vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Ismailia

Vanaf jouw favoriete luchthaven goedkoop vliegen naar Ismailia in Egypte (Afrika)? Het reserveren van de gunstigste vliegtickets regel je via onze vergelijker. Maak een besluit over een of meerdere bestemmingen, de vertrekdag en het reisgezelschap. De vlucht-vergelijker vergelijkt de verkrijgbare vluchten naar omliggende luchthavens zoals Amman, Aqaba & Asyut. Jij krijgt vervolgens een schema met een verwachting van de reistijden, de prijzen en verschillende details over hoeveel bagage is toegestaan, vliegtijd en mogelijke tussenstops van vluchtaanbieders zoals KLM en Egyptair. Optioneel kan je ook kiezen voor een huurauto of nachtverblijf bij populaire hotels zoals Grand Hotel Ismailia, Teba Ismailia, Sport Support Hotel, Al Zahraa’ Two-Bedroom Apartment, Mercure Ismailia Forsan Island.


  • Vind vluchten van toonaangevende airlines.
  • Check overzichtelijk de aantrekkelijkste of snelste route.
  • Specifiek zoeken op vliegvelden als AMM, AQJ, ATZ.
  • 100% veilig, diverse betaalopties.
  • Online stoel reserveren en bagage kiezen.
  • 24/7 inchecken en de vlucht wijzigen.

Voordelige vluchten naar Ismailia vergelijken en boeken

De Egyptische stad is een prachtige vakantiebestemming voor een korte stedentrip of een langere rondreis. Deze vakantiebestemming is geliefd vanwege een mooie mix van landelijke bezienswaardigheden, musea en ontdekkingscentra, veelzijdige natuur, verrassende restaurants en vele winkelstraatjes. Vanaf Schiphol vliegen naar Ismailia tegen een scherpe prijs? Wij verspreiden een speciaal stappenplan met meer info over het verkrijgen van tickets voor gunstige tarieven.

Voordelig met het vliegtuig naar Ismailia

  1. Kies jouw reisbestemming

    Ten eerste kies jij een vliegveld voor vertrek (o.a. Keulen, Eindhoven, Rotterdam, Maastricht, Düsseldorf, Schiphol) en de landingsplek (aankomst-luchthaven). Daarna kies je de datum van vliegen en retourvlucht (uiteraard alleen bij en retour). In de vergelijker bieden ze de mogelijkheid om additionele bestemmingen toe te voegen aan jouw reis. Kies als laatste het aantal volwassenen en kinderen. Het systeem gaat nu op zoek naar vluchten.

  2. Vergelijk beschikbare vluchten

    De vliegticketzoekmachine biedt nu een lijst met de beste trajecten van airports als Amsterdam (AMS) naar luchthavens zoals Asyut, Aqaba of Amman. Je kunt verdere details bekijken over de kosten, vliegtijd of specifieke vertrektijden (ochtend, middag, avond). Eveneens kan je een keuze maken uit aantal tussenstops, bepaalde vliegmaatschappijen (onder andere Emirates (EK), Transavia (HV) & Egyptair), airports voor aankomst en toegestane bagage. Handig: de vergelijkingspagina suggereert ook aantrekkelijke vluchten op eventueel andere vertrek momenten. Ook kan je je registreren voor een prijsalert.

  3. Boekingssite kiezen

    Selecteer de vlucht die het beste past bij jouw eisenpakket. Een vlucht wordt aangeboden via allerlei vliegticket-shops. Bijvoorbeeld bij de flight operator (KLM of Egyptair) of een ticketsite zoals Trip.com. Let op: vliegbedrijven en tussenpartijen kunnen extra kosten rekenen voor verzekeringen, servicekosten, stoelvoorkeur, entertainment, handbagage, maaltijden. Neem de tijd om ervaringen van anderen te lezen en maak een keuze.

  4. Selecteer bagage en geef door welke passagiers meegaan

    Je wordt door de zoekmachine doorgestuurd naar de gekozen reisaanbieder. Check de datum van de vlucht, het aantal mensen, de tarieven en bevestig de heen- en terugvlucht. Voeg vervolgens bagage toe aan je ticket. Heel vaak is 1 stuk handbagage (56 x 45 x 25 cm) gratis. Wil je ook ruimbagage mee? Dan moet je een extra toeslag betalen. Daarnaast vul je de NAW gegevens in. Het is absoluut noodzakelijk dat je de namen noteert volgens de schrijfwijze op jouw reisdocumenten (paspoort).

  5. Extra diensten tijdens je vlucht kiezen

    In de laatste stap kun je meer opties kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een stoel met veel beenruimte, snellere incheck-rij, aanvullende verzekeringen, eten/drinken tussen stijgen en landen, visuitrusting, een hond, kat of ander huisdier, de huur van een auto enzovoort. Uiteindelijk zie je de definitieve tarieven van de vlucht. Je kunt kiezen voor betaalmiddelen zoals MasterCard, Visa en American Express creditcard en iDeal. Jouw reservering is 100% geldig als jij de bevestigingsmail hebt ontvangen. Een dag voor vertrek kan je online inchecken. Daarna volgt er een instapkaart (die je ook kunt printen). Je moet niet vergeten dat je op tijd op de luchthaven aanwezig bent. Vergeet niet de benodigde reisdocumenten.

Zoek naar de beste vlucht naar Ismailia (Egypte)

Kies jouw vliegdag en koop de beste tickets

Praktische informatie over deze bestemming

Reisbestemming Ismailia (30.5964923, 32.2714587) is een interessante stad in Egypte, Afrika. Qua taal heb je hier te maken met het Arabisch. De landelijke valuta is Egyptisch pond (EGP). De actuele tijdzone is Africa/Cairo (UTC +2, tijdsverschil: 1 uur). In Egypte moet je rekening houden met stopcontacttype C / F. De netspanning is 220 V met 50 Hz. Luchthaven in de buurt zijn Aqaba, Asyut en Amman. De gemiddelde prijzen definiëren we hier als erg goedkoop. De nationale luchtvaartmaatschappij is Egyptair. Voor een doorsnee overnachting betaal je +/- €36,70.

PlaatsIsmailia
LandEgypte
ContinentAfrika
TijdzoneAfrica/Cairo (UTC +2)
Tijdsverschil1 uur
Luchthaven in de buurtPort Said Airport (PSD)
VliegmaatschappijenEgyptair
Websitewww.egyptair.com/
Telefoonnummer+20 66 3245948
Afstand vanaf Schiphol3230 km (+/- 4,5 uur reistijd)

Last-minute tickets april 2024: zo vind je de allerbeste vluchtaanbiedingen

Een betaalbaar vliegticket bestellen kan iedereen. Met een innovatieve ticket-zoekmachine vind je altijd gemakkelijk de goedkoopste vluchten naar Ismailia en andere steden met maatschappijen als Kenya Airways (KQ), Swiss (LX) & Delta Air Lines (DL). Er bestaan nog meer praktische adviezen om goedkope tickets te scoren. Hierna bieden wij 12 handige tips om jouw volgende vliegticket voordeliger te kopen. Zoek ook naar betaalbare vliegtickets naar Long Beach.

12 tips om minder te betalen voor de goedkoopste en beste tickets

  1. Bekijk de opties voor een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines besparen op de service.
  2. Surf naar een prijsvergelijker.
  3. Vertrek vandaag of morgen: maak gebruik van het aanbod last-minute vluchten.
  4. Vroegboekkorting: extra lage prijs wanneer je 8 tot 12 weken van tevoren boekt.
  5. Flexibele reisdata: vlieg eventueel op een andere dag.
  6. Gebruik een incognito browser en wis je browsegegevens.
  7. Prijsalarm instellen: nieuwe deals ontvang je per mail of SMS.
  8. Sluit een overstap niet uit: met een tussenstop kan je geld besparen.
  9. Pas een kortingscode toe op je bestelling.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): punten sparen met je vluchten met speciale loyaliteitsprogramma’s.
  11. Open-jaw vliegtickets: multi stedentrip, terugvliegen vanaf Cairo Airport (CAI).
  12. Hotel + vlucht combi: speciale deals met hotelovernachting voor extra korting.

Tips voor het kiezen van vertrekmaand

  • Januari 2023: een van de goedkoopste vliegmaanden.
  • Februari 2023: een uitstekend idee voor de voorjaarsvakantie.
  • Maart 2023: kies voor een pakketreis als je goede garantie wilt.
  • April 2023: ontdek de omgeving per fiets, bus of boot tijdens je citytrip of stedentrip in Ismailia.
  • Mei 2023: ga er met het gezin op uit tijdens de meivakantie.
  • Juni 2023: een gunstige tijd voor een arrangement met vliegticket en hotel.
  • Juli 2023: tijdens de zomervakantie komen er veel toeristen.
  • Augustus 2023: het grootste aanbod met vliegvakanties.
  • September 2023: airlines hebben veel interessante last-minute vluchten.
  • Oktober 2022: de herfstvakantie geeft veel betaalbare opties in deze regio.
  • November: 2022: all inclusive vakanties in vier- of vijfsterrenhotels.
  • December: 2022: ga voor een winterzon-deal en beleef een heerlijke kerstvakantie.

Boekingshulp: onmisbare informatie voor Jouw boeking

Tijdens het kopen van een Ismailia vliegticket krijg je nuttige opties en extra pakketten die je aan jouw vlucht kunt toevoegen. Je kunt jouw reis dus zo luxe maken als jij dat wil. Reizigers weten niet altijd wat ze hiermee aanmoeten. Welke pakketten zijn handig, en wat kan ik ook wel skippen? Hierna tref je meer informatie over keuzepakketten die je bij veel airlines kunt kiezen (zoals bij easyJet, Lufthansa, Delta Air Lines, Eurowings, TUIfly, Swiss, Aer Lingus, Ryanair, Turkish Airlines, Brussels Airlines en Air France, Lufthansa, British Airways, Vueling).

Bagage

Onder handbagage verstaan we een tas die je vooraf niet incheckt bij de incheckbalie. In dit geval kan het zijn; een kleine trolley, rugzak, weekendtas, handtas, rolkoffer, rugtas. Bij de meeste luchthavens mag iedere reiziger max. 1 stuk handbagage in het vliegtuig meenemen. Ruimbagage is een tas of koffer die je tijdens het inchecken moet afgeven. Hij wordt opgeslagen in het bagageruim. Vaak is het maximum gewicht rond de 25 kilogram. De prijzen van een ingecheckte koffer schommelen tussen de €0,00 (gratis) & €60,00.

  • Max 1 item handbagage (55 x 25 x 35 cm, max. 10 kg).
  • Ruimbagage: één reiskoffer van ongeveer 15 – 25 kilogram.
  • Kijk op de site van de airline voor de meest recente bagageregels.

Informatie rondom stoelreservering

Met meerdere mensen reizen naar Ismailia per vliegtuig? Het is dan praktisch om stoelen naast elkaar te boeken. Bij het boeken van jouw tickets kan je stoelen naast elkaar uitkiezen. Wanneer je stoelnummers uitzoekt zie je direct de prijs. Kies je niets? Dan wordt de stoel automatisch toegewezen. Als je online incheckt kan je heel eenvoudig nog je stoelkeuze wijzigen. Geef jij de voorkeur aan meer beenruimte? Dan moet je rekening houden met een toeslag.

  • Economy class: de laaggeprijsde plekken (zoals bij het gangpad, bij het raam, voorste rij (voorin), achterste rij (achterin), bij de toiletten, bij de keuken (galley).
  • Business class: exclusieve zitplek die omgetoverd kan worden tot bed.
  • First class: geweldige zitplaatsen en eersteklas voorzieningen.

Hoe werkt de annuleringsverzekering?

Wanneer (op het laatste moment) jouw reis niet kan doorgaan, en je moet cancelen, heb je annuleringskosten. De annuleringsverzekering voor vliegtickets dekt (een deel van) de kosten als jij de reis onverwacht niet door ziet gaan. Zoals bij visumproblemen, scheiding, ziekte / medische ingreep, reisadvies, zwangerschapscomplicaties, overlijden. Er is dan een redelijke compensatie voor niet gebruikte vakantiedagen en/of het wijzigen van de tickets voor de terugreis.

  • Afsluiten binnen 7 dagen na boeken van vlucht.
  • Een kortlopende reisverzekering dekt onvoorziene uitgaven tijdens de vakantie (denk dan aan repatriëring, vervangend vervoer, rechtsbijstand, medische kosten, ongevallen / noodhulp, wintersport).
  • Bagageverzekering: schade, diefstal en verlies van persoonlijke bezittingen verzekeren.

Info over maaltijden aan boord

De vliegreis Ismailia (Afrika) is een intercontinentale vliegreis. Hier geldt het volgende: doorgaans is de maaltijd en drinken inbegrepen.Het menu-aanbod is afhankelijk van het dagdeel dat je vliegt. De maaltijd wordt aangereikt door het personeel. Er gelden vloeistof regels voor het meenemen van eigen drinken en snacks.

  • intercontinentale vliegreis: een maaltijd aan boord is vaak inclusief.
  • Eten, drinken en snacks kan verschillen per airline en tijdstip.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met leeslampje, serviceknop, radio / muziek, actueel weerbericht, films / series, navigatie.

Zakelijke vluchten

Heb je een zakelijke afspraak? Dan heb je geen tijd te verliezen. Grote terminals beschikken doorgaans over unieke faciliteiten: een parkeerplek vooraan, voorrang bij aan boord gaan en een plekje in de airport lounge waar je voor vertrek nog even kunt ontspannen. Vertrek jij doorgaans via luchthaven Schiphol? Word dan deelnemer van het Privium programma. Je mag dan business class inchecken bij diverse airlines.

  • Gratis wifi: speciale werkplekken ingericht met gratis internet.
  • Priority boarding: geen lange wachttijden bij de douane en gate.
  • Lounge: fijne ruimte om je op te frissen voor vertrek van je vlucht.
  • Speciale werkplekken beschikbaar gesteld.
  • Overdekte parkeerplaats vlakbij de gate.
  • Bluebiz: hét beste voordeelprogramma voor zakelijk reizen.

Andere extra’s en services

Je vind nog tal van andere opties die te bestellen zijn om je trip volledig naar wens te maken. In de lijst hieronder tref je verschillende belangrijke arrangementen.

  • Huisdieren: katten en kleine honden in de cabine, grote grote in het bagageruim.
  • Speciale bagage: visuitrusting, fiets, muziekinstrument, golfuitrusting, duik- en surfuitrusting, ski’s en snowboard.
  • Duurzamer vliegen dankzij CO-2 compensatie.
  • Valet-parking: hele fijne en snelle manier van auto-parkeren.
  • Autohuur: boek direct bij aankomst een huurauto in .
  • Extra koffer: eenvoudig extra bagage bijboeken.
  • Vliegen met baby: kinderbagage zoals rugdrager (draagzak), Maxi-Cosi, buggy, kinderzitje, kinderwagen.
  • Luchthaventransfer: met een transfer service (shuttlebus) kun je snel het airport verlaten.

De voordeligste vliegtickets kopen naar Egypte?

Bekijk en vergelijk vluchten en koop de meest voordelige tickets online!

Tabel met nabijgelegen vliegvelden in Ismailia en omgeving

Gebruik maken van de snelste vlucht naar Ismailia? Rondom deze plek vind je enkele internationale en nationale Egyptische vliegvelden. Een van de meest bekende airports van het land is Cairo Airport (CAI). Het (nationale) vliegbedrijf Egyptair vlieg hier erg veel. Bijgaand bieden wij velerlei prettige luchthavens waarop jij kunt vliegen. Vanuit hier kan je jouw weg vervolgen met OV (bus of trein), luchthavenshuttle en taxibedrijven. Bekende luchtvaartondernemingen die hier mogelijk op vliegen zijn Ethiopian Airlines (ET), United Airlines (UA), British Airways (BA) en KLM (KL).

VliegveldAfkortingAfstand (KM)
AmmanAMM376,0 km
AqabaAQJ286,3 km
AsyutATZ413,8 km
BeirutBEY469,7 km
CairoCAI98,5 km
ElatETH283,5 km
AlexandriaHBE248,9 km
HaifaHFA359,9 km
SohagHMB476,5 km
HurghadaHRG408,6 km
Werkzame airports dichtbij Ismailia (Egypte).

Bekende luchthaven Ismailia: Port Said Airport

Airport Port Said Airport (HEPS) is een aanvlieghaven in de regio. Wij spreken hier over een middelgrote terminal op 2 meter boven zeeniveau. Het is gelegen in Port Said. De vliegafstand vanaf luchthaven Amsterdam Schiphol is 3230 kilometer. De vliegtijd is ongeveer 4,5 uur. Je kunt jouw navigatiesysteem instellen op 76HR+Q2 El Manasra, Egypt. Zie voor meer info ook www.egyptair.com/. De airport is ook telefonisch te bereiken (+20 66 3245948). Een prima luchtvaart-carrier betreft Egyptair. Op onze website vind je ook goedkope vluchten naar Buchara.

De beste vertrekluchthavens vergelijken

  • Schiphol Airport (AMS): een moderne terminal voorzien van alle moderne snufjes.
  • Vliegveld Eindhoven (EIN): prima opties voor haal- en brengservice.
  • Airport Rotterdam Den Haag (RTM): online eenvoudig een parkeerplaats boeken.
  • Airport Düsseldorf (DUS): korte wachttijden bij de incheckbalie.
  • Luchthaven Bremen (BRE): snelle wachtrijen en duidelijke aanwijzingen.
  • Brussel / Zaventem (BRU): een populaire terminal voor de schoolvakanties.
  • Vliegveld Dortmund (DTM): prima bewegwijzering door de hele terminal.
  • Luchthaven Keulen-Bonn (CGN): je kunt eenvoudig parken in de buurt van de terminal.
  • Münster-Osnabrück Vliegveld(FMO): opties voor kort parkeren voor ophalen en brengen.
  • Airport Frankfurt (FRA): snelle en aangename doorstroom voor passagiers.
  • Weeze Luchthaven (NRN): in alle rust wachten op jouw aanstaande vlucht.
  • Groningen Airport Eelde (GRQ): prima bereikbaar met het OV of de auto.
vluchten-naar-ismailia-vergelijken

Vergelijk de beste airlines voor een stressvrije vlucht

We zien diverse luchtvaartmaatschappijen die vliegen op Egypt (EG). Hierna vergelijk je 10 veel gekozen luchtvaartondernemingen voor een vliegvakantie naar Ismailia.

  1. Emirates (EK): top vluchten naar vele bekende bestemmingen.
  2. Transavia (HV): vind eenvoudig de beste last-minute aanbiedingen.
  3. Egyptair: altijd goede hulp bij het online inchecken.
  4. Kenya Airways (KQ): leuk entertainment aanwezig met films en series.
  5. Swiss (LX): goede telefonische klantenservice voor hulp en ondersteuning.
  6. Delta Air Lines (DL): eenvoudig extra’s als huurauto of hotel bijboeken.
  7. Ethiopian Airlines (ET): keuze uit diverse extra’s als verzekering, autohuur en extra koffer.
  8. United Airlines (UA): economy class met scherpe tarieven voor elke reiziger.
  9. British Airways (BA): het reserveren van een eigen stoel kan tijdens het inchecken.
  10. KLM (KL): vlieg met de beste prijs en comfort.

Top-10 boekingssites

Anno 2024 bestaan er honderden goedkope reisbureaus en ticketzoekmachines. Bijgaand tref je een lijst met de 10 beste boekingswebsites voor het actuele vluchtaanbod Ismailia in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: een heel populaire site voor het boeken van tickets in NL.
  2. Skyscanner: complete pakketreizen met huurauto in april 2024.
  3. Expedia: betrouwbare en snelle boekingssite met groot aanbod all-inclusive Ismailia vakanties.
  4. Kayak.nl: altijd de beste reisaanbiedingen bij de hand.
  5. Vliegtickets.nl: biedt meer dan 3000 bestemmingen aan.
  6. Tix.nl: de prijsvechter van Nederland.
  7. Vliegwinkel.nl: de nummer 1 klantenservice van Nederland (SGR en ANVR).
  8. Budgetair.nl: handig platform voor het achterhalen van ticketprijzen.
  9. WTC.nl: direct inzicht in prijzen, bagagekosten en vertrektijden.
  10. Google Flights: gemakkelijk prijzen volgen en een prijsalarm instellen.

Check weersvoorspellingen Ismailia, Egypte

Qua weer heb je hier een warm woestijnklimaat met een gemiddelde jaartemperatuur van 25,3°C. Een fijne tijd om hier vakantie te vieren is voorjaar en het najaar. Ook locals zien dit als een prettige reistijd om meer van het land te ontdekken en een rondreis in de buurt te maken. In de weergaven hieronder verstrekken we het weer voor deze week. Per 24 uur delen we een gemiddelde temperatuur en een indicatie voor de regen / neerslag. Zoek ook naar betaalbare vliegtuig tickets naar Gerona

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Ismailia: zelf op pad met jouw huurauto

Onder Fly en drive verstaan we een arrangement met vliegticket en huurauto. Fly-en-drive is ideaal als je op de luchthaven van aankomst meteen door wilt reizen met een huurauto. Het grote voordeel is dat je alles voor vertrek al geregeld hebt. Na de landing ben je verzekerd van vervoer. Je kunt rustig de omgeving verkennen op het moment dat het Jouw uitkomt. Lokaal adres: الإسماعيلية،، H7WC+HHW, Ismailia 2, Ismailia Governorate 8363155, Egypt.

  • De huurauto staat al voor je klaar in de parkeergarage.
  • Cityreis: vanaf Jouw accommodatie leuke excursies en dagtrips maken.
  • Zonvakantie: in juli/augustus de prachtige omgeving verkennen.

Vlucht met hotel Ismailia

In de situatie dat je een vlucht met hotel met elkaar koppelt noemen we dat een pakketreis. Het mooie hiervan is: je betaalt doorgaans minder, je hebt maximale zekerheid (SGR, Calamiteitenfonds, ANVR) en je hebt 1 aanspreekpunt. Indien nodig kan je transfer van luchthaven Port Said Airport naar een hotel worden uitbesteed.

  • Je complete reis geregeld in één pakketreis.
  • Een all inclusive reis zorgt voor maximale luxe.
  • Accommodaties in de buurt: Grand Hotel Ismailia, Teba Ismailia, Sport Support Hotel, Al Zahraa’ Two-Bedroom Apartment, Mercure Ismailia Forsan Island.
  • Wintervakantie: volledig verzorgd via o.a. Tui, Sunweb, D-Reizen, Vakantiediscounter, Corendon, Alltours of Thomas Cook, Bebsy, De Jong Intra Vakanties, Vakanties.nl, Stip Reizen, BeachCheck.com.

Bekijk vragen en antwoorden (FAQ) over vliegreizen naar Ismailia

Naar welke luchthavens kan ik vliegen richting Ismailia?

in de buurt van deze omgeving kan je kiezen uit grotere en kleinere Egyptische luchthavens. Bekende namen zijn Amman (AMM), Aqaba (AQJ) en Asyut (ATZ). Een toonaangevende luchthaven in dit gewest is Cairo Airport (CAI). De vliegroute van airport Schiphol (AMS) naar het bekende Port Said is zo’n 3230 km (rechtstreeks). Dit is +/- 4,5 uur zuivere vliegtijd (tussenstops niet meegenomen). Door gebruik te maken van het openbaar vervoer (tram, trein, bus etc.) en luchthavenvervoer ben je zo op plek van bestemming.

Wat zijn prettige vliegmaatschappijen?

Ismailia in Egypte is een uitstekende Egyptische vakantiehotspot. Een mooi aantal carriers laten Jouw (in)directe vluchten reserveren. Betaalbare airlines zijn: Emirates (EK) ,Transavia (HV), Egyptair, Kenya Airways (KQ), Swiss (LX), Delta Air Lines (DL), Ethiopian Airlines (ET), United Airlines (UA), British Airways (BA), KLM (KL). De meest bekende nationale carrier is Egyptair. Probeer altijd een vergelijkingstool voor verschillende vluchttijden en aanbiedingen. Check ook de vertrekopties op de website / App van de vliegmaatschappijen.

Wanneer boek ik een goedkoop ticket naar Ismailia?

Ticketprijzen veranderen voortdurend. Vliegtickets met vertrekdata in de hoogseizoen juli tot en met augustus) zijn doorgaans duurder. De wintertijd (laagseizoen) kan vaak wat voordeliger uitvallen. Ben je bijvoorbeeld door schoolvakanties gebonden aan het hoogseizoen? Probeer dan te zoeken naar vroegboekkortingen. 2 tot 3 maanden van tevoren is de kans groot dat je nog een betaalbaar ticket kunt kopen. Wanneer je dichterbij jouw vertrekdag komt gaan de prijzen meestal weer omhoog. Advies: eind december / begin januari verstrekken luchtvaartbedrijven aanbiedingen met vroegboekvoordeel (bijv. de KLM Werelddeal Weken). Met name voor verre reizen interessant!

Last-minute vluchten Ismailia, kan ik daarmee besparen?

Airlines willen natuurlijk graag dat elke stoel verkocht wordt. Zijn er veel stoelen vrij? Op dat moment worden de overgebleven plekken via speciale aanbiedingen verkocht. Op die manier loopt de maatschappij geen schade door lege stoeltjes. Je kunt hiervan profiteren. Handige tips: speur de verschillende reissites wekelijks af, stel een prijsalarm in en maak gebruik van de 24-uurs-regel. Teven bieden touroperators zelf ook last-minutes aan.

Welk openbaar vervoer is hier beschikbaar?

Vliegbestemming Ismailia heeft een prima OV-netwerk naar lokale vliegvelden. Vanaf de terminal reis je met een bus en/of trein naar de plek van bestemming. Soms kun je vooraf ook een shuttle service reserveren. Kijk op de website van de luchthaven voor de tijden en de kosten. Heb je wat meer te besteden en houd je van comfort? Neem dan een taxibedrijf. Bij een gekoppeld reisarrangement van reisorganisaties als Sunweb, Prijsvrij, D-Reizen, Corendon, Vakantiediscounter of Thomas Cook is de transfer van en naar de luchthaven vaak inclusief.