vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Ongiva

Snel en goedkoop vliegen naar Ongiva in Angola (Afrika)? Het bestellen van aantrekkelijk geprijsde vliegtickets is super gemakkelijk. Hiervoor kies je waar je naartoe wil, de vertrekdatum en het aantal volwassen en/of kinderen. Het zoekscript biedt informatie over de te boeken vluchten naar populaire luchthavens zoals Mocamedes, Rundu of Huambo. In de zoekresultaten zie je de vertrek- en aankomsttijden, de kosten en andere belangrijke gegevens over de toegestane ruimbagage, hoe lang je in het vliegtuig zit en tussenstops van vliegmaatschappijen zoals KLM en TAAG Angola Airlines. Afsluiten reserveer je direct een huurauto of een overnachting bij appartementen en hotels als Palmeiras Lodge Oshikango.


  • Vergelijk vluchten van de meest gekozen airlines.
  • Bekijk in 1 keer de meest betaalbare of snelste vlucht.
  • Zoek tevens naar luchthavens zoals MSZ, NDU, NOV.
  • Veilig en flexibel online boeken.
  • Stoelkeuze vooraf en bagage bij bestellen.
  • Via internet inchecken en services toevoegen.

Voordelige vluchten naar Ongiva vergelijken en boeken

De Angolese stad is een aangename vakantiebestemming voor een stedenreis maar ook voor een complete reis. Deze locatie laat Jouw genieten van een mix van authentieke bezienswaardigheden, musea en culturele uitjes, een prachtige natuurrijke omgeving, heerlijke horeca en meerdere opties voor shopping. Vanaf Schiphol vliegen naar Ongiva tegen de beste vliegtarieven? Wij vertellen een praktisch stappenplan met tips over het aankopen van tickets voor lagere prijzen.

Voordelig met het vliegtuig naar Ongiva

  1. Selecteer reisbestemming

    Helemaal in het begin zoek je een vertreklocatie / vliegveld (populaire opties zijn Schiphol, Maastricht, Brussel, Eindhoven, Keulen, Düsseldorf) en de eindbestemming. Kies ook jouw vertrekdag en retourvlucht (uiteraard alleen bij en retour). Wanneer je wil wordt je de optie geboden om additionele vluchten te selecteren. Kies vervolgens het aantal reisgenoten. Klik vervolgens door naar de resultaten.

  2. Vergelijk beschikbare vluchten

    De vergelijker toont nu de beste vluchten van o.a. Rotterdam (RTM), en Amsterdam (AMS) naar bijv. Huambo, Rundu & Mocamedes. Met de filters kun je vergelijk vergelijken op verwachte kosten, geschatte reistijd of specifieke vertrektijden (ochtend, middag, avond). Daarbij kan je een keuze maken uit het vermijden van tussenstops, internationale vliegmaatschappijen (voor de bestemming Delta Air Lines (DL), Ethiopian Airlines (ET) & TAAG Angola Airlines), luchthavens en max. toegestane bagage. Advies: de zoekmachine geeft je ook inzicht in interessante vluchten op andere vertrekdagen. Optioneel is een prijsalert beschikbaar.

  3. Boekingsplatform kiezen

    Kies de route die overeenkomt met jouw budget. Een vlucht kan jij reserveren via nationale en internationale vliegticketsites. Je kunt ze boeken bij de rechtstreekse vliegmaatschappij (KLM of TAAG Angola Airlines) of een tussenpartij zoals Gate1. Goed om te weten: airlines en ticketshops tonen prijzen zonder inbegrip van verzekeringen, entertainment, ruimbagage, stoelvoorkeur, servicekosten, handbagage. Lees de recensies door en maak een keuze.

  4. Bagage kiezen en gegevens passagiers invullen

    De vliegticketzoekmachine stuurt je door naar de reisaanbieder of luchtvaartmaatschappij. Check nogmaals de reisdagen, de reissamenstelling, de tarieven en bevestig jouw keuzes. Kies hoeveel bagage je mee wil. Heel vaak is 1 stuk handbagage van 10 kg vrij van heffingen. Neem jij veel ruimbagage mee? Dan geldt meestal een hoger tarief. In het volgende scherm geef je de namen van de reizigers door. Het is essentieel dat je de correcte namen doorgeeft zoals genoteerd in je paspoort of ID-kaart.

  5. Vlucht upgraden

    In deze fase kan je extra’s kiezen. Selecteer bijv. extra beenruimte, quick check-in, verzekering / annuleringspolis, eten en drinken aan boord, een fiets, een kat of hond of ander huisdier, huurauto op locatie enzovoort. Controleer nu de uiteindelijke prijs van je samengestelde reis. De totale kosten kun je voldoen middels iDeal, Bancontact, creditcard (visa/mastercard) en Paypal. Op je mail ontvang je een bevestiging. Op de dag van vertrek kan je de passagiers online inchecken. Nadat je dat gedaan hebt kan je de instapkaarten in de mail verwachten. Let er goed op dat je 3 uur van tevoren in de vertrekhal staat. Vergeet niet de benodigde reisdocumenten.

Check de beste vlucht naar Ongiva (Angola)

Kies jouw bestemming en bekijk alle actuele acties

Praktische informatie over deze locatie

Reisbestemming Ongiva (-17.0627088, 15.7028457) is een ideale omgeving in Angola, Afrika. Men spreekt hier Portugees. De officiële valuta is Angolese kwanza (AOA). De huidige tijdzone is Africa/Luanda (UTC +1, tijdsverschil: geen). In Angola hebben ze stopcontacttype(s) C. Het voltage is 220 V op 50 Hz. Je kunt vliegen op omliggende vliegvelden als Rundu, Huambo en Mocamedes. De gemiddelde prijzen definiëren we hier als gemiddeld. De nationale luchtvaartmaatschappij is TAAG Angola Airlines. Voor een standaard overnachting rekenen de hier ongeveer €92,20.

PlaatsOngiva
LandAngola
ContinentAfrika
TijdzoneAfrica/Luanda (UTC +1)
Tijdsverschilgeen
Lokale luchthavenNgjiva Pereira Airport (VPE)
LuchtvaartmaatschappijenTAAG Angola Airlines
Websitegoverno.gov.ao/
Telefoonnummeronbekend
Afstand vanaf Schiphol7760 km (+/- 9,5 uur reistijd)

Last-minute tickets april 2024: vergelijk de exclusieve vluchtaanbiedingen

Goedkoop reizen met het vliegtuig hoeft niet complex te zijn. Door te surfen naar een gebruiksvriendelijke vliegticket vergelijkservices vind je binnen mum van tijd de goedkoopste vluchten naar Ongiva en nabijgelegen plaatsen via airlines zoals Emirates (EK), ITA Airways (AZ) en KLM (KL). Er zijn nog meer opties om minder te betalen voor je tickets. In de volgende opsomming bekijk je 12 concrete tips om goedkopere vliegtickets te boeken. Check ook betaalbare vliegtickets naar Iringa.

12 besparingstips voor het bestellen van de goedkoopste tickets

  1. Kies budget luchtvaartmaatschappijen: de low cost airlines bieden gunstige tickets.
  2. Voer je bestemming in een vergelijker in.
  3. Vandaag of morgen vertrekken: de beste last-minute vluchten.
  4. Vroegboekkorting: 2 -3 maanden voor vertrek boeken.
  5. Reis flexibel: een dag eerder of later vertrekken kan een stuk goedkoper zijn.
  6. Wis regelmatig de geschiedenis van je browser.
  7. Probeer een prijsalarm in te stellen: blijf op de hoogte van de beste deals.
  8. Overweeg een overstap: een vlucht met tussenstop levert je soms korting op.
  9. Profiteer van een actiecode.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): loyaliteitsprogramma waarbij je punten spaart voor het aantal afgelegde miles.
  11. Open-jaw ticket: vlieg voordelig terug vanaf Quatro de Fevereiro International Airport (LAD).
  12. Hotel en vlucht: stel je complete reis in 1 keer samen.

Gunstige vertrekmaanden

  • Januari 2023: vaak de goedkoopste maand voor jouw vlucht.
  • Februari 2023: geniet samen met je gezin van een heerlijke voorjaarsvakantie.
  • Maart 2023: informeer naar de mogelijkheden van een pakketreis.
  • April 2023: een prachtige periode voor een citytrip of stedentrip in Ongiva.
  • Mei 2023: een vliegvakantie in de meivakantie boeken.
  • Juni 2023: zoek naar een vliegticket en hotel voor gunstige tarieven.
  • Juli 2023: de zomervakantie is drukker en duurder, boek dus tijdig.
  • Augustus 2023: een ruim aanbod met verschillende vliegvakanties.
  • September 2023: er zijn deze tijd doorgaans veel last-minute vluchten beschikbaar.
  • Oktober 2022: tijdens de herfstvakantie wordt het aantal vluchten vaak verhoogd.
  • November: 2022: bekijk all-inclusive resorts inclusief vlucht.
  • December: 2022: zoek een heerlijke winterzon-bestemming voor de kerstvakantie.

Boekingshulp: uitleg over aanvullende pakketten

Bij de aankoop van een Ongiva vliegticket tonen airlines nuttige opties en additionele diensten om je reis aangenaam te maken. Op die manier heb je een optimale persoonlijke beleving. Consumenten weten niet altijd ze er mee moeten. Wat moet je wel kiezen, en wat kan ik ook wel skippen? Hieronder lees je praktische info over keuzepakketten waar je vaak mee te maken krijgt (zoals bij Lufthansa, Eurowings, Transavia, Delta Air Lines, Swiss, easyJet, Aer Lingus, Norwegian, Turkish Airlines, Ryanair of Lufthansa, Wizz air, Vueling, British Airways).

Bagage informatie

Handbagage is een tas of koffer die je mee mag nemen aan boord van het vliegtuig. Hiermee bedoelen we o.a. een kleine rolkoffer, rugtas, reistas, trolley, handtas, weekendtas. Bij het merendeel van de vliegmaatschappijen mag je maximaal 1 stuks gratis handbagage meenemen. Met ruimbagage bedoelt men een koffer die je afgeeft tijdens het inchecken bij de balie op de luchthaven. Vanaf de lopende band gaan ze naar het bagageruim. Het max. gewicht verschilt per airline en vliegklasse. Dit is rond de 15 – 25 kilogram. De verwachte tarieven verschillen per airline, tussen de €0,00 (gratis) tot zo’n €55,00.

  • Max 1 artikel handbagage (55 x 35 x 25 cm, met vaak maximaal 10 kg).
  • Ruimbagage: één reiskoffer van hoogstens 15 – 20 kg.
  • Klik door naar de site van je airline voor de meest recente bagageregels.

Inchecken & Stoelreservering

Met je familie of de kinderen reizen naar Ongiva per vliegtuig? Het is gezellig om naast elkaar te zitten. Bij het reserveren van tickets heb je de optie om stoelen naast elkaar te kiezen. Bij het kiezen van de stoelnummers toont het systeem de meerprijs direct. Wil je geen stoel reserveren? Dan wordt de stoel automatisch toegewezen. Als je kiest voor online inchecken kan je gemakkelijk nog een stoelkeuze maken. Wil jij genieten van meer beenruimte? Dan kan het voorkomen dat er een toeslag in rekening wordt gebracht.

  • Economy class: de meest voordelige tickets (zoals bij het gangpad, bij het raam, bij de keuken (galley), achterste rij (achterin), bij de nooduitgang, voorste rij (voorin).
  • Business class: luxe zitplek met eigen stroom en privacyscherm.
  • First class: de meest luxe zitplaatsen en eersteklas horeca.

Hoe werkt de annuleringsverzekering?

Bij het cancelen van een vlucht is er sprake van annuleringskosten. De annuleringsverzekering vergoed de schade als je jouw reis onverwacht niet door kan gaan. Een geldige reden kan zijn zwangerschapscomplicaties, scheiding, visumproblemen, reisadvies, ziekte / medische ingreep, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd). Je dient dan een aanvraag in voor een tegemoetkoming voor gemist reisgenot en het wijzigen van de boeking van je retourtickets.

  • Sluit het niet later dan 7 dagen na boeking van de reis af.
  • Je kortlopende reisverzekering dekt onvoorziene uitgaven tijdens de vakantie (in de basis zijn dit: auto pechhulp, repatriëring, medische kosten, vervangend vervoer, wintersport, ongevallen / noodhulp).
  • Bagageverzekering: hiermee verzeker je alle spullen die je op vakantie bij je hebt.

Maaltijd aan boord: hoe werkt dat?

De vliegreis Ongiva (Afrika) wordt beschreven als intercontinentale vliegreis. Hiervoor geldt: bij veel airlines is het eten en drinken inbegrepen in de prijs.Het maaltijd-assortiment is afhankelijk van wanneer je vliegt. De snacks en de maaltijd wordt uitgedeeld door de cabin crew. Uiteraard mag je ook je eigen snacks en eten meenemen.

  • intercontinentale vliegreis: de maaltijd zit vaak bij de vluchtprijs inbegrepen.
  • Het diner verschilt per airline en tijdstip van vliegen
  • Inflight entertainment: interactief scherm met radio / muziek, spelletjes, leeslampje, serviceknop, actueel weerbericht, navigatie.

Informatie over zakelijk vliegen

Wil jij reizen voor zakelijke aangelegenheden? Het is dan wenselijk dat jouw vlucht zo soepel mogelijk verloopt. Luchthavens hebben diverse extra services: een parkeerplek vooraan, inchecken met priority en een plek in de luchthaven lounge waar je in alle rust kunt werken. Ben je veel op luchthaven Schiphol? Bekijk dan eens het Privium programma. Je geniet dan van snelle security- en grenspassage + lounges.

  • Gratis wifi: gratis internet in lounge en aan boord.
  • Priority boarding: sneller door de controles.
  • Lounge: speciale plek enkel toegankelijk voor leden en genodigden.
  • Diverse werkplekken en stroompunten beschikbaar.
  • Overdekt parkeren op loopafstand van de vertrekhal.
  • Bluebiz: doorgaans kun je gratis de naam op tickets wijzigen.

Unieke arrangementen

Je vind nog diverse overige extra diensten die te bestellen zijn om jouw vlucht extra persoonlijk te maken. In de volgende opsomming vind jij allerlei veel gekozen services.

  • Huisdieren: jouw hond of kat meenemen met het vliegtuig.
  • Speciale bagage: ski’s en snowboard, sportuitrusting, duik- en surfuitrusting, muziekinstrument, golfuitrusting, visuitrusting.
  • Kies bijv. voor Co2zero van KLM of vergelijkbare programma’s.
  • Valet-parking: een chauffeur rijdt jouw auto vanaf de vertrekhal naar een parkeerplek.
  • Autohuur: kies voor het gemak van een huurauto in .
  • Extra koffer: de prijs voor extra bagage bijboeken wisselt per carrier.
  • Vliegen met baby: inclusief kinderbagage als rugdrager (draagzak), Maxi-Cosi, kinderzitje, campingbed, buggy.
  • Luchthaventransfer: een goede transfer service bespaart je veel tijd.

Gunstige vliegtickets kopen naar Angola?

Check alle airlines en bestel de meest goedkope tickets online!

Overzicht met vliegvelden in Ongiva en regio

Wil je de snelste vlucht naar Ongiva? Nabij deze plek vinden we meerdere grote internationale en kleinere Angolese vliegvelden. Een toonaangevende luchthaven in het land is Quatro de Fevereiro International Airport (LAD). De (nationale) maatschappij TAAG Angola Airlines is hier zeer bekend. In de tabel hieronder check je enkele bekende luchthavens die op relatief korte afstand gelegen zijn. Vanaf hier kan je jouw reis verder voortzetten via openbaar vervoer (bus of trein), luchthavenshuttle en taxibedrijven. Geschikte maatschappijen die je hier kunt kiezen zijn United Airlines (UA), Kenya Airways (KQ), British Airways (BA) of Swiss (LX).

AirportIATA-codeAfstand (KM)
MocamedesMSZ429,8 km
RunduNDU437,8 km
HuamboNOV473,6 km
OndangwaOND94,6 km
LubangoSDD329,4 km
MenongueSPP344,0 km
OndjivaVPE2,9 km
Lijst met airports dichtbij Ongiva (Angola).

Nationale luchthaven Ongiva: Ngjiva Pereira Airport

Airport Ngjiva Pereira Airport (FNGI) is een aanvlieghaven in de buurt. Dit noemen we een middelgrote terminal op 1087 meter boven zeeniveau gelegen in Ngiva. De totale vliegroute vanaf vliegveld Amsterdam Schiphol is 7760 km en de vliegtijd ongeveer 9,5 uur. De GPS kun je instellen op: XM4M+HG Ondjiva, Angola. Zie voor meer info ook governo.gov.ao/. Er is ook een telefonische klantenservice. De nationale vlieg-onderneming betreft TAAG Angola Airlines. Je kunt hier ook terecht voor goedkope vluchten naar Naga.

De meest gekozen vertrekluchthavens vergelijken

  • Amsterdam Schiphol (AMS): voldoende sanitaire voorzieningen door de hele terminal.
  • Eindhoven (EIN): de security beschikt over innovatieve en betrouwbare materialen.
  • Rotterdam (RTM): fijne stoelen, oplaadpunten voor je telefoon en gratis wifi.
  • Vliegveld van Düsseldorf (DUS): zeer goed bereikbaar met OV en auto.
  • Luchthaven Bremen (BRE): alle moderne faciliteiten en voorzieningen zijn aanwezig.
  • Brussel / Zaventem (BRU): vele winkeltjes en koffietentjes om de tijd te doden.
  • Dortmund Luchthaven (DTM): fijne lounges voor de zakelijke reiziger.
  • Flughafen Köln-Bonn (CGN): uitgebreide mogelijkheden voor autohuur.
  • Vliegveld van Münster-Osnabrück (FMO): uitstekende afhandeling van bagage, douane en veiligheidschecks.
  • Frankfurt am Main (FRA): een veilige en persoonlijke luchthaven voor de hele familie.
  • Weeze (NRN): direct een huurauto regelen na aankomst.
  • Groningen Airport Eelde (GRQ): een innovatieve terminal met veel oog voor duurzaamheid.
vluchten-naar-ongiva-vergelijken

10 populaire airlines voor een probleemloze vlucht

We kennen diverse maatschappijen die vliegen op Angola (AO). Hierna bieden wij 10 goede carriers voor een vliegvakantie naar Ongiva.

  1. Delta Air Lines (DL): goede voorwaarden voor annulering en wijzigingen.
  2. Ethiopian Airlines (ET): First Class reizen kan tegen een meerprijs.
  3. TAAG Angola Airlines: altijd alle vluchtinfo in je broekzak met de gratis App.
  4. Emirates (EK): de mooiste zonbestemmingen en stedentrips.
  5. ITA Airways (AZ): behulpzame stewardessen en grondpersoneel.
  6. KLM (KL): online inchecken en je ticket aanpassen.
  7. United Airlines (UA): top vluchten naar vele bekende bestemmingen.
  8. Kenya Airways (KQ): je boardingpass kun je eenvoudig opvragen.
  9. British Airways (BA): goede voorwaarden voor annulering en wijzigingen.
  10. Swiss (LX): flexibel boeken naar talloze bestemmingen.

Top-10 boekingssites

Vandaag de dag kan je kiezen uit flink wat goede reisbureaus en tussenpartijen. Hierna bieden wij 10 betrouwbare vliegticket-vergelijkers voor het actuele vluchtaanbod Ongiva in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: eenvoudig al jouw boekingen online beheren.
  2. Skyscanner: vliegt op heel veel vliegvelden in april 2024.
  3. Expedia: wereldwijde organisatie met groot aanbod vluchten, hotels en all-inclusive Ongiva vakanties.
  4. Kayak.nl: vluchten, hotels, vakantiehuizen en huurauto’s op 1 plek.
  5. Vliegtickets.nl: de makkelijkste manier om vluchten te zoeken en te boeken.
  6. Tix.nl: de vluchtzoekmachine, ook voor hotel en huurauto.
  7. Vliegwinkel.nl: mag het ANVR en SGR keurmerk voeren.
  8. Momondo.nl: handig platform voor het achterhalen van ticketprijzen.
  9. WTC.nl: gemiddeld klantcijfer van een 8,3.
  10. Google Flights: gelijk alle informatie over je bestemming bekijken.

Zevendaagse weersvoorspellingen Ongiva, Angola

In het land is er een tropisch savanneklimaat met een gemiddelde jaartemperatuur van 25,1 graden. Een aanbevolen periode om de omgeving te bezoeken is juni t/m september. Dit is een uitstekende vakantietijd om de meest spraakmakende bezienswaardigheden te bekijken en activiteiten te plannen. In onderstaande lijst doorzoek je eenvoudig de verwachte temperaturen voor de volgende 7 dagen. Per dag behandelen we de temperatuur van overdag (en ‘s nachts) en een symbooltje wat voor type weer er aankomt. Via de tool vind je ook betaalbare vliegtuig tickets naar Capiatá

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Ongiva: 100% flexibel met eigen huurauto

De betekenis van Fly en drive is een vlucht combineren met een huurauto. Fly & Drive is ideaal als je bij aankomst meteen door wilt reizen met een huurauto. Het pluspunt is dat je dit vooraf al kunt regelen. Jouw auto staat namelijk al op Jouw te wachten. In alle vrijheid de omgeving verkennen waar en wanneer jij dat wilt. Lokaal adres: WPP3+W49, Ondjiva, Angola.

  • Haal sleutels af en rij meteen weg uit de parkeergarage.
  • Weekend weg: ervaar het ultieme vakantiegevoel tijdens een paar dagen weg.
  • Zonvakantie: er zijn in de zomermaanden veel toeristen aanwezig.

Vlucht met hotel Ongiva

Zodra je een vlucht met hotel bij 1 reisaanbieder afneemt dan is er sprake van een pakketreis. Dit biedt leuke extra’s als: je bespaart op de kosten, je krijgt je geld terug bij een faillissement (SGR, ANVR, Calamiteitenfonds) en je hebt vooraf duidelijkheid over de kosten. Doorgaans kan je transfer van luchthaven Ngjiva Pereira Airport naar jouw hotel worden ingepland.

  • Pakketreis is een combi van minimaal 2 reisdiensten.
  • Ervaar het exclusieve karakter van een all inclusive reis.
  • Accommodatie tips: Palmeiras Lodge Oshikango.
  • Wintervakantie: complete reizen bij o.a. Corendon, Tui, D-Reizen, Vakantiediscounter, Alltours, Sunweb of ook Stip Reizen, Bebsy, BeachCheck.com, Vakanties.nl, Suntip, De Jong Intra Vakanties.

Vragen + antwoorden (FAQ) over vliegreizen naar Ongiva

Op welke luchthavens kan ik vliegen naar Ongiva?

in de buurt van deze bestemming tref je kleinschalige en grotere Angolese luchthavens. Bekijk bijvoorbeeld eens Mocamedes (MSZ), Rundu (NDU) en Huambo (NOV). Een belangrijke hub-luchthaven heeft de naam Quatro de Fevereiro International Airport (LAD). De reisafstand van luchthaven Schiphol (AMS) naar het lokale Ngiva is ong. 7760 kilometer. Dit staat gelijk aan +/- 9,5 uur vliegtijd (tussenlanding niet meegenomen). Dankzij het OV (zoals een bus, taxi of trein) of luchthavenvervoer ben je rap in het stadscentrum.

Wat zijn geschikte airlines?

Ongiva in Angola is een veelzijdige Angolese vakantiehotspot. Meer en meer carriers laten Jouw (in)directe vluchten reserveren. Actieve airlines zijn bijvoorbeeld: Delta Air Lines (DL) ,Ethiopian Airlines (ET), TAAG Angola Airlines, Emirates (EK), ITA Airways (AZ), KLM (KL), United Airlines (UA), Kenya Airways (KQ), British Airways (BA), Swiss (LX). Een vaak gekozen nationale carrier is TAAG Angola Airlines. Gebruik altijd een vergelijkingstool voor de huidige routes. Analyseer ook het vluchtaanbod en de prijzen op de online reistool van de vliegmaatschappijen.

Wanneer is een goede tijd voor het boeken van een goedkoop ticket naar Ongiva?

De prijzen van tickets wisselen dagelijks. Vliegtickets waarbij je vertrekt in het hoogseizoen (zomervakantie) zijn gemiddeld gezien het duurst. Het laagseizoen – de minder drukke maanden – is een stuk minder duur. Ben je bijvoorbeeld door schoolvakanties gebonden aan het hoogseizoen? Wacht dan niet te lang met boeken. 12 – 12 weken voor de start van je reis is de hoogte van ticketprijzen vaak aantrekkelijker. Kort voor vertrek zullen prijzen weer stijgen. Om nader te bekijken: in januari bieden maatschappijen vroegboekkortingen (bijv. de KLM Werelddeal Weken). Het is slim om deze al vroeg in het jaar in de gaten te houden.

Last-minute vluchten Ongiva: waar kan ik deze bekijken?

Airlines hebben er baat bij dat er zo veel mogelijk passagiers mee aan boord gaan. Zijn er veel onverkochte stoeltjes? In die situatie worden deze zitplekken via speciale aanbiedingen verkocht. Zodoende loopt de maatschappij geen schade door lege stoeltjes. Probeer dus deze last-minute deals te scoren. Een aantal tips: speur de verschillende reissites wekelijks af, stel een melding in voor prijsdalingen (prijsalarm) en zoek met flexibele data. Er zijn daarnaast ook touroperators met scherpe last-minutes.

Zijn er mogelijkheden qua openbaar vervoer?

Vliegbestemming Ongiva heeft een hoogwaardig openbaar vervoer netwerk naar de nabije luchthavens. Vanaf de aanvlieghaven kan je verder reizen per trein of bus naar jouw hotel. Vaak is er shuttle service aanwezig. Check vooraf de tijden en de verwachte tarieven. Heb je een ruimer budget en wacht je liever niet op de bus? Neem dan een taxibedrijf. Bij een pakketreis van reisorganisaties als Tui, Corendon, Sunweb, D-Reizen, Vakantiediscounter en Vakanties.nl is de transfer van en naar de luchthaven doorgaans inclusief.