vliegwinkel logo
tix logo
transavia logo
vueling logo
kayak logo
  • Populaire bestemmingen
    Scherpe aanbiedingen
    Uitstekende klantenservice

Goedkope vliegtickets Pangnirtung

Eenvoudig en goedkoop vliegen naar Pangnirtung in Canada (Noord-Amerika)? Het kopen van de beste vliegtickets doe je snel en eenvoudig met onze vergelijker. De vergelijker vraagt om een aankomst luchthaven de reisdag en het aantal personen. De vlucht-vergelijker doorzoekt de actuele vluchten naar omliggende vliegvelden zoals Clyde River, Iqaluit & Kimmirut. In de zoekresultaten zie je vertrektijden van de vluchten, de tarieven en diverse aspecten zoals de toegestane ruimbagage, reistijd en mogelijke tussenstops van aanbieders zoals KLM en Air Canada. Daarna kun jij doorklikken naar info over een huurauto of een overnachting met ontbijt bij nabijgelegen hotels en accommodaties zoals Sheraton Ottawa Hotel, Restays Ottawa, Vip Downtown Luxury 1 Bedroom With Underground Parking, Capital Hill Hotel And Suites, Arc The Hotel.


  • Raadpleeg vluchten van de meest gekozen airlines.
  • 1 overzicht met de voordeligste of snelste verbinding.
  • Ontdek goedkope alternatieven naar YCY, YFB, YLC.
  • Veilig betalen met Creditcard of iDeal.
  • Voeg extra bagage toe aan je ticket.
  • Online inchecken en pakketten wijzigen.

Voordelige vluchten naar Pangnirtung vergelijken en boeken

De Canadese stad is een aangename plek voor stedentrips of een langdurige vakantie. Deze plaats is geliefd vanwege bijvoorbeeld historische gebouwen, indrukwekkende musea, prachtige natuurgebieden, fijne horeca en diverse winkels. Vanaf Schiphol vliegen naar Pangnirtung voor een schappelijke prijs? Wij delen het stappenplan hieronder met direct toe te passen tips over hoe je zo goedkoop mogelijk een vliegticket kunt boeken.

Voordelig met het vliegtuig naar Pangnirtung

  1. Kies een locatie

    Allereerst kies jij een vliegveld voor vertrek (vanuit NL kies je bijv. voor Keulen, Maastricht, Rotterdam, Schiphol, Eindhoven, Düsseldorf) en de plek van bestemming. Geef ook vast je wensen door m.b.t. de vertrekdag en terugreis (in het geval van een retour). In de basis is er een optie om 1 of 2 extra bestemmingen toe te voegen. Uiteindelijk deel je ook de gewenste reisklasse en het aantal passagiers. Druk op de grote zoekknop om vluchten te zoeken.

  2. Alle vluchten vergelijken

    De zoekfunctie biedt nu een lijst met de meest ideale vluchtopties van Schiphol, Amsterdam (AMS) naar airports zoals Kimmirut, Iqaluit en Clyde River. Vergelijk alle opties door te kijken naar de verwachte kosten, geschatte reistijd of een concreet tijdstip van vertrek (ochtend/middag/avond). Bovendien kan je specifieker zoeken op het vermijden van tussenstops, nationale vliegmaatschappijen (als Virgin Atlantic (VS), Air Canada (AC) & Finnair (AY)), airports voor aankomst en de toegestane handbagage. Advies: de zoektool toont ook suggesties voor gunstige vluchten op een ander flexibel vertrekmoment. Optioneel gebruik je het prijsalert.

  3. Reisbureau kiezen

    Selecteer de vlucht die aansluit op jouw zoekopdracht. Een vlucht kan je regelen via verscheidene vliegticket-shops. Je kunt kiezen voor de desbetreffende airline (KLM of Air Canada) of een ticketsite zoals Opodo. Diverse vliegbedrijven en ticketshops rekenen een extra tarief voor verzekeringen, stoelvoorkeur, handbagage, entertainment, ruimbagage, servicekosten. Bekijk altijd even de actuele reviews en maak een keuze.

  4. Kies aantal koffers en deel de correcte persoonsgegevens

    De zoekmachine stuurt je door naar de boekingssite. Kijk nog even specifiek naar de vertrekdata, de reissamenstelling, de kosten en ga naar de volgende pagina. Maak een keuze voor het aantal kg bagage. Op bijna elke vlucht is 1 stuk handbagage van 10 kg kosteloos mee te nemen. Veel spullen meenemen in de ruimbagage? Dan moet je wel extra betalen. Daarnaast moet je voornamen, achternamen en geboortedata doorgeven van de reizigers. Het is cruciaal dat je de namen noteert zoals het staat in je paspoort of ID-kaart.

  5. Kies extra’s aan boord

    Helemaal aan het eind zijn aanvullende diensten toe te voegen. Zoals bijvoorbeeld meer beenruimte, voorrang bij inchecken, een verzekering, maaltijden tijdens de vlucht, visuitrusting, huisdieren, autoverhuur of een andere extra benodigdheid. Het systeem berekent nu de totaalprijs van je complete reis. Qua betaling kan je over het algemeen kiezen voor Paypal, MasterCard, Visa en American Express (creditcard) en natuurlijk iDeal. Je ontvangst een bevestiging per mail. Op de dag van vertrek dien je online in te checken. Na het inchecken ontvang je de digitale instapkaart. Zorg dat je 3 uur van tevoren in de vertrekhal staat. Vergeet niet de benodigde reisdocumenten.

Vergelijk en reserveer de beste vlucht naar Pangnirtung (Canada)

Kies jouw bestemming en reserveer je vliegtuigstoel

Relevante informatie over deze plek

Reisbestemming Pangnirtung (66.1465578, -65.7012182) is een interessante omgeving in Canada, Noord-Amerika. De nationale spreektaal is Engels, Frans. De landelijke valuta is Canadese dollar (CAD). De tijdzone is America/Pangnirtung (UTC -5, tijdsverschil: 6 uur). In Canada kun je apparaten gebruiken met stekkertype A / B. De voedingsspanning is 120 V met een bijbehorende frequentie van 60 Hz. Populaire luchthavens in de omgeving zijn Iqaluit, Kimmirut en Clyde River. Het gemiddelde prijspeil is erg duur. De nationale luchtvaartmaatschappij is Air Canada. Voor een gangbare hotelkamer betaal je plus minus €167,10.

PlaatsPangnirtung
LandCanada
ContinentNoord-Amerika
TijdzoneAmerica/Pangnirtung (UTC -5)
Tijdsverschil6 uur
Lokale luchthavenPangnirtung Airport (YXP)
VliegmaatschappijenAir Canada
Websitewww.destinationcanada.com
Telefoonnummeronbekend
Afstand vanaf Schiphol4050 km (+/- 5,5 uur reistijd)

Last-minute tickets april 2024: vergelijk de exclusieve vluchtaanbiedingen

Goedkoop reizen met het vliegtuig is niet ingewikkeld. Door te surfen naar een slimme ticketplatforms bestel je altijd de goedkoopste vluchten naar Pangnirtung en andere bestemmingen in de buurt via airlines zoals British Airways (BA), American Airlines (AA) of Air France (AF). We delen graag nog meer adviezen om geld te besparen. Onderstaand delen wij 12 concrete tips om goedkoper met het vliegtuig te reizen. We informeren je ook over betaalbare vliegtickets naar Flin Flon.

12 adviezen om minder te betalen voor het boeken van een goedkope vlucht

  1. Kies budget luchtvaartmaatschappijen: low cost airlines hebben iets minder service, maar zijn veel goedkoper.
  2. Leg de prijzen van verschillende sites naast elkaar.
  3. Vandaag of morgen vertrekken: kies bewust voor last-minute vluchten.
  4. Vroegboekkorting: voor iedereen die maanden voor vertrek de reis boekt.
  5. Vlieg flexibel: zoek niet uitsluitend op 1 vliegdatum.
  6. Schoon je browsegegevens op en surf incognito.
  7. Stel een prijsalarm in: krijg nieuwe deals in je inbox.
  8. Vlieg met een overstap: een vlucht met tussenstop bespaart je al snel vele tientallen euro’s.
  9. Soms kan je een kortingsvoucher gebruiken op je bestelling.
  10. Frequent Flyer (Airmiles): punten sparen met je vluchten met speciale loyaliteitsprogramma’s.
  11. Open-jaw vliegtickets: slim terugvliegen vanaf bijv. Toronto Pearson International Airport (YYZ).
  12. Hotel + vlucht: lagere prijzen wanneer je de reis en overnachting combineert.

Tips voor het kiezen van vertrekmaand

  • Januari 2023: is vaak de goedkoopste maand om te vliegen.
  • Februari 2023: een uitstekend idee voor de voorjaarsvakantie.
  • Maart 2023: een pakketreis bevat alle onderdelen voor een complete vakantie.
  • April 2023: ontdek mooie plekken tijdens jouw citytrip of stedentrip in Pangnirtung.
  • Mei 2023: maak er een onvergetelijke meivakantie van.
  • Juni 2023: naar de zon met aantrekkelijk aanbiedingen met vliegticket en hotel.
  • Juli 2023: de zomervakantie is een van de meest drukke periodes, boek op tijd.
  • Augustus 2023: de meest drukke (en dure) periode als het gaat om vliegvakanties.
  • September 2023: het ideale moment voor een last-minute vlucht.
  • Oktober 2022: de herfstvakantie is de voorlaatste schoolvakantie met veel opties.
  • November: 2022: ga voor een all-inclusive reis met exclusieve faciliteiten.
  • December: 2022: een fijne kerstvakantie in de winterzon.

Boekingshulp: de beste boekingstips op een rij

Gedurende het reserveren van een Pangnirtung vliegticket zie je allerlei opties en upgrades die je kunt aanklikken. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wil. Het kan dan ook wat verwarring geven. Wat heb ik echt nodig, en wat heb ik beslist niet nodig? Hieronder lees je betrouwbare info over services en diensten die bij veel maatschappijen mogelijk zijn (zoals bij easyJet, Delta Air Lines, Transavia, Swiss, TUIfly, Eurowings, Brussels Airlines, Ryanair, Norwegian, Aer Lingus en Vueling, Air France, Lufthansa, Wizz air).

Regels voor meenemen bagage

Handbagage betekent: een tas die je bij je mag houden tijdens de vlucht. Je moet dan denken aan een kleine rugzak, trolley, rolkoffer, rugtas, reistas, weekendtas. Bij bijna alle airlines mag je per persoon 1 stuk handbagage bij je dragen. Met ruimbagage bedoelen we een rugzak of tas die je bij het inchecken laat wegen en afgeeft. Dit wordt in het bagageruim meegenomen. Het max. gewicht verschilt per airline en vliegklasse. Dit is rond de 20 – 25 kilogram. De prijzen van een ingecheckte koffer variëren tussen de €0,00 (gratis) tot wel €75,00.

  • Limiet van 1 rugtas handbagage (50 x 40 x 23 cm, met vaak maximaal 10 kg).
  • Ruimbagage: 1 reiskoffer van ongeveer 23 – 30 kilogram.
  • Check de website van de airline voor de meest recente bagageregels.

Opties voor stoelreservering

Met je familie of de kinderen reizen naar Pangnirtung per vliegtuig? Dan is het leuk om in dezelfde rij te zitten. Bij het maken van een boeking heb je de optie om stoelen naast elkaar te kiezen. Op het moment dat je stoelnummers uitkiest check je ook direct de prijs. Betaal je liever niet voor een stoel? Dan kiest de airline automatische een vrije plek. Bij het online inchecken kan je vaak op het laatste moment nog een stoelkeuze doen. Wil jij genieten van meer beenruimte? Dan moet je rekening houden met een toeslag.

  • Economy class: de aantrekkelijke stoelen (ook bij de keuken (galley), bij de nooduitgang, achterste rij (achterin), bij het gangpad, bij het raam, voorste rij (voorin).
  • Business class: verstelbare zitplek die omgetoverd kan worden tot bed.
  • First class: geweldige zitplaatsen en eersteklas topservice.

Annuleringsverzekering voor vluchten

Wanneer (op het laatste moment) jouw reis niet kan doorgaan, en je moet cancelen, zijn de annuleringskosten voor jouw rekening. De annuleringsverzekering voor vliegvakanties staat garant op het moment dat jij de reis onverwacht niet door kan gaan. Geldige annuleringsredenen kunnen zijn: overlijden, zwangerschapscomplicaties, reisadvies, ziekte / medische ingreep, visumproblemen, onvrijwillige werkloosheid (werkgerelateerd). Je kan dan een aanvraag doen voor een compensatie voor gemist reisgenot en het wijzigen van de vliegreis.

  • Afsluiten binnen 7 dagen na boeken van vlucht.
  • Je kortlopende reisverzekering dekt onvoorziene gebeurtenissen tijdens je vakantie (bijv. auto pechhulp, ongevallen / noodhulp, medische kosten, wintersport, vervangend vervoer, repatriëring).
  • Bagageverzekering: unieke dekking voor diefstal van koffers en persoonlijke spullen.

Wat kan je verwachten van maaltijden aan boord

De vliegreis Pangnirtung (Noord-Amerika) noemen we een intercontinentale vliegreis. Hiervoor geldt: een maaltijd is doorgaans inclusief.Het menu wordt samengesteld op basis van het moment van vliegen. De snacks en de maaltijd wordt uitgeserveerd door het personeel. Producten als brood, crackers of gedroogd fruit zijn toegestaan aan boord.

  • intercontinentale vliegreis: je mag rekenen op een maaltijd aan boord.
  • De maaltijd aan boord verschilt doorgaans per tijdstip van vertrek en airline.
  • Inflight entertainment: interactief scherm met leeslampje, radio / muziek, films / series, spelletjes, actueel weerbericht, serviceknop.

Zakelijke vliegreis maken

Ben je van plan een business trip te maken? Dan wil je niet te lang moeten wachten. Terminals kunnen voorzien in deze behoefte. Zo bieden ze: premium parking, snellere incheck-rij en een eigen plek in de gate-lounge waar jij ontspannen je werk kan voortzetten. Ben je veel op luchthaven Schiphol? Misschien heb je dan baat bij het Privium programma. Zo krijg je toegang tot exclusieve service.

  • Gratis wifi: gratis internet in lounge en aan boord.
  • Priority boarding: hiermee mag jij als eerste aan boord gaan.
  • Lounge: een speciale ruimte voor zakelijke reizigers.
  • Voor zakelijke reizigers zijn er speciale werkplekken ingericht.
  • Aparte parkeerplaatsen dicht bij de vertrekhal.
  • Bluebiz: voorrang tijdens het instappen via het ‘zone boarding principe’.

Extra aanvullende services

Airlines bieden nog veel meer extra opties die je kunt aanvragen om je vliegvakantie nog beter te laten aansluiten bij jouw wensen. Bijgaand check je verschillende relevante upgrades en extra’s.

  • Huisdieren: een hond of kat meenemen aan boord.
  • Speciale bagage: visuitrusting, muziekinstrument, golfuitrusting, sportuitrusting, duik- en surfuitrusting, ski’s en snowboard.
  • Maak je vlucht duurzamer met CO-2 compensatie.
  • Valet-parking: jouw auto wordt door een professionele chauffeur geparkeerd.
  • Autohuur: de omgeving verkennen met een huurauto in .
  • Extra koffer: er zijn diverse opties voor extra bagage bijboeken.
  • Vliegen met baby: inclusief kinderbagage zoals campingbed, buggy, rugdrager (draagzak), kinderwagen, kinderzitje.
  • Luchthaventransfer: boek een transfer service van airport naar hotel en andersom.

Goedkope vliegtickets kopen naar Canada?

Bekijk vluchten en boek de goedkoopste tickets online!

Zoek vliegvelden in Pangnirtung en regio

Instappen in de snelste vlucht naar Pangnirtung? In deze regio bestaan er verschillende zowel groot- als kleinschalige Canadese vliegvelden. Een zeer belangrijke internationale luchthaven is Toronto Pearson International Airport (YYZ). De airline Air Canada is een betrouwbare partij. In het schema hieronder vind je een lijst met verscheidene prettige airports dit in deze omgeving terminals aanbieden. Vanaf hier zet je jouw reis verder voort via o.a. het OV (trein en bus), luchthavenshuttle en taxivervoer. Prettige maatschappijen die hier actief zijn, zijn o.a. Lufthansa (LH), KLM (KL), United Airlines (UA) of Delta Air Lines (DL).

AirportIATAAfstand (KM)
Clyde RiverYCY496,6 km
IqaluitYFB298,1 km
KimmirutYLC417,9 km
Broughton IslandYVM172,0 km
PangnirtungYXP0,6 km
Werkzame airports in de omgeving van Pangnirtung (Canada).

Uitgelichte luchthaven Pangnirtung: Pangnirtung Airport

Airport Pangnirtung Airport (CYXP) is een aanvlieghaven in de regio. We beschrijven dit als een middelgrote terminal op 23 meter boven zeeniveau in het centrale Pangnirtung. De verwachte route / afstand vanaf luchthaven Schiphol (AMS) is 4050 km. De vliegtijd is rond de 5,5 uur. Op je navigatiesysteem kan je zoeken naar: 47VP+XH Pangnirtung, NU, Canada. Extra info kan je lezen op www.destinationcanada.com. Je kunt ook telefonisch contact opnemen. Een heel geschikte luchtvaartmaatschappij betreft Air Canada. Check ook goedkope vluchten naar Alamogordo.

De beste vertrekluchthavens vergelijken

  • Amsterdam Schiphol (AMS): prima bereikbaar met trein, bus of auto.
  • Vliegveld Eindhoven (EIN): prima wachttijden bij de incheckbalies en security.
  • Rotterdam Den Haag Airport (RTM): een populaire terminal voor de schoolvakanties.
  • Vliegveld Düsseldorf (DUS): snelle bagageafhandeling en prima aanwijzingen.
  • Vliegveld Bremen (BRE): goede voorzieningen voor draadloos internet.
  • Brussel Zaventem Airport (BRU): opties voor kort parkeren voor ophalen en brengen.
  • Vliegveld Dortmund (DTM): snelle wachtrijen en duidelijke aanwijzingen.
  • Flughafen Köln-Bonn (CGN): je kunt er eenvoudig komen met het openbaar vervoer.
  • Vliegveld van Münster-Osnabrück (FMO): geschikt voor de individuele (zakelijke) reiziger en gezinnen met kinderen.
  • Flughafen Frankfurt am Main (FRA): zeer goede bereikbaarheid en ruime keuze hotels in de buurt.
  • Weeze Airport (NRN): duidelijke aanwijzingen op borden en door personeel.
  • Vliegveld van Groningen / Eelde (GRQ): handige App en website met alle vluchttijden.
vluchten-naar-pangnirtung-vergelijken

Lijst met airlines voor een betaalbare vliegreis

Jij kan kiezen voor velerlei vliegmaatschappijen die vliegen op Canada (CA). In het gedeelte hieronder ontdek je 10 populaire luchtvaartmaatschappijen voor een vliegvakantie naar Pangnirtung.

  1. Virgin Atlantic (VS): altijd schone toestellen met een vriendelijke cabin crew.
  2. Air Canada (AC): heerlijke maaltijden en drankjes aan boord.
  3. Finnair (AY): een prima service in de economy class.
  4. British Airways (BA): vlieg naar tientallen bestemming met het hele gezin.
  5. American Airlines (AA): er wordt gevlogen naar veel verschillende landen.
  6. Air France (AF): je kunt eenvoudig een annuleringspolis afsluiten.
  7. Lufthansa (LH): spaar voor gratis upgrades en vluchten.
  8. KLM (KL): middels de App kun je alle informatie inzien.
  9. United Airlines (UA): indrukwekkend aanbod vluchten naar talloze bestemmingen.
  10. Delta Air Lines (DL): gemakkelijk je boeking beheren en online inchecken.

Top-10 boekingssites

Sinds een aantal jaren zijn er een groot aantal voordelige reisbureaus en vluchtaanbieders. In het gedeelte hieronder check je 10 erkende ticketwebsites voor het actuele vluchtaanbod Pangnirtung in april 2024.

  1. Cheaptickets.nl: meer dan 800 airlines en 9.000 bestemmingen.
  2. Skyscanner: Vergelijk goedkope vluchtprijzen van alle grote luchtvaartmaatschappijen in april 2024.
  3. Expedia: een compleet aanbod inclusief hotel, huurauto, uitstapjes en all-inclusive Pangnirtung vakanties.
  4. Kayak.nl: je eigen reis samenstellen inclusief hotel, auto en excursies.
  5. Vliegtickets.nl: winnaar van de Beste Service Award voor touroperators.
  6. Tix.nl: vergelijkt vluchten van meer dan 1000 maatschappijen.
  7. Vliegwinkel.nl: onderdeel van travix met betrouwbare service en SGR en ANVR keurmerk.
  8. Chaser.nl: zet makkelijk de actuele ticketprijzen op een rijtje.
  9. WTC.nl: heeft reizen geboekt voor meer dan 1 miljoen klanten.
  10. Google Flights: track prijzen en boek altijd tegen de meest gunstige prijs.

Overzicht weersvoorspellingen Pangnirtung, Canada

Je hebt hier te maken met een koel landklimaat. Gemiddeld gezien is het hier jaarlijks 2,2°C graden. Een aangename tijd dat veel mensen hier vakantie vieren is maart t/m oktober. Het is de beste reisperiode om de natuur in te gaan en excursies te plannen. In het blok hierna plaatsen we de temperaturen voor de komende 7 dagen. Voor elke individuele dag bespreken we de minima en maxima en een indicatie van zon, wolken of regen. Zie ook onze pagina met tips voor betaalbare vliegtuig tickets naar Menongue

Weerbericht dinsdag 30 april 2024

Fly-drive Pangnirtung: vliegen en huurauto

Met Fly en drive bedoelen we een arrangement met vliegticket en huurauto. Fly and drive is verstandig als je bij aankomst direct in een auto wil stappen om richting het hotel te gaan. Wat dit zo mooi maakt is dat je alles vooraf kunt regelen. Je hoeft ter plaatse niet meer te zoeken. Je kunt lekker rondrijden op jouw eigen tempo. Lokaal adres: 47WX+JG Pangnirtung, NU, Canada.

  • Overeenkomst tekenen en direct uit de parkeergarage rijden.
  • Stedentrip: vanaf je hotel direct rijden naar de bezienswaardigheden.
  • Zonvakantie: een boost voor je immuunsysteem en humeur.

Vlucht met hotel Pangnirtung

Wanneer jij een vlucht met hotel samenvoegt dan valt dit onder een pakketreis. Dit heeft tal van voordelen: je bespaart op de kosten, je boekt met meer garantie (ANVR, SGR, Calamiteitenfonds) en je hoeft niet alles los te boeken. Indien beschikbaar kan een transfer van luchthaven Pangnirtung Airport naar jouw hotel worden verzorgd.

  • Pakketreis is een combi van minimaal 2 reisdiensten.
  • Doorgaans bieden hotels een all inclusive formule aan.
  • Regionale accommodaties: Sheraton Ottawa Hotel, Restays Ottawa, Vip Downtown Luxury 1 Bedroom With Underground Parking, Capital Hill Hotel And Suites, Arc The Hotel.
  • Wintervakantie: reserveren via Corendon, Alltours, Vakantiediscounter, Sunweb, Prijsvrij, Tui of Suntip, Thomas Cook, De Jong Intra Vakanties, Stip Reizen, Bebsy, BeachCheck.com.

FAQ met vragen en antwoorden over vliegreizen naar Pangnirtung

Wat zijn goede luchthavens voor mijn vlucht naar Pangnirtung?

Nabij deze vakantiebestemming vind je diverse Canadese luchthavens. Zoals onder andere Clyde River (YCY), Iqaluit (YFB) en Kimmirut (YLC). Een belangrijke hub-luchthaven in dit gewest is Toronto Pearson International Airport (YYZ). De reisafstand van vliegveld Amsterdam Schiphol (AMS) naar het lokale Pangnirtung is zo’n 4050 kilometer (directe-vlucht). Dit staat voor +/- 5,5 uur vliegtijd (tussenstops niet meegenomen). Door verder te reizen met trein, bus en taxi (OV) of luchthavenvervoer ben je binnen mum van tijd in het centrum.

Wat zijn goede luchtvaartmaatschappijen?

Pangnirtung in Canada is een heerlijke Canadese bestemming. Een aantal grote luchtvaartmaatschappijen bieden een (in)directe vlucht. Prettige airlines zijn o.a.: Virgin Atlantic (VS) ,Air Canada (AC), Finnair (AY), British Airways (BA), American Airlines (AA), Air France (AF), Lufthansa (LH), KLM (KL), United Airlines (UA), Delta Air Lines (DL). Een vaak gekozen nationale maatschappij is Air Canada. Probeer altijd een reiszoekmachine voor de laagste ticketprijzen. Check ook de vliegprijzen op de site van de airlines.

Wanneer boek ik een goedkoop ticket naar Pangnirtung?

Het hele jaar door zijn er prijsupdates. Vliegtickets in het hoogseizoen (juli tot augustus) zijn in de basis duurder. De wintertijd (laagseizoen) is in de regel een stuk goedkoper. Reis je met kinderen die uitsluitend tijdens schoolvakanties vrij zijn? Probeer dan te zoeken naar vroegboekkortingen. 2 tot 3 maanden voor vertrekdatum heb je nog een aanzienlijke kans op betaalbare tickets. Vanaf dat moment ga je langzamerhand weer meer betalen. Mogelijk relevant: aan het begin van het jaar hebben maatschappijen vroegboek-aanbiedingen (een voorbeeld hiervan zijn de KLM Werelddeal Weken). Wees hier op tijd bij!

Last-minute vluchten Pangnirtung, kan ik daarmee besparen?

Vliegmaatschappijen streven naar situaties waarbij elke stoel verkocht wordt. Is het vliegtuig nog niet voor de volle 100% gevuld? Bij deze vluchten worden deze tickets via speciale aanbiedingen verkocht. Hierdoor zal het vliegtuig zonder lege stoelen vliegen. Je kunt hiervan profiteren. Handige tips: houd websites van airlines in de gaten, kies voor een prijsalarm en maak gebruik van de 24-uur refund. Daarbij hebben ook touroperators aantrekkelijke last-minute deals.

Zijn er mogelijkheden qua openbaar vervoer?

Vliegbestemming Pangnirtung beschikt over een prima OV-infrastructuur naar zowel groot- als kleinschalige vliegvelden. Vanaf de vertrekhal reis je met bus of trein naar jouw hotel. Bij veel vertrekhallen kun je vooraf ook een shuttle service reserveren. Via internet kun je de vertrektijden bekijken en de onkosten. Ga jij niet voor de laagste prijs en wil je wat meer comfort? Dan kan je natuurlijk met de taxi reizen. Bij een reisarrangement van reisorganisaties als Sunweb, D-Reizen, Prijsvrij, Tui, Vakantiediscounter of De Jong Intra is de transfer van en naar de luchthaven ook bij de prijs inbegrepen.