vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Tucumán

Wil je goedkoop vliegen naar Tucumán in Argentinië (Zuid-Amerika)? Het vinden van vliegtickets met voordeel is super gemakkelijk. Kies een of meerdere bestemmingen, de vertrek- en retourdatum en het reisgezelschap. De vlucht-vergelijker toont de beste en goedkoopste vluchten naar relevante vliegvelden zoals Rio Hondo, Santiago Del Estero of Tucuman. Men ziet zo in 1 keer de vertrek- en aankomsttijden, de tarieven en andere details over handbagage, vliegtijd en een indicatie van het aantal tussenstops van vluchtaanbieders zoals KLM en Aerolíneas Argentinas. Wanneer beschikbaar kun je een aanvraag indienen voor een huurauto of een hotelkamer bij gunstig gelegen hotels zoals Waynay Killa, Hotel Beisha, Tp Apart Tucuman, Aparthotel Continental, Apar America.


  • Informeer naar vluchten van alle toonaangevende airlines.
  • 1 overzicht met de aantrekkelijkste of snelste vluchtmogelijkheid.
  • Gemakkelijk zoeken op luchthavens als RHD, SDE, TUC.
  • 100% veilig, diverse betaalopties.
  • Neem ruimbagage & handbagage mee.
  • Digitaal inchecken en gegevens wijzigen.

Voordelige vluchten naar Tucumán vergelijken en boeken

De Argentijnse stad is een ideale vakantieplek voor een korte stedentrip of een langdurige vakantie. Deze plaats geeft een grote verscheidenheid aan karakteristieke bezienswaardigheden, mooie musea, speciale natuurgebieden, goede horeca en vele winkelstraatjes. Vanaf Schiphol vliegen naar Tucumán tegen lage kosten? Wij faciliteren een nuttig stappenplan met direct toe te passen tips over hoe je de beste vliegtickets kunt kopen.

Voordelig met het vliegtuig naar Tucumán

  1. Kies jouw bestemming

    Aanvankelijk zoek je een vertreklocatie / vliegveld (populaire opties zijn Rotterdam, Düsseldorf, Schiphol, Maastricht, Eindhoven, Brussel) en de reisbestemming. Klik vervolgens op jouw vertrekdag en de datum van de terugvlucht (de laatste alleen bij een retour). In het systeem bestaat de kans om extra bestemmingen toe te voegen aan jouw reis. Als laatste geef je info door over het aantal passagiers. Druk nu op de zoekknop.

  2. Vluchten met elkaar vergelijken

    De ticketzoeker toont nu de actuele vluchten van luchthavens zoals Amsterdam (AMS) naar o.a. Tucuman, Santiago Del Estero of Rio Hondo. Eventueel kan je verder filteren op prijs (goedkoopste eerst), vluchttijd of een specifieke vertrektijd. Tevens zijn er filters als wel/geen tussenstops, favoriete luchtvaartmaatschappijen (zoals China Southern Airlines (CZ), KLM (KL) of American Airlines (AA)), luchthavens van aankomst en het maximale gewicht van jouw ruimbagage. Noemenswaardig: de zoektool suggereert ook extra voordelige vluchten op alternatieve vertrekdata. Vaak kan je een prijsalert maken.

  3. Reisbureau kiezen

    Kies een vluchtroute die het beste past bij jouw zoek wensen. Een en dezelfde vlucht wordt aangeboden via talloze reisagenten en maatschappijen. Bekijk de opties bij bijv. de airline (KLM of Aerolíneas Argentinas) of een broker zoals tix.nl. Het merendeel van de maatschappijen en vliegticket-shops rekenen soms iets extra’s voor maaltijden, servicekosten, handbagage, stoelvoorkeur, entertainment, verzekeringen. Bekijk reviews en klik door naar de boekingssite.

  4. Kies hand- en ruimbagage en geef door welke passagiers meegaan

    De ticketzoeker verwijst je door naar de reisaanbieder of luchtvaartmaatschappij. Controleer goed de vliegtijd, het aantal passagiers, de totaalprijs en ga door naar de volgende stap. Selecteer hierna de bagage wens (hand- en ruimbagage). Meestal is een rugtas of handtas zonder kosten mee te nemen. In het geval van ruimbagage geldt een extra toeslag. Daarnaast moet je de prive gegevens verstrekken. Het is ontzettend belangrijk dat je de eerste voornaam noteert exact zoals vermeld op je Id-kaart of paspoort.

  5. Upgrades en extra’s

    Aan het einde van de boekingsmodule kan je jouw vlucht upgraden. Kies bijvoorbeeld voor stoelen met beenruimte, priority check-in, polis voor annulering, maaltijden tijdens de vlucht, extra bagage, een kat of hond of ander huisdier, een huurauto enz. Controleer nu de uiteindelijke kosten van jouw vliegreis. Je kunt kiezen voor betaalmiddelen zoals Paypal, Creditcard (MasterCard, Visa en American Express) en iDeal. Je boeking is definitief na ontvangst van betaling. Zo’n 30 uur voor vertrek kan je definitief inchecken. Na het inchecken ontvang je de digitale instapkaart. Zorg dat je zo’n 3 uur voor vertrek al op de airport bent. Check ook of je paspoort nog geldig is.

Vergelijk en vind de beste vlucht naar Tucumán (Argentinië)

Kies jouw vliegdag en boek jouw zitplaats

Handige informatie over jouw reis

Reisbestemming Tucumán (-26.8082848, -65.2175903) is een sfeervolle plaats in Argentinië, Zuid-Amerika. De voertaal is Spaans. Betalen doe je met de Argentijnse peso (ARS). De actuele tijdzone is America/Argentina/Tucuman (UTC -3, tijdsverschil: 4 uur). In Argentinië moet je rekening houden met stopcontacttype C / I. De nominale spanning van elektrische stroom is 220 V op 50 Hz. De omgeving beschikt over de luchthavens Santiago Del Estero, Tucuman en Rio Hondo. De kosten van alledaagse zaken zijn gemiddeld. De nationale luchtvaartmaatschappij is Aerolíneas Argentinas. Voor een doorsnee accommodatie betaal je €100,90.

PlaatsTucumán
LandArgentinië
ContinentZuid-Amerika
TijdzoneAmerica/Argentina/Tucuman (UTC -3)
Tijdsverschil4 uur
Vliegveld van bestemmingTeniente Benjamin Matienzo Airport (TUC)
VluchtmaatschappijenAerolíneas Argentinas
Websitewww.aa2000.com.ar/tucuman
Telefoonnummer+54 381 426-5072
Afstand vanaf Schiphol11080 km (+/- 13,5 uur vliegtijd)

Last-minute tickets april 2024: vind de laatste vluchtaanbiedingen

Goedkoop vliegen kan iedereen. Met behulp van een snelle vliegticket vergelijkservices ben je altijd op de hoogte van de goedkoopste vluchten naar Tucumán en andere steden met maatschappijen zoals Air France (AF), Air Europa (UX) & Aerolíneas Argentinas. We delen graag nog meer trucjes om geld te besparen. In de volgende opsomming bespreken we twaalf handige tips om voordeliger met het vliegtuig te reizen. Bekijk ook betaalbare vliegtickets naar Pula.

12 tips voor het reserveren van de goedkoopste vlucht

  1. Vlieg met een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines bieden een gunstige prijs.
  2. Prijsvergelijkers kunnen je veel geld laten besparen.
  3. Vandaag of morgen vertrekken: inpakken en wegwezen met last-minute vluchten.
  4. Vroegboekkorting: met name bij verre bestemmingen zijn tickets 10 weken van tevoren goedkoper.
  5. Flexibeler reizen: vlieg eventueel op een andere dag.
  6. Schoon de cache en cookies van je PC of telefoon op.
  7. Stel een prijsalarm in: blijf op de hoogte van de beste deals.
  8. Filter op vluchten met overstap: een vlucht met tussenstop duurt langer, maar is soms veel goedkoper.
  9. Een promocode kan je extra voordeel opleveren.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): punten sparen met je vluchten met speciale loyaliteitsprogramma’s.
  11. Open-jaw vliegticket: slim terugvliegen vanaf bijv. Ministro Pistarini International Airport (EZE).
  12. Hotel en vlucht: lagere prijzen wanneer je de reis en overnachting combineert.

Goedkope vertrekmaanden

  • Januari 2023: een van de goedkoopste maanden om te vliegen.
  • Februari 2023: tijdens de voorjaarsvakantie kun je hier prima heen.
  • Maart 2023: met een pakketreis ben je zeker van je boeking.
  • April 2023: bekijk bezienswaardigheden tijdens jouw citytrip of stedentrip in Tucumán.
  • Mei 2023: tijdens de meivakantie kunnen accommodaties wat duurder zijn.
  • Juni 2023: net voor het hoogseizoen gunstige deals met vliegticket en hotel.
  • Juli 2023: wij adviseren om op tijd te boeken voor de zomervakantie.
  • Augustus 2023: het aanbod vliegvakanties is in deze periode erg groot.
  • September 2023: een goedkope last-minute vlucht boek je enkele dagen voor vertrek.
  • Oktober 2022: een unieke bestemming voor de herfstvakantie.
  • November: 2022: bespreek een all-inclusive resort met privé voorzieningen.
  • December: 2022: veel mensen houden van de winterzon in de kerstvakantie.

Boekingshulp: uitleg over aanvullende pakketten

Tijdens de aankoop van een Tucumán vliegticket zijn er handige opties en extra diensten die je kunt aanklikken. Je kan heel veel onderdelen van de reis aanpassen. Consumenten weten niet altijd ze er mee moeten. Wat heeft meerwaarde, en wat heb ik beslist niet nodig? In de volgende opsomming bekijk je praktische info over arrangementen die je bij veel airlines kunt kiezen (zoals bij Lufthansa, easyJet, TUIfly, Eurowings, Transavia, Swiss, Norwegian, Ryanair, Aer Lingus, Brussels Airlines en Air France, Lufthansa, Wizz air, Vueling).

Bagage kosten

Met handbagage wordt bedoeld: een tas of rugzak die je mee mag nemen aan boord van het vliegtuig. In dit geval kan het zijn; een kleine rugtas, weekendtas, rugzak, reistas, trolley, handtas. Bij de bekende vliegmaatschappijen mag je 1 accessoire + handbagage (max 10 kg) meenemen. Ruimbagage is een grote koffer die je tijdens het inchecken moet afgeven. Deze wordt ingeladen in het bagageruim van het vliegtuig. Het maximale gewicht verschilt maar ligt rond de 15 – 25 kg. De tarieven van een koffer wisselen tussen de €0,00 (gratis) tot en met €50,00.

  • Hoogstens 1 rugtas handbagage (55 x 35 x 20 cm, max. 8 – 10 kg).
  • Ruimbagage: een reiskoffer van plus minus 20 – 25 kilogram.
  • Klik door naar de site van je airline voor de meest recente bagageregels.

Online stoelreservering

Wil je graag samen reizen naar Tucumán per vliegtuig? Dan is het natuurlijk leuk als je bij elkaar zit. Bij het maken van een reservering heb je de optie om stoelen naast elkaar te selecteren. Bij het uitzoeken van stoelnummers zie je direct de prijs. Maak je geen stoelkeuze? Dan wordt er automatisch een stoelnummer toegewezen. Als je online incheckt kan je soms op het laatste moment nog een stoelkeuze doen. Wens je wat meer beenruimte? Dan betaal je een extra toeslag.

  • Economy class: de aantrekkelijke stoelen (zoals achterste rij (achterin), bij het gangpad, bij de keuken (galley), bij de toiletten, voorste rij (voorin), bij het raam.
  • Business class: comfortabele zitplek met eigen stroom en privacyscherm.
  • First class: geweldige zitplaatsen en eersteklas horeca.

Info en tips voor annuleringsverzekering

Als je een vlucht moet cancelen moet je bepaalde annuleringskosten betalen. De annuleringsverzekering dekt (een deel van) de kosten als je jouw geboekte reis noodgedwongen moet annuleren. In de polis vind je alle geldige redenen. Dit zijn vaak visumproblemen, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd), zwangerschapscomplicaties, overlijden, scheiding, reisadvies. Je ontvangst een financiële tegemoetkoming voor niet genoten reisdagen en het wijzigen van de vliegtickets.

  • Sluit deze polis gelijktijdig met de boeking af.
  • De reisverzekering dekt schade en kosten die het gevolg zijn van onvoorziene gebeurtenissen tijdens de reis (bijvoorbeeld rechtsbijstand, auto pechhulp, repatriëring, vervangend vervoer, ongevallen / noodhulp, medische kosten).
  • Bagageverzekering: unieke dekking voor diefstal van koffers en persoonlijke spullen.

Maaltijden en eten aan boord

Een vliegreis Tucumán (Zuid-Amerika) staat bekend als intercontinentale vliegreis. Disclaimer: een maaltijd is doorgaans inclusief.Het geserveerde menu is afhankelijk van wanneer je vliegt. De snacks en de maaltijd wordt klaargemaakt en geserveerd door de cabin crew. Het invoeren van eigen eten en drinken is beperkt mogelijk.

  • intercontinentale vliegreis: vaak zit de maaltijd inbegrepen bij de ticketprijs.
  • Wat er precies geserveerd wordt hangt ook af van seizoen en vliegtijd.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met navigatie, spelletjes, leeslampje, radio / muziek, films / series, actueel weerbericht.

Alles over zakelijk vliegen

Moet je voor je werk reizen? Dan heb je geen tijd te verliezen. Vliegvelden kunnen voorzien in deze behoefte. Zo bieden ze: premium parking, priority boarding en entree tot de business lounge waar je lekker kunt werken of een hapje kunt eten. Kom je veel in de terminals van luchthaven Schiphol? Misschien heb je dan baat bij het Privium programma. Dit biedt veel extra gemak en ontspanning.

  • Gratis wifi: prima 4G/5G & draadloze verbinding voor laptop en telefoon.
  • Priority boarding: je mag als eerste boarden (en dus zeker dat je handbagage in de cabine mee kan).
  • Lounge: met veel voorzieningen zoals horeca en entertainment.
  • Je vindt er ook werkplekken met goede tafels, stoelen en (USB) stopcontacten.
  • Lekker makkelijk parkeren op P1.
  • Bluebiz: toegang tot o.a. bizclubs Club Africa en Club China.

Andere extra’s en services

Er zijn een aantal bijzonder pakketten die in te schakelen zijn om je trip compleet te maken. In de box hieronder doorzoek je allerlei veel gebruikte extra diensten.

  • Huisdieren: reis samen met je hond of kat naar je bestemming.
  • Speciale bagage: ski’s en snowboard, duik- en surfuitrusting, fiets, muziekinstrument, golfuitrusting, sportuitrusting.
  • Bij veel airlines kan je jouw CO2-uitstoot deels compenseren.
  • Valet-parking: je auto wordt weggebracht en weer opgehaald door een medewerker.
  • Autohuur: regel bij het boeken van de vlucht direct een huurauto in .
  • Extra koffer: je kunt extra bagage bijboeken voor een kleine meerprijs.
  • Vliegen met baby: inclusief kinderbagage als rugdrager (draagzak), buggy, kinderwagen, kinderzitje, campingbed.
  • Luchthaventransfer: een shuttle bus of andere transfer service naar het hotel boeken.

De beste en goedkoopste vliegtickets kopen naar Argentinië?

Zoek en vergelijk luchtvaartmaatschappijen en bestel de voordeligste tickets online!

Zoek omliggende vliegvelden in Tucumán en regio

Instappen in de snelste vlucht naar Tucumán? In dit gewest bestaan er velerlei grote internationale en kleinere Argentijnse vliegvelden. Een grote luchthaven in het land is Ministro Pistarini International Airport (EZE). Het (nationale) vliegbedrijf Aerolíneas Argentinas is hier een van de meest toonaangevende namen In de bijgaande tabel vind je allerlei betrouwbare vliegvelden waarop jij kunt vliegen. Vanuit hier reis je eenvoudig door met OV (bus of trein), taxi en luchthavenshuttle. Goede vliegbedrijven die hier vliegen zijn LATAM Airlines (LA), Aeromexico (AM), Lufthansa (LH) en Iberia (IB).

VliegveldIATA‑luchthavencodeAfstand (KM)
Rio HondoRHD82,9 km
Santiago Del EsteroSDE139,3 km
TucumanTUC11,8 km
Tabel met airports dichtbij Tucumán (Argentinië).

Populaire luchthaven Tucumán: Teniente Benjamin Matienzo Airport

Airport Teniente Benjamin Matienzo Airport (SANT) is een veel gekozen aanvlieghaven. Dit noemen we een middelgrote terminal op 455 meter boven zeeniveau gevestigd in San Miguel de Tucumán. De af te leggen afstand vanaf Schiphol airport is 11080 km. In totaal ligt de vliegtijd rond de 13,5 uur. Moet je jouw huurauto terugbrengen? Navigeer dan op 5V5W+J2 Delfín Gallo, Tucumán, Argentina. Extra info kan je lezen op www.aa2000.com.ar/tucuman. Je kunt ook bellen naar het telefoonnummer (+54 381 426-5072). Een zeer goede luchtvaart-carrier heet Aerolíneas Argentinas. Op onze website vind je ook goedkope vluchten naar Placencia.

Populaire vertrekluchthavens vergelijken

  • Airport Schiphol (AMS): parkeerplekken, autohuur, transfers en hotels in de buurt.
  • Vliegveld Eindhoven (EIN): na aankomst kun je ontspannen in de lounge of bij de horeca.
  • Rotterdam Den Haag Airport (RTM): nette ruimte voor de veiligheidscontroles en douane.
  • Airport Düsseldorf (DUS): simpel en snel parken naast de terminal.
  • Vliegveld Bremen (BRE): nette ruimte voor de veiligheidscontroles en douane.
  • Brussels Airport (BRU): een innovatieve terminal met veel oog voor duurzaamheid.
  • Vliegveld van Dortmund (DTM): zeer goed bereikbaar met OV en auto.
  • Flughafen Köln-Bonn (CGN): eenvoudig online een parkeerplek regelen.
  • Flughafen Münster/Osnabrück (FMO): prima service voor elk type reiziger.
  • Luchthaven Frankfurt Airport (FRA): ruime parkeerplekken en opties voor valet-parken.
  • Weeze Luchthaven (NRN): een veilige en persoonlijke luchthaven voor de hele familie.
  • Airport Eelde / Groningen(GRQ): tijden de kerstvakantie worden er mooie reizen aangeboden.
vluchten-naar-tucuman-vergelijken

Tien betrouwbare airlines voor een aangename vlucht

Er bestaan meerdere maatschappijen die vliegen op Argentina (AR). Bijgaand bekijk je 10 betrouwbare vliegmaatschappijen voor een vliegvakantie naar Tucumán.

  1. China Southern Airlines (CZ): uitstekende hulp bij het inchecken en boarden.
  2. KLM (KL): First Class reizen kan tegen een meerprijs.
  3. American Airlines (AA): aantrekkelijke last-minute aanbiedingen beschikbaar.
  4. Air France (AF): boek de vliegreis van je leven naar prachtige bestemmingen.
  5. Air Europa (UX): servicegerichte stewardessen die je helpen aan boord.
  6. Aerolíneas Argentinas: aantrekkelijke last-minute aanbiedingen beschikbaar.
  7. LATAM Airlines (LA): eenvoudig extra’s als huurauto of hotel bijboeken.
  8. Aeromexico (AM): economy class met scherpe tarieven voor elke reiziger.
  9. Lufthansa (LH): uitstekend entertainment aanbod en maaltijden aan boord.
  10. Iberia (IB): online stoelreservering en extra’s bijboeken.

Top-10 boekingssites

Via het internet onderscheiden we talloze voordelige reisbureaus en ticketvergelijkers. Bijgaand kan je aan de slag met 10 veel gebruikte ticketsites voor het actuele vluchtaanbod Tucumán in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: een van de populairste ticket brokers in Nederland.
  2. Skyscanner: boek in april 2024 bestemmingen van over de gehele wereld.
  3. Expedia: grote zoekmachine voor vliegroutes, hotels, dagtrips en all-inclusive Tucumán vakanties.
  4. Kayak.nl: vluchten, hotels, huurauto’s, campers, activiteiten en meer.
  5. Vliegtickets.nl: winnaar van de Beste Service Award voor touroperators.
  6. Tix.nl: aanbod met bestemmingen in onder andere Europa, Azië en Afrika.
  7. Vliegwinkel.nl: veilig en makkelijk boeken met reisgaranties (SGR en ANVR).
  8. Edreams.com: prima zoekmachine voor het vinden van de juiste ticketprijzen.
  9. WTC.nl: ontdek de mooiste bestemmingen over de hele wereld.
  10. Google Flights: altijd de meest actuele vluchten in de Google zoekmachine.

Zevendaagse weersvoorspellingen Tucumán, Argentinië

Qua weer heb je hier een warm zeeklimaat. Gemiddeld gezien is het hier jaarlijks 18,3°C (graden celsius). Een zeer geschikte tijd om hier vakantie te vieren is april – mei & september – oktober. Dit is een aangename vakantietijd om meer van het land te ontdekken en avontuurlijke activietiten te plannen. In onderstaand schema bieden we de voorspellingen van het weer weer voor de volgende 7 dagen. Per 24 uur bespreken we een maximum temperatuur en een icoontje met het verwachte weerbeeld. Zoek ook naar betaalbare vliegtuig tickets naar Aguascalientes

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Tucumán: vlucht plus huurauto

Fly en drive betekent vliegen met aansluitend een huurauto meenemen. Fly + Drive is effectief als je op de luchthaven van aankomst gelijk wilt wegrijden met de auto. Het is met name ideaal omdat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Na de landing ben je verzekerd van vervoer. Ontdek de prachtige natuur waar en wanneer jij dat wilt. Lokaal adres: Bolivia 1650, T4001BSN San Miguel de Tucumán, Tucumán, Argentina.

  • De sedan, station of SUV staat voor je klaar in de parkeergarage.
  • Stedenreis: een heerlijke tijd om er even samen tussenuit te gaan.
  • Zonvakantie: geniet van gezelschap tijdens lange avonden op het terras.

Vlucht met hotel Tucumán

Wanneer jij een vlucht met hotel combineert dan is er sprake van een pakketreis. Dit heeft diverse voordelen: je bespaart op de kosten, je hebt meer bescherming (SGR, Calamiteitenfonds, ANVR) en je hoeft niet alles los te boeken. Bij sommige touroperators kan een transfer van luchthaven Teniente Benjamin Matienzo Airport naar een hotel worden geregeld.

  • Pakketreizen kan je eenvoudig omboeken.
  • Ook ontbijt, lunch en diner bijboeken met all-inclusive.
  • Betrouwbare hotels: Waynay Killa, Hotel Beisha, Tp Apart Tucuman, Aparthotel Continental, Apar America.
  • Wintervakantie: bij o.a. Sunweb, Vakantiediscounter, Corendon, Prijsvrij, Alltours, Tui en De Jong Intra Vakanties, Bebsy, BeachCheck.com, Vakanties.nl, Stip Reizen, Thomas Cook.

Vraag en antwoord (FAQ) over vliegreizen naar Tucumán

Wat zijn goede airports voor mijn vlucht naar Tucumán?

Dichtbij dit gebied kan je kiezen uit allerlei Argentijnse terminals. Zoals onder andere Rio Hondo (RHD), Santiago Del Estero (SDE) & Tucuman (TUC). Een toonaangevende luchthaven in dit gewest is Ministro Pistarini International Airport (EZE). De afstand van luchthaven Schiphol (AMS) naar het aangrenzende San Miguel de Tucumán is ong. 11080 km (hemelsbreed). Dit is +/- 13,5 uur zuivere reistijd (zonder tussenstops). Dankzij het lokale OV & luchthavenvervoer ben je zo bij jouw hotel.

Welke vliegmaatschappijen bieden vluchten aan?

Tucumán in Argentinië is een prettige Argentijnse plek. Veel erkende vliegbedrijven hebben een actueel aanbod (in)directe vluchten. Prettige airlines zijn: China Southern Airlines (CZ) ,KLM (KL), American Airlines (AA), Air France (AF), Air Europa (UX), Aerolíneas Argentinas, LATAM Airlines (LA), Aeromexico (AM), Lufthansa (LH), Iberia (IB). Een prettige nationale vluchtmaatschappij is Aerolíneas Argentinas. Raadpleeg altijd een vliegvergelijker voor de laagste ticketprijzen. Onderzoek ook de prijsindicaties op de online reistool van de luchtvaartbedrijven.

In welke periode koop ik een goedkoop ticket naar Tucumán?

Elke dag worden prijzen van tickets aangepast. Vliegtickets die worden aangeboden in het hoogseizoen (begin juli tot eind augustus) zijn in de basis prijzig. Het laagseizoen – de minder drukke maanden – is doorgaans gunstiger. Ben je bijvoorbeeld door schoolvakanties gebonden aan het hoogseizoen? Je doet er dan goed aan om op tijd de boeken. 2 tot 3 maanden voor vertrek zijn de tickets vaak wat goedkoper. Een paar weken/dagen voor vertrek zijn de meeste stoelen verkocht en stijgen de prijzen. Suggestie: begin van het seizoen promoten luchtvaartbedrijven vroegboek-kortingsacties (bijvoorbeeld KLM Werelddeal Weken). Met name voor verre reizen interessant!

Last-minute vluchten Tucumán: wat zijn de beste tips om deze te vinden?

Vluchtaanbieders streven ernaar dat hun vliegtuigen 100% gevuld zijn. Zijn er veel onverkochte stoeltjes? Op dat moment worden de overgebleven stoelen extra goedkoop verkocht. Door deze strategie zal het vliegtuig zonder lege stoelen vliegen. Jij kunt hier gebruik van maken. Onze tip: meld je aan voor de nieuwsbrief van de airlines, stel een prijsalarm in en zoek op meerdere vertrekdagen. Bekijk ook last-minute deals van touroperators.

Welk openbaar vervoer is hier beschikbaar?

Vliegbestemming Tucumán heeft een hoogwaardig openbaar vervoer netwerk naar grotere en kleinere terminals. Vanaf de terminal kan je met de trein of bus naar het centrum van de stad. Bij veel vertrekhallen kan je gebruik maken van de shuttle service. Controleer vooraf de vertrektijden en de verwachte tarieven. Maak jij je niet zo druk om de tarieven en houd je van comfort? Neem dan een taxibedrijf. Bij een reispakket van reisorganisaties als Tui, Corendon, Sunweb, Prijsvrij, Vakantiediscounter of FTI is de transfer van en naar de luchthaven ook bij de prijs inbegrepen.