vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Spring Point

Vanuit Nederland goedkoop vliegen naar Spring Point in Bahamas (Midden-Amerika)? Het reserveren van de voordeligste vliegtickets doe je simpel en snel met onze vergelijker. De vergelijker vraagt om de luchthaven van aankomst, de reisdag en het aantal passagiers. De vluchtzoeker toont alle beschikbare vluchten naar populaire vliegvelden zoals Spring Point, Colonel Hill & Matthew Town. Jij krijgt vervolgens een schema met de mogelijke reistijden, de prijzen en overige details over bagage, reisduur en (indien aanwezig) het aantal tussenstops van vliegmaatschappijen zoals KLM en Bahamasair. Ook regel je meteen een huurauto of een overnachting bij hotels als Chester’s Highway Inn Bone Fish Lodge, Chester’s Bonefishing Lodge, Salina Point Bonefish Lodge, Tranquillity On The Bay Resort, Tranquility On The Bay.


  • Vergelijk vluchten van populaire airlines.
  • Check razendsnel de meest aantrekkelijke of snelste vlucht.
  • Filter op nabije vliegvelden als AXP, CRI, IGA.
  • Betalen op jouw favoriete manier.
  • Neem ruimbagage & handbagage mee.
  • Zelf thuis inchecken en boardingpass printen.

Voordelige vluchten naar Spring Point vergelijken en boeken

De Bahamaniaanse stad is een vaak geboekte vakantieplek voor een weekendje weg, stedentrip maar ook voor een complete reis. Deze omgeving kent een mengeling van authentieke bezienswaardigheden, indrukwekkende musea, prachtige natuurgebieden, uitstekende restaurants en tal van leuk winkeltjes. Vanaf Schiphol vliegen naar Spring Point tegen een scherpe prijs? Wij leveren een nuttig stappenplan met tips over hoe je heel goedkoop kunt vliegen.

Voordelig met het vliegtuig naar Spring Point

  1. Kies locatie

    Allereerst kies je een stad of luchthaven om te vertrekken (bekende opties zijn Schiphol, Brussel, Keulen, Maastricht, Düsseldorf, Rotterdam) en de gewenste bestemming. Daarna kies je de vertrekdatum en de dag van de terugvlucht (de laatste alleen bij een retour). Wanneer je wil wordt je de optie geboden om diverse extra bestemmingen uit te kiezen. Maak tenslotte een keuze voor het aantal reisgenoten. Ontdek beschikbare vluchten door op zoeken te drukken.

  2. Vergelijk alle vluchten

    De vliegticketzoekmachine geeft een overzicht met de beste routes van airports als Amsterdam (AMS) naar vliegvelden zoals Matthew Town, Colonel Hill of Spring Point. Met de filters kun je vergelijk vergelijken op totale reissom (kosten), vliegtijd of een vertrektijd (vroeg in ochtend of laat in avond). Ook kan je sorteren op het vermijden van tussenstops, voorkeur-maatschappijen (als United Airlines (UA), Bahamasair & Delta Air Lines (DL)), vliegvelden en toegestane bagage. Noemenswaardig: het zoeksysteem geeft ook opties voor interessante vluchten op een ander flexibel vertrekmoment. Doorgaans is hiervoor een prijsalert.

  3. Reisbureau of reisorganisatie kiezen

    Kies de route die aansluit op jouw zoek wensen. Een individuele vlucht kan je boeken bij diverse ticketsites. Dit kun je doen bij de airline zelf (KLM of Bahamasair) of een boekingssite zoals Trivago. Veel van de vliegmaatschappijen en reisagenten rekenen soms iets extra’s voor ruimbagage, handbagage, servicekosten, entertainment, verzekeringen, stoelvoorkeur. Bekijk altijd even de actuele reviews en klik door om jouw boeking af te ronden.

  4. Bagage kiezen en gegevens passagiers invullen

    De zoekmachine stuurt je door naar de boekingssite. Controleer de datum van de vlucht, het aantal reizigers, de ticketprijs en bevestig jouw keuzes. Maak een keuze voor het aantal kg bagage. In de regel is 1 handtas (56 x 45 x 25 cm) vrij van heffingen. Bij ruimbagage betaal je een extra tarief. Hierna moet je de prive gegevens verstrekken. Het is absoluut noodzakelijk dat je de eerste voornaam en achternaam noteert zoals genoteerd op je rijbewijs, paspoort of id-kaart.

  5. Overige extra’s kiezen en boeken

    Tijdens deze stap kan je extra’s kiezen om jouw vlucht nog aangenamer te maken. Upgrades zijn bijv. extra comfortabele beenruimte, snellere incheck-rij, verzekering / annuleringspolis, maaltijden gedurende de reis, wintersportuitrusting, huisdieren (hond/kat), de huur van een auto enzovoort. Het systeem berekent nu het uiteindelijk tarief van de gehele reissom. Je kunt vaak betalen met iDeal, Bancontact, creditcard (visa/mastercard) en Paypal. Na ontvangst van de bevestigingsmail weet je dat de betaling goed is verwerkt. De dag voordat je vertrekt kan je jezelf en medepassagiers inchecken. Na het inchecken sturen ze de instapkaart per mail toe. Het is belangrijk dat je drie uur voor vertrek op het vliegveld bent. Een geldig paspoort of nationale identiteitskaart is cruciaal.

Check de beste vlucht naar Spring Point (Bahamas)

Kies jouw vliegdag en koop de beste tickets

Bruikbare informatie over deze bestemming

Reisbestemming Spring Point (22.432421, -73.980553) is een ideale plek in Bahamas, Midden-Amerika. Qua taal heb je hier te maken met het Engels. Het betaalmiddel is de Bahamaanse dollar (BSD). De huidige tijdzone is America/Nassau (UTC -5, tijdsverschil: 6 uur). In Bahamas kun je apparaten gebruiken met stekkertype A / B. De standaard netspanning is 120 V met een frequentie van 60 Hz. Druk bezochte vliegvelden in de buurt zijn Colonel Hill, Matthew Town en Spring Point. Het prijsniveau van dagelijkse producten en diensten is erg duur. De nationale luchtvaartmaatschappij is Bahamasair. Voor een alledaagse hotelkamer betaal je ongeveer €136,50.

PlaatsSpring Point
LandBahamas
ContinentMidden-Amerika
TijdzoneAmerica/Nassau (UTC -5)
Tijdsverschil6 uur
Airports in de buurtSpring Point Airport (AXP)
AirlinesBahamasair
Websitewww.bahamas.gov.bs
Telefoonnummer+1 242-344-3666
Afstand vanaf Schiphol7310 km (+/- 9 uur vliegtijd)

Last-minute tickets april 2024: zo vind je de scherpste vluchtaanbiedingen

Een betaalbare vlucht boeken gaat tegenwoordig erg eenvoudig. A.d.h.v. gebruiksvriendelijke vliegticket vergelijkservices ben je altijd op de hoogte van de goedkoopste vluchten naar Spring Point en andere regio’s via maatschappijen zoals Iberia (IB), TUI Fly (OR) en Lufthansa (LH). Er bestaan nog meer opties om geld te besparen. Bijgaand delen wij twaalf handige tips om voordeliger met het vliegtuig te reizen. We informeren je ook over betaalbare vliegtickets naar Manado.

12 adviezen om minder te betalen voor jouw aanstaande vlucht

  1. Bekijk de opties voor een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines bieden een gunstige prijs.
  2. Vergelijk de totale kosten via vergelijkingssites.
  3. Vandaag of morgen vertrekken: goedkopere tickets vind je bij last-minute vluchten.
  4. Vroegboekkorting: extra lage prijs wanneer je 8 tot 12 weken van tevoren boekt.
  5. Houd alle opties open: hoe flexibeler je bent, hoe meer keuze.
  6. Schoon je browsegegevens op en surf incognito.
  7. Meld je aan voor een prijsalarm: altijd op de hoogte van de nieuwste deals.
  8. Vlieg met een overstap: een tussenstop is vaak financieel interessant.
  9. Pas een kortingscode toe op je bestelling.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): punten sparen met je vluchten met speciale loyaliteitsprogramma’s.
  11. Open-jaw ticket: vind goedkopere vluchten terug vanaf Lynden Pindling International Airport (NAS).
  12. Hotel en vlucht: meer voordeel door alles bij 1 aanbieder te boeken.

Tips voor het kiezen van vertrekmaand

  • Januari 2023: goedkope maand om te vliegen.
  • Februari 2023: een heerlijke oord voor de voorjaarsvakantie.
  • Maart 2023: pakketreizen inclusief hotel en huurauto.
  • April 2023: een georganiseerde citytrip of stedentrip in Spring Point.
  • Mei 2023: tijdens de meivakantie kun je samen reizen met het hele gezin.
  • Juni 2023: boek een vliegticket en hotel en geniet van een heerlijke zonvakantie.
  • Juli 2023: tijdens de zomervakantie kan het druk zijn op de luchthaven.
  • Augustus 2023: tijdens deze periode kiezen veel gezinnen voor vliegvakanties.
  • September 2023: in de nazomer vind je interessante last-minute vluchten.
  • Oktober 2022: geniet van de herfstvakantie op een onbekende bestemming.
  • November: 2022: bekijk het aanbod luxe all-inclusive resorts.
  • December: 2022: een gezellige kerstvakantie samen, of ga je voor de winterzon?

Boekingshulp: waar moet ik allemaal op letten?

Tijdens het kopen van een Spring Point vliegticket onderscheiden we allerlei opties en extra diensten die bij te boeken zijn. Je kunt jouw reis dus zo luxe maken als jij dat wil. Het levert dan ook veel vragen op. Wat is noodzakelijk, en wat kan ik ook wel skippen? Onderstaand behandelen we relevant info over extra diensten waar je vaak mee te maken krijgt (zoals bij easyJet, Lufthansa, Delta Air Lines, Swiss, Eurowings, Transavia, Aer Lingus, Brussels Airlines, Turkish Airlines, Norwegian en British Airways, Lufthansa, Vueling, Air France).

Soorten bagage

Handbagage betekent: een tas die je vooraf niet incheckt bij de incheckbalie. Zoals bijvoorbeeld een kleine handtas, trolley, rugtas, reistas, weekendtas, rugzak. Bij veel van de vliegmaatschappijen is max. 1 stuk handbagage per passagier toegestaan. Ruimbagage is een grote koffer die je vooraf incheckt bij de incheckbalie. Dit gaat mee in het bagageruim. Vaak is het maximum gewicht rond de 15 – 25 kilogram. De prijzen zijn zeer wisselend en liggen tussen de €0,00 (gratis) tot wel €40,00.

  • Per ticket 1 artikel handbagage (55 x 35 x 25 cm, max. 8 – 10 kg).
  • Ruimbagage: een reiskoffer van hooguit 20 – 25 kilogram.
  • Open de website of App van de airline voor actuele bagageregels.

Stoelreservering maken

Met vrienden, familie of collega’s reizen naar Spring Point per vliegtuig? Dan is het natuurlijk leuk als je bij elkaar zit. Bij het bestellen van jouw vliegtickets regel je zelf dat de stoelen naast elkaar staan. Bij het aanklikken van stoelnummers tonen ze direct de extra kosten. Maak je geen stoelkeuze? Dan wordt je stoel random toegewezen. Als je kiest voor online inchecken kan je heel eenvoudig toch nog een stoelkeuze vastzetten. Er zijn plekken met veel beenruimte. Wel betaal je dan een toeslag (vanaf €20,00).

  • Economy class: de scherp geprijsde tickets (zoals voorste rij (voorin), achterste rij (achterin), bij de nooduitgang, bij het gangpad, bij de toiletten, bij het raam.
  • Business class: grotere zitplek met eigen stroom en privacyscherm.
  • First class: fantastische zitplaatsen en eersteklas topservice.

Is een annuleringsverzekering noodzakelijk?

Moet jij onverwachts je reis cancelen? Dan is er sprake van annuleringskosten. De vlieg-annuleringsverzekering betaalt een deel van de reissom terug als je jouw vakantie onverwacht moet afbreken. Oorzaken zijn o.a. ziekte / medische ingreep, overlijden, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd), scheiding, reisadvies, zwangerschapscomplicaties. Je krijgt een vergoeding voor het omboeken of wijzigen van de reservering voor de retourvlucht.

  • Laat het ingaan uiterlijk 7 dagen na het boeken van de reis.
  • Je reisverzekering dekt materiële en persoonlijke schade tijdens de reis (denk dan aan kosten als rechtsbijstand, vervangend vervoer, wintersport, auto pechhulp, repatriëring, medische kosten).
  • Bagageverzekering: polis voor verlies, beschadiging of diefstal van je bagage.

Maaltijden & service aan boord

Jouw vliegreis Spring Point (Midden-Amerika) staat bekend als intercontinentale vliegreis. Daarvoor geldt: bij de meeste maatschappijen is eten en drinken inclusief.Het menu-assortiment is afhankelijk van het moment van vliegen. De snacks en de maaltijd wordt netjes voorgeschoteld door de stewardessen. Uiteraard mag je ook je eigen snacks en eten meenemen.

  • intercontinentale vliegreis: een maaltijd aan boord is inclusief.
  • Het diner kan weer anders zijn per reistijd en vliegmaatschappij.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met spelletjes, actueel weerbericht, leeslampje, navigatie, serviceknop, radio / muziek.

Zakelijke vliegreis maken

Reis je voor je werk? Dan heb je geen tijd te verliezen. Vliegvelden hebben diverse extra services: een overdekte parkeerplaats, priority boarding en een eigen plek in de luchthaven lounge waar je rustig kunt wachten of werken. Vlieg jij doorgaan vanaf luchthaven Schiphol? Dan is het Privium lidmaatschap misschien iets voor jou. Je mag dan business class inchecken bij diverse airlines.

  • Gratis wifi: speciale werkplekken ingericht met gratis internet.
  • Priority boarding: zo voorkom je de lange wachtrij bij de gate.
  • Lounge: een afgeschermd deel op de terminal met goede faciliteiten.
  • Een prettige werkplek om nog even door te werken.
  • Overnachten en parkeren vlakbij de luchthaven.
  • Bluebiz: doorgaans kun je gratis de naam op tickets wijzigen.

Andere relevante diensten

Je hebt meerdere specifieke diensten die je kunt selecteren om je trip een stukje aangenamer te maken. Onderstaand check je verschillende populaire service upgrades.

  • Huisdieren: reizen met jouw hond of kat.
  • Speciale bagage: muziekinstrument, sportuitrusting, duik- en surfuitrusting, ski’s en snowboard, fiets, visuitrusting.
  • Kies voor CO2-compensatie bij jouw vlucht.
  • Valet-parking: jouw auto wordt vakkundig door een chauffeur weggebracht.
  • Autohuur: je kunt meteen een goede huurauto regelen in .
  • Extra koffer: je kunt extra bagage bijboeken voor een kleine meerprijs.
  • Vliegen met baby: met kinderbagage zoals campingbed, Maxi-Cosi, kinderzitje, buggy, kinderwagen.
  • Luchthaventransfer: regel een transfer service van de luchthaven naar het hotel.

Goedkope vliegtickets kopen naar Bahamas?

Ontdek alle beschikbare airlines en bestel de beste tickets online!

Lokale vliegvelden in Spring Point en omgeving

Besparen met de snelste vlucht naar Spring Point? In deze contreien werken verscheidene kleinschalige en grotere Bahamaniaanse vliegvelden. Een van de meest spraakmakende luchthavens in het land is Lynden Pindling International Airport (NAS). Het (nationale) vliegbedrijf Bahamasair is hier zeer bekend. Hieronder vind je allerlei prettige vliegvelden die luchtvaartdiensten aanbieden. Vanaf deze havens heb je een uitstekende verbinding met het OV (trein en bus), luchthavenshuttle en taxibedrijven. Moderne vliegmaatschappijen die hier werkzaam zijn, zijn o.a. KLM (KL), Aeromexico (AM), Air France (AF) en Air Europa (UX).

LuchthavenAfkortingAfstand (KM)
Spring PointAXP1,4 km
Colonel HillCRI40,6 km
Matthew TownIGA165,4 km
Dead Man’s CayLGI141,3 km
MayaguanaMYG99,7 km
ProvidencialesPLS191,4 km
Stella MarisSML183,9 km
Cockburn TownZSA189,9 km
Tabel met airports op korte afstand van Spring Point (Bahamas).

Internationale luchthaven Spring Point: Spring Point Airport

Airport Spring Point Airport (MYAP) is een veel gekozen aanvlieghaven. Het is een middelgrote terminal op 3 meter boven zeeniveau gelegen in Spring Point. De afstand vanaf Schiphol is 7310 km. De netto vliegtijd is circa 9 uur. Op je navigatiesysteem kan je zoeken naar: C2RH+RP8 Spring Point Airport, Spring Point, The Bahamas. Bekijk ook meer informatie op www.bahamas.gov.bs. Je kunt ook bellen naar het telefoonnummer (+1 242-344-3666). Een zeer betrouwbare maatschappijen betreft Bahamasair. Je kunt hier ook terecht voor goedkope vluchten naar Cordoba.

De beste vertrekluchthavens vergelijken

  • Amsterdam Schiphol (AMS): een goede beveiligde terminal met veel faciliteiten.
  • Eindhoven Airport (EIN): een veilige en persoonlijke luchthaven voor de hele familie.
  • Airport Rotterdam (RTM): heel veel horeca voorzieningen voor lekker eten en drinken.
  • Vliegveld van Düsseldorf (DUS): duidelijke bewegwijzering in de verschillende vertrekken.
  • Bremen (BRE): prima verbinding met openbaar vervoer (bus en taxi).
  • Vliegveld Brussel Zaventem (BRU): voldoende hotels in de omgeving te boeken.
  • Luchthaven Dortmund (DTM): duidelijke aanwijzingen voor de juiste vertrekhal en gate.
  • Keulen Airport (CGN): keuze uit talloze airlines en bestemmingen.
  • Münster Osnabrück International Airport (FMO): In alle rust vliegen naar de mooiste bestemmingen.
  • Airport Frankfurt (FRA): moderne incheckbalie waar je snel je bagage afgeeft.
  • Weeze Airport (NRN): gunstige ligging met OV en hotels in de directe omgeving.
  • Airport Groningen Eelde (GRQ): alle reisinformatie duidelijk zichtbaar in de terminal.
vluchten-naar-spring-point-vergelijken

Bekijk en vergelijk airlines voor jouw vliegvakantie

Er zijn allerlei airlines die vliegen op The Bahamas (BS). Hieronder vergelijk je de 10 beste vliegbedrijven voor een vliegvakantie naar Spring Point.

  1. United Airlines (UA): keuze uit allerlei extra’s zoals speciale bagage en maaltijden.
  2. Bahamasair: via de site kun je alle routes en vertrektijden bekijken.
  3. Delta Air Lines (DL): citytrips, rondreizen en naar de zon.
  4. Iberia (IB): onbezorgd vliegen met (kleine) kinderen.
  5. TUI Fly (OR): altijd scherpe prijzen voor economy class.
  6. Lufthansa (LH): leuk entertainment aanwezig met films en series.
  7. KLM (KL): indrukwekkend aanbod vluchten naar talloze bestemmingen.
  8. Aeromexico (AM): nog makkelijker tickets boeken met de handige App.
  9. Air France (AF): boek ook autohuur en hotels in de buurt.
  10. Air Europa (UX): zorgeloos vliegen met het hele gezin.

Top-10 boekingssites

Sinds een aantal jaren heb je de keuze uit verscheidene handige reisbureaus en ticket brokers. In het gedeelte hieronder vergelijk je 10 veel gebruikte vliegticket-vergelijkers voor het actuele vluchtaanbod Spring Point in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: meer dan 800 airlines naar meer dan 9.000 bestemmingen.
  2. Skyscanner: de reiszoekmachine voor ervaren reizigers in april 2024.
  3. Expedia: one-stop-reiswinkel voor vliegtickets, huurauto’s en all-inclusive Spring Point vakanties.
  4. Kayak.nl: vind een flexibele vlucht voor je volgende reis.
  5. Vliegtickets.nl: biedt meer dan 3000 bestemmingen aan.
  6. Tix.nl: bekijk de actuele prijzen van zo’n 1000 luchtvaartbedrijven.
  7. Vliegwinkel.nl: met het ANVR en SGR altijd veilig en zorgeloos boeken.
  8. Schipholtickets.com: de ticketprijzen eenvoudig op onder elkaar zetten.
  9. WTC.nl: directe vluchten of routes met tussenstop vergelijken.
  10. Google Flights: vluchten, hotels en bezienswaardigheden vergelijken.

Hedendaagse weersvoorspellingen Spring Point, Bahamas

Je hebt hier te maken met een tropisch savanneklimaat. De jaartemperatuur is 26 graden °C. De ideale vliegperiode is december t/m april. Dit is een aangename reisperiode om de meest spraakmakende bezienswaardigheden te bekijken en sportieve activiteiten te ondernemen. In onderstaande tabel verstrekken we het weerbericht voor de komende week. Per 24 uur toont de widget een gemiddelde temperatuur en het weerbeeld (zon, regen, bewolkt). Via deze website zoek je ook naar betaalbare vliegtuig tickets naar Frankfurt

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Spring Point: vliegen en huurauto

De betekenis van Fly en drive is een vlucht combineren met een huurauto. Fly & Drive is praktisch als je op de luchthaven van aankomst direct de optimale vrijheid wil. Het is heel praktisch doordat je alles in 1 pakket kunt reserveren. Na aankomst weet je dat alles goed is geregeld. Heerlijk vakantie vieren met jouw eigen auto. Lokaal adres: C2J9+XQ Delecatable Bay Settlement, The Bahamas.

  • Er is een speciale parkeergarage waar de huurauto’s staan.
  • Citytrip: bezoek de populaire bezienswaardigheden en horeca.
  • Zonvakantie: geniet van gezelschap tijdens lange avonden op het terras.

Vlucht met hotel Spring Point

Wanneer jij een vlucht met hotel als totaalpakket afsluit dan spreken we over een pakketreis. Het positieve daarvan is: het is goedkoop, je boekt met meer garantie (SGR, Calamiteitenfonds, ANVR) en het bespaart je een hoop tijd. Soms kan de transfer van luchthaven Spring Point Airport naar jouw hotel worden uitbesteed.

  • Altijd ondersteuning ter plaatse met een pakketreis.
  • Kies voor all-inclusive met hotel, maaltijden en drankjes.
  • Goede accommodaties: Chester’s Highway Inn Bone Fish Lodge, Chester’s Bonefishing Lodge, Salina Point Bonefish Lodge, Tranquillity On The Bay Resort, Tranquility On The Bay.
  • Wintervakantie: aanbod bij Corendon, Vakantiediscounter, Prijsvrij, D-Reizen, Sunweb, Tui en ook Bebsy, Stip Reizen, BeachCheck.com, Suntip, De Jong Intra Vakanties, Vakanties.nl.

FAQ: belangrijke vragen en antwoorden over vliegreizen naar Spring Point

Wat zijn goede airports voor mijn vlucht naar Spring Point?

In de omgeving van deze stad zijn er vluchten naar meerdere Bahamaniaanse vliegvelden. Zoals onder andere Spring Point (AXP), Colonel Hill (CRI) en Matthew Town (IGA). Een zeer belangrijke internationale luchthaven in dit gewest is Lynden Pindling International Airport (NAS). De vliegafstand van vliegveld Schiphol (AMS) naar het naburige Spring Point is zo’n 7310 kilometer. Dit is +/- 9 uur zuivere vliegtijd (tussenstops uitgesloten). Gebruikmakend van het openbaar vervoer (tram, trein, bus etc.) of luchthavenvervoer ben je vlug in het centrum.

Welke vliegmaatschappijen vliegen hierheen?

Spring Point in Bahamas is een heerlijke Bahamaniaanse omgeving. Veel luchtvaartondernemingen kunnen Jouw een (in)directe vlucht aanbieden. Geschikte airlines zijn o.a.: United Airlines (UA) ,Bahamasair, Delta Air Lines (DL), Iberia (IB), TUI Fly (OR), Lufthansa (LH), KLM (KL), Aeromexico (AM), Air France (AF), Air Europa (UX). Een bekende lokale aanbieder is Bahamasair. Surf altijd naar een ticketzoeker voor inzicht in de verschillende tarieven. Bekijk ook het actuele aanbod en tarieven op de site en in de app van de vluchtaanbieders.

Wanneer boek ik een goedkoop ticket naar Spring Point?

De tarieven van tickets kunnen dagelijks veranderen. Vliegtickets in het hoogseizoen (begin juli tot eind augustus) zijn over het algemeen het meest kostbaar. Een vliegticket in het laagseizoen is een stuk goedkoper. Wil je graag in de schoolvakanties vertrekken? Wacht dan niet te lang met boeken. 12 tot 16 weken voor jouw vakantie liggen de ticketprijzen vaak nog wat lager. Een paar weken/dagen voor vertrek zullen prijzen weer stijgen. Interessant: voordat het boekingsseizoen begint delen maatschappijen vroegboek-acties (denk aan de KLM Werelddeal Weken). Met name voor verre reizen interessant!

Last-minute vluchten Spring Point, is dat echt voordeliger?

Vliegticketshops streven ernaar dat alle stoelen bezet zijn. Zijn er nog enkele stoelen vrij? Op dat moment worden de overgebleven tickets soms voordeliger verkocht. Door deze deals kan het vliegtuig toch zo vol mogelijk vertrekken. Probeer dus deze last-minute deals te scoren. Tips van onze experts: bezoek regelmatig de vergelijkingssites, volg automatisch prijzen met een prijsalarm en maak gebruik van de 24-uur refund. Bij touroperators vind je bovendien last-minutes inclusief hotel.

Kan ik reizen met het openbaar vervoer?

Vliegbestemming Spring Point heeft de beschikking over diverse OV-opties naar allerlei airports. Vanaf de airport reis je per bus of trein naar de plek van bestemming. Vaak kan je ook de shuttle service nemen. Op de site van de luchthaven lees je alles over de routetijden en ticketprijzen. Maak de prijs je weinig uit en houd je van comfort? Neem dan een officiële taxi service. Bij een reisarrangement van reisorganisaties als Prijsvrij, Sunweb, D-Reizen, Corendon, Tui & GOGO is de transfer van en naar de luchthaven meestal inbegrepen.