vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Ganja

Eenvoudig en goedkoop vliegen naar Ganja in Azerbeidzjan (Midden-Oosten)? Het kopen van vliegtickets in de aanbieding gaat heel eenvoudig! Maak een besluit over jouw eindbestemming, de reisdag en het reisgezelschap. De zoekfunctie komt vervolgens met alle relevante vluchten naar interessante vliegvelden zoals Yerevan, Qabala of Ganja. Jij krijgt vervolgens een schema met de mogelijke reistijden, de prijsverwachting en alternatieve aspecten zoals het max. gewicht van de ruimbagage, voorkeursplekken in het vliegtuig en mogelijke tussenstops van vluchtaanbieders zoals KLM en Azerbaijan Airlines. Afsluiten kun je informeren naar een huurauto of een hotelkamer bij gunstig gelegen hotels zoals Grand Qafqaz Hostel, Karvansaray Sah Abbas, Rahat Hostel, Gunluk Ev, Gunluk Ev.


  • Informeer naar vluchten van alle toonaangevende airlines.
  • Bekijk eenvoudig de voordeligste of snelste vlucht.
  • Specifiek zoeken op vliegvelden als EVN, GBB, KVD.
  • Veilig online vlucht reserveren.
  • Eenvoudig bagage en extra’s bijboeken.
  • Gemakkelijk inchecken en extra’s toevoegen.

Voordelige vluchten naar Ganja vergelijken en boeken

De Azerbeidzjaanse stad is een prachtige locatie voor een korte stedentrip maar ook voor een uitgebreide reis. Deze vakantiebestemming staat garant voor onder andere monumenten, musea en ontdekkingscentra, omvangrijke natuur, gespecialiseerde horeca en tal van leuk winkeltjes. Vanaf Schiphol vliegen naar Ganja tegen de beste prijs? Wij faciliteren een praktisch stappenplan met goede adviezen over hoe je snel de voordeligste vliegtickets kunt vinden.

Voordelig met het vliegtuig naar Ganja

  1. Bepaal plek van bestemming

    Aan het begin van jouw zoektocht start je met het kiezen van een vliegveld voor vertrek (kies bijv. voor Rotterdam, Maastricht, Keulen, Düsseldorf, Eindhoven, Brussel) en waar je op wilt vliegen (eindbestemming). Klik vervolgens op de datum van vliegen en terugreis (de laatste alleen bij een retour). Optioneel heb je de kans om 1 of 2 extra locaties (tussenstops) door te geven. Denk ook na over het aantal volwassenen en kinderen. Klik op verder gaan.

  2. Alle vluchten vergelijken

    De ticketzoeker geeft een resultatenpagina met geschikte vluchtmogelijkheden van Amsterdam (AMS) naar airports als Ganja, Qabala & Yerevan. Je kan een selectie maken op basis van laagste prijs, vluchttijd of een vertrektijd (vroeg in ochtend of laat in avond). Daarnaast kan je een keuze maken uit aantal tussenstops, bepaalde maatschappijen (zoals in dit geval Saudi Arabian Airlines (SV), Lufthansa (LH) & Emirates (EK)), vliegvelden en max. toegestane bagage. Tip: het zoeksysteem geeft ook opties voor gunstiger geprijsde vluchten op alternatieve vertrekdata. Optioneel kan je een prijsalert instellen bij dalende prijzen.

  3. Zoek de beste ticketshop

    Kies een vliegroute die strookt met jouw wensen. Een vlucht kan je regelen via nationale en internationale reisagenten en maatschappijen. Reserveren kan je doen via de maatschappij zelf (KLM of Azerbaijan Airlines) of een broker zoals Connections. Let op: vliegbedrijven en reisagenten rekenen soms nog iets extra voor stoelvoorkeur, handbagage, servicekosten, entertainment, maaltijden, ruimbagage. Raadpleeg reviews van andere reizigers en rond de ticketaankoop verder af door een aanbieder te kiezen.

  4. Kies hand- en ruimbagage en verstrek de namen en adressen van de reizigers

    Je wordt doorgestuurd naar de touroperator. Check voor de laatste keer de vluchttijden, het aantal mensen, de prijsindicatie en bevestig de heen- en terugvlucht. Kies daarna de bagage. Bijna altijd is 1 stuks handbagage + 1 accessoire bij de prijs inbegrepen. Wil je ook ruimbagage mee? Dan moet je een extra toeslag betalen. Hierna moet je de prive gegevens verstrekken. Het is cruciaal dat je de eerste voornaam en achternaam noteert precies zoals vermeld op je paspoort.

  5. Upgrades en extra’s kiezen

    Aan het einde van de boekingsmodule kun jij voor extra pakketten kiezen. Onder andere stoelen met beenruimte, voorrang bij inchecken, reisverzekering, maaltijden gedurende de reis, een fiets, een kat of hond of ander huisdier, autohuur en meer. De boekingssite toont aan het einde de definitieve tarieven van de gehele reissom. De totale kosten kun je voldoen middels Paypal, Creditcard (MasterCard, Visa en American Express) en iDeal. Jouw reservering is 100% geldig als jij de bevestigingsmail hebt ontvangen. De dag voordat je vertrekt dien je online in te checken. Hierna krijg je een instapkaart (boarding pass). Zorg dat je zo’n 3 uur voor vertrek op de luchthaven aanwezig bent. Een geldig paspoort of nationale identiteitskaart is cruciaal.

Vind online de beste vlucht naar Ganja (Azerbeidzjan)

Kies jouw vertrekdag en profiteer van de beste aanbiedingen

Nuttige info over deze vliegbestemming

Reisbestemming Ganja (40.6878581, 46.3723313) is een populaire plaats in Azerbeidzjan, Midden-Oosten. De nationale spreektaal is Azeri. Je kunt hier betalen met de Azerbeidzjaanse manat (AZN). De regionale tijdzone is Asia/Baku (UTC +4, tijdsverschil: 3 uur). In Azerbeidzjan werken ze met stopcontacttype C / F. Het voltage is 220 V bij 50 Hz. In de regio kom je luchthavens tegen zoals Qabala, Ganja en Yerevan. Het gemiddelde prijspeil is voordelig. De nationale luchtvaartmaatschappij is Azerbaijan Airlines. Voor een gewone accommodatie rekenen de hier zo’n €70,90.

PlaatsGanja
LandAzerbeidzjan
ContinentMidden-Oosten
TijdzoneAsia/Baku (UTC +4)
Tijdsverschil3 uur
Vliegveld in de buurtGanja International Airport (KVD)
LuchtvaartmaatschappijenAzerbaijan Airlines
Websiteevisa.gov.az
Telefoonnummer+994 22 256 99 63
Afstand vanaf Schiphol3390 km (+/- 5 uur vliegtijd)

Last-minute tickets april 2024: bekijk de meest voordelige vluchtaanbiedingen

Een goedkoop vliegticket kopen gaat tegenwoordig erg eenvoudig. Door gebruik te maken van een innovatieve vliegticket-vergelijker vind je binnen mum van tijd de goedkoopste vluchten naar Ganja en omliggende bestemmingen via luchtvaartbedrijven zoals KLM (KL), Etihad Airways (EY) of Iran Air (IR). Wij bieden nog meer trucjes om minder te betalen voor je tickets. Hierna tref je 12 praktische tips om betaalbare vliegtickets te kopen. Zoek ook naar betaalbare vliegtickets naar Toliara.

12 bespaaradviezen voor het boeken van de goedkoopste tickets

  1. Koop tickets bij een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines zijn vaak een stuk voordeliger.
  2. Gebruik een ticketzoekmachine.
  3. Vertrek vandaag of morgen: de beste last-minute vluchten.
  4. Vroegboekkorting: voordeel als jij in het najaar alvast reserveert voor de zomer.
  5. Vlieg flexibel: overweeg alternatieve luchthavens en datums.
  6. Cookies en cache wissen.
  7. Kies voor een prijsalarm: zo mis je nooit meer een scherpe deal.
  8. Filter op vluchten met overstap: vergelijkers zoeken ook naar vluchten met tussenstop.
  9. Zoek naar deals op kortingscode-sites.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): punten sparen met loyaliteitsprogramma voor mensen die vaker vliegen.
  11. Open-jaw vliegtickets: zoek goedkope vluchten vanaf Baku Heydar Aliyev International Airport (GYD).
  12. Hotel & vlucht: stel je complete reis in 1 keer samen.

Dure en goedkope vertrekmaanden

  • Januari 2023: bij veel airlines de goedkoopste maand om te vliegen.
  • Februari 2023: genieten van een vakantie in de voorjaarsvakantie.
  • Maart 2023: extra zekerheid met pakketreis incl. vervoer en hotel.
  • April 2023: een leuke periode om cultuur te ontdekken tijdens een citytrip of stedentrip in Ganja.
  • Mei 2023: tijdens de meivakantie kunnen accommodaties wat duurder zijn.
  • Juni 2023: boek vooraf je vliegticket en hotel om zeker te zijn van de prijzen.
  • Juli 2023: de zomervakantie is een dure periode, boek dus op tijd.
  • Augustus 2023: tijdens deze periode kiezen veel gezinnen voor vliegvakanties.
  • September 2023: het aanbod last-minute vluchten wisselt dagelijks.
  • Oktober 2022: maak je herfstvakantie onvergetelijk voor het hele gezin.
  • November: 2022: all inclusive vakanties in vier- of vijfsterrenhotels.
  • December: 2022: een fijne kerstvakantie in de winterzon.

Boekingshulp: praktische hulp bij jouw boeking

Gedurende het reserveren van een Ganja vliegticket verkopen ze handige opties en aanvullende diensten die bij te boeken zijn. Het aanbod met extra diensten groeit snel. Al die keuzes kunnen soms lastig zijn. Wat heeft meerwaarde, en wat heb ik beslist niet nodig? In de lijst hieronder vind je praktische info over upgrades en diensten die vaak te boeken zijn (zoals bij Eurowings, Delta Air Lines, Swiss, easyJet, TUIfly, Transavia, Norwegian, Aer Lingus, Brussels Airlines, Ryanair & Vueling, Lufthansa, Air France, British Airways).

Voorwaarden van bagage in vliegtuig

Onder handbagage verstaan we een tas die je vooraf niet incheckt bij de incheckbalie. We spreken dan over bijv. een kleine handtas, rugzak, trolley, rugtas, weekendtas, rolkoffer. Bij het gros van de maatschappijen is 1 stuk handbagage (56x45x25) toegestaan. Ruimbagage is een tas of koffer die je afgeeft tijdens het inchecken bij de balie op de luchthaven. Ze worden vervoerd in het bagageruim. Het max. gewicht verschilt per airline en vliegklasse. Dit is rond de 23 – 30 kilogram. De tarieven van een koffer verschillen per airline, tussen de €0,00 (gratis) en €40,00.

  • Per reiziger 1 item handbagage (55 x 25 x 35 cm, met een maximum van 10 kg).
  • Ruimbagage: 1 reiskoffer van ten hoogste 20 – 25 kilogram.
  • Kijk op de site van de airline voor alle actuele bagageregels.

Stoelreservering via internet

Met meerdere mensen reizen naar Ganja per vliegtuig? Dan is het handig om bij elkaar te kunnen zitten. Bij het maken van een reservering kan je stoelen naast elkaar aanklikken. Bij het uitzoeken van stoelnummers kun je gelijk de meerprijs bekijken. Wil je niets betalen voor stoelreservering? Dan wordt de stoel automatisch toegewezen. Bij het online inchecken kan je bij veel airlines een specifieke stoelkeuze maken. Geef jij de voorkeur aan meer beenruimte? Dan betaal je hiervoor een kleine toeslag.

  • Economy class: de budget tickets (ook bij het gangpad, bij de toiletten, bij het raam, voorste rij (voorin), bij de nooduitgang, bij de keuken (galley).
  • Business class: luxueuze zitplek met extra beenruimte.
  • First class: de meest optimale zitplaatsen en eersteklas dienstverlening.

Is een annuleringsverzekering nodig?

Het kan gebeuren dat je niet meer mee kunt met het vliegtuig en gaat cancelen. Dan heb je annuleringskosten. De annuleringsverzekering voor vliegreizen dekt de annuleringskosten als je jouw geboekte reis moet afbreken of annuleren. In het geval van ziekte / medische ingreep, overlijden, zwangerschapscomplicaties, scheiding, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd), visumproblemen. Je krijgt een bedrag voor niet genoten reisdagen en het wijzigen van de vliegtickets.

  • Het is noodzakelijk dit direct bij de boeking af te sluiten.
  • Een kortlopende reisverzekering dekt schade tijdens je reis (dit kan zijn vervangend vervoer, medische kosten, repatriëring, ongevallen / noodhulp, auto pechhulp, rechtsbijstand).
  • Bagageverzekering: schade, verlies en diefstal van je spullen verzekeren.

Info over maaltijden aan boord

Jouw vliegreis Ganja (Midden-Oosten) staat te boek als intercontinentale vliegreis. Goed om te weten: een maaltijd met drinken is meestal inbegrepenHet maaltijd aanbod wordt aangepast het tijdstip van vliegen. De snacks en de maaltijd wordt uitgeserveerd door het cabinepersoneel. Producten als brood, crackers of gedroogd fruit zijn toegestaan aan boord.

  • intercontinentale vliegreis: de maaltijd aan boord zit vaak bij de ticketprijs in.
  • Wat er precies geserveerd wordt kan weer anders zijn per tijdstip van vertrek en airline.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met films / series, serviceknop, actueel weerbericht, leeslampje, spelletjes, navigatie.

Zakelijke reizen

Moet je voor je werk reizen? Dan wil je zo snel mogelijk op de plek aanwezig zijn. Luchthavens bieden diverse diensten: premium parking, snellere boarding en entree tot een luxe lounge waar je rustig kunt wachten of werken. Kom jij regelmatig op luchthaven Schiphol? Overweeg dan Privium PLUS. Dit biedt veel extra gemak en ontspanning.

  • Gratis wifi: gratis internet op de luchthaven.
  • Priority boarding: voorrang bij de controles.
  • Lounge: voor een rustige voorbereiding op je vliegreis.
  • Maak gebruik van luxe werkplekken met ruime stoelen en aanwezige stroompunten.
  • Speciaal parkeerdek dicht bij de ingang.
  • Bluebiz: blue credits sparen en inwisselen voor gratis extra’s.

Overige extra vliegservices

Je vind nog diverse overige extra diensten die je kunt kiezen om het vliegen nog beter te laten aansluiten bij jouw wensen. Onderstaand check je een opsomming van populaire upgrades en extra’s.

  • Huisdieren: jouw hond of kat meenemen met het vliegtuig.
  • Speciale bagage: muziekinstrument, sportuitrusting, golfuitrusting, duik- en surfuitrusting, visuitrusting, ski’s en snowboard.
  • Geef een extra bijdrage voor CO-2 compensatie.
  • Valet-parking: elke auto wordt apart opgehaald en teruggebracht met valet-service.
  • Autohuur: je bent extra flexibel met je eigen huurauto in .
  • Extra koffer: vooraf extra bagage bijboeken bij jouw vlucht.
  • Vliegen met baby: incl. kinderbagage zoals kinderzitje, kinderwagen, rugdrager (draagzak), campingbed, Maxi-Cosi.
  • Luchthaventransfer: boek vooraf de transfer service naar het hotel.

De voordeligste vliegtickets kopen naar Azerbeidzjan?

Bekijk alle airlines en vind de beste tickets online!

Bekijk lijst met vliegvelden in Ganja en regio

Zoek je specifiek de snelste vlucht naar Ganja? In dit gewest vind je verschillende grote en kleine Azerbeidzjaanse vliegvelden. Een enorme luchthaven in deze omgeving is Baku Heydar Aliyev International Airport (GYD). De airline Azerbaijan Airlines vliegt hier veelvuldig op. In de hieronder weergegeven tabel vind je enkele gunstig gelegen airports die op relatief korte afstand gelegen zijn. Vanaf deze luchthavens kan je jouw weg vervolgen met bus, trein, openbaar vervoer, luchthavenshuttle en taxicentrales. Betrouwbare carriers die hier werkzaam zijn, zijn o.a. Azerbaijan Airlines, Etihad Airways (EY), Oman Air (WY) of Delta Air Lines (DL).

AirportIATA-codeAfstand (KM)
YerevanEVN178,0 km
QabalaGBB114,1 km
GanjaKVD7,2 km
NakhchivanNAJ184,2 km
ParsabadPFQ176,2 km
TbilisiTBS161,4 km
Beschikbare airports nabij Ganja (Azerbeidzjan).

Uitgelichte luchthaven Ganja: Ganja International Airport

Airport Ganja International Airport (UBBG) is een aanvlieghaven in de buurt. Het wordt gedefinieerd als een middelgrote terminal op 330 meter boven zeeniveau. De airport ligt in Ganja. De hemelsbrede afstand vanaf luchthaven Schiphol (AMS) is 3390 kilometer. De vliegtijd is ongeveer 5 uur. Het plaatselijke adres (navigatie) is: P8Q9+32 Ganja, Azerbaijan. Neem ook een kijkje op evisa.gov.az. De airport is ook telefonisch te bereiken (+994 22 256 99 63). De meest populaire maatschappijen heet Azerbaijan Airlines. We informeren je ook over goedkope vluchten naar Fort Dodge.

Lijst met vertrekluchthavens vergelijken

  • Amsterdam Airport Schiphol (AMS): eenvoudig en snel je ruimbagage inchecken.
  • Vliegveld Eindhoven (EIN): slechts een beperkt percentage vluchten heeft vertraging.
  • Airport Rotterdam The Hague (RTM): voldoende hotels in de omgeving te boeken.
  • Vliegveld Düsseldorf (DUS): tijden de kerstvakantie worden er mooie reizen aangeboden.
  • Bremen (BRE): duidelijke aanwijzingen voor de juiste vertrekhal en gate.
  • Airport Brussel Zaventem (BRU): comfortabele werkplekken voor zakelijke reizigers.
  • Vliegveld van Dortmund (DTM): sfeervolle winkeltjes en schone sanitaire voorzieningen.
  • Luchthaven Keulen-Bonn (CGN): keuze uit veel populaire bestemmingen en maatschappijen.
  • Münster-Osnabrück Vliegveld(FMO): reisbureaus bieden veel pakketreizen aan vanaf deze plek.
  • Frankfurt am Main (FRA): eenvoudig online een parkeerplek regelen.
  • Vliegveld van Weeze (NRN): goede ruimte voor brengen en halen van passagiers.
  • Luchthaven Groningen Eelde (GRQ): Eenvoudig op de airport inchecken.
vluchten-naar-ganja-vergelijken

Top-10 airlines voor een aangename vliegreis

Er bestaan tal van airlines die vliegen op Azerbaijan (AZ). In het gedeelte hieronder kan je aan de slag met 10 veel geboekte maatschappijen voor een vliegvakantie naar Ganja.

  1. Saudi Arabian Airlines (SV): je tijdens de vlucht live de status volgen op het scherm.
  2. Lufthansa (LH): altijd voldoende ruimte in het vliegtuig.
  3. Emirates (EK): persoonlijk entertainmentsysteem aan boord.
  4. KLM (KL): diverse extra’s bijboeken zoals extra bagage of huisdieren.
  5. Etihad Airways (EY): keuze uit diverse extra’s als verzekering, autohuur en extra koffer.
  6. Iran Air (IR): uitstekend entertainment aanbod en maaltijden aan boord.
  7. Azerbaijan Airlines: eenvoudig je tickets aanpassen via het online account.
  8. Etihad Airways (EY): download de App om jouw reis online te beheren.
  9. Oman Air (WY): heel veel inspiratie voor jouw volgende vlucht.
  10. Delta Air Lines (DL): vakantie-aanbod voor de actieve reiziger.

Top-10 boekingssites

Vandaag de dag heb je veel verschillende digitale reisbureaus en vluchtaanbieders. Onderstaand tonen wij 10 veel gebruikte ticketvergelijkers voor het actuele vluchtaanbod Ganja in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: eenvoudig al jouw boekingen online beheren.
  2. Skyscanner: vergelijk gratis miljoenen vliegtickets in april 2024.
  3. Expedia: gemakkelijk boeken van vluchten, hotels en all-inclusive Ganja vakanties.
  4. Kayak.nl: complete arrangementen met tickets, hotels en activiteiten.
  5. Vliegtickets.nl: slimme keuze voor het vinden van goedkope vluchten.
  6. Tix.nl: vergelijkt vluchten van meer dan 1000 maatschappijen.
  7. Vliegwinkel.nl: met het ANVR en SGR altijd veilig en zorgeloos boeken.
  8. Schipholtickets.com: de beste ticketprijzen met elkaar vergelijken.
  9. WTC.nl: goede vergelijkingsmodule met duidelijke prijzen.
  10. Google Flights: plan je complete reis direct in en zoek naar excursies.

Check weersvoorspellingen Ganja, Azerbeidzjan

In deze omgeving heb je een koud steppeklimaat met een gemiddelde jaartemperatuur van 14,9°C. De meest prettige periode om hierheen te reizen is mei, juni, september & oktober. Het is dan een zeer geschikte periode om meer van het land te ontdekken en sportieve activiteiten te ondernemen. In het schema hieronder bekijk je de verwachte temperaturen voor de volgende 7 dagen. Dag na dag achterhaal je een maximum temperatuur en een indicatie voor de regen / neerslag. Via deze website zoek je ook naar betaalbare vliegtuig tickets naar Napels

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Ganja: zelf op pad met jouw huurauto

Fly-en-drive is simpelweg een vliegreis met daarbij een huurauto. Fly + Drive is praktisch wanneer je vanaf de luchthaven niet afhankelijk wilt zijn van een transfer. Een belangrijk voordeel is dat je alles voor vertrek al geregeld hebt. Na aankomst weet je dat alles goed is geregeld. Je ontdekt de bezienswaardigheden zonder dat je afhankelijk bent van anderen. Lokaal adres: M9QC+4WW Çay evi, Gəncə, Azerbaijan.

  • Overeenkomst tekenen en direct uit de parkeergarage rijden.
  • Weekend weg: rijd vanaf je overnachtingsplek naar de mooiste hotspots.
  • Zonvakantie: even helemaal tot rust komen.

Vlucht met hotel Ganja

Als je een vlucht met hotel samenvoegt dan is er sprake van een pakketreis. Het is een populair vakantietype: het is goedkoop, je bent meer beschermd (SGR, ANVR, Calamiteitenfonds) en het is lekker overzichtelijk. Soms kan de transfer van luchthaven Ganja International Airport naar het hotel worden uitbesteed.

  • De organisator van de pakketreis is verantwoordelijk voor alle diensten.
  • Ervaar het exclusieve karakter van een all inclusive reis.
  • Betrouwbare accommodaties: Grand Qafqaz Hostel, Karvansaray Sah Abbas, Rahat Hostel, Gunluk Ev, Gunluk Ev.
  • Wintervakantie: bekijk aanbod bij Alltours, Corendon, Tui, Vakantiediscounter, Prijsvrij, Sunweb en Thomas Cook, BeachCheck.com, Bebsy, De Jong Intra Vakanties, Stip Reizen, Vakanties.nl.

FAQ met vragen en antwoorden over vliegreizen naar Ganja

Van welke luchthaven kan ik gebruik maken voor mijn vlucht naar Ganja?

Op korte afstand van deze vakantiebestemming zijn er internationale en nationale Azerbeidzjaanse terminals. Denk dan bijv. aan Yerevan (EVN), Qabala (GBB) & Ganja (KVD). Een van de grotere luchthavens in dit gebied is Baku Heydar Aliyev International Airport (GYD). De vliegroute van vliegveld Schiphol (AMS) naar het aangrenzende Ganja is ong. 3390 km (rechtstreeks). Dit wil zeggen +/- 5 uur pure reistijd (tussenlanding uitgesloten). Door middel van het openbaar vervoer (tram, trein, bus etc.) of luchthavenvervoer ben je razendsnel op jouw eindbestemming.

Welke airlines vliegen hierheen?

Ganja in Azerbeidzjan is een veelzijdige Azerbeidzjaanse vakantiebestemming. Een mooi aantal airlines verkopen (in)directe vluchten. Erkende airlines zijn bijvoorbeeld: Saudi Arabian Airlines (SV) ,Lufthansa (LH), Emirates (EK), KLM (KL), Etihad Airways (EY), Iran Air (IR), Azerbaijan Airlines, Etihad Airways (EY), Oman Air (WY), Delta Air Lines (DL). Een toonaangevende nationale aanbieder is Azerbaijan Airlines. Maak altijd gebruik van vliegticketzoekmachine voor het actuele aanbod. Bekijk ook de prijsindicaties op het online portaal van de airlines.

Wanneer is een goede tijd voor het boeken van een goedkoop ticket naar Ganja?

Het hele jaar door zijn er prijsupdates. Vliegtickets die worden aangeboden in het hoogseizoen (juli tot augustus) zijn gemiddeld gezien het duurst. Reizen gedurende het laagseizoen (winterperiode) kan zeker een stuk goedkoper zijn. Wil je graag in de schoolvakanties vertrekken? Zorg dan dat je op tijd boekt. 8 tot 12 weken voordat je vertrek naar je bestemming zijn tickets vaak nog wat goedkoper. Wanneer je dichterbij jouw vertrekdag komt gaan de prijzen meestal weer omhoog. Belangrijk: eind december / begin januari hebben aanbieders vroegboekkortingen (bijvoorbeeld KLM Werelddeal Weken). Wees hier op tijd bij!

Last-minute vluchten Ganja: wat zijn de beste tips om deze te vinden?

Reisorganisaties hebben als belangrijkste doel dat hun vliegtuigen 100% gevuld zijn. Zijn er nog enkele stoelen vrij? Bij deze vluchten worden de laatste zitplekken soms voordeliger verkocht. Door deze strategie kan het vliegtuig toch zo vol mogelijk vertrekken. Profiteer daarom van deze deals. Onze tip: speur de verschillende reissites wekelijks af, track jouw favoriete vlucht met een prijsalarm en maak gebruik van de 24-uurs-regel. Bij touroperators vind je bovendien last-minutes inclusief hotel.

Zijn er mogelijkheden qua openbaar vervoer?

Vliegbestemming Ganja biedt allerlei OV mogelijkheden naar verschillende airports. Vanaf de gekozen luchthaven reis je per bus of trein naar het centrum van de stad. Vaak is er shuttle service aanwezig. Check vooraf de tijden en de onkosten. Kan jij meer geld uitgeven en wacht je liever niet op de bus? Er staan vaak veel taxi’s klaar. Bij een reispakket van reisorganisaties als Tui, Sunweb, Corendon, Vakantiediscounter, D-Reizen of Alltours is de transfer van en naar de luchthaven meestal inclusief.