vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Leonora

Eenvoudig en goedkoop vliegen naar Leonora in Australië (Oceanië)? Het vastzetten van vliegtickets met voordeel gaat makkelijker dan je denkt. De vergelijker vraagt om een reisbestemming, de aankomstdatum en de vliegklasse en reizigers. De vluchtzoeker biedt informatie over de beste routes naar nabije luchthavens zoals Kalgoorlie, Perth Airport & Leonora Airport. Je kunt direct info zien over een verwachting van de reistijden, de prijzen en alternatieve handige info over bagage, reisduur en mogelijke tussenstops van vliegmaatschappijen zoals KLM en Qantas. Ook boek je een huurauto of nachtverblijf bij huuraccommodaties zoals Hoover House, Leonora Motor Inn.


  • Raadpleeg vluchten van alle bekende airlines.
  • Zie in 1 oogopslag de goedkoopste of snelste mogelijkheid.
  • Zoeken op omliggende luchthavens als KGI, PER, LNO.
  • Via internet boeken en betalen.
  • Voeg extra bagage toe aan je ticket.
  • Via de App inchecken en instapkaart printen.

Voordelige vluchten naar Leonora vergelijken en boeken

De Australische stad is een vaak gekozen vakantiebestemming voor een stedenreis maar ook voor een langere reis. Deze reisbestemming staat garant voor een heerlijke variatie van regionale bezienswaardigheden, educatieve museums, schitterende natuur, gespecialiseerde horeca en vele winkelstraatjes. Vanaf Schiphol vliegen naar Leonora voor een normaal tarief. Wij faciliteren een speciaal stappenplan met handige tips over hoe je heel voordelig vliegtickets kunt kopen.

Voordelig met het vliegtuig naar Leonora

  1. Kies bestemming

    Tijdens stap 1 kies je een stad of luchthaven om te vertrekken (o.a. Keulen, Maastricht, Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Düsseldorf) en een land, stad of luchthaven van bestemming. Klik vervolgens op de vertrekdag en de dag van de terugvlucht (wanneer je een retour wilt). Met de zoekmachine is er een extra zoekregel om extra bestemmingen toe te voegen. Uiteindelijk deel je ook het aantal reizigers. Klik vervolgens door naar de resultaten.

  2. Vluchten met elkaar vergelijken

    De vergelijkingspagina toont nu geschikte vluchtmogelijkheden van o.a. Eindhoven (EIN) en Amsterdam (AMS) naar airports als Leonora Airport, Perth Airport of Kalgoorlie. Tip: maak het nog concreter en filter op totaalprijs, vluchtduur of een specifiek tijdstip van vertrek. Daarnaast kan er gekozen worden voor filters zoals mogelijke tussenstops, specifieke airlines (in deze situatie bijv. Emirates (EK), Qatar Airways (QR) & China Southern Airlines (CZ)), luchthavens en het maximale gewicht van jouw ruimbagage. Tip: het systeem geeft ook opties voor aantrekkelijke vluchten op andere dagen. Voor veel vluchten kan je een prijsalert instellen bij dalende prijzen.

  3. Zoek de beste ticketshop

    Kies de favoriete vlucht die aansluit op jouw zoek wensen. Eén specifieke vlucht wordt vaak verkocht door talloze ticketmakelaars. Reserveren kan je doen via de rechtstreekse maatschappij (KLM of Qantas) of een broker zoals vliegwinkel.nl. De meeste vluchtmaatschappijen en brokers kunnen extra kosten rekenen voor stoelvoorkeur, maaltijden, entertainment, handbagage, verzekeringen, servicekosten. Bekijk reviews van anderen en klik door om jouw boeking af te ronden.

  4. Bagage kiezen en passagiersgegevens invullen

    De ticketzoeker verwijst je door naar de website waar je de tickets feitelijk gaat boeken. Bekijk goed de gekozen reisdatum, het aantal volwassenen en/of kinderen, de verwachte kosten en ga naar het volgende scherm. Kies daarna de bagage. Meestal is een rugtas of handtas gratis. Bij ruimbagage moet je een extra toeslag betalen. Hierna verstrek je de n.a.w. gegevens van het reisgezelschap. Het is cruciaal dat je de eerste voornaam noteert zoals het staat op jouw reisdocumenten (paspoort).

  5. Kies extra’s en boeking afronden

    In de laatste stap kan je extra opties kiezen. Zoals bijvoorbeeld extra comfortabele beenruimte, voorrang bij instappen, bagageverzekering, maaltijden tijdens de vlucht, ski’s of een snowboard, huisdieren, een huurauto of een andere extra benodigdheid. Uiteindelijk zie je de realistische prijzen van jouw vliegreis. Je kunt kiezen voor betaalmiddelen zoals iDeal, Bancontact, creditcard (visa/mastercard) en Paypal. Jouw reservering is 100% geldig als jij de bevestigingsmail hebt ontvangen. Vanaf circa 24 uur voor vertrek dien je online in te checken. Kort daarna krijg je de instapkaart op de mail. Het is belangrijk dat je 3 uur van tevoren aanwezig bent. Check ook of je paspoort nog geldig is.

Bekijk de beste vlucht naar Leonora (Australië)

Kies heen- en terugvlucht en koop de goedkoopste tickets

Bruikbare informatie over deze plek

Reisbestemming Leonora (-28.821584, 121.2809556) is een schitterende plaats in Australië, Oceanië. Qua taal heb je hier te maken met het Engels. Het betaalmiddel is de Australische dollar (AUD). De actuele tijdzone is Australia/Perth (UTC +8, tijdsverschil: 7 uur). In Australië werken ze met stopcontacttype I. Het voltage is 230 V en 50 Hz. Luchthaven in de buurt zijn Perth Airport, Leonora Airport en Kalgoorlie. Het gemiddelde prijsniveau hier is erg duur. De nationale luchtvaartmaatschappij is Qantas. Voor een gemiddelde overnachting rekenen de hier €176,30.

PlaatsLeonora
LandAustralië
ContinentOceanië
TijdzoneAustralia/Perth (UTC +8)
Tijdsverschil7 uur
Luchthaven in de buurtLeonora Airport (LNO)
AirlinesQantas
Websitewww.australia.gov.au/
Telefoonnummeronbekend
Afstand vanaf Schiphol14280 km (+/- 17 uur vliegtijd)

Last-minute tickets april 2024: check de mooiste vluchtaanbiedingen

Voordelig een vlucht boeken is eigenlijk best eenvoudig. Via een gebruiksvriendelijke ticket-zoekmachine bestel je altijd en overal de goedkoopste vluchten naar Leonora en nabijgelegen plaatsen via luchtvaartbedrijven zoals Qantas, Singapore Airlines (SQ) & Malaysia Airlines (MH). Wij bieden nog meer mogelijkheden om geld te besparen. Onderstaand lees je twaalf handige tips om jouw volgende vliegticket voordeliger te kopen. Zie ook betaalbare vliegtickets naar Grand Island.

12 bespaartips voor het bestellen van de goedkoopste tickets

  1. Kies voor een budget luchtvaartmaatschappij: de low cost airlines bieden gunstige tickets.
  2. Vergelijk de totale kosten via vergelijkingssites.
  3. Vandaag of morgen vertrekken: kies bewust voor last-minute vluchten.
  4. Vroegboekkorting: als jij in het voorjaar reserveert voor de zomer.
  5. Flexibele reisdata: vlieg eventueel op een andere dag.
  6. Cookies en cache wissen.
  7. Met een prijsalarm blijf je op de hoogte: altijd de meest recente deals in je mailbox.
  8. Zoek naar opties met een overstap: een vlucht met tussenstop duurt langer, maar is soms veel goedkoper.
  9. Soms kan je een kortingsvoucher gebruiken op je bestelling.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): loyaliteitsprogramma dat wordt aangeboden door een luchtvaartmaatschappij.
  11. Open-jaw vliegticket: vlieg voordelig terug vanaf Sydney Airport (SYD).
  12. Hotel + vlucht combi: een complete vakantie boeken bij 1 aanbieder.

Goedkope vertrekmaanden

  • Januari 2023: dit is vaak de goedkoopste maand om tickets te bestellen.
  • Februari 2023: traditionele reisperiode voor de voorjaarsvakantie.
  • Maart 2023: door te kiezen voor een pakketreis heb je meer zekerheid.
  • April 2023: een prachtige periode voor een citytrip of stedentrip in Leonora.
  • Mei 2023: maak er een onvergetelijke meivakantie van.
  • Juni 2023: uitstekende tijd voor een complete zonvakantie met vliegticket en hotel.
  • Juli 2023: het is verstandig om 20 – 24 weken voor de zomervakantie vast te boeken.
  • Augustus 2023: het grootste aanbod met vliegvakanties.
  • September 2023: houd de last-minute vluchten goed in de gaten.
  • Oktober 2022: informeer tijdens de herfstvakantie goed naar het actuele klimaat.
  • November: 2022: met een all-inclusive vakantie heb je grip op de kosten.
  • December: 2022: een heerlijke kerstvakantie in de winterzon.

Boekingshulp: hulp bij jouw volgende boeking

Bij het reserveren van een Leonora vliegticket zie je van allerlei opties en additionele services die je aan jouw vlucht kunt toevoegen. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel opties. Reizigers weten niet altijd wat ze hiermee aanmoeten. Welke service zou bij mij passen, en wat is overbodig? In de lijst hieronder delen wij betrouwbare info over services die je bij veel airlines kunt kiezen (zoals bij Delta Air Lines, easyJet, Swiss, Lufthansa, Transavia, Eurowings, Norwegian, Aer Lingus, Ryanair, Brussels Airlines en British Airways, Air France, Vueling, Wizz air).

Voorwaarden van bagage in vliegtuig

Met handbagage bedoelt men een koffer die in de cabine van het vliegtuig meegenomen mag worden. Denk aan een kleine rugtas, rolkoffer, rugzak, weekendtas, trolley, handtas. Bij het merendeel van de airports is max. 1 stuk handbagage per passagier toegestaan. Onder ruimbagage verstaan we een tas die je vooraf incheckt bij de incheckbalie. Deze koffers gaan naar het bagageruim. Het max. gewicht verschilt per airline en vliegklasse. Dit is rond de 23 kilogram. De prijzen van een ingecheckte koffer fluctueren tussen de €0,00 (gratis) en €80,00.

  • Per vliegticket 1 stuk handbagage (55 x 35 x 20 cm, met vaak maximaal 10 kg).
  • Ruimbagage: één reiskoffer van hooguit 20 – 30 kilogram.
  • Op de site van de airline vind je alles voor de exacte bagageregels.

Informatie rondom stoelreservering

Samen met anderen reizen naar Leonora per vliegtuig? Dan is het leuk om in dezelfde rij te zitten. Bij het kopen van jouw tickets kan je stoelen naast elkaar aanklikken. Wanneer je stoelnummers uitzoekt verschijnt direct de prijs. Kies je geen stoel? Dan krijg je een zitplaats toegewezen. Als je gaat voor online inchecken kan je bij de meeste maatschappijen gratis een stoelkeuze doen. Kies je voor extra beenruimte? Dan betaal je dan een toeslag (vanaf €20,00).

  • Economy class: de aantrekkelijke tickets (ook bij de nooduitgang, bij het raam, bij het gangpad, bij de toiletten, bij de keuken (galley), voorste rij (voorin).
  • Business class: grotere zitplek en extra bagage om in te checken.
  • First class: de beste zitplaatsen en eersteklas dienstverlening.

Informatie over annuleringsverzekering

Soms komt het voor dat je niet meer mee kunt met de vlucht en moet cancelen. Dan heb je annuleringskosten. De annuleringsverzekering voor vliegtickets vergoed de schade op het moment dat jij de reis moet annuleren of eerder afbreken dan verwacht. Oorzaken zijn o.a. scheiding, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd), visumproblemen, ziekte / medische ingreep, reisadvies, overlijden. Je neemt dan contact op met de verzekeraar voor een financiële compensatie voor niet genoten reisdagen en het wijzigen van de vliegvakantie.

  • Je dient de polis direct na het boeken van de reis af te sluiten.
  • Jouw kortlopende reisverzekering dekt materiële schade en letselschade tijdens je reis (in de basis zijn dit: auto pechhulp, vervangend vervoer, repatriëring, wintersport, ongevallen / noodhulp, medische kosten).
  • Bagageverzekering: speciale polis voor verlies of beschadiging van jouw bagage.

Maaltijden & service aan boord

Een vliegreis Leonora (Oceanië) wordt beschreven als intercontinentale vliegreis. Daarvoor geldt: een maaltijd met drinken is meestal inbegrepenHet eten en drinken hangt af van het tijdstip van vliegen. De voeding wordt klaargemaakt en geserveerd door de medewerkers. Je mag ook zelf eten meenemen.

  • intercontinentale vliegreis: doorgaans is de maaltijd aan boord gratis.
  • Het menu is steeds anders. Dit hangt af van airline en tijdstip van vliegen
  • Inflight entertainment: interactief scherm met actueel weerbericht, spelletjes, leeslampje, serviceknop, navigatie, films / series.

Zakelijke vliegreis maken

Heb je een zakelijke afspraak? Dan wil je een drempelvrije vlucht. De (inter)nationale luchthavens bieden diverse diensten: dichtbij parkeren, voorrang bij aan boord gaan en een plekje in een luxe lounge waar je rustig kunt wachten of werken. Reis je vaak vanaf luchthaven Schiphol? Dan is het Privium lidmaatschap misschien iets voor jou. Dit betekent altijd vooraan parkeren en sneller langs de security.

  • Gratis wifi: business center met gratis internet.
  • Priority boarding: instappen met prioriteit en twee stuks handbagage.
  • Lounge: een exclusieve ruimte waar je kunt ontspannen voor je reis.
  • Voor zakelijke reizigers zijn er speciale werkplekken ingericht.
  • Goede parkeergelegenheden nabij de ingang.
  • Bluebiz: spaar blue credits voor gratis tickets, extra diensten en upgrades.

Overige upgrades en extra’s

Airlines bieden allerlei handige services die te bestellen zijn om jouw vlucht compleet te maken. Onderstaand vind je enkele veel gekozen arrangementen.

  • Huisdieren: jouw hond of kat heeft een dierenpaspoort nodig.
  • Speciale bagage: fiets, golfuitrusting, muziekinstrument, ski’s en snowboard, duik- en surfuitrusting, visuitrusting.
  • Compenseer (deels) de CO-2 uitstoot van jouw vliegreis.
  • Valet-parking: hele fijne en snelle manier van auto-parkeren.
  • Autohuur: het comfort van een luxe huurauto in .
  • Extra koffer: elke passagier kan extra bagage bijboeken op de vlucht.
  • Vliegen met baby: met kinderbagage zoals kinderzitje, buggy, campingbed, kinderwagen, Maxi-Cosi.
  • Luchthaventransfer: met een transfer service (shuttlebus) kun je snel het airport verlaten.

Goedkope vliegtickets kopen naar Australië?

Bekijk vliegmaatschappijen en ontvang de meest goedkope tickets online!

Zoek naar vliegvelden in Leonora en omgeving

Besparen met de snelste vlucht naar Leonora? In deze streek heb jij de beschikking over diverse internationale en nationale Australische vliegvelden. Een toonaangevende luchthaven in het land is Sydney Airport (SYD). De (nationale) maatschappij Qantas vliegt hier veelvuldig op. In de tabel hieronder check je meerdere gunstig gelegen vliegvelden die op relatief korte afstand gelegen zijn. Vanaf deze airports heb je een uitstekende verbinding met openbaar vervoer (trein of bus), taxi-aanbieders en luchthavenshuttle. Moderne luchtvaartmaatschappijen die hier actief zijn, zijn o.a. Etihad Airways (EY), China Airlines (CI), KLM (KL) & Singapore Airlines (SQ).

LuchthavenAfkortingAfstand (KM)
KalgoorlieKGI219,8 km
Perth AirportPER820 km
Leonora AirportLNO2 km
Overzicht met airports in de omgeving van Leonora (Australië).

Veel gekozen luchthaven Leonora: Leonora Airport

Airport Leonora Airport (YLEO) is een aanvlieghaven die veel mensen gebruiken. We beschrijven dit als een middelgrote terminal op 371 meter boven zeeniveau gelegen in Leonora. De af te leggen afstand vanaf Amsterdam is 14280 km. De geschatte vliegtijd is 17 uur. Op je navigatiesysteem kan je zoeken naar: 5Q3348C8+Q2. Praktische info lees je ook op www.australia.gov.au/. Er is ook een telefonische klantenservice. Een uitstekende lokale vlieg-onderneming is Qantas. Je kunt ook doorzoeken naar goedkope vluchten naar Oakey.

Overzicht vertrekluchthavens vergelijken

  • Airport Schiphol (AMS): voldoende hotels in de omgeving te boeken.
  • Eindhoven (EIN): kindvriendelijke terminals voor de hele familie.
  • Airport Rotterdam (RTM): leuke winkeltjes om te shoppen voor vertrek.
  • Vliegveld Düsseldorf (DUS): ruime keuze uit winkels en horeca.
  • Bremen Airport (BRE): een prachtige terminal met heerlijke banken en werkplekken.
  • Vliegveld Brussel Zaventem (BRU): gemakkelijk een parkeerplek reserveren.
  • Dortmund Luchthaven (DTM): er is een draadloze internetverbinding aanwezig.
  • Keulen Airport (CGN): eenvoudig online een parkeerplek regelen.
  • Luchthaven Münster-Osnabrück (FMO): veel vliegmaatschappijen vertrekken vanaf deze plek.
  • Frankfurt am Main (FRA): snelle afwikkeling van de bagage.
  • Luchthaven Weeze (NRN): goede voorzieningen voor draadloos internet.
  • Luchthaven Groningen Eelde (GRQ): online eenvoudig een parkeerplaats boeken.
vluchten-naar-leonora-vergelijken

Bekijk en vergelijk airlines voor een probleemloze vliegreis

We onderscheiden tal van carriers die vliegen op Australia (AU). In de lijst hieronder tref je een lijst met 10 professionele luchtvaartbedrijven voor een vliegvakantie naar Leonora.

  1. Emirates (EK): stoelreservering, entertainment, zelf inchecken en parking.
  2. Qatar Airways (QR): vind eenvoudig de beste last-minute aanbiedingen.
  3. China Southern Airlines (CZ): sparen met loyaliteitsprogramma.
  4. Qantas: betrouwbare maatschappij met honderden bestemmingen.
  5. Singapore Airlines (SQ): hulp bij het uitchecken en de bagage-afhandeling.
  6. Malaysia Airlines (MH): heerlijke maaltijden en drankjes aan boord.
  7. Etihad Airways (EY): een vertraging wordt doorgegeven via de App en site.
  8. China Airlines (CI): een prima service in de economy class.
  9. KLM (KL): goede tarieven voor (hand)bagage.
  10. Singapore Airlines (SQ): kies uit een aantal onvergetelijke citytrips.

Top-10 boekingssites

Online vind je honderden populaire reisbureaus en tussenpartijen. Onderstaand kan je aan de slag met de top-10 ticketwebsites voor het actuele vluchtaanbod Leonora in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: een van de populairste ticket brokers in Nederland.
  2. Skyscanner: eigen reisapp met compleet aanbod van april 2024.
  3. Expedia: grote zoekmachine voor vliegroutes, hotels, dagtrips en all-inclusive Leonora vakanties.
  4. Kayak.nl: doorzoekt honderden reiswebsites in één keer.
  5. Vliegtickets.nl: al sinds 1999 expert op het gebied van vliegtickets.
  6. Tix.nl: aanbod met bestemmingen in onder andere Europa, Azië en Afrika.
  7. Vliegwinkel.nl: veilig en makkelijk boeken met reisgaranties (SGR en ANVR).
  8. Jetcost.nl: bekende website voor het vinden van ticketprijzen.
  9. WTC.nl: gemakkelijk voordelige vluchten zoeken over de hele wereld.
  10. Google Flights: automatisch e-mailupdates als de prijzen veranderen.

Check weersvoorspellingen Leonora, Australië

In het land heerst een warm woestijnklimaat. De normale gem. jaartemperatuur is 20,9°C (graden celsius). Een heerlijke reistijd is januari t/m december. Toeristen vinden dit een fijne periode om het veelzijdige landschap te bekijken en om rond te trekken. In onderstaand schema bieden we de weersvoorspellingen voor de aankomende dagen. Op dagniveau bespreken we een maximum temperatuur en een icoontje met het verwachte weerbeeld. Je kunt hier ook terecht voor betaalbare vliegtuig tickets naar Pickle Lake

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Leonora: combineren met huurauto

Fly & drive wil zeggen een vlucht plus een huurauto. Fly-en-drive is praktisch als je bij aankomst meteen naar je eindbestemming wil rijden. Het grote gemak is dat je dit vooraf al kunt regelen. Na de landing ben je verzekerd van vervoer. Je kunt rustig de omgeving verkennen zonder afhankelijk te zijn van het OV. Lokaal adres: 5Q3357HJ+99.

  • Na het tekenen van het huurcontract kun je de huurauto afhalen in de parkeergarage.
  • Weekend weg: een heerlijke tijd om er even samen tussenuit te gaan.
  • Zonvakantie: met het vliegtuig ben je binnen mum van tijd bij de zon.

Vlucht met hotel Leonora

Zodra je een vlucht met hotel bij 1 reisaanbieder afneemt dan hebben we het over een pakketreis. Het heeft veel pluspunten: de prijs is vaak lager, de boekingsvoorwaarden zijn beter (Calamiteitenfonds, SGR, ANVR) en het is lekker overzichtelijk. Bij sommige reisbureaus kan de transfer van luchthaven Leonora Airport naar je hotel worden uitbesteed.

  • Bij een pakketreis heb je altijd één aanspreekpunt.
  • Een all inclusive reis zorgt voor maximale luxe.
  • Populaire accommodaties: Hoover House, Leonora Motor Inn.
  • Wintervakantie: via o.a. Vakantiediscounter, Corendon, Prijsvrij, Alltours, D-Reizen, Sunweb of ook Thomas Cook, BeachCheck.com, Stip Reizen, De Jong Intra Vakanties, Vakanties.nl, Suntip.

FAQ: alles wat je moet weten over vliegreizen naar Leonora

Van welke luchthaven kan ik gebruik maken voor mijn vlucht naar Leonora?

in de buurt van deze bestemming vind je internationale en nationale Australische airports. Denk bijvoorbeeld aan Kalgoorlie (KGI), Perth Airport (PER) & Leonora Airport (LNO). Een zeer bekende luchthaven heet Sydney Airport (SYD). De afstand van vliegveld Schiphol (AMS) naar Leonora is grofweg 14280 km (rechtstreeks). Dit wil zeggen +/- 17 uur pure reistijd (tussenlanding niet meegenomen). Door te kiezen voor het OV (zoals een bus, taxi of trein) en luchthavenvervoer ben je razendsnel bij jouw einddoel.

Welke airlines kan ik kiezen?

Leonora in Australië is een leuke Australische reisbestemming. Veel van de (inter)nationale luchtvaartmaatschappijen laten Jouw (in)directe vluchten reserveren. Actieve airlines zijn o.a.: Emirates (EK) ,Qatar Airways (QR), China Southern Airlines (CZ), Qantas, Singapore Airlines (SQ), Malaysia Airlines (MH), Etihad Airways (EY), China Airlines (CI), KLM (KL), Singapore Airlines (SQ). De nationale luchtvaartonderneming is Qantas. Check altijd een zoekmachine voor vluchten voor verschillende vluchttijden en aanbiedingen. Bekijk ook de kosten op de site en in de applicaties van de vliegmaatschappijen.

Wanneer boek ik een goedkoop ticket naar Leonora?

Ticketprijzen veranderen voortdurend. Vliegtickets met vertrek midden in het hoogseizoen (begin juli tot september) zijn standaard prijziger. Vakantie in het laagseizoen (november – februari) is veel betaalbaarder. Heb jij uitsluitende vrije dagen tijdens de schoolvakanties? Probeer dan te zoeken naar vroegboekkortingen. 12 – 12 weken voor vertrek is de hoogte van ticketprijzen vaak aantrekkelijker. Vanaf dat moment gaat het aanbod naar beneden en de prijs omhoog. Advies: eind december / begin januari bieden aanbieders aanbiedingen met vroegboekvoordeel (zoals KLM Werelddeal Weken). Vroege boekers ontvangen forse kortingen!

Last-minute vluchten Leonora, hoe profiteer ik daarvan?

Airlines willen natuurlijk graag dat elk vliegtuig alle stoelen gevuld heeft. Zijn er veel onverkochte stoeltjes? Juist dan worden de laatste vliegtickets tegen scherpe prijzen verkocht. Hierdoor gaat het vliegtuig alsnog vol weg. Profiteer dus van deze last-minute deals. Praktische tips: speur de verschillende reissites wekelijks af, gebruik de Google Flight prijsalarm en probeer te zoeken naar diverse vertrekdagen. Check ook het last-minute aanbod van touroperators.

Is hier goed openbaar vervoer aanwezig?

Vliegbestemming Leonora heeft een zeer goed openbaar vervoer naar verschillende airports. Vanaf de terminal kan je met de trein of bus naar jouw hotel. Steeds vaker kun je een shuttle service gebruiken. Via internet kun je de vertrektijden bekijken en de tarieven. Wil je meer besteden en wil je wat meer comfort? Bel dan bij aankomst een taxi. Bij een reis met vlucht en hotel van reisorganisaties als Corendon, Tui, Prijsvrij, Vakantiediscounter, Sunweb & Eliza Was Here is de transfer van en naar de luchthaven vaak al bij de prijs inbegrepen.