vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Visby

Wil jij binnenkort goedkoop vliegen naar Visby in Zweden (Europa)? Het vastzetten van de goedkoopste vliegtickets is niet moeilijk! Kies een of meerdere bestemmingen, de gewenste data van vliegen en het aantal reizigers. De website biedt inzicht in de beste routes naar omliggende vliegvelden zoals Stockholm, Kalkmar & Linkoeping. Je kunt direct info zien over de vertrektijd, de tarieven en diverse handige info over de maximale afmetingen van handbagage, hoe lang je in het vliegtuig zit en een indicatie van het aantal tussenstops van luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en Scandinavian Airlines. Helemaal aan het einde boek je een huurauto of een plek om te slapen bij gunstig gelegen hotels zoals St: Hansgatan 8, Söder Torg, Wisby Jernväg Hostel, Sodervag Hostel, Visby Innerstad Lägenheter & Rum.


  • Vind en boek vluchten van de meest gekozen airlines.
  • In 1 oogopslag de meest betaalbare of snelste optie.
  • Voordelige alternatieve vliegvelden als BMA, KLR, LPI.
  • Veilig betalen met Creditcard of iDeal.
  • Bagage kiezen en vooraf stoelkeuze.
  • Zelf inchecken en gegevens wijzigen.

Voordelige vluchten naar Visby vergelijken en boeken

De Zweedse stad is een populaire bestemming voor een stedentrip of vakantie. Deze locatie laat Jouw genieten van een mooie mix van karakteristieke bezienswaardigheden, spannende musea, uitgestrekte natuur, verfijnde restaurants en meerdere opties voor shopping. Vanaf Schiphol vliegen naar Visby tegen de beste vliegtarieven? Wij faciliteren een praktisch stappenplan met tips en trucjes over hoe je zo voordelig mogelijk jouw vliegtickets koopt.

Voordelig met het vliegtuig naar Visby

  1. Zoek op vakantieplek

    In stap 1 kies je het vliegveld vanaf waar je wil vliegen (kies bijv. voor Rotterdam, Keulen, Maastricht, Brussel, Düsseldorf, Schiphol) en waar je op wilt vliegen (eindbestemming). Geef ook vast je wensen door m.b.t. de dag waarop je wilt vertrekken en retourvlucht (enkel in het geval van een retour). Wil je meerdere vluchten combineren? Dan is het heel eenvoudig om diverse extra bestemmingen toe te voegen aan jouw reis. Bepaal ook de gewenste reisklasse en het aantal passagiers. Druk op de grote zoekknop om vluchten te zoeken.

  2. Vluchten vergelijken

    De zoekfunctie geeft je de beste vluchten van Schiphol, Amsterdam (AMS) naar airports zoals Linkoeping, Kalkmar en Stockholm. Filter nu de resultaten op laagste prijs, reisduur of een specifiek tijdstip van vertrek. Tevens kan je filteren op het vermijden van tussenstops, nationale luchtvaartmaatschappijen (in deze situatie bijv. Ryanair (FR), easyJet (U2) en Transavia (HV)), vliegvelden en het maximale gewicht van jouw ruimbagage. Tip: het vliegticket-platform verstrekt ook voordelige vluchten op alternatieve vertrekdata. Ook kan je een prijsalert instellen.

  3. Boekingsplatform kiezen

    Kies de favoriete vlucht die rijmt met jouw wensenplaatje. Een beschikbare vlucht kan je regelen via verscheidene reisagenten en maatschappijen. Reserveren kan je doen via de maatschappij zelf (KLM of Scandinavian Airlines) of een online reisbureau zoals Connections. Sommige vluchtmaatschappijen en vliegticket-aanbieders kunnen extra kosten rekenen voor handbagage, stoelvoorkeur, entertainment, ruimbagage, maaltijden, servicekosten. Bekijk reviews van anderen en maak een keuze.

  4. Kies bagagepakket en deel de correcte persoonsgegevens

    De vliegticketzoekmachine stuurt je door naar de reisaanbieder of luchtvaartmaatschappij. Check nogmaals de reisdagen, het aantal passagiers, de totaalprijs en bevestig het reisschema. Kies hoeveel bagage je mee wil. In de regel is een rugtas of handtas standaard inbegrepen. Wil je ook ruimbagage mee? Dan gelden doorgaans verschillende tarieven. In het volgende scherm verstrek je de n.a.w. gegevens van het reisgezelschap. Let er goed op dat je de namen spelt zoals het staat op jouw reisdocumenten (paspoort).

  5. Extra’s en upgrades kiezen

    Hier kan je extra’s kiezen om jouw vlucht nog aangenamer te maken. Selecteer bijv. meer beenruimte, quick boarding, aanvullende verzekeringen, maaltijd aan boord, visuitrusting, een huisdier, autohuur enzovoort. De boekingssite toont aan het einde de definitieve prijzen van de vlucht. Het afrekenen gaat eenvoudig middels Creditcard, iDeal, Bankoverschrijving en Paypal. Na betaling krijg je een bevestiging per mail. 24 uur voor vertrek kan je inchecken. Kort daarna krijg je een instapkaart (boarding pass). Zorg dat je drie uur voor vertrek op het vliegveld bent. Bekijk ook of jouw paspoort nog geldig is als je vertrekt.

Bekijk de beste vlucht naar Visby (Zweden)

Kies jouw vlucht en reserveer je vliegtuigstoel

Handige informatie over jouw reis

Reisbestemming Visby (57.6348, 18.29484) is een zeer geliefde stad in Zweden, Europa. De meeste mensen spreken hier in het Zweeds. Betalingen gaan hier hoofdzakelijk met de Zweedse kroon (SEK). De huidige tijdzone is Europe/Stockholm (UTC +1, tijdsverschil: geen). In Zweden laad je apparatuur op via stopcontacttype F. De netspanning is 230 V met een frequentie van 50 Hz. Er zijn diverse luchthavens in de buurt. Denk aan Kalkmar, Linkoeping en Stockholm. Het gemiddelde prijsniveau hier is erg duur. De nationale luchtvaartmaatschappij is Scandinavian Airlines. Voor een basis accommodatie betaal je om en nabij de €199,00.

PlaatsVisby
LandZweden
ContinentEuropa
TijdzoneEurope/Stockholm (UTC +1)
Tijdsverschilgeen
Airports in de buurtVisby Airport (VBY)
VluchtmaatschappijenScandinavian Airlines
Websitewww.swedavia.se/visby/
Telefoonnummer+46 10 109 52 00
Afstand vanaf Schiphol1060 km (+/- 2 uur vliegtijd)

Last-minute tickets april 2024: vergelijk de scherpste vluchtaanbiedingen

Goedkoop vliegen is niet moeilijk. Dankzij een intelligente ticketvergelijker vind je altijd gemakkelijk de goedkoopste vluchten naar Visby en omliggende bestemmingen via luchtvaartmaatschappijen zoals Wizz Air (W6), Scandinavian Airlines (SK) en Vueling (VY). Wij bieden nog meer handige tips om besparingen te realiseren. Hieronder vind je 12 praktische tips om goedkoper met het vliegtuig te reizen. Bekijk ook betaalbare vliegtickets naar Amritsar.

12 bespaaradviezen voor de goedkoopste en beste tickets

  1. Neem een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines besparen op de service.
  2. Prijsvergelijkers kunnen je veel geld laten besparen.
  3. Vandaag of morgen vertrekken: overweeg te kiezen voor last-minute vluchten.
  4. Vroegboekkorting: 2 -3 maanden voor vertrek boeken.
  5. Stel je flexibel op: kies meerdere vertrekdagen en luchthavens.
  6. Wis regelmatig je browsegegevens en cookies.
  7. Schrijf je in voor een prijsalarm: altijd als eerste op de hoogte van nieuwe deals.
  8. Sluit een overstap niet uit: vluchten met tussenstops zijn soms verrassend goedkoop.
  9. Maak gebruik van kortingssites.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): punten (Miles) sparen met loyaliteitsprogramma van grote airlines.
  11. Open-jaw tickets: vlieg bijvoorbeeld terug vanaf Stockholm-Arlanda Airport (ARN).
  12. Hotel en vlucht: voordelige arrangementen met overnachting.

Kies de beste vertrekmaand

  • Januari 2023: een van de goedkoopste maanden om te vliegen.
  • Februari 2023: gunstige vluchten voor de voorjaarsvakantie.
  • Maart 2023: aantrekkelijke pakketreizen waarbij alle reisonderdelen zijn inbegrepen.
  • April 2023: een georganiseerde citytrip of stedentrip in Visby.
  • Mei 2023: tijdens de meivakantie zijn er mogelijkheden voor elk budget.
  • Juni 2023: altijd veel aanbod met vliegticket en hotel pakketten.
  • Juli 2023: tijdens de zomervakantie komen er veel toeristen.
  • Augustus 2023: de vliegvakanties zijn in deze maand extra populair.
  • September 2023: een uitstekende maand om te wachten op een goede last-minute vlucht.
  • Oktober 2022: ga een weekend of weekje weg in de herfstvakantie.
  • November: 2022: de beste aanbiedingen met all-inclusive hotels.
  • December: 2022: heerlijk voor de kerstvakantie of de winterzon.

Boekingshulp: geniet van meer service tijdens je vlucht

Bij de aankoop van een Visby vliegticket tonen airlines diverse opties en upgrades die jouw vlucht nog comfortabeler maken. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wil. Het kan dus wat stress opleveren. Welke service zou bij mij passen, en wat kan ik achterwege laten? Hierna bespreken we een uitgebreide toelichting op services en diensten die je regelmatig voorbij ziet komen (zoals bij Swiss, easyJet, Lufthansa, Transavia, Eurowings, TUIfly, Aer Lingus, Turkish Airlines, Ryanair, Norwegian of Air France, Vueling, Wizz air, Lufthansa).

Bagage informatie

Met handbagage bedoelt men een koffer die je vooraf niet incheckt bij de incheckbalie. Hieronder vallen bijv. een kleine handtas, rugtas, rugzak, trolley, rolkoffer, reistas. Bij veel van de vliegmaatschappijen mag je max. 56 x 45 x 25 mee aan boord nemen. Ruimbagage houdt in: een koffer die je bij het inchecken laat wegen en afgeeft. Gedurende de vlucht ligt het in het bagageruim. Vaak is het maximum gewicht rond de 15 – 30 kg. De verwachte tarieven schommelen tussen de €0,00 (gratis) tot zo’n €70,00.

  • Maximaal 1 item handbagage (55 x 25 x 35 cm, met vaak maximaal 10 kg).
  • Ruimbagage: een reiskoffer van ten hoogste 20 – 25 kg.
  • Tip: ga naar de website van de airline voor alle actuele bagageregels.

Informatie rondom stoelreservering

Met z’n tweeën of meerder mensen reizen naar Visby per vliegtuig? Bij elkaar zitten is dan wel heel gezellig. Bij het bestellen van jouw vliegtickets kun jij zelf je stoelen naast elkaar selecteren. Bij het aanklikken van stoelnummers toont het systeem de meerprijs direct. Maak je geen stoelkeuze? Dan kiest de airline automatische een vrije plek. Als je online incheckt kan je in veel gevallen toch nog een stoelkeuze vastzetten. Voor een stoel met extra beenruimte vragen ze vaak wel een bepaalde toeslag.

  • Economy class: de budget tickets (zoals bij het raam, bij de nooduitgang, bij de toiletten, bij de keuken (galley), achterste rij (achterin), voorste rij (voorin).
  • Business class: luxueuze zitplek met meer dan 7,5 cm extra beenruimte.
  • First class: de meest optimale zitplaatsen en eersteklas horeca.

Wel of geen annuleringsverzekering afsluiten?

Moet jij onverwachts je reis cancelen? Dan heb je annuleringskosten. De annuleringsverzekering voor vliegtickets dekt de kosten van je vliegticket wanneer jij je vakantie tussentijds moet afbreken. Denk bijvoorbeeld aan overlijden, reisadvies, zwangerschapscomplicaties, scheiding, ziekte / medische ingreep, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd). Je krijgt een bedrag voor het aanpassen of wijzigen van de vliegtickets.

  • Advies: sluit dit direct af bij de boeking.
  • Je kortlopende reisverzekering dekt schade en kosten die het gevolg zijn van onvoorziene gebeurtenissen tijdens de reis (denk dan om zaken als: auto pechhulp, wintersport, rechtsbijstand, repatriëring, medische kosten, vervangend vervoer).
  • Bagageverzekering: een polis voor verlies of diefstal van koffers, tassen en persoonlijke artikelen.

Info over maaltijden aan boord

Jouw vliegreis Visby (Europa) staat bekend als Europese vliegreis. Huidige situatie: maaltijden zijn er vaak alleen bij vluchten van 2 uur of langer.Het maaltijd aanbod wordt aangepast het seizoen en het vertrekmoment. Jouw broodje, salade of warme maaltijd wordt netjes geserveerd door het vluchtpersoneel. Je mag ook zelf wat eten en drinken meebrengen.

  • Europese vliegreis: bij korte vluchten krijg je alleen drinken of soms een snack.
  • Eten, drinken en snacks hangt ook af van vluchtmaatschappij en vertrekmoment.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met serviceknop, films / series, radio / muziek, spelletjes, navigatie, actueel weerbericht.

Zakelijke vliegreizen

Reis je voor je werk? Dan wil je zo snel mogelijk op de plek aanwezig zijn. De (inter)nationale luchthavens bieden diverse diensten: vooraan parkeren, voorrang bij instappen en een zitplaats in een exclusieve lounge waar je in alle rust kunt werken. Kom jij regelmatig op luchthaven Schiphol? Vraag je werkgever dan naar Privium. Je geniet dan van snelle security- en grenspassage + lounges.

  • Gratis wifi: verbind in de terminal en aan boord je devices met het internet.
  • Priority boarding: geen grote wachtrijen bij controle, douane en gate.
  • Lounge: speciale ruimte die van alle gemakken voorzien is.
  • Een comfortabele werkplek waar je heerlijk kunt werken.
  • Altijd vooraan parkeren.
  • Bluebiz: hét beste voordeelprogramma voor zakelijk reizen.

Speciale diensten

Je hebt nog tal van andere opties die toepasbaar zijn om jouw vlucht volledig af te stemmen op jouw behoeften. Hierna check je diverse relevante extra diensten.

  • Huisdieren: jouw hond of kat meenemen met het vliegtuig.
  • Speciale bagage: visuitrusting, duik- en surfuitrusting, ski’s en snowboard, fiets, golfuitrusting, muziekinstrument.
  • Kies voor CO2-compensatie bij jouw vlucht.
  • Valet-parking: je auto wordt weggebracht en weer opgehaald door een medewerker.
  • Autohuur: ervaar het gemak van een eigen huurauto in .
  • Extra koffer: je kunt extra bagage bijboeken voor een kleine meerprijs.
  • Vliegen met baby: incl. kinderbagage als campingbed, rugdrager (draagzak), kinderwagen, kinderzitje, buggy.
  • Luchthaventransfer: boek vooraf de transfer service naar het hotel.

De beste en goedkoopste vliegtickets kopen naar Zweden?

Bekijk maatschappijen en verkrijg de goedkoopste tickets online!

Zoek naar een vliegvelden in Visby en regio

Wil je de snelste vlucht naar Visby? In deze streek kan je kiezen uit meerdere grote en kleine Zweedse vliegvelden. Een van de meest spraakmakende luchthavens in het land is Stockholm-Arlanda Airport (ARN). De vlucht-uitvoerder Scandinavian Airlines biedt hier veel vluchten aan. In de tabel ontdek je velerlei professionele luchthavens waarop jij kunt vliegen. Vanaf deze airports heb je een uitstekende verbinding met openbaar vervoer (bus of trein), luchthavenshuttle en taxivervoer. Moderne luchtvaartondernemingen die hier mogelijk op vliegen zijn Delta Air Lines (DL), KLM (KL), Lufthansa (LH) of Turkish Airlines (TK).

LuchthavenAfkortingAfstand (KM)
StockholmBMA192,5 km
KalkmarKLR160,8 km
LinkoepingLPI176,4 km
NorrkoepingNRK160,2 km
StockholmNYO151,9 km
VisbyVBY4,4 km
Lijst met airports gelegen nabij Visby (Zweden).

Bekende luchthaven Visby: Visby Airport

Airport Visby Airport (ESSV) is een prima aanvlieghaven. Het gaat om een middelgrote terminal op 50 meter boven zeeniveau. Het ligt in Visby. De hemelsbrede afstand vanaf Amsterdam Schiphol is 1060 km. In totaal ligt de vliegtijd rond de 2 uur. Het plaatselijke adres (navigatie) is: M87W+4F Norra Visby, Sweden. Voor meer info zie www.swedavia.se/visby/. De airport is ook telefonisch te bereiken (+46 10 109 52 00). De meest gekozen vlieg-onderneming heet Scandinavian Airlines. Zoek ook naar goedkope vluchten naar Lodwar.

Populaire vertrekluchthavens vergelijken

  • Amsterdam Schiphol (AMS): leuke winkeltjes om te shoppen voor vertrek.
  • Eindhoven Airport (EIN): duidelijke aanwijzingen op borden en door personeel.
  • Rotterdam Den Haag Airport (RTM): prettige website en App met alle vluchttijden.
  • Düsseldorf (DUS): alle moderne faciliteiten en voorzieningen zijn aanwezig.
  • Bremen (BRE): uitstekende haal- en brengservice voor reizigers.
  • Brussels Airport (BRU): de mooiste bestemmingen voor een zonvakantie of citytrip.
  • Dortmund Vliegveld(DTM): prima service voor elk type reiziger.
  • Vliegveld Keulen (CGN): goede voorzieningen voor draadloos internet.
  • Münster-Osnabrück Luchthaven (FMO): een moderne terminal voorzien van alle moderne snufjes.
  • Frankfurt am Main (FRA): leuke winkeltjes om te shoppen voor vertrek.
  • Airport Weeze (NRN): een moderne terminal voorzien van alle moderne snufjes.
  • Groningen Airport Eelde (GRQ): prima verbinding met openbaar vervoer (bus en taxi).
vluchten-naar-visby-vergelijken

Overzicht met airlines voor een probleemloze vliegreis

We zien tal van luchtvaartbedrijven die vliegen op Sweden (SE). Hieronder vergelijk je 10 professionele luchtvaartbedrijven voor een vliegvakantie naar Visby.

  1. Ryanair (FR): ruim aanbod (winter)zon en citytrips.
  2. easyJet (U2): aan boord kun je gebruik maken van extra service.
  3. Transavia (HV): servicegerichte stewardessen die je helpen aan boord.
  4. Wizz Air (W6): regel ook direct de autoverhuur via deze maatschappij.
  5. Scandinavian Airlines (SK): parkeer bij vliegveld, lounges en diverse transfers.
  6. Vueling (VY): via de website kun je alle gegevens inzien.
  7. Delta Air Lines (DL): keuze uit allerlei extra’s zoals speciale bagage en maaltijden.
  8. KLM (KL): je kunt rechtstreeks op de website je tickets boeken.
  9. Lufthansa (LH): internationale airline met indrukwekkend aantal bestemmingen.
  10. Turkish Airlines (TK): heeft altijd veel ruimte in de toeristenklasse.

Top-10 boekingssites

Sinds een aantal jaren heb je een groot aantal online reisbureaus en vluchtaanbieders. In de volgende opsomming bieden wij de top-10 boekingssites voor het actuele vluchtaanbod Visby in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: de nummer 1 Travel Website van Nederland.
  2. Skyscanner: vliegt op heel veel vliegvelden in april 2024.
  3. Expedia: zoek snel naar vluchten, overnachtingen en excursies plus all-inclusive Visby vakanties.
  4. Kayak.nl: reiszoekmachine met vluchten, hotels en pakketreizen.
  5. Vliegtickets.nl: actueel aanbod van meer dan 500 airlines.
  6. Tix.nl: reis naar de mooiste plekken in o.a. Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Oceanië.
  7. Vliegwinkel.nl: betrouwbare reisagent met ANVR en SGR keurmerk.
  8. Schipholtickets.com: prima zoekmachine voor het vinden van de juiste ticketprijzen.
  9. WTC.nl: alle medewerkers zijn standaard IATA gekwalificeerd.
  10. Google Flights: de eigen ticketvergelijker van zoekmachine Google.

Huidige weersvoorspellingen Visby, Zweden

Het land wordt gekenmerkt door een gematigd landklimaat. De normale gem. jaartemperatuur is 7,3 graden celsius. Een aangename reistijd is maart, juni & augustus. Het is de beste tijd om de omgeving te verkennen en sportieve activiteiten te ondernemen. In het gedeelte hieronder bekijk je het weer voor de komende week. Op dagniveau toont de widget een maximum temperatuur en een indicatie van zon, wolken of regen. Bekijk ook betaalbare vliegtuig tickets naar Puerto Penasco

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Visby: vliegen en huurauto

Fly & drive wil zeggen een vliegvakantie met een huurauto in het pakket. Fly-en-drive is gemakkelijk als je vanaf aankomst op het vliegveld direct in een auto wil stappen om richting het hotel te gaan. Het pluspunt is dat je hierdoor geen tijd hoeft te verliezen. Je voertuig staat helemaal klaar voor je nadat je geland bent. Je kunt genieten van het land waar en wanneer jij dat wilt. Lokaal adres: Östra BYRUMMET 1, 621 45 Visby, Sweden.

  • Er is een speciale parkeergarage waar de huurauto’s staan.
  • Weekendje weg: samen een nieuwe stad ontdekken.
  • Zonvakantie: dankzij het vliegtuig is de zon altijd dichtbij.

Vlucht met hotel Visby

In de situatie dat je een vlucht met hotel bij 1 reisaanbieder afneemt dan valt dit onder een pakketreis. Dit heeft diverse voordelen: de prijs is vaak lager, je zal gunstigere voorwaarden krijgen (Calamiteitenfonds, SGR, ANVR) en je hebt een lokale gids. Doorgaans kan een transfer van luchthaven Visby Airport naar een hotel worden uitbesteed.

  • Je complete reis geregeld in één pakketreis.
  • Kies voor logies, ontbijt, halfpension of all inclusive.
  • Lokale hotels: St: Hansgatan 8, Söder Torg, Wisby Jernväg Hostel, Sodervag Hostel, Visby Innerstad Lägenheter & Rum.
  • Wintervakantie: bij o.a. Sunweb, Alltours, Corendon, Tui, Vakantiediscounter, Prijsvrij en Vakanties.nl, Stip Reizen, De Jong Intra Vakanties, Bebsy, Thomas Cook, Suntip.

Veelgestelde vragen over vliegreizen naar Visby

Welke vliegvelden zijn er in de buurt van Visby?

in de buurt van dit gebied kan je kiezen uit zowel groot- als kleinschalige Zweedse airports. Zoals onder andere Stockholm (BMA), Kalkmar (KLR) en Linkoeping (LPI). Een belangrijke hub-luchthaven is Stockholm-Arlanda Airport (ARN). De afstand van vliegveld Amsterdam Schiphol (AMS) naar het lokale Visby is ongeveer 1060 kilometer. Dit komt neer op +/- 2 uur reistijd (exclusief tussenlanding). Door middel van het lokale OV & luchthavenvervoer ben je vlug bij jouw hotel.

Welke luchtvaartmaatschappijen kan ik kiezen?

Visby in Zweden is een goede Zweedse reisplek. Steeds meer luchtvaartbedrijven verkopen (in)directe vluchten. Professionele airlines zijn onder andere: Ryanair (FR) ,easyJet (U2), Transavia (HV), Wizz Air (W6), Scandinavian Airlines (SK), Vueling (VY), Delta Air Lines (DL), KLM (KL), Lufthansa (LH), Turkish Airlines (TK). Een grote landelijke airline is Scandinavian Airlines. Raadpleeg altijd vliegticketzoekmachine voor het actuele aanbod. Analyseer ook het actuele aanbod en tarieven op het online portaal van de luchtvaartondernemingen.

Wanneer boek ik een goedkoop ticket naar Visby?

Het hele jaar door zijn er prijsupdates. Vliegtickets waarbij je vliegt in het hoogseizoen (zomerperiode) zijn standaard prijzig. Vakantie in het laagseizoen (november – februari) is een stuk minder duur. Ben je bijvoorbeeld door schoolvakanties gebonden aan het hoogseizoen? Boek dan op tijd! 6 tot 8 weken voor de gewenste vertrekdag zijn tickets vaak nog wat goedkoper. Wanneer je dichterbij jouw vertrekdag komt zijn de meeste stoelen verkocht en stijgen de prijzen. Om nader te bekijken: in januari delen airlines vroegboek-acties (KLM Werelddeal Weken). Met name voor verre reizen interessant!

Last-minute vluchten Visby: waar kan ik deze bekijken?

Vliegticketshops streven ernaar dat elk vliegtuig alle stoelen gevuld heeft. Kampt de airline met onverkochte stoelen? In die situatie worden de overgebleven plekken voor een lagere prijs verkocht. Zodoende kan het vliegtuig toch zo vol mogelijk vertrekken. Het is slim om deze aanbiedingen in de gaten te houden. Handige tips: schrijf je in voor nieuwsbrieven van vliegmaatschappijen, maak gebruik van een prijsalarm en maak gebruik van frequent flyer-programma’s. Diverse touroperators kunnen ook last-minute reizen aanbieden.

Hoe zit het met het openbaar vervoer?

Vliegbestemming Visby heeft een hoogwaardig openbaar vervoer netwerk naar grote en kleine vliegvelden. Vanaf de terminal kan je met trein/bus naar de plek van bestemming. Meestal kun je vooraf ook een shuttle service reserveren. Controleer vooraf de vertrektijden en prijzen. Ga jij niet voor de laagste prijs en wacht je liever niet op de bus? Neem dan een taxibedrijf. Bij een gekoppeld reisarrangement van reisorganisaties als Tui, Sunweb, Vakantiediscounter, D-Reizen, Prijsvrij of De Jong Intra is de transfer van en naar de luchthaven meestal inbegrepen.