZuid-Amerika
TijdzoneAmerica/Sao_Paulo (UTC -3)
Tijdsverschil4 uur
Vliegveld in de buurtMinistro Victor Konder International Airport (NVT)
VliegmaatschappijenTAM Airlines
Websitewww4.infraero.gov.br/aeroportos/aeroporto-internacional-de-navegantes-ministro-victor-konder/
Telefoonnummer+55 47 3342-9200
Afstand vanaf Schiphol10200 km (+/- 12,5 uur reistijd)

Last-minute tickets april 2024: tips voor de allerbeste vluchtaanbiedingen

Een gunstig vliegticket bestellen is eigenlijk best eenvoudig. Door te kiezen voor een slimme vliegticket vergelijkservices vind je zonder gedoe de goedkoopste vluchten naar Navegantes en overeenkomstige bestemmingen met vliegmaatschappijen als Aeromexico (AM), Iberia (IB) en American Airlines (AA). Wij bieden nog meer mogelijkheden om geld te besparen. Hieronder lees je onze 12 tips om betaalbare vliegtickets te kopen. Zie ook onze pagina met tips voor betaalbare vliegtickets naar Kos.

12 bespaaradviezen voor het reserveren van de goedkoopste vlucht

  1. Neem een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines hanteren zeer lage tarieven.
  2. Probeer een vergelijkingswebsite.
  3. Vertrek vandaag of morgen: last-minute vluchten zijn meestal extra gunstig geprijsd.
  4. Vroegboekkorting: boek jouw vlucht 8 tot 12 weken voor vertrek.
  5. Probeer flexibel te zijn: een dag eerder of later vertrekken kan een stuk goedkoper zijn.
  6. Bezoek een website in een privé browser (cookies uitgeschakeld).
  7. Ticket prijsalarm: je krijgt een seintje bij een nieuwe deal.
  8. Kijk naar vluchten met overstap: een vlucht met tussenstop levert je soms korting op.
  9. Profiteer van meer voordeel d.m.v. een actiecode.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): informeer naar het loyaliteitsprogramma van jouw airline.
  11. Open-jaw ticket: vlieg bijvoorbeeld terug vanaf Guarulhos International Airport São Paulo (GRU).
  12. Hotel en vlucht combineren: een complete vakantie boeken bij 1 aanbieder.

Kies jouw vertrekmaand

  • Januari 2023: een goedkopere maand om te vliegen.
  • Februari 2023: een uitstekend idee voor de voorjaarsvakantie.
  • Maart 2023: een pakketreis bevat alle onderdelen voor een complete vakantie.
  • April 2023: ontdek de historie en cultuur met een citytrip of stedentrip in Navegantes.
  • Mei 2023: de meivakantie is een budgetvriendelijke periode om te reizen.
  • Juni 2023: aantrekkelijke aanbiedingen met vliegticket en hotel.
  • Juli 2023: tijdens de zomervakantie komen er veel toeristen.
  • Augustus 2023: een ruim aanbod met verschillende vliegvakanties.
  • September 2023: het hoogseizoen is geweest, de last-minute vluchten worden weer interessant.
  • Oktober 2022: samen met vrienden of familie genieten van de herfstvakantie.
  • November: 2022: ga voor een all-inclusive reis met exclusieve faciliteiten.
  • December: 2022: beleef een unieke kerstvakantie op een winterzon locatie.

Boekingshulp: de beste boekingstips op een rij

Tijdens de aankoop van een Navegantes vliegticket bestaan er handige opties en extra’s om je vlucht net wat luxer te maken. Op die manier heb je een optimale persoonlijke beleving. Al die keuzes kunnen soms lastig zijn. Welke onderdelen zijn relevant voor mij, en wat is niet perse noodzakelijk? Hieronder bieden wij een complete uitleg over services en diensten die je regelmatig voorbij ziet komen (zoals bij easyJet, Transavia, Delta Air Lines, Eurowings, Swiss, TUIfly, Aer Lingus, Brussels Airlines, Norwegian, Turkish Airlines of Wizz air, Vueling, Lufthansa, Air France).

Bagage

Handbagage is een tas of koffer die je in de hand meeneemt in het vliegtuig. In dit geval kan het zijn; een kleine weekendtas, rolkoffer, reistas, handtas, rugzak, rugtas. Bij de bekende vliegvelden mag je per persoon 1 stuk handbagage bij je dragen. Met ruimbagage bedoelen we een rugzak of tas die je moet laten wegen en inchecken bij de balie. Hij wordt opgeslagen in het bagageruim. Het maximale gewicht verschilt maar ligt rond de 23 – 30 kg. De verwachte prijzen zijn per maatschappij verschillend, tussen de €0,00 (gratis) & €35,00.

  • Per vliegticket 1 rugtas handbagage (55 x 35 x 20 cm, maximaal 8 – 10 kg).
  • Ruimbagage: 1 reiskoffer van maximaal 20 – 25 kg.
  • Kijk op de site van de airline voor alle actuele bagageregels.

Stoelreservering

Met familie of vrienden reizen naar Navegantes per vliegtuig? Dan wil je bij elkaar in de buurt zitten. Tijdens het boeken van een vlucht heb je de optie om stoelen naast elkaar te selecteren. Bij het uitzoeken van stoelnummers check je ook direct de prijs. Vind jij een stoelreservering niet nodig? Dan wordt er automatisch een stoelnummer toegewezen. Tijdens het online inchecken kan je gemakkelijk toch nog een stoelkeuze vastzetten. Voor een stoel met extra beenruimte betaal je een extra toeslag.

  • Economy class: de goedkoopste plekken (zoals bij de toiletten, bij het raam, bij het gangpad, bij de keuken (galley), bij de nooduitgang, voorste rij (voorin).
  • Business class: luxe zitplek met extra voorrang.
  • First class: ideale zitplaatsen met eersteklas maaltijden.

Hoe werkt de annuleringsverzekering?

Wanneer (op het laatste moment) jouw reis niet kan doorgaan, en je moet cancelen, heb je annuleringskosten. De annuleringsverzekering dekt schade af als je jouw geboekte reis onverwacht niet door ziet gaan. In de polis vind je alle geldige redenen. Dit zijn vaak onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd), reisadvies, visumproblemen, overlijden, scheiding, zwangerschapscomplicaties. Je kan dan een aanvraag doen voor een redelijke vergoeding voor gederfd vakantiegenot en het wijzigen van de reservering voor de retourvlucht.

  • Sluit deze polis gelijktijdig met de boeking af.
  • Een kortlopende reisverzekering dekt kosten die je moet maken tijdens je reis door een onverwachte gebeurtenis (denk dan om zaken als: wintersport, medische kosten, vervangend vervoer, rechtsbijstand, auto pechhulp, repatriëring).
  • Bagageverzekering: speciale polis voor verlies of beschadiging van jouw bagage.

Maaltijden en eten aan boord

De vliegreis Navegantes (Zuid-Amerika) beschrijven we als een intercontinentale vliegreis. Hier geldt het volgende: een maaltijd met drinken is meestal inbegrepenHet eten en drinken wordt uitgezocht aan de hand van wanneer je vliegt. De maaltijd wordt uitgeserveerd door het vluchtpersoneel. Het invoeren van eigen eten en drinken is beperkt mogelijk.

  • intercontinentale vliegreis: doorgaans is de maaltijd aan boord gratis.
  • Het menu aan boord verschilt per vluchtmaatschappij en vertrekmoment.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met serviceknop, radio / muziek, spelletjes, actueel weerbericht, films / series, navigatie.

Waar op letten bij zakelijk vliegen

Moet je voor je werk reizen? Dan heb je geen tijd te verliezen. De (inter)nationale airports beschikken vaak over extra diensten: vooraan parkeren, quick check-in en toegang tot een zaken-lounge waar je in alle rust kunt werken. Vlieg jij doorgaan vanaf luchthaven Schiphol? Overweeg dan Privium PLUS. Zo krijg je toegang tot exclusieve service.

  • Gratis wifi: een prima internetverbinding voor al je apparaten.
  • Priority boarding: je mag als eerste boarden (en dus zeker dat je handbagage in de cabine mee kan).
  • Lounge: een afgesloten gedeelte met een rustige sfeer.
  • Speciale werkplekken beschikbaar gesteld.
  • Eenvoudig je auto parkeren vlakbij de luchthaven.
  • Bluebiz: spaar voor blue credits die je kunt inwisselen voor gratis vluchten.

Meer alternatieve diensten

Maatschappijen leveren een aantal bijzonder pakketten die in te schakelen zijn om jouw reis nog beter te laten aansluiten bij jouw wensen. In de volgende opsomming tref je een opsomming van populaire extra’s.

  • Huisdieren: zorg dat jouw hond of kat een EU-paspoort heeft.
  • Speciale bagage: fiets, visuitrusting, ski’s en snowboard, sportuitrusting, duik- en surfuitrusting, golfuitrusting.
  • Maak je vlucht duurzamer met CO-2 compensatie.
  • Valet-parking: je geeft je auto af aan iemand die de auto elders parkeert.
  • Autohuur: je bent extra flexibel met een huurauto in .
  • Extra koffer: achteraf eenvoudig extra bagage bijboeken.
  • Vliegen met baby: inclusief kinderbagage zoals rugdrager (draagzak), kinderwagen, Maxi-Cosi, buggy, campingbed.
  • Luchthaventransfer: bespaar tijd door je transfer service op tijd te reserveren.

Betaalbare vliegtickets kopen naar Brazilië?

Ontdek alle beschikbare airlines en boek de meest gunstige tickets online!

Bekijk lijst met vliegvelden in Navegantes en regio

Op zoek naar de snelste vlucht naar Navegantes? Rondom de stad zijn verschillende grote en drukbezochte maar ook kleinere Braziliaanse vliegvelden. Een van de meest spraakmakende luchthavens in het land is Guarulhos International Airport São Paulo (GRU). De (nationale) luchtvaartmaatschappij TAM Airlines biedt hier veel vluchten aan. In de luchthaven-tabel check je allerlei nationale airports die vluchten in de buurt uitvoeren. Vanaf deze havens pak je bijvoorbeeld het OV (trein en bus), luchthavenshuttle en taxivervoer. Moderne vliegmaatschappijen die je hier kunt kiezen zijn Air Europa (UX), Lufthansa (LH), Swiss (LX) en China Southern Airlines (CZ).

VliegveldIATA afkortingAfstand (KM)
CuritibaCWB160,7 km
FlorianopolisFLN87,0 km
JoinvilleJOI76,0 km
NavegantesNVT1,8 km
Tabel met airports gelegen nabij Navegantes (Brazilië).

Uitgelichte luchthaven Navegantes: Ministro Victor Konder International Airport

Airport Ministro Victor Konder International Airport (SBNF) is een aanvlieghaven die veel mensen gebruiken. Het is een middelgrote terminal op 5 meter boven zeeniveau. Het is gelegen in Navegantes. De vliegafstand vanaf luchthaven Schiphol (AMS) is 10200 km. Houd rekening met een vliegtijd van circa 12,5 uur. De GPS kun je instellen op: 48CX+2C Navegantes, State of Santa Catarina, Brazil. Neem ook een kijkje op www4.infraero.gov.br/aeroportos/aeroporto-internacional-de-navegantes-ministro-victor-konder/. Je kunt ook bellen naar het telefoonnummer (+55 47 3342-9200). Een zeer goede vlieg-onderneming betreft TAM Airlines. Je kunt ook zoeke naar goedkope vluchten naar Warukin.

Overzicht vertrekluchthavens vergelijken

  • Airport Schiphol (AMS): dagelijks vertrekken hier vluchten naar bestemmingen in heel de EU.
  • Eindhoven Vliegveld(EIN): duidelijke aanwijzingen voor de juiste vertrekhal en gate.
  • Rotterdam Den Haag Airport (RTM): goede ruimte voor brengen en halen van passagiers.
  • Vliegveld Düsseldorf (DUS): een mooi vertrekpunt voor stedentrips.
  • Vliegveld Bremen (BRE): voldoende hotels in de omgeving te boeken.
  • Brussel / Zaventem (BRU): via de website inzicht in de aankomst- en vertrektijden.
  • Dortmund Airport (DTM): gebruiksvriendelijke website met alle vluchttijden.
  • Keulen (CGN): handige App en website met alle vluchttijden.
  • Münster-Osnabrück Luchthaven (FMO): keuze uit talloze airlines en bestemmingen.
  • Frankfurt am Main (FRA): alle benodigde vluchtinfo wordt duidelijk aangegeven.
  • Weeze Airport (NRN): nette ruimte voor de veiligheidscontroles en douane.
  • Vliegveld Groningen Eelde (GRQ): goede aansluiting op het openbaar vervoer.
vluchten-naar-navegantes-vergelijken

Kies de beste airline voor een probleemloze vlucht

Er zijn allerlei luchtvaartmaatschappijen die vliegen op Brazil (BR). In de volgende opsomming vergelijk je 10 professionele maatschappijen voor een vliegvakantie naar Navegantes.

  1. KLM (KL): boek ook autohuur en hotels in de buurt.
  2. Air France (AF): eventuele vertragingen worden vroegtijdig gemeld.
  3. LATAM Airlines (LA): boekingen beheren via de website of App.
  4. Aeromexico (AM): altijd alle vluchtinfo in je broekzak met de gratis App.
  5. Iberia (IB): aanbod vliegvakanties voor de echte rustzoeker.
  6. American Airlines (AA): betaalbare economy-class met uitstekende stoelen.
  7. Air Europa (UX): een prima service in de economy class.
  8. Lufthansa (LH): specialist voor zakenreizen en (korte) vakanties.
  9. Swiss (LX): vakantie-aanbod voor de actieve reiziger.
  10. China Southern Airlines (CZ): eenvoudig een stoelreservering doen.

Top-10 boekingssites

Op het internet kan je terecht bij tal van handige reisbureaus en vergelijkers. In de volgende opsomming kan je aan de slag met 10 goede vliegticketsites voor het actuele vluchtaanbod Navegantes in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: helpt Jouw bij het vinden van de beste vliegdeals.
  2. Skyscanner: vergelijk pakketten met vluchten en hotels in april 2024.
  3. Expedia: inspiratie voor jouw reis, bijzondere accommodaties en all-inclusive Navegantes vakanties.
  4. Kayak.nl: reiszoekmachine met vluchten, hotels en pakketreizen.
  5. Vliegtickets.nl: biedt meer dan 3000 bestemmingen aan.
  6. Tix.nl: een van de voordeligste aanbieder van vliegtickets in Nederland.
  7. Vliegwinkel.nl: eenvoudig reisgegevens inzien en SGR en ANVR keurmerk.
  8. Budgetair.nl: handige manier om de meest gunstige ticketprijzen te vinden.
  9. WTC.nl: alle medewerkers zijn standaard IATA gekwalificeerd.
  10. Google Flights: altijd de meest actuele vluchten in de Google zoekmachine.

Check weersvoorspellingen Navegantes, Brazilië

Qua weer heb je hier een tropisch savanneklimaat met een gemiddelde jaartemperatuur van 26,3°C (graden celsius). Een aan te raden vliegperiode is mei t/m juli. Dit is een aangename vakantietijd om meer van het land te ontdekken en uitstapjes te doen. In het schema hierna tref je de weersverwachting voor deze week. Per dag toont de widget een gemiddelde temperatuur en een icoontje met het verwachte weerbeeld. Zie ook betaalbare vliegtuig tickets naar Saraburi

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Navegantes: boek ticket met huurauto

De betekenis van Fly en drive is een pakket met ticket en huurauto. Fly-drive is effectief als je vanaf aankomst op het vliegveld direct je weg wil voortzetten. Een belangrijk voordeel is dat je alles in 1 pakket kunt reserveren. Je voertuig staat helemaal klaar voor je nadat je geland bent. Lekker genieten van het vakantieland waar en wanneer jij dat wilt. Lokaal adres: Av. Santos Dumont, 26 – Centro, Navegantes – SC, 88375-000, Brazil.

  • De auto staat gereed in de parkeergarage.
  • Cityreis: een heerlijke tijd om er even samen tussenuit te gaan.
  • Zonvakantie: geniet van gezelschap tijdens lange avonden op het terras.

Vlucht met hotel Navegantes

Op het moment dat je een vlucht met hotel bij dezelfde touroperator afsluit dan boek je eigenlijk een pakketreis. Veel mensen kiezen hier bewust voor: je kunt flink besparen, je wordt ondersteund bij vragen en klachten (SGR, ANVR, Calamiteitenfonds) en het is lekker overzichtelijk. Vaak zal een transfer van luchthaven Ministro Victor Konder International Airport naar je hotel worden ingepland.

  • Pakketreis inclusief vlucht, transfer en hotel.
  • Ook ontbijt, lunch en diner bijboeken met all-inclusive.
  • Geschikte hotels: Flat Icaraízinho, Apartamento Com Garagem No Centro De Navegantes., Perto De Tudo, Perto De Tudo, Hospedagem Navegantes.
  • Wintervakantie: volledig verzorgd via o.a. Prijsvrij, Tui, D-Reizen, Sunweb, Alltours, Vakantiediscounter of Vakanties.nl, De Jong Intra Vakanties, BeachCheck.com, Suntip, Stip Reizen, Thomas Cook.

FAQ: bekijk vragen en antwoorden over vliegreizen naar Navegantes

Op welke vliegvelden kan ik vliegen naar Navegantes?

Nabij dit gebied heb je de keuze uit diverse Braziliaanse terminals. Denk bijvoorbeeld aan Curitiba (CWB), Florianopolis (FLN) en Joinville (JOI). Een van de meest spraakmakende luchthavens in dit gewest is Guarulhos International Airport São Paulo (GRU). De reisafstand van vliegveld Amsterdam Schiphol (AMS) naar Navegantes is ong. 10200 kilometer. Dit is +/- 12,5 uur reistijd (zonder tussenlanding). Gebruikmakend van het OV of een taxi of luchthavenvervoer ben je rap in het stadscentrum.

Wat zijn goede vliegmaatschappijen?

Navegantes in Brazilië is een populaire Braziliaanse vakantieplek. Veel van de grote luchtvaartbedrijven verkopen (in)directe vluchten. Erkende airlines zijn bijvoorbeeld: KLM (KL) ,Air France (AF), LATAM Airlines (LA), Aeromexico (AM), Iberia (IB), American Airlines (AA), Air Europa (UX), Lufthansa (LH), Swiss (LX), China Southern Airlines (CZ). Een uitstekende lokale aanbieder is TAM Airlines. Maak altijd gebruik van een reiszoekmachine voor verschillende vluchttijden en aanbiedingen. Check ook regelmatig het actuele aanbod en tarieven op de online omgeving van de airlines.

Wanneer vind ik een goedkoop ticket naar Navegantes?

De prijzen van vliegtickets verschillen per dag. Vliegtickets in het hoogseizoen (begin juli tot september) zijn over het algemeen minder aantrekkelijk. Het laagseizoen (dec. – feb.) kan zeker een stuk goedkoper zijn. Heb jij uitsluitende vrije dagen tijdens de schoolvakanties? Kies dan voor vroegboekacties. 3 – 5 maanden voordat je vertrek naar je bestemming zijn tickets vaak nog wat goedkoper. Vanaf dat moment gaan de prijzen meestal weer omhoog. Suggestie: begin van het seizoen promoten bekende luchtvaartmaatschappijen vroegboekkortingen (KLM Werelddeal Weken). Vroege boekers worden beloond met royale kortingen.

Last-minute vluchten Navegantes, is dat echt voordeliger?

Maatschappijen hebben als doel dat elk vliegtuig zonder lege stoelen kan vliegen. Is het vliegtuig nog niet voor de volle 100% gevuld? Juist dan worden de resterende stoelen via speciale aanbiedingen verkocht. Hierdoor zal het vliegtuig zonder lege stoelen vliegen. Jij kunt hier gebruik van maken. Hoe doe ik dat? Een aantal tips: check regelmatig websites met acties en deals, ontvang automatisch een notificatie met een prijsalarm en maak gebruik van de 24-uur refund. Teven bieden touroperators zelf ook last-minutes aan.

Hoe zit het met het openbaar vervoer?

Vliegbestemming Navegantes heeft een hoogwaardig openbaar vervoer netwerk naar de omliggende airports. Vanaf de vertrekhal reis jij eenvoudig per bus of trein naar je vakantiebestemming. Bij veel aankomsthallen kan je gebruik maken van de shuttle service. Bekijk voor vertrek de tijden en de tarieven. Heb je wat meer te besteden en wacht je liever niet op de bus? Dan is een taxi de beste optie. Bij een gekoppeld reisarrangement van reisorganisaties als Sunweb, Vakantiediscounter, Prijsvrij, Corendon, D-Reizen en Alltours is de transfer van en naar de luchthaven vaak al inbegrepen bij de prijs.