vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Daxian

Binnenkort goedkoop vliegen naar Daxian in China (Azië)? Het aankopen van betaalbare vliegtickets regel je via onze vergelijker. Selecteer een bestemming, de datum van vliegen en het aantal personen. De vakantievergelijker deelt details over alle beschikbare vluchten naar nabije vliegvelden zoals Bijie, Changde of Chongqing. Er wordt een overzicht getoont met de vertrektijd, een indicatie van de kosten en alternatieve aspecten zoals de maximale afmetingen van handbagage, voorkeursplekken in het vliegtuig en optionele tussenstops van vluchtaanbieders zoals KLM en Air China. Als laatste kun jij doorklikken naar info over een huurauto of een slaapplek bij gunstig gelegen hotels zoals Ju Quan Men Shang Wu Hotel, Si Chou Hotel, Xin Cheng, Taoyuan International Hotel, Ju Jia Shang Wu Hotel.


  • Informeer naar vluchten van alle bekende airlines.
  • Bekijk in 1 keer de betaalbaarste of meest snelle vlucht.
  • Zoeken op omliggende luchthavens als BFJ, CGD, CKG.
  • Veilig online vlucht reserveren.
  • Stoelkeuze vooraf en bagage bij bestellen.
  • Probleemloos inchecken en stoelen reserveren.

Voordelige vluchten naar Daxian vergelijken en boeken

De Chinese stad is een vaak geboekte hotspot voor stedentrips of een complete vakantie. Deze omgeving biedt een mengeling van historische gebouwen, interessante musea, schitterende natuur, verfijnde restaurants en verschillende shopping-mogelijkheden. Vanaf Schiphol vliegen naar Daxian tegen de beste prijs? Wij geven een speciaal stappenplan met handige tips over hoe je zo voordelig mogelijk jouw vliegtickets koopt.

Voordelig met het vliegtuig naar Daxian

  1. Kies een reisbestemming

    Ten eerste kies jij een vliegveld voor vertrek (populaire opties zijn Düsseldorf, Brussel, Maastricht, Schiphol, Eindhoven, Keulen) en de landingsplek (aankomst-luchthaven). Vervolgens kies je de dag waarop je wilt vertrekken en terugreis (enkel in het geval van een retour). In de zoekmachine wordt je de optie geboden om meerdere bestemmingen toe te voegen. Uiteindelijk deel je ook de gewenste reisklasse en het aantal passagiers. Klik op zoeken om verder te gaan.

  2. Vergelijk vluchtopties

    Het systeem geeft een resultatenpagina met geschikte vluchtmogelijkheden van Amsterdam (AMS) en meer lokale luchthavens naar vliegvelden als Chongqing, Changde & Bijie. Je kunt de resultaten nog persoonlijker maken door te filteren op tarieven, vliegtijd of een vertrektijd (vroeg in ochtend of laat in avond). Tevens kan je specifieker zoeken op het beperken van tussenstops, favoriete maatschappijen (in deze situatie bijv. Turkish Airlines (TK), Air China en China Southern Airlines (CZ)), vliegvelden van aankomst en het maximale gewicht van jouw ruimbagage. Belangrijk: de ticketzoeker biedt ook lager geprijsde vluchten in dezelfde maand. Desgewenst kan je een prijsalert instellen die een seintje geeft als het goedkoper wordt.

  3. Reisbureau kiezen

    Kies het traject die rijmt met jouw eisen. Een vlucht kan je regelen via allerlei boekingssites. Denk aan bijvoorbeeld de desbetreffende luchtvaartmaatschappij (KLM of Air China) of een ticketshop zoals Kilroy. Het merendeel van de maatschappijen en reisorganisaties rekenen soms nog iets extra voor stoelvoorkeur, handbagage, ruimbagage, entertainment, servicekosten, maaltijden. Probeer actuele beoordelingen te lezen en maak een keuze.

  4. Kies aantal koffers en deel de correcte persoonsgegevens

    Het systeem stuurt je door naar de touroperator. Check nogmaals de datum van de vlucht, het aantal passagiers, de prijsindicatie en bevestig het reisschema. Voeg vervolgens bagage toe aan je ticket. Bij vrijwel alle airlines is 1 stuk handbagage (56 x 45 x 25 cm) kosteloos mee te nemen. Voor ruimbagage zijn er staffels per aantal kilo’s. In de volgende stap geef je de namen van de reizigers door. Dit komt erg precies. Zorg daarom dat je de correcte namen doorgeeft exact zoals vermeld op je identiteitsbewijs.

  5. Extra comfort en services

    Vlak voor het afronden van de boeking kun je meer opties kiezen. Upgrades zijn bijv. ruime zitplaatsen met beenruimte, snellere boarding, bagageverzekering, maaltijden gedurende de reis, surfuitrusting, een kat/hond, een huurauto en meer. Controleer nu de realistische prijzen van je complete reis. Qua betaling kan je over het algemeen kiezen voor Creditcard, iDeal, Bankoverschrijving en Paypal. Na de boeking krijg je altijd een bevestigingsmail. 24 uur voor vertrek dien je online in te checken. Kort daarna krijg je de boarding pass toegestuurd. Het is belangrijk dat je 3 uur van tevoren in de vertrekhal staat. Vergeet niet de benodigde reisdocumenten.

Vind en boek de beste vlucht naar Daxian (China)

Kies jouw vliegdag en reserveer je vliegtuigstoel

Nuttige info over deze bestemming

Reisbestemming Daxian (31.1960299, 107.51177) is een schitterende omgeving in China, Azië. De officiële taal is Mandarijn. Vrijwel alle betalingen gaan met de Renminbi (CNY). De nationale tijdzone is Asia/Shanghai (UTC +8, tijdsverschil: 7 uur). In China kun je elektrische spullen laden via stekkertype A / C / I. De standaard netspanning is 220 V / 50 Hz. De omgeving beschikt over de luchthavens Changde, Chongqing en Bijie. De kosten van alledaagse zaken zijn gemiddeld. De nationale luchtvaartmaatschappij is Air China. Voor een normale hotelkamer rekenen de hier +/- €89,60.

PlaatsDaxian
LandChina
ContinentAzië
TijdzoneAsia/Shanghai (UTC +8)
Tijdsverschil7 uur
Airports in de buurtChongqing Jiangbei International Airport (CKG)
AirlinesAir China
Websitewww.cqa.cn/
Telefoonnummer+86 23 966666
Afstand vanaf Schiphol8200 km (+/- 10 uur vliegtijd)

Last-minute tickets april 2024: profiteer van de meest voordelige vluchtaanbiedingen

Een betaalbare vlucht boeken gaat tegenwoordig erg eenvoudig. Door te surfen naar een slimme ticket-zoekmachine vind je binnen no-time de goedkoopste vluchten naar Daxian en omliggende regio’s via luchtvaartbedrijven als KLM (KL), Emirates (EK) & Qatar Airways (QR). Wij behandelen nog meer opties om geld te besparen. In de box hieronder bespreken we 12 praktische tips om gunstige vliegtickets te bestellen. Je kunt hier ook terecht voor betaalbare vliegtickets naar Taree.

12 tips om te besparen voor een gunstige vlucht

  1. Boek bij een budget luchtvaartmaatschappij: low cost airlines besparen op de service.
  2. Probeer een vergelijkingswebsite.
  3. Vandaag of morgen vertrekken: kies bewust voor last-minute vluchten.
  4. Vroegboekkorting: als jij in het voorjaar reserveert voor de zomer.
  5. Flexibiliteit wordt beloond: kies meerdere vliegdata en wees flexibel met je bestemming.
  6. Gebruik een incognito browser en wis je browsegegevens.
  7. Ontvang een prijsalarm: nieuwe deals ontvang je per mail of SMS.
  8. Zoek naar opties met een overstap: een vlucht met tussenstop is soms een stuk goedkoper.
  9. Soms kan je een kortingsvoucher gebruiken op je bestelling.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): punten sparen met je vluchten met speciale loyaliteitsprogramma’s.
  11. Open-jaw tickets: vlieg bijvoorbeeld terug vanaf Beijing Capital International Airport (PEK).
  12. Hotel en vlucht combineren: extra korting wanneer je een complete reis boekt.

Overzicht met goedkope vertrekmaanden

  • Januari 2023: in veel gevallen de goedkoopste maand van het jaar.
  • Februari 2023: de voorjaarsvakantie is een perfecte periode voor een rustige vakantie.
  • Maart 2023: pakketreis met transfer, hotel en vlucht.
  • April 2023: ervaar de hotspots en cultuur met een citytrip of stedentrip in Daxian.
  • Mei 2023: ga er met het gezin op uit tijdens de meivakantie.
  • Juni 2023: een gunstige tijd voor een arrangement met vliegticket en hotel.
  • Juli 2023: voor jouw zomervakantie is het raadzaam al aan het begin van het jaar te boeken.
  • Augustus 2023: een drukke maand met veel vliegvakanties.
  • September 2023: het aanbod met last-minute vluchten neemt deze maand weer toe.
  • Oktober 2022: tijdens de herfstvakantie kan je lekker bijkomen van alle drukte.
  • November: 2022: heerlijk bijkomen met een all-inclusive vakantie.
  • December: 2022: veel mensen houden van de winterzon in de kerstvakantie.

Boekingshulp: hulp bij al jouw vragen

Gedurende het kopen van een Daxian vliegticket krijg je te maken met nuttige opties en upgrade opties om je reis aangenaam te maken. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel opties. Het kan ook voor verwarring zorgen. Welke onderdelen zijn relevant voor mij, en wat kan ik ook wel skippen? In het gedeelte hieronder behandelen we een complete uitleg over services en upgrades die bij veel maatschappijen mogelijk zijn (zoals bij TUIfly, easyJet, Swiss, Delta Air Lines, Transavia, Lufthansa, Brussels Airlines, Aer Lingus, Ryanair, Turkish Airlines & Air France, Lufthansa, British Airways, Wizz air).

Bagage inboeken

Met handbagage bedoelen we een rugzak of tas die je mag meenemen in de cabine van het vliegtuig. Hiermee bedoelen we o.a. een kleine reistas, rugzak, weekendtas, trolley, rolkoffer, rugtas. Bij de populaire luchtvaartmaatschappijen mag je een accessoire en 1 stuk handbagage meenemen. Met ruimbagage wordt bedoeld: een tas of rugzak die je afgeeft bij de incheckbalie. Gedurende de vlucht ligt het in het bagageruim. Het max. gewicht verschilt per airline en vliegklasse. Dit is rond de 23 kilogram. De tarieven liggen tussen de €0,00 (gratis) t/m €60,00.

  • Hoogstens 1 artikel handbagage (55 x 35 x 20 cm, maximaal 8 – 10 kg).
  • Ruimbagage: één reiskoffer van hooguit 20 – 30 kg.
  • De website van de airline bevat info voor de meest up-to-date bagageregels.

Informatie over stoelreservering

Met familie of vrienden reizen naar Daxian per vliegtuig? Dan is het handig om in dezelfde cabine te zitten. Bij het boeken van jouw tickets kan je stoelen naast elkaar reserveren. Op het moment dat je stoelnummers uitkiest toont de module direct wat de kosten zijn. Kies je niets? Dan zal de luchtvaartmaatschappij zelf een stoel aanwijzen. Als je gaat voor online inchecken kan je vrijwel altijd gratis een stoelkeuze doen. Voor stoelen met meer beenruimte betaal je dan een toeslag (vanaf €20,00).

  • Economy class: de budget stoelen (zoals bij de nooduitgang, bij de keuken (galley), bij de toiletten, achterste rij (achterin), bij het raam, voorste rij (voorin).
  • Business class: comfortabele zitplek met een luxe diner.
  • First class: de meest ideale zitplaatsen met eersteklas ondersteuning.

Annuleringsverzekering

Moet jij onverwachts je reis cancelen? Dan heb je annuleringskosten. De annuleringsverzekering voor vliegreizen geeft een financiële vergoeding als jij jouw vliegreis noodgedwongen moet annuleren. Geldige annuleringsredenen kunnen zijn: visumproblemen, overlijden, ziekte / medische ingreep, reisadvies, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd), zwangerschapscomplicaties. Je kan dan een aanvraag doen voor een financiële compensatie voor gemist reisgenot en het wijzigen van de vliegreis.

  • Afsluiten binnen 7 dagen na boeken van vlucht.
  • Jouw doorlopende reisverzekering dekt materiële en persoonlijke schade tijdens de reis (bijv. rechtsbijstand, wintersport, ongevallen / noodhulp, repatriëring, auto pechhulp, medische kosten).
  • Bagageverzekering: speciale polis voor verlies of beschadiging van jouw bagage.

Maaltijden en eten aan boord

Een vliegreis Daxian (Azië) wordt beschreven als intercontinentale vliegreis. Voorwaarden: een maaltijd is doorgaans inclusief.Het eten en drinken wordt bepaald door het dagdeel dat je vliegt. Het product wordt netjes geserveerd door de medewerkers. Je mag ook zelf eten meenemen.

  • intercontinentale vliegreis: een maaltijd aan boord is inclusief.
  • Het diner hangt ook af van vluchtmaatschappij en vertrekmoment.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met actueel weerbericht, films / series, spelletjes, navigatie, leeslampje, serviceknop.

business trip (zakelijk)

Moet je reizen voor werk? Dan wil je snel van A naar B. De grote luchthavens komen de zakelijke reiziger tegemoet: een parkeerplek vooraan, voorrang bij instappen en een plek in de luchthaven lounge waar je in alle rust kunt werken. Ben je veel op luchthaven Schiphol? Vraag je werkgever dan naar Privium. Hiermee heb je o.a. toegang tot de ClubLounges.

  • Gratis wifi: gratis internet om te werken (aan boord en in de lounge).
  • Priority boarding: loop snel langs de douane en gate-controles.
  • Lounge: met alle belangrijke faciliteiten zoals sanitair, horeca en internet.
  • Een prettige werkplek om nog even door te werken.
  • Eenvoudig je auto parkeren vlakbij de luchthaven.
  • Bluebiz: met blue credits betalen voor tickets, upgrades of services.

Andere praktische onderwerpen

Airlines bieden allerlei handige services die te selecteren zijn om je trip een stukje aangenamer te maken. Hieronder bekijk je een schema met handige upgrades.

  • Huisdieren: maak samen met je hond of kat een reis naar een andere land.
  • Speciale bagage: visuitrusting, duik- en surfuitrusting, ski’s en snowboard, muziekinstrument, golfuitrusting, sportuitrusting.
  • Duurzamer vliegen dankzij CO-2 compensatie.
  • Valet-parking: jouw auto wordt vakkundig door een chauffeur weggebracht.
  • Autohuur: de omgeving verkennen met een huurauto in .
  • Extra koffer: tarieven voor extra bagage bijboeken verschillen per maatschappij.
  • Vliegen met baby: inclusief kinderbagage zoals kinderwagen, campingbed, rugdrager (draagzak), buggy, kinderzitje.
  • Luchthaventransfer: boek vooraf de transfer service naar het hotel.

Gunstige vliegtickets kopen naar China?

Bekijk vliegtijden en regel de meest voordelige tickets online!

Ontdek vliegvelden in Daxian en regio

Besparen met de snelste vlucht naar Daxian? Rondom deze plek vinden we meerdere internationale en nationale Chinese vliegvelden. Een belangrijke hub-luchthaven in deze buurt is Beijing Capital International Airport (PEK). De airline Air China is hier een van de meest toonaangevende namen In de bijgaande tabel ontdek je allerlei nationale airports die op relatief korte afstand gelegen zijn. Vanuit hier is er een prima connectie met openbaar vervoer (trein en bus), taxi en luchthavenshuttle. Populaire vliegbedrijven die hier mogelijk op vliegen zijn Singapore Airlines (SQ), Malaysia Airlines (MH), Etihad Airways (EY) & Thai Airways (TG).

AirportIATA-codeAfstand (KM)
BijieBFJ483,4 km
ChangdeCGD471,6 km
ChongqingCKG184,4 km
ChengduCTU347,4 km
DazhouDAX11,6 km
DayongDYG365,9 km
EnshiENH212,4 km
GuangyuanGYS216,8 km
ZhijiangHJJ468,8 km
QianjiangJIQ225,9 km
Beschikbare airports in de buurt van Daxian (China).

Populaire luchthaven Daxian: Chongqing Jiangbei International Airport

Airport Chongqing Jiangbei International Airport (ZUCK) is een zeer geschikte aanvlieghaven. Dit betreft een grote terminal op 416 meter boven zeeniveau. Het is gelegen in Chongqing. De verwachte vliegafstand vanaf vliegveld Amsterdam Schiphol is 8200 km en de vliegtijd ongeveer 10 uur. Moet je jouw huurauto terugbrengen? Navigeer dan op Chongqing Jiangbei International Airport (CKG), Yu Bei Qu, China, 401120. Praktische info lees je ook op www.cqa.cn/. Je kunt ook telefonisch contact opnemen (+86 23 966666). Een uitstekende lokale luchtvaartonderneming betreft Air China. We informeren je ook over goedkope vluchten naar Glacier Bay.

Lijst met vertrekluchthavens vergelijken

  • Airport Schiphol (AMS): uitstekende lounges voor zakelijke reizigers.
  • Eindhoven Airport (EIN): vluchtschema’s zijn op te zoeken via de site / app.
  • Rotterdam Den Haag Airport (RTM): ruime parkeerplekken en opties voor valet-parken.
  • Düsseldorf International (DUS): heerlijk eten, drinken, shoppen en relaxen.
  • Flughafen Bremen (BRE): zeer goed bereikbaar met OV en auto.
  • Brussel Zaventem Vliegveld (BRU): gemakkelijk een parkeerplek reserveren.
  • Vliegveld Dortmund (DTM): gratis wifi op de airport en prima werkplekken.
  • Vliegveld Keulen (CGN): extra druk tijdens de winterperiode (wintersport en winterzon).
  • Münster-Osnabrück Luchthaven (FMO): een goede beveiligde terminal met veel faciliteiten.
  • Frankfurt Vliegveld(FRA): goed bereikbaar met bus en taxi (openbaar vervoer).
  • Luchthaven Weeze (NRN): parkeren op korte afstand van vertrek- en aankomsthal.
  • Groningen Airport Eelde (GRQ): overzichtelijke ruimtes met veel goede voorzieningen.
vluchten-naar-daxian-vergelijken

10 populaire airlines voor jouw vliegvakantie

Er bestaan velerlei luchtvaartondernemingen die vliegen op China (CN). Bijgaand check je 10 veel gekozen vliegbedrijven voor een vliegvakantie naar Daxian.

  1. Turkish Airlines (TK): download de App om jouw reis online te beheren.
  2. Air China: handelen het boarden vaak in korte tijd af.
  3. China Southern Airlines (CZ): CO-2 compensatieprogramma voor duurzamer vliegen.
  4. KLM (KL): boekingen beheren via de website of App.
  5. Emirates (EK): kindvriendelijke organisatie met vriendelijk personeel.
  6. Qatar Airways (QR): eenvoudig een stoelreservering doen.
  7. Singapore Airlines (SQ): ruim aanbod (winter)zon en citytrips.
  8. Malaysia Airlines (MH): flexibel boeken naar talloze bestemmingen.
  9. Etihad Airways (EY): keuze uit allerlei extra’s zoals speciale bagage en maaltijden.
  10. Thai Airways (TG): de eerste klasse stoelen zijn extra luxe.

Top-10 boekingssites

Op het internet bestaan er honderden online reisbureaus en tussenpartijen. In de volgende opsomming vind je 10 erkende reisbureaus voor het actuele vluchtaanbod Daxian in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: meer dan 800 airlines naar meer dan 9.000 bestemmingen.
  2. Skyscanner: boek in april 2024 bestemmingen van over de gehele wereld.
  3. Expedia: one-stop-reiswinkel voor vliegtickets, huurauto’s en all-inclusive Daxian vakanties.
  4. Kayak.nl: altijd de beste prijzen van meer dan 900 reissites vergelijken.
  5. Vliegtickets.nl: zoek, vergelijk en boek simpel je vlucht.
  6. Tix.nl: flexibele boekingen met wijzigingen tot 24 uur voor vertrek.
  7. Vliegwinkel.nl: zorgeloos boeken dankzij het ANVR en SGR keurmerk.
  8. Edreams.com: vind snel een geschikte vlucht met de laagste ticketprijs.
  9. WTC.nl: klantenservice ook op zaterdag en zondag geopend.
  10. Google Flights: informatie over airlines, tarieven, bestemmingen en plaatselijke uitjes.

7-daagse weersvoorspellingen Daxian, China

In het land heerst een koud steppeklimaat met een gemiddelde jaartemperatuur van 15°C graden. Een fantastische periode om de omgeving te bezoeken is april, mei, september & oktober. Dit is een aangename reistijd om de omgeving te verkennen en leuke dagtrips te maken. In onderstaande weergave plaatsen we de weersverwachting voor vandaag en de komende dagen. Per dag behandelen we de temperatuur van overdag (en ‘s nachts) en een symbooltje wat voor type weer er aankomt. Kijk ook eens naar de betaalbare vliegtuig tickets naar Odate Noshiro

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Daxian: combi met huurauto

Fly-en-drive is simpelweg een vliegreis met daarbij een huurauto. Fly-en-drive is handig als je vanaf het vliegveld direct de optimale vrijheid wil. Een belangrijk voordeel is dat je hierdoor geen tijd hoeft te verliezen. Je voertuig staat helemaal klaar voor je nadat je geland bent. Je kunt genieten van het land op jouw eigen tempo. Lokaal adres: 288 Tong Da Dong Lu, Da Chuan Qu, Da Zhou Shi, Si Chuan Sheng, China, 635099.

  • Haal sleutels af en rij meteen weg uit de parkeergarage.
  • Stedenreis: even er tussenuit in een schitterende omgeving.
  • Zonvakantie: in de zomertijd worden er veel evenementen georganiseerd.

Vlucht met hotel Daxian

In de situatie dat je een vlucht met hotel samenvoegt dan hebben we het over een pakketreis. Het mooie hiervan is: de prijs is vaak lager, je zal gunstigere voorwaarden krijgen (Calamiteitenfonds, SGR, ANVR) en je hebt vooraf duidelijkheid over de kosten. Vaak zal een transfer van luchthaven Chongqing Jiangbei International Airport naar een hotel worden gereserveerd.

  • Met een pakketreis beschermd door het reisverzekeringscertificaat.
  • Bij all-inclusive is ook ontbijt, lunch en diner inbegrepen.
  • Populaire hotels: Ju Quan Men Shang Wu Hotel, Si Chou Hotel, Xin Cheng, Taoyuan International Hotel, Ju Jia Shang Wu Hotel.
  • Wintervakantie: via o.a. Corendon, D-Reizen, Vakantiediscounter, Sunweb, Tui, Alltours maar ook Thomas Cook, Vakanties.nl, Suntip, Bebsy, BeachCheck.com, De Jong Intra Vakanties.

FAQ met vragen en antwoorden over vliegreizen naar Daxian

Van welke luchthaven kan ik gebruik maken voor mijn vlucht naar Daxian?

Op korte afstand van deze regio zijn er vluchten naar grootschalige en kleinere Chinese airports. Denk dan bijv. aan Bijie (BFJ), Changde (CGD) & Chongqing (CKG). Een van de meest spraakmakende luchthavens heeft de naam Beijing Capital International Airport (PEK). De route van luchthaven Schiphol (AMS) naar het dichtbij gelegen Chongqing is circa 8200 km. In de praktijk is dat ongeveer 10 uur pure reistijd (tussenlanding uitgesloten). Middels het openbaar vervoer (tram, trein, bus etc.) & luchthavenvervoer ben je zo bij jouw overnachtingsplek.

Welke airlines bieden vliegtickets aan?

Daxian in China is een fantastische Chinese reishotspot. Veel grote luchtvaartmaatschappijen verkopen (in)directe vliegtickets voor deze bestemming. Aantrekkelijke airlines zijn o.a.: Turkish Airlines (TK) ,Air China, China Southern Airlines (CZ), KLM (KL), Emirates (EK), Qatar Airways (QR), Singapore Airlines (SQ), Malaysia Airlines (MH), Etihad Airways (EY), Thai Airways (TG). Een grote landelijke vliegmaatschappij is Air China. Check altijd een vliegvergelijker voor de laagste ticketprijzen. Raadpleeg ook de vliegprijzen op de site en in de app van de luchtvaartbedrijven.

Wanneer boek ik een goedkoop ticket naar Daxian?

Het updaten van prijzen gebeurt de hele dag door. Vliegtickets in het hoogseizoen (begin juli tot september) zijn normaal gesproken duurder. Vakantie in het laagseizoen (november – februari) is veel betaalbaarder. Heb jij alleen reismogelijkheden gedurende de schoolvakanties? Boek dan op tijd! 12 tot 16 weken voor je vertrekdag liggen de tarieven van tickets over het algemeen lager. Wanneer je dichterbij jouw vertrekdag komt lopen de vluchten langzaam vol en betaal je meer. Om te overwegen: eind december / begin januari promoten vluchtaanbieders vroegboekvoordelen (bijvoorbeeld KLM Werelddeal Weken). Meld je aan voor de nieuwsbrief om geen deals te missen.

Last-minute vluchten Daxian: wat zijn de beste tips om deze te vinden?

Vluchtaanbieders zien natuurlijk graag dat het hele vliegtuig vol zit. Is de vlucht nog niet volgeboekt? Dan worden de resterende zitplekken aangeboden voor een aantrekkelijk tarief. Hierdoor gaat het vliegtuig alsnog vol weg. Slimme consumenten profiteren van deze last-minute acties. Praktische tips: check regelmatig websites met acties en deals, maak gebruik van een prijsalarm en zoek op meerdere vertrekdagen. Ook touroperators bieden interessante last-minute deals.

Is hier goed openbaar vervoer aanwezig?

Vliegbestemming Daxian heeft een zeer functioneel openbaar-vervoer netwerk naar grotere en kleinere airports. Vanaf de aanvlieghaven reis je per bus of trein naar het centrum van de stad. In de drukke periodes kun je een shuttle service gebruiken. Op de site van de luchthaven lees je alles over de routetijden en prijzen. Maak jij je niet zo druk om de tarieven en wacht je liever niet op de bus? Neem dan een taxibedrijf. Bij een reispakket van reisorganisaties als Vakantiediscounter, Tui, Corendon, Sunweb, D-Reizen of Stip Reizen is de transfer van en naar de luchthaven meestal inclusief.